Lediga jobb som Kock, storhushåll i Danderyd

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker kockar i Danderyd med omnejd

Vill du jobba som kock i skolor, förskolor och vårdboenden där du själv bestämmer vilka dagar du ska jobba. Då är jobbet hos oss på BILDA perfekt för dig. BILDA personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av uthyrning och förmedling av personal. Genom ett stort yrkeskunnande med hög kvalitet erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. BILDA är en upphandlad leverantör i de flesta kommuner i Stockholmsregionen... Visa mer
Vill du jobba som kock i skolor, förskolor och vårdboenden där du själv bestämmer vilka dagar du ska jobba. Då är jobbet hos oss på BILDA perfekt för dig.
BILDA personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av uthyrning och förmedling av personal. Genom ett stort yrkeskunnande med hög kvalitet erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. BILDA är en upphandlad leverantör i de flesta kommuner i Stockholmsregionen och vi har dagligen väldig många kockuppdrag.
Att arbeta som vikarie på BILDA innebär att du får ett utvecklande, kul och flexibelt arbete. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill jobba. Genom BILDAs app kan du se och ansöka om alla uppdrag som matchar din profil.
Vi har just nu ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdboende. Vi erbjuder arbete vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa kvällar samt helger kan förekomma.
Som kockvikarie på BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller vårdboende. I skola, äldreomsorg och vårdboende är det oftast ett större kök och flera personer tillsammans i köket. I förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost och mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra kök är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent, att regler gällande egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.
BILDA har kollektivavtal, erbjuder en introduktionsutbildning samt löpande coachande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson hos BILDA.
För att arbeta som vikarierande kock behöver du:
· Kockutbildning (intyg måste uppvisas)
· Intresse för mat och matlagning
· Flexibel och lyhörd
· Tala och skriva svenska
· Ska kunna tänka sig resa ca. 1 timme till sitt uppdrag
För att passa in i rollen som vikarie tror vi även att du har hög social kompetens och bra på att ta egna initiativ. Du bör även trivas i en energisk miljö samt vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete.
Tycker du att detta passar in på dig? Sök då tjänsten via vår hemsida eller klicka på “sök jobbet” här i annonsen. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post eller telefon. Urval och intervjuer sker löpande.
För att arbeta inom skola behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn inom skola & förskola” https://bildapersonal.se/konsult/blanketter/
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen.
Vi ser fram emot din ansökan.
Hälsningar
Rekryteringsteamet på BILDA personal Visa mindre

Kock till Stocksundsgården, Danderyds kommun

Ansök    Jul 5    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

I ett naturskönt villaområde nära allmänna kommunikationer ligger Stocksundsgårdens vård och omsorgsboende som invigdes 1965, om- och tillbyggdes 1995. Stocksundsgårdens vård- och omsorgsboende består av 30 lägenheter fördelade på fyra avdelningar. Vi erbjuder våra boende en familjär och hemlik boendemiljö med hemlagad mat tillagad i vårt eget kök. Verksamheten på Stocksundsgården drivs i kommunal regi.

Stocksundsgården har nyligen erhållit sin ÄTUP-certifiering vilket innebär ett kunskapslyft för all personal om vad som påverkar äldres måltider, nutrition och hur förebygga och upptäcka undernäring.

Är du en engagerad kock med stort intresse för vällagad och kreativ matlagning? Vi söker nu en kock med stort ansvar till Stocksundsgården. Välkommen att bli en del av oss!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som kock utför du alla förkommande arbetsuppgifter i ett storkök. Du kommer främst arbeta med matlagning, salladsberedning, disk, rengöring, bakning och hantering av livsmedel. Du kommer även beställa varor, arbeta med menyplanering, säker mat, hållbarhet, egenkontroller, KRAV-certifiering, matsvinn samt bidra till utveckling och effektivisering. Ansvaret är att tillhandahålla god och näringsriktig mat som lagas från grunden i möjligaste mån med råvaror i säsong. Maten ska bidra med positiva matupplevelser och spegla traditioner och högtider. Specialkost förekommer.

Arbetsuppgifterna förekommer i nära samarbete med kockkollega och övriga personal på boendet. Genom att ha en god kommunikation och samverkan kan vi säkerställa att de boendes individuella behov och önskemål uppfylls.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• kockutbildning inom restaurang och/eller storkök
• utbildning inom livsmedelshygien
• mycket god kunskap kring specialkost
• kunskap om lagar och förordningar som styr kökets verksamhet
• god datorvana och digital kompetens
• mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.

Meriterande är om du har:
• kunskap om och har genomfört HACCP samt tidigare arbetat i ett KRAV-certifierat kök
• tidigare erfarenhet som kock på vård-och omsorgsboende

Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt där du organiserar och planerar ditt arbete väl samt slutför i tid med god kvalitet. Du har ett intresse för mat, kvalitet och service, samt är självgående i köket och tar ansvar för alla delar av köket. Du trivs bra med att arbeta med andra och har en mycket god samarbetsförmåga med ert gemensamma mål i fokus. Dessutom är du kreativ och inspirerande i din matlagning strävar efter att väcka äldres intresse för näringsrik mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst behöver du uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

Blir du kallad till intervju kan digitalt språktest kan komma att användas.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

29339 - Private Chef for a Family in Danderyd

Ansök    Maj 30    Vivbon AB    Kock, storhushåll
A chinease family in Danderyd are seeking a private chef or food enthusiast to prepare lunch for them every day from July to September. You’ll be cooking for 7 adults and 1 child for the first 2 weeks, and then for 5 adults and 1 child. This position requires approximately 3 hours per day, 7 days a week. The family likes Asian cuisine but are open to other suggestions. What We Are Looking For: Passion for Cooking: Love for preparing delicious and nutrit... Visa mer
A chinease family in Danderyd are seeking a private chef or food enthusiast to prepare lunch for them every day from July to September.
You’ll be cooking for 7 adults and 1 child for the first 2 weeks, and then for 5 adults and 1 child.
This position requires approximately 3 hours per day, 7 days a week.
The family likes Asian cuisine but are open to other suggestions.


What We Are Looking For:
Passion for Cooking: Love for preparing delicious and nutritious meals.
Experience: Previous experience cooking for larger groups
Work experience: Previous experience working a chef is a plusSo if you have a passion for cooking and want to work with this family please apply now via our webpage! Visa mindre

Kock med stort eget ansvar, vikariat till Vasaskolan, Danderyds Kommun

Ansök    Dec 29    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Vasaskolan är en F-6 skola med ca 220 elever och 35 medarbetare beläget centralt i Djursholm med närhet till kommunala färdmedel. Vi har den lilla skolans känsla där alla känner alla, och samtidigt har vi den stora skolans fördelar med välfungerande lokaler, specialsalar i alla praktiskt-estetiska ämnen, stor skolgård och ett modernt tillagningskök.

Är du en strukturerad och serviceinriktad kock med intresse för vällagad mat? Till vår skolrestaurang söker vi nu en vikarierande kock med ansvar för köksverksamheten med arbetstider 07:00-16:00. Varmt välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som kock innebär att du bär helhetsansvar över köksverksamheten där du tillsammans med din kollega i köket ansvarar för den dagliga matlagningen utifrån behov. Varje dag lagar köket ca 300 lunchportioner till våra elever och pedagoger, och mellanmål till eftermiddagens fritidsverksamhet. En viktig del av din vardag är bemötande av matgäster och att vara ansiktet utåt för skolresturangen.

I rollen som kock förväntas du stå för förberedelser och hantering av råvaror, planering av menyer, inköp och beställningar samt efterarbete vid avslutade serveringar. Du som kock bär självständigt ansvar för att regler kring egenkontroll och hygien efterlevs samt att detta administreras korrekt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har dokumenterad kockutbildning och utbildning i HACCP/egenkontroll, alternativt Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller erfarenhet som kan bedömas likvärdigt.
• Flera års erfarenhet som kock.
• Har erfarenhet av att planera menyer och att göra inköp och beställningar.
• Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.

Erfarenhet av arbete i skolkök är meriterande.

Som person är du kommunikativ och tycker om att skapa goda relationer med andra människor. Du trivs i en vardag med varierande tempo där du behöver agera med god problemlösningsförmåga. I ditt arbete har du ett strukturerat arbetssätt där du organiserar och planerar ditt arbete väl samt slutför i tid med god kvalitet. Du trivs bra med att arbeta med andra och har en mycket god samarbetsförmåga med ert gemensamma mål i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till förskolan Borgen, Danderyds Kommun

Ansök    Mar 22    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

På förskolan Borgen värnar vi om varandra och om vår miljö och i vårt värdegrundsarbete fokuserar vi på trygghet, respekt och empati. Vi har många gemensamma aktiviteter där alla barn och pedagoger deltar vilket förstärker samhörigheten på förskolan. Vår förskola ligger naturskönt vid Edsviken och hos finns det ca 75 barn och 12 pedagoger.

Är du en strukturerad kock med stort intresse för vällagad och kreativ matlagning? Vi söker nu en kock med stort eget ansvar till förskolan Borgen. Välkommen att bli en del av oss!

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som kock har du en betydelsefull roll att servera god, inspirerande och näringsriktig mat till våra viktiga gäster, våra barn. Du kommer att ha ett stort eget ansvar över förskolans kök och aktivt arbeta med att utveckla, effektivisera och upprätthålla köket och dess rutiner. Danderyds kommuns förskolor är KRAV-certifierade med fokus på hållbarhet, ekologiska och KRAV-märkta val.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
• Planera, beställa och tillaga lunch och mellanmål.
• Diska, städa och dokumentera enligt gällande miljö- och hälsoregler.
• Tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden.
• Ansvara för ekonomisk hushållning inom given budget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har kockutbildning med minst 1 års dokumenterad erfarenhet arbete från förskola, skola eller storkök.
• Har dokumenterad kunskap i livsmedelshygien, egenkontroll och HACCP.
• Har kunskap i lagar och förordningar som styr kökets verksamhet.
• Har goda kunskaper i specialkost, allergi, vegetarisk och vegansk kost.
• Har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Som person har du en mycket god samarbetsförmåga och ett stort intresse för arbete med barn. Du är delaktig och aktiv i den pedagogiska verksamheten då köket är "husets hjärta". I ditt arbete är du strukturerad och arbetar enligt en tydlig process. Du trivs i en vardag med självständigt arbete och eget ansvar där du behöver agera med god problemlösningsförmåga. Dessutom är du kreativ i din matlagning för att väcka barnens intresse för hälsosam mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Stocksundsgårdens vård- och omsorgsboende, Danderyds kommun

Ansök    Aug 15    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

I ett naturskönt villaområde nära allmänna kommunikationer ligger Stocksundsgårdens äldreboende som invigdes 1965 om och tillbyggdes 1995. På Stocksundsgården bor 30 äldre i egna lägenheter. Vi erbjuder våra boende en familjär och hemlik boendemiljö med hemlagad mat tillagad i vårt egna kök. Verksamheten på Stocksundsgården drivs i kommunal regi.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som kock utför du alla förkommande arbetsuppgifter i ett storkök. Du kommer främst arbeta med matlagning, salladsberedning, disk, rengöring, bakning och hantering av livsmedel. Ansvaret är att tillhandahålla god, och näringsriktig mat. Specialkost förekommer. Den mikrobiologiska säkerheten är prioriterad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har kockutbildning inom restaurang och/eller storkök.
• Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.
• Har utbildning inom livsmedelshygien

Meriterande är om du har kunskap om och har genomfört HACCP.

Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt där du organiserar och planerar ditt arbete väl samt slutför i tid med god kvalitet. Du är en stabil person som hanterar stress konstruktivt och bibehåller ett gott humör. Du trivs bra med att arbeta med andra och har en mycket god samarbetsförmåga med ert gemensamma mål i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst behöver du uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Vid nyanställning av personal som ska arbeta inom kommunens vård- och omsorgsverksamhet krävs fullgott vaccinationsskydd mot Covid-19. Vaccination ska styrkas genom uppvisande av giltigt vaccinationsbevis. Med fullgott vaccinationsskydd avses det som vid tillfället är Folkhälsomyndighetens rekommendation för aktuell grupp.

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Stocksundsgårdens vård- och omsorgsboende, Danderyds kommun

Ansök    Maj 26    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

I ett naturskönt villaområde nära allmänna kommunikationer ligger Stocksundsgårdens äldreboende som invigdes 1965 om och tillbyggdes 1995. På Stocksundsgården bor 30 äldre i egna lägenheter. Vi erbjuder våra boende en familjär och hemlik boendemiljö med hemlagad mat tillagad i vårt egna kök.
Verksamheten på Stocksundsgården drivs i kommunal regi.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som kock utför du alla förkommande arbetsuppgifter i ett storkök. Du kommer främst arbeta med matlagning, salladsberedning, disk, rengöring, bakning och hantering av livsmedel. Ansvaret är att tillhandahålla god, och näringsriktig mat. Specialkoster förekommer. Den mikrobiologiska säkerheten är prioriterad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har kockutbildning inom restaurang och/eller storkök.
• Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.
• Har kunskap om livsmedelshygien

Meriterande är om du har genomfört Haccp.

Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt där du organiserar och planerar ditt arbete väl samt slutför i tid med god kvalitet. Du är en stabil person som hanterar stress konstruktivt och bibehåller ett gott humör. Du trivs bra med att arbeta med andra och har en mycket god samarbetsförmåga med ert gemensamma mål i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst behöver du uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Vid nyanställning av personal som ska arbeta inom kommunens vård- och omsorgsverksamhet krävs fullgott vaccinationsskydd mot Covid-19. Vaccination ska styrkas genom uppvisande av giltigt vaccinationsbevis. Med fullgott vaccinationsskydd avses det som vid tillfället är Folkhälsomyndighetens rekommendation för aktuell grupp.

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kreativ kock till Krubbans förskola i Enebyberg

Vi söker en engagerad, kunnig och kreativ kock till Krubbans förskola för en tillsvidareanställning (deltid). Vi som arbetar på Krubban är ett positivt och utvecklingsinriktat gäng. Vi ser vår kock som en fantastisk resurs som tillför trivsel till verksamheten och matglädje vid måltiden. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen samt väcka deras nyfikenhet kring nya, spännande smaker. Vi söker dig som har stort intresse av och mycket k... Visa mer
Vi söker en engagerad, kunnig och kreativ kock till Krubbans förskola för en tillsvidareanställning (deltid).
Vi som arbetar på Krubban är ett positivt och utvecklingsinriktat gäng. Vi ser vår kock som en fantastisk resurs som tillför trivsel till verksamheten och matglädje vid måltiden. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen samt väcka deras nyfikenhet kring nya, spännande smaker.
Vi söker dig som har stort intresse av och mycket kunskap om att laga god och näringsriktig mat till barn och medarbetare i förskolan.
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för menyplanering, matlagning, inköp och budget såväl som livsmedelshygien och egenkontroll samt städning och underhåll av kök och köksutrustning.
Du kommer att laga lunch och mellanmål till ca 28 barn och 6 vuxna. All mat lagas från grunden och vi strävar efter att ha så stor andel ekologiska råvaror som möjligt.
Du är driven i din arbetsroll, gillar utmaningar och är strukturerad, handlingskraftig och framåtsträvande.
Vi söker dig som:
Kan laga god, näringsriktig och varierad mat från grunden
Är flexibel, har ekonomisk medvetenhet, är positiv och har god struktur på ditt arbete
Är kreativ, trivs omkring barn och tar tillvara på deras nyfikenhet gällande mat
Har tidigare erfarenhet av arbete som kock och har kunskaper om att tillreda specialkost

Anställningen är en tillsvidareanställning på 60% med tillträde i augusti 2023. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kökschef/kock sökes till Fribergaskolan, Danderyds kommun

Ansök    Maj 29    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Fribergaskolan är en 7-9 skola med ca 590 elever och 75 personal, som ligger centralt i Danderyd nära Mörby Centrum. Verksamheten är väl fungerande med mycket goda resultat och många fina traditioner. Skolan är mycket populär och har ambitiösa trevliga elever med engagerade föräldrar som ger oss ett gott stöd i vårt arbete. Vi har en mycket kompetent och engagerad personal, samt goda stödresurser i form av väl utbyggd elevhälsa och fast vikarie.

För oss är det viktigt med god, varierad och näringsriktig mat. Fribergaskolan har sedan snart tre år sedan ett stort modernt tillagningskök och en matsal med modern inredning. Sedan renoveringen har skolrestaurangen utvecklats till en av Sveriges bästa skolrestauranger och där har du nu chansen att vara med och fortsätta utvecklingen. Restaurangen är KRAV-certifierad på nivå 1 och det finns en tydlig tråd när det gäller mat och miljö som genomsyrar verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en positiv, kunnig, kreativ och engagerad person som tillsammans med befintlig personal kan skapa en restaurangmiljö med trevlig atmosfär där god, varierad och näringsriktig lunchmat serveras till elever och personal. Mat som attraherar alla sinnen och skapar en bra måltidsupplevelse.

Som kökschef/kock ska du vara arbetsledare för den övriga personalen i köket och ansvara för tillagning av lunch, planering av matsedel, inköp efter givna budgetramar, egenkontroll och samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du ska även fungera som skolrestaurangens ansikte utåt i kontakt med bland annat kommun och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är utbildad kock, gärna med erfarenhet av matlagning både inom storhushåll och restaurangbranschen.
• Har tidigare erfarenhet från att leda en personalgrupp i kök.
• Har god kunskap om lagar och förordningar inom livsmedelsområdet när det gäller egenkontroll, hygien, specialkost m.m.
• Har god datavana.
• Har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Om du tidigare haft budgetansvar eller har erfarenhet från arbete med KRAV-certifiering är det meriterande.

Som person är du positiv, engagerad, ansvarstagande och kreativ. Du är även flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vidare behöver du tycka om att arbeta i en miljö med många ungdomar och ha lätt för att kommunicera samt skapa goda relationer med andra människor. Du är även van att arbeta strukturerat enligt en tydlig process och hålla deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Erfaren duktig kock Danderyd

En kollega hos oss går vidare mot ny tjänst och därför letar vi efter en bra ersättare. Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Vendevägen är ett välbesökt och uppskattad ställe som ordnar allt från frukost och lunch till catering och viss festvåningsverksamhet. Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork? Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar? Vi letar efte... Visa mer
En kollega hos oss går vidare mot ny tjänst och därför letar vi efter en bra ersättare.
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Vendevägen är ett välbesökt och uppskattad ställe som ordnar allt från frukost och lunch till catering och viss festvåningsverksamhet.
Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork? Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar?
Vi letar efter dig som:
Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut.
Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värderingar. jobbar aktivt för minskat svinn.
I dina arbetsuppgifter ingår att vid behov kunna beställa varor, ha kontakt med våra kunder samt inventering
Hos oss har vi hög servicenivå och god ton.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god Svenska då det krävs i vår dialog med kunder och medarbetare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Majstigens förskola, Danderyds kommun

Ansök    Sep 28    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Majstigen är en liten förskola med engagerad och erfaren personal. Vi arbetar med tyngdpunkt på språk, sång och motorik. Majstigen ligger i ett lugnt villaområde med närhet till tre skogar som vi besöker varje vecka. Läget nära naturen gör att rörelse och utforskande av den ingår som en naturlig del av vår verksamhet. Under skogsutflykterna får barnen möjlighet att utforska naturen och lära sig mer om naturvetenskap, teknik och matematik.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som kock har du en betydelsefull roll att servera god, inspirerande och näringsriktig mat till våra viktiga gäster, våra barn. Danderyds kommuns förskolor är KRAV-certifierade vilket du givetvis följer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
• Planera, beställa och tillaga frukost och lunch till ca 55 barn och ca 10 pedagoger
• Diska, städa och dokumentera enligt gällande miljö- och hälsoregler
• Tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden
• Ansvara för ekonomisk hushållning inom given budget
• Attestering av fakturor

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är utbildad kock med ett stort intresse för att servera inspirerande mat till barn
• Har erfarenhet av egenkontroll och HACCP
• Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då dokumentation och kommunikation ingår i arbetet
• Du har datorvana och kan göra beställningar digitalt
• God kunskap om allergikost

Det är meriterande om du:
• Tidigare har arbetat som kock inom förskola

Vi söker dig med mycket god samarbetsförmåga och ett stort intresse för arbete med barn. Du är delaktig och aktiv i den pedagogiska verksamheten då köket är "husets hjärta". I ditt arbete är du strukturerad och arbetar enligt en tydlig process. Du är dessutom kreativ i din matlagning för att väcka barnens intresse för hälsosam mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Vitsippans förskola, Danderyds kommun

Ansök    Nov 21    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Vitsippans förskola är centralt belägen i närheten av Mörby Centrum med bra kommunikationer såsom tunnelbana, bussar och Roslagsbanan. Förskolan består av 4 avdelningar och vi arbetar med en genomtänkt förskolepedagogik i en hemtrevlig atmosfär. Vi erbjuder en trygg, kreativ, lärorik, upptäckande och lekfull miljö där barnen alltid står i fokus. Vi tillbringar mycket tid utomhus på våra fyra gårdar, som ligger nära både lekparker, skog och vatten. I vårt kök arbetar en utbildad kock med lång erfarenhet som serverar näringsriktig och god hemlagad mat.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
• Planera, beställa och tillaga lunch och mellanmål till ca 70 barn och 13 personal
• Diska, städa och dokumentera enligt gällande miljö och hälsoregler.
• Tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden.
• Ansvara för ekonomisk hushållning inom given budget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är utbildad kock
• Har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då dokumentation ingår i arbetet.
• Har datorvana och kan göra beställningar digitalt
• Har kunskap om allergikost

Vi vill att du är glad och positiv i ditt sätt samt har en god samarbetsförmåga. Du är delaktig och aktiv i den pedagogiska verksamheten då köket är "husets hjärta".

Erfarenhet av arbete på förskola eller skola är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Erfaren kock Danderyd

Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork?Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar? Vi letar efter dig som: Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut. Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värde... Visa mer
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör
Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork?Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar?
Vi letar efter dig som:
Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut.
Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värderingar. jobbar aktivt för minskat svinn.
I dina arbetsuppgifter ingår att vid behov kunna beställa varor, ha kontakt med våra kunder samt inventering
Hos oss har vi hög servicenivå och god ton.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god Svenska då det krävs i vår dialog med kunder och medarbetare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock som brinner för bra mat sökes till Danderyds gymnasium

Ansök    Maj 23    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Danderyds gymnasium är en av Stockholms största gymnasieskolor med cirka 1300 elever och cirka 130 medarbetare. Danderyds gymnasium är en attraktiv skola med många sökande till ett stort utbud av utbildningar. Ambition, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten på Danderyds gymnasium. Tillsammans arbetar vi i en anda av glädje, ansvarstagande och kreativitet. Det gör att studerande och medarbetare både vill och kan lämna positiva avtryck i såväl vår skola som i vår omvärld.

Danderyds gymnasiums skolrestaurang lagar och serverar ca 1300 måltider om dagen. Vi serverar alltid två maträtter, varav en är vegetarisk och ett salladsbord med många olika blandningar. Vi strävar efter att arbeta hållbart genom att minska matsvinnet, öka andelen ekologiskt livsmedel och använda oss av närproducerade råvaror i säsong. Vi jobbar även aktivt med utbildning internt genom kockträffar. Vi uppmuntrar till en stark drivkraft att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Brinner du för att skapa matglädje, laga mat från grunden med fina råvaror samt arbeta på en arbetsplats med bra struktur och ordning? Vi söker dig som vill arbeta som kock på Danderyds Gymnasium, på heltid. Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kock arbetar du med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök och kommer att ha ett nära samarbete med kökschefen. Du kommer bland annat att tillaga luncher till våra matgäster, ha god kunskap i specialkost, vara med i planering av meny, baka bröd, vara delaktig vid beställning av varor samt vara ute i matsalen och ha en daglig kontakt med våra matgäster.

Du förväntas arbeta aktivt för att minska matsvinn och måltidens klimatpåverkan. Du är med och ansvarar för matens kvalitet och för att ge våra gäster ett trevligt bemötande och en fin måltidsupplevelse. Du ingår i och samarbetar med kollegor i ett team om sju personer och är med och bidrar till Danderyds gymnasiums skolrestaurangs utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har en kockutbildning eller kunskap och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Har dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök i volym om cirka 1000 portioner per dag.
• Har dokumenterad kunskap i egenkontroll/HACCP.
• Har goda kunskaper i specialkost/dietkost.
• Har god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket i tal och skrift.
• Har god datorvana.

Det är meriterande om du har arbetat i storkök på skola.

Vi söker dig som har en glad och positiv inställning och brinner för bra mat. Vi tror att du är relationsskapande med ett serviceinriktat fokus och visar på en hög kommunikationsförmåga. Vidare ser vi att du är intresserad av utvecklings- och förändringsarbete. Du är kreativ och tänker i nya banor för att finna nya lösningar på gamla problem. Du visar dessutom på en god samarbetsförmåga och vill vara med och skapa ett bra arbetsklimat. Vi tror också att du är stabil i ditt arbete och bibehåller ett gott humör vid stressfyllda situationer, du är trygg i dig själv och vågar ta beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt gruppens sammansättning.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se. Provanställning kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Skogsgläntans förskola, Danderyds kommun

Ansök    Sep 9    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Skogsgläntans förskola har fem avdelningar. Vi finns i ett lugnt villaområde i Enebyberg, nära till Roslagsbanan och bussar. Skogsgläntans förskola flyttade in i nya fräscha lokaler i augusti 2013. Här har vi lokaler som främjar samarbete och en spännande utomhusmiljö som lockar till möten och lek. Vi erbjuder en trygg och rolig verksamhet som skapar goda förutsättningar för barns utveckling, lärande och omsorg. Barn utvecklas och lär sig genom lek och samspel med andra barn, därför får leken stort utrymme hos oss.

Nu söker vi en kock för en tillsvidaretjänst på heltid med start 1 november.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som kock har du en betydelsefull roll att servera god, inspirerande och näringsriktig mat till våra viktiga gäster, våra barn. Danderyds kommuns förskolor är KRAV-certifierade vilket du givetvis följer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
• Planera, beställa och tillaga frukost och lunch till ca 75 barn och 17 pedagoger.
• Diska, städa och dokumentera enligt gällande miljö- och hälsoregler.
• Tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden.
• Ansvara för ekonomisk hushållning inom given budget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är utbildad kock med ett stort intresse för att servera inspirerande mat till barn.
• Har erfarenhet av egenkontroll och HACCP.
• Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då dokumentation och kommunikation ingår i arbetet.
• Du har datorvana och kan göra beställningar digitalt
• God kunskap om allergikost.

Meriterande:
• Tidigare har arbetat som kock inom förskola.

Vi söker dig med mycket god samarbetsförmåga och ett stort intresse för arbete med barn. Du är delaktig och aktiv i den pedagogiska verksamheten då köket är "husets hjärta". I ditt arbete är du strukturerad och arbetar enligt en tydlig process. Du är dessutom kreativ i din matlagning för att väcka barnens intresse för hälsosam mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista anställningsdag. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kreativ kock till Krubbans förskola i Enebyberg

Vi söker en engagerad, kunnig och kreativ kock till Krubbans förskola för en tillsvidareanställning (deltid). Vi som arbetar på Krubban är ett positivt och utvecklingsinriktat gäng. Vi ser vår kock som en fantastisk resurs som tillför trivsel till verksamheten och matglädje vid måltiden. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen samt väcka deras nyfikenhet kring nya, spännande smaker. Vi söker dig som har stort intresse av och mycket k... Visa mer
Vi söker en engagerad, kunnig och kreativ kock till Krubbans förskola för en tillsvidareanställning (deltid).
Vi som arbetar på Krubban är ett positivt och utvecklingsinriktat gäng. Vi ser vår kock som en fantastisk resurs som tillför trivsel till verksamheten och matglädje vid måltiden. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen samt väcka deras nyfikenhet kring nya, spännande smaker.
Vi söker dig som har stort intresse av och mycket kunskap om att laga god och näringsriktig mat till barn och medarbetare i förskolan.
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för menyplanering, matlagning, inköp och budget såväl som livsmedelshygien och egenkontroll samt städning och underhåll av kök och köksutrustning.
Du kommer att laga lunch och mellanmål till ca 28 barn och 6 vuxna. All mat lagas från grunden och vi strävar efter att ha så stor andel ekologiska råvaror som möjligt.
Du är driven i din arbetsroll, gillar utmaningar och är strukturerad, handlingskraftig och framåtsträvande.
Vi söker dig som:
Kan laga god, näringsriktig och varierad mat från grunden
Är flexibel, har ekonomisk medvetenhet, är positiv och har god struktur på ditt arbete
Är kreativ, trivs omkring barn och tar tillvara på deras nyfikenhet gällande mat
Har tidigare erfarenhet av arbete som kock och har kunskaper om att tillreda specialkost

Anställningen är en tillsvidareanställning på 60% med tillträde i januari 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 23    AB Jägersbo    Kock, storhushåll
KOCK SÖKES Har du stor passion för mat och smaker? Hotell Mörby vid Danderyds sjukhus är Stockholms enda patienthotell och hotell-BB. Hotellet har 70 rum, restaurang, konferensavdelning, catering och en liten shop/kiosk. Restaurangen har drygt 100 sittplatser och vi serverar frukost, lunch och middag. Vi brinner för att ge service utöver det vanliga till våra gäster samt skapa en hållbar arbetsplats för våra medarbetare samtidigt som vi har roligt tillsam... Visa mer
KOCK SÖKES
Har du stor passion för mat och smaker?
Hotell Mörby vid Danderyds sjukhus är Stockholms enda patienthotell och hotell-BB. Hotellet har 70 rum, restaurang, konferensavdelning, catering och en liten shop/kiosk. Restaurangen har drygt 100 sittplatser och vi serverar frukost, lunch och middag.
Vi brinner för att ge service utöver det vanliga till våra gäster samt skapa en hållbar arbetsplats för våra medarbetare samtidigt som vi har roligt tillsammans.
Vårt motto ”Med hjärta för dig” betyder att vi alltid fokuserar på gästernas behov och trygghet men också att vi tar ansvar, delar med oss och har kul för att vi är varandras arbetsmiljö.
Vi är ett grymt köksteam bestående av dig, kökschef, kallskänka, restaurangbiträden och frukostvärdinna. Vi lagar husmanskost från hela världen och försöker ständigt hålla en hälsosam inriktning i en kreativ anda. Till lunchen serveras en inspirerande salladsbuffé.
Vi säljer fräscha sallader, matiga smörgåsar och bakverk dygnet runt.
Vi bedriver även catering, exempelvis till sjukhusets konferenser och möten.
Vi tror att du är ansvarstagande, prestigelös, engagerad och social med blick för vad som behöver göras. Du är kreativ och flexibel, då vi ofta har gäster med olika matpreferenser och behov som behöver tillgodoses. Och du lagar förstås otroligt god mat!
Vi är ett litet familjärt företag med korta beslutsvägar. Vi tror på medarbetarnas kraft och gemensamma mål varför vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi erbjuder en heltidstjänst dagtid/vardagar med start omgående. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Självklart har vi kollektivavtal.
Kontakta vår hotellchef Anna Käller Karlöf på 0707910326 om du undrar över något. Visa mindre

Kock till Skogsgläntans förskola, Danderyds kommun – vikariat

Ansök    Okt 13    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du vara med på vår resa?

Skogsgläntans förskola har fem avdelningar. Vi finns i ett lugnt villaområde i Enebyberg, nära till Roslagsbanan och bussar. Skogsgläntans förskola flyttade in i nya fräscha lokaler i augusti 2013. Här har vi lokaler som främjar samarbete och en spännande utomhusmiljö som lockar till möten och lek. Vi erbjuder en trygg och rolig verksamhet som skapar goda förutsättningar för barns utveckling, lärande och omsorg. Barn utvecklas och lär sig genom lek och samspel med andra barn, därför får leken stort utrymme hos oss.ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som kock har du en betydelsefull roll att servera god, inspirerande och näringsriktig mat till våra viktiga gäster, våra barn. Danderyds kommuns förskolor är KRAV-certifierade vilket du givetvis följer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Planera, beställa och tillaga frukost och lunch till ca 95 barn och 20 pedagoger.
• Diska, städa och dokumentera enligt gällande miljö- och hälsoregler.
• Tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden.
• Ansvara för ekonomisk hushållning inom given budget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är utbildad kock med ett stort intresse för att servera inspirerande mat till barn.
• Har erfarenhet av egenkontroll och HACCP.
• Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då dokumentation och kommunikation ingår i arbetet.
• Du har datorvana och kan göra beställningar digitalt
• God kunskap om allergikost.

Meriterande:

• Tidigare har arbetat som kock inom förskola.

Vi söker dig med mycket god samarbetsförmåga och ett stort intresse för arbete med barn. Du är delaktig och aktiv i den pedagogiska verksamheten då köket är "husets hjärta". I ditt arbete är du strukturerad och arbetar enligt en tydlig process. Du är dessutom kreativ i din matlagning för att väcka barnens intresse för hälsosam mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista anställningsdag. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Sätraängs förskola, Danderyds kommun

Ansök    Maj 18    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Sätraäng förskolan ligger i västra Danderyd med bra busskommunikationer.

Sätraäng förskolan ligger i en fantastisk miljö med en stor och härlig förskolegård samt närhet till skog och vatten. Vi har ca 60 barn fördelade på 4 avdelningar med ca 11 pedagoger som ansvarar för barnen. Förskolan satsar mycket på uteverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Planera, beställa och tillaga frukost och lunch till ca 60 barn och 11 pedagoger.
• Diska, städa och dokumentera enligt gällande miljö och hälsoregler.
• Tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden.
• Ansvara för ekonomisk hushållning inom given budget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är utbildad kock med ett stort intresse för att servera god, inspirerande och näringsriktig mat till våra viktiga gäster, våra barn.
• Tidigare har arbetat som kock inom förskola.
• Har erfarenhet av egenkontroll och HACCP.
• Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då dokumentation och kommunikation ingår i arbetet.
• Du har datorvana och kan göra beställningar digitalt, vidare behöver du även ha kunskap om allergikost.

Vi söker dig med mycket god samarbetsförmåga och ett stort intresse för arbete med barn. Du är delaktig och aktiv i den pedagogiska verksamheten då köket är "husets hjärta". I ditt arbete är du strukturerad och arbetar enligt en tydlig process. Du är dessutom kreativ i din matlagning för att väcka barnens intresse för hälsosam mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Specialkost/Dietkock/kock

Vi är ett företag som funnits i drygt 20 år och som bedriver catering och kök och restauranger i Stockholmsområdet. Vi älskar god vällagad mat från grunden i stort som smått.. Företagets vision är att ha de nöjdaste kunderna! Nu ska vi förstärka vårt team i Danderyd med en kock som är duktig på specialkost. För att passa till tjänsten är det ett krav att du talar flytande svenska och har tidigare erfarenhet då du ska kunna arbeta självgående hos oss. Du ... Visa mer
Vi är ett företag som funnits i drygt 20 år och som bedriver catering och kök och restauranger i Stockholmsområdet. Vi älskar god vällagad mat från grunden i stort som smått.. Företagets vision är att ha de nöjdaste kunderna!


Nu ska vi förstärka vårt team i Danderyd med en kock som är duktig på specialkost. För att passa till tjänsten är det ett krav att du talar flytande svenska och har tidigare erfarenhet då du ska kunna arbeta självgående hos oss. Du ska ha en god administrativ förmåga samt lätt att kommunicera både internt och externt.


Hos oss är det service, god mat och renlighet som gäller.
Som person tror vi att du är positiv, har god samarbetsförmåga , kreativ, älskar service samt att du gillar variation och har god arbetsmoral. Du kommer bli en del av ett härligt gäng som trivs och har kul tillsammans.
Vår arbetstes är att en riktigt bra måltid ska vara god, näringsriktig och lustfylld. Vår vision är att laga Sveriges bästa mat alla kategorier.


Du kommer ingå i ett team som jobbar nära kökschefen. Ditt huvudsakliga arbetsområde blir specialkosten, där du skapar livfulla rätter. Du lägger beställningar och har daglig kontakt med våra trevliga kunder både via mail och via telefon. Därför är ett krav att du behärskar flytande svenska i tal och skrift.


Det är extra kul om du gillar det goda vegetariska köket och ser gärna att du vill vara med och utveckla detta i vårt kök/verksamhet. Har du tidigare erfarenhet från Mashie är det meriterande.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad kock och har dokumenterad erfarenhet från specialkost.
Du ska ha en god känsla och ett brinnande intresse för matlagning. Du är driven, ansvarstagande, serviceminded och lyhörd för våra gästers olika behov.
Vi sätter kvaliteten i främsta rummet och värdesätter öppenhet, tillit, framgång genom lagarbete.


Fraiche catering är en rökfri arbetsplats.


Arbetet är till största del förlagt dagtid måndag-fredag.
#jobbjustnu

Vi är KRAVcertifierade och är stolta över våra medarbetare och det vi gör i våra kök och hoppas att vi nu fångat ditt intresse.


Vill du läsa om mer av vår verksamhet finns det på vår hemsida www.fraichecatering.se


Vi ser fram mot din ansökan välkommen! Visa mindre

Kock till Majstigens förskola, Danderyds kommun

Ansök    Jun 26    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Majstigen är en liten förskola med tre avdelningar som ligger i ett lugnt villaområde med närhet till goda kollektiva kommunikationer.


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Planera, beställa och tillaga lunch och mellanmål till ca 55 barn och 9 vuxna.
• Diska, städa och dokumentera enligt gällande miljö och hälsoregler.
• Tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden.
• Ansvara för ekonomisk hushållning inom given budget.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock och har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då dokumentation ingår i arbetet. Du har datorvana och kan göra beställningar digitalt, vidare behöver du även ha kunskap om allergikost.

Vi vill att du är glad och positiv i ditt sätt samt har en god samarbetsförmåga. Du är delaktig och aktiv i den pedagogiska verksamheten då köket är "husets hjärta".

Erfarenhet av arbete på förskola eller skola är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Vitsippans förskola, Danderyds kommun

Ansök    Jun 26    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Vitsippans förskola är centralt belägen i närheten av Mörby Centrum med bra kommunikationer såsom tunnelbana, bussar och Roslagsbanan. Förskolan består av 4 avdelningar och vi arbetar med en genomtänkt förskolepedagogik i en hemtrevlig atmosfär. Vi erbjuder en trygg, kreativ, lärorik, upptäckande och lekfull miljö där barnen alltid står i fokus. Vi tillbringar mycket tid utomhus på våra fyra gårdar, som ligger nära både lekparker, skog och vatten. I vårt kök arbetar en utbildad kock med lång erfarenhet som serverar näringsriktig och god hemlagad mat.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Planera, beställa och tillaga lunch och mellanmål till ca 70 barn och 13 personal
• Diska, städa och dokumentera enligt gällande miljö och hälsoregler.
• Tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden.
• Ansvara för ekonomisk hushållning inom given budget.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock och har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då dokumentation ingår i arbetet. Du har datorvana och kan göra beställningar digitalt, vidare behöver du även ha kunskap om allergikost.

Vi vill att du är glad och positiv i ditt sätt samt har en god samarbetsförmåga. Du är delaktig och aktiv i den pedagogiska verksamheten då köket är "husets hjärta".

Erfarenhet av arbete på förskola eller skola är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Kevingeskolan, Danderyds kommun

Ansök    Apr 29    Danderyds kommun    Kock, storhushåll
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Kevingeskolan är en kommunal grundskola centralt belägen nära Mörby centrum och Kevinge golfbana. Skolan har drygt 300 elever i år F-6. Här finns också en grundsärskola med inriktning mot träningsskola. Vi erbjuder skolbarnsomsorg från 6-12 år.

Vi bygger tillsammans en god arbetsplats och är stolta över vår verksamhet. Hos oss ska både elever och vuxna trivas och få lust att utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss på Kevingeskolan kommer du arbeta med att förbereda, tillaga och utveckla måltiderna som serveras till eleverna. Du kommer arbeta nära ditt team som består av kökschef, kostansvarig och skolmåltidsbiträden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Erfarenhet av att arbetat som kock, gärna i skolkök.
• Har utbildning i storkök.
• Tar egna initiativ och är delaktig i att utveckla kökets rutiner, arbetssätt och metoder.
• Kan uttrycka sig bra på svenska i både tal och skrift.
• Är insatt i och följer Livsmedelsverkets riktlinjer.

Då vi är ett litet team ser vi gärna att du är duktig på att bygga relationer med både med elever och personal.

Vidare ser vi gärna att du är en lösningsorienterad person som alltid ser kreativa lösningar. Du är en stabil kollega som tycker maten på skolan är betydelsefull och viktig.
Så är du en lösningsorienterad, stabil och kreativ kock som lagar fantastisk mat? Då söker vi dig!

Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten kan komma att tillsättas via interna omplaceringar.


ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kreativ kock till Krubbans förskola i Enebyberg

Om dig Vi söker dig som: Kan laga god, näringsriktig och varierad mat från grunden Är flexibel, har ekonomisk medvetenhet, är positiv och har god struktur på ditt arbete Är kreativ, trivs omkring barn och tar tillvara på deras nyfikenhet gällande mat Har tidigare erfarenhet av arbete som kock och har kunskaper om att tillreda specialkost Har kunskap om att sköta vårt egenkontrollsprogram i enlighet med livsmedelslagen Dina arbetsuppgifter Vi söker en e... Visa mer
Om dig
Vi söker dig som:
Kan laga god, näringsriktig och varierad mat från grunden
Är flexibel, har ekonomisk medvetenhet, är positiv och har god struktur på ditt arbete
Är kreativ, trivs omkring barn och tar tillvara på deras nyfikenhet gällande mat
Har tidigare erfarenhet av arbete som kock och har kunskaper om att tillreda specialkost
Har kunskap om att sköta vårt egenkontrollsprogram i enlighet med livsmedelslagenDina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad, kunnig och kreativ kock till Krubbans förskola för en tillsvidareanställning.
Arbetsbeskrivning
Vi som arbetar på Krubban är ett positivt och utvecklingsinriktat gäng. Vi ser vår kock som en fantastisk resurs som tillför trivsel till verksamheten såväl som matglädje vid måltiden. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen samt väcka deras nyfikenhet kring spännande smaker.
Vi söker dig som har stort intresse av och mycket kunskap om att laga god och näringsriktig mat till barn och medarbetare i förskolan.
I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för menyplanering, matlagning, inköp och budget såväl som livsmedelshygien och egenkontroll samt städning och underhåll av kök och köksutrustning.
Du kommer att laga lunch och mellanmål till ca 28 barn och 6 vuxna. All mat lagas från grunden och vi strävar efter att ha så stor andel ekologiska råvaror som möjligt.
Du är driven i din arbetsroll, gillar utmaningar och är strukturerad, handlingskraftig och framåtsträvande.
Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti 2020. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Om oss
Krubbans förskola är ett föräldrakooperativ som ligger i en villa med lekvänlig trädgård mitt i Enebyberg, Danderyd, med närhet till bra kommunikationer. Krubban har inga vinstkrav och därmed satsas varje krona på barnen och personalen. Vi har höga ambitioner gällande vår förskola och prioriterar personal med god kompetens och små barngrupper vilket möjliggör en trivsam och utvecklande arbetsmiljö med barnen i fokus. Vi erbjuder dig:
en liten förskola med stora ambitioner, vi vill vara den bästa förskolan!
stora möjligheter att ta ansvar i en tillåtande, utmanande och kreativ miljö
korta beslutsvägar och mycket stora möjligheter att påverka verksamheten
fria pedagogiska luncher
Arbetskläder
Trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag
tät dialog med barnens föräldrar

Kontaktpersoner: Rektor: Pernilla Jacobson 070-7567786 Personalansvarig: Sofia Johard 070-7333967 Visa mindre

Kock sökes till Stocksundsgården, Danderyd

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

I ett naturskönt villaområde nära allmänna kommunikationer ligger Stocksundsgårdens äldreboende som invigdes 1965 om och tillbyggdes 1995.
På Stocksundsgården bor 30 äldre i egna lägenheter. Vi erbjuder våra boende en familjär och hemlik boendemiljö med hemlagad mat tillagad i vårt egna kök.
Verksamheten på Stocksundsgården drivs i kommunal regi.

Kockarna sätter en ära i att laga all mat ifrån grunden och följer årets olika traditioner. Stocksundsgårdens kök har tidigare vunnit pris avseende Årets seniormåltid White Guide så måltider och måltidsmiljö är en kärnfråga i verksamheten. Vår personal är omtänksam och kunnig och vi månar om både hyresgäster och närstående.

Vår devis är att varje måltid ska vara aptitretande och välsmakande och serveras i gemenskap med andra. Vi arbetar med KRAV-märkta råvaror och är certifierade på minst 50%. Vi värnar vår miljö genom att vi återvinner matsvinn till biogas samt källsorterar.

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra kockar har valt att söka sig vidare i sin karriär söker vi nu en ny kock som är redo att anta utmaningen att laga god och närande mat till våra fantastiska hyresgäster. På söndagar tycker du det är extra roligt att få servera en tre-rätters meny. Du delar ansvaret för köket och matlagningen med din kollega vilket innebär att ni sköter alla, i köket, förekommande arbetsuppgifter. Du älskar att laga mat ifrån grunden och njuter av att få använda ekologiska råvaror.

Du tillagar och serverar lunch och middag. I arbetet ingår också bakning, beställning av livsmedel samt hålla rent och snyggt i köket. Du har kontroll på egenkontroller i köket och i fyra avdelningskök där frukost tillreds. Du hanterar beställningar från avdelningarna m.m.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock eller har motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, samt har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då dokumentation ingår i arbetet. Du har några års erfarenhet av yrket. Du har datorvana och kan göra beställningar digitalt. Du ska behärska egenkontroll och ha goda kunskaper inom livsmedelshygien.

Självklart har du ett genuint intresse av att laga mat samt att du har förmåga att förstå en äldre människas behov av goda och näringsrika måltider. Du är glad och positiv i ditt sätt samt har en god samarbetsförmåga, gillar sociala sammanhang och är bra på att kommunicera med matsalsgäster, närstående och andra medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskolekock sökes

Ansök    Sep 2    NGS Group AB    Kock, storhushåll
Om dig Brinner du för att laga mat som barn uppskattar, och söker ett flexibelt arbete där du kan styra din tid? Vi söker kockar som lagar mat med hjärtat till vikariat på förskolor i Stockholm under höstterminen 2019. Arbetstiderna beror på uppdragen och du anger själv vilka dagar du har möjlighet att arbeta, det är enkelt att kombinera uppdrag genom oss med andra åtaganden. Vi söker dig som har läst restaurang och storhushåll på gymnasiet eller har mots... Visa mer
Om dig
Brinner du för att laga mat som barn uppskattar, och söker ett flexibelt arbete där du kan styra din tid? Vi söker kockar som lagar mat med hjärtat till vikariat på förskolor i Stockholm under höstterminen 2019. Arbetstiderna beror på uppdragen och du anger själv vilka dagar du har möjlighet att arbeta, det är enkelt att kombinera uppdrag genom oss med andra åtaganden.

Vi söker dig som har läst restaurang och storhushåll på gymnasiet eller har motsvarande utbildning samt har minst 12 månaders erfarenhet av arbete i förskolekök eller motsvarande storkök. Du har goda kunskaper och erfarenhet av att tillaga specialkost samt god kännedom om de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i förskolan.
När man arbetar på uppdrag är det en tillgång att var nyfiken på att arbeta i olika miljöer och viktigt att värdesätta ett gott samarbete. Du behöver kunna organisera och utföra ditt arbete självständigt.


Krav
Gymnasial utbildning
Spårk svenska
1-2 års arbete som kock i storhushåll

Om tjänsten
Som vikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro under en begränsad period och bidrar till att verksamheten flyter på som vanligt. Du arbetar vanligtvis ensam i köket, men på större enheter arbetar man tillsammans med ett köksbiträde. Du börjar arbetspasset med att informera dig om rutiner och önskemål med personalen på plats.

Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i förskola, du tillagar lunchen samt eventuell specialkost, förbereder mellanmålet och sköter disken under dagen, ibland ingår att servera frukost. Du har ansvar för egenkontrollen enligt arbetsplatsens program, samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer. Vid kortare vikariat är menyn förberedd och varubeställningarna gjorda. Vid längre vikariat ansvarar du vanligtvis för att ta fram underlag till varubeställningar.

Som anställd hos oss får du introduktion till arbetet, komplett försäkringsskydd, kollektivavtal och fortbildning. Vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.


Om oss
NGS Vikariepoolen är sedan 2001 ett av de ledande företagen inom bemanning och rekrytering för förskola och skola. Vi erbjuder dig ett givande och flexibelt arbete där du kan styra över din egen tid. Vår erfarenhet, lyhördhet och personliga bemötande gör det enkelt att arbeta hos oss. NGS Vikariepoolen är ett affärsområde i NGS Group, ett auktoriserat bemanningsföretag inom vård, skola, socialtjänst. ekonomi och ledarförsörjning.

Övrigt
För att arbeta i en skola eller förskola måste du visa upp ett godkänt utdrag från belastningsregistret för arbete i skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information om utdraget finns på www.polisen.se.

Har du frågor och funderingar kring tjänsten? Tveka inte att höra av dig till oss. Våra kontaktuppgifter hittar du nedan. Du kan även läsa mer på www.vikariepoolen.se. Visa mindre

Förskolekock sökes

Ansök    Aug 13    NGS Group AB    Kock, storhushåll
Om dig Brinner du för att laga mat som barn uppskattar, och söker ett flexibelt arbete där du kan styra din tid? Vi söker kockar som lagar mat med hjärtat till vikariat på förskolor i Stockholm under höstterminen 2019. Arbetstiderna beror på uppdragen och du anger själv vilka dagar du har möjlighet att arbeta, det är enkelt att kombinera uppdrag genom oss med andra åtaganden. Vi söker dig som har läst restaurang och storhushåll på gymnasiet eller har mots... Visa mer
Om dig
Brinner du för att laga mat som barn uppskattar, och söker ett flexibelt arbete där du kan styra din tid? Vi söker kockar som lagar mat med hjärtat till vikariat på förskolor i Stockholm under höstterminen 2019. Arbetstiderna beror på uppdragen och du anger själv vilka dagar du har möjlighet att arbeta, det är enkelt att kombinera uppdrag genom oss med andra åtaganden.

Vi söker dig som har läst restaurang och storhushåll på gymnasiet eller har motsvarande utbildning samt har minst 12 månaders erfarenhet av arbete i förskolekök eller motsvarande storkök. Du har goda kunskaper och erfarenhet av att tillaga specialkost samt god kännedom om de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i förskolan.
När man arbetar på uppdrag är det en tillgång att var nyfiken på att arbeta i olika miljöer och viktigt att värdesätta ett gott samarbete. Du behöver kunna organisera och utföra ditt arbete självständigt.


Krav
Gymnasial utbildning
Spårk svenska
1-2 års arbete som kock i storhushåll

Om tjänsten
Som vikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro under en begränsad period och bidrar till att verksamheten flyter på som vanligt. Du arbetar vanligtvis ensam i köket, men på större enheter arbetar man tillsammans med ett köksbiträde. Du börjar arbetspasset med att informera dig om rutiner och önskemål med personalen på plats.

Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i förskola, du tillagar lunchen samt eventuell specialkost, förbereder mellanmålet och sköter disken under dagen, ibland ingår att servera frukost. Du har ansvar för egenkontrollen enligt arbetsplatsens program, samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer. Vid kortare vikariat är menyn förberedd och varubeställningarna gjorda. Vid längre vikariat ansvarar du vanligtvis för att ta fram underlag till varubeställningar.

Som anställd hos oss får du introduktion till arbetet, komplett försäkringsskydd, kollektivavtal och fortbildning. Vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.


Om oss
NGS Vikariepoolen är sedan 2001 ett av de ledande företagen inom bemanning och rekrytering för förskola och skola. Vi erbjuder dig ett givande och flexibelt arbete där du kan styra över din egen tid. Vår erfarenhet, lyhördhet och personliga bemötande gör det enkelt att arbeta hos oss. NGS Vikariepoolen är ett affärsområde i NGS Group, ett auktoriserat bemanningsföretag inom vård, skola, socialtjänst. ekonomi och ledarförsörjning.

Övrigt
För att arbeta i en skola eller förskola måste du visa upp ett godkänt utdrag från belastningsregistret för arbete i skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information om utdraget finns på www.polisen.se.

Har du frågor och funderingar kring tjänsten? Tveka inte att höra av dig till oss. Våra kontaktuppgifter hittar du nedan. Du kan även läsa mer på www.vikariepoolen.se. Visa mindre

Kreativ kock till liten förskola

TjänstenI Enebybergs lugna villakvarter, ett stenkast från Roslagsbanan, bedriver Krubbans föräldrakooperativ en småskalig förskoleverksamhet. I den pedagogiskt stimulerande miljön arbetar 5 pedagoger, varav en förskolechef, med ca 27 barn fördelat på två barngrupper. I den för verksamheten anpassade byggnaden finns ett fullt utrustat tillagningskök till viket vi nu söker en medarbetare med fullt ansvar för planering, inköp och tillagning av lunch och mell... Visa mer
TjänstenI Enebybergs lugna villakvarter, ett stenkast från Roslagsbanan, bedriver Krubbans föräldrakooperativ en småskalig förskoleverksamhet. I den pedagogiskt stimulerande miljön arbetar 5 pedagoger, varav en förskolechef, med ca 27 barn fördelat på två barngrupper. I den för verksamheten anpassade byggnaden finns ett fullt utrustat tillagningskök till viket vi nu söker en medarbetare med fullt ansvar för planering, inköp och tillagning av lunch och mellanmål till förskolans båda avdelningar. En god matkultur är en mycket viktig del av Krubbans verksamhet. Vi prioriterar råvaror av hög kvalité och värnar om att inspirera våra barn till att uppskatta måltiderna. Är du en kreativ kock/kokerska som vill jobba med en engagerad barngrupp som uppskattar god mat så vill vi gärna få in din ansökan. Mer information om Krubbans förskola finns att läsa på www.krubban.se Vi erbjuder;- en liten förskola med stora ambitioner- ett modernt och lättarbetat kök - korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka- fria pedagogiska luncher Du som söker ska;- ha relevant utbildning- kunna ansvara för att upprätta matsedel och inköp enligt budget och matpolicy- sköta renhållningen i köket - ansvara för och genomföra egenkontroller samt tillhörande dokumentation - vara självgående men med en god förmåga till samarbete med övrig personal- tala och läsa svenska obehindrat- ha ett positivt och respektfullt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegorVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Förslag på rekryteringshjälp tas endast emot via e-mail. Arbetstid/VaraktighetTillsvidareanställning om 60 till 80%. Kocktjänsten om 60% kan vi intresse kombineras med ytterligare 20% för lokalvård alternativt barngruppsstöd. Vi tillämpar 6 mån provanställning.AnsökanAnsökan bör omfatta ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2:a juni och tjänsten tillsätts tidigast 5:e augusti 2019. Visa mindre