Lediga jobb som Receptionist, telefonist i Danderyd

Se lediga jobb som Receptionist, telefonist i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Receptionist till Danderyd på halvtid

Vi söker en hjälpsam och flexibel receptionist till ett trevligt it-företag i Danderyd på halvtid. Då nuvarande receptionist ska hjälpa till på ekonomi kommer detta uppdrag vara begränsat. Vi utvecklar och säljer administrativa programvaror till hantverksbranschen. Idag arbetar cirka 100 medarbetare på kontoret i Danderyd. Arbetsuppgifter Som Receptionist hos oss kommer du att bemanna kontorets reception och ansvarig för den dagliga driften av recept... Visa mer
Vi söker en hjälpsam och flexibel receptionist till ett trevligt it-företag i Danderyd på halvtid.

Då nuvarande receptionist ska hjälpa till på ekonomi kommer detta uppdrag vara begränsat.

Vi utvecklar och säljer administrativa programvaror till hantverksbranschen. Idag arbetar cirka 100 medarbetare på kontoret i Danderyd.Arbetsuppgifter

Som Receptionist hos oss kommer du att bemanna kontorets reception och ansvarig för den dagliga driften av receptionen.

Arbetsuppgifterna kommer främst att vara:

- Ansvara för telefonväxeln
- Inköp till kontoret
- Posthantering
- Mobilabonnemang
- Rikskort
- Se till att kontorets allmänna utrymmen är snygga och representativa


Kvalifikationer

Du kan gärna vara junior och i början av din karriär men du ska ha en professionell attityd och gärna vara en god administratör.

- Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav, engelska förekommer
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som receptionist tror vi att du är strukturerad och gillar ordning och reda. Som person har du ett vänligt bemötande och ger bästa möjliga service till våra kunder. Det är också viktigt att du är flexibel, stresstålig och noggrann samt trivs att arbeta under eget ansvar. Du har förmågan att självständigt prioritera. Du bör vara en prestigelös person som kan hjälpa till där det behövs.Mera om tjänsten

- Tillsättning: omedelbart, och pågår till och med sista juni 2023
- Omfattning: deltid mån- fred mellan 13,00-17,00
- Placering: Danderyd
- Uppdragstyp: konsultuppdrag


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga [email protected] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

SOS International söker en receptionist!

Vill du arbeta som receptionist hos oss på SOS International? Om SOS International  SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kunskaper i... Visa mer
Vill du arbeta som receptionist hos oss på SOS International?
Om SOS International 
SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kunskaper i både svenska och engelska? Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Älskar du ett ge service i världsklass? Då passar SOS International för dig! Vi söker nu en driven receptionist med framåtanda på visstid över sommaren med chans till förlängning.

Ditt dagliga arbete 
I tjänsten som receptionist tar du initialt hand om företagets besökare och säkerställer att de känner sig välkomna. Du tar emot bud och tex fruktleverans samt svarar i telefon för växeln. Du ansvarar för att ha en övergripande blick över våra nya fräscha lokaler och ser till att allting är i ett fint skick för våra medarbetare och besökare. Du lägger ett extra fokus på kök, lounge och konferensrum där du dagligen håller ordning genom att tex plocka i/ur diskmaskin, rengöra och fylla på kaffe. Du ansvarar till en stor del av din arbetstid även för administrativa uppgifter som posthantering, sortering, scanning, fakturahanteringar och andra uppgifter som kan landa i receptionen.
Din bakgrund och erfarenhet 
För att lyckas i tjänsten som receptionist hos oss ser vi att .. 
* Du har minst en gymnasieexamen med ett intresse för administration och ekonomi. 
* Du talar obegränsat både engelska och svenska. 
* Det är starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet av receptionsarbete eller administrativa uppgifter. 

Dina personliga egenskaper 
* Din omgivning beskriver dig som organiserad och självgående. Du uppskattar att arbeta lösningsfokuserat och försöker ständigt hitta nya strategiska vägar för ett effektivt arbetssätt. 
* Du är organiserad, och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö. 
* Vidare bidrar du med en god stämning genom ett gott engagemang och en positiv inställning. 
* Serviceminded är ett ledord för dig. Du har ett helhetstänk i uppgifter som du tar dig an och har en förmåga att prioritera uppgifter efter verksamhetens behov samtidigt som du möter kollegorna och besökarna på ett trevligt och bemötande sätt. 
* Du är en kommunikativ person och kan anpassa din kommunikationstil till resepktive person som du bemöter såväl fysiskt som via telefon eller per mail. 
* Att arbeta med varierande arbetsuppgifter ser du som stimulerande och trivs med. 
I urvalet kommer en stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?  
Vi erbjuder en varm och kamratlig atmosfär där samarbete, gemenskap och att ställa upp för varandra är självklart. Hos oss får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där du fungerar som en central spelare för att få verksamheten att fungera. Vi följer just nu rådande riktlinjer vilket innebär att majoriteten av vår personalstyrka kommer att fortsätta arbeta på distans under vintern och våren . Denna tjänst är placerad på kontoret för att kunna utföra de uppgifter som rör vårt kontor och för att kunna ge service till de som är på plats.

Omfattning 
Tjänsten är på 100 % vecka 25 - 29 över sommaren
Anställningen sker på visstid med chans till förlängning. 
Tillträdesdag: flexibelt från vecka 25
Arbetsplats: SOS International, Berga Backe 2, Danderyd  

Frågor? 
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och SOS International är du välkommen att kontakta vår rekryterare. [email protected] 

Vi kommer att hålla intervjuer löpande vilket medför att tillsättning av tjänsten kan ske redan innan sista ansökningsdag har passerat.
We help people on behalf of our customers
SOS International is the world’s leading assistance company, providing acute, personal services within medical and travel assistance, healthcare services and roadside assistance to expatriates and leisure and business travellers all over the world 24 hours a day, 365 days a year.
Our competent work force of more than 870 people with 30 different nationalities work out of our five Nordic offices to meet our clients’ needs within guaranteed efficiency, performance and cost targets every day.
SOS International is owned by 16 Nordic insurance companies. We are an ISO-certified (9001 Quality Management System and 27001 Information Security Management System) neutral outsourcing partner whose sole focus is to make our clients’ services more profitable and even more helpful and professional towards their customers, employees and members.
Find out more on our website: www.sos.eu Visa mindre

Receptionist heltid

Receptionist Vi söker en receptionist till Olivia rehabilitering. En trevlig arbetsplats belägen i närheten av Danderyds sjukhus. Vårdenheten bedriver 5 olika avtal inom rehabilitering som ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten. På Olivia rehabilitering arbetar ca 20 personer som ser fram emot att få dig som kollega. Arbetsuppgifter Som receptionist hos oss är du spindeln i nätet som bidrar till att det dagliga arbet... Visa mer
Receptionist

Vi söker en receptionist till Olivia rehabilitering. En trevlig arbetsplats belägen i närheten av Danderyds sjukhus.

Vårdenheten bedriver 5 olika avtal inom rehabilitering som ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten. På Olivia rehabilitering arbetar ca 20 personer som ser fram emot att få dig som kollega.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos oss är du spindeln i nätet som bidrar till att det dagliga arbetet i enheten fungerar. Du är även enhetens ansikte utåt och stödjer vårdprocessen med tidsbokning, service per telefon och genom våra digitala system m.m.


Du kommer att jobba i nära samarbete med din receptionist kollega där ni delar och fördelar arbetsuppgifter. Du samarbetar även nära enhetschef och övrig personal där du utgör ett viktigt administrativt stöd.

Anställningsform

Tillsvidare, 100%

Personliga egenskaper

Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann, flexibel samt har god samarbetsförmåga. Du behöver kunna hantera ett bitvis högt arbetstempo och kontakt med patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intresse och/eller erfarenhet av serviceyrken. Erfarenhet av vårdyrke eller arbete. Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket. Du behärskar Office-paketet väl. Visa mindre

Receptionist till en vårdcentral

Vår receptionist slutar och vi söker en efterträdare Vi är en vårdcentral vid Mörby Centrum. Här jobbar 7 läkare, 5 sköterskor, 1 kurator och en receptionist. Vi behandlar patienter i alla åldrar. Vi är lättillgängliga och flexibla. Vi söker dig som är social, glad och visar empati. Du tycker om människor och vill gärna hjälpa till om det behövs. Du pratar flytande svenska. Vi är en personlig och väletablerad vårdcentral vid Mörby Centrum. Vi har regelbun... Visa mer
Vår receptionist slutar och vi söker en efterträdare
Vi är en vårdcentral vid Mörby Centrum. Här jobbar 7 läkare, 5 sköterskor, 1 kurator och en receptionist.
Vi behandlar patienter i alla åldrar. Vi är lättillgängliga och flexibla. Vi söker dig som är social, glad och visar empati. Du tycker om människor och vill gärna hjälpa till om det behövs. Du pratar flytande svenska. Vi är en personlig och väletablerad vårdcentral vid Mörby Centrum. Vi har regelbundna arbetstider och vi kan erbjuda fast anställning. Vi har kollektivavtal genom Almega. Vi använder Take care och telefoni motsvarande TeleQ. Du ska ta emot patienterna i kassan och svara i telefon. Det tillkommer också administrativt arbete varför man borde ha erfarenhet av Windows och Excel. Visa mindre

SOS International söker en receptionist!

Vill du arbeta som receptionist hos oss på SOS International? Om SOS International  SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kunskaper i... Visa mer
Vill du arbeta som receptionist hos oss på SOS International?
Om SOS International 
SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kunskaper i både svenska och engelska? Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Älskar du ett ge service i världsklass? Då passar SOS International för dig! Vi söker nu en driven receptionist med framåtanda på visstid över sommaren med chans till förlängning.

Ditt dagliga arbete 
I tjänsten som receptionist tar du initialt hand om företagets besökare och säkerställer att de känner sig välkomna. Du tar emot bud och tex fruktleverans samt svarar i telefon för växeln. Du ansvarar för att ha en övergripande blick över våra nya fräscha lokaler och ser till att allting är i ett fint skick för våra medarbetare och besökare. Du lägger ett extra fokus på kök, lounge och konferensrum där du dagligen håller ordning genom att tex plocka i/ur diskmaskin, rengöra och fylla på kaffe. Du ansvarar till en stor del av din arbetstid även för administrativa uppgifter som posthantering, sortering, scanning, fakturahanteringar och andra uppgifter som kan landa i receptionen.
Din bakgrund och erfarenhet 
För att lyckas i tjänsten som receptionist hos oss ser vi att .. 
* Du har minst en gymnasieexamen med ett intresse för administration och ekonomi. 
* Du talar obegränsat både engelska och svenska. 
* Det är starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet av receptionsarbete eller administrativa uppgifter. 

Dina personliga egenskaper 
* Din omgivning beskriver dig som organiserad och självgående. Du uppskattar att arbeta lösningsfokuserat och försöker ständigt hitta nya strategiska vägar för ett effektivt arbetssätt. 
* Du är organiserad, och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö. 
* Vidare bidrar du med en god stämning genom ett gott engagemang och en positiv inställning. 
* Serviceminded är ett ledord för dig. Du har ett helhetstänk i uppgifter som du tar dig an och har en förmåga att prioritera uppgifter efter verksamhetens behov samtidigt som du möter kollegorna och besökarna på ett trevligt och bemötande sätt. 
* Du är en kommunikativ person och kan anpassa din kommunikationstil till resepktive person som du bemöter såväl fysiskt som via telefon eller per mail. 
* Att arbeta med varierande arbetsuppgifter ser du som stimulerande och trivs med. 
I urvalet kommer en stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?  
Vi erbjuder en varm och kamratlig atmosfär där samarbete, gemenskap och att ställa upp för varandra är självklart. Hos oss får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där du fungerar som en central spelare för att få verksamheten att fungera. Vi följer just nu rådande riktlinjer vilket innebär att majoriteten av vår personalstyrka kommer att fortsätta arbeta på distans under vintern och våren . Denna tjänst är placerad på kontoret för att kunna utföra de uppgifter som rör vårt kontor och för att kunna ge service till de som är på plats.

Omfattning 
Tjänsten är på 100 % vecka 25 - 29 över sommaren
Anställningen sker på visstid med chans till förlängning. 
Tillträdesdag: flexibelt från vecka 25
Arbetsplats: SOS International, Berga Backe 2, Danderyd  

Frågor? 
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och SOS International är du välkommen att kontakta vår rekryterare. [email protected] 

Vi kommer att hålla intervjuer löpande vilket medför att tillsättning av tjänsten kan ske redan innan sista ansökningsdag har passerat.
We help people on behalf of our customers
SOS International is the world’s leading assistance company, providing acute, personal services within medical and travel assistance, healthcare services and roadside assistance to expatriates and leisure and business travellers all over the world 24 hours a day, 365 days a year.
Our competent work force of more than 870 people with 30 different nationalities work out of our five Nordic offices to meet our clients’ needs within guaranteed efficiency, performance and cost targets every day.
SOS International is owned by 16 Nordic insurance companies. We are an ISO-certified (9001 Quality Management System and 27001 Information Security Management System) neutral outsourcing partner whose sole focus is to make our clients’ services more profitable and even more helpful and professional towards their customers, employees and members.
Find out more on our website: www.sos.eu Visa mindre

SOS International söker en receptionist!

Vill du arbeta som receptionist hos oss på SOS International? Om SOS International  SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kunskaper i... Visa mer
Vill du arbeta som receptionist hos oss på SOS International?
Om SOS International 
SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kunskaper i både svenska och engelska? Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Älskar du ett ge service i världsklass? Då passar SOS International för dig! Vi söker nu en driven receptionist med framåtanda på visstid över sommaren med chans till förlängning.

Ditt dagliga arbete 
I tjänsten som receptionist tar du initialt hand om företagets besökare och säkerställer att de känner sig välkomna. Du tar emot bud och tex fruktleverans samt svarar i telefon för växeln. Du ansvarar för att ha en övergripande blick över våra nya fräscha lokaler och ser till att allting är i ett fint skick för våra medarbetare och besökare. Du lägger ett extra fokus på kök, lounge och konferensrum där du dagligen håller ordning genom att tex plocka i/ur diskmaskin, rengöra och fylla på kaffe. Du ansvarar till en stor del av din arbetstid även för administrativa uppgifter som posthantering, sortering, scanning, fakturahanteringar och andra uppgifter som kan landa i receptionen.
Din bakgrund och erfarenhet 
För att lyckas i tjänsten som receptionist hos oss ser vi att .. 
* Du har minst en gymnasieexamen med ett intresse för administration och ekonomi. 
* Du talar obegränsat både engelska och svenska. 
* Det är starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet av receptionsarbete eller administrativa uppgifter. 

Dina personliga egenskaper 
* Din omgivning beskriver dig som organiserad och självgående. Du uppskattar att arbeta lösningsfokuserat och försöker ständigt hitta nya strategiska vägar för ett effektivt arbetssätt. 
* Du är organiserad, och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö. 
* Vidare bidrar du med en god stämning genom ett gott engagemang och en positiv inställning. 
* Serviceminded är ett ledord för dig. Du har ett helhetstänk i uppgifter som du tar dig an och har en förmåga att prioritera uppgifter efter verksamhetens behov samtidigt som du möter kollegorna och besökarna på ett trevligt och bemötande sätt. 
* Du är en kommunikativ person och kan anpassa din kommunikationstil till resepktive person som du bemöter såväl fysiskt som via telefon eller per mail. 
* Att arbeta med varierande arbetsuppgifter ser du som stimulerande och trivs med. 
I urvalet kommer en stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?  
Vi erbjuder en varm och kamratlig atmosfär där samarbete, gemenskap och att ställa upp för varandra är självklart. Hos oss får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där du fungerar som en central spelare för att få verksamheten att fungera. Vi följer just nu rådande riktlinjer vilket innebär att majoriteten av vår personalstyrka kommer att fortsätta arbeta på distans under vintern och våren . Denna tjänst är placerad på kontoret för att kunna utföra de uppgifter som rör vårt kontor och för att kunna ge service till de som är på plats.

Omfattning 
Tjänsten är på 100 % vecka 25 - 29 över sommaren
Anställningen sker på visstid med chans till förlängning. 
Tillträdesdag: flexibelt från vecka 25
Arbetsplats: SOS International, Berga Backe 2, Danderyd  

Frågor? 
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och SOS International är du välkommen att kontakta vår rekryterare. [email protected] 

Vi kommer att hålla intervjuer löpande vilket medför att tillsättning av tjänsten kan ske redan innan sista ansökningsdag har passerat.
We help people on behalf of our customers
SOS International is the world’s leading assistance company, providing acute, personal services within medical and travel assistance, healthcare services and roadside assistance to expatriates and leisure and business travellers all over the world 24 hours a day, 365 days a year.
Our competent work force of more than 870 people with 30 different nationalities work out of our five Nordic offices to meet our clients’ needs within guaranteed efficiency, performance and cost targets every day.
SOS International is owned by 16 Nordic insurance companies. We are an ISO-certified (9001 Quality Management System and 27001 Information Security Management System) neutral outsourcing partner whose sole focus is to make our clients’ services more profitable and even more helpful and professional towards their customers, employees and members.
Find out more on our website: www.sos.eu Visa mindre

Receptionist på deltid till bolag i Danderyd

SNABBFAKTA Omfattning: Deltid Arbetstider: Måndag - Fredag mellan kl. 06.50-14.00 Ort: Danderyd Startdatum: Omgående Anställningsform: Visstidsanställning OM TJÄNSTEN I rollen som receptionist kommer du bland annat att ansvara för att ta emot besökare, växel- och mejlhantering, hålla rent och snyggt samt se till att alla kunder och medarbetare får högklassig service. Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är måndag-fredag klockan 06.50-14.00 med en ti... Visa mer
SNABBFAKTA

Omfattning: Deltid
Arbetstider: Måndag - Fredag mellan kl. 06.50-14.00
Ort: Danderyd
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Visstidsanställning


OM TJÄNSTEN

I rollen som receptionist kommer du bland annat att ansvara för att ta emot besökare, växel- och mejlhantering, hålla rent och snyggt samt se till att alla kunder och medarbetare får högklassig service. Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är måndag-fredag klockan 06.50-14.00 med en timmes rast. Tjänsten passar dig som vill arbeta deltid och har erfarenhet inom service, vi ser gärna att du har körkort.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som:

- Välkomna besökare

- Växel- och mejlhantering

- Posthantering

- Hantera beställningar

- Körkortskoll

- Hålla rent och snyggt

- Servera kaffe till besökare

- Skriva dagsrapporter

- Öppning- och Stängning

VEM ÄR DU?

Som person är du social, självgående och serviceinriktad. Du är proaktiv, noggrann och flexibel. Vidare är du professionell, ansvarsfull och du trivs att arbeta självständigt.

- Har B-körkort

- Har tidigare arbetat inom service

- Har goda kunskaper inom Officepaketet

- Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

- Meriterande om du tidigare arbetat som receptionisVAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Ryska Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Ryska Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected]


OM RYSKA POSTEN BEMANNING

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang. Visa mindre

Receptionist på deltid till bolag i Danderyd

SNABBFAKTA Omfattning: Deltid Arbetstider: Måndag - Fredag mellan kl. 11:45-18:10 Ort: Danderyd Startdatum: Omgående Anställningsform: Visstidsanställning OM TJÄNSTEN I rollen som receptionist kommer du bland annat att ansvara för att ta emot besökare, växel- och mejlhantering, hålla rent och snyggt samt se till att alla kunder och medarbetare får högklassig service. Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är måndag-fredag klockan 11:45-18:10 med en ti... Visa mer
SNABBFAKTA

Omfattning: Deltid
Arbetstider: Måndag - Fredag mellan kl. 11:45-18:10
Ort: Danderyd
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Visstidsanställning


OM TJÄNSTEN

I rollen som receptionist kommer du bland annat att ansvara för att ta emot besökare, växel- och mejlhantering, hålla rent och snyggt samt se till att alla kunder och medarbetare får högklassig service. Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är måndag-fredag klockan 11:45-18:10 med en timmes rast. Tjänsten passar dig som vill arbeta deltid och har erfarenhet inom service, vi ser gärna att du har körkort.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som:

- Välkomna besökare

- Växel- och mejlhantering

- Posthantering

- Hantera beställningar

- Körkortskoll

- Hålla rent och snyggt

- Servera kaffe till besökare

- Skriva dagsrapporter

- Öppning- och Stängning

VEM ÄR DU?

Som person är du social, självgående och serviceinriktad. Du är proaktiv, noggrann och flexibel. Vidare är du professionell, ansvarsfull och du trivs att arbeta självständigt.

- Har B-körkort

- Har tidigare arbetat inom service

- Har goda kunskaper inom Officepaketet

- Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

- Meriterande om du tidigare arbetat som receptionisVAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Ryska Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Ryska Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected]


OM RYSKA POSTEN BEMANNING

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang. Visa mindre

Receptionist på deltid till bolag i Danderyd

SNABBFAKTA Omfattning: Deltid Arbetstider: Måndag - Fredag mellan kl. 11:45-18:10 Ort: Danderyd Startdatum: Omgående Anställningsform: Visstidsanställning OM TJÄNSTEN I rollen som receptionist kommer du bland annat att ansvara för att ta emot besökare, växel- och mejlhantering, hålla rent och snyggt samt se till att alla kunder och medarbetare får högklassig service. Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är måndag-fredag klockan 11:45-18:10 med en ti... Visa mer
SNABBFAKTA

Omfattning: Deltid
Arbetstider: Måndag - Fredag mellan kl. 11:45-18:10
Ort: Danderyd
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Visstidsanställning


OM TJÄNSTEN

I rollen som receptionist kommer du bland annat att ansvara för att ta emot besökare, växel- och mejlhantering, hålla rent och snyggt samt se till att alla kunder och medarbetare får högklassig service. Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är måndag-fredag klockan 11:45-18:10 med en timmes rast. Tjänsten passar dig som vill arbeta deltid och har erfarenhet inom service, vi ser gärna att du har körkort.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som:

- Välkomna besökare

- Växel- och mejlhantering

- Posthantering

- Hantera beställningar

- Körkortskoll

- Hålla rent och snyggt

- Servera kaffe till besökare

- Skriva dagsrapporter

- Öppning- och Stängning

VEM ÄR DU?

Som person är du social, självgående och serviceinriktad. Du är proaktiv, noggrann och flexibel. Vidare är du professionell, ansvarsfull och du trivs att arbeta självständigt.

- Har B-körkort

- Har tidigare arbetat inom service

- Har goda kunskaper inom Officepaketet

- Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

- Meriterande om du tidigare arbetat som receptionisVAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Ryska Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Ryska Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected]


OM RYSKA POSTEN BEMANNING

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang. Visa mindre

Receptionist på deltid till ett världsledande företag inom eyetracking

SNABBFAKTA: Omfattning: Deltid Arbetstider: Måndag - Fredag, kontorstider Ort: Danderyd, Stockholm Startdatum: Omgående Anställningsform: Visstid DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS Vår kunds resa började för mer än 20 år sedan med målet att göra världen bättre med teknik som förstår deras uppmärksamhet och intention. Företaget är världsledande inom eyetracking. Kontoret är beläget i härliga lokaler i Danderyd, Stockholm. DIN ROLL I rollen som receptionist komme... Visa mer
SNABBFAKTA:

Omfattning: Deltid
Arbetstider: Måndag - Fredag, kontorstider
Ort: Danderyd, Stockholm
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Visstid

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS

Vår kunds resa började för mer än 20 år sedan med målet att göra världen bättre med teknik som förstår deras uppmärksamhet och intention. Företaget är världsledande inom eyetracking. Kontoret är beläget i härliga lokaler i Danderyd, Stockholm.

DIN ROLL

I rollen som receptionist kommer du att agera som ansiktet utåt på företaget, vilket innebär att du är en trygg person som drivs av att möta människor och ha flera kontaktytor. Du kommer även att hantera beställningar av luncher och fika samt se över att mötesrummen är i ordning, hålla snyggt och prydligt på kontorets samtliga ytor. Du kommer arbeta både självständigt och i team tillsammans med en annan receptionist.

Detta är ett konsultuppdrag på 50%, du kommer att arbeta måndagar och resterande dagar kommer man att lägga upp tillsammans med vår kund, och du arbetar kontorstider måndag - fredag. Önskemålet är att man kan börja omgående och du bör se dig minst 6 månader i uppdraget.

Som receptionist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter:

Ta emot och välkomna besökare

Växel- och mejlhantering

Post- och budhantering

Förbereda inför möten, frukostar, luncher och konferenser

Se över kontorsmaterial

Behjälplig med övriga administrativa uppgifter

Stötta dina kollegor och teamet vid behov

Vem är du?

Du är en flexibel och serviceinriktad person som drivs av att leverera service både internt till dina kollegor och besökare samt trivs i en roll med många kontaktytor. Du är en trygg person som är lösningsorienterad och kan arbeta under högt tempo. Du är en glädjespridare och trivs att bemöta olika typer av människor. Vidare har du ett öga för att se vad som behövs göras och kan ta egna initiativ.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av en liknande roll inom reception eller annan serviceroll.

Du har tidigare arbetat inom reception eller med liknande arbetsuppgifter

Kan prata och skriva svenska och engelska obehindrat

Har goda kunskaper i Officepaketet

Kan arbeta 50% i minst 6 månader

ÖVRIG INFORMATION

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mejl kring tjänsten går till oss.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

SOS International söker en receptionist!

Vill du arbeta som receptionist hos oss på SOS International? Om SOS International  SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kunskaper i... Visa mer
Vill du arbeta som receptionist hos oss på SOS International?
Om SOS International 
SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kunskaper i både svenska och engelska? Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Älskar du ett ge service i världsklass? Då passar SOS International för dig! Vi söker nu en driven receptionist med framåtanda som sommarvikarie.

Ditt dagliga arbete 
I tjänsten som receptionist tar du initialt hand om företagets besökare och säkerställer att de känner sig välkomna. Du tar emot bud och tex fruktleverans samt svarar i telefon för växeln. Du ansvarar för att ha en övergripande blick över våra nya fräscha lokaler och ser till att allting är i ett fint skick för våra medarbetare och besökare. Du lägger ett extra fokus på kök, lounge och konferensrum där du dagligen håller ordning genom att tex plocka i/ur diskmaskin, rengöra och fylla på kaffe. Du ansvarar till en stor del av din arbetstid även för administrativa uppgifter som posthantering, sortering, scanning, fakturahanteringar och andra uppgifter som kan landa i receptionen.
Din bakgrund och erfarenhet 
För att lyckas i tjänsten som receptionist hos oss ser vi att .. 
* Du har minst en gymnasieexamen med ett intresse för administration och ekonomi. 
* Du talar obegränsat både engelska och svenska. 
* Det är starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet av receptionsarbete eller administrativa uppgifter. 

Dina personliga egenskaper 
* Din omgivning beskriver dig som organiserad och självgående. Du uppskattar att arbeta lösningsfokuserat och försöker ständigt hitta nya strategiska vägar för ett effektivt arbetssätt. 
* Du är organiserad, och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö. 
* Vidare bidrar du med en god stämning genom ett gott engagemang och en positiv inställning. 
* Serviceminded är ett ledord för dig. Du har ett helhetstänk i uppgifter som du tar dig an och har en förmåga att prioritera uppgifter efter verksamhetens behov samtidigt som du möter kollegorna och besökarna på ett trevligt och bemötande sätt. 
* Du är en kommunikativ person och kan anpassa din kommunikationstil till resepktive person som du bemöter såväl fysiskt som via telefon eller per mail. 
* Att arbeta med varierande arbetsuppgifter ser du som stimulerande och trivs med. 
I urvalet kommer en stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?  
Vi erbjuder en varm och kamratlig atmosfär där samarbete, gemenskap och att ställa upp för varandra är självklart. Hos oss får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där du fungerar som en central spelare för att få verksamheten att fungera. Vi följer just nu rådande riktlinjer vilket innebär att majoriteten av vår personalstyrka kommer att fortsätta arbeta på distans under sommaren. Denna tjänst är placerad på kontoret för att kunna utföra de uppgifter som rör vårt kontor och för att kunna ge service till de som är på plats.

Omfattning 
Tjänsten är flexibel, men vi önskar att du kan arbeta mellan 75 % - 100 %. 
Anställningen sker på visstid med ett slutdatum på 2022-02-28 med chans till förlängning. 
Tillträdesdag: Omgående
Arbetsplats: SOS International, Berga Backe 2, Danderyd  

Frågor? 
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och SOS International är du välkommen att kontakta vår rekryterare. [email protected] 

Vi kommer att hålla intervjuer löpande vilket medför att tillsättning av tjänsten kan ske redan innan sista ansökningsdag har passerat.
We help people on behalf of our customers
SOS International is the world’s leading assistance company, providing acute, personal services within medical and travel assistance, healthcare services and roadside assistance to expatriates and leisure and business travellers all over the world 24 hours a day, 365 days a year.
Our competent work force of more than 870 people with 30 different nationalities work out of our five Nordic offices to meet our clients’ needs within guaranteed efficiency, performance and cost targets every day.
SOS International is owned by 16 Nordic insurance companies. We are an ISO-certified (9001 Quality Management System and 27001 Information Security Management System) neutral outsourcing partner whose sole focus is to make our clients’ services more profitable and even more helpful and professional towards their customers, employees and members.
Find out more on our website: www.sos.eu Visa mindre

Receptionist på deltid till ett världsledande företag inom eyetracking

SNABBFAKTA: Omfattning: Deltid Arbetstider: Måndag - Fredag, kontorstider Ort: Danderyd, Stockholm Startdatum: Omgående Anställningsform: Visstid DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS Vår kunds resa började för mer än 20 år sedan med målet att göra världen bättre med teknik som förstår deras uppmärksamhet och intention. Företaget är världsledande inom eyetracking. Kontoret är beläget i härliga lokaler i Danderyd, Stockholm. DIN ROLL I rollen som receptionist komme... Visa mer
SNABBFAKTA:

Omfattning: Deltid
Arbetstider: Måndag - Fredag, kontorstider
Ort: Danderyd, Stockholm
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Visstid

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS

Vår kunds resa började för mer än 20 år sedan med målet att göra världen bättre med teknik som förstår deras uppmärksamhet och intention. Företaget är världsledande inom eyetracking. Kontoret är beläget i härliga lokaler i Danderyd, Stockholm.

DIN ROLL

I rollen som receptionist kommer du att agera som ansiktet utåt på företaget, vilket innebär att du är en trygg person som drivs av att möta människor och ha flera kontaktytor. Du kommer även att hantera beställningar av luncher och fika samt se över att mötesrummen är i ordning, hålla snyggt och prydligt på kontorets samtliga ytor. Du kommer arbeta både självständigt och i team tillsammans med en annan receptionist.

Detta är ett konsultuppdrag på 50%, du kommer att arbeta måndagar och resterande dagar kommer man att lägga upp tillsammans med vår kund, och du arbetar kontorstider måndag - fredag. Önskemålet är att man kan börja omgående och du bör se dig minst 6 månader i uppdraget.

Som receptionist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter:

Ta emot och välkomna besökare

Växel- och mejlhantering

Post- och budhantering

Förbereda inför möten, frukostar, luncher och konferenser

Se över kontorsmaterial

Behjälplig med övriga administrativa uppgifter

Stötta dina kollegor och teamet vid behov

Vem är du?

Du är en flexibel och serviceinriktad person som drivs av att leverera service både internt till dina kollegor och besökare samt trivs i en roll med många kontaktytor. Du är en trygg person som är lösningsorienterad och kan arbeta under högt tempo. Du är en glädjespridare och trivs att bemöta olika typer av människor. Vidare har du ett öga för att se vad som behövs göras och kan ta egna initiativ.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av en liknande roll inom reception eller annan serviceroll.

Du har tidigare arbetat inom reception eller med liknande arbetsuppgifter

Kan prata och skriva svenska och engelska obehindrat

Har goda kunskaper i Officepaketet

Kan arbeta 50% i minst 6 månader

ÖVRIG INFORMATION

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mejl kring tjänsten går till oss.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

Telefonist

Vi sitter i stora och ljusa lokaler i Danderyd med tillgång till gemensamt kök och övriga sällskapsytor. Tillgång till eget skrivbord och dator. Vi söker dig som är driven och orädd med en positiv inställning till försäljning och kundkontakt. Vi vill att du är målinriktad och det är en stor fördel om du är tävlingsinriktad. Du kommer arbeta i ett mindre team med ambitiösa medarbetare och där alla stöttar varandra och bidrar till en god stämning. Kvalifik... Visa mer
Vi sitter i stora och ljusa lokaler i Danderyd med tillgång till gemensamt kök och övriga sällskapsytor. Tillgång till eget skrivbord och dator. Vi söker dig som är driven och orädd med en positiv inställning till försäljning och kundkontakt. Vi vill att du är målinriktad och det är en stor fördel om du är tävlingsinriktad. Du kommer arbeta i ett mindre team med ambitiösa medarbetare och där alla stöttar varandra och bidrar till en god stämning.


Kvalifikationer


För tjänsten krävs att du


• Har gymnasiekompetens
• Arbetslivserfarenhet inom yrken som innebär kundkontakt (behöver ej vara från försäljningsbranschen)
• Kan tala flytande Filippinska eller Indonesiska och Engelska. Tjänsten innebär primärt försäljning och service via telefon till våra uppdragsgivares nya och befintliga kunder. Som konsult kommer du att arbeta med både enkla och mer komplexa typer av försäljningsuppdrag. Arbetsuppgiften är att sälja våra tjänster och kommunicera med kunder i Filippinerna, Indonesien samt Hong Kong. Vi värdesätter alltid hög kvalité i våra samtal med kunder och vi ser därför att du är en person som alltid tänker på kundens bästa! Visa mindre

Är du ute efter ett utmanande arbete hos oss som receptionist i sommar?

Är du ute efter ett utmanande arbete hos SOS International i sommar? Om SOS International  SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kuns... Visa mer
Är du ute efter ett utmanande arbete hos SOS International i sommar?
Om SOS International 
SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga bilen eller ordna hemresa från utlandet.  Är du positiv och har ett strukturerat arbetssätt? Har du goda kunskaper i både svenska och engelska? Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Älskar du ett ge service i världsklass? Då passar SOS International för dig! Vi söker nu en driven receptionist med framåtanda som sommarvikarie.

Ditt dagliga arbete 
I tjänsten som receptionist tar du initialt hand om företagets besökare och säkerställer att de känner sig välkomna. Du tar emot bud och tex fruktleverans samt svarar i telefon för växeln. Du ansvarar för att ha en övergripande blick över våra nya fräscha lokaler och ser till att allting är i ett fint skick för våra medarbetare och besökare. Du lägger ett extra fokus på kök, lounge och konferensrum där du dagligen håller ordning genom att tex plocka i/ur diskmaskin, rengöra och fylla på kaffe. Du ansvarar till en stor del av din arbetstid även för administrativa uppgifter som posthantering, sortering, scanning, fakturahanteringar och andra uppgifter som kan landa i receptionen.

Din bakgrund och erfarenhet 
För att lyckas i tjänsten som receptionist hos oss ser vi att .. 
* Du har minst en gymnasieexamen med ett intresse för administration och ekonomi. 
* Du talar obegränsat både engelska och svenska. 
* Det är starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet av receptionsarbete eller administrativa uppgifter. 

Dina personliga egenskaper 
* Din omgivning beskriver dig som organiserad och självgående. Du uppskattar att arbeta lösningsfokuserat och försöker ständigt hitta nya strategiska vägar för ett effektivt arbetssätt. 
* Du är organiserad, och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö. 
* Vidare bidrar du med en god stämning genom ett gott engagemang och en positiv inställning. 
* Serviceminded är ett ledord för dig. Du har ett helhetstänk i uppgifter som du tar dig an och har en förmåga att prioritera uppgifter efter verksamhetens behov samtidigt som du möter kollegorna och besökarna på ett trevligt och bemötande sätt. 
* Du är en kommunikativ person och kan anpassa din kommunikationstil till resepktive person som du bemöter såväl fysiskt som via telefon eller per mail. 
* Att arbeta med varierande arbetsuppgifter ser du som stimulerande och trivs med. 
I urvalet kommer en stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?  
Vi erbjuder en varm och kamratlig atmosfär där samarbete, gemenskap och att ställa upp för varandra är självklart. Hos oss får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där du fungerar som en central spelare för att få verksamheten att fungera. Vi följer just nu rådande riktlinjer vilket innebär att majoriteten av vår personalstyrka kommer att fortsätta arbeta på distans under sommaren. Denna tjänst är placerad på kontoret för att kunna utföra de uppgifter som rör vårt kontor och för att kunna ge service till de som är på plats.

Omfattning 
Tjänsten är på heltid (100 %)
Anställningen sker på visstid och avser perioden mellan 13 juli tom. 10 augusti. Vi uppskattar även om du som kandidat har möjlighet att arbeta på lov även efter sommaranställningen. 
Tillträdesdag: 13 juli. 
Arbetsplats: SOS International, Berga Backe 2, Danderyd  

Frågor? 
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och SOS International är du välkommen att kontakta vår rekryterare. [email protected] 

Vi kommer att hålla intervjuer löpande vilket medför att tillsättning av tjänsten kan ske redan innan sista ansökningsdag har passerat.
We help people on behalf of our customers
SOS International is the world’s leading assistance company, providing acute, personal services within medical and travel assistance, healthcare services and roadside assistance to expatriates and leisure and business travellers all over the world 24 hours a day, 365 days a year.
Our competent work force of more than 870 people with 30 different nationalities work out of our five Nordic offices to meet our clients’ needs within guaranteed efficiency, performance and cost targets every day.
SOS International is owned by 16 Nordic insurance companies. We are an ISO-certified (9001 Quality Management System and 27001 Information Security Management System) neutral outsourcing partner whose sole focus is to make our clients’ services more profitable and even more helpful and professional towards their customers, employees and members.
Find out more on our website: www.sos.eu Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Werksta

Om dig Som person är du social, driven och lösningsorienterad samt brinner för att bygga goda relationer. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen. Du är en självgående, ansvarsfull och noggrann relationsskapare som smittar andra med din entusiasm. Helt enkelt en engagerad och ambitiös person som vill jobba i ett sammanhang där du gör skillnad. Du har några års erfarenhet av kundtjänstarbete, god dato... Visa mer
Om dig

Som person är du social, driven och lösningsorienterad samt brinner för att bygga goda relationer.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen. Du är en självgående, ansvarsfull och noggrann relationsskapare som smittar andra med din entusiasm. Helt enkelt en engagerad och ambitiös person som vill jobba i ett sammanhang där du gör skillnad. Du har några års erfarenhet av kundtjänstarbete, god datorvana och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Meriterande om du har kunskaper i program som winassist eller cobra.

- Hantera samtal för samtliga anläggningar

- Hantera centrala mailkorgar

- Tidsbokning av besiktning

- Kontroll på tillgängligheten på alla anläggningar (bokningstider mm)

- Sociala medier, samt Google my business

- Uppföljning kundnöjdhet (NPS) Kontaktar ej nöjda kunder (0-6) och dokumenterar ev. problem för action

- Claims management support (försäkringsbolag samt fleet-kunder)

Du kommer att arbeta på vårt ljusa kontor i Danderyd.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Denice Griberg, 08-506 141 03.

Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare. Visa mindre

Receptionist på deltid till en bilåterförsäljare i Danderyd

Ryska Posten Bemanning söker nu en receptionist till vår kund som är en bilåterförsäljare. Uppdraget är på deltid och startdatumet är omgående. Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar ... Visa mer
Ryska Posten Bemanning söker nu en receptionist till vår kund som är en bilåterförsäljare. Uppdraget är på deltid och startdatumet är omgående.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

OM TJÄNSTEN

Nu söker vi en receptionist till vår kund som är en bilåterförsäljare som erbjuder klassiska och exklusiva bilmärken från England. Företaget är beläget i ljusa och moderna lokaler i Danderyd.

I rollen som receptionist kommer du bland annat att ansvara för att ta emot besökare, växel- och mejlhantering, hålla rent och snyggt i hallen samt se till att alla kunder och medarbetare får högklassig service. Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är måndag-fredag klockan 11.45-18.10 med en timmes obetald rast. Startdatumet är omgående. Tjänsten är löpande och passar dig som vill arbeta deltid och har en annan sysselsättning. Viktigt att du brinner för att leverera service i toppklass.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Ryska Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.

ARBETSUPPGIFTER

Som receptionist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som att:

Välkomna besökare

Växel- och mejlhantering

Posthantering

Hantera beställningar

Körkortskoll

Hålla rent och snyggt i bilhallen

Servera kaffe till besökare

Skriva dagsrapport

Öppning- och Stängning

VI SÖKER DIG SOM

Har B-körkort

Har tidigare arbetat inom service

Har goda kunskaper inom Officepaketet

Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om:

Du tidigare har arbetat som receptionist

Som person är du social, självgående och serviceinriktad. Du är proaktiv, noggrann och flexibel. Vidare är du professionell, ansvarsfull och du trivs att arbeta självständigt.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

Capio SkinDoc hudläkarmottagningar söker receptionst

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekono... Visa mer
Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.

Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.

Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.

Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.Capio SkinDoc är en ledande aktör inom specialiserad hudsjukvård som är verksam inom vårdval i Region Stockholm med två olika mottagningar, Liljeholmen (Södra) och Danderyd (Norra). Mottagningarna erbjuder bred kompetens och utbud inom specialiserad hudsjukvård. Utbudet inkluderar svårare hudsjukdomar med behov av systembehandlingar samt hudcancers diagnostik, kirurgi och en bredd av olika hudcancerbehandlingar inklusive avancerad ansiktskirurgi. SkinDoc bedriver även en hudkirurgisk utbildningsmottagning där ST-läkare från hela landet bjuds in för att utbilda sig i mer avancerad hudkirurgiCapio SkinDoc hudläkarmottagningar satsar för fortsatt utveckling och Vi söker nu receptionist till vår våra mottagningar i Danderyd och Liljeholmen.

Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Capio SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi.

Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar, det är alltså ett krav att kunna jobba på båda.

Du har lämpligen:

- genuint intresse av service och människor
- gärna relativt nyligen avslutat gymnasiet med fullständiga och godkända gymnasiebetyg, gärna från något administrativt program.
- merit/arbetslivserfarenhet från något jobb som innebär tät och snabb kundkontakt, ex servicejobb, säljjobb, restaurang eller annat kundkontaktintensivt arbete.
- snabba fingrar, kan göra flera saker samtidigt och föredrar tangentbordet framför pennan.
- hög nivå på ditt svenska språk i tal och skrift.

Stor vikt sätts vid personliga egenskaper och motivation. Vi söker nu ytterligare en medarbetare för att ingå i ett team som sköter alla primära kund-/patientkontakter och bokningar.

I tjänsten ingår:

Stor andel reception och kassatjänst (kundmottagning på plats)

- Primär kundkontakt via telefon.
- Planering och bokningar av tider från listor (remisser, väntelistor mm) via telefon, brev,
- kalender och andra verktyg. 

Anställningsvillkor:
Tillsvidare, heltid, tjänstgöring dagtid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse, men det är en fördel om du kan börja jobba snart.
Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning. Intervjuer sker löpande.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna

Maila din ansökan med VC till: [email protected]

 

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Student till extrajobb som receptionist i Danderyd

Ansök    Mar 12    Randstad AB    Receptionist, telefonist
Arbetsbeskrivning Är du student och söker ett stimulerande arbete? Har du god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt med erfarenhet inom service eller reception? Är du administrativ samtidigt som du vill möta nya människor varje dag? Då har vi den perfekta receptionisttjänsten för dig! Kunden är världens främsta digitala industriföretag och deras kontor ligger i Danderyd.  Ansvarsområden I rollen om receptionist är du en av de viktigaste p... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du student och söker ett stimulerande arbete? Har du god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt med erfarenhet inom service eller reception? Är du administrativ samtidigt som du vill möta nya människor varje dag? Då har vi den perfekta receptionisttjänsten för dig! Kunden är världens främsta digitala industriföretag och deras kontor ligger i Danderyd. Ansvarsområden
I rollen om receptionist är du en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som är företagets ansikte utåt som har första kontakt med besökare såväl på kontoret som över telefon och mail. Utöver det kommer diverse enklare administrativa uppgifter och konferensbokning förekomma. Du ser även till att lokalerna ser representativa ut, säkerhetsställer dem och ser vart det finns förbättringsmöjligheter.

Exempel på arbetsuppgifter:


·Välkomma, ta emot besökare och ansvara för växeltelefonen


·Se till att besökarna skriver in sig och vägleder dem rätt


·Kontakt med externa intressenter och hantera felanmälningar


·Behjälplig med konferensbokningen


·Ser till att lokalerna ser representativa utArbetstider
Deltid, arbetstiderna är mellan mån-fred 14-17. Start omgående. Uppdraget är på 6 månader men det finns chans för förlängning.  Det finns även möjlighet att arbeta heltid v.26-33 

Kvalifikationer
Här behöver du:


·Avklarad gymnasieutbildning.


·Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom reception med liknande arbetsuppgifter.


·Ha goda färdigheter i Officepaketet.


·Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt. Du trivs med att arbeta i en roll där du är behövd. Du vet hur du kan göra stor skillnad med små viktiga detaljer i rollen som receptionist på ett företag. Du är trevlig, trygg i dig själv, positiv och samtidigt har skinn på näsan. Dessutom ser vi att du är noggrann, prestigelös och trivs med att finnas till hjälp där det behövs.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2021-03-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Natalie BettarOm företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Receptionist på deltid till en bilåterförsäljare i Danderyd

Ryska Posten Bemanning söker nu en receptionist till vår kund som är en bilåterförsäljare. Uppdraget är på deltid och startdatumet är i januari. Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar... Visa mer
Ryska Posten Bemanning söker nu en receptionist till vår kund som är en bilåterförsäljare. Uppdraget är på deltid och startdatumet är i januari.

Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

OM TJÄNSTEN

Nu söker vi en receptionist till vår kund som är en bilåterförsäljare som erbjuder klassiska och exklusiva bilmärken från England. Företaget är beläget i ljusa och moderna lokaler i Danderyd.

I rollen som receptionist kommer du bland annat att ansvara för att ta emot besökare, växel- och mejlhantering, hålla rent och snyggt i hallen samt se till att alla kunder och medarbetare får högklassig service. Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är måndag-fredag klockan 11.45-18.10 med en timmes obetald rast. Tjänsten är löpande och passar dig som vill arbeta deltid och har en annan sysselsättning. Viktigt att du brinner för att leverera service i toppklass.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Ryska Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.

ARBETSUPPGIFTER

Som receptionist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som att:

Välkomna besökare

Växel- och mejlhantering

Posthantering

Hantera beställningar

Körkortskoll

Hålla rent och snyggt i bilhallen

Servera kaffe till besökare

Skriva dagsrapport

Öppning- och Stängning

VI SÖKER DIG SOM

Har B-körkort

Har tidigare arbetat inom service

Har goda kunskaper inom Officepaketet

Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om:

Du tidigare har arbetat som receptionist

Som person är du social, självgående och serviceinriktad. Du är proaktiv, noggrann och flexibel. Vidare är du professionell, ansvarsfull och du trivs att arbeta självständigt.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] Visa mindre

Receptionist på MåBra i Mörby Centrum

Vi är ett företag som bedrivit vård med vårdavtal i snart 20 år. Våra mottagningar har två affärsområden vård och friskvård. Vår vision är att arbeta utifrån ett helhetstänk med individen i centrum. Vi söker nu medarbetare med intresse eller utbildning inom området vård och hälsa som kan arbeta i vår reception i Mörby centrum. Arbetet är förlagt på såväl dag som kvällstid och helger. Meriterande är tidigare erfarenhet av reception och en bakgrund inom om... Visa mer
Vi är ett företag som bedrivit vård med vårdavtal i snart 20 år. Våra mottagningar har två affärsområden vård och friskvård. Vår vision är att arbeta utifrån ett helhetstänk med individen i centrum.
Vi söker nu medarbetare med intresse eller utbildning inom området vård och hälsa som kan arbeta i vår reception i Mörby centrum. Arbetet är förlagt på såväl dag som kvällstid och helger.
Meriterande är tidigare erfarenhet av reception och en bakgrund inom området vård och hälsa.
För mer information om vår verksamhet hänvisas till:
www.mabrahalsa.se och FB Visa mindre

Receptionist/butiksmedarbetare till AniCura Djursjukhuset Albano strax n...

Ansök    Feb 1    Anicura AB    Receptionist, telefonist
OM OSS AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver all typ av veterinärvård för sällskapsdjur (främst hund och katt), akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.... Visa mer
OM OSS
AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver all typ av veterinärvård för sällskapsdjur (främst hund och katt), akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.VÅRT ERBJUDANDE
Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 250 personer, varav ca 70 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Sjukhuset har nyligen genomgått en stor ombyggnation och är ett av Europas absolut finaste och mest moderna djursjukhus.DIN PROFIL
Vi letar efter dig som brinner för kundservice, som alltid har kunden i centrum och ett lösningsorienterat servicetänk i allt du gör. Du är nyfiken, utåtriktad och trivs med ett arbete som stundtals har riktigt högt tempo.

Tjänsten innefattar arbete i både receptionen och i vår butik med hund- och kattfoder och tillbehör. Du är en del av kundens första och sista intryck och vill göra allt du kan för att ge kunden en positiv upplevelse av sitt besök hos oss. Du har en nära kontakt med både veterinärer och sköterskor och fungerar som en viktig länk mellan dem och våra kunder.

All utbildning och erfarenhet inom inom djurvård, djursjukvård och läkemedelshantering är meriterande men det viktigaste är att du har rätt inställning till service och en vilja att lära dig och utvecklas.OM TJÄNSTEN
Att arbeta hos oss innebär:

- Ingen arbetsdag är den andra lik
- Nära kontakt med såväl kunder som kollegor inom alla yrkesgrupper
- Service både internt och ut till kund
- Ständigt pågående kompetensutveckling, i det dagliga på arbetsplatsen och via interna och externa utbildningsprogram.
- Omväxlande arbetsuppgifter
- Varierande arbetstider dag-, kväll- och helgarbete


Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor kontakta Caroline Gustafsson, Avdelningschef reception och butik, [email protected]

Ansök senast 2021-02-21. Visa mindre

Student sökes för extrajobb som Receptionist i Danderyd

Ansök    Sep 28    Randstad AB    Receptionist, telefonist
Arbetsbeskrivning Är du student och har god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt med erfarenhet inom reception? Vill du kombinera studierna med att arbeta mån-fre mellan 14-17 och bor i närheten av Danderyd med start i slutet på November? Då har vi det perfekta extrajobbet som receptionist för dig till världens främsta digitala industriföretag. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du student och har god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt med erfarenhet inom reception? Vill du kombinera studierna med att arbeta mån-fre mellan 14-17 och bor i närheten av Danderyd med start i slutet på November? Då har vi det perfekta extrajobbet som receptionist för dig till världens främsta digitala industriföretag.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen om receptionist är du en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som företagets ansikte utåt som har första kontakt med besökare såväl på kontoret som över telefon och mejl. Utöver det kommer det förekomma diverse enklare administrativa uppgifter och konferensbokning. Du ser även till att lokalerna ser representativa ut.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Välkomna och ta emot besökare samt ansvara för växeltelefonen
• Se till att besökarna skriver in sig och vägleder dem rätt
• Kontakt med externa intressenter och hantera felanmälningar
• Behjälplig med konferensbokningen
• Ser till att lokalerna ser representativa ut och ser förbättringsmöjligheter

Arbetstider
Extrajobb mån-fre eftermiddagar mellan 14-17, tillsvidare där provanställning tillämpas. Startdatum i slutet på November.  Vi ser gärna att du kan arbeta extra under minst 1 år framåt.

Kvalifikationer
Det här behöver du:
• Avklarad gymnasieutbildning.
• Minst 6 månaders erfarenhet inom reception eller motsvarande
• Ha goda färdigheter i Officepaketet.
• Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du mycket god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt. Du trivs med att arbeta i en roll där du är behövd. Du vet hur du kan göra stor skillnad med små viktiga detaljer i rollen som receptionist på ett företag. Du är trevlig, trygg i dig själv, positiv och samtidigt har skinn på näsan. Dessutom ser vi att du är noggrann, prestigelös och trivs med att finnas till hjälp där det behövs.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2020-10-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Telefonist

Vi sitter i stora och ljusa lokaler i Stockholm med tillgång till gemensamt kök och övriga sällskapsytor. Tillgång till eget skrivbord och dator. Vi söker dig som är driven och orädd med en positiv inställning till försäljning och kundkontakt. Vi vill att du är målinriktad och det är en stor fördel om du är tävlingsinriktad. Du kommer arbeta i ett mindre team med ambitiösa medarbetare och där alla stöttar varandra och bidrar till en god stämning. Kvalifi... Visa mer
Vi sitter i stora och ljusa lokaler i Stockholm med tillgång till gemensamt kök och övriga sällskapsytor. Tillgång till eget skrivbord och dator. Vi söker dig som är driven och orädd med en positiv inställning till försäljning och kundkontakt. Vi vill att du är målinriktad och det är en stor fördel om du är tävlingsinriktad. Du kommer arbeta i ett mindre team med ambitiösa medarbetare och där alla stöttar varandra och bidrar till en god stämning.


Kvalifikationer


För tjänsten krävs att du


• Har gymnasiekompetens
• Arbetslivserfarenhet inom yrken som innebär kundkontakt (behöver ej vara från försäljningsbranschen)
• Kan tala flytande Filippinska eller Indonesiska och Engelska. Tjänsten innebär primärt försäljning och service via telefon till våra uppdragsgivares nya och befintliga kunder. Som konsult kommer du att arbeta med både enkla och mer komplexa typer av försäljningsuppdrag. Arbetsuppgiften är att sälja våra tjänster och kommunicera med kunder i Filippinerna, Indonesien samt Hong Kong. Vi värdesätter alltid hög kvalité i våra samtal med kunder och vi ser därför att du är en person som alltid tänker på kundens bästa! Visa mindre

Student sökes för extrajobb som Receptionist i Danderyd

Ansök    Okt 20    Randstad AB    Receptionist, telefonist
Arbetsbeskrivning Är du student och har god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt med erfarenhet inom reception? Vill du kombinera studierna med att arbeta mån-fre mellan 14-17 och bor i närheten av Danderyd med start i slutet på November? Då har vi det perfekta extrajobbet som receptionist för dig till världens främsta digitala industriföretag. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du student och har god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt med erfarenhet inom reception? Vill du kombinera studierna med att arbeta mån-fre mellan 14-17 och bor i närheten av Danderyd med start i slutet på November? Då har vi det perfekta extrajobbet som receptionist för dig till världens främsta digitala industriföretag.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen om receptionist är du en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som företagets ansikte utåt som har första kontakt med besökare såväl på kontoret som över telefon och mejl. Utöver det kommer det förekomma diverse enklare administrativa uppgifter och konferensbokning. Du ser även till att lokalerna ser representativa ut.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Välkomna och ta emot besökare samt ansvara för växeltelefonen
• Se till att besökarna skriver in sig och vägleder dem rätt
• Kontakt med externa intressenter och hantera felanmälningar
• Behjälplig med konferensbokningen
• Ser till att lokalerna ser representativa ut och ser förbättringsmöjligheter

Arbetstider
Extrajobb mån-fre eftermiddagar mellan 14-17, tillsvidare där provanställning tillämpas. Startdatum i slutet på November och preliminärt 5 månader framåt.

Kvalifikationer
Det här behöver du:
• Avklarad gymnasieutbildning.
• Minst 6 månaders erfarenhet inom reception eller motsvarande
• Ha goda färdigheter i Officepaketet.
• Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du mycket god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt. Du trivs med att arbeta i en roll där du är behövd. Du vet hur du kan göra stor skillnad med små viktiga detaljer i rollen som receptionist på ett företag. Du är trevlig, trygg i dig själv, positiv och samtidigt har skinn på näsan. Dessutom ser vi att du är noggrann, prestigelös och trivs med att finnas till hjälp där det behövs.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2020-11-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Utåtriktad Receptionist sökes

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och socialt arbete som receptionist till vår mottagning i Mörby Centrum. MåBra är ett företag som arbetar med vård och friskvård. Företaget har funnits i 19 år och finns idag på fyra olika ställen i Stockholm. Vi behöver nu hjälp i vår reception med bokningar, dataarbete, kundkontakter med mera. Någon som är social och tycker om att arbeta med sälj. Gillar att ta hand om kunder och sälja vårat koncept. För informatio... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och socialt arbete som receptionist till vår mottagning i Mörby Centrum.
MåBra är ett företag som arbetar med vård och friskvård. Företaget har funnits i 19 år och finns idag på fyra olika ställen i Stockholm. Vi behöver nu hjälp i vår reception med bokningar, dataarbete, kundkontakter med mera. Någon som är social och tycker om att arbeta med sälj. Gillar att ta hand om kunder och sälja vårat koncept.
För information om vårat företag gå in på vår hemsida:
www.mabrahalsa.se
. Visa mindre

Receptionist (kundtjänst på läkarmottagning)

Ansök    Dec 11    SkinDoc    Receptionist, telefonist
SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi. Vi arbetar framförallt på uppdrag av Region Stockholm. Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar och du ska kunna jobba på bägge. Du har lämpligen: genuint intresse av service och människor gärna... Visa mer
SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi. Vi arbetar framförallt på uppdrag av Region Stockholm.
Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar och du ska kunna jobba på bägge.
Du har lämpligen:
genuint intresse av service och människor
gärna relativt nyligen avslutat gymnasiet med fullständiga och godkända gymnasiebetyg, gärna från något administrativt program.
merit/arbetslivserfarenhet från något jobb som innebär tät och snabb kundkontakt, ex servicejobb, säljjobb, restaurang eller annat kundkontaktintensivt arbete.
snabba fingrar, kan göra flera saker samtidigt och föredrar tangentbordet framför pennan.
hög nivå på ditt svenska språk i tal och skrift.Stor vikt sätts vid personliga egenskaper och motivation. Vi söker nu ytterligare en medarbetare för att ingå i ett team som sköter alla primära kund-/patientkontakter och bokningar. I tjänsten ingår:
Stor andel reception och kassatjänst (kundmottagning på plats)
Primär kundkontakt via telefon.
Planering och bokningar av tider från listor (remisser, väntelistor mm) via telefon, brev, kalender och andra verktyg.OBS! Du som söker önskar heltidsjobb, dagtid/kontorstid. Det är en fördel om du kan börja jobba snart. Visa mindre

Receptionist till Djursholm Tränings Center

Djursholm Tränings Center är ett exklusivt och personligt gym i Djursholm. Det är vår ambition att ge dig som kund maximal service och mersmak för träning och hälsa. Hos oss kan du dra nytta av den nyaste utrustningen i en fräsch och inspirerande miljö. Du skall alltid känna dig välkommen när du stiger in i lokalen. Vi erbjuder personlig träning, massage och skönhetsbehandlingar. Vi söker dig som är: - serviceinriktad, trevlig och mån om att se till att ... Visa mer
Djursholm Tränings Center är ett exklusivt och personligt gym i Djursholm. Det är vår ambition att ge dig som kund maximal service och mersmak för träning och hälsa. Hos oss kan du dra nytta av den nyaste utrustningen i en fräsch och inspirerande miljö. Du skall alltid känna dig välkommen när du stiger in i lokalen. Vi erbjuder personlig träning, massage och skönhetsbehandlingar. Vi söker dig som är:


- serviceinriktad, trevlig och mån om att se till att alla runt omkring dig trivs
- duktig på städning och renhållning
- noggrann och ser till de små detaljerna
- initiativrik och engagerad i det du gör


Ett intresse för träning och hälsa ses som ett stort plus. Som receptionist är du ansiktet utåt för Djursholm Tränings Center och förväntas hålla en hög standard på kundservice samt ansvarar för renligheten och städningen på gymmet. Du har även administrativa uppgifter gällande bland annat medlemskap och försäljning. I anslutning till receptionen har vi en liten caféservering där du som receptionist servar kunderna med kaffe, smoothies och juicer.


Arbetstiden är förlagd under verksamhetens alla öppettider och det innebär att arbete på kväll och helg är ett naturligt inslag i schemat. Visa mindre

Support inom service och bokning till Porsche i Danderyd

Ansök    Jun 26    2Complete AB    Receptionist, telefonist
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi dig som vill arbeta inom service och bokning på Porsches anläggning i Danderyd. I din roll tar du emot kunder som ringer för att boka in en tid för service och du guidar kunden via telefonför att se till att bokningen kommer in rätt i systemet. Du fungerar även som ansiktet utåt med att hjälpa receptionen att välkomna kunder. I rollen ingår även att hjälpa till med att hålla rent och snyggt i bilhallen och att hjälpa till ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta inom service och bokning på Porsches anläggning i Danderyd. I din roll tar du emot kunder som ringer för att boka in en tid för service och du guidar kunden via telefonför att se till att bokningen kommer in rätt i systemet. Du fungerar även som ansiktet utåt med att hjälpa receptionen att välkomna kunder. I rollen ingår även att hjälpa till med att hålla rent och snyggt i bilhallen och att hjälpa till att ställa iordning bilarna.

Arbetstiderna är 07:30-16:30 måndag till fredag. Detta är en konsultanställning på ca 2-3 månader som startar 1:a veckan i juli.Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice och som ett genuint intresse för kundbemötande och service. Det är meriterande om du har arbetat med kundbemötande inom bilbranschen. Ett krav är att du har kunskaper i Automaster.
Du strävar alltid efter att göra kunden nöjd samt att du är social och framåt som person. Vi ser även att du är bra på att ta egna initiativ och att du är bra på att samarbeta med andra.

Fullständig gymnasiekompetens är ett krav och du ska kunna utrycka dig bra i både tal och skrift på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller [email protected]Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011. Visa mindre

Telefonist

Vi sitter i stora och ljusa lokaler i Stockholm med tillgång till gemensamt kök och övriga sällskapsytor. Tillgång till eget skrivbord och dator. Vi söker dig som är driven och orädd med en positiv inställning till försäljning och kundkontakt. Vi vill att du är målinriktad och det är en stor fördel om du är tävlingsinriktad. Du kommer arbeta i ett mindre team med ambitiösa medarbetare och där alla stöttar varandra och bidrar till en god stämning. Kvalifi... Visa mer
Vi sitter i stora och ljusa lokaler i Stockholm med tillgång till gemensamt kök och övriga sällskapsytor. Tillgång till eget skrivbord och dator. Vi söker dig som är driven och orädd med en positiv inställning till försäljning och kundkontakt. Vi vill att du är målinriktad och det är en stor fördel om du är tävlingsinriktad. Du kommer arbeta i ett mindre team med ambitiösa medarbetare och där alla stöttar varandra och bidrar till en god stämning.


Kvalifikationer


För tjänsten krävs att du


• Har gymnasiekompetens
• Arbetslivserfarenhet inom yrken som innebär kundkontakt (behöver ej vara från försäljningsbranschen)
• Kan tala flytande Filippinska eller Indonesiska och Engelska Tjänsten innebär primärt försäljning och service via telefon till våra uppdragsgivares nya och befintliga kunder. Som konsult kommer du att arbeta med både enkla och mer komplexa typer av försäljningsuppdrag. Arbetsuppgiften är att sälja våra tjänster och kommunicera med kunder i Filippinerna, Indonesien samt Hong Kong. Vi värdesätter alltid hög kvalité i våra samtal med kunder och vi ser därför att du är en person som alltid tänker på kundens bästa! Visa mindre

Receptionist (kundtjänst på läkarmottagning)

Ansök    Aug 1    SkinDoc    Receptionist, telefonist
SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi. Vi arbetar framförallt på uppdrag av Region Stockholm.Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar och du ska kunna jobba på bägge. Du har lämpligen:genuint intresse av service och människor gärna r... Visa mer
SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi. Vi arbetar framförallt på uppdrag av Region Stockholm.Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar och du ska kunna jobba på bägge. Du har lämpligen:genuint intresse av service och människor gärna relativt nyligen avslutat gymnasiet med fullständiga och godkända gymnasiebetyg, gärna från något administrativt program.merit/arbetslivserfarenhet från något jobb som innebär tät och snabb kundkontakt, ex servicejobb, säljjobb, restaurang eller annat kundkontaktintensivt arbete.snabba fingrar, kan göra flera saker samtidigt och föredrar tangentbordet framför pennan.hög nivå på ditt svenska språk i tal och skrift.Stor vikt sätts vid personliga egenskaper och motivation. Vi söker nu ytterligare en medarbetare för att ingå i ett team som sköter alla primära kund-/patientkontakter och bokningar. I tjänsten ingår:Stor andel reception och kassatjänst (kundmottagning på plats)Primär kundkontakt via telefon.Planering och bokningar av tider från listor (remisser, väntelistor mm) via telefon, brev, kalender och andra verktyg.OBS! Du som söker önskar heltidsjobb, heltidsanställd, dagtid, kontorstid på minst 2-3 års sikt och kan börja jobba senast slutet av september. Visa mindre

Receptionist / administratör till neuropsykiatrisk mottagning

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en trevlig och proffesionell receptionist/administratör till en tevlig och prestigelös neuropsykiatriska mottagning i Mörby centrum. Mottagningen är helt nyöppnat och deras lokaler är; öppna, ljusa och inbjudande.

Tjänsten börjar med en två (2) veckors introduktion där du får jobba parallelt med ordinarie fast personal.

Arbetstid 08.00 – 17.00
Tjänstegrad: 60 till 100% (mellan 3 dagar i veckan till 5 dagar i veckan efter överenskommelse med arbetsgivaren)

Efter en tjänstgöring på 4 månader kommer vår kund vilja rekrytera dig och anställa dig i egen regi, om allt har gått bra.

Startdatum: 1 september 2019

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara receptionsarbete: ta emot besökare, ta emot bokningar på telefon, boka/omboka vid sjukdom, scanna dokument, mindre inköp, hålla snyggt i väntrum och vara behjälplig för andra administrativa sysslor för ledning och medarbetare.

Man får vara ödmjuk inför att uppdragsgivarens alla rutiner inte är helt på plats än men det innebär att du kan sätta din personliga prägel på hur rutinerna och arbetsmomenten ska vara.Vem är du?
Vi söker dig som har receptionsvana eller utfört liknande arbete. Du ska ha grundläggande enklare datavana. Fördelaktigt med erfarenhet från sjuk-/hälsovård, inget krav dock.

Som personllige egenskaper ser vi gärna att du är: Självgående (efter introduktionen) och serviceinriktad. Tar egna initiativ inom ramarna för vad som förväntas. Intresserad av människor. Noggrann och ansvarsfull. Uttrycka sig väl i tal och skrift.

Ansökan
Du kan endast söka den här tjänsten genom vår hemsida www.vetrankraft.se

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Telefonist till Danderyds kommun sökes!

Om tjänsten Gillar du att hjälpa människor och ge god service? Då är du rätt person. Att hitta rätt inom en myndighet är inte alltid så enkelt. Frågorna är många och varierande vilket gör att du får omväxling i jobbet. För dig som sporras av att hitta lösningar, lära nytt och ge bra service är detta rätt jobb. Som telefonist är du en viktig första kontakt hos kunden. Du bemannar växeln/receptionen på Djursholm Slott tillsammans med en kollega under öppet... Visa mer
Om tjänsten
Gillar du att hjälpa människor och ge god service? Då är du rätt person.
Att hitta rätt inom en myndighet är inte alltid så enkelt. Frågorna är många och varierande vilket gör att du får omväxling i jobbet. För dig som sporras av att hitta lösningar, lära nytt och ge bra service är detta rätt jobb.

Som telefonist är du en viktig första kontakt hos kunden. Du bemannar växeln/receptionen på Djursholm Slott tillsammans med en kollega under öppettiderna som är kl. 8-17, måndag - fredag. Du besvarar inkommande samtal från medborgare och andra myndigheter, löser vissa ärenden direkt eller kopplar samtalen vidare, besvarar och löser ärenden via mail samt hjälper besökare, kollegor och leverantörer vid receptionen.

Dessa arbetsuppgifter ställer krav på din förmåga att bemöta andra människor på ett serviceinriktat och korrekt sätt. Till din hjälp i arbetet har du ett ärendehanteringssystem med svar på många av de frågor som skall besvaras.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Arena Personal och arbeta hos Danderyds kommun på Djursholms Slott. Uppdraget startar 19 augusti och beräknas pågå till 31 oktober 2019 med möjlighet till förlängning.


Din profil
- Minst två års erfarenhet från arbete i telefoni/kundtjänst
- Erfarenhet av att arbeta med Tele 2 telefonisystem
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Vana att arbete i flera system och växla mellan arbetsuppgifter
- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt
- Välutvecklad känsla för service
- God samarbetsförmåga
- Noggrann och strukturerad

Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från offentlig sektor och goda kunskaper i engelska.

Som person tror vi du är lyhörd och kommunikativ och kan enkelt anpassa dig såväl till rutiner som till medborgarens olika behov. Du trivs att arbeta i team, är noggrann och har ett gott omdöme.
Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Telefonist till Danderyds kommun sökes!

Om tjänsten Gillar du att hjälpa människor och ge god service? Då är du rätt person. Att hitta rätt inom en myndighet är inte alltid så enkelt. Frågorna är många och varierande vilket gör att du får omväxling i jobbet. För dig som sporras av att hitta lösningar, lära nytt och ge bra service är detta rätt jobb. Som telefonist är du en viktig första kontakt hos kunden. Du bemannar växeln/receptionen på Djursholm Slott tillsammans med en kollega under öppet... Visa mer
Om tjänsten
Gillar du att hjälpa människor och ge god service? Då är du rätt person.
Att hitta rätt inom en myndighet är inte alltid så enkelt. Frågorna är många och varierande vilket gör att du får omväxling i jobbet. För dig som sporras av att hitta lösningar, lära nytt och ge bra service är detta rätt jobb.

Som telefonist är du en viktig första kontakt hos kunden. Du bemannar växeln/receptionen på Djursholm Slott tillsammans med en kollega under öppettiderna som är kl. 8-17, måndag - fredag. Du besvarar inkommande samtal från medborgare och andra myndigheter, löser vissa ärenden direkt eller kopplar samtalen vidare, besvarar och löser ärenden via mail samt hjälper besökare, kollegor och leverantörer vid receptionen.

Dessa arbetsuppgifter ställer krav på din förmåga att bemöta andra människor på ett serviceinriktat och korrekt sätt. Till din hjälp i arbetet har du ett ärendehanteringssystem med svar på många av de frågor som skall besvaras.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Arena Personal och arbeta hos Danderyds kommun på Djursholms Slott. Uppdraget startar 19 augusti och beräknas pågå till 31 oktober 2019 med möjlighet till förlängning.


Din profil
- Minst två års erfarenhet från arbete i telefoni/kundtjänst
- Erfarenhet av att arbeta med Tele 2 telefonisystem
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Vana att arbete i flera system och växla mellan arbetsuppgifter
- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt
- Välutvecklad känsla för service
- God samarbetsförmåga
- Noggrann och strukturerad

Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från offentlig sektor och goda kunskaper i engelska.

Som person tror vi du är lyhörd och kommunikativ och kan enkelt anpassa dig såväl till rutiner som till medborgarens olika behov. Du trivs att arbeta i team, är noggrann och har ett gott omdöme.
Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist (kundtjänst på läkarmottagning)

Ansök    Maj 22    SkinDoc    Receptionist, telefonist
Vi söker nu ytterligare en medarbetare för att ingå i ett team som sköter alla primära kund-/patientkontakter och bokningar. I tjänsten ingår: - Stor andel reception och kassatjänst (kundmottagning på plats) - Primär kundkontakt via telefon. - Planering och bokningar av tider från listor (remisser, väntelistor mm) via telefon, brev, kalender och andra verktyg. Vi har dagligen hundratals bokningar, ombokningar och patient/kundkontakter via telefon och beh... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en medarbetare för att ingå i ett team som sköter alla primära kund-/patientkontakter och bokningar. I tjänsten ingår:

- Stor andel reception och kassatjänst (kundmottagning på plats)
- Primär kundkontakt via telefon.
- Planering och bokningar av tider från listor (remisser, väntelistor mm) via telefon, brev, kalender och andra verktyg.

Vi har dagligen hundratals bokningar, ombokningar och patient/kundkontakter via telefon och behöver stärka upp receptionen/kundtjänsten. I första hand arbetsplats i Danderyd, men du behöver även vara öppen för att arbeta viss andel på vår mottagning i Liljeholmen.

Du har lämpligen:

- genuint intresse av service och människor
- relativt nyligen avslutat gymnasiet med fullständiga och godkända gymnasiebetyg, gärna från något administrativt program.
- merit/arbetslivserfarenhet från något jobb som innebär tät och snabb kundkontakt, ex servicejobb, säljjobb, McDonalds eller annat kundintensivt arbete.
- snabba fingrar, kan göra flera saker samtidigt och föredrar tangentbordet framför pennan.
- hög nivå på ditt svenska språk i tal och skrift.
- bra referenser

Stor vikt sätts vid personliga egenskaper och motivation.

SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad åtgärder och hudcancerkirurgi. Vi arbetar framförallt på uppdrag av landsting.

Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten kommer huvudsakligen att vara belägen i Danderyd, men du behöver även kunna tänka dig jobb i Liljeholmen vid behov. Visa mindre

Aktivera Rehab söker receptionist

Vi bedriver primärvårdsrehabilitering under SLL. Vi har mottagning både i Danderyd och i Sollentuna och är tillsammans 45 anställda: sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, dietister och receptionister som samarbetar för att patienten ska få den absolut bästa vården. Tjänsten är en tillsvidare ställning på 100% i Sollentuna, vid ledighet el. liknande ska du kunna arbeta även i Danderyd. Arbetstiderna är vardagar 7.30 som tidigare och 17.30 som se... Visa mer
Vi bedriver primärvårdsrehabilitering under SLL. Vi har mottagning både i Danderyd och i Sollentuna och är tillsammans 45 anställda: sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, dietister och receptionister som samarbetar för att patienten ska få den absolut bästa vården.

Tjänsten är en tillsvidare ställning på 100% i Sollentuna, vid ledighet el. liknande ska du kunna arbeta även i Danderyd.
Arbetstiderna är vardagar 7.30 som tidigare och 17.30 som senast, växelvis, men med fast schema.

Vi är nu sammanlagt fyra receptionister jämt fördelat på båda mottagningarna. Ditt huvudansvar är att vara den förlängda armen mellan patienten och behandlaren, men även till stor del per telefon och skriftligen.
Sedvanliga uppgifter är bemanning av telefon, hjälpa patienter med bokning och betalning, registrering mot SLL, beställningar, fakturering samt andra administrativa och organisatoriska göromål.
Du måste vara effektiv och van att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du kan hålla flera bollar i luften och samtidigt visa stort överblick samt bevara ett lugnt och trevligt uppträdande i alla situationer.

Behörighet/kompetens:

Goda kunskapar inom IT- dator. Du skriver och talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelskt tal.
Du har en god datavana, snabb på tangenterna och baskunskaper i Office-paketet.
Vi arbetar bl.a. med Take Care, Boka Direkt och fortnox.
Vår arbetsplats är rökfri.

Vi ser dig med erfarenhet av liknande arbete alt. andra serviceyrken. Du tycker om att ha patientkontakt men även arbeta administrativt. Då vi har ett stort genomflöde av patienter ska du ha lätt för att ta människor. Du har en positiv och professionell framtoning, är nyfiken, strukturerar, engagerad och har lätt för att lära.
Slutligen ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hälsa och friskvård då det är grundpelarna i vår verksamhet.

Hos oss blir du en del av ett glatt och engagerat team. Då vi är ett litet företag finns det stora möjligheter att vara med och påverka och det är nära till besluten.

Vi vill gärna att du noterar ev. uppsägningstid, var du bor och om du har körkort och tillgång till bil.


Mejla ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du blir aktuell för en personlig intervju. Samtliga kontaktas när rekryteringen är avslutad.
Alla frågor ställs via mail.


Med vänlig hälsning Petra Jørgensen verksamhetschef, Aktivera Kiropraktik och Rehab i Sollentuna.Vi ser dig med erfarenhet av liknande arbete alt. andra serviceyrken. Du tycker om att arbeta administrativt och har lätt för att ta människor. Du har en positiv och professionell framtoning, är nyfiken, strukturerar, engagerad och har lätt för att lära. Andra viktiga egenskaper är flexibilitet, ödmjukhet samt hög social kompetens.
Slutligen ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hälsa och friskvård då det är grundpelarna i vår verksamhet.


Vi är ett glad team som gillar att arbeta med patienter. Vi ser glädjen i att hjälpa våra patienter.
Våra värdegrunsord är: Helhetssyn, Ödmjukhet, Kompetens och Engagemang.
Vår vision: Sveriges mest kompetenta rehab team som med helhetssyn, värme och engagemang Aktiverar och inspirerar dig ända in i mål.
Välkommen med din ansöken:-)


www.aktiverarehab.se Visa mindre

Telefonist till Danderyds kommun sökes!

Om tjänsten Gillar du att hjälpa människor och ge god service? Då är du rätt person. Att hitta rätt inom en myndighet är inte alltid så enkelt. Frågorna är många och varierande vilket gör att du får omväxling i jobbet. För dig som sporras av att hitta lösningar, lära nytt och ge bra service är detta rätt jobb. Som telefonist är du en viktig första kontakt hos kunden. Du bemannar växeln/receptionen på Djursholm Slott tillsammans med en kollega under öppet... Visa mer
Om tjänsten
Gillar du att hjälpa människor och ge god service? Då är du rätt person.
Att hitta rätt inom en myndighet är inte alltid så enkelt. Frågorna är många och varierande vilket gör att du får omväxling i jobbet. För dig som sporras av att hitta lösningar, lära nytt och ge bra service är detta rätt jobb.

Som telefonist är du en viktig första kontakt hos kunden. Du bemannar växeln/receptionen på Djursholm Slott tillsammans med en kollega under öppettiderna som är kl. 8-17, måndag - fredag. Du besvarar inkommande samtal från medborgare och andra myndigheter, löser vissa ärenden direkt eller kopplar samtalen vidare, besvarar och löser ärenden via mail samt hjälper besökare, kollegor och leverantörer vid receptionen.

Dessa arbetsuppgifter ställer krav på din förmåga att bemöta andra människor på ett serviceinriktat och korrekt sätt. Till din hjälp i arbetet har du ett ärendehanteringssystem med svar på många av de frågor som skall besvaras.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Arena Personal och arbeta hos Danderyds kommun på Djursholms Slott. Uppdraget startar 19 augusti och beräknas pågå till 31 oktober 2019 med möjlighet till förlängning.


Din profil
- Minst två års erfarenhet från arbete i telefoni/kundtjänst
- Erfarenhet av att arbeta med Tele 2 telefonisystem
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Vana att arbete i flera system och växla mellan arbetsuppgifter
- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt
- Välutvecklad känsla för service
- God samarbetsförmåga
- Noggrann och strukturerad

Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från offentlig sektor och goda kunskaper i engelska.

Som person tror vi du är lyhörd och kommunikativ och kan enkelt anpassa dig såväl till rutiner som till medborgarens olika behov. Du trivs att arbeta i team, är noggrann och har ett gott omdöme.
Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist (kundtjänst på läkarmottagning)

Ansök    Mar 22    SkinDoc    Receptionist, telefonist
Vi söker nu ytterligare en medarbetare för att ingå i ett team som sköter alla primära kund-/patientkontakter och bokningar. I tjänsten ingår: - Stor andel reception och kassatjänst (kundmottagning på plats) - Primär kundkontakt via telefon. - Planering och bokningar av tider från listor (remisser, väntelistor mm) via telefon, brev, kalender och andra verktyg. Vi har dagligen hundratals bokningar, ombokningar och patient/kundkontakter via telefon och beh... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en medarbetare för att ingå i ett team som sköter alla primära kund-/patientkontakter och bokningar. I tjänsten ingår:

- Stor andel reception och kassatjänst (kundmottagning på plats)
- Primär kundkontakt via telefon.
- Planering och bokningar av tider från listor (remisser, väntelistor mm) via telefon, brev, kalender och andra verktyg.

Vi har dagligen hundratals bokningar, ombokningar och patient/kundkontakter via telefon och behöver stärka upp receptionen/kundtjänsten. I första hand arbetsplats i Danderyd, men du behöver även vara öppen för att arbeta viss andel på vår mottagning i Liljeholmen.

Du har lämpligen:

- genuint intresse av service och människor
- relativt nyligen avslutat gymnasiet med fullständiga och godkända gymnasiebetyg, gärna från något administrativt program.
- merit/arbetslivserfarenhet från något jobb som innebär tät och snabb kundkontakt, ex servicejobb, säljjobb, McDonalds eller annat kundintensivt arbete.
- snabba fingrar, kan göra flera saker samtidigt och föredrar tangentbordet framför pennan.
- hög nivå på ditt svenska språk i tal och skrift.
- bra referenser

Stor vikt sätts vid personliga egenskaper och motivation.

SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad åtgärder och hudcancerkirurgi. Vi arbetar framförallt på uppdrag av landsting.

Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten kommer huvudsakligen att vara belägen i Danderyd, men du behöver även kunna tänka dig jobb i Liljeholmen vid behov. Visa mindre