Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Danderyd

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Lagerstädare i Vallentuna

Vi söker en städare som bor i Vallentuna som har erfarenhet inom lagerstädning. Meriterande om du kan hantera städmaskiner till lager tex kombiskurmaskin och och sopmaskin. ANSTÄLLNING OMGÅENDE! Visa mer
Vi söker en städare som bor i Vallentuna som har erfarenhet inom lagerstädning.
Meriterande om du kan hantera städmaskiner till lager tex kombiskurmaskin och och sopmaskin.
ANSTÄLLNING OMGÅENDE! Visa mindre

Familj i Täby söker hushållsassistent med intresse för barn och matlagning

Hjärtligt välkommen att söka tjänsten som hushållsassistent hos en familj i Täby! PersonalExpressen är ett konsultföretag inom skolan, vården och omsorgen som finns till för att skapa skillnad för människor. Våra ledord långsiktighet, trygghet och kvalitet är mer än bara ord för oss. Vi arbetar kontinuerligt för att vår personal ska känna sig som hemma hos oss, trivas med sina arbetsuppgifter, vara bekväma med att ta ansvar och växa som individer över tid.... Visa mer
Hjärtligt välkommen att söka tjänsten som hushållsassistent hos en familj i Täby!
PersonalExpressen är ett konsultföretag inom skolan, vården och omsorgen som finns till för att skapa skillnad för människor. Våra ledord långsiktighet, trygghet och kvalitet är mer än bara ord för oss. Vi arbetar kontinuerligt för att vår personal ska känna sig som hemma hos oss, trivas med sina arbetsuppgifter, vara bekväma med att ta ansvar och växa som individer över tid.
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med hushållning, städ, enklare matlagning och barnpassning och som kan vara intresserad av ett fördjupat arbete i en och samma familj som din arbetsgivare på heltid. På uppdrag av en företagarfamilj i Täby (Viggbyholm) söker vi nu dig som har kunskap och intresse både kring hushållning (städning, tvättning, handling, matlagning, poolskötsel, trädgårdsskötsel etc.) samt barnpassning (lämning och hämtning på förskolan samt omsorg i hemmet av en 2-årig flicka på eftermiddagen efter förskolan tills dess att föräldrarna kommer hem).
Tjänsten är vanligtvis måndag-fredag 07:00-16:00 och 10:00-18:00 vissa dagar enligt överenskommelse, en deltidstjänst kan ordnas om detta önskas.


Om dig som söker tjänsten!
I den delen som berör arbetet som hushållsassistent är det viktigt att du har ett genuint intresse för nyttig och god matlagning då det ingår i tjänsten att du ska förbereda mat.
I den delen som berör barnpassningen är det viktigt att du har någon erfarenhet av att arbeta med barn, ett teoretiskt pedagogiskt grundtänk, är stresstålig samt att du har en stor entusiasm samt kärlek inför barn i allmänhet.


En långsiktig ambition
Även om detta är ett annorlunda heltidsjobb så är det ett fantastiskt heltidsjobb. Familjen är därmed mycket mån om att du som söker tjänsten har för avsikt att stanna kvar över längre tid. Att skolas in och lära känna ett barn och dess rutiner väl samt bygga en kärleksfull och närvarande relation med ett barn tar tid och familjen vill inte börja om från början igen när någon väl kommit in processerna. Mycket utifrån att barnet kommer att få en nära relation med dig som får tjänsten och att trygghet, stabilitet och långsiktighet därför är viktigt. Familjen planerar även för fler barn framöver och kommer då att behöva dig som en pålitlig och fin resurs - framförallt med ansvar för den flicka som du redan från start kommer att lära känna väl och få följa.


Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Tror du att detta kan vara något för dig? I så fall ser vi hjärtligt fram emot din ansökan redan idag och att eventuellt få kalla dig till en anställningsintervju!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare i Stockholm (Deltid). Tillträde omgående

Ansök    Okt 19    TriGo Group AB    Städare/Lokalvårdare
Hej! (English below) Vi söker lokalvårdare till Stockholm (söderort samt norrort) med omgående tillträde. Jobbet är tillsvidare, och avser 3 respektive 5 dagar/vecka. Städningen utförs vardagar med start tidig morgon. Dig vi söker är / har; En riktig glädjespridare Öga för detaljer Ansvarstagande Flexibel Kan arbeta ensam, men även i team Vi ser emot att träffa dig! /// Teamet på TriGo ---------------------- Hello! We are looking for cleaners both nort... Visa mer
Hej! (English below)
Vi söker lokalvårdare till Stockholm (söderort samt norrort) med omgående tillträde.
Jobbet är tillsvidare, och avser 3 respektive 5 dagar/vecka.
Städningen utförs vardagar med start tidig morgon.
Dig vi söker är / har;
En riktig glädjespridare
Öga för detaljer
Ansvarstagande
Flexibel
Kan arbeta ensam, men även i teamVi ser emot att träffa dig!
/// Teamet på TriGo
----------------------
Hello!
We are looking for cleaners both north and south of Stockholm with immediate start.
The job is permanent, and is a part time job of 3 - 5 days/week.
Cleaning is performed weekdays starting early in the morning.
The future colleague we are looking for is / are / have;
Positive attitude
Eye for detail
Likes responsibility
Flexible
Can work alone, but also in teamsWe look forward to meeting you!
/// TriGo Group Visa mindre

Städare med erfarenhet

Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för städningen hos egna kunder som du återkommer till varje, varannan eller var fjärde vecka. Du kommer främst arbeta med hem- och kontorsstädning. Du ingår även i ett härligt team med många duktiga kollegor där du ibland kommer att jobba tillsammans med på stor- och flyttstädningar. Vi söker dig som: Ser detta jobb mer långsiktig för att stanna hos oss länge Positiv inställning till livet Bra på att passa tider och f... Visa mer
Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för städningen hos egna kunder som du återkommer till varje, varannan eller var fjärde vecka. Du kommer främst arbeta med hem- och kontorsstädning. Du ingår även i ett härligt team med många duktiga kollegor där du ibland kommer att jobba tillsammans med på stor- och flyttstädningar.
Vi söker dig som:
Ser detta jobb mer långsiktig för att stanna hos oss länge
Positiv inställning till livet
Bra på att passa tider och följa instruktioner
Självgående & ansvarsfull
Är noggrann och punktlig
Tycker om att städa
Ger bra service och ett gott bemötande
Arbetstillstånd i Sverige
Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska

Schema:
- Dag
- Måndag till fredag
- Timmar
Erfarenhet:
- Städning: minst 5 år
Språk:
- Svenska (Grundläggande)
- Engelska (Grundläggande)
- Spanska (Meriterande)
Anställning inleds med 6 månaders provanställning.
Vi söker personal för arbete i hela Stockholmsområde. Dessa tjänster kommer att tillsättas omgående. Visa mindre

Utvecklas som städare med oss på PersonalExpressen - varierande uppdrag!

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen är ett tjänsteföretag som är här för att skapa skillnad för människor i deras vardag! Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet! Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med städning, matlagning samt barnpassning och som är intresserad av att få utveckland... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen är ett tjänsteföretag som är här för att skapa skillnad för människor i deras vardag! Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med städning, matlagning samt barnpassning och som är intresserad av att få utvecklande uppdrag tillsammans med oss! Det viktigaste för att jobba med oss är att du trivs med att få hjälpa andra människor i deras vardag och att du vill ge service som gör skillnad för människor i deras liv!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat i närheten av där du bor.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Du meddelar dina preferenser till oss och vi matchar sedan dig med uppdrag som passar dig och dina preferenser. Du väljer själv om du vill arbeta med städning, matlagning, barnpassning eller om du kan tänka dig alla delar!
Fördelen oavsett hur du vill jobba är att du alltid är anställd hos oss på PersonalExpressen! För oss är kvalitet mer än bara ett ord - det är en känsla! Med det sagt tror vi verkligen att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss!
Varmt välkommen in med din ansökan till oss redan idag så återkopplar vi till dig inom kort! Visa mindre

Lokalvårdare

För kunds räkning söker vi ett flertal lokalvårdare till Danderyd I arbetsuppgifterna ingår hemstädning, lokalstädning samt flyttstädning. Du som söker bör ha erfarenhet från yrket, - vara noggrann - vara service-minded - ta stort ansvar för ditt arbete - bidra till företagets utveckling och goda anseende Det är meriterande om du har SRY/PRYL utbildning och B-körkort Din svenska i tal och skrift skall vara tillräckligt god för att ge våra kunder e... Visa mer
För kunds räkning söker vi ett flertal lokalvårdare till Danderyd

I arbetsuppgifterna ingår hemstädning, lokalstädning samt flyttstädning.

Du som söker bör ha erfarenhet från yrket,

- vara noggrann

- vara service-minded

- ta stort ansvar för ditt arbete

- bidra till företagets utveckling och goda anseende

Det är meriterande om du har SRY/PRYL utbildning och B-körkort

Din svenska i tal och skrift skall vara tillräckligt god för att ge våra kunder en god service.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Hemstädare i Stockholm/Danderyd

Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Stockholm stad samt utför hushållsnära tjänster för kunder i Stockholm och kringliggande kommuner. Vi söker dig som har erfarenhet av att städa i privatpersoners hem. Det är viktigt att du talar god svenska, är noggrann och serviceinriktad samt håller tider. B-körkort och kunskaper i spanska är meriterande. Städning av folks hem i Stockholm och Danderyd (även andra platser kan förekomma). Förutom varda... Visa mer
Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Stockholm stad samt utför hushållsnära tjänster för kunder i Stockholm och kringliggande kommuner. Vi söker dig som har erfarenhet av att städa i privatpersoners hem. Det är viktigt att du talar god svenska, är noggrann och serviceinriktad samt håller tider. B-körkort och kunskaper i spanska är meriterande. Städning av folks hem i Stockholm och Danderyd (även andra platser kan förekomma). Förutom vardagsstädning, förekommer även flytt- och storstädning samt fönsterputs. Visa mindre

Lokalvårdare

Hej! Söker dig som skulle vara intresserad att arbeta med städning hos ett mindre städföretag, men som har funnits i över 30 år. Du kommer att arbeta med lokalvård i kontor & bostadsfastigheter i & kring Stockholm. Vi utför även bygg, flytt & storstädning. Denna anställning är i dagsläget som en behovs/tim anställning men kan leda vidare till en fast anställning. Visa mer
Hej!
Söker dig som skulle vara intresserad att arbeta med städning hos ett mindre städföretag, men som har funnits i över 30 år.
Du kommer att arbeta med lokalvård i kontor & bostadsfastigheter i & kring Stockholm.
Vi utför även bygg, flytt & storstädning.
Denna anställning är i dagsläget som en behovs/tim anställning men kan leda vidare till en fast anställning. Visa mindre

Städare / Cleaner - Hemfrid Danderyd

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm. Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm. Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN DANDERYD.

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Stockholm. You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World-class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid, you have an important role - to give your customers the best service! You will work with varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5 pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments, and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, and a Big Heart. We believe in Knowledge, Innovation, and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

- Like to work independently with Cleaning in private homes
- Is powered by quality and satisfied customers
- Is committed and wants to develop within home cleaning
- Is responsible and punctual
- Have a positive attitude
- Have basic language skills in Swedish or English


We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third-party insurance, health insurance, retirement pension insurance, and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Städare till våra seniora kunder - Hemfrid i Stockholm (Norrort)

Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare som vill arbeta som städare hos våra seniora kunder främst i Stockholm Norrort! Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hushållsnära tjänster. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Som Hemfridare och städare för våra äldre kunder har du en väldigt viktig roll att ge våra kund... Visa mer
Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare som vill arbeta som städare hos våra seniora kunder främst i Stockholm Norrort!

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hushållsnära tjänster. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemfridare och städare för våra äldre kunder har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. I rollen arbetar du med våra seniora kunder, där du hjälper till med vardaglig städning samt med uppgifter så som enklare matlagning, handling och tvätt. I arbetet ingår också det sociala umgänget i form av till exempel en fika eller en promenad. Du är en del av ett team, men arbetar självständigt ute hos kund och har en nära kontakt med din närmsta chef.

Vi söker glada och engagerade personer som är genuint intresserade av göra ett bra jobb. Du är trygg och pålitlig, och tar dig gärna tiden för att sitta ner och prata med din kund över en kopp kaffe. Du gillar att skapa ordning och reda och är öppen för att hjälpa till där det behövs.

Vi letar efter dig som

- Gillar att jobba med städning och service
- Är tillitsfull och pålitlig
- Noggrann och punktlig
- Kan jobba självständigt
- Har en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegor
- Pratar flytande svenska
- Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
- Merit om du bor i norrort


Vi erbjuder

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring och pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Arbetstider är måndag-fredag mellan kl 8-17


Vill du bli en i vårt team? Ansök nu! Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Camilla Alsing ([email protected]).

Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Städare / Cleaner - Hemfrid Danderyd

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm. Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm. Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN DANDERYD.

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Stockholm. You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World-class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid, you have an important role - to give your customers the best service! You will work with varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5 pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments, and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, and a Big Heart. We believe in Knowledge, Innovation, and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

- Like to work independently with Cleaning in private homes
- Is powered by quality and satisfied customers
- Is committed and wants to develop within home cleaning
- Is responsible and punctual
- Have a positive attitude
- Have basic language skills in Swedish or English


We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third-party insurance, health insurance, retirement pension insurance, and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Städare / Cleaner - Hemfrid Danderyd

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm!
Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN DANDERYD.

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Stockholm!

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge and a Big Heart. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to work independently with Cleaning in private homes

Is powered by quality and satisfied customers

Is committed and wants to develop within home cleaning

Is responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Städare / Cleaner - Hemfrid Danderyd

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm!
Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN DANDERYD.

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Stockholm!

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge and a Big Heart. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to work independently with Cleaning in private homes

Is powered by quality and satisfied customers

Is committed and wants to develop within home cleaning

Is responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Lokalvårdare/vaktmästare

Ansök    Sep 22    Leton AB    Städare/Lokalvårdare
Arbetet innefattar städning och enklare vaktmästarsysslor i och runt bolagets lokaler. Hämta/leverera material, hämta post, vaktmästarsysslor och i övrigt underlätta så att övriga anställda kan fokusera på att vara produktiva. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Arbetet innefattar städning och enklare vaktmästarsysslor i och runt bolagets lokaler. Hämta/leverera material, hämta post, vaktmästarsysslor och i övrigt underlätta så att övriga anställda kan fokusera på att vara produktiva.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare / Cleaner - Hemfrid Danderyd

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm!
Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN DANDERYD.

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Stockholm!

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge and a Big Heart. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to work independently with Cleaning in private homes

Is powered by quality and satisfied customers

Is committed and wants to develop within home cleaning

Is responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Städare / Cleaner - Hemfrid Danderyd

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm!
Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN DANDERYD.

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Stockholm!

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge and a Big Heart. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to work independently with Cleaning in private homes

Is powered by quality and satisfied customers

Is committed and wants to develop within home cleaning

Is responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Städare / Cleaner - Hemfrid Danderyd

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm!
Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN DANDERYD.

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Stockholm!

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge and a Big Heart. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to work independently with Cleaning in private homes

Is powered by quality and satisfied customers

Is committed and wants to develop within home cleaning

Is responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Städare / Cleaner - Hemfrid Danderyd

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I DANDERYD MED OMNEJD

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Stockholm!
Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN DANDERYD.

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Stockholm!

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge and a Big Heart. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to work independently with Cleaning in private homes

Is powered by quality and satisfied customers

Is committed and wants to develop within home cleaning

Is responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Lokalvårdare sökes till Vårdenhet

Jobbjustnu Vi söker en lokalvårdare omgående som kan städa på våra anläggningar i Nacka och Mörby. Arbetet är förlagt på dag/ kväll samt helger i Mörby. Vi är en verksamhet som bedriver vård i landstingets regi samt friskvård. Arbetet är självständigt men kräver att du vet hur man städar en anläggning som används för träning och vård. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller ar... Visa mer
Jobbjustnu Vi söker en lokalvårdare omgående som kan städa på våra anläggningar i Nacka och Mörby. Arbetet är förlagt på dag/ kväll samt helger i Mörby. Vi är en verksamhet som bedriver vård i landstingets regi samt friskvård. Arbetet är självständigt men kräver att du vet hur man städar en anläggning som används för träning och vård.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städpersonal Danderyd

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Stockholm! PersonalExpressen bedriver sedan lång tid personalbemanning inom en rad olika områden med störst fokus på skolan, vården och omsorgen. Nu blickar vi framåt och utökar vår verksamhet till att även inkludera försäljning av städtjänster, tvätt-tjänster, barnpassningstjänster och andra tjänster som normalt brukar hamna inom ramarna för det som kallas för RUT-tjänster. I och med detta söker vi nu dig ... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Stockholm!
PersonalExpressen bedriver sedan lång tid personalbemanning inom en rad olika områden med störst fokus på skolan, vården och omsorgen. Nu blickar vi framåt och utökar vår verksamhet till att även inkludera försäljning av städtjänster, tvätt-tjänster, barnpassningstjänster och andra tjänster som normalt brukar hamna inom ramarna för det som kallas för RUT-tjänster.
I och med detta söker vi nu dig som har erfarenhet av att arbeta med sådana tjänster sedan tidigare samt är personligen ambitiös i allmänhet och serviceinriktad i synnerhet. Vi har redan idag en hel del städuppdrag som behöver tillsättas, inte minst internt inom vår egna verksamhet, så det finns goda möjligheter till att få uppdrag omgående när du söker in till oss. I övrigt så kommer städuppdragen att finnas i hela Stockholms Län så oavsett var du bor så ser vi ett värde i att du söker in till oss. Vi på PersonalExpressen ser heller inget problem med att du som arbetar extra hos oss har andra jobb vid sidan av initialt innan du tar steget fullt ut och börjar på heltid tillsammans med oss längre fram.
PersonalExpressen erbjuder goda löner och du som arbetar med oss kan alltid känna dig trygg med att vi tar hand om vår personal lika bra som vi förväntar oss att vår personal tar hand om våra kunder. Det viktigaste för oss är att du som arbetar hos oss trivs och kan se dig själv stanna tillsammans med oss för en lång tid framöver. Vi som äger PersonalExpressen arbetar själva hårt i det och vi har alla som är här idag en varm och familjeinriktad attityd där vi ställer upp för varandra och tar hand om varandra. Det tycker vi är helt grundläggande för att skapa en trivsam arbetsmiljö där alla alltid ska känna sig sedda, hörda, respekterade och värderade för sina bidrag till den kollektiva framgången.
Sök in till oss redan idag så återkopplar vi inom kort och bokar en intervju där du får tillfälle att berätta mer om dig själv och inom vilka områden du vill arbeta. Vi tar också gärna emot ansökningar från dig som är nyanländ i Sverige eller har varit borta länge från arbetsmarknaden av någon annan anledning och därigenom har rätt till anställningsstöd från arbetsförmedlingen. Vi ser verkligen fram emot din ansökan och att få lära känna dig!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Visa mindre

ansvarsfull hemstädare

Ansök    Nov 9    Lareol HB    Städare/Lokalvårdare
LAREOL HB kommer att anställa en ansvarsfull person för att städa lyxhem och vika kläder Arbetstid varierrande från måndag till fredag mellan kl.08.00 -15.00 Arbetsplatsen är Östermalm , Danderyd Visa mer
LAREOL HB kommer att anställa en ansvarsfull person för att städa lyxhem och vika kläder
Arbetstid varierrande från måndag till fredag
mellan kl.08.00 -15.00
Arbetsplatsen är Östermalm , Danderyd Visa mindre

Hemservice specialist till Täby, Danderyd

Ansök    Nov 14    Vardagsfrid AB    Städare/Lokalvårdare
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen söka dig till vårt växande städteam i Täby och Danderyd! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserat sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jo... Visa mer
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen söka dig till vårt växande städteam i Täby och Danderyd!

Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserat sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget.

Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål.

Vi söker nu flera kollegor till våra hemstädningskunder i norra Stockholm.Rollen som hemstädare:

- Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet.
- Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170 kvm
- Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma.
- Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka.
- Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17)
- Vi söker dig som vill arbeta deltid

Krav på dig som sökande:

- Du har grundläggande språkkunskaper i svenska
- Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem.
- Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar.
- Du tycker om ordning och reda.
- Du har gärna erfarenhet av hemstädning.
- Du är inte rädd för hundar eller katter.
- Du är inte allergisk mot husdjur eller damm.
- Du förekommer EJ i polisens belastningsregister.

Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Välkommen med din ansökan till jobb.vardagsfrid.se, senast 10.12 2019. Urval till intervjuer kommer att ske löpande till våra rekryteringsträffar.

Om du har frågor du kan gärna skicka mejl till : [email protected] Visa mindre

Hushållerska/Hushållare med värme och glädje

Ansök    Aug 21    Mr Urban AB    Städare/Lokalvårdare
Mr. Urban söker världens bästa hushållerska/hushållare till familjer i Djursholm, Lidingö och Stockholm. Du skall vara noggrann och ha lång erfarenhet av att städa privata hem, där Du alltid ger det lilla extra. Vi ser att du ska vara nyfiken, positiv och gläds av service Om arbetsplatsen Mr Urban är ett expansivt företag som specialiserar sig på servicetjänster för privatpersoner och företag i Stockholm. Vi är stolta över vårt arbete och värnar om vara... Visa mer
Mr. Urban söker världens bästa hushållerska/hushållare till familjer i Djursholm, Lidingö och Stockholm. Du skall vara noggrann och ha lång erfarenhet av att städa privata hem, där Du alltid ger det lilla extra. Vi ser att du ska vara nyfiken, positiv och gläds av service

Om arbetsplatsen
Mr Urban är ett expansivt företag som specialiserar sig på servicetjänster för privatpersoner och företag i Stockholm. Vi är stolta över vårt arbete och värnar om varandra för att sträva mot gemensamma mål. Vi är i en expansiv fas och söker därför en hushållerska för att utöka vårt team.


Om tjänsten
Den här tjänsten skiljer sig mycket från andra hushållsnära tjänster. Du kommer ansvara för en kund á 8 timmar. Vi söker dig som har erfarenhet av hushållning, som tycker om att organisera och blir glad av ordning och reda. Du älskar människor och begreppet "serviceminded" beskriver dig som person. Du är bekväm i göromål som kan förekomma i ett hem, såsom städning, inhandling av mat, blommor, upphämtning och inlämning av kemtvätt och allt däremellenan. Vi ombesörjer större bostäder och företag och erbjuder den högsta kvalitén till alla våra klienter. Vi gör inga temporära städjobb utan arbetar med långsiktiga kundrelationer. Det är av stor vikt att ha du har goda referenser och erfarenhet från denna typ av arbete.


Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att städa privata exklusiva hem
Du är noggrann
Du är pålitlig, arbetar självständigt och är bra på att planera och organisera din tid och ditt arbete
Du drivs att få hjälpa andra
Du talar flytande svenska och/eller engelska
Du har B-körkort (ej krav men fördel)Arbetsuppgifter
Du kommer de första två veckorna ansvara för 1 kund á 8 timmar i veckan. Om du utför arbetet väl utökar vi med en ytterligare kund tills dess att du blir heltidsbelagd. I det stora hela så gäller det att allmänt hushålla hos kunderna:


Städa, tvätta, stryka
Fönsterputs
Organisera i hemmet
Diverse ärenden
Organisera kemtvätt
ta emot leveranser
HandlaVi erbjuder
Mr Urban är en välkomnande arbetsplats, där det alltid finns rum att växa. Vi erbjuder en heltidsanställning med en ingångslön på 160kr/timme plus semesterersättning samt:
För medarbetare med 1 hushållsansvar
Övertidsersättning
Sjukvårdsförsäkring, olycksfallsförsäkring m.m.
Tjänstepension

För medarbetare med 2-4 hushållsansvar:
Friskvårdsbidrag
Mobiltelefon

För tillsvidareanställda
FörmånsbilAnsökningskrav
Minst 2-års erfarenhet av hushållning och städning
Goda referenser
B-körkort (är en fördel)Språk
Svenska eller engelska


Ansökan
Är du den vi söker?
Vi ser fram emot din ansökan och välkomnar dig att skicka ditt CV och ett personligt brev till oss på: [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Husfru till familj och deras kontor i Danderyd,

Vi söker Husfru till familj och deras kontor i Danderyd. Vi söker dig som kan växla tempo snabbt, har eget driv och tycker om ansvar. Du har även sinne för detaljer, är nyfiken och empatisk. Du ska dessutom uppskatta att ha roligt samtidigt som du arbetar. Det finns hund och katt på arbetsplatserna. Du ska vara ekonomiskt sinnad och ha god materialkännedom. Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa... Visa mer
Vi söker
Husfru till familj och deras kontor i Danderyd.

Vi söker dig som kan växla tempo snabbt, har eget driv och tycker om ansvar. Du har även sinne för detaljer, är nyfiken och empatisk. Du ska dessutom uppskatta att ha roligt samtidigt som du arbetar.
Det finns hund och katt på arbetsplatserna. Du ska vara ekonomiskt sinnad och ha god materialkännedom.

Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi lägger vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor med målet att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas med vår ambition att ge gästen/familjen en fulländad upplevelse och lite till.

Du ska ha B-körkort och behärska det svenska språket i tal och skrift. Meriterande om du har goda kunskaper i engelska.

Du ska ha gått någon av nedanstående utbildningar:

Utbildning till husfru finns inom gymnasieskolan på Hotell- och turismprogrammet. Utbildning kan även finnas inom Yrkeshögskolan (Yh), den är eftergymnasial.
Även kommunal vuxenutbildning kan ha utbildning inom yrkesområdet.Arbetsuppgifter

Som Husfru har du ansvaret för att samtliga faciliteter, utrymmen/rummen är ordentligt städade och utomhusmiljön ser representativ ut. Som Husfru ansvarar du bland annat för städ, textilier och utsmyckningar, tvätta, stryka och lättare matlagning. Du kommer få städa samt utföra arbetsuppgifterna själv och andra perioder ansvara för ett antal anställda eller inhyrda.

Du har hand om kontor, hem och övernattningslägenheter samt förråden. Du sköter också inköp av bland annat förbrukningsmateriel och städmaterial samt ser till att det finns tillräckligt med kaffe till köken, toapapper, handdukar och annat material. Du kommer också sköta inköp och upphandlingar på uppdrag av VD och Kontorschefen.
Som Husfrun deltar du själv i det löpande arbetet gällande städning och underhåll.

Anställning
Tjänstgöringsgrad: Deltid, 75%.
Start: Enligt överenskommelse.
Anställningsform: Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.


Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 21 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Städerska / lokalvårdare allt i allo sökes till litet huvudkontor

Ansök    Aug 19    Fyröringen AB    Städare/Lokalvårdare
Platsannons Städning/ administration / allmänt plockHejsanFöretaget startade 2006 och har succesivt utökats sedan dess. Huvudverksamheten är några tiotals butiker som finns på olika orter runt om i Sverige. Det finns också ett antal mindre fastigheter. Söker nu någon som främst kan hjälpa till med städning centralt på det lilla huvudkontoret. Sedan i en förlängning även förhoppningsvis utvidga arbetsuppgifterna till vissa i början enklare administrativa up... Visa mer
Platsannons Städning/ administration / allmänt plockHejsanFöretaget startade 2006 och har succesivt utökats sedan dess. Huvudverksamheten är några tiotals butiker som finns på olika orter runt om i Sverige. Det finns också ett antal mindre fastigheter. Söker nu någon som främst kan hjälpa till med städning centralt på det lilla huvudkontoret. Sedan i en förlängning även förhoppningsvis utvidga arbetsuppgifterna till vissa i början enklare administrativa uppgifter som man kan lära sig löpande. Exempelvis packa olika utskick till butikerna i form av brev plocka ihop saker kring säljtävlingar m.m. Sortera kvitton göra förarbete på det området. Sortera marknadsföring och dokumentera det som sedan gås igenom inför arkivering. Sortera underlag inför kostnadsfördelning som skall fördelas på olika områden. Även sortering av vissa varor är aktuellt att göra vid enstaka tillfällen. Det finns alltid att göra och man får lägga det på en lagom nivå och utöka med vissa arbetsuppgifter om det passar fungerar. Söker någon som är glad och stabil. Någon med en positiv livssyn som är genuint ärlig och hederlig. Bakgrundskunskap utbildning är inte viktigt det viktiga är att man är positiv ärlig och gillar att jobba resten kan man lära sig.  Arbetsplatsen är i Djursholm och många barn kan röra sig i omgivningarna kring arbetsplatsen så det är bra att tycka om barn.Önskar er en härlig dag på vår fantastiska planet ser fram emot era ansökningarIfall ni känner att ni passar perfekt in på denna beskrivning MvhJohan Olofsson Visa mindre

Husfru till familj och deras kontor i Danderyd ,

Vi söker Husfru till familj och deras kontor i Danderyd. Vi söker dig som kan växla tempo snabbt, har eget driv och tycker om ansvar. Du har även sinne för detaljer, är nyfiken och empatisk. Du ska dessutom uppskatta att ha roligt samtidigt som du arbetar. Det finns hund och katt på arbetsplatserna. Du ska vara ekonomiskt sinnad och ha god materialkännedom. Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa... Visa mer
Vi söker
Husfru till familj och deras kontor i Danderyd.

Vi söker dig som kan växla tempo snabbt, har eget driv och tycker om ansvar. Du har även sinne för detaljer, är nyfiken och empatisk. Du ska dessutom uppskatta att ha roligt samtidigt som du arbetar.
Det finns hund och katt på arbetsplatserna. Du ska vara ekonomiskt sinnad och ha god materialkännedom.

Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi lägger vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor med målet att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas med vår ambition att ge gästen/familjen en fulländad upplevelse och lite till.

Du ska ha B-körkort och behärska det svenska språket i tal och skrift. Meriterande om du har goda kunskaper i engelska.

Du ska ha gått någon av nedanstående utbildningar:

Utbildning till husfru finns inom gymnasieskolan på Hotell- och turismprogrammet. Utbildning kan även finnas inom Yrkeshögskolan (Yh), den är eftergymnasial.
Även kommunal vuxenutbildning kan ha utbildning inom yrkesområdet.Arbetsuppgifter

Som Husfru har du ansvaret för att samtliga faciliteter, utrymmen/rummen är ordentligt städade och utomhusmiljön ser representativ ut. Som Husfru ansvarar du bland annat för städ, textilier och utsmyckningar, tvätta, stryka och lättare matlagning. Du kommer få städa samt utföra arbetsuppgifterna själv och andra perioder ansvara för ett antal anställda eller inhyrda.

Du har hand om kontor, hem och övernattningslägenheter samt förråden. Du sköter också inköp av bland annat förbrukningsmateriel och städmaterial samt ser till att det finns tillräckligt med kaffe till köken, toapapper, handdukar och annat material. Du kommer också sköta inköp och upphandlingar på uppdrag av VD och Kontorschefen.
Som Husfrun deltar du själv i det löpande arbetet gällande städning och underhåll.

Anställning
Tjänstgöringsgrad: Deltid, 75%.
Start: Enligt överenskommelse.
Anställningsform: Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.


Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 21 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Städare sökes till nystartat städföretag i Stockholm

Ansök    Jul 25    Olsson Erik    Städare/Lokalvårdare
STÄDFOLKET söker nu 2 st städare/städerskor i Stockholm med yrkesvana inom flyttstädning. Du förväntas klara arbetet självständigt. Tjänsten är på behovsanställning nu i början men med stor chans till fast anställning längre fram. Vem är du?- Du ska ha erfarenhet inom yrket.- Du ska kunna uppvisa erfarenheter vid ev. intervju.- Du är ostraffad.- Du är ordningsam och punktlig.- Viktigt att du kan prata svenska. Vilka är vi?Städfolket är ett relativt nystart... Visa mer
STÄDFOLKET söker nu 2 st städare/städerskor i Stockholm med yrkesvana inom flyttstädning. Du förväntas klara arbetet självständigt. Tjänsten är på behovsanställning nu i början men med stor chans till fast anställning längre fram. Vem är du?- Du ska ha erfarenhet inom yrket.- Du ska kunna uppvisa erfarenheter vid ev. intervju.- Du är ostraffad.- Du är ordningsam och punktlig.- Viktigt att du kan prata svenska. Vilka är vi?Städfolket är ett relativt nystartat städföretag i Stockholm men med många års erfarenhet, vi är specialiserade på flyttstädning. Vi är just nu i en expansiv fas och behöver nu få in 2 st duktiga personer som delar våra värderingar. Vi vill alltid göra det lilla extra för kunden.Våra uppdrag och kunder är framförallt privatpersoner och flyttstädningar. Vi har väl inkörda rutiner och utför jobb över hela Stockholm.Skicka din ansökan/CV till: [email protected] Vänliga Hälsningar,Erik Olsson, Verksamhetschef/[email protected] Visa mindre

Husmor eller husfar till Djursjukhus i Danderyd

Ansök    Maj 29    Veterankraft AB    Städare/Lokalvårdare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Tjänsten som Husmor eller Husfar börjar med utbildning w 31 och sedan vikariat w 32 och 33, därefter går tjänsten över på deltid och vid behov.Dina arbetsuppgifter
Vår kunds sysselsättning är att hjälpa sjuka och skadade djur och de har bland annat rehabilitering, kirurgi och akutmottagning. Många gånger måste de springa ifrån mat eller fika och lämnar stundtals lunchrumet i oreda.
Därför söker de nu en husmor eller husfar som kan hjälpa dem att: hålla reda på lunchrummet, se till att veterinärernas och vårdpersonalens kläder skickas till tvätt, att man stryker och lägger in tvätt, beställer mat vid tillfällen och ser till att det är allmänt rent och snyggt.

Vem är du?
Du är en person som älskar djur eller åtminstone inte har några problem att vara runt hundar och katter. du tycker om att ha rent och fint runtomkring dig och tycker om att få andra människor att le och trivas.

Ansökan
Känner du att du är rätt person för den här tjänsten, välkommen in med din ansökan. Visa mindre