Lediga jobb Andara Group AB i Danderyd

Se alla lediga jobb från Andara Group AB i Danderyd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Danderyd som finns inom det yrket.

Ekonomiassistent till Evolan Pharma i Danderyd

Ansök    Sep 9    Andara Group AB    Ekonomiassistent
Vi söker en ekonomiassistent med gedigen erfarenhet av bokföring och lön till Evolan Pharma AB i Danderyd. Som ekonomiassistent kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen. Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedig... Visa mer
Vi söker en ekonomiassistent med gedigen erfarenhet av bokföring och lön till Evolan Pharma AB i Danderyd. Som ekonomiassistent kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med kärnkompetens inom utveckling, marknadsföring och försäljning av läkemedel. Evolan utvecklar ständigt sin verksamhet och sin produktportfölj som innehåller läkemedel, medicinteknik, kosmetika och kosttillskott.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet från fakturor och bokföring till avstämningar och lön. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Fakturering
- Löpande redovisning och bokföring
- Avstämning av huvudbokskonton, inklusive lagerkonton
- Periodisering
- Momsredovisning
- Intrastatrapportering
- Lönehantering för cirka 25 medarbetare


I rollen rapporterar du till Evolans CFO och ekonomiavdelningen består av tre kollegor. Du har daglig kontakt med företagets övriga medarbetare. I rollen ingår även löpande kontakt med kunder och leverantörer i många länder utanför Sverige.

Evolan arbetar i affärssystemen Pyramid och Visma Lön.

Kvalifikationer
Vi tror att du är gymnasieekonom eller motsvarande och du får gärna ha en vidareutbildning inom redovisning. Du har arbetat några år som ekonomiassistent eller redovisningsekonom.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du har även god datavana och särskilt inom Office365 och Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker efter en noggrann och ordningsam person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du levererar i god tid inför deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt. Slutligen är du positiv och glad som person.

Mer om tjänsten

- Direktrekrytering med provanställning 6 månader som avses övergå till tillsvidareanställning
- Tillsättning: omgående enligt överenskommelse
- Omfattning: heltid
- Placering: DanderydAndara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Mörby Centrum

Ansök    Sep 9    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en serviceinriktad orderadministratör till Mörby Centrum. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt teknikföretag med kontor i närheten av goda kommunikationer mitt i Mörby Centrum. Arbetsuppgifter I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och leverans. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: - Svara på ordertelefon och registrera order från både telefonsamtal och mail - Beva... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad orderadministratör till Mörby Centrum. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt teknikföretag med kontor i närheten av goda kommunikationer mitt i Mörby Centrum.

Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och leverans.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

- Svara på ordertelefon och registrera order från både telefonsamtal och mail
- Bevaka och besvara mail i infomailboxen
- Administrera transportskador
- Inköp av reservdelar
- Skicka produktblad
- Administrera säljofferter och leads
- Skapa plocklistor till lagret
- Hantera returer och intag, skapa, skriva ut och maila retursedlar
- Lägga upp nya kunder och skapa nya material
Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du får gärna ha erfarenhet av orderläggning och lagerhantering i SAP. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar många parallella ärenden. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

- Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Ordning och reda är viktigt för dig och du är noggrann. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines. Att ge ständig återkoppling och uppdatering till kunder och kollegor är naturligt för dig.

Du arbetar bekvämt i en roll med många interna och externa kontakter via telefon och mail. Du är stresstålig och tycker om många bollar i luften samtidigt. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel.

Med fördel har du även ett intresse för teknik och system och du tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: snarast möjligt
- Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar
- Placering: Mörby Centrum
- Uppdragstyp: 12 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning - alternativt att kunden önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist till Danderyd på halvtid

Vi söker en hjälpsam och flexibel receptionist till ett trevligt it-företag i Danderyd på halvtid. Då nuvarande receptionist ska hjälpa till på ekonomi kommer detta uppdrag vara begränsat. Vi utvecklar och säljer administrativa programvaror till hantverksbranschen. Idag arbetar cirka 100 medarbetare på kontoret i Danderyd. Arbetsuppgifter Som Receptionist hos oss kommer du att bemanna kontorets reception och ansvarig för den dagliga driften av recept... Visa mer
Vi söker en hjälpsam och flexibel receptionist till ett trevligt it-företag i Danderyd på halvtid.

Då nuvarande receptionist ska hjälpa till på ekonomi kommer detta uppdrag vara begränsat.

Vi utvecklar och säljer administrativa programvaror till hantverksbranschen. Idag arbetar cirka 100 medarbetare på kontoret i Danderyd.Arbetsuppgifter

Som Receptionist hos oss kommer du att bemanna kontorets reception och ansvarig för den dagliga driften av receptionen.

Arbetsuppgifterna kommer främst att vara:

- Ansvara för telefonväxeln
- Inköp till kontoret
- Posthantering
- Mobilabonnemang
- Rikskort
- Se till att kontorets allmänna utrymmen är snygga och representativa


Kvalifikationer

Du kan gärna vara junior och i början av din karriär men du ska ha en professionell attityd och gärna vara en god administratör.

- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav, engelska förekommer
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som receptionist tror vi att du är strukturerad och gillar ordning och reda. Som person har du ett vänligt bemötande och ger bästa möjliga service till våra kunder. Det är också viktigt att du är flexibel, stresstålig och noggrann samt trivs att arbeta under eget ansvar. Du har förmågan att självständigt prioritera. Du bör vara en prestigelös person som kan hjälpa till där det behövs.Mera om tjänsten

- Tillsättning: omedelbart, och pågår till och med sista juni 2023
- Omfattning: deltid mån- fred mellan 13,00-17,00
- Placering: Danderyd
- Uppdragstyp: konsultuppdrag


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren ekonomiassistent till Evolan Pharma i Danderyd

Ansök    Sep 4    Andara Group AB    Ekonomiassistent
Vi söker en ekonomiassistent med gedigen erfarenhet av bokföring och lön till Evolan Pharma AB i Danderyd. Som ekonomiassistent kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen. Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedig... Visa mer
Vi söker en ekonomiassistent med gedigen erfarenhet av bokföring och lön till Evolan Pharma AB i Danderyd. Som ekonomiassistent kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med kärnkompetens inom utveckling, marknadsföring och försäljning av läkemedel. Evolan utvecklar ständigt sin verksamhet och sin produktportfölj som innehåller läkemedel, medicinteknik, kosmetika och kosttillskott.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet från fakturor och bokföring till avstämningar och lön. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Fakturering
- Löpande redovisning och bokföring
- Avstämning av huvudbokskonton, inklusive lagerkonton
- Periodisering
- Momsredovisning
- Intrastatrapportering
- Lönehantering för cirka 25 medarbetare


I rollen rapporterar du till Evolans CFO och ekonomiavdelningen består av tre kollegor. Du har daglig kontakt med företagets övriga medarbetare. I rollen ingår även löpande kontakt med kunder och leverantörer i många länder utanför Sverige.

Evolan arbetar i affärssystemen Pyramid och Visma Lön.

Kvalifikationer
Vi tror att du är gymnasieekonom eller motsvarande och du får gärna ha en vidareutbildning inom redovisning. Du har arbetat några år som ekonomiassistent eller redovisningsekonom.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du har även god datavana och särskilt inom Office365 och Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker efter en noggrann och ordningsam person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du levererar i god tid inför deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt. Slutligen är du positiv och glad som person.

Mer om tjänsten

- Direktrekrytering med provanställning 6 månader som avses övergå till tillsvidareanställning
- Tillsättning: omgående enligt överenskommelse
- Omfattning: heltid
- Placering: DanderydAndara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital Marknadsassistent till Mörby Centrum

Ansök    Sep 6    Andara Group AB    Marknadsassistent
Vi söker en driven och kreativ Marknadsassistent för ett längre konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Vår kund är ett marknadsledande internationellt teknikföretag med kontor i Mörby Centrum. Vi söker dig som har bred kompetens inom marknad och ser gärna att du är en duktig skribent som tycker om utmaningen med att koordinera sälj- och marknadsföringsprojekt. Du ansvarar för att sammanställa marknadsinformation och kommunicera vårt buds... Visa mer
Vi söker en driven och kreativ Marknadsassistent för ett längre konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Vår kund är ett marknadsledande internationellt teknikföretag med kontor i Mörby Centrum.

Vi söker dig som har bred kompetens inom marknad och ser gärna att du är en duktig skribent som tycker om utmaningen med att koordinera sälj- och marknadsföringsprojekt. Du ansvarar för att sammanställa marknadsinformation och kommunicera vårt budskap i alla olika kanaler. Du uppdaterar våra trycksaker och har du erfarenhet av att jobba med video/rörligt content och sociala medier är detta starkt meriterande.

Arbetsuppgifter

- Koordinera och projektleda uppdatering av trycksaker och produktkataloger
- Utforska befintligt koncept/content i syfte att skapa effektiva processer lokalt
- Utforma, publicera och sprida innehåll på webben och i sociala medier
- Delta i olika projekt för att stärka och utveckla våra kundrelationer
- Sköta administration rörande utbildningsprojekt


Kvalifikationer
Du bör ha en avslutad gymnasieutbildning och minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Om du har ytterligare utbildning inom Marknadsföring och/eller Kommunikation är det ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Projektledning och Översättningsarbete. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och navigerar digitala plattformar med enkelhet. Du har kunskaper i hur man använder Adobe Creative Suite - främst Photoshop och InDesign.

Personliga Egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du är proaktiv, självgående och van vid att driva projekt från början till slut. Du är prestigelös och öppen för att ta dig an en rad varierade arbetsuppgifter med en positiv inställning. Vidare är du kreativ, lösningsorienterad och tycker att det är spännande att utforska nya utmaningar och arbetssätt. För rätt person finns möjlighet att arbeta med förbättringsprojekt och vara med och utveckla vår affär och kundresa. Du kan i allra högsta grad vara med och påverka ditt eget arbete.

Mer om tjänsten
Tillsättning: omgående
Omfattning: heltid
Placering: Mörby Centrum

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Sofie Jansson på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?
Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Mörby Centrum

Ansök    Sep 4    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en serviceinriktad orderadministratör till Mörby Centrum. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt teknikföretag med kontor i närheten av goda kommunikationer mitt i Mörby Centrum. Arbetsuppgifter I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och leverans. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: - Svara på ordertelefon och registrera order från både telefonsamtal och mail - Beva... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad orderadministratör till Mörby Centrum. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt teknikföretag med kontor i närheten av goda kommunikationer mitt i Mörby Centrum.

Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och leverans.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

- Svara på ordertelefon och registrera order från både telefonsamtal och mail
- Bevaka och besvara mail i infomailboxen
- Administrera transportskador
- Inköp av reservdelar
- Skicka produktblad
- Administrera säljofferter och leads
- Skapa plocklistor till lagret
- Hantera returer och intag, skapa, skriva ut och maila retursedlar
- Lägga upp nya kunder och skapa nya material
Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du får gärna ha erfarenhet av orderläggning och lagerhantering i SAP. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar många parallella ärenden. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

- Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Ordning och reda är viktigt för dig och du är noggrann. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines. Att ge ständig återkoppling och uppdatering till kunder och kollegor är naturligt för dig.

Du arbetar bekvämt i en roll med många interna och externa kontakter via telefon och mail. Du är stresstålig och tycker om många bollar i luften samtidigt. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel.

Med fördel har du även ett intresse för teknik och system och du tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: snarast möjligt
- Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar
- Placering: Mörby Centrum
- Uppdragstyp: 12 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning - alternativt att kunden önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till Evolan Pharma i Danderyd

Ansök    Aug 25    Andara Group AB    Ekonomiassistent
Vi söker en flexibel och prestigelös redovisningsekonom till Evolan Pharma AB i Danderyd. Som redovisningsekonom kommerska du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen. Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscher... Visa mer
Vi söker en flexibel och prestigelös redovisningsekonom till Evolan Pharma AB i Danderyd. Som redovisningsekonom kommerska du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med kärnkompetens inom utveckling, marknadsföring och försäljning av läkemedel. Evolan utvecklar ständigt sin verksamhet och sin produktportfölj som innehåller läkemedel, medicinteknik, kosmetika och kosttillskott.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet från fakturor och bokföring till avstämningar och lön. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Fakturering
- Löpande redovisning och bokföring
- Avstämning av huvudbokskonton, inklusive lagerkonton
- Periodisering
- Momsredovisning
- Intrastatrapportering
- Lönehantering för cirka 25 medarbetare


I rollen rapporterar du till Evolans CFO och ekonomiavdelningen består av tre kollegor. Du har daglig kontakt med företagets övriga medarbetare. I rollen ingår även löpande kontakt med kunder och leverantörer i många länder utanför Sverige.

Evolan arbetar i affärssystemen Pyramid och Visma Lön.

Kvalifikationer
Vi tror att du är gymnasieekonom eller motsvarande och du får gärna ha en vidareutbildning inom redovisning. Du har arbetat några år som ekonomiassistent eller redovisningsekonom.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du har även god datavana och särskilt inom Office365 och Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker efter en noggrann och ordningsam person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du levererar i god tid inför deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt. Slutligen är du positiv och glad som person.

Mer om tjänsten

- Direktrekrytering med provanställning 6 månader som avses övergå till tillsvidareanställning
- Tillsättning: omgående enligt överenskommelse
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till Evolan Pharma i Danderyd

Ansök    Aug 26    Andara Group AB    Ekonomiassistent
Vi söker en flexibel och prestigelös redovisningsekonom till Evolan Pharma AB i Danderyd. Som redovisningsekonom kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen. Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfar... Visa mer
Vi söker en flexibel och prestigelös redovisningsekonom till Evolan Pharma AB i Danderyd. Som redovisningsekonom kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med kärnkompetens inom utveckling, marknadsföring och försäljning av läkemedel. Evolan utvecklar ständigt sin verksamhet och sin produktportfölj som innehåller läkemedel, medicinteknik, kosmetika och kosttillskott.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet från fakturor och bokföring till avstämningar och lön. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Fakturering
- Löpande redovisning och bokföring
- Avstämning av huvudbokskonton, inklusive lagerkonton
- Periodisering
- Momsredovisning
- Intrastatrapportering
- Lönehantering för cirka 25 medarbetare


I rollen rapporterar du till Evolans CFO och ekonomiavdelningen består av tre kollegor. Du har daglig kontakt med företagets övriga medarbetare. I rollen ingår även löpande kontakt med kunder och leverantörer i många länder utanför Sverige.

Evolan arbetar i affärssystemen Pyramid och Visma Lön.

Kvalifikationer
Vi tror att du är gymnasieekonom eller motsvarande och du får gärna ha en vidareutbildning inom redovisning. Du har arbetat några år som ekonomiassistent eller redovisningsekonom.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du har även god datavana och särskilt inom Office365 och Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker efter en noggrann och ordningsam person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du levererar i god tid inför deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt. Slutligen är du positiv och glad som person.

Mer om tjänsten

- Direktrekrytering med provanställning 6 månader som avses övergå till tillsvidareanställning
- Tillsättning: omgående enligt överenskommelse
- Omfattning: heltid
- Placering: DanderydAndara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spansktalande HR administratör till Danderyd

Vi söker en HR administratör som är en fena på spanska till ett stort projekt inom bygg och anläggning. Rollen är ett konsultuppdrag på cirka 75% under 1-2 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Under uppdraget ska du stötta HR avdelningen och besvara frågor runt medarbetarnas anställning, anställningsvillkor, lön och försäkringar. Under våren och sommaren har byggprojektet utökats med många nya anställda och rekryteringen fo... Visa mer
Vi söker en HR administratör som är en fena på spanska till ett stort projekt inom bygg och anläggning. Rollen är ett konsultuppdrag på cirka 75% under 1-2 månader med eventuell möjlighet till förlängning.Arbetsuppgifter

Under uppdraget ska du stötta HR avdelningen och besvara frågor runt medarbetarnas anställning, anställningsvillkor, lön och försäkringar. Under våren och sommaren har byggprojektet utökats med många nya anställda och rekryteringen fortsätter under hösten. Du ska stötta HR avdelningen med diverse administration runt anställningsavtalen såsom registreringar hos Skatteverket och Försäkringskassan samt i HR systemet.Kvalifikationer

- Kunnig i Officepaketet (särskilt Excel men måste inte kunna göra beräkningar).
- Spanska, svenska och engelska är krav.
- HR utbildning eller erfarenhet från arbeta på en HR avdelning är meriterande men inget krav.


Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper är att vara strukturerad och metodisk. Du är duktig på att arbeta systematiskt och har ordning och reda på papper och dokumentation. Du har stor förståelse för att alla uppgifter som hanteras är personliga uppgifter och att det därför är viktigt att alla medarbetare ser att deras angelägenheter hanteras med största respekt.

Du är lösningsfokuserad och gillar att arbeta på ett proaktivt och smart sätt. Du har inga problem att arbete varken i team eller självständigt.

Du är bra på att kommunicera och tar gärna kontakt med nya människor. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara hjälpsam och flexibel. Du trivs med att arbeta på ett kontor där alla hjälps åt.

Mer om tjänsten

- Konsultuppdrag under cirka 1-2 månader med eventuell möjlighet till förlängning
- Tillsättning: 1 september eller enligt överenskommelse
- Omfattning: deltid cirka 75% fördelat på måndag till torsdag
- Placering: Danderyd
- I den här annonsen framgår inte vår kunds namn. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är under intervjun.


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.?

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Evolan i Danderyd

Ansök    Aug 19    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en orderadministratör till Evolan Pharma AB i Danderyd. Du ska vara social och ansvarstagande och gilla ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt läkemedelsföretag. Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med ... Visa mer
Vi söker en orderadministratör till Evolan Pharma AB i Danderyd. Du ska vara social och ansvarstagande och gilla ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt läkemedelsföretag.

Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med kärnkompetens inom utveckling, marknadsföring och försäljning av läkemedel. Evolan utvecklar ständigt sin verksamhet och sin produktportfölj som innehåller både OTC- och Rx-läkemedel, medicinteknik, kosmetika och kosttillskott.

Tempot är högt och kräver ett tätt samarbete både inom organisationen och utanför. Evolan växer och behöver därför utöka sitt team med ytterligare en kollega inom order och logistik.Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och logistik.

Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter:

- Ordermottagning och registrering i affärssystemet
- Orderbevakning
- Leveransuppföljning
- Uppdatering av priser och annan masterdata
- Logistik


I rollen kommer du att bli systemansvarig för logistikmodulen i affärssystemet Pyramid. Du rapporterar till Logistikchefen.

Kvalifikationer

Du bör ha en gymnasieexamen, gärna inom ekonomi eller administration och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom order, backoffice eller logistik. Du har god förståelse för logistik-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du bör vidare vara en van användare av olika affärssystem.

- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper är att vara social, prestigelös och öppen. Du tycker om att hålla flera bollar i luften samtidigt och är bekväm med att jobba mot deadlines och leverera resultat. Du är lättlärd och lösningsfokuserad och gillar att arbeta på ett proaktivt och smart sätt. Du är bra på att kommunicera. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara förändringsbenägen, flexibel och driven. Du trivs i ett mindre bolag där alla hjälps åt.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett ”hyrköpsuppdrag” och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till Evolan om båda parters så önskar.


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR administratör till Danderyd

Vi söker en ansvarsfull, strukturerad och prestigelös HR administratör till ett stort projekt inom bygg och anläggning. Rollen är ett konsultuppdrag på cirka 75% under 1-2 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Under uppdraget ska du stötta HR avdelningen och besvara frågor runt medarbetarnas anställning, anställningsvillkor, lön och försäkringar. Under våren och sommaren har byggprojektet utökats med många nya anställda och ... Visa mer
Vi söker en ansvarsfull, strukturerad och prestigelös HR administratör till ett stort projekt inom bygg och anläggning. Rollen är ett konsultuppdrag på cirka 75% under 1-2 månader med eventuell möjlighet till förlängning.Arbetsuppgifter

Under uppdraget ska du stötta HR avdelningen och besvara frågor runt medarbetarnas anställning, anställningsvillkor, lön och försäkringar. Under våren och sommaren har byggprojektet utökats med många nya anställda och rekryteringen fortsätter under hösten. Du ska stötta HR avdelningen med diverse administration runt anställningsavtalen såsom registreringar hos Skatteverket och Försäkringskassan samt i HR systemet.Kvalifikationer

- Kunnig i Officepaketet (särskilt Excel men måste inte kunna göra beräkningar).
- Svenska och Engelska är krav, Spanska väldigt önskvärt.
- HR utbildning eller erfarenhet från arbeta på en HR avdelning är meriterande men inget krav.


Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper är att vara strukturerad och metodisk. Du är duktig på att arbeta systematiskt och har ordning och reda på papper och dokumentation. Du har stor förståelse för att alla uppgifter som hanteras är personliga uppgifter och att det därför är viktigt att alla medarbetare ser att deras angelägenheter hanteras med största respekt.

Du är lösningsfokuserad och gillar att arbeta på ett proaktivt och smart sätt. Du har inga problem att arbete varken i team eller självständigt.

Du är bra på att kommunicera och tar gärna kontakt med nya människor. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara hjälpsam och flexibel. Du trivs med att arbeta på ett kontor där alla hjälps åt.

Mer om tjänsten

- Konsultuppdrag under cirka 1-2 månader med eventuell möjlighet till förlängning
- Tillsättning: omgående enligt överenskommelse
- Omfattning: deltid cirka 75% fördelat på måndag till torsdag
- Placering: Anneberg, Danderyd
- I den här annonsen framgår inte vår kunds namn. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är under intervjun.


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.?

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital Marknadsassistent till Mörby Centrum

Ansök    Aug 22    Andara Group AB    Marknadsassistent
Vi söker en driven och kreativ Marknadsassistent för ett längre konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Vår kund är ett marknadsledande internationellt teknikföretag med kontor i Mörby Centrum. Vi söker dig som har bred kompetens inom marknad och ser gärna att du är en duktig skribent som tycker om utmaningen med att koordinera sälj- och marknadsföringsprojekt. Du ansvarar för att sammanställa marknadsinformation och kommunicera vårt buds... Visa mer
Vi söker en driven och kreativ Marknadsassistent för ett längre konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Vår kund är ett marknadsledande internationellt teknikföretag med kontor i Mörby Centrum.

Vi söker dig som har bred kompetens inom marknad och ser gärna att du är en duktig skribent som tycker om utmaningen med att koordinera sälj- och marknadsföringsprojekt. Du ansvarar för att sammanställa marknadsinformation och kommunicera vårt budskap i alla olika kanaler. Du uppdaterar våra trycksaker och har du erfarenhet av att jobba med video/rörligt content och sociala medier är detta starkt meriterande.

Arbetsuppgifter

- Koordinera och projektleda uppdatering av trycksaker och produktkataloger
- Utforska befintligt koncept/content i syfte att skapa effektiva processer lokalt
- Utforma, publicera och sprida innehåll på webben och i sociala medier
- Delta i olika projekt för att stärka och utveckla våra kundrelationer
- Sköta administration rörande utbildningsprojekt


Kvalifikationer
Du bör ha en avslutad gymnasieutbildning och minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Om du har ytterligare utbildning inom Marknadsföring och/eller Kommunikation är det ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Projektledning och Översättningsarbete. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och navigerar digitala plattformar med enkelhet. Du har kunskaper i hur man använder Adobe Creative Suite - främst Photoshop och InDesign.

Personliga Egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du är proaktiv, självgående och van vid att driva projekt från början till slut. Du är prestigelös och öppen för att ta dig an en rad varierade arbetsuppgifter med en positiv inställning. Vidare är du kreativ, lösningsorienterad och tycker att det är spännande att utforska nya utmaningar och arbetssätt. För rätt person finns möjlighet att arbeta med förbättringsprojekt och vara med och utveckla vår affär och kundresa. Du kan i allra högsta grad vara med och påverka ditt eget arbete.

Mer om tjänsten
Tillsättning: omgående
Omfattning: heltid
Placering: Mörby Centrum

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Sofie Jansson på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?
Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Evolan i Danderyd

Ansök    Jul 18    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en orderadministratör till Evolan Pharma AB i Danderyd. Du ska vara social och ansvarstagande och gilla ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt läkemedelsföretag. Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med ... Visa mer
Vi söker en orderadministratör till Evolan Pharma AB i Danderyd. Du ska vara social och ansvarstagande och gilla ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt läkemedelsföretag.

Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med kärnkompetens inom utveckling, marknadsföring och försäljning av läkemedel. Evolan utvecklar ständigt sin verksamhet och sin produktportfölj som innehåller både OTC- och Rx-läkemedel, medicinteknik, kosmetika och kosttillskott.

Tempot är högt och kräver ett tätt samarbete både inom organisationen och utanför. Evolan växer och behöver därför utöka sitt team med ytterligare en kollega inom order och logistik.Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och logistik.

Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter:

- Ordermottagning och registrering i affärssystemet
- Orderbevakning
- Leveransuppföljning
- Uppdatering av priser och annan masterdata
- Logistik


I rollen kommer du att bli systemansvarig för logistikmodulen i affärssystemet Pyramid. Du rapporterar till Logistikchefen.

Kvalifikationer

Du bör ha en gymnasieexamen, gärna inom ekonomi eller administration och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom order, backoffice eller logistik. Du har god förståelse för logistik-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du bör vidare vara en van användare av olika affärssystem.

- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper är att vara social, prestigelös och öppen. Du tycker om att hålla flera bollar i luften samtidigt och är bekväm med att jobba mot deadlines och leverera resultat. Du är lättlärd och lösningsfokuserad och gillar att arbeta på ett proaktivt och smart sätt. Du är bra på att kommunicera. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara förändringsbenägen, flexibel och driven. Du trivs i ett mindre bolag där alla hjälps åt.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett ”hyrköpsuppdrag” och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till Evolan om båda parters så önskar.


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Evolan i Danderyd

Ansök    Jun 27    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en orderadministratör till Evolan Pharma AB i Danderyd. Du ska vara social och ansvarstagande och gilla ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt läkemedelsföretag. Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med ... Visa mer
Vi söker en orderadministratör till Evolan Pharma AB i Danderyd. Du ska vara social och ansvarstagande och gilla ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt läkemedelsföretag.

Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med kärnkompetens inom utveckling, marknadsföring och försäljning av läkemedel. Evolan utvecklar ständigt sin verksamhet och sin produktportfölj som innehåller både OTC- och Rx-läkemedel, medicinteknik, kosmetika och kosttillskott.

Tempot är högt och kräver ett tätt samarbete både inom organisationen och utanför. Evolan växer och behöver därför utöka sitt team med ytterligare en kollega inom order och logistik.Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och logistik.

Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter:

- Ordermottagning och registrering i affärssystemet
- Orderbevakning
- Leveransuppföljning
- Uppdatering av priser och annan masterdata
- Logistik


I rollen kommer du att bli systemansvarig för logistikmodulen i affärssystemet Pyramid. Du rapporterar till Logistikchefen.

Kvalifikationer

Du bör ha en gymnasieexamen, gärna inom ekonomi eller administration och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom order, backoffice eller logistik. Du har god förståelse för logistik-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du bör vidare vara en van användare av olika affärssystem.

- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper är att vara social, prestigelös och öppen. Du tycker om att hålla flera bollar i luften samtidigt och är bekväm med att jobba mot deadlines och leverera resultat. Du är lättlärd och lösningsfokuserad och gillar att arbeta på ett proaktivt och smart sätt. Du är bra på att kommunicera. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara förändringsbenägen, flexibel och driven. Du trivs i ett mindre bolag där alla hjälps åt.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett ”hyrköpsuppdrag” och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till Evolan om båda parters så önskar.


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital Marknadsassistent till Mörby Centrum

Ansök    Jul 9    Andara Group AB    Marknadsassistent
Vi söker en driven och kreativ Marknadsassistent för ett längre konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Vår kund är ett marknadsledande internationellt teknikföretag med kontor i Mörby Centrum. Vi söker dig som har bred kompetens inom marknad och ser gärna att du är en duktig skribent som tycker om utmaningen med att koordinera sälj- och marknadsföringsprojekt. Du ansvarar för att sammanställa marknadsinformation och kommunicera vårt buds... Visa mer
Vi söker en driven och kreativ Marknadsassistent för ett längre konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Vår kund är ett marknadsledande internationellt teknikföretag med kontor i Mörby Centrum.

Vi söker dig som har bred kompetens inom marknad och ser gärna att du är en duktig skribent som tycker om utmaningen med att koordinera sälj- och marknadsföringsprojekt. Du ansvarar för att sammanställa marknadsinformation och kommunicera vårt budskap i alla olika kanaler. Du uppdaterar våra trycksaker och har du erfarenhet av att jobba med video/rörligt content och sociala medier är detta starkt meriterande.

Arbetsuppgifter

- Koordinera och projektleda uppdatering av trycksaker och produktkataloger
- Utforska befintligt koncept/content i syfte att skapa effektiva processer lokalt
- Utforma, publicera och sprida innehåll på webben och i sociala medier
- Delta i olika projekt för att stärka och utveckla våra kundrelationer
- Sköta administration rörande utbildningsprojekt


Kvalifikationer
Du bör ha en avslutad gymnasieutbildning och minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Om du har ytterligare utbildning inom Marknadsföring och/eller Kommunikation är det ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Projektledning och Översättningsarbete. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och navigerar digitala plattformar med enkelhet. Du har kunskaper i hur man använder Adobe Creative Suite - främst Photoshop och InDesign.

Personliga Egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du är proaktiv, självgående och van vid att driva projekt från början till slut. Du är prestigelös och öppen för att ta dig an en rad varierade arbetsuppgifter med en positiv inställning. Vidare är du kreativ, lösningsorienterad och tycker att det är spännande att utforska nya utmaningar och arbetssätt. För rätt person finns möjlighet att arbeta med förbättringsprojekt och vara med och utveckla vår affär och kundresa. Du kan i allra högsta grad vara med och påverka ditt eget arbete.

Mer om tjänsten
Tillsättning: omgående
Omfattning: heltid
Placering: Mörby Centrum

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Sofie Jansson på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?
Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

1st line supporttekniker till ett växande företag i Danderyd

Nu söker vi en snabb, kunnig och pedagogisk supporttekniker till vårt kundsupportteam på 1st line support. Arbetsuppgifter I rollen som supporttekniker kommer du att ha en av de viktigaste rollerna för hur vi bemöter våra kunder när de kört fast eller behöver tips/ hjälp hur produkten fungerar. Din roll är att vara lyhörd för vad kunden har för svårigheter och hjälpa den att lösa detta. Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara: - Lägga upp ärendet ... Visa mer
Nu söker vi en snabb, kunnig och pedagogisk supporttekniker till vårt kundsupportteam på 1st line support.Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer du att ha en av de viktigaste rollerna för hur vi bemöter våra kunder när de kört fast eller behöver tips/ hjälp hur produkten fungerar. Din roll är att vara lyhörd för vad kunden har för svårigheter och hjälpa den att lösa detta.Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara:

- Lägga upp ärendet i vårt system
- Tipsa om tekniska appar för självhjälp
- Vägleda och visa hur appen används
- Slussa vidare kunden till 2nd line där specialisttekniker tar vid
Kvalifikationer

Ett krav för rollen är att du har ett tekniskt intresse och goda erfarenheter av att jobba i IT-system. Vi arbetar i 4-5 system som är direkt kopplade till tjänsten.

Ytterligare krav är att du har relevant utbildning inom kyla och värme eller el. Du har även en god kommunikativ förmåga och inga problem att ställa relevanta frågor för att hjälpa kunden på bästa sätt.

- Goda kunskaper i Microsoft 365 främst i Outlook och Teams
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav (koncernspråk engelska)
Personliga egenskaper

Vi söker efter en person som har lätt för att på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara fördelar med våra digitala säljtjänster. Du är driven och självständig och har en positiv attityd då du behöver kunna hantera återförsäljaren som ofta är ute på jobb och har tidspress. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och håller god kvalitet då du är den första personen användaren kommer i kontakt med.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid som är 37 timmar/vecka med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 mån med möjlighet till förlängning och du kommer bli anställs av oss på Andara Group
Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

1st line tekniker till ett växande företag i Danderyd

Nu söker vi en snabb, kunnig och pedagogisk supporttekniker till vårt kundsupportteam på 1st line support. Arbetsuppgifter I rollen som supporttekniker kommer du att ha en av de viktigaste rollerna för hur vi bemöter våra kunder när de kört fast eller behöver tips/ hjälp hur produkten fungerar. Din roll är att vara lyhörd för vad kunden har för svårigheter och hjälpa den att lösa detta. Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara: - Lägga upp ärendet ... Visa mer
Nu söker vi en snabb, kunnig och pedagogisk supporttekniker till vårt kundsupportteam på 1st line support.Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer du att ha en av de viktigaste rollerna för hur vi bemöter våra kunder när de kört fast eller behöver tips/ hjälp hur produkten fungerar. Din roll är att vara lyhörd för vad kunden har för svårigheter och hjälpa den att lösa detta.Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara:

- Lägga upp ärendet i vårt system
- Tipsa om tekniska appar för självhjälp
- Vägleda och visa hur appen används
- Slussa vidare kunden till 2nd line där specialisttekniker tar vid
Kvalifikationer

Ett krav för rollen är att du har ett tekniskt intresse och goda erfarenheter av att jobba i IT-system. Vi arbetar i 4-5 system som är direkt kopplade till tjänsten.

Ytterligare krav är att du har relevant utbildning inom kyla och värme eller el. Du har även en god kommunikativ förmåga och inga problem att ställa relevanta frågor för att hjälpa kunden på bästa sätt.

- Goda kunskaper i Microsoft 365 främst i Outlook och Teams
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav (koncernspråk engelska)
Personliga egenskaper

Vi söker efter en person som har lätt för att på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara fördelar med våra digitala säljtjänster. Du är driven och självständig och har en positiv attityd då du behöver kunna hantera återförsäljaren som ofta är ute på jobb och har tidspress. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och håller god kvalitet då du är den första personen användaren kommer i kontakt med.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid som är 37 timmar/vecka med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 mån med möjlighet till förlängning och du kommer bli anställs av oss på Andara Group
Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Evolan i Danderyd

Ansök    Jun 8    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en orderadministratör till Evolan Pharma AB i Danderyd. Du ska vara social och ansvarstagande och gilla ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt läkemedelsföretag. Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med ... Visa mer
Vi söker en orderadministratör till Evolan Pharma AB i Danderyd. Du ska vara social och ansvarstagande och gilla ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt läkemedelsföretag.

Evolan är ett svenskt läkemedelsföretag med ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Medarbetarna har en gedigen branscherfarenhet med kärnkompetens inom utveckling, marknadsföring och försäljning av läkemedel. Evolan utvecklar ständigt sin verksamhet och sin produktportfölj som innehåller både OTC- och Rx-läkemedel, medicinteknik, kosmetika och kosttillskott.

Tempot är högt och kräver ett tätt samarbete både inom organisationen och utanför. Evolan växer och behöver därför utöka sitt team med ytterligare en kollega inom order och logistik.Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och logistik.

Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter:

- Ordermottagning och registrering i affärssystemet
- Orderbevakning
- Leveransuppföljning
- Uppdatering av priser och annan masterdata
- Logistik


I rollen kommer du att bli systemansvarig för logistikmodulen i affärssystemet Pyramid. Du rapporterar till Logistikchefen.

Kvalifikationer

Du bör ha en gymnasieexamen, gärna inom ekonomi eller administration och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom order, backoffice eller logistik. Du har god förståelse för logistik-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du bör vidare vara en van användare av olika affärssystem.

- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper är att vara social, prestigelös och öppen. Du tycker om att hålla flera bollar i luften samtidigt och är bekväm med att jobba mot deadlines och leverera resultat. Du är lättlärd och lösningsfokuserad och gillar att arbeta på ett proaktivt och smart sätt. Du är bra på att kommunicera. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara förändringsbenägen, flexibel och driven. Du trivs i ett mindre bolag där alla hjälps åt.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett ”hyrköpsuppdrag” och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till Evolan om båda parters så önskar.


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Supporttekniker till ett växande företag i Danderyd

Ansök    Jan 31    Andara Group AB    Backofficepersonal
Nu söker vi en snabb, kunnig och pedagogisk supporttekniker till vårt kundsupportteam på 1st line support. Arbetsuppgifter I rollen som supporttekniker kommer du att ha en av de viktigaste rollerna för hur vi bemöter våra kunder när de kört fast eller behöver tips/ hjälp hur produkten fungerar. Din roll är att vara lyhörd för vad kunden har för svårigheter och hjälpa den att lösa detta. Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara: - Lägga upp ärendet ... Visa mer
Nu söker vi en snabb, kunnig och pedagogisk supporttekniker till vårt kundsupportteam på 1st line support.Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer du att ha en av de viktigaste rollerna för hur vi bemöter våra kunder när de kört fast eller behöver tips/ hjälp hur produkten fungerar. Din roll är att vara lyhörd för vad kunden har för svårigheter och hjälpa den att lösa detta.Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara:

- Lägga upp ärendet i vårt system
- Tipsa om tekniska appar för självhjälp
- Vägleda och visa hur appen används
- Slussa vidare kunden till 2nd line där specialisttekniker tar vid
Kvalifikationer

Ett krav för rollen är att du har ett tekniskt intresse och goda erfarenheter av att jobba i IT-system. Vi arbetar i 4-5 system som är direkt kopplade till tjänsten.

Ytterligare krav är att du har relevant utbildning inom kyla och värme eller el. Du har även en god kommunikativ förmåga och inga problem att ställa relevanta frågor för att hjälpa kunden på bästa sätt.

- Goda kunskaper i Microsoft 365 främst i Outlook och Teams
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav (koncernspråk engelska)
Personliga egenskaper

Vi söker efter en person som har lätt för att på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara fördelar med våra digitala säljtjänster. Du är driven och självständig och har en positiv attityd då du behöver kunna hantera återförsäljaren som ofta är ute på jobb och har tidspress. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och håller god kvalitet då du är den första personen användaren kommer i kontakt med.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid som är 37 timmar/vecka med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 mån med möjlighet till förlängning och du kommer bli anställs av oss på Andara Group
Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Logistiskansvarig till Danderyd

Ansök    Jan 26    Andara Group AB    Logistikchef
Vi söker vi en engagerad och ambitiös logistikansvarig till ett växande företag i Danderyd. Arbetsuppgifter I rollen som logistikansvarig kommer du arbeta med all logistikverksamheten inom lagerhållning och distribution. Din roll blir att rapportera direkt till ledningsgruppen i Sverige och att ha mycket kontakt med europeiska kollegor. I rollen ingår även att övervaka och tillse att logistikflödena organiseras på det mest effektiva sättet. Ytterlig... Visa mer
Vi söker vi en engagerad och ambitiös logistikansvarig till ett växande företag i Danderyd.Arbetsuppgifter

I rollen som logistikansvarig kommer du arbeta med all logistikverksamheten inom lagerhållning och distribution. Din roll blir att rapportera direkt till ledningsgruppen i Sverige och att ha mycket kontakt med europeiska kollegor. I rollen ingår även att övervaka och tillse att logistikflödena organiseras på det mest effektiva sättet.Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara:

- Daglig kontakt med externa logistikpartners för lager och distribution
- Månatliga kostnadskontroll och budget inom lager
- Veckovis dialog med logistikpartners för förbättringar
- Lagerkontroll


Kvalifikationer

Ett krav för rollen är att du har relevant akademisk utbildning inom logistik, lager och distribution.

Du har minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du har även en god kommunikativ förmåga och är en van ledare.

- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav (koncernspråk engelska)


Personliga egenskaper

Vi söker efter en person som gillar att utveckla och förbättra saker. Du är orädd att ta dig an nya utmaningar och driver dessa självständigt. Du har hög integritet och gillar att ha många bollar i luften. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är en lagspelare, noggrann och håller god kvalitet.

Du är flexibel och har förståelse för att det ibland finns behov av att snabbt skifta fokus.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka
- Placering: Danderyd
Uppdraget är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kundföretaget om båda parters så önskar.

Andara Professionals ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Claudia Klingsell på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.


Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist till Danderyd

Ansök    Jan 20    Andara Group AB    Kontorsreceptionist
Vi söker en hjälpsam och prestigelös receptionist och office manager med stark drivkraft och stor nyfikenhet. I rollen kommer du även att arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter och du blir en del av ekonomiavdelningen. Du har en viktig roll när det gäller trivseln på kontoret och du kommer hantera kundorder för att säkerställa en hög servicegrad mot kunder i Sverige och övriga världen. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variat... Visa mer
Vi söker en hjälpsam och prestigelös receptionist och office manager med stark drivkraft och stor nyfikenhet. I rollen kommer du även att arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter och du blir en del av ekonomiavdelningen. Du har en viktig roll när det gäller trivseln på kontoret och du kommer hantera kundorder för att säkerställa en hög servicegrad mot kunder i Sverige och övriga världen. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. För rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling.Vår kund är ett framgångsrikt och snabbt växande företag inom läkemedelsbranschen med stark entreprenörsanda. Företaget satsar stort på produktutveckling och lansering av nya produkter för att ständigt utveckla sin affär. Företaget arbetar internationellt med både kunder och leverantörer runt om i världen. På kontoret i Danderyd jobbar 30 medarbetare.Arbetsuppgifter
I rollen ansvarar du för löpande kontorsgöromål såsom post- och budhantering, skanning av dokument, inköp av kontorsmaterial, kontakt med hyresvärd och städbolag med flera samt uppdatering av hemsida. Du ansvarar även för företagets telefoni, både handhavande av systemet, kontakter med leverantören Frontdesk samt ansvar för inkommande samtal.

I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med företagets anställda och hjälpa dem med beställning av material såsom trycksaker.

Ungefär hälften av din tid kommer du att arbeta administrativt med att hantera kundorder.

Kvalifikationer

För att fungera väl i rollen har du en gymnasieutbildning och vi tror att du har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande roller som receptionist, Office Manager eller kontorsassistent och inom administration. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. God datorvana samt erfarenhet av olika affärssystem och goda kunskaper i Office 365 är ett krav.Personliga egenskaper
Vi söker efter en serviceminded och flexibel person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du har starkt driv och en ambition att lära nytt och utvecklas. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du är noggrann och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt. Slutligen är du positiv och glad som person.Mer om tjänsten

- Tillsättning: under februari
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett hyr/köp på 3 månader där du först blir anställd via oss och därefter övergår anställningen till vår kund om båda parter så önskar.
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

?Orderadministratör till Mörby Centrum

Ansök    Dec 22    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett växande företag i Mörby Centrum. Vår kund är världsledande inom produkter för värme och kyla. Arbetsuppgifter I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och leverans. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: - Registrera order från både mail och telefonsamtal - Svara på ordertelefon - Bevaka ... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett växande företag i Mörby Centrum. Vår kund är världsledande inom produkter för värme och kyla.

Arbetsuppgifter
I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa
arbetsuppgifter inom order och leverans.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

- Registrera order från både mail och telefonsamtal
- Svara på ordertelefon
- Bevaka och besvara mail i infomailboxen
- Administrera transportskador
- Skicka produktblad
- Administrera säljofferter och leads
- Skapa plocklistor till lagret
- Manualer
- Hantera returer och intag i SAP, skapa, skriva ut och maila retursedlar
- Skicka paket och brev
- Skriva ut och skicka Drift & Skötselpärmar
- Lägga upp nya kunder och skapa nya material


Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du får gärna ha erfarenhet av orderläggning och lagerhantering i SAP. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar allt från ax till limpa.

Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint) är ett krav
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav

Personliga egenskaper
Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines. Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår. Med fördel har du även ett intresse för teknik och tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med.

Mer om tjänsten
Tillsättning: snarast möjligt
Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar
Placering: Mörby Centrum
Uppdragstyp: 12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning - alternativt att
kunden önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår
rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.
Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Garantiadministratör till Mörby Centrum

Ansök    Dec 22    Andara Group AB    Backofficepersonal
Vi söker en administratör med erfarenhet av reklamationer och garantiärenden mot återförsäljare. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning. Arbetsuppgifter I rollen som garantiadministratör kommer du att fokusera på att hantera och gå igenom återförsäljarnas fakturor och garantianspråk. Du kommer ha löpande kontakt med återförsäljare för att diskutera och go... Visa mer
Vi söker en administratör med erfarenhet av reklamationer och garantiärenden mot återförsäljare. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning.Arbetsuppgifter

I rollen som garantiadministratör kommer du att fokusera på att hantera och gå igenom återförsäljarnas fakturor och garantianspråk. Du kommer ha löpande kontakt med återförsäljare för att diskutera och godkänna deras anspråk. I arbetsuppgifterna ingår även annan administration runt garanter såsom dokumentation i systemet och kontakt med fabriker och servicepartners.I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer. Du kommer att arbeta nära ekonomiavdelningen på företaget. Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Vår kund sitter i fina lokaler i Mörby Centrum, nära goda kommunikationer. Idag arbetar vår kund ungefär 3 dagar på kontoret och 2 dagar på distans.Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av kundtjänst, reklamationer och garantiadministration. Det är också meriterande om du har kunskap om fakturor och betalningar och har arbetat på en ekonomiavdelning. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande
Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många ärenden samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera. Du gillar ordning och reda. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående under januari
- Omfattning: heltid
- Placering: Mörby Centrum
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

?Orderadministratör till Mörby Centrum

Ansök    Jan 19    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett växande företag i Mörby Centrum. Vår kund är världsledande inom produkter för värme och kyla. Arbetsuppgifter I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och leverans. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: - Registrera order från både mail och telefonsamtal - Svara på ordertelefon - Bevaka ... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett växande företag i Mörby Centrum. Vår kund är världsledande inom produkter för värme och kyla.

Arbetsuppgifter
I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa
arbetsuppgifter inom order och leverans.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

- Registrera order från både mail och telefonsamtal
- Svara på ordertelefon
- Bevaka och besvara mail i infomailboxen
- Administrera transportskador
- Skicka produktblad
- Administrera säljofferter och leads
- Skapa plocklistor till lagret
- Manualer
- Hantera returer och intag i SAP, skapa, skriva ut och maila retursedlar
- Skicka paket och brev
- Skriva ut och skicka Drift & Skötselpärmar
- Lägga upp nya kunder och skapa nya material


Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du får gärna ha erfarenhet av orderläggning och lagerhantering i SAP. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar allt från ax till limpa.

Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint) är ett krav
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav

Personliga egenskaper
Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines. Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår. Med fördel har du även ett intresse för teknik och tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med.

Mer om tjänsten
Tillsättning: snarast möjligt
Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar
Placering: Mörby Centrum
Uppdragstyp: 12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning - alternativt att
kunden önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår
rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.
Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

?Orderadministratör till Mörby Centrum

Ansök    Dec 13    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett växande företag i Mörby Centrum. Vår kund är världsledande inom produkter för värme och kyla. Arbetsuppgifter I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom order och leverans. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: - Registrera order från både mail och telefonsamtal - Svara på ordertelefon - Bevaka ... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett växande företag i Mörby Centrum. Vår kund är världsledande inom produkter för värme och kyla.

Arbetsuppgifter
I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa
arbetsuppgifter inom order och leverans.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

- Registrera order från både mail och telefonsamtal
- Svara på ordertelefon
- Bevaka och besvara mail i infomailboxen
- Administrera transportskador
- Skicka produktblad
- Administrera säljofferter och leads
- Skapa plocklistor till lagret
- Manualer
- Hantera returer och intag i SAP, skapa, skriva ut och maila retursedlar
- Skicka paket och brev
- Skriva ut och skicka Drift & Skötselpärmar
- Lägga upp nya kunder och skapa nya material


Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du får gärna ha erfarenhet av orderläggning och lagerhantering i SAP. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar allt från ax till limpa.

Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint) är ett krav
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav

Personliga egenskaper
Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines. Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår. Med fördel har du även ett intresse för teknik och tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med.

Mer om tjänsten
Tillsättning: snarast möjligt
Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar
Placering: Mörby Centrum
Uppdragstyp: 12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning - alternativt att
kunden önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår
rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.
Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Logistikkollega till Danderyd

Ansök    Dec 9    Andara Group AB    Logistikchef
Nu söker vi en erfaren logistikkollega till ett företag i Danderyd som växer och behöver utöka med en medhjälpare till. Arbetsuppgifter I rollen som logistiksamordnare kommer du arbeta med all logistikverksamheten inom lagerhållning och distribution. Din roll blir att rapportera direkt till ledningsgruppen i Sverige och att ha mycket kontakt med alla europeiska kollegor. I rollen ingår även att se till att förse så att logistikflödena organiseras på det ... Visa mer
Nu söker vi en erfaren logistikkollega till ett företag i Danderyd som växer och behöver utöka med en medhjälpare till.

Arbetsuppgifter

I rollen som logistiksamordnare kommer du arbeta med all logistikverksamheten inom lagerhållning och distribution. Din roll blir att rapportera direkt till ledningsgruppen i Sverige och att ha mycket kontakt med alla europeiska kollegor. I rollen ingår även att se till att förse så att logistikflödena organiseras på det mest effektiva och transparenta sättet som möjligt.

Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara:

- Daglig kontakt med externa logistikpartners för lager och distribution
- Månatliga kostnadskontroll och budget inom lager
- Veckovis dialog med logistikpartners för förbättringar
- Lagerkontroll


Kvalifikationer

Ett krav för rollen är att du har relevant akademisk utbildning inom logistik, lager och distribution.

Du har minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du har även en god kommunikativ förmåga och är en van ledare.

- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav (koncernspråk engelska)


Personliga egenskaper

Vi söker efter en person som gillar att utveckla och förbättra saker. Du är orädd att ta dig an nya utmaningar och driver dessa självständigt. Du har hög integritet och gillar att ha många bollar i luften. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är en lagspelare, noggrann och håller god kvalitet.

Du är flexibel och har förståelse för att det ibland finns behov av att snabbt skifta fokus.

Mer om tjänsten

Tillsättning: omgående

Omfattning: heltid med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka

Placering: Danderyd

Uppdraget är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kundföretaget om båda parters så önskar.

Andara Professionals ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Claudia Klingsell på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare kundtjänst till Mörby Centrum

Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen. Kanske har du en bakgrund inom en komplex och utredningstung kundsupport inom till exempel telekom-, energi-, försäkrings- eller kreditbranschen? Eller kanske har du arbetat på Försäkringskassan eller Allmänna reklamationsnämnden? Vår kund är ett framgångsrikt t... Visa mer
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen.

Kanske har du en bakgrund inom en komplex och utredningstung kundsupport inom till exempel telekom-, energi-, försäkrings- eller kreditbranschen? Eller kanske har du arbetat på Försäkringskassan eller Allmänna reklamationsnämnden?

Vår kund är ett framgångsrikt teknikföretag inom byggbranschen med trevligt kontor mitt i Mörby Centrum.Arbetsuppgifter

Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 4 erfarna kundservicemedarbetare.

I rollen kommer du också att utreda och hantera reklamationer, garantiärenden, avtalsuppsägningar och svåra kundärenden. Du kommer att ha löpande kontakt med säljare, återförsäljare och ekonomiavdelningen.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer. Du kommer att arbeta nära många andra avdelningar på företaget.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Kvalifikationer

Det är ett krav att du har teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en mindre arbetsgrupp. Vi ser även att du har erfarenhet av kundtjänstärenden och reklamationer. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande


Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många bollar i luften samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera.Vi söker dig som är starkt engagerad i gruppens och företagets utveckling och har förmåga att bidra till både att företaget fortsätter att växa och att dina medarbetare trivs och är motiverade. Du har pondus och säkerhet i ditt teamledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare.Du är alltid öppen för nya arbetssätt samt har kunskap att tänka nytt och driva igenom förändringar. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att både din grupp och era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 8 månader med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Leveranskoordinator till Danderyd

Ansök    Nov 15    Andara Group AB    Backofficepersonal
Vår kund växer och tillsätter en ny tjänst. Du kommer att arbeta med reservdelsbeställningar och uppföljning av leveranser. Du kommer få stora möjligheter att påverka utformningen av tjänsten. Vår kund är världsledande inom värme och kyla och sitter i ett öppet kontorslandskap i trevliga lokaler i Danderyd. De arbetar hemma ca 2 dagar per vecka om arbetet tillåter det. Arbetsuppgifter Du kommer att fokusera på frågor från kunderna om reservdelar. Du läg... Visa mer
Vår kund växer och tillsätter en ny tjänst. Du kommer att arbeta med reservdelsbeställningar och uppföljning av leveranser. Du kommer få stora möjligheter att påverka utformningen av tjänsten.

Vår kund är världsledande inom värme och kyla och sitter i ett öppet kontorslandskap i trevliga lokaler i Danderyd. De arbetar hemma ca 2 dagar per vecka om arbetet tillåter det.

Arbetsuppgifter

Du kommer att fokusera på frågor från kunderna om reservdelar. Du lägger sedan beställningar, följer upp lagerstatus och övervakar leveranser. Du ansvarar för återkoppling och leveransinformation till kunden.

I rollen blir du superuser i reservdelssystemet.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för order-, leverans- och supportflöden. Du har stort tekniskt intresse och har arbetat i flera olika affärssystem. Du har god kommunikativ förmåga och är van att arbeta med telefon och e-post som verktyg.

- Mycket goda kunskaper i Office 365 är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines.

Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon och e-post. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår.

Du är tekniskt intresserad och tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: snarast möjligt
- Omfattning: heltid 37 timmars arbetsvecka
- Placering: Danderyd
- Uppdragstyp: 6-12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning - alternativt att kunderna önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Reservdelskoordinator till Mörby Centrum

Ansök    Nov 15    Andara Group AB    Backofficepersonal
Vår kund växer och vi söker nu efter en ny kollega som ska arbeta som reservdelskoordinator. Detta är en ny tjänst och du kommer ha möjlighet att påverka utformningen av den. Du kommer att arbeta med reservdelsbeställningar och uppföljning av leveranser. Vår kund är världsledande inom värme och kyla och sitter i ett öppet kontorslandskap i trevliga lokaler i Mörby Centrum. De arbetar hemma ca 2 dagar per vecka om arbetet tillåter det. Arbetsuppgifter ... Visa mer
Vår kund växer och vi söker nu efter en ny kollega som ska arbeta som reservdelskoordinator. Detta är en ny tjänst och du kommer ha möjlighet att påverka utformningen av den. Du kommer att arbeta med reservdelsbeställningar och uppföljning av leveranser.

Vår kund är världsledande inom värme och kyla och sitter i ett öppet kontorslandskap i trevliga lokaler i Mörby Centrum. De arbetar hemma ca 2 dagar per vecka om arbetet tillåter det.Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

- Lägga reservdelsbeställningar
- Se övertillgängligheten för reservdelarna
- Följa upp leveranser


De flesta frågorna från kunderna gällande reservdelar kommer via telefonen.

Du kommer att ansvara för att få svar från lagret i Europa gällande tillgänglighet och status kring reservdelar. Du ska var den som eskalerar så att leveranserna snabbas på vid behov. Du kommer vidare att vara Superuser i reservdelssystemet/appen.

Du ansvarar för att återkoppla till kunden vid eventuella förseningar. Vidare tipsar du installatören om att ladda ner tekniska appar för självhjälp, samt guidar kunden och visar hur man använder dem.Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för order-, leverans- och supportflöden. Du har stort tekniskt intresse och har arbetat i flera olika affärssystem. Du har god kommunikativ förmåga och är van att arbeta med telefon och e-post som verktyg. Det är önskvärt och meriterande om du tidigare arbetat inom kyla och känner till kyltekniska termer.

- Mycket goda kunskaper i Office 365 är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

De viktiga egenskaperna är att vara stark inom områdena teknik, service och administration. Du tycker om att hålla flera bollar i luften samtidigt och är bekväm med att jobba mot deadlines och leverera resultat. Du är bra på att kommunicera med både kunder, leverantörer och kollegor. Du bör dessutom ha sinne för detaljer och ordning. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel.Mer om tjänsten

- Tillsättning: snarast möjligt
- Omfattning: heltid 37 timmars arbetsvecka
- Placering: Mörby Centrum
- Uppdragstyp: 6-12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning - alternativt att kunderna önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare kundtjänst till Mörby Centrum

Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen. Kanske har du en bakgrund inom en komplex och utredningstung kundsupport inom till exempel telekom-, energi-, försäkrings- eller kreditbranschen? Eller kanske har du arbetat på Försäkringskassan eller Allmänna reklamationsnämnden? Vår kund är ett framgångsrikt t... Visa mer
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen.

Kanske har du en bakgrund inom en komplex och utredningstung kundsupport inom till exempel telekom-, energi-, försäkrings- eller kreditbranschen? Eller kanske har du arbetat på Försäkringskassan eller Allmänna reklamationsnämnden?

Vår kund är ett framgångsrikt teknikföretag inom byggbranschen med trevligt kontor mitt i Mörby Centrum.Arbetsuppgifter

Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 4 erfarna kundservicemedarbetare.

I rollen kommer du också att utreda och hantera reklamationer, garantiärenden, avtalsuppsägningar och svåra kundärenden. Du kommer att ha löpande kontakt med säljare, återförsäljare och ekonomiavdelningen.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer. Du kommer att arbeta nära många andra avdelningar på företaget.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Kvalifikationer

Det är ett krav att du har teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en mindre arbetsgrupp. Vi ser även att du har erfarenhet av kundtjänstärenden och reklamationer. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande


Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många bollar i luften samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera.Vi söker dig som är starkt engagerad i gruppens och företagets utveckling och har förmåga att bidra till både att företaget fortsätter att växa och att dina medarbetare trivs och är motiverade. Du har pondus och säkerhet i ditt teamledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare.Du är alltid öppen för nya arbetssätt samt har kunskap att tänka nytt och driva igenom förändringar. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att både din grupp och era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 8 månader med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare kundtjänst till Mörby Centrum

Ansök    Okt 25    Andara Group AB    Kundtjänstchef
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen. Kanske har du en bakgrund inom en komplex och utredningstung kundsupport inom till exempel telekom-, energi-, försäkrings- eller kreditbranschen? Eller kanske har du arbetat på Försäkringskassan eller Allmänna reklamationsnämnden? Vår kund är ett framgångsrikt t... Visa mer
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen.

Kanske har du en bakgrund inom en komplex och utredningstung kundsupport inom till exempel telekom-, energi-, försäkrings- eller kreditbranschen? Eller kanske har du arbetat på Försäkringskassan eller Allmänna reklamationsnämnden?

Vår kund är ett framgångsrikt teknikföretag inom byggbranschen med trevligt kontor mitt i Mörby Centrum.Arbetsuppgifter

Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 4 erfarna kundservicemedarbetare.

I rollen kommer du också att utreda och hantera reklamationer, garantiärenden, avtalsuppsägningar och svåra kundärenden. Du kommer att ha löpande kontakt med säljare, återförsäljare och ekonomiavdelningen.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer. Du kommer att arbeta nära många andra avdelningar på företaget.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Kvalifikationer

Det är ett krav att du har teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en mindre arbetsgrupp. Vi ser även att du har erfarenhet av kundtjänstärenden och reklamationer. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande


Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många bollar i luften samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera.Vi söker dig som är starkt engagerad i gruppens och företagets utveckling och har förmåga att bidra till både att företaget fortsätter att växa och att dina medarbetare trivs och är motiverade. Du har pondus och säkerhet i ditt teamledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare.Du är alltid öppen för nya arbetssätt samt har kunskap att tänka nytt och driva igenom förändringar. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att både din grupp och era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 8 månader med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Garantiadministratör till Mörby Centrum

Ansök    Nov 15    Andara Group AB    Backofficepersonal
Vi söker en administratör med erfarenhet av reklamationer och garantiärenden mot återförsäljare. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning. Arbetsuppgifter I rollen som garantiadministratör kommer du att fokusera på att hantera och gå igenom återförsäljarnas fakturor och garantianspråk. Du kommer ha löpande kontakt med återförsäljare för att diskutera och go... Visa mer
Vi söker en administratör med erfarenhet av reklamationer och garantiärenden mot återförsäljare. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning.Arbetsuppgifter

I rollen som garantiadministratör kommer du att fokusera på att hantera och gå igenom återförsäljarnas fakturor och garantianspråk. Du kommer ha löpande kontakt med återförsäljare för att diskutera och godkänna deras anspråk. I arbetsuppgifterna ingår även annan administration runt garanter såsom dokumentation i systemet och kontakt med fabriker och servicepartners.I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer. Du kommer att arbeta nära ekonomiavdelningen på företaget. Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Vår kund sitter i fina lokaler i Mörby Centrum, nära goda kommunikationer. Idag arbetar vår kund ungefär 3 dagar på kontoret och 2 dagar på distans.Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av kundtjänst, reklamationer och garantiadministration. Det är också meriterande om du har kunskap om fakturor och betalningar och har arbetat på en ekonomiavdelning. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande
Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många ärenden samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera. Du gillar ordning och reda. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Mörby Centrum
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk koordinator till Danderyd

Ansök    Nov 10    Andara Group AB    Backofficepersonal
Vår kund växer och tillsätter en ny tjänst. Du kommer att arbeta med reservdelsbeställningar och uppföljning av leveranser. Du kommer få stora möjligheter att påverka utformningen av tjänsten. Vår kund är världsledande inom värme och kyla och sitter i ett öppet kontorslandskap i trevliga lokaler i Danderyd. De arbetar hemma ca 2 dagar per vecka om arbetet tillåter det. Arbetsuppgifter Du kommer att fokusera på frågor från kunderna om reservdelar. Du läg... Visa mer
Vår kund växer och tillsätter en ny tjänst. Du kommer att arbeta med reservdelsbeställningar och uppföljning av leveranser. Du kommer få stora möjligheter att påverka utformningen av tjänsten.

Vår kund är världsledande inom värme och kyla och sitter i ett öppet kontorslandskap i trevliga lokaler i Danderyd. De arbetar hemma ca 2 dagar per vecka om arbetet tillåter det.

Arbetsuppgifter

Du kommer att fokusera på frågor från kunderna om reservdelar. Du lägger sedan beställningar, följer upp lagerstatus och övervakar leveranser. Du ansvarar för återkoppling och leveransinformation till kunden.

I rollen blir du superuser i reservdelssystemet.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för order-, leverans- och supportflöden. Du har stort tekniskt intresse och har arbetat i flera olika affärssystem. Du har god kommunikativ förmåga och är van att arbeta med telefon och e-post som verktyg.

- Mycket goda kunskaper i Office 365 är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines.

Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon och e-post. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår.

Du är tekniskt intresserad och tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: snarast möjligt
- Omfattning: heltid 37 timmars arbetsvecka
- Placering: Danderyd
- Uppdragstyp: 6-12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning - alternativt att kunderna önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare kundtjänst till Mörby Centrum

Ansök    Okt 19    Andara Group AB    Kundtjänstchef
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen. Vår kund är ett framgångsrikt teknikföretag inom byggbranschen med trevligt kontor mitt i Mörby Centrum. Arbetsuppgifter Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 4 erfarna kundservicemed... Visa mer
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen.

Vår kund är ett framgångsrikt teknikföretag inom byggbranschen med trevligt kontor mitt i Mörby Centrum.Arbetsuppgifter

Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 4 erfarna kundservicemedarbetare.

I rollen kommer du också att utreda och hantera reklamationer, garantiärenden, avtalsuppsägningar och svåra kundärenden. Du kommer att ha löpande kontakt med säljare, återförsäljare och ekonomiavdelningen.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer. Du kommer att arbeta nära många andra avdelningar på företaget.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Kvalifikationer

Det är ett krav att du har teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en mindre arbetsgrupp. Vi ser även att du har erfarenhet av kundtjänstärenden och reklamationer. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande


Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många bollar i luften samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera.Vi söker dig som är starkt engagerad i gruppens och företagets utveckling och har förmåga att bidra till både att företaget fortsätter att växa och att dina medarbetare trivs och är motiverade. Du har pondus och säkerhet i ditt teamledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare.Du är alltid öppen för nya arbetssätt samt har kunskap att tänka nytt och driva igenom förändringar. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att både din grupp och era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 8 år med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare kundtjänst till Mörby Centrum

Ansök    Okt 22    Andara Group AB    Kundtjänstchef
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen. Vår kund är ett framgångsrikt teknikföretag inom byggbranschen med trevligt kontor mitt i Mörby Centrum. Arbetsuppgifter Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 4 erfarna kundservicemed... Visa mer
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer att kombinera ditt teamledarskap med att arbeta operativt i gruppen.

Vår kund är ett framgångsrikt teknikföretag inom byggbranschen med trevligt kontor mitt i Mörby Centrum.Arbetsuppgifter

Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 4 erfarna kundservicemedarbetare.

I rollen kommer du också att utreda och hantera reklamationer, garantiärenden, avtalsuppsägningar och svåra kundärenden. Du kommer att ha löpande kontakt med säljare, återförsäljare och ekonomiavdelningen.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer. Du kommer att arbeta nära många andra avdelningar på företaget.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Kvalifikationer

Det är ett krav att du har teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en mindre arbetsgrupp. Vi ser även att du har erfarenhet av kundtjänstärenden och reklamationer. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande


Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många bollar i luften samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera.Vi söker dig som är starkt engagerad i gruppens och företagets utveckling och har förmåga att bidra till både att företaget fortsätter att växa och att dina medarbetare trivs och är motiverade. Du har pondus och säkerhet i ditt teamledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare.Du är alltid öppen för nya arbetssätt samt har kunskap att tänka nytt och driva igenom förändringar. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att både din grupp och era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 8 månader med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital marknadskommunikatör Mörby Centrum

Ansök    Sep 26    Andara Group AB    Marknadskommunikatör
Vi söker en självständig och handlingskraftig marknadskommunikatör till Mörby Centrum. Du kommer att ansvara för att planera, producera och publicera det redaktionella innehållet på företagets digitala plattformar. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt företag med kontor i närheten av goda kommunikationer i Mörby Centrum. Arbetsuppgifter Du kommer att vara en del av en nybildad marknadsavdelning och ditt ansvara är att driva försäljning via dig... Visa mer
Vi söker en självständig och handlingskraftig marknadskommunikatör till Mörby Centrum. Du kommer att ansvara för att planera, producera och publicera det redaktionella innehållet på företagets digitala plattformar. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt företag med kontor i närheten av goda kommunikationer i Mörby Centrum.Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av en nybildad marknadsavdelning och ditt ansvara är att driva försäljning via digital marknadsföring och optimera webbsidorna för ökad konvertering. Vår kund vill förbättra sin digitala kommunikation och attrahera nya kunder via sina digitala kanaler. Du kommer att ansvara för företagets digitala plattformar (hemsida, affärsportal och webbshop) och arbeta både strategiskt och operativt med digital kommunikation.

Dina arbetsuppgifter innebär att du ansvarar för hemsida, mailutskick, intranät, webshop och sociala medier. Du planerar budskap och strategi tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen och producerar och publicerar sedan det redaktionella innehållet i dina digitala kanaler.

Du ansvarar för att SEO-optimera hemsida både tekniskt och innehållsmässigt. Att arbeta datadrivet och fatta beslut baserat på uppföljning och analyser av användarnas beteende är en del av din vardag.Kvalifikationer

För att fungera väl i rollen har du en gymnasieutbildning och gärna en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och digital kommunikation på webben. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom digital kommunikation. Du måste ha praktisk kunskap om och stort intresse för digital utveckling.Du bör vara väl familjär med att arbeta i CMS-system och erfarenhet av AEM är mycket meriterande. Goda kunskaper inom Google Analytics och SEO är ett krav. Du måste också ha praktisk erfarenhet av att arbeta med Facebook och LinkedIn samt InDesign och Photoshop.Personliga egenskaper

Vi söker efter en nyfiken och kreativ person med intresse för form och innehåll. Du brinner för att skapa relevant information och för att hitta rätt informationskanaler för varje tillfälle. Du har lätt för att anpassa dig och du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Som person är du lugn, trygg och prestigelös. För att trivas med arbetsuppgifterna och på arbetsplatsen är det viktigt att du är social och öppen.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Mörby Centrum
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital marknadskommunikatör Mörby Centrum

Ansök    Aug 22    Andara Group AB    Marknadskommunikatör
Vi söker en självständig och handlingskraftig marknadskommunikatör till Mörby Centrum. Du kommer att ansvara för att planera, producera och publicera det redaktionella innehållet på företagets digitala plattformar. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt företag med kontor i närheten av goda kommunikationer i Mörby Centrum. Arbetsuppgifter Du kommer att vara en del av en nybildad marknadsavdelning och ditt ansvara är att driva försäljning via dig... Visa mer
Vi söker en självständig och handlingskraftig marknadskommunikatör till Mörby Centrum. Du kommer att ansvara för att planera, producera och publicera det redaktionella innehållet på företagets digitala plattformar. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt företag med kontor i närheten av goda kommunikationer i Mörby Centrum.Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av en nybildad marknadsavdelning och ditt ansvara är att driva försäljning via digital marknadsföring och optimera webbsidorna för ökad konvertering. Vår kund vill förbättra sin digitala kommunikation och attrahera nya kunder via sina digitala kanaler. Du kommer att ansvara för företagets digitala plattformar (hemsida, affärsportal och webbshop) och arbeta både strategiskt och operativt med digital kommunikation.

Dina arbetsuppgifter innebär att du ansvarar för hemsida, mailutskick, intranät, webshop och sociala medier. Du planerar budskap och strategi tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen och producerar och publicerar sedan det redaktionella innehållet i dina digitala kanaler.

Du ansvarar för att SEO-optimera hemsida både tekniskt och innehållsmässigt. Att arbeta datadrivet och fatta beslut baserat på uppföljning och analyser av användarnas beteende är en del av din vardag.Kvalifikationer

För att fungera väl i rollen har du en gymnasieutbildning och gärna en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och digital kommunikation på webben. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom digital kommunikation. Du måste ha praktisk kunskap om och stort intresse för digital utveckling.Du bör vara väl familjär med att arbeta i CMS-system och erfarenhet av AEM är mycket meriterande. Goda kunskaper inom Google Analytics och SEO är ett krav. Du måste också ha praktisk erfarenhet av att arbeta med Facebook och LinkedIn samt InDesign och Photoshop.Personliga egenskaper

Vi söker efter en nyfiken och kreativ person med intresse för form och innehåll. Du brinner för att skapa relevant information och för att hitta rätt informationskanaler för varje tillfälle. Du har lätt för att anpassa dig och du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Som person är du lugn, trygg och prestigelös. För att trivas med arbetsuppgifterna och på arbetsplatsen är det viktigt att du är social och öppen.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Mörby Centrum
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital marknadskommunikatör Mörby Centrum

Ansök    Sep 3    Andara Group AB    Marknadskommunikatör
Vi söker en självständig och handlingskraftig marknadskommunikatör till Mörby Centrum. Du kommer att ansvara för att planera, producera och publicera det redaktionella innehållet på företagets digitala plattformar. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt företag med kontor i närheten av goda kommunikationer i Mörby Centrum. Arbetsuppgifter Du kommer att vara en del av en nybildad marknadsavdelning och ditt ansvara är att driva försäljning via dig... Visa mer
Vi söker en självständig och handlingskraftig marknadskommunikatör till Mörby Centrum. Du kommer att ansvara för att planera, producera och publicera det redaktionella innehållet på företagets digitala plattformar. Vår kund är ett framgångsrikt internationellt företag med kontor i närheten av goda kommunikationer i Mörby Centrum.Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av en nybildad marknadsavdelning och ditt ansvara är att driva försäljning via digital marknadsföring och optimera webbsidorna för ökad konvertering. Vår kund vill förbättra sin digitala kommunikation och attrahera nya kunder via sina digitala kanaler. Du kommer att ansvara för företagets digitala plattformar (hemsida, affärsportal och webbshop) och arbeta både strategiskt och operativt med digital kommunikation.

Dina arbetsuppgifter innebär att du ansvarar för hemsida, mailutskick, intranät, webshop och sociala medier. Du planerar budskap och strategi tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen och producerar och publicerar sedan det redaktionella innehållet i dina digitala kanaler.

Du ansvarar för att SEO-optimera hemsida både tekniskt och innehållsmässigt. Att arbeta datadrivet och fatta beslut baserat på uppföljning och analyser av användarnas beteende är en del av din vardag.Kvalifikationer

För att fungera väl i rollen har du en gymnasieutbildning och gärna en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och digital kommunikation på webben. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom digital kommunikation. Du måste ha praktisk kunskap om och stort intresse för digital utveckling.Du bör vara väl familjär med att arbeta i CMS-system och erfarenhet av AEM är mycket meriterande. Goda kunskaper inom Google Analytics och SEO är ett krav. Du måste också ha praktisk erfarenhet av att arbeta med Facebook och LinkedIn samt InDesign och Photoshop.Personliga egenskaper

Vi söker efter en nyfiken och kreativ person med intresse för form och innehåll. Du brinner för att skapa relevant information och för att hitta rätt informationskanaler för varje tillfälle. Du har lätt för att anpassa dig och du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Som person är du lugn, trygg och prestigelös. För att trivas med arbetsuppgifterna och på arbetsplatsen är det viktigt att du är social och öppen.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Mörby Centrum
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till Mörby Centrum

Ansök    Sep 8    Andara Group AB    Ekonomiassistent
Vi söker en erfaren och strukturerad ekonomiassistent för en varierad och omväxlande tjänst. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med sedvanliga redovisnings- och ekonomiuppgifter. Du har också en viktig roll i att delta i arbetet med att ständigt utveckla vår kunds affär och verksamhet. Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent arbetar du med allt från fakturor och betalningar till bokslut och rapportering. Exempel på arbetsuppgifter är: - Kund- oc... Visa mer
Vi söker en erfaren och strukturerad ekonomiassistent för en varierad och omväxlande tjänst. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med sedvanliga redovisnings- och ekonomiuppgifter. Du har också en viktig roll i att delta i arbetet med att ständigt utveckla vår kunds affär och verksamhet.Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du med allt från fakturor och betalningar till bokslut och rapportering. Exempel på arbetsuppgifter är:- Kund- och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Avstämningar
- Assisterar i månadsbokslutet, kvartalsbokslut, årsbokslut och vid framtagning av underlag till revisorer
- Hantering av moms, skatt, deklarationer och periodisk sammanställning


Vår kund arbetar i affärssystemet SAP och koncernspråket är engelska.Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som ekonomiassistent är att du har 3-5 års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du är förmodligen civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning som kan bedömas som likvärdig. Erfarenhet av SAP är meriterande.

- Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Vi söker efter en ordningsam och analytisk person som också är ansvarsfull och plikttrogen. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du levererar i alltid på deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig och har hög integritet. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Mörby Centrum/Danderyd
- Uppdragstyp: 12 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning eller anställning
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Economy arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Economy är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Economy är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundservicemedarbetare med fokus på reklamationer till Danderyd

Till vår kund med kontor i Danderyd söker vi en hjälpsam och flexibel kundservicemedarbetare till reklamationsavdelningen. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning. Du kommer att ha massor av kontakt med kunder, återförsäljare och säljare. Arbetsuppgifter I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med reklamationer, klagomål och garantiärenden. ... Visa mer
Till vår kund med kontor i Danderyd söker vi en hjälpsam och flexibel kundservicemedarbetare till reklamationsavdelningen. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning. Du kommer att ha massor av kontakt med kunder, återförsäljare och säljare.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med reklamationer, klagomål och garantiärenden. Via telefon och e-mail kommer du att ha kontakt med företagets kunder, återförsäljare och säljare. Din uppgift är att på bästa sätt vända en missnöjd kund, utreda och besvara kundens klagomål eller hantera ett garantiärenden.

Du kommer även hantera fakturafrågor då många ärenden resulterar i en kreditering eller ett avdrag på kommande faktura.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer.

Reklamationsgruppen är en del av företagets kundsupport och du kommer att arbeta nära ekonomiavdelningen och säljarna på företaget. Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Vår kund sitter i stora och trevliga lokaler i Danderyd nära goda kommunikationer.Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av kundtjänst och reklamationer eller garantier. Det är också meriterande om du har kunskap om ekonomiska flöden och har arbetat på en ekonomiavdelning. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande
Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många ärenden samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera. Du gillar ordning och reda. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren ekonomiassistent till Danderyd

Ansök    Jun 22    Andara Group AB    Ekonomiassistent
Vi söker en erfaren och strukturerad ekonomiassistent. I tjänsten kommer du att arbeta med sedvanliga redovisnings- och ekonomiuppgifter. Du har också en viktig roll i att delta i arbetet med att ständigt utveckla vår kunds affär och verksamhet. Arbetsuppgifter Som ekonomiassistentarbetar du med allt från fakturor och betalningar till bokslut och rapportering. Exempel på arbetsuppgifter är: - Kund- och leverantörsreskontra - Löpande bokföring - Avstäm... Visa mer
Vi söker en erfaren och strukturerad ekonomiassistent. I tjänsten kommer du att arbeta med sedvanliga redovisnings- och ekonomiuppgifter. Du har också en viktig roll i att delta i arbetet med att ständigt utveckla vår kunds affär och verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistentarbetar du med allt från fakturor och betalningar till bokslut och rapportering. Exempel på arbetsuppgifter är:- Kund- och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Avstämningar
- Assisterar i månadsbokslutet, kvartalsbokslut, årsbokslut och underlag till revisorer
- Hantering av moms, skatt, deklarationer och periodisk sammanställning


Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som ekonomiassistent är att du har 3-5 års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du är förmodligen civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning som kan bedömas som likvärdig. Erfarenhet av SAP är ett krav.- Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Vi söker efter en ordningsam och analytisk person som också är ansvarsfull och plikttrogen. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du levererar i alltid på deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig och har hög integritet. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Economy arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Economy är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Economy är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till Danderyd

Ansök    Jun 18    Andara Group AB    Redovisningsekonom
Vi söker en noggrann och strukturerad redovisningsekonom. I tjänsten kommer du att arbeta med sedvanliga redovisnings- och ekonomiuppgifter. Du har också en viktig roll i att delta i arbetet med att ständigt utveckla vår kunds affär och verksamhet. Arbetsuppgifter Som redovisningsekonom arbetar du med allt från fakturor och betalningar till bokslut och rapportering. Exempel på arbetsuppgifter är: - Kund- och leverantörsreskontra - Löpande bokföring - ... Visa mer
Vi söker en noggrann och strukturerad redovisningsekonom. I tjänsten kommer du att arbeta med sedvanliga redovisnings- och ekonomiuppgifter. Du har också en viktig roll i att delta i arbetet med att ständigt utveckla vår kunds affär och verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom arbetar du med allt från fakturor och betalningar till bokslut och rapportering. Exempel på arbetsuppgifter är:- Kund- och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Avstämningar
- Assisterar i månadsbokslutet, kvartalsbokslut, årsbokslut och underlag till revisorer
- Hantering av moms, skatt, deklarationer och periodisk sammanställning


Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som redovisningsekonom är att du har 3-5 års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du är förmodligen civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning som kan bedömas som likvärdig. Erfarenhet av SAP är ett krav.- Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav


Personliga egenskaper

Vi söker efter en ordningsam och analytisk person som också är ansvarsfull och plikttrogen. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du levererar i alltid på deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig och har hög integritet. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Economy arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Economy är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Economy är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundservicemedarbetare med fokus på reklamationer till Danderyd

Till vår kund med kontor i Danderyd söker vi en hjälpsam och flexibel kundservicemedarbetare till reklamationsavdelningen. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning. Du kommer att ha massor av kontakt med kunder, återförsäljare och säljare. Arbetsuppgifter I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med reklamationer, klagomål och garantiärenden. ... Visa mer
Till vår kund med kontor i Danderyd söker vi en hjälpsam och flexibel kundservicemedarbetare till reklamationsavdelningen. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning. Du kommer att ha massor av kontakt med kunder, återförsäljare och säljare.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med reklamationer, klagomål och garantiärenden. Via telefon och e-mail kommer du att ha kontakt med företagets kunder, återförsäljare och säljare. Din uppgift är att på bästa sätt vända en missnöjd kund, utreda och besvara kundens klagomål eller hantera ett garantiärenden.

Du kommer även hantera fakturafrågor då många ärenden resulterar i en kreditering eller ett avdrag på kommande faktura.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer.

Reklamationsgruppen är en del av företagets kundsupport och du kommer att arbeta nära ekonomiavdelningen och säljarna på företaget. Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Vår kund sitter i stora och trevliga lokaler i Danderyd nära goda kommunikationer.Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av kundtjänst och reklamationer eller garantier. Det är också meriterande om du har kunskap om ekonomiska flöden och har arbetat på en ekonomiavdelning. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande
Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många ärenden samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera. Du gillar ordning och reda. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare kundtjänst till Danderyd

Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer dels att arbeta med att styra och fördela arbetet i grupp och dels arbeta operativt med olika kundserviceärenden. Arbetsuppgifter Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 3 kundservicemedarbetare. I rollen kommer du också att hantera reklamationer, garant... Visa mer
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer dels att arbeta med att styra och fördela arbetet i grupp och dels arbeta operativt med olika kundserviceärenden.Arbetsuppgifter

Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 3 kundservicemedarbetare.

I rollen kommer du också att hantera reklamationer, garantiärenden, uppsägningar och svåra kundärenden. Du kommer att ha löpande kontakt med kunder, säljare, återförsäljare och ekonomiavdelningen.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer. Du kommer att arbeta nära många andra avdelningar på företaget.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Kvalifikationer

Du ska ha teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en mindre grupp. Vi ser även att du har erfarenhet av kundtjänstärenden och reklamationer. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande


Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många ärenden samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera.Vi söker dig som är starkt engagerad i gruppens och företagets utveckling och har förmåga att bidra till både att företaget fortsätter att växa och att dina medarbetare trivs och är motiverade. Du har pondus och säkerhet i ditt teamledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare.Du är alltid öppen för nya arbetssätt samt har kunskap att tänka nytt och driva igenom förändringar. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att både din grupp och era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare kundtjänst till Danderyd

Ansök    Maj 31    Andara Group AB    Kundtjänstchef
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer dels att arbeta med att styra och fördela arbetet i grupp och dels arbeta operativt med olika kundserviceärenden. Arbetsuppgifter Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 3 kundservicemedarbetare. I rollen kommer du också att hantera reklamationer, garant... Visa mer
Vi söker en teamledare för en mindre kundservicegrupp som fokuserar på reklamationer och komplexa kundtjänstärenden. Du kommer dels att arbeta med att styra och fördela arbetet i grupp och dels arbeta operativt med olika kundserviceärenden.Arbetsuppgifter

Som teamledare ansvarar du för att planera, coacha och följa upp arbetet i gruppen. Gruppen består förutom dig av 3 kundservicemedarbetare.

I rollen kommer du också att hantera reklamationer, garantiärenden, uppsägningar och svåra kundärenden. Du kommer att ha löpande kontakt med kunder, säljare, återförsäljare och ekonomiavdelningen.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer. Du kommer att arbeta nära många andra avdelningar på företaget.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Kvalifikationer

Du ska ha teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en mindre grupp. Vi ser även att du har erfarenhet av kundtjänstärenden och reklamationer. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.

- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande


Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många ärenden samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera.Vi söker dig som är starkt engagerad i gruppens och företagets utveckling och har förmåga att bidra till både att företaget fortsätter att växa och att dina medarbetare trivs och är motiverade. Du har pondus och säkerhet i ditt teamledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare.Du är alltid öppen för nya arbetssätt samt har kunskap att tänka nytt och driva igenom förändringar. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att både din grupp och era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundservicemedarbetare med fokus på reklamationer till Danderyd

Till vår kund med kontor i Danderyd söker vi en hjälpsam och flexibel kundservicemedarbetare till reklamationsavdelningen. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning. Du kommer att ha massor av kontakt med kunder, återförsäljare och säljare. Arbetsuppgifter I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med reklamationer, klagomål och garantiärenden. ... Visa mer
Till vår kund med kontor i Danderyd söker vi en hjälpsam och flexibel kundservicemedarbetare till reklamationsavdelningen. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning. Du kommer att ha massor av kontakt med kunder, återförsäljare och säljare.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med reklamationer, klagomål och garantiärenden. Via telefon och e-mail kommer du att ha kontakt med företagets kunder, återförsäljare och säljare. Din uppgift är att på bästa sätt vända en missnöjd kund, utreda och besvara kundens klagomål eller hantera ett garantiärenden.

Du kommer även hantera fakturafrågor då många ärenden resulterar i en kreditering eller ett avdrag på kommande faktura.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer.

Reklamationsgruppen är en del av företagets kundsupport och du kommer att arbeta nära ekonomiavdelningen och säljarna på företaget. Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Vår kund sitter i stora och trevliga lokaler i Danderyd nära goda kommunikationer.Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av kundtjänst och reklamationer eller garantier. Det är också meriterande om du har kunskap om ekonomiska flöden och har arbetat på en ekonomiavdelning. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.- Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande
Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många ärenden samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera. Du gillar ordning och reda. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
- Uppdraget är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till Danderyd

Ansök    Okt 21    Andara Group AB    Ekonomiassistent
Vi söker en noggrann och ansvarsfull ekonomiassistent som gillar kundreskontra för ett föräldravikariat på 16 månader. Vår kund arbetar med IT och mjukvara och är marknadsledande inom sin bransch. Företaget sitter i fina och trevliga lokaler i Danderyd med närhet till goda kommunikationer. Arbetsuppgifter Du kommer att fokusera på kundreskontra och samtidigt arbetar i en bred roll som erbjuder stor variation. I arbetsuppgifterna ingår: - Fakturering t... Visa mer
Vi söker en noggrann och ansvarsfull ekonomiassistent som gillar kundreskontra för ett föräldravikariat på 16 månader. Vår kund arbetar med IT och mjukvara och är marknadsledande inom sin bransch. Företaget sitter i fina och trevliga lokaler i Danderyd med närhet till goda kommunikationer.Arbetsuppgifter

Du kommer att fokusera på kundreskontra och samtidigt arbetar i en bred roll som erbjuder stor variation. I arbetsuppgifterna ingår:

- Fakturering till kund
- Vidarefakturering
- Avstämningar
- Reserveringar
- Betalning, påminnelse och kravhantering
- Inkommande mail och samtal


Som ekonomiassistent rapporterar du till redovisningschefen och teamet består av flera erfarna och engagerade ekonomiassistenter.I rollen kommer du ibland att delta i olika interna projekt och du har många samarbetsytor både internt och mot företagets kunder.Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som ekonomiassistent är att du har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt. Du har ett par års erfarenhet av varierat arbete på en ekonomiavdelning och du har arbetat med alla delar inom kundreskontra.- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav (särskilt excel)
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Vi söker efter en strukturerad och pålitlig person som gillar ordning och reda. Du är stresstålig och arbetar bra under press. Som person är du också prestigelös, hjälpsam och har stort kundfokus. Du har vidare god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du har tålamod och kan snabbt skifta fokus mellan olika uppgifter. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är serviceinriktad, glad, social och har humor.Mer om tjänsten

- Tillsättning: 1 december
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
Uppdraget är ett konsultuppdrag på 16 månader under ett föräldravikariat och du kommer att bli anställd hos oss på Andara.Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till entreprenörsföretag i Danderyd

Ansök    Okt 8    Andara Group AB    Redovisningsekonom
Vi söker en självständig och prestigelös redovisningsekonom med stark drivkraft och stor nyfikenhet. Som redovisningsekonom ska du arbeta med företagets redovisning från ax till limpa. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. För rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling. Vår kund är ett framgångsrikt och snabbt växande företag med stark entreprenörsanda. Företaget satsar stort på produktutveckling o... Visa mer
Vi söker en självständig och prestigelös redovisningsekonom med stark drivkraft och stor nyfikenhet. Som redovisningsekonom ska du arbeta med företagets redovisning från ax till limpa. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. För rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling.Vår kund är ett framgångsrikt och snabbt växande företag med stark entreprenörsanda. Företaget satsar stort på produktutveckling och lansering av nya produkter för att ständigt utveckla sin affär. Företaget arbetar internationellt med både kunder och leverantörer runt om i världen.Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet från fakturor och bokföring till bokslut och rapportering. Exempel på arbetsuppgifter är:- Fakturering
- Löpande redovisning och bokföring
- Avstämning av huvudbokskonton, inklusive lagerkonton
- Bokslutsarbete
- Periodisering
- Momsredovisning inom Norden
- Intrastatrapportering
- Lönehantering
Du har daglig kontakt med företages övriga medarbetare. I rollen ingår även löpande kontakt med kunder och leverantörer i många länder utanför Sverige.Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som redovisningsekonom är att du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har god kunskap om ekonomiska flöden och har självständigt arbetat med redovisning från ax till limpa. Du är förmodligen civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning som kan bedömas som likvärdig. Erfarenhet av olika affärssystem och ett tekniskt intresse är meriterande.- Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Vi söker efter en lösningsorienterad och prestigelös person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du har starkt driv och en ambition att lära nytt och utvecklas. Du är innovativ i ditt arbetssätt och tycker om att vara delaktig i företagets långsiktiga utveckling. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du är noggrann, levererar i god tid innan deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig och tycker om att arbeta självständigt. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt. Slutligen är du positiv och glad som person.Mer om tjänsten

- Direktrekrytering
- Tillsättning: enligt överenskommelse
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Danderyd

Ansök    Sep 24    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en strukturerad och serviceinriktad orderadministratör som gillar ett omväxlande arbete på ett framgångsrikt teknikföretag i närheten av T-banan, Mörby Centrum. Vår kund har funnits i Sverige i snart 100 år och dessutom ett av det företag som ligger i framkant tekniskt och driver utveckling inom mekanik, elektronik och kemi framgångsrikt i Sverige. Den tekniska kunskapen och intensiva forskningen som görs, har gett dem en framträdande position på... Visa mer
Vi söker en strukturerad och serviceinriktad orderadministratör som gillar ett omväxlande arbete på ett framgångsrikt teknikföretag i närheten av T-banan, Mörby Centrum.

Vår kund har funnits i Sverige i snart 100 år och dessutom ett av det företag som ligger i framkant tekniskt och driver utveckling inom mekanik, elektronik och kemi framgångsrikt i Sverige. Den tekniska kunskapen och intensiva forskningen som görs, har gett dem en framträdande position på marknaden.

Är du rätt person så har du möjlighet att utvecklas hos oss då vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!

Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör kommer du ta emot och administrera order från start till att produkten levererats till kund. Du kommer att arbeta tillsammans i ett team på 6 medarbetare plus en team-leader. Som orderadministratör kommer du framförallt:Ta emot ordrar via mejl och telefon samt via företagets e-handelsplattform

Besvara på generella frågor från kunder runt leverans, reklamation och fakturaDu kommer vara den person som ständigt är inloggad på mail och telefon och ha löpande kontakt med alla kunder.Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Ett krav är att du har några års erfarenhet av affärssystemet SAP och gärna inom PR2. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar allt från ax till limpa. Du gillar och har god till mycket god dator och systemvana samt vana att arbeta administrativt. Vi ser gärna att du har kommunikativ förmåga i både skrift och tal och är en doer som löser saker snabbt och effektivt.Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint)

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skriftPersonliga egenskaper

Du är strukturerad, lösningsorienterad och kan prioritera med en hög servicegrad. Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår.

Med fördel har du även ett intresse för teknik och tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med. Självklart gillar du ordning och reda och arbetar strukturerat.Mer om tjänsten

Tillsättning: snarast möjligt

Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar

Placering: Mörby Centrum

Uppdragstyp: 12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängningAndara Group ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Clauida Klingsell på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till Danderyd

Ansök    Sep 28    Andara Group AB    Redovisningsekonom
Vi söker en självständig och prestigelös redovisningsekonom med stark drivkraft och stor nyfikenhet. Som redovisningsekonom ska du arbeta med företagets redovisning från ax till limpa. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. För rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling. Vår kund är ett framgångsrikt och snabbt växande företag med stark entreprenörsanda. Företaget satsar stort på produktutveckling o... Visa mer
Vi söker en självständig och prestigelös redovisningsekonom med stark drivkraft och stor nyfikenhet. Som redovisningsekonom ska du arbeta med företagets redovisning från ax till limpa. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. För rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling.Vår kund är ett framgångsrikt och snabbt växande företag med stark entreprenörsanda. Företaget satsar stort på produktutveckling och lansering av nya produkter för att ständigt utveckla sin affär. Företaget arbetar internationellt med både kunder och leverantörer runt om i världen.Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet från fakturor och bokföring till bokslut och rapportering. Exempel på arbetsuppgifter är:- Fakturering
- Löpande redovisning och bokföring
- Avstämning av huvudbokskonton, inklusive lagerkonton
- Bokslutsarbete
- Periodisering
- Momsredovisning inom Norden
- Intrastatrapportering
- Lönehantering
Du har daglig kontakt med företages övriga medarbetare. I rollen ingår även löpande kontakt med kunder och leverantörer i många länder utanför Sverige.Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som redovisningsekonom är att du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har god kunskap om ekonomiska flöden och har självständigt arbetat med redovisning från ax till limpa. Du är förmodligen civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning som kan bedömas som likvärdig. Erfarenhet av olika affärssystem och ett tekniskt intresse är meriterande.- Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel) är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Vi söker efter en lösningsorienterad och prestigelös person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du har starkt driv och en ambition att lära nytt och utvecklas. Du är innovativ i ditt arbetssätt och tycker om att vara delaktig i företagets långsiktiga utveckling. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du är noggrann, levererar i god tid innan deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig och tycker om att arbeta självständigt. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt. Slutligen är du positiv och glad som person.Mer om tjänsten

- Direktrekrytering
- Tillsättning: enligt överenskommelse
- Omfattning: heltid
- Placering: Danderyd
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rekryteringsspecialist till Mörby Centrum

Vi söker vi en driven och ambitiös rekryteringsspecialist för ett föräldravikariat på 75% fram till augusti 2021. Det huvudsakliga ansvaret är att driva samtliga delar av rekryteringsprocessen och att säkerställa inflödet av starka medarbetare till vår kund. Arbetsuppgifter I rollen kommer du att arbeta med hela rekryteringsprocessen från kravprofil till onboarding. Du kommer att ansvara för att rekrytera varierade roller med både specialist- och spets... Visa mer
Vi söker vi en driven och ambitiös rekryteringsspecialist för ett föräldravikariat på 75% fram till augusti 2021. Det huvudsakliga ansvaret är att driva samtliga delar av rekryteringsprocessen och att säkerställa inflödet av starka medarbetare till vår kund.Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med hela rekryteringsprocessen från kravprofil till onboarding. Du kommer att ansvara för att rekrytera varierade roller med både specialist- och spetskompetens och mer administrativa roller inom ekonomi, sälj och säljsupport.Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och relevant akademisk examen. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för rekrytering och rätt person på rätt plats. Du har erfarenhet av att självständigt leda rekryteringsprojekt och är van att hålla i många parallella rekryteringsprocesser. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Som person är du handlingskraftig och ansvarsfull. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines. Du har pondus och skinn på näsan.

För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående
- Omfattning: 75%
- Placering: Mörby Centrum
- Uppdragstyp: konsultuppdrag under 11 månader
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Mörby Centrum

Ansök    Sep 14    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett framgångsrikt teknikföretag i Mörby Centrum. Tjänsten är ett långt konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till ytterligare förlängning eller anställning. Vår kund arbetar i SAP och det är ett krav att du har erfarenhet av systemet. Vår kund bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik och kemi. Vår kund tror på att våga le... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett framgångsrikt teknikföretag i Mörby Centrum. Tjänsten är ett långt konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till ytterligare förlängning eller anställning.

Vår kund arbetar i SAP och det är ett krav att du har erfarenhet av systemet.

Vår kund bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik och kemi. Vår kund tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med den tekniska kunskapen och intensiva forskningen, har gett dem en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är detta rätt för dig!Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i SAP. Som orderadministratör kommer du framförallt:- Ta emot ordrar via mejl och telefon samt via företagets e-handelsplattform
- Besvara generella frågor från kunder runt leverans, reklamation och faktura
Du kommer vara den person som ständigt är inloggad på mail och telefon och ha löpande kontakt med alla kunder.Du kommer ingå i ett team på 6 medarbetare. Tjänsten är placerad i kundens trevliga lokaler vid Mörby Centrum. Dina arbetstider kommer vara mån-tors kl 8-16.30 och fre kl 8-16.Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du måste ha erfarenhet av orderläggning och lagerhantering i SAP. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar allt från ax till limpa. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.- Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint)
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Personliga egenskaper

Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines.

Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår.

Med fördel har du även ett intresse för teknik och tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med.Mer om tjänsten

- Tillsättning: snarast möjligt
- Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar
- Placering: Mörby Centrum
- Uppdragstyp: 12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Mörby Centrum

Ansök    Sep 8    Andara Group AB    Orderadministratör
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett framgångsrikt teknikföretag i Mörby Centrum. Tjänsten är ett långt konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till ytterligare förlängning eller anställning. Vår kund arbetar i SAP och det är ett krav att du har erfarenhet av systemet. Vår kund bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik och kemi. Vår kund tror på att våga le... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad och flexibel orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på ett framgångsrikt teknikföretag i Mörby Centrum. Tjänsten är ett långt konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till ytterligare förlängning eller anställning.

Vår kund arbetar i SAP och det är ett krav att du har erfarenhet av systemet.

Vår kund bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik och kemi. Vår kund tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med den tekniska kunskapen och intensiva forskningen, har gett dem en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är detta rätt för dig!Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i SAP. Som orderadministratör kommer du framförallt:- Ta emot ordrar via mejl och telefon samt via företagets e-handelsplattform
- Besvara generella frågor från kunder runt leverans, reklamation och faktura
Du kommer vara den person som ständigt är inloggad på mail och telefon och ha löpande kontakt med alla kunder.Du kommer ingå i ett team på 6 medarbetare. Tjänsten är placerad i kundens trevliga lokaler vid Mörby Centrum. Dina arbetstider kommer vara mån-tors kl 8-16.30 och fre kl 8-16.Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du måste ha erfarenhet av orderläggning och lagerhantering i SAP. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar allt från ax till limpa. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.- Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint)
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Personliga egenskaper

Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad ”doer” och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines.

Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår.

Med fördel har du även ett intresse för teknik och tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med.Mer om tjänsten

- Tillsättning: snarast möjligt
- Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar
- Placering: Mörby Centrum
- Uppdragstyp: 12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre