Lediga jobb som Tandsköterska i Danderyd

Se lediga jobb som Tandsköterska i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till Danakliniken - Specialisttandvård PTJ dental

Ansök    Maj 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Tandsköterska till Danakliniken    Information om arbetsplatsen  På Danakliniken Specialisttandvård arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor?inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi, endodonti, oral radiologi och anestesiologi. Vi söker nu en driven och engagerad specialisttandsköterska till Danakliniken. Vi är en mottagning med ett sammansvetsat och härligt gäng som ställer upp för varandra och jobbar tajt med varierande... Visa mer
Tandsköterska till Danakliniken 

 

Information om arbetsplatsen 

På Danakliniken Specialisttandvård arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor?inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi, endodonti, oral radiologi och anestesiologi.

Vi söker nu en driven och engagerad specialisttandsköterska till Danakliniken. Vi är en mottagning med ett sammansvetsat och härligt gäng som ställer upp för varandra och jobbar tajt med varierande arbetsuppgifter. Vi har högt i tak, service och bemötande ligger oss varmt om hjärtat samt att vi är flexibla där så behövs. 

 

Arbetsuppgifter 

Assistans vid kirurgiska ingrepp 

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter 

Administrativa uppgifter Kvalifikationer 

Du är examinerad tandsköterska och brinner för ditt yrke. Vidare är du trygg i din profession och vill utvecklas inom tandsköterskans kompetensområde. Du har ett gott patientbemötande och värdesätter samarbetet mellan kollegor. För dig och för oss är det viktigt att du håller god kvalité, är intresserad av odontologiska frågor och vill vara med och förbättra våra vårdprocesser. Vidare arbetar du självständigt och har ett ekonomiskt tänk. Du ska behärska det svenska språket och uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Meriterande:  

Operationstandsköterska eller tandsköterska med intresse av kirurgi.?Jobbat minst 5 år inom branschen. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekrytering 

 

Personliga egenskaper 

Engagemang, empati, vårdkvalitet och vilja att arbeta i ett större team är för oss viktiga egenskaper.  

Övrig information 

Olika anställningsformer och -grad kan diskuteras.? 
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, sök därför tjänsten redan nu! 

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Tandvård Danderyd

Ansök    Jul 5    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Välkommen till Tandvård Danderyd. Vi är en familjär mottagning med tre behandlingsrum. Här arbetar två tandläkare, en tandhygienist samt tre tandsköterskor. Kliniken är centralt placerad i Mörby Centrum med goda kommunikationer. Arbetsuppgifter Hos oss är du en del i teamet. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att assistera tandläkare samt bemanna receptionen och även administrativt arbete. Vi ser gärna att du kan arbe... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Välkommen till Tandvård Danderyd.

Vi är en familjär mottagning med tre behandlingsrum. Här arbetar två tandläkare, en tandhygienist samt tre tandsköterskor. Kliniken är centralt placerad i Mörby Centrum med goda kommunikationer.

Arbetsuppgifter
Hos oss är du en del i teamet. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att assistera tandläkare samt bemanna receptionen och även administrativt arbete. Vi ser gärna att du kan arbeta både självständigt och även i nära samarbete med tandläkare.
Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer
Du är tandsköterska och gärna med några års erfarenhet. 
Erfarenhet från journalsystemet FRENDA samt kunskap i Symfoni och Libretto är meriterande.
Du behärskar svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker efter dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver dig som brinner för 
tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger 
stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och 
intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.

Övrig information
40 timmar per vecka.
Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterskor i hela Stockholm

Ansök    Jan 1    Dental Turism AB    Tandsköterska
Dental Turism är bemanningsföretag inom tandvården. Vi jobbar med personal uthyrning av erfarna tandsköterskor/ operationstandsköterskor. Vi söker tandsköterskor I hela Stockholm som just nu arbetssökande eller vill jobba extra utöver ordinarie arbetstid på vardagar eller gått I pension men har lust att jobba några dagar i veckan. Vi också kan ta emot utländska tandläkare som redan jobbat som tandsköterskor I Sverige. Krav: 1. Att du kan prata flytande s... Visa mer
Dental Turism är bemanningsföretag inom tandvården. Vi jobbar med personal uthyrning av erfarna tandsköterskor/ operationstandsköterskor.
Vi söker tandsköterskor I hela Stockholm som just nu arbetssökande eller vill jobba extra utöver ordinarie arbetstid på vardagar eller gått I pension men har lust att jobba några dagar i veckan. Vi också kan ta emot utländska tandläkare som redan jobbat som tandsköterskor I Sverige.
Krav:
1. Att du kan prata flytande svenska
2. Att du kan göra bw och apikala röntgenbilder
3. Du kan jobba delegerat
4. Det är bra att du jobbat med kirurgi,men inget krav
Förmån: vid lång reseavstånd till arbetsplats betalar vi reseersättning eller bilparkering och trängselskatt Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Danderyd

Ansök    Aug 16    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om alla våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik i Danderyd. Ta chansen och bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om alla våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik i Danderyd. Ta chansen och bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, som barn och ungdomar, med varierat vårdbehov. Ditt arbete kommer att vara omväxlande med stor möjlighet till kunskapsutbyte med många erfarna kollegor, både på den egna kliniken samt i väl utbyggda nätverk inom företaget. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina arbetskamrater.

Folktandvården Danderyd, som ligger i Mörby centrum, har tio fina behandlingsrum där vi bedriver allmäntandvård. Vi är en glad och positiv grupp, inom vilken det finns både nyutexaminerade medarbetare och behandlare med lång yrkeserfarenhet. Vi har en god gemenskap och ser nu fram emot att få välkomna ytterligare en tandsköterska till gruppen. Vi har goda kommunikationsmöjligheter, med tunnelbanans röda linje når du oss på 15 minuter från T-centralen.

Vad behöver du för att lyckas?
Vi söker dig som har tandsköterskaexamen, gärna med erfarenhet. Det är viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och har en hög kvalitet på arbetet. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i team. Vidare är du lyhörd och professionell både mot kunder och kollegor och har en god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Du är även en person som är lösningsorienterad. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda nyutexaminerade tandsköterskor mot ett extra arvode.
- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom arbetsledare och klinikchef.
- Helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur med tydliga rutiner. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 18 september-2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Kontakta Maija Johnson, klinikchef, 08-123 166 67 eller Marina Larsson, arbetsledare, 08-123 159 72.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska deltid till Danakliniken

Ansök    Feb 13    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Praktikertjänst Danakliniken Specialisttandvård
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom ditt kompetensområde. Du kommer framför allt jobba tillsammans med en endodontist med olika endodontiska behandlingar, men även med våra andra specialister. Du kommer också att arbeta administrativt med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Du erbjuds en bred introduktion och självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Arbetsuppgifter
u kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom ditt kompetensområde. Du kommer framför allt jobba tillsammans med en endodontist med olika endodontiska behandlingar, men även med våra andra specialister. Du kommer också att arbeta administrativt med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Du erbjuds en bred introduktion och självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Övrig information
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta deltid som tandsköterska ca 24 timmar i veckan. Om man önskar heltid så går tjänsten att kombinera med vår andra annons som legitimerad tandhygienist ca 16 timmar i veckan, vi är flexibla.

Vi erbjuder även Friskvårdsbidrag om 5000kr årligen.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, vi vill gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt och att du har en stor vilja att utvecklas. Viktig förutsättning är god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, då arbetet sker i nära samarbete med specialisten för patienternas bästa.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga med tätt samarbete i teamet och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till Aqua Dental Mörby

Ansök    Okt 9    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterska-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel. Det vi alla har gemensamt är att vi: - Har en stark PASSIO... Visa mer
Hej blivande tandsköterska-kollega!

Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

- Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.??

- Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.??

- Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental.

En av våra #Aquarebels är tandsköterskan Karin. Sedan hon började hos oss 2019 har hon alltid visat omtänksamhet, proaktivitet och skicklighet. Karin stormtrivs, inte minst med de härliga kollegorna och att vara en del av ett företag som har högt i tak, stor prestigelöshet och är i framkant!

Vår COO Dajana har varit på Aqua Dental sedan januari 2016. Det hon trivs bäst med på Aqua Dental är att hon får vara med och hitta de bästa kollegorna och bidra till att bygga Sveriges starkaste, snällaste och modigaste tandvårdsteam.

Vill du trivas lika bra på jobbet som Dajana, Karin och övriga 600 kollegor, fördelade på 24 kliniker, gör? Följ oss på Instagram @aqua_rebels (https://www.instagram.com/aqua_rebels/) för att lära känna oss bättre. Vi ser fram emot att möta fler #Aquarebels!

I rollen som tandsköterska kommer du att jobba på Aqua Dental Mörby. Med gedigen erfarenhet och hög service tar vi emot alla typer av patienter i tio behandlingsrum. Utöver allmäntandläkare och tandhygienister arbetar här specialister inom oral kirurgi, radiologi / CBCT, ortodonti samt nishad endodontist under mikroskop. Arbetsteamet karakteriseras av professionalism, erfarenhet och omhändertagande.

Vi ser gärna att du:

- Är utbildad tandsköterska

- Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

- Gillar utmaningar och vill vara med och utveckla teamet och dig själv

- Är intresserad och vill lära dig mer om tandvård

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Sista ansökningsdagen är den 29 oktober 2023.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till rekryteringsansvarig, Jorge Penaranda, [email protected] eller till ansvarig klinikchef, Lisa Torstensson, [email protected].

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev. Visa mindre

Tandsköterska med receptionsvana till Folktandvården Danderyd

Ansök    Mar 4    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Danderyd. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som till stor del best... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Danderyd. Bli en av oss du också!


Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som till stor del består av receptionsarbete men även en del assistans och sterilarbete kan förekomma. Receptionen är navet på kliniken och det är med receptionen våra kunder har sin första kontakt när de besöker oss. Därför är det viktigt att du brinner för god service och känner dig bekväm i kontakten med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid service och bemötande och strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna hela vägen, såväl i reception som på behandlingsrummet. Är du dessutom intresserad av uppgifter utanför receptionen finns möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagningar, både konventionella och med intraoral scanner. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande inom både vuxen- och barntandvård.

Vår fina klinik ligger i Mörby centrum, du kommer att ha bra förbindelser med tunnelbana och bussar. Med tunnelbanans röda linje tar du dig hit på ca 15 minuter från T-centralen. Kliniken har 10 behandlingsrum, samtliga med helt nya utrustningar, vi är ett glatt gäng som jobbar här, både med lång och kort erfarenhet.

Din bakgrund
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, som sätter kunden i fokus och är intresserad av att utveckla dina färdigheter och din kompetens. Erfarenhet av receptionsarbete ser vi som ett plus. Du är en person med hög social kompetens som har en god förmåga till samarbete och behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet.

Vidare vill du vara en del av ett team som jobbar för att bidra till ökad folkhälsa. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast den 25 mars.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Maija Johnson, klinikchef, tel. 08-123 159 50
Marina Larsson, arbetsledare, tel. 0725-5949272

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Danderyd

Ansök    Jun 21    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om alla våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik i Danderyd. Ta chansen och bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om alla våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik i Danderyd. Ta chansen och bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, som barn och ungdomar, med varierat vårdbehov. Ditt arbete kommer att vara omväxlande med stor möjlighet till kunskapsutbyte med många erfarna kollegor, både på den egna kliniken samt i väl utbyggda nätverk inom företaget. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina arbetskamrater.

Folktandvården Danderyd, som ligger i Mörby centrum, har tio fina behandlingsrum där vi bedriver allmäntandvård. Vi är en glad och positiv grupp, inom vilken det finns både nyutexaminerade medarbetare och behandlare med lång yrkeserfarenhet. Vi har en god gemenskap och ser nu fram emot att få välkomna ytterligare en tandsköterska till gruppen. Vi har goda kommunikationsmöjligheter, med tunnelbanans röda linje når du oss på 15 minuter från T-centralen.

Vad behöver du för att lyckas?
Vi söker dig som har tandsköterskaexamen, gärna med erfarenhet. Det är viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och har en hög kvalitet på arbetet. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i team. Vidare är du lyhörd och professionell både mot kunder och kollegor och har en god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Du är även en person som är lösningsorienterad. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda nyutexaminerade tandsköterskor mot ett extra arvode.
- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom arbetsledare och klinikchef.
- Helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur med tydliga rutiner. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 12 juli-2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Kontakta Maija Johnson, klinikchef, 08-123 166 67 eller Marina Larsson, arbetsledare, 08-123 159 72.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska/hygienist till PTJ Dental i Danderyd

Ansök    Nov 24    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om PTJ Dental Danakliniken Specialisttandvård
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater. Här på Danakliniken arbetar idag flera specialisttandläkare, tandhygienist samt tandsköterskor och en receptionist. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med våra duktiga tandvårdsteam. Det viktiga är att du sätter patienten i fokus, ger god service, ansvarstagande och har ett gott omhändertagande. Du är bra på att samarbeta och bidrar självklart till klinikens utveckling där våra värdeord är: Omtanke, nytanke och professionalism. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter där du bland annat har en assisterande roll och sterilarbete.

Övrig information
Hos oss får du givetvis friskvårdsbidrag som du kan utnyttja fullt ut redan första året. Du blir del av ett glatt gäng som har kul ihop.

Vi kommer att kalla till intervjuer efter hand som ansökningarna kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kvalifikationer
• tandsköterskeutbildning/leg. tandhygienist.

• God datorvana.
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Visa mindre

Tandsköterska med receptionsvana till Danderyd

Ansök    Okt 5    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Är du tandsköterska, intresserad av receptionsarbete och vill arbeta på Folktandvården Danderyd? En av våra duktiga receptionister går i pension vid årsskiftet och vi söker en ersättare för henne. Ditt uppdrag Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som till stor del består av receptionsarbete men även en del assistans och sterilarbete kan förekomma. Receptionen är navet på kliniken och det är med receptionen våra kunder har sin första ko... Visa mer
Är du tandsköterska, intresserad av receptionsarbete och vill arbeta på Folktandvården Danderyd?

En av våra duktiga receptionister går i pension vid årsskiftet och vi söker en ersättare för henne.

Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som till stor del består av receptionsarbete men även en del assistans och sterilarbete kan förekomma. Receptionen är navet på kliniken och det är med receptionen våra kunder har sin första kontakt när de besöker oss. Därför är det viktigt att du brinner för god service och känner dig bekväm i kontakten med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid service och bemötande och strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna hela vägen, såväl i reception som på behandlingsrummet. Är du dessutom intresserad av uppgifter utanför receptionen finns möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagningar, både konventionella och med intraoral scanner. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande inom både vuxen- och barntandvård.

Vår fina klinik ligger i Mörby centrum, du kommer att ha bra förbindelser med tunnelbana och bussar. Med tunnelbanans röda linje tar du dig hit på ca 15 minuter från T-centralen. Kliniken har 10 behandlingsrum, samtliga med helt nya utrustningar, vi är ett glatt gäng som jobbar här, både med lång och kort erfarenhet.

Din bakgrund
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, som sätter kunden i fokus och är intresserad av att utveckla dina färdigheter och din kompetens. Erfarenhet av receptionsarbete ser vi som ett plus. Du är en person med hög social kompetens som har en god förmåga till samarbete och behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet.

Vidare vill du vara en del av ett team som jobbar för att bidra till ökad folkhälsa. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast den 31 oktober.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Maija Johnson, klinikchef, tel. 08-123 159 50
Marina Larsson, arbetsledare, tel. 0725-5949272

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Erfaren tandsköterska sökes

Ansök    Aug 31    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Danderydstandläkarna
Danderydstandläkarna är en liten trivsam, privatklinik på Axel Johnsons väg 2 i närheten av Mörby Centrum, Danderyd. Danderydstandläkarna har närhet till både bussar och tunnelbana. Hos oss arbetar idag en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Vi har tre behandlingsrum. Vi bedriver allmäntandvård inom både barn- och vuxentandvård.

Arbetsuppgifter
Du skall behärska teamtandvård, ta röntgenbilder och kunna utföra enklare depuration. Du skall behärska svensk och engelska i så väl tal och skrift.

Övrig information
Vi är flexibla med arbetstiden mellan 35h-40h/vecka.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning. Du skall ha minst fem års erfarenhet och tycka om att arbeta på en mindre mottagning. Behärskar svenska väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter att du är glad och positiv. Att du har ett professionellt arbetssätt av hög kvalité. Ett gott samarbete mellan personal och patienter värderas högt! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Orofacial medicin

Ansök    Okt 28    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vi söker dig som brinner extra för ditt uppdrag som tandsköterska - Välkommen till oss på Orofacial medicin Danderyd. Orofacial medicin finns på alla de stora akutsjukhusen och är en del av specialisttandvården. Här finns mycket att upptäcka och lära sig. Orofacial medicin Danderyd är en remissinstansklinik för patienter med medicinska och kognitiva svårigheter. Tyngdpunkten för vår verksamhet ligger på vuxentandvård i nära samarbete med sjukhusets olik... Visa mer
Vi söker dig som brinner extra för ditt uppdrag som tandsköterska - Välkommen till oss på Orofacial medicin Danderyd.

Orofacial medicin finns på alla de stora akutsjukhusen och är en del av specialisttandvården. Här finns mycket att upptäcka och lära sig. Orofacial medicin Danderyd är en remissinstansklinik för patienter med medicinska och kognitiva svårigheter. Tyngdpunkten för vår verksamhet ligger på vuxentandvård i nära samarbete med sjukhusets olika avdelningar.

Ditt uppdrag
Nu har du möjligheten att tillsammans med erfarna kollegor, ta ansvar för våra patienter som behöver få sin tandvård på sjukhuset. I din roll träffar du patienter under olika sjukdomsbehandlingar. Det är av stor vikt att du motiveras av att hålla högsta servicenivå gentemot våra patienter eftersom de ofta befinner sig i en besvärlig livssituation. I ditt dagliga arbete ingår patientbokning, remisshantering, telefonkontakter och assistans. Du är också behjälplig med den övriga patientnära administrationen.

Orofacial medicin Danderyd är en remissinstans för såväl sjukvården som för allmäntandvården och tillsammans arbetar vi på 12 behandlingsrum vara av tre är narkosrum. Du kommer att få ett omväxlande uppdrag samt möjligheten att utvecklas och arbeta i en spännande och kreativ miljö tillsammans med erfarna och härliga kollegor. 

Din bakgrund
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen och intresse för Orofacial medicin. Du trivs med ditt yrkesval och har ett genuint människointresse. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både patienter och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. 

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Du har mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Karriärutveckling
Karriärutveckling finns inom uppdrag som nischtandsköterska samt handledning av tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Välkommen med din ansökan senast den 20 november. Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Urval kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakta gärna Caroline Frid, klinikchef, tel 08-123 162 98 eller Pia Ylitalo, arbetsledare,  tel. 08-123 164 88 

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Danderyd

Ansök    Jun 7    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Är du tandsköterska, intresserad av receptionsarbete och vill arbeta på Folktandvården Danderyd? En av våra duktiga sköterskor ska sluta och vi behöver någon som ersätter henne. Uppdraget Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som till stor del består av receptionsarbete men även en del assistan, och sterilarbete. Är du intresserad  finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra deleger... Visa mer
Är du tandsköterska, intresserad av receptionsarbete och vill arbeta på Folktandvården Danderyd?
En av våra duktiga sköterskor ska sluta och vi behöver någon som ersätter henne.

Uppdraget
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som till stor del består av receptionsarbete men även en del assistan, och sterilarbete. Är du intresserad  finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagningar, både konventionella och med intaoral scanner. Arbetsuppgifterrna är varierande  inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.
Vår klinik ligger i Mörby centrum, vi har bra förbindelser med tunnelbana och bussar. Med tunnelbanans röda linje tar du dig hit på ca 15 minuter från T-centralen. Kliniken har 10 behandlingsrum, samtliga med helt nya utrustningar, vi är ett glatt gäng som jobbar här, både nyutbildade och de med många års erfarenhet.
Din bakgrund
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, som sätter kunden i fokus och är intresserad av att utveckla dina färdigheter och din kompetens. Erfarenhet av receptionsarbete ser vi som ett plus. Du är en person med hög social kompetens som har en god förmåga till samarbete och behärskar svenska språket i tal och skrift. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet. Vidare vill du vara en del av ett team som jobbar för att bidra till ökad folkhälsa. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast 4 juli.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Maija Johnson, klinikchef,tel. 08-123 159 50 eller Marina Larsson, arbetsledare, tel. 0725-5949272

Facklig kontaktperson
Soheila Mellat, Vision, tel. 08-123 166 96 Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Danderyd

Ansök    Mar 29    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Är du tandsköterska och vill arbeta på Folktandvården Danderyd? En av våra duktiga sköterskor ska sluta och vi behöver någon som ersätter henne. Uppdraget Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad  finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagningar, både konven... Visa mer
Är du tandsköterska och vill arbeta på Folktandvården Danderyd?
En av våra duktiga sköterskor ska sluta och vi behöver någon som ersätter henne.

Uppdraget
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad  finns även möjlighet till egna ansvarsområden till exempel inom profylax med egna patienter och andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagningar, både konventionella och med intaoral scanner. Arbetsuppgifterrna är varierande  inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande.Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.
Vår klinik ligger i Mörby centrum, vi har bra förbindelser med tunnelbana och bussar. Med tunnelbanans röda linje tar du dig hit på ca 15 minuter från T-centralen. Kliniken har 10 behandlingsrum, samtliga med helt nya utrustningar, vi är ett glatt gäng som jobbar här, både nyutbildade och de med många års erfarenhet.
Din bakgrund
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, som sätter kunden i fokus och är intresserad av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. Du är en person med hög social kompetens som har en god förmåga till samarbete och behärskar svenska språket i tal och skrift. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet. Vidare vill du vara en del av ett team som jobbar för att bidra till ökad folkhälsa. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast 25 april 2021.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Maija Johnson, klinikchef,tel. 08-123 159 50
Linda Ekdahl, arbetsledare, tel. 08-113 159 72

Facklig kontaktperson
Soheila Mellat, Vision, tel. 08-123 166 96 Visa mindre

Orofacial medicin Danderyd söker tandsköterska

Ansök    Mar 19    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Orofacial medicin Danderyd är en remissinstansklinik för patienter med medicinska och kognitiva svårigheter. Tyngdpunkten för vår verksamhet ligger på vuxentandvård i nära samarbete med sjukhusets olika avdelningar. Vi erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling tillsammans med erfarna kollegor. Orofacial medicin Danderyd är en remissinstans för såväl sjukvården som för allmäntandvården och tillsammans arbetar vi på 12 behandlingsrum vara av tr... Visa mer
Orofacial medicin Danderyd är en remissinstansklinik för patienter med medicinska och kognitiva svårigheter. Tyngdpunkten för vår verksamhet ligger på vuxentandvård i nära samarbete med sjukhusets olika avdelningar.
Vi erbjuder
goda möjligheter till utmaning och utveckling tillsammans med erfarna kollegor. Orofacial medicin Danderyd är en remissinstans för såväl sjukvården som för allmäntandvården och tillsammans arbetar vi på 12 behandlingsrum vara av tre är narkosrum. 
För att trivas hos oss är det viktigt att våra värdeord samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens stämmer överens med dina värderingar. Våra värdeord är viktiga i vår vardag. Kliniken är belägen på Danderyds sjukhus och har mycket god närhet till tunnelbana och bussförbindelser. 
Vad du behöver för att lyckas
Du är utbildad tandsköterska, trivs med ditt yrkesval och som har ett genuint människointresse.För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. 
Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Har du tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsverksamhet är det meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i arbetslivet. Vi kommer erbjuda dig handledare med erfarenhet på plats. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
Tjänsten är
en tillsvidareanställning på del/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.
Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Caroline Frid tel 08-123 162 98 eller arbetsledare Karo Ghazarian tel 08-123 167 37 Kontaktperson för Vision är Soheila Mellat, telefon 08-123 166 96.
Välkommen med din ansökansenast den 16 april 2021 Visa mindre

Arbetsledare till Folktandvården Danderyd

Ansök    Feb 26    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Nu har du möjlighet till att ta dig an ett ledaruppdrag som arbetsledare hos oss i Danderyd. Det här uppdraget matchar dig som har idéer och driv, och som vill ta ett stort ansvar. Bli en del av oss du också! Ditt uppdrag I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete, så väl som i arbetet att planera och leda den dagliga verksamheten för att säkerställa a... Visa mer
Nu har du möjlighet till att ta dig an ett ledaruppdrag som arbetsledare hos oss i Danderyd. Det här uppdraget matchar dig som har idéer och driv, och som vill ta ett stort ansvar. Bli en del av oss du också!

Ditt uppdrag
I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete, så väl som i arbetet att planera och leda den dagliga verksamheten för att säkerställa att den blir effektiv med nöjda kunder och motiverade medarbetare. Din nya rolls tyngdpunkt är främst det operativa arbetet, eftersom du tar ansvar för den dagliga verksamhetens administration av klinikens personal och verksamhet. Som arbetsledare är det du som utformar medarbetarnas scheman och tar ansvar för PA-systemet på kliniken. Hos oss kommer du även få möjligheten att medverka i klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. 
Tillsammans med klinikchefen är du den sammanhållande länken på kliniken Danderyd och mellan Folktandvårdens olika kliniker i Region Stockholm. Vidare är vår klinik är belägen centralt i anslutning till tunnelbanan i Mörby centrum. Våra behandlingsrum är rustade med toppmodern utrustning och vår lokal har fin och modern inredning.

Vem är du?
Vi söker dig som är tandvårdsutbildad. Har du erfarenhet av att ha arbetat som arbetsledare är det starkt meriterande. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift samt god kunskap i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från PA-system (gärna från Heroma), och från andra administrativa arbetsuppgifter inom exempelvis ekonomiområdet.

Vidare i din roll som arbetsledare har du kunden i fokus och du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt, och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i Folktandvårdens kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, och hos oss får du en god struktur och härliga arbetskamrater. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Ansökan
Välkommen med din ansökansenast den 21 mars-2021.Tjänsten är tillsvidare och på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma.

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar? Välkommen att kontakta:
Maija Johnson, klinikchef, [email protected] på08-123 157 90
Eller kontakta någon av våra rekryterare: Hanna Nörgaard, [email protected] 08-123 166 51 eller Amanda Gustafsson, amanda.gustafsson@sll. se 08-123 166 59.

Fackliga kontaktpersoner: TT: Ulrika Rebhan, tel 08-123 152 34. Vision: Soheila Mellattel. 08-123 166 96. SRAT: Helen Ahlgren08-123 169 80. Visa mindre

Tandsköterska på deltid till Stocksund

Ansök    Jan 27    Peis AB    Tandsköterska
Stocksundstandläkarna är en lite mindre och familjär klinik som ligger vid Stocksunds Torg, 10 minuter från Danderyds Sjukhus. Här arbetar idag två tandläkare, en tandsköterska och en tandhygienist. Patienterna är från närområdet men också från hela nordostområdet. Samtliga anställda har minst 20 år erfarenhet och fokuserar på att ge hela familjen en personlig vårdupplevelse med familjär touch. Nu söker vi en tandsköterska på deltid, 2 dagar per vecka. Du... Visa mer
Stocksundstandläkarna är en lite mindre och familjär klinik som ligger vid Stocksunds Torg, 10 minuter från Danderyds Sjukhus. Här arbetar idag två tandläkare, en tandsköterska och en tandhygienist. Patienterna är från närområdet men också från hela nordostområdet.
Samtliga anställda har minst 20 år erfarenhet och fokuserar på att ge hela familjen en personlig vårdupplevelse med familjär touch.
Nu söker vi en tandsköterska på deltid, 2 dagar per vecka. Du som söker kan vara nyexaminerad eller med många år i rollen, det viktigaste är att du tycker om att möta människor, både på plats och i telefon.
Några viktiga egenskaper som vi gärna ser att du besitter är noggrannhet, tålamod, omtänksamhet, proaktivitet, hög servicenivå och personligt bemötande.
Erfarenhet av att arbeta i Opus ses som en merit.
Platsen är deltid, två dagar i veckan, tis- och torsdag. På sikt kan det bli ytterligare en dag, varannan fredag.
Eventuella frågor får du svar på hos tandläkare Isabella Dohlwitz på 0734-244044 eller mail [email protected].
Din ansökning vill vi ha in senast söndagen den 7 februari men rekryteringen pågår löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart du kan.
#jobbjustnu Visa mindre

Examinerad tandsköterska, heltid/deltid (protetik)

Ansök    Jan 4    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Danakliniken Specialisttandvård
Vi söker en tandsköterska till specialisttandläkarmottagningen Danakliniken i Mörby centrum, Danderyd. På Danakliniken arbetar specialisttandläkare, tandhygienister ocg tandsköterskor inom: Käkkirurgi, Oral protetik, Paradontologi, Endodonti och Anestesiolog.

Arbetsuppgifter
Samtliga förekommande arbetsuppgifter inom yrkesområdet.

Övrig information
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid alternativt deltid, 30-35 timmar per vecka.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
- Examinerad tandsköterska gärna med erfarenhet av specialistområdet protetik.
- Utomordentligt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
- Vana att arbeta med digitala system.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Mycket god social förmåga med fokus på optimal kvalitet i patientbemötande och behandling.
Du tycker om att arbeta noggrant, strukturerat och effektivt och har mycket god samarbetsförmåga. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Danderyd

Ansök    Okt 26    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Är du tandsköterska och vill arbeta på Folktandvården Danderyd? En av våra duktiga tandsköterskor flyttar och vi söker nu någon som kan ersätta henne. Uppdraget Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad  finns även möjlighet till egna ansvarsområden t ex inom profylax med egna patienter. Arbetsuppgifterrna är varierande  inom både vuxen- och barntandvård. Det ä... Visa mer
Är du tandsköterska och vill arbeta på Folktandvården Danderyd?
En av våra duktiga tandsköterskor flyttar och vi söker nu någon som kan ersätta henne.

Uppdraget
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad  finns även möjlighet till egna ansvarsområden t ex inom profylax med egna patienter. Arbetsuppgifterrna är varierande  inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande.Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina kollegor och en bra start på din nya karriär får du via Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete.
Vår klinik ligger i Mörby centrum, vi har bra förbindelser med tunnelbana och bussar. Med tunnelbanans röda linje tar du dig hit på ca 15 minuter från T-centralen.
Kliniken har 10 behandlingsrum, samtliga med helt nya utrustningar, vi är ett glatt gäng som jobbar här , både nyutbildade och de med många års erfarenhet.
Vi söker 
dig med avslutad tandsköterskeutbildning, som sätter kunden i fokus och är intresserad av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. Du är en person med hög social kompetens som har en god förmåga till samarbete och behärskar svenska språket i tal och skrift. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet. Vidare vill du vara en del av ett team som jobbar för att bidra till ökad folkhälsa. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast 19november 2020.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna klinikchef Maija Johnson  08-123 159 50 eller
Arbetsledare Linda Ekdahl  08-113 159 72

Kontaktperson för Vision är Soheila Mellattel. 08-123 166 96. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Tandsköterska 30-33 h/veckan (Käkkirurg)

Ansök    Sep 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Danakliniken Specialisttandvård
Vi söker en tandsköterska till specialisttandläkarmottagningen Danakliniken i Mörby centrum, Danderyd. På Danakliniken arbetar specialisttandläkare, tandhygienister ocg tandsköterskor inom: Käkkirurgi, Oral protetik, Paradontologi, endodonti och Anestesiolog.

Arbetsuppgifter
Samtliga förekommande arbetsuppgifter inom yrkesområdet.

Övrig information
Arbetstid måndag-fredag, deltid 30-33 timmar per vecka. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer
- Examinerad tandsköterska med erfarenhet av specialistområdet käkkirurgi.
- Utomordentligt goda kunskaper i svensa språket i tal och skrift.
- Vana att arbeta med digitala system.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Förmågan att arbeta strukturerat, nogrant och effektivt. Mycket god samarbetsförmåga. Visa mindre

Medicinsk tandvård Danderyd söker tandsköterska

Ansök    Okt 28    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss kommer du arbeta i ett omväxlande och spännande uppdrag, en vardag med stor variation där du får möjlighet till kunskapsutbyte samt ett multidisciplinärt samarbete. Hos oss finns unika möjligheter för dig att få arbeta med tandvård inom orofacial medicins gränssnitt - och övriga discipliner, samt samarbeta med psykolog runt våra patienter med grav tandvårdsrädsla, enligt KBT-program. Du har fokus på patientsäkerhet o... Visa mer
Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss kommer du arbeta i ett omväxlande och spännande uppdrag, en vardag med stor variation där du får möjlighet till kunskapsutbyte samt ett multidisciplinärt samarbete. Hos oss finns unika möjligheter för dig att få arbeta med tandvård inom orofacial medicins gränssnitt - och övriga discipliner, samt samarbeta med psykolog runt våra patienter med grav tandvårdsrädsla, enligt KBT-program.
Du har fokus på patientsäkerhet och kvalitet i ditt arbete och du delar gärna med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Du håller högsta servicenivå gentemot patienten som ofta behöver lite extra omhändertagande pga. sin livssituation. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, steril- och receptionsarbete. 
På kliniken arbetar team med erfarenhet och stort intresse för Orofacial medicin samt en pågående utveckling av nisch i flertalet av discipliner. Medicinsk tandvård Danderyd erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling.
Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade utvecklingsplanen med riktning framåt.
Narkostandvård bedriver vi fyra dagar i veckan på tre av tolv rum tillsammans med ett fast narkosteam. På kliniken finns en välutrustad maskinpark med bl a. kirurgimotorer, oral scanner och mikroskop, tillgängligt för alla på kliniken.
Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet, du trivs med ditt yrkesval och som har ett genuint människointresse. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare.
För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du bidrar med din arbetsglädje, är engagerad och tycker att service till patienter och kollegor är en självklarhet. Har du tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsverksamhet är det meriterande. Om du är ny i din roll som tandsköterska erbjuder vi dig introduktion och handledare med erfarenhet på plats.
Därutöver är du förtroendeskapande och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter.
Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
När du blir en av oss
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som erbjuder sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildning och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.
Hos oss finns det möjligheter tillkarriärutveckling inom exempelvis uppdrag som nischtandsköterska och att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.
Välkommen med dinansökan senast 22 november 2020. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Caroline Fridklinikchef, på [email protected] 162 98 eller Karolin Ghazarian arbetsledare, på [email protected] 08-123 167 37
Facklig kontaktperson Vision är Soheila Mellat tel. 08-123 166 96. Visa mindre

Receptionist

TRDS Specialistklinik är en specialistmottagning belägen på Danderyds Sjukhus, vi är en privat tandregleringsklinik. Vi söker Dig som tycker om att ha många bollar i luften och vill utvecklas. Den som vi söker ska vara erfaren, datavan, ansvarsfull med stor servicekänsla och som har tandvårdsbakgrund. Som receptionist vill vi gärna att du är noggrann, glad och serviceinriktad, Tycker om att jobba i hög tempo och tar egna initiativ och är positiv till b... Visa mer
TRDS Specialistklinik är en specialistmottagning belägen på Danderyds Sjukhus, vi är en privat tandregleringsklinik.
Vi söker Dig som tycker om att ha många bollar i luften och vill utvecklas.
Den som vi söker ska vara erfaren, datavan, ansvarsfull med stor servicekänsla och som har tandvårdsbakgrund.

Som receptionist vill vi gärna att du är noggrann, glad och serviceinriktad, Tycker om att jobba i hög tempo och tar egna initiativ och är positiv till bemötande med patienter och kollegor. Intresserad även av den kliniska verksamheten och kan hoppa in vid ev behov.


-Arbetsuppgifter är följande:
Sedvanliga receptionsuppgifter,
Beställningar
Liberetto
Journalsystemet T4,
ekonomiprogrammet Fortnox.
Enklare sterilarbete.


Tjänsten är på heltid! Visa mindre

Tandsköterska, Danderyd

Ansök    Nov 22    PTJ Dental Danakliniken    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Om PTJ Dental Danakliniken Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater. Här på Danakliniken arbetar idag flera specialisttandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och en receptionist. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som tandsköterska tillsammans med våra duktiga tandvårdsteam. Vi söker dig som är utb... Visa mer
Om Praktikertjänst AB


Om PTJ Dental Danakliniken
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater. Här på Danakliniken arbetar idag flera specialisttandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och en receptionist. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som tandsköterska tillsammans med våra duktiga tandvårdsteam. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi är både intresserad av dig som är i början av karriären eller dig som har mångårig erfarenhet. Det viktiga är att du sätter patienten i fokus, ger god service, ansvarstagande och har ett gott omhändertagande. Du är bra på att samarbeta och bidrar självklart till klinikens utveckling där våra värdeord är: Omtanke, nytanke och professionalism. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter där du bland annat har en assisterande roll och sterilarbete.

Övrig information
Hos oss får du givetvis friskvårdsbidrag som du kan utnyttja fullt ut redan första året. Du blir del av ett glatt gäng som har kul ihop. Arbetstiden avser 16-20 timmar/vecka.

Vi kommer att kalla till intervjuer efter hand som ansökningarna kommer in.

Kvalifikationer
• Tandsköterskeexamen
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men inget krav. Visa mindre