Lediga jobb som Transport i Danderyd

Se lediga jobb som Transport i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Chaufför till logistikavdelningen

Ansök    Okt 3    Als Scandinavia AB    Budbilsförare
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Stockholm (Danderyd) har vi ett laboratorium med fokus på analyser med korta svarstider. Det gäller framförallt organiska föreningar, metaller och fysikaliska kemiska parametrar i jord och v... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors.
I Stockholm (Danderyd) har vi ett laboratorium med fokus på analyser med korta svarstider. Det gäller framförallt organiska föreningar, metaller och fysikaliska kemiska parametrar i jord och vatten.
Läs mer på www.alsglobal.se


Chaufför till logistikavdelningen
Vi behöver nu förstärka vårt team på logistikavdelningen med en chaufför för vår Stockholms sträcka.
· Stockholm – Jönköping - Stockholm


Om tjänsten
I tjänsten ingår det leverans av provmaterial till våra kunder samt möta upp våra bilar stationerade i Göteborg och Landskrona.
Arbetet utgår från vår site i Danderyd.


Egenskaper:
Vi söker dig med god körvana, gärna med elbil, som har haft B-körkort i minst 1 år.
Du är serviceinriktad, ansvarsfull och pålitlig samt van att självständigt lösa utmaningar och ta snabba beslut utan att säkerheten påverkas. Du är van att jobba med tekniska hjälpmedel som GPS samt appar i mobiltelefon och läsplatta och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Arbetstider:
Heltid måndag till fredag. Du kommer att köra företagets elbilar på följande sträcka;
Stockholm – Jönköping - Stockholm, ungefärlig start 13.30 och hemkomst 22.30

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning.
Din ansökan, innehållande CV och personligt brev, vill vi ha senast den 14 oktober 2022 till [email protected]


Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är avslutad.


Ange referens Chaufför Danderyd i din ansökan.


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Gabriel Lönnerblad, gruppchef för logistikavdelningen
08-52775237, [email protected] Visa mindre

Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Danderyd

Ansök    Okt 21    URBASER AB    Renhållningsförare
Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner ... Visa mer
Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.


 
Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss! 

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i ett antal kommuner i Norrort och från och med i december har vi, på uppdrag av och i samarbete med Danderyds kommun, äran att få utöka verksamheten med ytterligare ett uppsamlingsområde.

Vi söker därför flera duktiga C-kortschaufförer som är redo för nya utmaningar och erfarenheter på en helt nystartad avdelning.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är Urbasers ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Danderyd rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. I den här tjänsten utgår du från vår depå i Vällsta, Upplands Väsby, och rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
- Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
- Avvikelserapportering.
- Dagligt underhåll av fordon och påbyggnad.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-kort och YKB.
- Behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och samarbetsvillig. Du är en ansvarsfull person som sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av avfallsinsamling.

Övrigt
Start: 12 december 2022.
Anställningsform och omfattning: Tillsvidare, heltid (provanställning tillämpas).
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag till fredag, dagtid mellan kl. 06:00 och 15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi strävar efter att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected] Visa mindre

Taxiförare, 100% med arbetstid vardagar

Med glädje kan vi meddela att Bergkvarabuss vunnit uppdrag i Stockholmsområdet där vi fått förtroendet att framföra taxitrafik för Färdtjänstnämnden! Vi söker nu en taxiförare som ska utföra trafik i Danderyds kommun.  Avtalet ska starta 1 mars, men för att kunna säkerställa en god introduktion och utbildning i avtalet och på tjänsten ser vi gärna att du tillträder i mitten på februari. Uppdraget är anropsstyrt under vardagar. Uppdraget kommer innebära he... Visa mer
Med glädje kan vi meddela att Bergkvarabuss vunnit uppdrag i Stockholmsområdet där vi fått förtroendet att framföra taxitrafik för Färdtjänstnämnden!

Vi söker nu en taxiförare som ska utföra trafik i Danderyds kommun. 
Avtalet ska starta 1 mars, men för att kunna säkerställa en god introduktion och utbildning i avtalet och på tjänsten ser vi gärna att du tillträder i mitten på februari.
Uppdraget är anropsstyrt under vardagar. Uppdraget kommer innebära heltidsanställning med månadslön enligt taxiavtalet. 
Att arbeta som taxichaufför hos oss kräver att du framför fordonet på ett tryggt och säkert och sätt och att du levererar en hög servicenivå. 
För att trivas hos oss bör du vara flexibel och lösningsorienterad. Du trivs i mötet med människor, har en positiv inställning och bjuder gärna på ett leende.
Vi söker dig som tidigare arbetat med färdtjänst och som har ett sinne för service. Vi vill gärna att du har taxilegitimation och att du kan påvisa tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket. Eftersom yrket kräver att du kan kommunicera med resenärerna förusätter vi att du har god svenska. 
Stationeringsorten för uppdraget är Länna alternativt om du bor i Danderyds kommun och kan/vill ha fordonet hemma.
Vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgrad är 100 procent.  Tillträde i februari eller enligt överenskommelse. Ansökningarna kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka din ansökan. 
Vi kommer även vara i behov av behovsanställningar för att täcka upp uppkomna behov när ordinarie personal är frånvarande. Är du intresserad av tillfälliga arbetstillfällen är du också välkommen att skicka in en ansökan . Skriv då gärna i din ansökan att du är intresserad av behovsanställning.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Strategisk Planerare

Ansök    Aug 9    Hector Rail AB    Transportplanerare
Hector Rail söker nu en Strategisk Produktionsplanerare med placering i Danderyd Hector Rail grundades 2004 och ägs sedan 2020 av Ancala European Infrastructure Fund II. Bolaget är Skandinaviens största privatägda tågoperatör för godstransporter och erbjuder tågtransporter till kunder inom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreati... Visa mer
Hector Rail söker nu en Strategisk Produktionsplanerare med placering i Danderyd
Hector Rail grundades 2004 och ägs sedan 2020 av Ancala European Infrastructure Fund II. Bolaget är Skandinaviens största privatägda tågoperatör för godstransporter och erbjuder tågtransporter till kunder inom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. Hector Rail kör systemtåg för godstransport samt dragtjänster för passagerartrafik och har en bred affärsportfölj med miljövänliga transporter och tjänster; tunga transporter med bland annat stål, malm, trä och sten, intermodala transporter och chartertåg för passagerartrafik samt dragtjänster, vagnar och växling. Hector Rail är ett modernt företag med effektiva processer och tekniska lösningar med medarbetare som har hög kompetens och ett starkt kundfokus. Hector Rail är en stark röst i järnvägsbranschen!


Redo för en ny utmaning?
Hector Rail erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö där du bidrar till en strategisk utveckling.
Som Strategisk Produktionsplanerare på Hector Rail har du ett övergripande ansvar för hur vi planerar vår produktion enligt uppsatta mål och riktlinjer.
Du har en central och viktig roll med tätt samarbete med sälj- och marknad då en viktig del av arbetet är att räkna på nya eller förändrade affärer.
I rollen ingår det bland annat uppgifter som:
· Leda planeringen inom ramen för tidtabellsprocessen för nästkommande år
· Planera och räkna på nya eller förändrade affärer tillsammans med Marknad/Sälj
· Övergripande optimering av Hector Rails produktionsupplägg
· Ansvara för kontakter med Trafikverket och andra infrastrukturhållare
· Arbeta med ständiga förbättringar inom Planeringen
· Redovisning av relevanta nyckeltal
Vem är du?
Som person är du självgående, noggrann, analytisk och strukturerad har en god ekonomisk förståelse samt förmåga att leda och fördela arbetet på ett effektivt och affärsmässigt sätt.
Det är viktigt att du kan fatta korrekt avvägda beslut i en arbetsmiljö med högt tempo och på ett självgående sätt ha förmåga att prioritera utifrån verksamhetens skiftande behov.
Vi söker dig som har högskoleutbildning, inom teknik, logistik eller transport. Minst 4-5 års erfarenhet av planering. Du har en god datavana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet, med djup kunskap i Excel. Erfarenhet av planeringssystem är ett krav.
I rollen behöver du förutom svenska, kunna vara bekväm med att kommunicera på engelska, både muntligt och skriftligt. Grundkunskaper i tyska, danska eller norska är meriterande.
Hector Rail erbjuder bland annat förmåner som friskvårdsbidrag på 3 500 kr per år och receptbelagda mediciner upp till högkostnadsskyddet.
Kollektivavtal spårtrafik
Tjänsten är ett på heltid, Tjänsten är placerade på vårt kontor i Danderyd, och resor kan förekomma i tjänsten.
Vi intervjuar löpande, tjänsten ska helst vara tillsatt i augusti-september.
Maila din ansökan märkt Strategisk planerare till: [email protected] Visa mindre

Truckförare/lagerarbetare i Vallentuna

Ansök    Aug 25    Almestar Multiservice AB    Lagerarbetare
Har du truckkort och erfarenhet av truckkörning? Söker du efter din nya arbetsplats? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi personer som har truckkort för ett heltidsarbete till ett väletablerat företag som säljer djurprodukter runt hela Norden. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt. Med 6 månaders provanställning som kan leda till timanst... Visa mer
Har du truckkort och erfarenhet av truckkörning? Söker du efter din nya arbetsplats? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi personer som har truckkort för ett heltidsarbete till ett väletablerat företag som säljer djurprodukter runt hela Norden.
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.
Med 6 månaders provanställning som kan leda till timanställning.
Arbetstiderna är förlagda på dagen måndag-fredag men du ska också kunna jobba minst 2 helger varje månad.
I övrigt krävs det att du
har truckkort A1-4, B1-4 och D-1
har minst 6 månader erfarenhet av truckkörning
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
kan bära tungt
är noggrann och ansvarstagande
du har en hög stresstolerans
vill utvecklas
är flexibel (övertid kan förekomma)Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Almestar men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Sök tjänsten redan idag.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Almestar Multiservice med 21 år av nöjda kunder. Vi är ett komplett serviceföretag som sätter dig och miljön i fokus. Hos oss kan du även söka extrajobb vid sidan av studierna. Besök vår hemsida www.almestar.se Visa mindre

Lokförare Värtan Stockholm

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. 300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Hecto... Visa mer
Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.
300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.
Hector Rails spännande uppdrag för Stockholm Exergi innebär att vi kör biobränsle från ett flertal terminaler i Sverige och Norge, till värmeverket i Värtahamnen. Vi behöver anställa fler kompetenta och engagerade kollegor då några av våra förare kommer byta stationeringsort internt.
Vi vill att du som söker dig till oss är utbildad förare och att du har minst sex månaders erfarenhet av körning inom godstrafik. Som person är du ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Du trivs i en växande organisation med starka ägare, som präglas av innovativa upplägg och stor flexibilitet och där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även goda kunskaper i engelska.
Samtliga tjänster är på heltid och vi tillämpar månadslön. Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com
Kollektivavtal branschavtal Spårtrafik
Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till [email protected] Ange “Stationering Värtan” i ämnesraden.
Urval och intervjuer görs löpande. Visa mindre

Händelserik och omväxlande tjänst för dig med C-körkort och YKB!

Ansök    Maj 18    Circla Recycling AB    Flyttkarl/Stadsbud
NOTERA! Man kan endast ta sig till vår anläggning med bil. ________________ Circla Recycling består av tre tjänsteavdelningar: Plockservice, Transport och Anläggning. Den här tjänsten avser vår Plockserviceavdelning. Vi är ett entreprenörsdrivet ISO-miljöcertifierat återvinningsföretag som ligger rätt i tiden; Med högt miljöfokus, starkt driv och en entreprenörsanda som inte går att ta miste på. Nu vill vi ha DIG med i Circla-familjen! Vi växer och tempot... Visa mer
NOTERA!
Man kan endast ta sig till vår anläggning med bil.

________________
Circla Recycling består av tre tjänsteavdelningar: Plockservice, Transport och Anläggning. Den här tjänsten avser vår Plockserviceavdelning.
Vi är ett entreprenörsdrivet ISO-miljöcertifierat återvinningsföretag som ligger rätt i tiden; Med högt miljöfokus, starkt driv och en entreprenörsanda som inte går att ta miste på. Nu vill vi ha DIG med i Circla-familjen! Vi växer och tempot är högt, men väldigt roligt. Det här jobbet är något för dig som har C-körkort och YKB, men som vill göra något annorlunda!
Vi på Circlas Plockservice är experter på att sortera och transportera bort olika typer av grovavfall. Vi hämtar möbler, vitvaror, kläder, husgeråd, trädgårdsavfall, attiraljer och byggavfall mm. Sedan 2011 har vi även utvecklat helhetslösningar för dödsbon och är nu Sveriges största aktör på just bortforsling av dödsbon och andra bostäder. Det vi hämtar transporteras sedan med tung och/eller lätt lastbil med bakgavellyft till vår egen avfallsanläggning eller direkt till slutdestination.
Om du gillar högt tempo och att jobba med kroppen så är det här perfekt för dig! Uppdragen är ofta fysiskt krävande, men den ena dagen är sällan den andra lik! Det är viktigt att du förstår vikten av service i världsklass, eftersom vår höga kundnöjdhet är något vi är mycket stolta över och lägger stor vikt vid. För dig som C-chaufför är ett genuint bilintresse så klart ett plus.
På Circla jobbar vi som ett lag. Att lyfta varandra i det dagliga arbetet är väldigt viktigt, så vi behöver dig med positiv energi som har förmågan att se lösningar och som besitter stor ansvarskänsla.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

TEAM MANAGER COMMERCIAL OPERATIONS

Megger är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen och bidrar på så sätt till ett mer hållbart och säkert samhälle. Det gör vi genom att hjälpa våra kunder att leverera den elektriska energi du använder varje dag på ett effektivt sätt. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll... Visa mer
Megger är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen och bidrar på så sätt till ett mer hållbart och säkert samhälle. Det gör vi genom att hjälpa våra kunder att leverera den elektriska energi du använder varje dag på ett effektivt sätt. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning.

Megger har sitt huvudkontor i Dover, England och har globalt ca 1400 anställda. Tillverkning sker på 9 platser i 5 olika länder. Det svenska bolaget, Megger Sweden AB har ca 120 anställda och kontoret ligger i Danderyd. www.megger.se

Team Manager Commercial Operations till marknadsledande Megger
Är du en trygg, inspirerande och erfaren ledare som är redo för nästa utmaning?

Som Team Manager Commercial Operations kommer du att leda och utveckla ett team om 5 medarbetare. Rollen innebär ett stort ansvar och förväntningar på dig som ledare och chef. Många av processerna och arbetssätten har utvecklats de senaste åren och du kommer att komma in i en viktig fas att etablera ett långsiktigt, smidigt, effektivt och hållbart arbetssätt. Som erfaren förändringsledare och verksamhetsutvecklare triggas du av utmaningar och att skapa utveckling och effektiva team.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innebära;
Motivera och leda Order & Export teamet.
Fördela arbetet så att en hållbar arbetsbelastning uppnås och leverans kan ske enligt överenskomna SLA:er.
Säkra så att system och processer efterlevs och lever upp till överenskomna krav.
Hantera och lösa system- eller processfrågor.
Ansvara för att teamet har rätt kompetenser, verktyg och stöd som krävs för att kunna utföra sina arbetsuppgifter på önskvärt sätt.
Att utveckla verksamheten och dess arbetssätt genom att fånga upp, rekommendera och implementera system- eller processförändringar.
Att avlasta teamet och hjälpa till med dagliga arbetsuppgifter inom Order & Export.


Vidare kommer du att ansvara för order- och faktureringsprocesser, processer för offerthantering samt ha personalansvar för teamet. Rollen är central och viktig med flertalet kontaktytor och nära samarbeten. Rapportering sker till Sales Manager Nordic & Baltics.

Som anställd hos Megger kommer du att:
Arbeta med världsledande teknik inom bärbara test- och mätinstrument för elektriska mätningar.
Verka under samma tak som både produktledning, utveckling, inköp och produktion vilket är unikt i branschen.
Vara en närvarande och engagerad chef - samtliga chefer hos Megger går ledarskapsprogram för att kunna stötta dig och medarbetarna på bästa möjliga sätt.
Bli en del av ett företag med stor mångfald, dedikerade medarbetare och ett gemensamt brinnande intresse för tekniken. Megger kännetecknas av en inkluderande företagskultur med korta kommunikationsvägar.
Få möjlighet att utvecklas både tekniskt och i din yrkesmässiga roll. Både inom den lokala organisationen och Meggers globala organisation.
Erbjudas friskvårdsbidrag, tillgång till kontorets gym och en konkurrenskraftig lön.

Som person

Du är en trygg, lugn och kommunikativ ledare med god förståelse hur man bygger framgångsrika team. Förmåga att se såväl helhet som förståelse för detaljfrågor.

Du besitter intresse för såväl människor/teamet som för hur arbetet rent process- och systemmässigt kan utvecklas och effektiviseras. Genom att vara en tydlig kravställare med stort engagemang och förmågan att inspirera lyckas du få verksamheten och medarbetarna att utvecklas.

Bakgrund och erfarenheter
Vi söker en erfaren ledare och chef med tidigare erfarenhet av förändringsledning och verksamhetsutveckling. Du har erfarenhet av export-/importverksamhet (gärna teknikbolag) och av att verka i en internationell miljö. Vidare är du van att arbeta i ERP system (gärna SAP men det är inget krav), har en relevant eftergymnasial utbildning samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Om tjänsten
Omfattning; Heltid, tillsvidare                                                                                                 
Placering: Danderyd
Start: Enligt överenskommelse


Har du frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult;

Niklas Almquist, [email protected], tel. +46 (0)733 640 640

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då våra intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Order, Export, Import, Team Leader, Team Manager, Business Process, Sales Operations, Ledare Visa mindre

Styrman till Skolfartyg

Ansök    Jun 28    Klart Skepp Marinteknik AB    2:e Styrman
Vi söker en styrman till Marina läroverkets skolfartyg T/S Älva. Heltidsanställning 8/8 2022 till 2/6 2023 med arbete enligt avlösningssystem. Längden på arbete/ledighet variera under året. Totalt ombordtjänst ca 150 dagar under perioden. Älva lämnar Sverige den 23 augusti 2022 och återkommer i juni 2023. Under året seglar vi runt i Europa och tillbringar vintern på Kanarieöarna. Ombord seglar vi med gymnasieelever från Marina läroverkets olika program. Du... Visa mer
Vi söker en styrman till Marina läroverkets skolfartyg T/S Älva.
Heltidsanställning 8/8 2022 till 2/6 2023 med arbete enligt avlösningssystem. Längden på arbete/ledighet variera under året. Totalt ombordtjänst ca 150 dagar under perioden.
Älva lämnar Sverige den 23 augusti 2022 och återkommer i juni 2023. Under året seglar vi runt i Europa och tillbringar vintern på Kanarieöarna.
Ombord seglar vi med gymnasieelever från Marina läroverkets olika program.
Du skall ha behörighet klass V och GOC och framför allt tycka om att jobba med utbildning. Erfarenhet från segelfartyg är meriterande. Visa mindre

Chaufför av lastbil med C-kort och YKB som krav.

Ansök    Maj 18    Circla Recycling AB    Flyttkarl/Stadsbud
NOTERA! Man kan endast ta sig till vår anläggning med bil. ________________ Circla Recycling består av tre tjänsteavdelningar: Plockservice, Transport och Anläggning. Den här tjänsten avser vår Plockserviceavdelning. Vi är ett entreprenörsdrivet ISO-miljöcertifierat återvinningsföretag som ligger rätt i tiden; Med högt miljöfokus, starkt driv och en entreprenörsanda som inte går att ta miste på. Nu vill vi ha DIG med i Circla-familjen! Vi växer och tempot... Visa mer
NOTERA!
Man kan endast ta sig till vår anläggning med bil.

________________
Circla Recycling består av tre tjänsteavdelningar: Plockservice, Transport och Anläggning. Den här tjänsten avser vår Plockserviceavdelning.
Vi är ett entreprenörsdrivet ISO-miljöcertifierat återvinningsföretag som ligger rätt i tiden; Med högt miljöfokus, starkt driv och en entreprenörsanda som inte går att ta miste på. Nu vill vi ha DIG med i Circla-familjen! Vi växer och tempot är högt, men väldigt roligt. Det här jobbet är något för dig som har C-körkort och YKB, men som vill göra något annorlunda!
Vi på Circlas Plockservice är experter på att sortera och transportera bort olika typer av grovavfall. Vi hämtar möbler, vitvaror, kläder, husgeråd, trädgårdsavfall, attiraljer och byggavfall mm. Sedan 2011 har vi även utvecklat helhetslösningar för dödsbon och är nu Sveriges största aktör på just bortforsling av dödsbon och andra bostäder. Det vi hämtar transporteras sedan med tung och/eller lätt lastbil med bakgavellyft till vår egen avfallsanläggning eller direkt till slutdestination.
Om du gillar högt tempo och att jobba med kroppen så är det här perfekt för dig! Uppdragen är ofta fysiskt krävande, men den ena dagen är sällan den andra lik! Det är viktigt att du förstår vikten av service i världsklass, eftersom vår höga kundnöjdhet är något vi är mycket stolta över och lägger stor vikt vid. För dig som C-chaufför är ett genuint bilintresse så klart ett plus.
På Circla jobbar vi som ett lag. Att lyfta varandra i det dagliga arbetet är väldigt viktigt, så vi behöver dig med positiv energi som har förmågan att se lösningar och som besitter stor ansvarskänsla.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare Produktion - Danderyd - Heltid

Ansök    Mar 28    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare i en produktion hos en av våra kunder i Danderyd. Som lagermedarbetare arbetar du både självständigt och i team med dina kollegor. Arbetet innebär montering och bygga ihop sängar samt att hålla ordning och reda på lagret. Du kommer att jobba i god s... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare i en produktion hos en av våra kunder i Danderyd.
Som lagermedarbetare arbetar du både självständigt och i team med dina kollegor. Arbetet innebär montering och bygga ihop sängar samt att hålla ordning och reda på lagret. Du kommer att jobba i god samverkan med andra avdelningar på lagret för att få logistiken att flöda. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.


Exempel på arbetsuppgifter:
Arbeta med inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar
Montering
Sängskapande

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du jobbar hos en våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och hela tiden erbjuder ett glatt humör och god service. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+B
Arbetat i produktionPlats: Danderyd
Arbetstider: Arbetet är förlagt 07.00-16.00 mån-fre
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: 100%
Om oss:
Simplex grundades år 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet.
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.


Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet. Visa mindre

vice brädgårdschef

Som vice brädgårdschef ansvarar du tillsammans med brädgårdschefen för driften av hela vårt lager vilket bland annat innefattar orderplock, kundmottagning, trucklastning/lossning, upplockning av varor samt avrop/beställning till lager. Tillsammans med brädgårdschefen agerar du som en "spelande tränare" och är lagkapten för medarbetarna i brädgården och arbetar nära tillsammans med dem och övriga kollegor. Du förväntas löpande rapportera avvikelser och bidr... Visa mer
Som vice brädgårdschef ansvarar du tillsammans med brädgårdschefen för driften av hela vårt lager vilket bland annat innefattar orderplock, kundmottagning, trucklastning/lossning, upplockning av varor samt avrop/beställning till lager. Tillsammans med brädgårdschefen agerar du som en "spelande tränare" och är lagkapten för medarbetarna i brädgården och arbetar nära tillsammans med dem och övriga kollegor. Du förväntas löpande rapportera avvikelser och bidra med konstruktiva förslag som kan leda till förbättringar av verksamheten.
Vi söker dig om är positiv, noggrann och flexibel med osviklig känsla för service och förstår att våra kunder alltid kommer i första hand. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo. Körkort B och datorvana är krav. Vi ser gärna att du har några års relevant arbetslivserfarenhet och erfarenhet av liknande jobb inom byggmaterialhandeln är meriterande.

Djursholms Trä säljer och levererar trävaror och byggmaterial till yrkesfolk från vår anläggning i Djursholm. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har tolv anläggningar i Stockholm, Norsborg, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Västerås och Örebro. Koncernen har ca 300 anställda och omsatte 2021 ca 1.8 miljarder kronor. Visa mindre

Lättmatros till skolfartyg.

Ansök    Mar 23    Klart Skepp Marinteknik AB    Lättmatros
Vi söker en lättmatros eller matros TF för resa med skolfartyget Älva från Cork på Irland till Brügge i Belgien 8/4 till 11/5 Läs mer om oss på www.marinalaroverket.se. Visa mer
Vi söker en lättmatros eller matros TF för resa med skolfartyget Älva från Cork på Irland till Brügge i Belgien
8/4 till 11/5
Läs mer om oss på www.marinalaroverket.se. Visa mindre

Styrman till skolfartyg

Vi söker akut en styrman till segelfartyget Älva för resa från Kanarieöarna till Irland. Påmönstring snarast! Resan beräknas pågå 15/3-10/4. Behörighet klass V samt GOC. Läs mer om oss på www.marinalaroverket.se. Visa mer
Vi söker akut en styrman till segelfartyget Älva för resa från Kanarieöarna till Irland. Påmönstring snarast!
Resan beräknas pågå 15/3-10/4.
Behörighet klass V samt GOC.
Läs mer om oss på www.marinalaroverket.se. Visa mindre

Brevbärare sökes till Danderyd

Ansök    Feb 22    CityMail Sweden AB    Brevbärare
Är du CityMails nya brevbärare? Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig g... Visa mer
Är du CityMails nya brevbärare?

Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig grunderna för att komma igång på bästa sätt. Vi har flera lokalkontor i Danderyd med omnejd, vilket ökar möjligheterna till arbete. Vi ser gärna att du tar möjligheten att nyttja möjligheten! Rekryteringen sker fortlöpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag. Sök idag!

Är du rätt person för jobbet som brevbärare?
Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som brevbärare och inom CityMail. Vi värdesätter din ambition, flexibilitet och vilja att lyckas! För att lyckas i rollen som brevbärare tror vi att du har ett öga för detaljer, är ansvarstagande och du känner dig bekväm med att vara ute i trafiken. Vi använder både cykel, moped och bil i post- och paketutdelningen.

Tjänsten är en behovsanställning, med goda möjligheter till övergång en tillsvidareanställning. Det är varierande arbetstider där behovet är främst under kontorstid, helgfria vardagar.

Vi söker dig som:

• Är minst 18 år,
• Har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
• Trivs med ett fysiskt arbete,
• Har förarbevis för moped, 
• Har B-körkort, 

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av liknande uppgifter,

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 117,06 kr exkl. 12% semesterersättning (131,11 kr inkl. semesterersättning).

Vi erbjuder
Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter. Genom oss får en trygghet. Utöver att vi har kollektivavtal, med vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer, erbjuder vi dig friskvårdsbidrag.

En start med många möjligheter
Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatumet har passerat.

Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på [email protected] så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Om oss
CityMail är ett modernt företag med ett öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

CityMail har sedan 1991 varit ett alternativ gällande porto, sortering och leverans av brev och paket till hushåll och företag i Sverige. Vårt ursprung som en utmanare till det statliga monopolet har skapat en kultur att alltid vara lösningsorienterade och upprätthålla en hög kvalitet. Allt med en hög servicegrad, för våra kunder och för deras kunder. Ca 2 000 personer får varje år lön från oss. Visa mindre

Brevbärare sökes till Danderyd

Ansök    Jan 21    CityMail Sweden AB    Brevbärare
Är du CityMails nya brevbärare? Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig g... Visa mer
Är du CityMails nya brevbärare?

Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig grunderna för att komma igång på bästa sätt. V Rekryteringen sker fortlöpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag. Sök idag!

Är du rätt person för jobbet som brevbärare?
Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som brevbärare och inom CityMail. Vi värdesätter din ambition, flexibilitet och vilja att lyckas! För att lyckas i rollen som brevbärare tror vi att du har ett öga för detaljer, är ansvarstagande och du känner dig bekväm med att vara ute i trafiken. Vi använder både cykel, moped och bil i post- och paketutdelningen.

Tjänsten är en behovsanställning, med goda möjligheter till övergång en tillsvidareanställning. Det är varierande arbetstider där behovet är främst under kontorstid, helgfria vardagar.

Vi söker dig som:

• Är minst 18 år,
• Har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
• Trivs med ett fysiskt arbete,
• Har förarbevis för moped, 
• Har B-körkort, 

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av liknande uppgifter,

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 117,06 kr exkl. 12% semesterersättning (131,11 kr inkl. semesterersättning).

Vi erbjuder
Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter. Genom oss får en trygghet. Utöver att vi har kollektivavtal, med vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer, erbjuder vi dig friskvårdsbidrag.

En start med många möjligheter
Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatumet har passerat.

Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på [email protected] så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Om oss
CityMail är ett modernt företag med ett öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

CityMail har sedan 1991 varit ett alternativ gällande porto, sortering och leverans av brev och paket till hushåll och företag i Sverige. Vårt ursprung som en utmanare till det statliga monopolet har skapat en kultur att alltid vara lösningsorienterade och upprätthålla en hög kvalitet. Allt med en hög servicegrad, för våra kunder och för deras kunder. Ca 2 000 personer får varje år lön från oss. Visa mindre

Lokförare Värtan Stockholm

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. 300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Hecto... Visa mer
Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.
300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.
Hector Rails spännande uppdrag för Stockholm Exergi innebär att vi kör biobränsle från ett flertal terminaler i Sverige och Norge, till värmeverket i Värtahamnen. Vi behöver anställa fler kompetenta och engagerade kollegor då några av våra förare kommer byta stationeringsort internt.
Vi vill att du som söker dig till oss är utbildad förare och att du har minst sex månaders erfarenhet av körning inom godstrafik. Som person är du ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Du trivs i en växande organisation med starka ägare, som präglas av innovativa upplägg och stor flexibilitet och där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även goda kunskaper i engelska.
Samtliga tjänster är på heltid och vi tillämpar månadslön. Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com
Kollektivavtal branschavtal Spårtrafik
Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till [email protected] Ange “Stationering Värtan” i ämnesraden.
Urval och intervjuer görs löpande. Visa mindre

Engagerad teamledare för sjöinstruktörer och båtförare

Ansök    Feb 12    Alleman AB    Fartygsbefäl
Alleman strävar efter att vara Sveriges modernaste och smartaste företag inom båtbranschen. Med våra båtar kör vi bland annat rib-charter och sjötaxi, planerar och genomför event samt utför transport- och assistansuppdrag. Vi älskar också att dela med oss av våra erfarenheter genom utbildning, något vi bedriver som franchisetagare till Sjösportskolan i Stockholm. Sjöutbildning är den absolut största delen av vår verksamhet; varje år utbildar vi över tusen ... Visa mer
Alleman strävar efter att vara Sveriges modernaste och smartaste företag inom båtbranschen. Med våra båtar kör vi bland annat rib-charter och sjötaxi, planerar och genomför event samt utför transport- och assistansuppdrag.
Vi älskar också att dela med oss av våra erfarenheter genom utbildning, något vi bedriver som franchisetagare till Sjösportskolan i Stockholm. Sjöutbildning är den absolut största delen av vår verksamhet; varje år utbildar vi över tusen elever i navigation, sjömanskap, säkerhet, maskin, segling, vattenskoter m.m. Under sommarlovet arrangerar vi även Sea Camp för barn 8-13 år samt Förarintygskurser för ungdomar 12-17 år.
Sedan årsskiftet är vi även ägare till Krona Varv AB, som tillverkar och säljer segeljollen 2-krona med tillbehör. Läs mer på www.alleman.se och www.sjosportskolan.se.
Om du är villig att hugga i där det behövs och vill vara med när vi snabbt växer, erbjuder vi en heltidstjänst med snabbt tillträde. I ett litet företag behöver man rycka in där det behövs, så dina arbetsuppgifter kommer vara varierande.


Framför allt kommer du agera teamledare för våra 15 sjöinstruktörer/båtförare,
självständigt hålla utbildningar mot NfB:s samt Transportstyrelsens intyg,
ansvara för logistik kring Sea Camp, kurser, och körningar,
svara kunder via mejl och telefon,
hålla koll på inkommande bokningar,
sälja mot både privatpersoner och företag, och
tillse att våra fartyg hålls i sjövärdigt och representativt skick.
Vi söker dig som är intresserad av och brinner för båtar och sjösäkerhet. Du kanske har växt upp med båtar och skärgården eller haft egen båt under längre tid. Om du även har behörighet som ex. Förarintyg eller Fartygsbefälsexamen Klass VIII och är minst 20 år gammal är det ett stort plus i kanten.
Du kommer arbeta mycket nära vår VD, och steg för steg utvecklas mot mer avancerade och självständiga arbetsuppgifter. Det viktigaste är att du är rätt person som är aktiv, engagerad, serviceinriktad, lättlärd, och även kan lära andra på ett pedagogiskt och intresseväckande sätt. Vi utgår främst från Stocksund men arbete i hela Storstockholm förekommer. Du behöver goda språkkunskaper i både engelska och svenska. Körkort är nödvändigt då kommunala kommunikationer är begränsade. Arbetstiderna är varierande och kommer även innefatta kvällar/helger.
Dina kollegor blir ett ungt härligt team som strävar efter att vara Sveriges modernaste och smartaste företag inom båtbranschen. Tidigare har vi varit seglarinstruktörer, utbildat stridsbåtschefer, studerat till sjökapten, byggt broar och radhus, tjänstgjort i finska marinen, överseglat Atlanten med hjälp av astronomisk navigation eller jobbat som konsulter. Gemensamt är att vi brinner för våra kunder, våra båtar, och våra kunders båtar. :)


Vill du bli en del av Alleman? Hör av dig till oss så snart som möjligt, vi kommer intervjua kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jesper Andersson, 070-614 80 61
[email protected] Visa mindre

Materialhanterare till produktion i Danderyd

Ansök    Dec 15    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Har du god systemvana och erfarenhet av materialhantering inom produktion? Är du dessutom noggrann, initiativtagande och serviceinriktad? Då kan vi ha uppdraget för dig! Randstad söker nu en materialhanterare till vår kund belägen i Danderyd. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsb... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du god systemvana och erfarenhet av materialhantering inom produktion? Är du dessutom noggrann, initiativtagande och serviceinriktad? Då kan vi ha uppdraget för dig! Randstad söker nu en materialhanterare till vår kund belägen i Danderyd.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som logistikmedarbetare på det här uppdraget arbetar du främst med materialhantering. Ditt ansvar är att förse produktionen med det material som behövs för att tillverkningen ska fungera. I rollen ingår även att administrera material i system samt se till att rätt material är på rätt plats och finns tillgängligt så att produktionen kan fortlöpa i den takt som krävs.
 
 • Materialhantering
 • Inventering
 • Administration
 • Materialplock

Arbetstider
Heltid, dagtid, mån-fre
Start omgående

Kvalifikationer
I denna roll behöver du vara initiativtagande och serviceinriktad. Samarbetsförmåga mellan kollegor och externa kontakter är mycket viktigt, varför vi gärna ser att du är social och framåt. För att trivas i rollen bör du vara noggrann och kunna hantera monotona arbetsuppgifter med kvalitet. Då mycket av materialet är ESD-produkter är det till fördel om du tidigare har arbetat i ESD-miljö.
 
 · Systemvana
 · Materialhantering
 · ESD-miljö
 · Teamwork
 · Flytande svenska i tal och skrift
 
 Truckkort upp till B2 är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Erfarenhet av arbete som materialhanterare inom produktionslager är meriterande.

Ansökan
2022-01-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Brevbärare sökes till Danderyd

Ansök    Dec 16    CityMail Sweden AB    Brevbärare
Är du CityMails nya brevbärare? Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig g... Visa mer
Är du CityMails nya brevbärare?

Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig grunderna för att komma igång på bästa sätt. Vi har flera lokalkontor i Stockholm med omnejd, vilket ökar möjligheterna till arbete. Vi ser gärna att du tar möjligheten att nyttja möjligheten! Rekryteringen sker fortlöpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag. Sök idag!

Är du rätt person för jobbet som brevbärare?
Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som brevbärare och inom CityMail. Vi värdesätter din ambition, flexibilitet och vilja att lyckas! För att lyckas i rollen som brevbärare tror vi att du har ett öga för detaljer, är ansvarstagande och du känner dig bekväm med att vara ute i trafiken. Vi använder både cykel, moped och bil i post- och paketutdelningen.

Tjänsten är en behovsanställning, med goda möjligheter till övergång en tillsvidareanställning. Det är varierande arbetstider där behovet är främst under kontorstid, helgfria vardagar.

Vi söker dig som:

• Är minst 18 år,
• Har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
• Trivs med ett fysiskt arbete,
• Har förarbevis för moped, 
• Har B-körkort, 

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av liknande uppgifter,

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 117,06 kr exkl. 12% semesterersättning (131,11 kr inkl. semesterersättning).

Vi erbjuder
Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter. Genom oss får en trygghet. Utöver att vi har kollektivavtal, med vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer, erbjuder vi dig friskvårdsbidrag.

En start med många möjligheter
Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatumet har passerat.

Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på [email protected] så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Om oss
CityMail är ett modernt företag med ett öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

CityMail har sedan 1991 varit ett alternativ gällande porto, sortering och leverans av brev och paket till hushåll och företag i Sverige. Vårt ursprung som en utmanare till det statliga monopolet har skapat en kultur att alltid vara lösningsorienterade och upprätthålla en hög kvalitet. Allt med en hög servicegrad, för våra kunder och för deras kunder. Ca 2 000 personer får varje år lön från oss. Visa mindre

Bortforsling - Vi söker ännu en stärna till Plockservice!

Ansök    Jan 21    Circla Recycling AB    Flyttkarl/Stadsbud
OBS! Innan du läser vidare: Vi sitter på en egen anläggning i Upplands Väsby och för att kunna ta sig till jobbet krävs tillgång till bil (man kan alltså inte ta sig till jobbet kommunalt). Du pekar, vi plockar! Precis som det låter så hämtar Plockservice avfallet där det ligger och kunden sätter gränserna för var och vad vi hämtar. Efter flera år av att vara störst i Sverige på helhetslösningar för dödsbohantering och andra tjänster som utförs med bakgav... Visa mer
OBS! Innan du läser vidare:
Vi sitter på en egen anläggning i Upplands Väsby och för att kunna ta sig till jobbet krävs tillgång till bil (man kan alltså inte ta sig till jobbet kommunalt).
Du pekar, vi plockar! Precis som det låter så hämtar Plockservice avfallet där det ligger och kunden sätter gränserna för var och vad vi hämtar. Efter flera år av att vara störst i Sverige på helhetslösningar för dödsbohantering och andra tjänster som utförs med bakgavelbilar så utökade vi även mot byggbranschen. Vi har nu en egen sorteringsanläggning i Upplands Väsby med containerpark för både lastväxlare och liftdumpers samt kranbilar. Vi är ISO-certifierade enligt Miljö 14001 och kvalitetssäkrar alla våra samarbetspartners för att bibehålla en trygg hantering. Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Det är tack vare vår positiva, ansvarsfulla och yrkeskompetenta personal som vi stolt kan erbjuda våra kunder en service utöver det vanliga!
Plockservicerepresentant - Arbetsuppgifter
Sortering, lastning och borttransport av möbler och annat grovavfall och trädgårdsavfall från bostäder, dödsbon och företag samt byggavfall från byggarbetsplatser.
Renodlade flyttuppdrag förekommer och även viss hantering och flytt av värdeföremål.
Tömning av sorteringskärl hos företag och BRF:er.
Du ska möta krav, mål och deadlines för de uppdrag du utför.
Du kommer att möta kunder och ha daglig kontakt med personalen på Circlas avfallsanläggning samt personal hos våra samarbetspartners.
Du kommer att kommunicera i flera digitala kanaler och utföra digital rapportering.
Ibland kommer du vara klar tidigt med dina uppdrag och får då hjälpa dina kollegor på deras uppdrag eller hjälpa till på vår anläggning eller på containergården.
Du kommer att köra lätta lastbilar som ska tas om hand lika bra som du tar hand om dina kollegor.Dina närmsta kollegor består av andra Plockservicerepresentanter, Plockserviceansvarig (din närmsta chef), kundservice och vår värderingsman. Kundservice är spindeln i nätet som tar emot, planerar och bokar in kundernas uppdrag, planerar shemat, samordnar våra samarbetspartners och ser till att de uppdrag ni utför till sist kan faktureras.
Plockservice och kundservice samlas varje morgon för att gå igenom dagens jobb. Vi jobbar oftast i par om två på uppdragen. Du kommer att jobba utifrån uppdragsbeskrivningar i ett transportsystem. Dessa innehåller innehåller ofta mycket text med viktig information så det är viktigt att du har lätt för att följa anvisningar i text. När ett uppdrag är klart rapporterar du noggrant tillbaka utförandet i samma digitala system.
Du kommer ibland att utföra enklare administrativa uppgifter under arbetsdagen som att fylla i transportdokument och nyckelkvittenser med mera, vilket ställer krav på noggrannhet. Du kommer att ha kundkontakt och kommunicera med vår anläggningspersonal samt personal hos våra samarbetspartners. Du behöver därför vara duktig på att hålla hög servicenivå och på att kommunicera tydligt både muntligt och i text.
Nödvändiga egenskaper för tjänsten
Ansvarsfull - Tjänsten kräver att du tar stort eget ansvar för de uppdrag du utför och för att Circlas riktlinjer följs. Du representerar Circlas varumärke och ska vara ärlig, komma i tid och följa uppsatta rutiner.
Lösningsorienterad - Eftersom jobben ibland är tunga och i perioder stressiga är lösningsorienterade individer väldigt viktigt för oss.
Kommunikativ - Att kommunicera tydligt med varandra, inklusive personalen på anläggningen och kontoret, är viktigt både för säkerheten och för den höga servicenivå vi ska hålla. För kunderna är kommunikationen A och O precis som det är för dina kollegor. Vi kommunicerar även mycket i text både i transportsystemet, i vårt intranät och i ett chattverktyg.
Bra fysik - Jobbet är ofta fysiskt krävande.Vad vi förväntar oss
Du drivs av att göra ett bra jobb, det är alltid nummer ett för dig!
Du jobbar effektivt mot uppsatta mål och deadlines avseende hur mycket vi ska lasta och/eller när jobben ska vara klara.
Om den kollega du jobbar med har en dålig dag tar du eget ansvar för att hjälpa, lyfta och peppa din kollega. Det är extra viktigt när jobben periodvis är mycket fysiskt krävande.
Du är noggrann med att följa uppdragsbeskrivningarna som kan innehålla mycket information och att rapportera tillbaka uppdragen efter färdigställande. Du lämnar ingenting åt slumpen.
Du är stolt över din arbetsplats och representerar Circlas varumärke genom att ta hand om arbetsredskap, fordon och arbetskläder. Du städar ur hytten på bilen dagligen, kör defensivt i trafiken och förstår att alla du möter och passerar inte bara är dina medmänniskor utan även potentiella kunder.Du får upplärning i det som krävs för att klara av tjänsten genom att vara med där det händer och genom rutiner och arbetsbeskrivningar i vårt intranät. Vi lägger störst vikt vid dina egenskaper, men erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Arbetstider är mån-fre kl. 7-16. Vi är på plats på kontoret ca kl 6.50 för att gå igenom jobben ordentligt och ladda inför dagen (ibland serveras frukost). Vi planerar alltid schemat för att undvika övertid men eftersom vi dagligen kör i Stockholmstrafiken och ibland stöter på uppdrag som är större än förväntat så förekommer övertid ibland, vilket kräver att du är flexibel när det gäller tider.
Circla växer snabbt och är en utvecklande och rolig arbetsplats där ingen dag är den andra lik! Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren taxichaufför sökes för att köra skolelever i Danderyd

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en erfaren chaufför som kan arbeta torsdagar - fredag mellan kl.13:00-16.00 med att skjutsa skolelever. Uppdraget startar ASAP den och pågår under vårterminen i Danderyd. Arbetet är på deltid, och kan därför lätt kombineras med ett annat uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Som chaufför kommer dina arbetsuppgifter handla om att hämta skolelever ifrån skolan och skjutsa dem till idrottsträningar och tillbaka till deras hem. Du kommer köra eleverna i en tjänstebil.

Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren chaufför med taxilegitimation som är ett krav för detta uppdrag. Du tycker om att ge service till andra och är glad och positiv. Du är en van förare som tycker om att köra bil. B-körkort och taxilegitimation är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan
Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till oss. Urval sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Brevbärare Danderyd, julvikariat

Ansök    Nov 15    PostNord Group AB    Brevbärare
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.   Bli en del av vårt team del av vårt team Vi söker nu förstärkning till vårt kontor i Danderyd. I rollen som brevbärare kommer du att ha arbetstider som är förlagda på dagtid. Tjänsten är ett julvikariat med en sysselsättningsgrad på 80% med start 15/12 2021 och pågår fram till 23... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

 

Bli en del av vårt team del av vårt team

Vi söker nu förstärkning till vårt kontor i Danderyd. I rollen som brevbärare kommer du att ha arbetstider som är förlagda på dagtid. Tjänsten är ett julvikariat med en sysselsättningsgrad på 80% med start 15/12 2021 och pågår fram till 23/12 2021. 

 

Om rollen

I rollen som brevbärare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och den första våra kunder ser framför sig när de tänker på PostNord. Det är du som levererar efterlängtad post i deras brevlådor oavsett väder. En vanlig dag består av:

- Sortering av post 


Om dig
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och finner motivation i att leverera god service och hög kvalité. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete där du får möjlighet att jobba utomhus stora delar av dagen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

För att bli aktuell för rollen är det viktigt att du har:

- Fyllt 18 år
- Belastningsregister i oöppnat kuvert: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

 

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com

 

Ansök

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är ett krav för att kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Lokförare Stockholm

Lokförare till Stockholm Hector Rail expanderar söker nu Lokförare med placeringsort i Stockholm. Vem är du? Vi vill att du som söker till oss är utbildad lokförare och det är meriterande om du har minst sex månaders yrkeserfarenhet, gärna från persontrafik samt tung godstrafik. Som person är du ansvarstagande, ordningsam och noggrann. Du trivs i en växande och dynamisk organisation där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till att utveckl... Visa mer
Lokförare till Stockholm
Hector Rail expanderar söker nu Lokförare med placeringsort i Stockholm.
Vem är du?
Vi vill att du som söker till oss är utbildad lokförare och det är meriterande om du har minst sex månaders yrkeserfarenhet, gärna från persontrafik samt tung godstrafik.
Som person är du ansvarstagande, ordningsam och noggrann. Du trivs i en växande och dynamisk organisation där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till att utveckla företagets verksamhet.
Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även grundläggande kunskaper i engelska.
Tjänsten är på heltid och vi tillämpar månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com.
Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till [email protected] Ange “Stationering Stockholm” i ämnesraden.
Urval och intervjuer görs löpande.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare med truckkort till Danderyd

Ansök    Sep 27    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du lagererfarenhet och är på jakt efter ett nytt arbete? Har du dessutom truckkort och vill arbeta målinriktat på ett lager där hög kvalité är av yttersta vikt? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lagermedarbetare till ett företag i Danderyd BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning en lagermedarbetare med erfarenhet av truckkörning. Tjänsten som lagermedarbetare innebär att hjälpa till... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du lagererfarenhet och är på jakt efter ett nytt arbete? Har du dessutom truckkort och vill arbeta målinriktat på ett lager där hög kvalité är av yttersta vikt?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lagermedarbetare till ett företag i Danderyd

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en lagermedarbetare med erfarenhet av truckkörning. Tjänsten som lagermedarbetare innebär att hjälpa till med olika arbetsuppgifter där orderplockning, godsmottagning och uppackning är de centrala arbetsuppgiftern. Tjänsten passar därför dig som gillar att arbeta fysiskt med kroppen, är stresstålig och hjälper till där det behövs då företaget förespråkar gott samarbete och lagkänsla.

Som lagermedarbetare kommer du exempelvis att arbeta med:
• Plock och pack av varor
• Truckkörning
• Godsmottagning
Tjänsten passar dig som vill arbeta fysiskt med kroppen, är en lagspelare ut i fingerspetsarna samt har tidigare arbetslivserfarenhet från lagerarbete.


Personprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och har erfarenhet av truckkörning. Tjänsten passar dig som är lyhörd, snabblärd och bra på att komminucera samt kan arbeta på ett effektivt sätt under stressiga förhållanden.

För att lyckas i rollen som lagerarbetare krävs vidare:
• Svenska i tal och skrift
• Gymnasial utbildning
• Truckkort

Krav på truckutbildning enligt TLP10 och vana av att använda truck A1-B4. Detta kommer att kontrolleras under urvalsprocessen.

Mycket meriterande om du är godkänd för ”Känd Avsändare”.
Vi ser att du som söker är en person som gillar högt tempo, arbeta i team samt fysiskt.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Danderyd

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mail [email protected] Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Brevbärare Danderyd, julvikariat

Ansök    Okt 19    PostNord Group AB    Brevbärare
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team Vi söker nu förstärkning till vårt kontor i Danderyd. I rollen som brevbärare kommer du att ha arbetstider som är förlagda på dagtid. Tjänsten är ett julvikariat med en sysselsättningsgrad på 80% med start 15/12 2021 och pågår fram till 23/12 2021.  Om rollen... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team

Vi söker nu förstärkning till vårt kontor i Danderyd. I rollen som brevbärare kommer du att ha arbetstider som är förlagda på dagtid. Tjänsten är ett julvikariat med en sysselsättningsgrad på 80% med start 15/12 2021 och pågår fram till 23/12 2021. 

Om rollen

I rollen som brevbärare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och den första våra kunder ser framför sig när de tänker på PostNord. Det är du som levererar efterlängtad post i deras brevlådor oavsett väder. En vanlig dag består av:

-  Sortering av post samt utkörning av brev och paket till ombud.


Om dig
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och finner motivation i att leverera god service och hög kvalité. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete där du får möjlighet att jobba utomhus stora delar av dagen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

För att bli aktuell för rollen är det viktigt att du har:

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- Körkort för personbil (B)
- Belastningsregister i oöppnat kuvert: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

 

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.com

 

Ansök

I denna ansökningsprocess behöver du varken förbereda CV eller personligt brev, du skickar istället enkelt in din ansökan genom att svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5-10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är ett krav för att kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Brevbärare Danderyd, julvikariat

Ansök    Okt 26    PostNord Group AB    Brevbärare
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.   Bli en del av vårt team del av vårt team Vi söker nu förstärkning till vårt kontor i Danderyd. I rollen som brevbärare kommer du att ha arbetstider som är förlagda på dagtid. Tjänsten är ett julvikariat med en sysselsättningsgrad på 80% med start 15/12 2021 och pågår fram till 23... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

 

Bli en del av vårt team del av vårt team

Vi söker nu förstärkning till vårt kontor i Danderyd. I rollen som brevbärare kommer du att ha arbetstider som är förlagda på dagtid. Tjänsten är ett julvikariat med en sysselsättningsgrad på 80% med start 15/12 2021 och pågår fram till 23/12 2021. 

 

Om rollen

I rollen som brevbärare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och den första våra kunder ser framför sig när de tänker på PostNord. Det är du som levererar efterlängtad post i deras brevlådor oavsett väder. En vanlig dag består av:

- Sortering av post 


Om dig
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och finner motivation i att leverera god service och hög kvalité. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete där du får möjlighet att jobba utomhus stora delar av dagen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

För att bli aktuell för rollen är det viktigt att du har:

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- Körkort för personbil (B)
- Belastningsregister i oöppnat kuvert: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

 

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com

 

Ansök

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är ett krav för att kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Erfaren taxichaufför sökes för att köra skolelever i Danderyd

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en erfaren chaufför som kan arbeta måndag - fredag mellan kl.13:00-16.00 med att skjutsa skolelever. Uppdraget startar den 13 september och pågår i 4 månader i Danderyd. Arbetet är på deltid, och kan därför lätt kombineras på ett annat uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Som chaufför kommer dina arbetsuppgifter handla om att hämta skolelever ifrån skolan och skjutsa dem till idrottsträningar och tillbaka till deras hem.

Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren chaufför med taxilegitimation som är ett krav för detta uppdrag. Du tycker om att ge service till andra och är glad och positiv. Du är en van förare som tycker om att köra bil.

Ansökan
Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till oss. Urval sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Materialhanterare till produktion i Danderyd

Ansök    Jun 4    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Har du god systemvana och erfarenhet av materialhantering inom produktion? Är du dessutom noggrann, initiativtagande och serviceinriktad? Då kan vi ha uppdraget för dig! Randstad söker nu en materialhanterare till vår kund belägen i Danderyd. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsb... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du god systemvana och erfarenhet av materialhantering inom produktion? Är du dessutom noggrann, initiativtagande och serviceinriktad? Då kan vi ha uppdraget för dig! Randstad söker nu en materialhanterare till vår kund belägen i Danderyd.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Som logistikmedarbetare på det här uppdraget arbetar du främst med materialhantering. Ditt ansvar är att förse produktionen med det material som behövs för att tillverkningen ska fungera. I rollen ingår även att administrera material i system samt se till att rätt material är på rätt plats och finns tillgängligt så att produktionen kan fortlöpa i den takt som krävs.
Du ska även kunna hantera viss in/ut leverans.

• Materialhantering
• Inventering
• Administration
• Materialplock
• In/ut leverans
• Varumottagning

Arbetstider
Heltid, dagtid, mån-fre
Start augusti

Kvalifikationer
I denna roll behöver du vara initiativtagande och är serviceinriktad. Samarbetsförmåga mellan kollegor och externa kontakter är mycket viktigt, varför vi gärna ser att du är social och framåt. För att trivas i rollen bör du vara noggrann och kunna hantera monotona arbetsuppgifter med kvalitet. Då mycket av materialet är ESD-produkter är det till fördel om du tidigare har arbetat i ESD-miljö 
· Systemvana
· Materialhantering
· ESD-miljö
· Teamwork
· Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort upp till B2 är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2021-08-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. OBS vi tar INTE emot CV eller ansökningar via mail.Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Materialhanterare till logistikavdelning

Ansök    Sep 8    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en logistikmedarbetare till vår kund i Danderyd (Stockholm) för start omgående. Är du  serviceminded samt gillar ordning och reda. Då kan detta vara uppdraget för dig!  Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Ansvarsområden Som lager arbetare på det här uppdraget arbetar du främst med att förse produktionen med det material so... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en logistikmedarbetare till vår kund i Danderyd (Stockholm) för start omgående. Är du  serviceminded samt gillar ordning och reda. Då kan detta vara uppdraget för dig!  Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Ansvarsområden
Som lager arbetare på det här uppdraget arbetar du främst med att förse produktionen med det material som behövs. I denna uppgift ingår även att administrera och lagerföra artiklar, samt se till att rätt material är på rätt plats och finns tillgängligt så att produktionen kan fortlöpa i den takt som krävs.


Materialhantering
Inventering
Plock av material till produktion
Administration av artiklar
Truckkörning, motvikt 


Arbetstider
Heltid, måndag-fredag ca 07:00-16:00 

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har ett eget initiativ tagande och är serviceinriktad. Samarbetsförmåga mellan kollegor och externa kontakter är mycket viktig, varför vi gärna ser att du är social och framåt. Du har erfarenhet av logistik arbete sedan tidigare samt vana att arbeta i system. 

Krav för tjänsten:
Flytande svenska i tal och skrift
Truckkort, motvikt
Tidigare erfarenhet av liknande roll

Meriterande:
Erfarenhet av att arbeta i OracleErfarenhet
ca 2 års erfarenhet av liknande arbete

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-09-30 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Lagerarbetare med truckkort till Danderyd

Ansök    Maj 11    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning Har du lagererfarenhet och är på jakt efter ett nytt arbete? Har du dessutom truckkort och vill arbeta målinriktat på ett lager där hög kvalité är av yttersta vikt? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lagermedarbetare till ett företag i Danderyd BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning en lagermedarbetare med erfarenhet av truckkörning. Tjänsten som lagermedarbetare innebär att hjälpa till med olika ar... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du lagererfarenhet och är på jakt efter ett nytt arbete? Har du dessutom truckkort och vill arbeta målinriktat på ett lager där hög kvalité är av yttersta vikt?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lagermedarbetare till ett företag i Danderyd

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en lagermedarbetare med erfarenhet av truckkörning. Tjänsten som lagermedarbetare innebär att hjälpa till med olika arbetsuppgifter där orderplockning, godsmottagning och uppackning är de centrala arbetsuppgiftern. Tjänsten passar därför dig som gillar att arbeta fysiskt med kroppen, är stresstålig och hjälper till där det behövs då företaget förespråkar gott samarbete och lagkänsla.

Som lagermedarbetare kommer du exempelvis att arbeta med:
• Plock och pack av varor
• Truckkörning
• Godsmottagning
Tjänsten passar dig som vill arbeta fysiskt med kroppen, är en lagspelare ut i fingerspetsarna samt har tidigare arbetslivserfarenhet från lagerarbete.


Krav på person
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och har erfarenhet av truckkörning. Tjänsten passar dig som är lyhörd, snabblärd och bra på att komminucera samt kan arbeta på ett effektivt sätt under stressiga förhållanden.

För att lyckas i rollen som lagerarbetare krävs vidare:
• Svenska i tal och skrift
• Gymnasial utbildning
• Truckkort

Krav på truckutbildning enligt TLP10 och vana av att använda truck A1-B4. Detta kommer att kontrolleras under urvalsprocessen.

Mycket meriterande om du är godkänd för ”Känd Avsändare”.
Vi ser att du som söker är en person som gillar högt tempo, arbeta i team samt fysiskt.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid juni-september
Arbetstid: Dagtid
Plats: Danderyd

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christoffer Bergström på mail [email protected] Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Brevbärare sökes till Danderyd

Ansök    Maj 25    CityMail Sweden AB    Brevbärare
Är du vår nya kollega? Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser. Vi använder cykel, moped och bil i utdelningen. Vem söker vi? För att jobba som brevbärare behöver du: • Vara minst 18 år • Kunna svenska • Värdesätta nogg... Visa mer
Är du vår nya kollega?

Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser. Vi använder cykel, moped och bil i utdelningen.

Vem söker vi?

För att jobba som brevbärare behöver du:


• Vara minst 18 år
• Kunna svenska
• Värdesätta noggrannhet och kvalitet i ditt arbete
• Trivas med ett fysiskt och rörligt arbete
• B-körkort är ett krav

Vi erbjuder

Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter.

En start med många möjligheter

Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är en behovsanställning, men med goda möjligheter till övergång i fast anställning. Arbetspasset startar vanligtvis någon gång mellan 07.00-08.00 och slutar mellan 15.30-16.30. 

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 117,06 kr exkl. 12% semesterersättning (131,11 kr inkl. semesterersättning).

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då rekrytering sker löpande. Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på [email protected] så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners når vi ca 64% procent av Sveriges hushåll och företag med hjälp av ungefär 1600 medarbetare. CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. Visa mindre

Junior Båtförare och sjöinstruktör

På Alleman sysslar vi främst med båtutbildning under Sjösportskolans flagg. Vi kör även sjötaxi och båtcharter samt utför transport- och assistansuppdrag. Vi är återförsäljare och importör av marina produkter och växer så det knakar. Därför söker vi fler stjärnor. Om du är villig att hugga i där det behövs och vill vara med när vi snabbt växer, svara på denna annons. Vi erbjuder en heltidstjänst med snabbt tillträde. Läs mer på www.sjosportskolan.se (http:... Visa mer
På Alleman sysslar vi främst med båtutbildning under Sjösportskolans flagg. Vi kör även sjötaxi och båtcharter samt utför transport- och assistansuppdrag. Vi är återförsäljare och importör av marina produkter och växer så det knakar. Därför söker vi fler stjärnor. Om du är villig att hugga i där det behövs och vill vara med när vi snabbt växer, svara på denna annons. Vi erbjuder en heltidstjänst med snabbt tillträde. Läs mer på www.sjosportskolan.se (http://www.sjosportskolan.se)Junior Båtförare och sjöinstruktör

Vi söker dig som är intresserad av och brinner för båtar och sjösäkerhet. Du kanske har egen erfarenhet av att ha växt upp med båtar och skärgården eller så har haft egen motorbåt/ segelbåt under längre tid. Vi ser positivt på ett förflutet inom sport, med en roll som aktiv, idrottsledare eller tränare. Om du även har behörighet eller certifikat såsom Förarintyg eller Fartygsbefälsexamen klass VIII är det ett plus i kanten.

Det viktigaste är att du är rätt person som är aktiv, serviceinriktad och har lätt att lära dig nya saker och även kan lära andra på ett pedagogiskt och intresseväckande sätt.

Arbetet är omväxlande och kan innefatta allt från köra turister på sightseeingturer, stå på mässor, bogsera båtar genom skärgården m.m., men framförallt kommer du självständigt hålla kurser mot exempelvis Förar- och Kustskepparintyg. Kanske måste båten också underhållas och städas när dagen är slut, det gör du då också.

Beroende på dina förkunskaper får du lära dig från grunden under ledning av erfaren personal och utvecklas steg för steg mot mer avancerade och självständiga arbetsuppgifter. Arbetet är utvecklande och värdefulla kunskaper och erfarenheter byggs upp.

Vi utgår främst från Stocksund men arbete i hela Storstockholm förekommer. Dina kollegor blir ett ungt härligt team som strävar efter att vara Sveriges modernaste och smartaste företag inom båtbranschen. Du behöver goda språkkunskaper i både engelska och svenska. Körkort är nödvändigt då kommunala kommunikationer är begränsade. Arbetstiderna är varierande och kommer även innefatta kvällar/helger.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på telefon 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan (http://www.karism/) www.karisma.se (http://www.karisma.se) dock senast 15 maj. Visa mindre

Brädgårdsarbetare

Som brädgårdsarbetare hos oss har du varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar kundmottagning, orderplock, trucklastning och lossning, upplockning av varor samt städning av brädgården. Hos oss är det ständigt högt tempo och vi försöker alltid hitta nya vägar för att förenkla vardagen för våra kunder. Vi söker dig som är positiv, noggrann och älskar att ge god service. Vi tror att du liksom vi alltid sätter kunden i fokus och vill ge våra kunder... Visa mer
Som brädgårdsarbetare hos oss har du varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar kundmottagning, orderplock, trucklastning och lossning, upplockning av varor samt städning av brädgården. Hos oss är det ständigt högt tempo och vi försöker alltid hitta nya vägar för att förenkla vardagen för våra kunder. Vi söker dig som är positiv, noggrann och älskar att ge god service. Vi tror att du liksom vi alltid sätter kunden i fokus och vill ge våra kunder det där lilla extra. Arbete utomhus.
För att kunna jobba hos oss behöver du:

- Körkort B
- Truckkort (men är du rätt person bjuder vi på utbildningen)
- Gärna arbetslivserfarenhet ifrån liknande jobb
- Eftersom det är mycket kundkontakt i jobbet är flytande svenska i tal och skrift ett krav


Djursholms Trä säljer och levererar trävaror och byggmaterial till yrkesfolk från vår anläggning i Djursholm. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har elva anläggningar i Stockholm, Norsborg, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Västerås och Linköping. Koncernen har ca 300 anställda och omsätter ca 1.600 miljoner kronor. Visa mindre

Vi söker Taxichaufför

Ansök    Feb 18    Vårexpress    Taxiförare/Taxichaufför
Företaget är en åkeri företag med 8 ordinarie och en reserv taxi bilar som är anslutna till Taxi Stockholm sedan 1994. Vi söker förare till åkeriet som har giltig Taxilegitimation och Taxi Stockholms förare legitimation. Taxi Stockholms förare kort är ett måste. Intresserade kan kontakta oss per e-mail [email protected] eller ringa 0707120117 Vi söker taxiförare i Danderyd, Täby, Sollentuna, Solna Upplands Väsby och Bagarossen. Vi söker dag, natt ... Visa mer
Företaget är en åkeri företag med 8 ordinarie och en reserv taxi bilar som är anslutna till Taxi Stockholm sedan 1994.


Vi söker förare till åkeriet som har giltig Taxilegitimation och Taxi Stockholms förare legitimation.


Taxi Stockholms förare kort är ett måste.
Intresserade kan kontakta oss per e-mail [email protected] eller ringa 0707120117


Vi söker taxiförare i Danderyd, Täby, Sollentuna, Solna Upplands Väsby och Bagarossen.


Vi söker dag, natt förare. vi erbjuder hel, del och extra anställning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nu söker vi dig som är en duktig lastbilschaufför!

Nu söker vi dig som är en duktig lastbilschaufför till ett snabbväxande anläggningsföretag! Konstrukta arbetar inom anläggningsbranschen i Storstockholm och utför gårdsrenoveringar, mindre infraprojekt och varierande trädgårdsanläggningar. Vi vill nu utöka vår trevliga personalstyrka med en självgående lastbilschaufför. Du kommer vara ett nav i vår verksamhet och tillsammans med oss expandera ytterligare. Tjänsten är omväxlande och du kommer i mång... Visa mer
Nu söker vi dig som är en duktig lastbilschaufför till ett snabbväxande anläggningsföretag!


Konstrukta arbetar inom anläggningsbranschen i Storstockholm och utför gårdsrenoveringar, mindre infraprojekt och varierande trädgårdsanläggningar.


Vi vill nu utöka vår trevliga personalstyrka med en självgående lastbilschaufför. Du kommer vara ett nav i vår verksamhet och tillsammans med oss expandera ytterligare.


Tjänsten är omväxlande och du kommer i mångt och mycket planera din egen arbetstid. Vi erbjuder friskvårdsavdrag, sjukvårdsförsäkring och pensionsavsättning.


Arbetsuppgifter


- Schakttransporter
- Containertransporter
- Maskinflyttar


Vad vi väntar oss av dig


- 1-års arbetslivserfarenhet eller mer
- Självgående med god planeringsförmåga
- Intresserad av att vara delaktig i ett mindre företag som befinner sig i tillväxtfas
- Sugen på att ha roligt på arbetet!


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Brevbärare sökes till Danderyd

Ansök    Dec 18    CityMail Sweden AB    Brevbärare
Är du vår nya kollega? Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser. Vi använder cykel, moped och bil i utdelningen. Vem söker vi? För att jobba som brevbärare behöver du: • Vara minst 18 år • Kunna svenska • Värdesätta nogg... Visa mer
Är du vår nya kollega?

Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Danderyd! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser. Vi använder cykel, moped och bil i utdelningen.

Vem söker vi?

För att jobba som brevbärare behöver du:


• Vara minst 18 år
• Kunna svenska
• Värdesätta noggrannhet och kvalitet i ditt arbete
• Trivas med ett fysiskt och rörligt arbete
• B-körkort är ett krav

Vi erbjuder

Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter.

En start med många möjligheter

Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är en behovsanställning, men med goda möjligheter till övergång i fast anställning. Arbetspasset startar vanligtvis någon gång mellan 07.00-08.00 och slutar mellan 15.30-16.30. 

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 114,43 kr exkl. 12% semesterersättning (129,16 kr inkl. semesterersättning).

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då rekrytering sker löpande. Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på [email protected] så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners når vi ca 64% procent av Sveriges hushåll och företag med hjälp av ungefär 1600 medarbetare. CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. Visa mindre

Utkörare av jullådor 23 december

Ansök    Dec 18    Stockholmsmarknader AB    Brevbärare
Vi söker dig som har körkort och egen bil för utkörning av jullådor i Stockholm 23 december. Du ska vara en van bilförare och hitta bra i Stockholm. Du kan hantera en kartapp/gps, för att hitta till adresser utan problem. Du ska kunna förstå och göra dig förstådd på svenska helt obehindrat. Har du en miljövänlig bil är det en fördel. Timlön samt milersättning. #jobbjustnu Visa mer
Vi söker dig som har körkort och egen bil för utkörning av jullådor i Stockholm 23 december. Du ska vara en van bilförare och hitta bra i Stockholm. Du kan hantera en kartapp/gps, för att hitta till adresser utan problem. Du ska kunna förstå och göra dig förstådd på svenska helt obehindrat. Har du en miljövänlig bil är det en fördel. Timlön samt milersättning. #jobbjustnu Visa mindre

Deltidsjobb Lager och distribution med (ganska) flexibla arbetstider

Vi är ett litet företag beläget i Stocksund, Danderyd som säljer ekologiska livsmedel till butiker i hela Sverige. Titta gärna på vår hemsida www.ekologistik.se. Vi söker nu en medarbetare för lager- och distributionsarbete på deltid. Arbetet omfattar huvudsakligen plock, pack samt utkörning i skåpbil till våra kunder i Stockholmsområdet. Även lite administration som orderregistrering. Det är en timanställning omfattande ca 6-12 timmar i veckan fördelat p... Visa mer
Vi är ett litet företag beläget i Stocksund, Danderyd som säljer ekologiska livsmedel till butiker i hela Sverige. Titta gärna på vår hemsida www.ekologistik.se.
Vi söker nu en medarbetare för lager- och distributionsarbete på deltid. Arbetet omfattar huvudsakligen plock, pack samt utkörning i skåpbil till våra kunder i Stockholmsområdet. Även lite administration som orderregistrering.
Det är en timanställning omfattande ca 6-12 timmar i veckan fördelat på två dagar. Ganska flexibla arbetstider, men merparten av arbetet måste ske dagtid. Lämpligt att kombinera med t.ex. studier eller annat deltidsarbete.
Krav: B-körkort. Prata bra svenska eller engelska. Viss datorvana.
Personliga egenskaper: Du bör vara noggrann och gilla att arbeta ensam. Du får inte vara rädd för att ta i, då arbetet omfattar en hel del lyft av kartonger.
Start mitten/slutet januari. Visa mindre

Julvik. Brevbärare, Danderyd

Ansök    Nov 5    PostNord Group AB    Brevbärare
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Danderyd. Arbetstiderna är  kl 07.00-11.30. Endast innearbete, sortering & kamning. Tjänsterna är julvikariat med en tjänstgöring 4,5h/dag, med start 19 december (möjligtvis 17 dec) och pågår till 23 december. Du har vad... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Danderyd. Arbetstiderna är  kl 07.00-11.30. Endast innearbete, sortering & kamning. Tjänsterna är julvikariat med en tjänstgöring 4,5h/dag, med start 19 december (möjligtvis 17 dec) och pågår till 23 december.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:[email protected] eller 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Julvik. Brevbärare, Danderyd

Ansök    Okt 15    PostNord Group AB    Brevbärare
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Danderyd. Arbetstiderna är  kl 07.00-11.30. Endast innearbete, sortering & kamning. Tjänsterna är julvikariat med en tjänstgöring 4,5h/dag, med start 19 december (möjligtvis 17 dec) och pågår till 23 december. Du har vad... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Danderyd. Arbetstiderna är  kl 07.00-11.30. Endast innearbete, sortering & kamning. Tjänsterna är julvikariat med en tjänstgöring 4,5h/dag, med start 19 december (möjligtvis 17 dec) och pågår till 23 december.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal. 


Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:[email protected] eller 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Cykelbud av jullådor 23 december

Ansök    Dec 18    Stockholmsmarknader AB    Cykelbud
Vi söker dig som har egen cykel för utkörning av jullådor i Stockholm 23 december. Du ska vara en van cyklist och hitta bra i Stockholm. Du kan hantera en kartapp/gps, för att hitta till adresser utan problem. Du ska kunna förstå och göra dig förstådd på svenska helt obehindrat. #jobbjustnu Visa mer
Vi söker dig som har egen cykel för utkörning av jullådor i Stockholm 23 december. Du ska vara en van cyklist och hitta bra i Stockholm. Du kan hantera en kartapp/gps, för att hitta till adresser utan problem. Du ska kunna förstå och göra dig förstådd på svenska helt obehindrat. #jobbjustnu Visa mindre

Säljare

Som utesäljare har du kundansvar och arbetar med alla delar inom försäljning. Du arbetar aktivt med nykundsrekrytering samt utveckling av kundrelationer. Du besöker dina kunder ofta. Det ingår även i din roll att ha hand om förfrågningar och offerter, ta emot order och arbeta aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösning. Vi söker dig om är utåtriktad, strukturerad, orädd och som har förmågan att bygga goda relationer til... Visa mer
Som utesäljare har du kundansvar och arbetar med alla delar inom försäljning. Du arbetar aktivt med nykundsrekrytering samt utveckling av kundrelationer. Du besöker dina kunder ofta. Det ingår även i din roll att ha hand om förfrågningar och offerter, ta emot order och arbeta aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösning.
Vi söker dig om är utåtriktad, strukturerad, orädd och som har förmågan att bygga goda relationer till nya och befintliga kunder. Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning i vår bransch, goda produktkunskaper om byggmaterial men viktigast av allt ett brinnande intresse för försäljning.

Djursholms Trä säljer och levererar trävaror och byggmaterial till yrkesfolk från vår anläggning i Djursholm. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har elva anläggningar i Stockholm, Norsborg, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Västerås Nyköping, Norrköping och Linköping. Koncernen har ca 310 anställda och omsatte 2019 ca 1.600 mkr Visa mindre

Extrajobb till pensionär, student eller liknande med körkort

Ansök    Okt 2    Werksta Sweden AB    Budbilsförare
Werksta Stockholm söker pensionär, student eller liknande som söker ett flexibelt extrajobb? Werksta är Sveriges ledande bilskadeverkstadskedja. I Stockholm har vi behov av någon som kan hjälpa oss att hämta och lämna skadade bilar hos våra kunder och verkstäder. Tycker du om att köra bil, har du en vardag där du styr över din tid och vill tjäna lite extrapengar? Då kan du vara den vi söker. Om dig - Flexibel och tillgänglig, gärna pensionär, stu... Visa mer
Werksta Stockholm söker pensionär, student eller liknande som söker ett flexibelt extrajobb?


Werksta är Sveriges ledande bilskadeverkstadskedja. I Stockholm har vi behov av någon som kan hjälpa oss att hämta och lämna skadade bilar hos våra kunder och verkstäder. Tycker du om att köra bil, har du en vardag där du styr över din tid och vill tjäna lite extrapengar? Då kan du vara den vi söker.
Om dig
- Flexibel och tillgänglig, gärna pensionär, student eller liknande.
- Positiv och serviceminded.
- Innehar B-körkort.
Om jobbet
- Hämta och lämna bilar hos kunder och verkstäder.
- Oregelbundna arbetstider, arbetsbelastningen varierar.
Ansökan
Maila in din ansökan till [email protected]
Eventuella frågor besvaras gärna av Operations chef Urban Tibbelin;
[email protected] 072-070 70 97
Om företaget
Werksta är Sveriges ledande skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Skadeverkstaden i Göteborg är underauktoriserad verkstad för KIA, Mazda, Subaru, Porsche, Chevrolet, Allbil, Fiat mfl. samt auktoriserad för Tesla. Visa mindre

Brevbärare Företagscenter, Danderyd

Ansök    Aug 26    PostNord Group AB    Brevbärare
PostNords företagscenter drivs alltid i vår egen regi och är i huvudsak till för företagskunder. Din uppgift är att ge våra kunder en utmärkt service och du är en viktig del i kedjan som säkrar att brev och paket alltid når rätt mottagare i rätt tid. Bli en del av vårt team  Vi behöver förstärka med fler medarbetare till företagscenter i Danderyd. Arbetsuppgifterna i tjänsten är en kombination av utdelning av post som brevbärare och som servicemedarbet... Visa mer
PostNords företagscenter drivs alltid i vår egen regi och är i huvudsak till för företagskunder.

Din uppgift är att ge våra kunder en utmärkt service och du är en viktig del i kedjan som säkrar att brev och paket alltid når rätt mottagare i rätt tid.

Bli en del av vårt team 
Vi behöver förstärka med fler medarbetare till företagscenter i Danderyd. Arbetsuppgifterna i tjänsten är en kombination av utdelning av post som brevbärare och som servicemedarbetare i företagscenter. Vi söker dig som är ansvarsfull, har ordning och struktur samtidigt som du trivs med att ge service. På företagscenter förekommer en mängd arbetsuppgifter som hör ihop med kundernas behov av att skicka och ta emot brev och paket. Varierande arbetstider dagtid, vardagar, eftermiddag. Du är viktig för oss eftersom att du som arbetar på företagscenter är en representant för PostNord. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100% med start omgående. (Vi tillämpar 6 månaders provanställning.)

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning och B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet kan vara fysiskt krävande med tunga lyft vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf.

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:[email protected] eller ring 072-144 61 85. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakta-oss/facklig-kontakt/

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com Visa mindre

Transportledare

Ansök    Jul 30    Circla Recycling AB    Transportledare
Efter flera år av att vara störst i Sverige på helhetslösningar för dödsbohantering och andra tjänster som utförs med bakgavelbilar så utökade Circla även mot byggbranschen, och det har vi inte ångrat en sekund! Vi har nu en egen anläggning i Upplands Väsby med containerpark för både lastväxlare och liftdumpers samt kranbilar för Circlasäckar. Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Circla är ett entreprenörsdrive... Visa mer
Efter flera år av att vara störst i Sverige på helhetslösningar för dödsbohantering och andra tjänster som utförs med bakgavelbilar så utökade Circla även mot byggbranschen, och det har vi inte ångrat en sekund! Vi har nu en egen anläggning i Upplands Väsby med containerpark för både lastväxlare och liftdumpers samt kranbilar för Circlasäckar.


Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Circla är ett entreprenörsdrivet återvinningsföretag med starkt driv och en entreprenörsanda som inte går att ta miste på. Vi växer och tempot är ofta högt och krävande, men väldigt roligt! Vi rekryterar därför lösningsorienterade lagspelare med hög arbetsmoral och positiv grundinställning.


I tjänsten som transportledare är du spindeln i nätet mellan ordermottagning och chaufförer. Du lägger körschemat, hjälper till med att förbättra processer inom ditt område och har daglig kontakt med chaufförer, underleverantörer, verkstäder, anläggningsarbetare, säljare, kunder och kundservice.
Du har begränsat personalansvar som innebär att du lägger personalschema och har full arbetsledningsrätt i den dagliga verksamheten, men du är inte ansvarig för personalutveckling eller on/off-boarding. Du rapporterar till Operativ chef men kommer även att jobba nära övrig ledningsgrupp.
I tjänsten ingår även viss ordermottagning och attestering av fakturor.


Du kommer att jobba i transportsystemet K2/Opter och GPS-systemet Postrack.
Våra chaufförer och underleverantörer vägs in och ut på vågen och du är ansvarig för att ta emot vikterna och registrera dom i transportsystemet tillsammans med eventuella avvikelser.
Förutom att du sitter vid stora fönster med full uppsikt över anläggningen så är du också utrustad med Voxicon-skärmar som återger våg-display och Bacom-kameror som filmar våg/anläggning från ett fågelperspektiv.


För rätt person finns det i framtiden möjlighet att avancera till trasportchef med fullt personalansvar.


Vi sitter i nyrenoverade lokaler på två våningar med fullt utrustat kök, dusch, altan med grill och branschnära grannar.


Circlas värdeord:
MOD
DRIVKRAFT
OMTANKE


Låter det som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfaren chaufför på lastväxlare, liftdumper och kran

Circla startades 2011 med en tydlig idé. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig. Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget m... Visa mer
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.
Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Här hjälper vi varandra, har hög arbetsmoral och fokus på yrkeskompetens. Du ska ha gedigen erfarenhet från att köra lastväxlare och liftdumper sedan tidigare. Vi kräver så klart YKB, tung lastbil C och CE samt utbildningsintyg på fordonsmonterad kran. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att köra grävmaskin och hjullastare.
Vi ser fram emot att hitta en ny stjärna som kommer vara en värdefull kollega som vill följa med på vår resa! Visa mindre

Erfaren chaufför på lastväxlare, liftdumper och kran

Circla startades 2011 med en tydlig idé. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig. Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget m... Visa mer
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.
Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Här hjälper vi varandra, har hög arbetsmoral och fokus på yrkeskompetens. Du ska ha gedigen erfarenhet från att köra lastväxlare och liftdumper sedan tidigare. Vi kräver så klart YKB, tung lastbil C och CE samt utbildningsintyg på fordonsmonterad kran. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att köra grävmaskin och hjullastare.
Vi ser fram emot att hitta en ny stjärna som kommer vara en värdefull kollega som vill följa med på vår resa! Visa mindre

tttttttt

Ansök    Jun 17    Danderyds kommun    Biltestkoordinator
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?ARBETSUPPGIFTER
cc

KVALIFIKATIONER
Här ska kvalifikationer för tjänsten anges. Utgå från er kravprofil och behovsanalys. Både formell kompetens och personliga egenskaper som ni efterfrågar ska anges. Kvalifikationerna kan antingen vara krav eller meriterande.

Exempel på kvalifikationer:
- Utbildning (nivå, inriktning, examen/legitimation)
- Arbetslivs-/yrkeserfarenhet och antal år
- Personliga egenskaper (från kompetensmodell - kompetensbaserad rekrytering)
- Språkkunskaper (motivera varför de behövs)
- Data-/systemkunskaper
- Ev. körkort cc

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Snabblärd lagermedarbetare

Ansök    Jun 23    The Morad Group AB    Lagerarbetare
Om oss Fix My Phone är nordens största reparationskedja. I dagsläget finns vi på flera platser i centrala Göteborg, Borås, Varberg, Halmstad, Stenungsund, Lerum, Norrköping, Stockholms regionen med totalt cirka 25 butiker. Snabba reparationer på mobiltelefoner och läsplattor till både privatpersoner och företag i hela Sverige är vad vi jobbar med. Vidare har vi också ett stort utbud av tillbehör som skyddar och gör det möjligt för kunderna att få ut det ... Visa mer
Om oss
Fix My Phone är nordens största reparationskedja. I dagsläget finns vi på flera platser i centrala Göteborg, Borås, Varberg, Halmstad, Stenungsund, Lerum, Norrköping, Stockholms regionen med totalt cirka 25 butiker.


Snabba reparationer på mobiltelefoner och läsplattor till både privatpersoner och företag i hela Sverige är vad vi jobbar med. Vidare har vi också ett stort utbud av tillbehör som skyddar och gör det möjligt för kunderna att få ut det mesta av sin investering.


Vi arbetar ständigt för att våra kunder skall förlänga livet på sina telefoner och surfplattor. För oss är hållbarhet ett starkt ledord. Vi värnar om miljön väldigt mycket. Utöver faktumet att vi ser till så din mobil eller platta håller längre vilket är gynnsamt för din plånbok, så erbjuder vi även miljövänliga skal. Kika gärna in vår instagram & Hemsida: https://www.instagram.com/fixmyphone.se/
https://www.fixmyphone.se


Fix My Phone strävar efter att arbeta snabbt och enkelt. Våra kunder ska känna sig trygga när de lämnar över sin mobil eller surfplatta, då vi hanterar enheten med största försiktighet och vår personal är ytterst kompetent.


Nu söker vi på Fix My Phone en till lagermedarbetare till vårt team i Mörby Danderyd.


Som person bör du vara:


Ansvarstagande, självständig och tycka om att ta mycket ansvar. Mycket organiserad och kunna ha många bollar i luften. Du skall kunna hanterar stress och vara strukturerad. Att vara noggrann är A och O, likaså som att du skall vara snabblärd och ha ett intresse för teknik.


Du kommer att jobba på lagret med arbetsuppgifter bland annat innehållande:


Sköta lagerhållning för samtliga Fix My Phone butiker i Sverige.
Hantering av gods.
Inventering av lagret samtidigt som du har koll på butikernas lagerhållning.
Mottagning och utlämning av varor
uppackning av nytt gods.
Skriva ut plocklistor
Lägga in och ta emot ordrar från våra butiker.
Mindre administrativa arbetsuppgifter, och vara behjälplig till butikerna.Den vi söker skall vara en ansvarstagande och noggrann person med tidigare erfarenheter från lager. Du är van att ta instruktioner och att agera spindeln i nätet.


Om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter såsom lagerarbete och/eller inventering är det meriterande.


Den vi söker skall tycka om att ha ett helhetsansvar och ett personligt driv och engagemang. Du skall ha lätt för att samarbeta och vara flexibel i din roll. Du skall ha en hög arbetsmoral och ta hand om vårt lager som om det vore ditt egna.


Känner du att denna arbetsbeskrivning passar in på dig, så tveka inte att söka tjänsten!


Som tack för att du tagit dig tiden att läsa vår annons vill vi också erbjuda dig en rabattkod till nästa gång du besöker oss ?


Koden ger dig 100kr rabatt på ditt köp!
Rabattkod: FMP100 Visa mindre

Godsmottagare till Masimo i Danderyd

Ansök    Jun 12    Performiq AB    Arbetsledare, lager
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Har du tidigare erfarenhet av hantering av gods, transportbokning samt administrativa arbetsuppgifter i affärssystem inom lager & logistik? Är du en engagerad och ansvarsfull person som klarar av ett högt arbetstempo och många bollar i ... Visa mer
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Har du tidigare erfarenhet av hantering av gods, transportbokning samt administrativa arbetsuppgifter i affärssystem inom lager & logistik?
Är du en engagerad och ansvarsfull person som klarar av ett högt arbetstempo och många bollar i luften? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som godsmottagare till Masimo i Danderyd.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
För att söka tjänsten har du tidigare arbetat med logistik, transportbokning och registrering i något affärssystem. Det är tänkt att du ska kunna arbeta heltid omgående fram tills minst september. Det kan vidare bli en förlängning ett par månader.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Ange gärna vilken aktivitet du har utövat och hur det format dig som person. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

KRAV PÅ PERSON
Som person är du lojal, kommer alltid i tid och är positiv. Du tar egna initiativ samt är noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. Det är även viktigt att du trivs tillsammans med andra och inte är rädd för att fråga dina kollegor om hjälp då det kommer att vara mycket att hantera samtidigt.
Som godsmottagare hos Masimo kommer du bland annat arbeta med:
• Ansvara för utleveranserna
• Sortering, uppmärkning, registrering i systemet Hydron
• Transportbokning
• Plock och pack
• Daglig kontakt med fraktbolag

ÖVRIGT
Start: Omgående
Omfattning: Heltid juni till minst september
Arbetstid: Mån-Fre 07:30 – 16:30
Plats: Danderyd

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Anton Hovstadius via mail på [email protected] Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

OM PERFORMIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenåskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

OM MASIMO
Masimo är ett globalt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar innovativa patientövervakningsteknologier, medicintekniska produkter och ett stort antal sensorer inom sjukvården. De är verksamma över hela världen och har drygt 4600 anställda.

Masimo Sweden är en del av det globala företaget och är världsledande inom gasanalytisk teknik. De utvecklar och tillverkar vissa av sina produkter i Sverige och säljer de olika komponenterna till medicinska distributörer världen över. På Masimo Sweden arbetar för tillfället omkring 80 personer och företaget sitter i moderna lokaler vid Mörby centrum. Visa mindre

Logistikassistent inom medicinteknik i Danderyd

Ansök    Jun 9    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vill du stötta vår kund inom logistik inför kommande flytt? Företaget är i behov av en logistikassistent som ska fungera som support på logistikavdelningen och självständigt hålla igång flödet. Arbetet sträcker sig till och med september.   Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbid... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du stötta vår kund inom logistik inför kommande flytt? Företaget är i behov av en logistikassistent som ska fungera som support på logistikavdelningen och självständigt hålla igång flödet. Arbetet sträcker sig till och med september.
 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Boka transport
Hantera affärssystem
Godsmottagning
Inventering


Arbetstider
Tjänsten sträcker sig t.om 30 september men kan komma att förlängas beroende på hur det går med flytten. Arbetstid mån-fre dagtid. 

Kvalifikationer
Du behöver tidigare ha arbetat med bokning av transport, i affärssystem, med godsmottagning och inventering
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Tjänsten kräver eget initiativ och ansvarstagande då man snabbt behöver komma in i rollen

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Erfarenhet av transportbokning, hantering av affärssystem, godsmottagning och inventering.

Ansökan
2020-07-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Parisa Meidanipour, [email protected] OBS! Ansökningar tas inte emot på mail. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Timanställd personal med C-kort sökes till spännande återvinningsbolag!

Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig. Du pekar, vi plockar! Precis som det låter så ... Visa mer
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig. Du pekar, vi plockar! Precis som det låter så hämtar vi avfallet där det ligger. Idag är vi även Sveriges största aktör på dödsbohantering och innehar alla tillstånd som krävs för värdering, uppköp, bortforsling, återanvändning och samordning av behovsanpassade tjänster. Vi är ISO-certifierade och kvalitetssäkrar alla våra samarbetspartners för att skapa den tryggaste kundupplevelsen i branschen.
Det vi hämtar sorterar vi upp på plats hos kund, lastar på våra lastbilar och kör till vår egen anläggning i Upplands Väsby.
På våra bortforslingsuppdrag har vi främst lätta lastbilar med bakgavellyft, men även en tung lastbil som kräver C-kort. Vi söker dig som kan hoppa in både på B och C-bil vid behov.


Förutom plockservice så har vi en egen containerpark med både lastväxlare och liftdumpers, samt kranbilar som hämtar våra rosa Circlasäckar.


Vi vill ha dig med hög arbetsmoral, stor arbetsvilja och flexibilitet! En timanställning innebär att vi ibland kan kontakta dig med kort varsel för att fråga om du har möjlighet att komma in, men vi försöker så klart alltid planera in timmarna så långt i förväg som möjligt!
Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen! Vi jobbar som ett lag och att lyfta och hjälpa varandra i arbetet är otroligt viktigt, så vi behöver flyttpersonal/chaufförer med hög, positiv energi och förmågan att se lösningar. Jobbet är ofta fysiskt krävande så någon som har ett stort sport eller -träningsintresse har en enorm fördel. Det här är alltså något för dig som gillar högt tempo och att jobba med kroppen men som samtidigt förstår vikten av service i världsklass, flexibilitet och noggrannhet.


FÖR RÄTT PERSON FINNS CHANS TILL FAST ANSTÄLLNING LÄNGRE FRAM. Visa mindre

Vi söker en TMA-chaufför för dagkörningar

Har du erfarenhet av TMA-körningar och vill arbeta dagtid med utgångsort Danderyd? Bogfelts är en välrenommerad, specialiserad och framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning. Bolaget är idag verksamt i Stockholms län, Mälardalen och Växjö. Verksamheten består i grunden av drift och underhåll samt installation av el och belysningsinstallationer inom park- och gatubelysning. Just nu söker vi TMA-förare dagtid för trafiksavstängningar i Stockh... Visa mer
Har du erfarenhet av TMA-körningar och vill arbeta dagtid med utgångsort Danderyd?
Bogfelts är en välrenommerad, specialiserad och framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning. Bolaget är idag verksamt i Stockholms län, Mälardalen och Växjö. Verksamheten består i grunden av drift och underhåll samt installation av el och belysningsinstallationer inom park- och gatubelysning.
Just nu söker vi TMA-förare dagtid för trafiksavstängningar i Stockholms kommunerna.
Arbetet utgår från Danderyd
Arbetstiderna är måndag-torsdag 06:30-16:00 fredag 06:30- 13:30.
Vem är du?
Du är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning, är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.
Vi söker dig som har
- Giltigt C körkort
- Kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.
Meriterande
Arbete på väg Steg 1:1, 1:2, 1:3 och 2:1
Tidigare erfarenhet av TMA-körningar

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och som chaufför hos Bogfelts är det viktigt att du är villig att utvecklas och lära dig mer. Samt att du är prestigelös och löser alla uppgifter som behövs, även uppgifter av enklare slag ser vi som en självklarhet.
Placering: Stockholm
Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdag:
Skicka in din ansökan redan idag, skicka CV och ett personligt brev till, [email protected] märk ansökan med ”TMA Stockholm" intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Plantagen Enebyberg söker Varuplockare till högsäsong!

Ansök    Feb 5    Plantagen    Lagerarbetare
På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden. Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över.... Visa mer
På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion!

Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som våra butiker fylls mer än vanligt med alla fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården och hemmet. Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till den allra bästa.

Är du lika taggad som vi? Älskar du försäljning och kundservice?  Har du en passion för växter?  Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Nu letar vi efter dig som är morgonpigg och inte rädda för att ta i där det behövs - varuplockare!

Arbetsuppgifter:


• Varupåfyllning

Tillsammans med resten av dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Känsla och intresse för kundservice

Förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö

Tidigare erfarenhet från detaljhandel och /eller servicebranschen är meriterande

Behärska svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som säljmedarbetare, är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem.  Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja

Goda utvecklingsmöjligheter

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor

Lön enligt kollektivavtal

Säsongsanställning med varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Enebyberg, 6 tim/v under perioden 23 mars - 21 juni.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad  och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med växter och Plantagen blir bättre med dig! Visa mindre

Distributionsansvarig chaufför

Ansök    Feb 5    FNB Concepts AB    Budbilsförare
FNB Concepts AB söker nu en distributionsansvarig till vår centralenhet i Danderyd. Från vårt centralkök och bageri skall det varje dag leveras varor och produkter ut till våra enheter i Stockholm och på Lidingö. Vi har öppet alla dagar i veckan. Tjänsten består främst av att du ska agera chaufför, packa varorna på plats och se till att de levereras tryggt och i tid ut till våra enheter. Du kommer att köra en morgonkörning och en eftermiddagskörning per d... Visa mer
FNB Concepts AB söker nu en distributionsansvarig till vår centralenhet i Danderyd. Från vårt centralkök och bageri skall det varje dag leveras varor och produkter ut till våra enheter i Stockholm och på Lidingö. Vi har öppet alla dagar i veckan. Tjänsten består främst av att du ska agera chaufför, packa varorna på plats och se till att de levereras tryggt och i tid ut till våra enheter. Du kommer att köra en morgonkörning och en eftermiddagskörning per dag. Tiden däremellan disponeras till att se till att all nonfood finns på hyllorna och att ordningen på lagret hålls.
Det är viktigt för oss att du är punktlig, ordningssam, ansvarskännande, har ett eget driv och kan ta egna initiativ samtidigt som du kan läsa in andra människor. Det är extra viktigt att du är en teamplayer eftersom du kommer samarbeta nära både med våra enheter och vår produktion.
Du kommer att jobba på schema både vardag och helg på ett rullande schema. Arbetstider 6.00-14.30. Visa mindre

Recycling i världsklass söker nya stjärnor!

Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått ... Visa mer
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.
Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen!


Vi söker dig med hög arbetsmoral som inte är rädd för att ta i! Jobbet kräver att du är fysiskt stark samt att du är kommunikativ och service minded. Erfarenheter av kundkontakt är ett plus då du kommer att träffa mycket människor i ditt arbete.
Du kommer oftast att arbeta i par om två, med ansvar för bostadstömningar, dödsbotömningar, kärltömningar och bortforsling. Vi gör även flyttar av värdeföremål samt lättare montering.
Du jobbar utifrån arbetsbeskrivningar som kundservice förmedlar i vårt transportsystem och rapporterar noggrant tillbaka till kundservice i slutet av dagen. Du kommer att materialsortera och köra återanvändning/återvinning till vår egen anläggning i Upplands Väsby, och till samarbetspartners och anvisade återvinningscentraler.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en lagspelare som förstår vikten av service, effektivitet och noggrannhet. Du är ansiktet utåt mot våra kunder och en värdefull kollega.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.


Circlas värderord är : MOD, DRIVKRAFT & OMTANKE


OBS! Vi sitter just nu i Danderyd men flyttar inom kort till vår egen anläggning i Upplands Väsby. Det är inte omöjligt att ta sig dit kommunalt, men det är en fördel att kunna ta sig till jobbet med bil.


Denna annons gäller timanställning, men för rätt person finns möjlighet till fast heltidsanställning när tillfälle ges. Visa mindre

Materialhanterare till produktion i Danderyd

Ansök    Jan 24    Randstad    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Är du en serviceminded person som gillar ordning och reda? Har du arbetat inom logistik med materialhantering och är duktig på system? Vi söker nu en materialhanterare till vår kund i norra Stockholm som ska arbeta på internlogistiken i en stor produktion. Här arbetar du i ett team om ca 10 personer där gemenskap och sammanhållning är en viktig del för gruppen. Trivs du i en social miljö och vill arbeta med service mot produktion då ska d... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en serviceminded person som gillar ordning och reda? Har du arbetat inom logistik med materialhantering och är duktig på system? Vi söker nu en materialhanterare till vår kund i norra Stockholm som ska arbeta på internlogistiken i en stor produktion. Här arbetar du i ett team om ca 10 personer där gemenskap och sammanhållning är en viktig del för gruppen. Trivs du i en social miljö och vill arbeta med service mot produktion då ska du söka hit!   


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta som lagermedarbetare med fokus på materialhantering. Uppdraget går ut på att plocka material till produktion efter interna beställningar samt kontrollera artiklar och hålla ordning och reda. I din roll som lagermedarbetare ingår även en hel del dokumentation och registrering i systemet ”Orakle”. Har du arbetat med Orakle tidigare ser vi detta som meriterande.


·         Materialhantering- plocka material till produktion


·         Registrering av artiklar i system


·         Inventering


·         Påfyllning av material


·         ESD- miljö Arbetstider
Heltid måndag-fredag ca 7.00-16.00

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat med materialhantering tidigare och gärna erfarenhet av att arbeta med EDS-material. För att trivas på uppdraget tycker du om att arbeta lugnt och metodiskt. Du förstår vikten av kvalitet i ditt arbete och prioriterar rätt framför fort. Som person är du social och tycker om att arbeta i grupp. 


·         Erfarenhet av materialhantering


·         ESD- kännedom


·         Truckkort B1 (Motvikt)


·         Noggrann och kvalitesmedveten


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Erfarenhet
Vi ser att du som söker har arbetat med liknande uppgifter i ca 3 år i närtid.

Ansökan
2020-02-16 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Verkstadsarbete

Vi söker en ny medarbetare som är intresserad av nya utmaningar inom verkstadsarbete, lagerhantering samt kundmottagning. Du kommer med fördel från byggbranschen och/eller har ett praktiskt handlag. Vi lär upp vår personal från grunden då detta är en nischad bransch. Stenfirma Bror Törner AB är ett familjeföretag helt inriktade på Natursten. I vår moderna anläggning i Danderyd har vi specialtillverkning av köksbänkar, badrumsbänkar, övrig inredning sam... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare som är intresserad av nya utmaningar inom verkstadsarbete, lagerhantering samt kundmottagning.
Du kommer med fördel från byggbranschen och/eller har ett praktiskt handlag.
Vi lär upp vår personal från grunden då detta är en nischad bransch.
Stenfirma Bror Törner AB är ett familjeföretag helt inriktade på Natursten.
I vår moderna anläggning i Danderyd har vi specialtillverkning av köksbänkar, badrumsbänkar, övrig inredning samt försäljning av golv/väggmaterial, fönsterbänkar mm.
Krav:
B-körkort.
Goda kunskaper i svenska ( tal och skrift )
Rökfri Visa mindre

Plantagen Enebyberg söker truckförare

Ansök    Feb 5    Plantagen    Truckförare
På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden. Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över.... Visa mer
På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion!

Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som våra butiker fylls mer än vanligt med alla fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården och hemmet. Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till den allra bästa.

Är du lika taggad som vi? Älskar du försäljning och kundservice?  Har du en passion för växter?  Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Vi söker nu en truckförare!

Arbetsuppgifter:


Truckkörning, lastning och lossning

Tilllsammans med resten av dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Känsla och intresse för kundservice

Truckkort är ett krav

Förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö
Behärska svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som säljmedarbetare, är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem.  Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja

Goda utvecklingsmöjligheter

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor

Lön enligt kollektivavtal

Säsongsanställning med varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Enebyberg, 15 tim/v under perioden 23 mars- 21 juni.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad  och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med växter och Plantagen blir bättre med dig! Visa mindre

Vi söker Taxichaufför

Ansök    Dec 20    Vårexpress    Taxiförare/Taxichaufför
Företaget är en åkeri företag med 8 taxi bilar som är anslutna till Taxi Stockholm sedan 1994. Vi söker förare till åkeriet som har Taxilegitimation från Taxi Stockholm. Taxi Stockholms förare kort är ett måste. Intresserade kan kontakta oss per e-mail [email protected] eller ringa 0707120117 Visa mer
Företaget är en åkeri företag med 8 taxi bilar som är anslutna till Taxi Stockholm sedan 1994.


Vi söker förare till åkeriet som har Taxilegitimation från Taxi Stockholm.


Taxi Stockholms förare kort är ett måste.
Intresserade kan kontakta oss per e-mail [email protected] eller ringa 0707120117 Visa mindre

Taxiförare till åkeri i Danderyd

Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval! Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du ha... Visa mer
Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person.
Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag?
Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval!
Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra premium, omsorgsresor eller i framtiden bli åkare.
Du blir anställd hos ett av våra åkerier i Danderyd. Självklart erbjuder alla våra åkare dig en trygg anställning med kollektivavtal, garantilön och Foraförsäkring. Din åkare står för kostnaden för Taxi Stockholms interna utbildning.
Via länken nedan ser du alla våra lediga tjänster.
På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.
Välkommen med din ansökan!


6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor. Visa mindre

Verkstadskoordinator

Vi söker en verkstadsarbetare, lagerhanterare samt kundmottagare till vår verksamhet i Danderyd. Du kan komma från bygg, annan industri eller från helt andra yrken. Vill du förändra ditt liv och få regelbundna arbetstider då är det här jobbet för dig.Vi lär upp dig från grunden. Krav: Rökfri, B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket. Både att läsa och skriva. Stenfirma Bror Törner är ett familjeföretag med 100% inriktning på natursten. Vi säljer golv, ... Visa mer
Vi söker en verkstadsarbetare, lagerhanterare samt kundmottagare till vår verksamhet i Danderyd. Du kan komma från bygg, annan industri eller från helt andra yrken. Vill du förändra ditt liv och få regelbundna arbetstider då är det här jobbet för dig.Vi lär upp dig från grunden.
Krav: Rökfri, B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket. Både att läsa och skriva.
Stenfirma Bror Törner är ett familjeföretag med 100% inriktning på natursten. Vi säljer golv, fönsterbänkar och vi tillverkar också specialmåttade bänkskivor och andra inredningsdeltaljer i sten. Visa mindre

Taxiförare till åkeri i Danderyd

Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval! Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du ... Visa mer
Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person.
Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag?
Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval!
Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra premium, omsorgsresor eller i framtiden bli åkare.
Du blir anställd hos ett av våra åkerier i Danderyd. Självklart erbjuder alla våra åkare dig en trygg anställning med kollektivavtal, garantilön och Foraförsäkring. Du får även din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning.
Via länken nedan ser du alla våra lediga tjänster.
På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.
Välkommen med din ansökan!


6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor. Visa mindre

Timanställd personal sökes till spännande återvinningsbolag!

Ansök    Nov 21    Circla Recycling AB    Flyttkarl/Stadsbud
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig. Du pekar, vi plockar! Precis som det låter så ... Visa mer
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig. Du pekar, vi plockar! Precis som det låter så hämtar vi avfallet där det ligger och du som kund sätter gränserna för var och vad vi hämtar. Idag är vi även Sveriges största aktör på dödsbohantering och innehar alla tillstånd som krävs för värdering, uppköp, bortforsling, återanvändning och samordning av behovsanpassade tjänster. Vi är ISO-certifierade och kvalitetssäkrar alla våra samarbetspartners för att skapa den tryggaste kundupplevelsen i branschen.
Det vi hämtar sorterar vi upp på plats hos kund, lastar på våra lastbilar och kör till samarbetspartner för återanvändning samt av Stockholm Vatten & Avfall anvisade återvinningscentraler. Vi utför även flytt och montering, ommöblering på kontorshotell och kärltömningar hos företag. Man jobbar oftast i par om två på en bil där den ena har rollen som uppdragsansvarig och den andra som fältarbetare. Vi vill ha dig med hög arbetsmoral, stor arbetsvilja och flexibilitet! En timanställning innebär att vi ibland kan kontakta dig med kort varsel för att fråga om du har möjlighet att komma in, men vi försöker så klart alltid planera in timmarna så långt i förväg som möjligt!
Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen! Vi jobbar som ett lag och att lyfta och hjälpa varandra i arbetet är otroligt viktigt, så vi behöver flyttpersonal med hög, positiv energi och förmågan att se lösningar. Jobbet är fysiskt krävande så någon som har ett stort sport eller -träningsintresse har en enorm fördel. Det här är alltså något för dig som gillar högt tempo och att jobba med kroppen men som samtidigt förstår vikten av service i världsklass, flexibilitet och noggrannhet.


FÖR RÄTT PERSON FINNS CHANS TILL FAST ANSTÄLLNING LÄNGRE FRAM. Visa mindre

Taxiförare till åkeri i Danderyd

Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval! Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du ... Visa mer
Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person.
Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag?
Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval!
Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra premium, omsorgsresor eller i framtiden bli åkare.
Du blir anställd hos ett av våra åkerier i Danderyd. Självklart erbjuder alla våra åkare dig en trygg anställning med kollektivavtal, garantilön och Foraförsäkring. Du får även din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning.
Via länken nedan ser du alla våra lediga tjänster.
På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.
Välkommen med din ansökan!


6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor. Visa mindre

Samtransförare - förare med intresse för människor på Samtrans

Ansök    Okt 3    Samtrans    Färdtjänstförare
Samtrans rekryterar: Samtransförare - förare med intresse för människor Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon. På Samtrans kontor arbetar drygt 100 per... Visa mer
Samtrans rekryterar: Samtransförare - förare med intresse för människor


Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon. På Samtrans kontor arbetar drygt 100 personer med allt från kundtjänst och trafikplanering till övrig administration (exempelvis marknadsföring, HR och ekonomi).

Samtrans är ett växande företag som har en engagerad företagskultur som präglas av respekt, samhörighet och mångfald.För att känna dig hemma i vårt gäng bör du vara prestigelös, positiv och dedikerad – du visar respekt gentemot alla du möter, du tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter på ett bra sätt och du inser värdet i att samarbeta för att nå dina och företagets mål. Våra uppdrag handlar om att hjälpa andra och den strävan förväntar vi oss av alla våra medarbetare, i alla led.
...


Läs mer på http://hpr.to/j17870


Vi söker dig som kan ge service till människor och gillar att köra bil. Det kan du göra hos oss och arbeta med den viktiga uppgiften att hjälpa människor med särskilda behov att vara mobila i vardagen. Det kan till exempel vara resor till och från skolan, jobbet, handla eller hälsa på släkt och vänner.

Vi skulle tycka att det är extra kul om du har erfarenhet från omsorgsyrken eller liknande. Att vara förare på Samtrans handlar mer om att vara en god värd och medmänniska i vardagslivet.

Det viktigaste är att du noggrann, strukturerad, lugn, stresstålig och tycker om att ge andra service. Har du rätt personliga egenskaper, en positiv grundattityd och är öppen för att lära, ger vi dig den utbildning du behöver för att arbeta med vår målgrupp; skolbarn och personer med särskilda behov. Dock är det viktigt att du behärskar det svenska språket och har vana och erfarenhet av datorer och moderna mobiltelefoner.

Som förare åt Samtrans är du anställd inom något av våra cirka 175 anslutna åkerier.

Arbetstiderna är varierande måndag till söndag. Du kommer i ansökan få berätta vilken del av Stockholm som du helst vill arbeta.

Sök gärna idag så att du snabbt kan komma igång med din goda gärning.

VÄLKOMMEN! Visa mindre

Taxiförare till åkeri i Danderyd

Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval!Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har... Visa mer
Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval!Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra premium, omsorgsresor eller i framtiden bli åkare. Du blir anställd hos ett av våra åkerier i Danderyd. Självklart erbjuder alla våra åkare dig en trygg anställning med kollektivavtal, garantilön och Foraförsäkring. Du får även din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning.Via länken nedan ser du alla våra lediga tjänster.På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor. Välkommen med din ansökan!6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor. Visa mindre

Recycling i världsklass söker nya stjärnor!

Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått ... Visa mer
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.
Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen! Vi söker dig med hög arbetsmoral som inte är rädd för att ta i! Jobbet kräver att du är fysiskt stark samt att du är kommunikativ och service minded. Erfarenheter av kundkontakt är ett plus då du kommer att träffa mycket människor i ditt arbete.
Du kommer att arbeta i par om två med ansvar för bostadstömningar, dödsbotömningar, kärltömningar och bortforsling. Vi gör även flyttar av värdeföremål samt lättare montering.
Du jobbar utifrån arbetsbeskrivningar som kundservice förmedlar i vårt transportsystem och rapporterar noggrant tillbaka till kundservice i slutet av dagen. Du kommer att materialsortera och köra återanvändning/återvinning till våra samarbetspartners och anvisade återvinningscentraler.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en lagspelare som förstår vikten av de tre s:en: sortering, service, samspel! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och en värdefull kollega.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Visa mindre

Recycling i världsklass söker nya stjärnor!

Ansök    Aug 16    Circla Recycling AB    Flyttkarl/Stadsbud
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått ... Visa mer
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen! Vi söker dig med hög arbetsmoral som inte är rädd för att ta i! Jobbet kräver att du är fysiskt stark samt att du är kommunikativ och service minded. Erfarenheter av kundkontakt är ett plus då du kommer att träffa mycket människor i ditt arbete.Du kommer att arbeta i par om två med ansvar för bostadstömningar, dödsbotömningar, kärltömningar och bortforsling. Vi gör även flyttar av värdeföremål samt lättare montering. Du jobbar utifrån arbetsbeskrivningar som kundservice förmedlar i vårt transportsystem och rapporterar noggrant tillbaka till kundservice i slutet av dagen. Du kommer att materialsortera och köra återanvändning/återvinning till våra samarbetspartners och anvisade återvinningscentraler. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en lagspelare som förstår vikten av de tre s:en: sortering, service, samspel! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och en värdefull kollega. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Visa mindre

Brädgårdsarbetare

Ansök    Sep 4    Djursholms Trä    Lagerarbetare
Som brädgårdsarbetare hos oss har du varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar kundmottagning, orderplock, trucklastning och lossning, upplockning av varor samt städning av brädgården. Hos oss är det ständigt högt tempo och vi försöker alltid hitta nya vägar för att förenkla vardagen för våra kunder. Vi söker dig som är positiv, noggrann och älskar att ge god service. Vi tror att du liksom vi alltid sätter kunden i fokus och vill ge våra kunder... Visa mer
Som brädgårdsarbetare hos oss har du varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar kundmottagning, orderplock, trucklastning och lossning, upplockning av varor samt städning av brädgården. Hos oss är det ständigt högt tempo och vi försöker alltid hitta nya vägar för att förenkla vardagen för våra kunder. Vi söker dig som är positiv, noggrann och älskar att ge god service. Vi tror att du liksom vi alltid sätter kunden i fokus och vill ge våra kunder det där lilla extra. Arbete utomhus.
För att kunna jobba hos oss behöver du:

- Körkort B
- Truckkort (men är du rätt person bjuder vi på utbildningen)
- Gärna arbetslivserfarenhet ifrån liknande jobb
- Eftersom det är mycket kundkontakt i jobbet är flytande svenska i tal och skrift ett krav


Djursholms Trä säljer och levererar trävaror och byggmaterial till yrkesfolk från vår anläggning i Djursholm. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har tio anläggningar i Stockholm, Norsborg, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping. Koncernen har ca 300 anställda och omsatte 2018 ca 1.500 miljoner kronor. Visa mindre

Deltidsjobb Lager och distribution med (ganska) flexibla arbetstider

Vi är ett litet företag beläget i Stocksund, Danderyd som säljer ekologiska livsmedel till butiker i hela Sverige. Titta gärna på vår hemsida www.ekologistik.se.Vi söker nu en medarbetare för lager- och distributionsarbete. Arbetet omfattar huvudsakligen plock, pack samt utkörning i skåpbil till våra kunder i Stockholmsområdet. Även lite administration som orderregistrering. Det är en timanställning omfattande ca 6-12 timmar i veckan fördelat på två dagar.... Visa mer
Vi är ett litet företag beläget i Stocksund, Danderyd som säljer ekologiska livsmedel till butiker i hela Sverige. Titta gärna på vår hemsida www.ekologistik.se.Vi söker nu en medarbetare för lager- och distributionsarbete. Arbetet omfattar huvudsakligen plock, pack samt utkörning i skåpbil till våra kunder i Stockholmsområdet. Även lite administration som orderregistrering. Det är en timanställning omfattande ca 6-12 timmar i veckan fördelat på två dagar. Ganska flexibla arbetstider, men merparten av arbetet måste ske dagtid. Lämpligt att kombinera med t.ex. studier eller annat deltidsarbete.Krav: B-körkort. Prata bra svenska eller engelska. Viss datorvana.Personliga egenskaper: Du bör vara noggrann. Du bör inte vara rädd att ta i och du bör gilla att arbeta ensam.Start början/mitten september och tillsvidare. Visa mindre

Taxiförare till åkeri i Danderyd

Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval!Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har... Visa mer
Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval!Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra premium, omsorgsresor eller i framtiden bli åkare. Du blir anställd hos ett av våra åkerier i Danderyd. Självklart erbjuder alla våra åkare dig en trygg anställning med kollektivavtal, garantilön och Foraförsäkring. Du får även din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning.Via länken nedan ser du alla våra lediga tjänster.På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor. Välkommen med din ansökan!6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor. Visa mindre

Chaufför till FNB Concepts AB

Ansök    Aug 6    FNB Concepts AB    Budbilsförare
Nu söker vi på FNB concepts AB chaufförer till vårt kök och bageriDu gillar självklart att köra bil och tål Stockholmstrafiken, är flexibel med ett glatt humör och gillar att arbeta i lag. Vårt fantastiska lag består utav kockar, bagare och restaurangpersonal och i laget är du en stor och viktig spelare som ser till att allt kommer fram helt, rent och i god tid efter våra turer och scheman.Vi levererar livsmedel till våra egna verksamheter och catering til... Visa mer
Nu söker vi på FNB concepts AB chaufförer till vårt kök och bageriDu gillar självklart att köra bil och tål Stockholmstrafiken, är flexibel med ett glatt humör och gillar att arbeta i lag. Vårt fantastiska lag består utav kockar, bagare och restaurangpersonal och i laget är du en stor och viktig spelare som ser till att allt kommer fram helt, rent och i god tid efter våra turer och scheman.Vi levererar livsmedel till våra egna verksamheter och catering till privatpersoner det är därför viktigt att du gillar att möta människor och har gott lokalsinne.Vi kör nya fräscha kylbilar med säkerhet för både dig och medtrafikanter i focus.Efter en intern utbildning av kylbil och rutter kan du bli vårt lags nästa stjärna så tveka inte att höra av dig!Tjänsten är 70% med arbetstid från tidiga morgonen och 3-4 dagar i veckan blandat över hela veckan. Arbetsdagen slutar ca 14 så arbetet kan vara perfekt att kombinera för dig som studerar. Visa mindre

Erfaren chaufför på lastväxlare , liftdumper och kran

Circla startades 2011 med en tydlig idé. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mo... Visa mer
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Här hjälper vi varandra, har hög arbetsmoral och fokus på yrkeskompetens. Du ska ha gedigen erfarenhet från att köra lastväxlare och liftdumper sedan tidigare. Vi kräver så klart YKB, tung lastbil C och CE samt utbildningsintyg på fordonsmonterad kran. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att köra grävmaskin och hjullastare. Vi ser fram emot att hitta en ny stjärna som kommer vara en värdefull kollega som vill följa med på vår resa! Visa mindre

Vi söker efter en spindel...till vårt stora nät.

Vi är ett härligt gäng Slanghjältar som söker dig som är glad, passionerad och ansvarstagande. Du är öppen för nya utmaningar, att ta ett stort ansvar och vara noggrann, ha ögon för vad som behöver göras och vara villig att kavla upp ärmarna i en starkt växande organisation. Din personlighet är viktigare än vad som står i ditt CV. Slanghjältar är outtröttliga, effektiva, smarta, blixtsnabba, kvalitetsmedvetna och handlingskraftiga! Med marknadens bästa ser... Visa mer
Vi är ett härligt gäng Slanghjältar som söker dig som är glad, passionerad och ansvarstagande. Du är öppen för nya utmaningar, att ta ett stort ansvar och vara noggrann, ha ögon för vad som behöver göras och vara villig att kavla upp ärmarna i en starkt växande organisation. Din personlighet är viktigare än vad som står i ditt CV. Slanghjältar är outtröttliga, effektiva, smarta, blixtsnabba, kvalitetsmedvetna och handlingskraftiga! Med marknadens bästa servicenivå och ankomsttid har vi mycket att leva upp till. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från vår bransch. Vi utbildar dig till en äkta Slanghjälte! Känner du att detta låter spännande hoppas vi att du hör av dig till oss. Om oss Vi är ett serviceföretag som är specialister på att byta hydraulslangar på plats där våra kunder befinner sig. På så sätt sparar vi deras tid. Vi hjälper våra kunder i Stockholm, Uppsala, Mälardalen, Göteborg med omnejd, Borås, Östergötland och Skåne. Sedan 2009 har vi utfört fler än 20 000 uppdrag. Pirtek är världens marknadsledande och största slangbussföretag med över 1 500 slangbussar.Vårt kontor ligger mitt i villaområdet Stocksund, strax norr om Stockholms innerstad. Här tillbringar vi våra arbetsdagar tillsammans, ett gäng roliga och starka personligheter samt två kontorshundar. Vi är ett taggat team med stark gemenskap och omtanke för varandra.Beskrivning av tjänstenTrafikledning ·        Svara på inkommande samtal.·        Planera och skicka ut uppdrag till våra Slanghjältar.Administration·        Ansvar för dagliga rutiner så som, kontering av fakturor, registrering av inbetalningar, rapportering, påminnelse/krav och liknande.Team och människor Pirtek är ett serviceföretag. Detta ställer stora krav på företagets medarbetare på olika sätt. Vi vill gärna att du ska känna igen dig i följande beskrivningar:·        ha social kompetens, vilja att ge en bra service·        vara stresstålig·        vara en problemlösare·        kunna ha flera bollar i luften på samma gång·        vara resultatorienterad och målfokuserad·        skapa resultat tillsammans med andra genom att göra ett bra arbete och samarbeta·        ha kunskap om Pirteks verksamhet, mål och vision ·        ha kunskap om Pirteks kunder·        vara en god representant, Pirteks ansikte utåt·        vara aktiv och komma med förbättringsförslag·        vilja att utveckla den egna kompetensen med hänsyn till verksamhetens behov Visa mindre

Erfaren chaufför på lastväxlare , liftdumper och kran

Circla startades 2011 med en tydlig idé. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mo... Visa mer
Circla startades 2011 med en tydlig idé. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Här hjälper vi varandra, har hög arbetsmoral och fokus på yrkeskompetens. Du ska ha gedigen erfarenhet från att köra lastväxlare och liftdumper sedan tidigare. Vi kräver så klart YKB, tung lastbil C och CE samt utbildningsintyg på fordonsmonterad kran. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att köra grävmaskin och hjullastare. Visa mindre

Taxiförare till åkeri i Danderyd

6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor. Vi söker dig som älskar att ge service... Visa mer
6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person.Du kommer i kontakt med många olika människor och det ställer naturligtvis krav på att du kan kommunicera med våra kunder, är serviceinriktad och lyhörd. Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag?Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval! Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra premium, omsorgsresor eller sikt på att bli åkare.Du blir anställd hos ett av våra åkerier i Danderyd. Självklart erbjuder alla våra åkare dig en trygg anställning med kollektivavtal, garantilön och Foraförsäkring. Du får även din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning.Via länken nedan ser du alla våra lediga tjänster.På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.seDu är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

TaxiFörare / Uber / Taxijakt / Bolt

Vill du vara egen chef, Jobba när du vill , pausa när du orkar. Gillar du inte jobba under chefer och ett fast schema. Gillar du inte rapportera till någon. Då ska du kolla här. Vi på Nordic all help AB söker flera taxichaufförerna som vill jobba heltid eller deltid på natt eller dag. Det endast krav är att du måste ha taxilegitimation från Sverige eller ett annat land inom Europa. Vi jobbar med Uber, Bolt och Taxijakt även bil på gatan. Vällingby, Hässel... Visa mer
Vill du vara egen chef, Jobba när du vill , pausa när du orkar. Gillar du inte jobba under chefer och ett fast schema. Gillar du inte rapportera till någon. Då ska du kolla här. Vi på Nordic all help AB söker flera taxichaufförerna som vill jobba heltid eller deltid på natt eller dag. Det endast krav är att du måste ha taxilegitimation från Sverige eller ett annat land inom Europa. Vi jobbar med Uber, Bolt och Taxijakt även bil på gatan. Vällingby, Hässelby, Täby , kista , Rinkeby, Mörby, Åkersberga, Sundbyberg , Solna. Vi drar inga moms från din lön. Du får provision på inkört beloppet du Kör in. Visa mindre

Truckförare (Motviktstruck) / Sollentuna

Ansök    Maj 27    aleja ab    Truckförare
I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i en glad och positiv grupp. Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal ho... Visa mer
I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering.
Du kommer att arbeta i en glad och positiv grupp.


Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete.

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Visa mindre

Truckförare (Motviktstruck) / Sollentuna

Ansök    Maj 15    aleja ab    Truckförare
I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i en glad och positiv grupp. Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal ho... Visa mer
I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering.
Du kommer att arbeta i en glad och positiv grupp.


Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete.

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Visa mindre

Samtransförare på Samtrans

Ansök    Apr 22    Samtrans    Färdtjänstförare
Samtrans rekryterar: Samtransförare Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon. På Samtrans kontor arbetar drygt 100 personer med allt från kundtjänst och t... Visa mer
Samtrans rekryterar: Samtransförare


Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon. På Samtrans kontor arbetar drygt 100 personer med allt från kundtjänst och trafikplanering till övrig administration (exempelvis marknadsföring, HR och ekonomi).

Samtrans är ett växande företag som har en engagerad företagskultur som präglas av respekt, samhörighet och mångfald.För att känna dig hemma i vårt gäng bör du vara prestigelös, positiv och dedikerad – du visar respekt gentemot alla du möter, du tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter på ett bra sätt och du inser värdet i att samarbeta för att nå dina och företagets mål. Våra uppdrag handlar om att hjälpa andra och den strävan förväntar vi oss av alla våra medarbetare, i alla led.
...


Läs mer på http://hpr.to/j15535


Gillar du att ge service? Vill du ha ett större geografiskt område som arbetsplats? Har du taxiförarlegitimation men vill göra något annat än endast köra från A till B? Då har vi jobbet för dig.

Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB och deras åkerier är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Företaget är privatägt och omsatte 700 miljoner 2017. Samtrans jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting och har idag cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon.

Du kommer att jobba med den viktiga uppgiften att hjälpa människor med särskilda behov att vara mobila i vardagen. Det kan till exempel vara resor till och från skolan, jobbet, handla eller hälsa på släkt och vänner. Till din hjälp har du ett utrustat specialfordon samt en vilja att ge den bästa tänkbara servicen.

Vi skulle tycka att det är extra kul om du har erfarenhet från omsorgsyrken, kundservice eller liknande. Att vara förare på Samtrans handlar mer om att vara en god värd och medmänniska i vardagslivet.

Det är meriterande men inget krav att du arbetat som förare eller inom bilindustrin. Det viktigaste är att du noggrann, strukturerad, lugn, stresstålig och serviceminded samt att du behärskar det svenska språket och har vana och erfarenhet av datorer och moderna mobiltelefoner då dessa används som verktyg i ditt arbete.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Har du taxiförarlegitimation?
- Har du B-körkort? Visa mindre

Vill du jobba med biltransport? (C - chaufför)

Om tjänsten En av våra kunder behöver förstärka upp med en lastbilschaufför för biltransporter. Dina arbetsuppgifter kommer vara att transportera bilar mellan olika anläggningar i Stockholmsområdet. I arbetsuppgifterna ingår även att lasta på och av bilarna från lastbilen. Initialt kommer du att arbeta som uthyrd konsult, men kommer sedan bli anställd direkt av kundföretaget. Din profil Du är en ansvarstagande person som trivs med att jobba under eget... Visa mer
Om tjänsten

En av våra kunder behöver förstärka upp med en lastbilschaufför för biltransporter.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att transportera bilar mellan olika anläggningar i Stockholmsområdet. I arbetsuppgifterna ingår även att lasta på och av bilarna från lastbilen.

Initialt kommer du att arbeta som uthyrd konsult, men kommer sedan bli anställd direkt av kundföretaget.

Din profil

Du är en ansvarstagande person som trivs med att jobba under eget ansvar.Du håller en god servicenivå och har lätt att samarbeta.

Du som söker har givetvis:
• Körkort med C-behörighet
• YKB
• Digitalt förarkort
• Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Du talar och skriver svenska obehindrat, då det krävs i denna tjänst.

Då tjänsten beräknas tillsätts omgående är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Gratis gymkort hos vårt systerföretag World Class
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.


Om verksamheten

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt.

Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Taxiförare till åkeri i Danderyd

Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval! Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra pre... Visa mer
Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag?

Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval!

Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra premium, omsorgsresor eller sikt på att bli åkare.

Du blir anställd hos ett av våra åkerier i Danderyd. Självklart erbjuder alla våra åkare dig en trygg anställning med kollektivavtal, garantilön och Foraförsäkring. Du får även din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning.

Via länken nedan ser du alla våra lediga tjänster.

På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se
Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Välkommen med din ansökan!Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person.

Du kommer i kontakt med många olika människor och det ställer naturligtvis krav på att du kan kommunicera med våra kunder, är serviceinriktad och lyhörd.

6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor. Visa mindre

Vill du jobba med biltransporter i Stockholm? (C - kort)

Arbetsuppgifter Tjänsten är på heltid och innebär att förflytta hyrbilar mellan företagets kontor.Upp till 5 personbilar lastas på lastbilen och levereras sedan till annan upphämtningsplats inom Stockholm. Egenskaper Förutom att du är en duktig chaufförska duha en hög personlig service på allt utfört arbete.Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har rätt inställning till att jobba ser vi som en självkl... Visa mer
Arbetsuppgifter

Tjänsten är på heltid och innebär att förflytta hyrbilar mellan företagets kontor.Upp till 5 personbilar lastas på lastbilen och levereras sedan till annan upphämtningsplats inom Stockholm.

Egenskaper

Förutom att du är en duktig chaufförska duha en hög personlig service på allt utfört arbete.Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har rätt inställning till att jobba ser vi som en självklarhet och du kan givetvis lämna goda referenser.

Kompetens och kvalifikationer

Krav:

- C-körkort
- YKB
- Bra kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Meriterande:

- Erfarenhet av biltransporter eller arbetat som bärgare

Arbetstider:9-18

Arbetsplats:Danderyd eller enligt ök

Uppdragsstart:omgående

Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande! Visa mindre

IT - företag i Mörby söker lagerarbetare

Vår kund Från att för tjugo år sedan ha varit en renodlad IT-säkerhetskonsult är idag vår kund ett företag som levererar skräddarsydda IT-säkerhetslösningar till både nationella och internationella företag och organisationer med mycket höga krav på säkerhet. Dina arbetsuppgifter - Enklare installation av programvara samt uppmärkning av produkter enligt dokumentation. - Sköta in- och utleveranser. - Bokning av frakter. - Kontakt med kunder. - Vanl... Visa mer
Vår kund

Från att för tjugo år sedan ha varit en renodlad IT-säkerhetskonsult är idag vår kund ett företag som levererar skräddarsydda IT-säkerhetslösningar till både nationella och internationella företag och organisationer med mycket höga krav på säkerhet.

Dina arbetsuppgifter

- Enklare installation av programvara samt uppmärkning av produkter enligt dokumentation.
- Sköta in- och utleveranser.
- Bokning av frakter.
- Kontakt med kunder.
- Vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager.
- En del tunga lyft förekommer.

Andra förekommande uppgifter är att hålla ordning på kontor/lager, ta hand om besökare och göra ärenden.

Som person är du noggrann och serviceminded

Arbetstider

Vardagar heltid.

Krav

För denna tjänst krävs det att du har:

- Mycket god datorvana
- Mycket bra svenska i tal och skrift.
- Bra engelska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet inom produktion & lagerverksamhet med dokumenterat goda vitsord.
- Vana från arbete i något affärssystem
- Körkort

För denna tjänst krävs det att du är ostraffad. En kvalificerad säkerhetskontroll kommer genomföras. 

Meriterande

- Administrativ erfarenhet (ex lägga orders i datasystem mm)
- Tillgång till egen bil.

Vi ser gärna kvinnliga sökande för jämnare könsfördelning, men självklart är det i första hand rätt person på rätt plats som gäller.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras - för att processen ska gå snabbare är det bra om du kan beställa det redan när du ansöker till tjänsten.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Du kommer till att börja med vara anställd av Jobzone för att senare gå över som direktanställd hos kund.

Jobzone erbjuder dig:

- Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.

- Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!

- Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.

- Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.

- Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder! Visa mindre

Chaufför till cateringföretag

Ansök    Apr 4    FNB Concepts AB    Budbilsförare
FNB concepts AB söker chaufförer till vårt catering och leveransbageri.Du gillar självklart att köra bil och tål Stockholmstrafiken, är flexibel med ett glatt humör och gillar att arbeta i lag. Vårt fantastiska lag består utav kockar, bagare och restaurangpersonal och i laget är du en stor och viktig spelare som ser till att allt kommer fram helt, rent och i god tid efter våra turer och scheman.Vi levererar livsmedel till våra egna verksamheter och cateri... Visa mer
FNB concepts AB söker chaufförer till vårt catering och leveransbageri.Du gillar självklart att köra bil och tål Stockholmstrafiken, är flexibel med ett glatt humör och gillar att arbeta i lag. Vårt fantastiska lag består utav kockar, bagare och restaurangpersonal och i laget är du en stor och viktig spelare som ser till att allt kommer fram helt, rent och i god tid efter våra turer och scheman.Vi levererar livsmedel till våra egna verksamheter och catering till privatpersoner det är därför viktigt att du gillar att möta människor och har gott lokalsinne.Vi kör nya fräscha kylbilar med säkerhet för både dig och medtrafikanter i focus. Efter en intern utbildning av kylbil och rutter kan du bli vårt lags nästa stjärna så tveka inte att höra av dig! Visa mindre

Däcksman (eller kvinna)

Ansök    Apr 1    Marina Läroverket    Jungman
Vi söker 2 personer till Marina läroverkets rederiverksamhet. Marina läroverket är en fristående skola med gymnasie och vuxenutbildning, läs mer på marinalaroverket.se samt sjoutbildning.se. Rederiverksamheten har till uppgift att serva skolan med fältverksamhet för våra elever och studenter. Vi har två passagerarfartyg, ett långsegelfartyg och ett fartyg för längre resor i skärgården. Arbetsuppgifterna består av att vara däckspersonal ombord vid verks... Visa mer
Vi söker 2 personer till Marina läroverkets rederiverksamhet.

Marina läroverket är en fristående skola med gymnasie och vuxenutbildning, läs mer på marinalaroverket.se samt sjoutbildning.se.

Rederiverksamheten har till uppgift att serva skolan med fältverksamhet för våra elever och studenter. Vi har två passagerarfartyg, ett långsegelfartyg och ett fartyg för längre resor i skärgården.

Arbetsuppgifterna består av att vara däckspersonal ombord vid verksamhet samt att vara med och ansvara för underhåll av fartygen.

Anställningen är året runt och kan kombinera arbete i och runt Stockholm med arbete på vårt långsegelfartyg på resa runt i europa men huvuduppgiften kommer vara arbete med utgångspunkt från Stocksund norr om Stockholm.

Du måste uppfylla kraven för läkarintyg för sjöfolk.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på båt. Internutbildning i grundläggande säkerhet kommer att erbjudas.

Det är bra om du ser jobbet som en möjlighet att samla sjötid till en befälsbehörighet.

Ansökningar kommer hanteras löpande. Visa mindre

Datorvan lagerarbetare till IT - företag

Till vår kund söker vi nu en datakunnig lagerabetare för direktanställning Vår kund är ett mindre IT-säkerhetsföretag i norrort, Stockholm. Från att för tjugo år sedan ha varit en renodlad IT-säkerhetskonsult är idag vår kund ett företag som levererar skräddarsydda IT-säkerhetslösningar till både nationella och internationella företag och organisationer med mycket höga krav på säkerhet. Dina arbetsuppgifter - Enklare installation av programvara samt... Visa mer
Till vår kund söker vi nu en datakunnig lagerabetare för direktanställning

Vår kund är ett mindre IT-säkerhetsföretag i norrort, Stockholm.

Från att för tjugo år sedan ha varit en renodlad IT-säkerhetskonsult är idag vår kund ett företag som levererar skräddarsydda IT-säkerhetslösningar till både nationella och internationella företag och organisationer med mycket höga krav på säkerhet.

Dina arbetsuppgifter

- Enklare installation av programvara samt uppmärkning av produkter enligt dokumentation.
- Sköta in- och utleveranser.
- Bokning av frakter.
- Kontakt med kunder.
- Vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager.
- En del tunga lyft förekommer.

Andra förekommande uppgifter är att hålla ordning på kontor/lager, fixa kaffe till besökare och göra ärenden.

Som person är du noggrann och serviceminded

Arbetstider

Vardagar heltid.

Krav

Följande är ett krav för tjänsten:

- Mycket god datorvana
- Mycket bra svenska i tal och skrift.
- Bra engelska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet inom produktion & lagerverksamhet med dokumenterat goda vitsord.
- Körkort

För denna tjänst krävs det att du är ostraffad. En kvalificerad säkerhetskontroll kommer genomföras. 

Meriterande

- Vana från arbete i något affärssystem
- Administrativ erfarenhet
- Spanska och/eller tyska.
- Tillgång till egen bil.

Vi ser gärna kvinnliga sökande för jämnare könsfördelning, men självklart är det i första hand rätt person på rätt plats som gäller.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras - för att processen ska gå snabbare är det bra om du kan beställa det redan när du ansöker till tjänsten.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Du kommer till att börja med vara anställd av Jobzone för att senare gå över som direktanställd hos kund.

Jobzone erbjuder dig:

- Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.

- Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!

- Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.

- Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.

- Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder! Visa mindre

Taxiförare till åkeri i Danderyd

Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval! Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra pre... Visa mer
Vill du jobba på stockholmarnas taxibolag?

Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval!

Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter, du kan köra premium, omsorgsresor eller sikt på att bli åkare.

Du blir anställd hos ett av våra åkerier i Danderyd. Självklart erbjuder alla våra åkare dig en trygg anställning med kollektivavtal, garantilön och Foraförsäkring. Du får även din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning.

Via länken nedan ser du alla våra lediga tjänster.

På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se
Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Välkommen med din ansökan!Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person.

Du kommer i kontakt med många olika människor och det ställer naturligtvis krav på att du kan kommunicera med våra kunder, är serviceinriktad och lyhörd.

6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor. Visa mindre

Flyttpersonal sökes till spännande bolag!

Du kommer att arbeta i par om två med ansvar för bostadstömningar, dödsbotömningar, kärltömningar och bortforsling. Vi gör även flyttar av värdeföremål samt lättare montering. Du jobbar utifrån arbetsbeskrivningar som kundservice förmedlar i vårt transportsystem och rapporterar noggrant tillbaka till kundservice i slutet av dagen. Du kommer att materialsortera och köra återanvändning/återvinning till våra samarbetspartners och anvisade återvinningscentral... Visa mer
Du kommer att arbeta i par om två med ansvar för bostadstömningar, dödsbotömningar, kärltömningar och bortforsling. Vi gör även flyttar av värdeföremål samt lättare montering. Du jobbar utifrån arbetsbeskrivningar som kundservice förmedlar i vårt transportsystem och rapporterar noggrant tillbaka till kundservice i slutet av dagen. Du kommer att materialsortera och köra återanvändning/återvinning till våra samarbetspartners och anvisade återvinningscentraler. Det är viktigt att du är en lagspelare som förstår vikten av service i världsklass! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och en värdefull kollega med hög arbetsmoral. För rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.


Vi söker dig som är flexibel och hjälpsam, som har lätt för att hitta lösningar och positiv energi! Jobbet kräver att du är fysiskt stark så personer med sport eller -träningsintresse har en stor fördel. Erfarenheter av kundkontakt är ett plus då du kommer att träffa mycket människor i ditt arbete.


Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Circla skulle anstränga sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.

Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen! Visa mindre

Samtransförare på Samtrans

Ansök    Mar 21    Samtrans    Färdtjänstförare
Samtrans rekryterar: Samtransförare Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon. På Samtrans kontor arbetar drygt 100 personer med allt från kundtjänst och t... Visa mer
Samtrans rekryterar: Samtransförare


Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon. På Samtrans kontor arbetar drygt 100 personer med allt från kundtjänst och trafikplanering till övrig administration (exempelvis marknadsföring, HR och ekonomi).

Samtrans är ett växande företag som har en engagerad företagskultur som präglas av respekt, samhörighet och mångfald.För att känna dig hemma i vårt gäng bör du vara prestigelös, positiv och dedikerad – du visar respekt gentemot alla du möter, du tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter på ett bra sätt och du inser värdet i att samarbeta för att nå dina och företagets mål. Våra uppdrag handlar om att hjälpa andra och den strävan förväntar vi oss av alla våra medarbetare, i alla led.
...


Läs mer på http://hpr.to/j15535


Gillar du att ge service? Vill du ha ett större geografiskt område som arbetsplats? Har du taxiförarlegitimation men vill göra något annat än endast köra från A till B? Då har vi jobbet för dig.

Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB och deras åkerier är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Företaget är privatägt och omsatte 700 miljoner 2017. Samtrans jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting och har idag cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon.

Du kommer att jobba med den viktiga uppgiften att hjälpa människor med särskilda behov att vara mobila i vardagen. Det kan till exempel vara resor till och från skolan, jobbet, handla eller hälsa på släkt och vänner. Till din hjälp har du ett utrustat specialfordon samt en vilja att ge den bästa tänkbara servicen.

Vi skulle tycka att det är extra kul om du har erfarenhet från omsorgsyrken, kundservice eller liknande. Att vara förare på Samtrans handlar mer om att vara en god värd och medmänniska i vardagslivet.

Det är meriterande men inget krav att du arbetat som förare eller inom bilindustrin. Det viktigaste är att du noggrann, strukturerad, lugn, stresstålig och serviceminded samt att du behärskar det svenska språket och har vana och erfarenhet av datorer och moderna mobiltelefoner då dessa används som verktyg i ditt arbete.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Har du taxiförarlegitimation?
- Har du B-körkort? Visa mindre

Behovsanställd personal sökes till spännande återvinningsbolag!

Circla är ett miljöcertifierat och entreprenörsdrivet företag som jobbar med helhetslösningar inom bostadstömning, dödsbon och företagstjänster. Vi växer och tempot är högt och krävande, men väldigt roligt! Det är häftigt att vara med där det händer. Vi gör flyttar av värdeföremål samt sorterar upp och forslar bort hela hem för återanvändning/detaljerad återvinning. Det vi hämtar sorterar vi upp på plats hos kund, lastar på våra lastbilar och kör till sama... Visa mer
Circla är ett miljöcertifierat och entreprenörsdrivet företag som jobbar med helhetslösningar inom bostadstömning, dödsbon och företagstjänster. Vi växer och tempot är högt och krävande, men väldigt roligt! Det är häftigt att vara med där det händer. Vi gör flyttar av värdeföremål samt sorterar upp och forslar bort hela hem för återanvändning/detaljerad återvinning. Det vi hämtar sorterar vi upp på plats hos kund, lastar på våra lastbilar och kör till samarbetspartner för återanvändning samt av Stockholm Vatten & Avfall anvisade återvinningscentraler. Vi utför även flytt och montering, ommöblering på kontorshotell och kärltömningar hos företag. Man jobbar oftast i par om två på en bil där den ena har rollen som uppdragsansvarig och den andra som fältarbetare. Vi vill ha in dig med hög arbetsmoral, stor arbetsvilja och flexibilitet!

Du ska vara en noggrann glädjespridare som är snabb och effektiv!

Vi jobbar som ett lag och att lyfta och hjälpa varandra i det dagliga arbetet är otroligt viktigt, så vi behöver personal med positiv energi och förmågan att se lösningar. Jobbet är fysiskt krävande så du som har ett stort sport eller -träningsintresse har en enorm fördel.

Det här är alltså något för dig som gillar högt tempo och att jobba med kroppen men som samtidigt förstår vikten av service, flexibilitet och noggrannhet. Vi värdesätter vår service högst av allt.

Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig. Du pekar, vi plockar! Precis som det låter så hämtar vi avfallet där det ligger och du som kund sätter gränserna för var och vad vi hämtar. Idag är vi även Sveriges största aktör på dödsbohantering och innehar alla tillstånd som krävs för värdering, uppköp, bortforsling, återanvändning och samordning av behovsanpassade tjänster. Vi är ISO-certifierade och kvalitetssäkrar alla våra samarbetspartners för att skapa den tryggaste kundupplevelsen någonsin.

Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen! Visa mindre

B - chaufför sökes omgående för en hyrrekrytering

Beskrivning Vår möbelkund säljer exklusiva möbler till företag och privatpersoner. Företaget har 20 anställda i Sverige och 120 anställda i Polen där deras möbler tillverkas. Företagets grundades 1965. Vi erbjuder ett rörligt och varierande arbete med bra arbetsmiljö och familjär känsla bland sköna kollegor. Arbetsuppgifter - Utkörning till privatpersoner och företagskunder. - Montera möbler. - Ta emot gods och sortera på lagret. - Kundkontakt. ... Visa mer
Beskrivning
Vår möbelkund säljer exklusiva möbler till företag och privatpersoner.

Företaget har 20 anställda i Sverige och 120 anställda i Polen där deras möbler tillverkas. Företagets grundades 1965. Vi erbjuder ett rörligt och varierande arbete med bra arbetsmiljö och familjär känsla bland sköna kollegor.Arbetsuppgifter
- Utkörning till privatpersoner och företagskunder.
- Montera möbler.
- Ta emot gods och sortera på lagret.
- Kundkontakt.
- Klara av att lyfta tungt.Kvalifikationer
- B-körkort, meriterande om man har truckkort.
- Minst 6 månaders erfarenhet av mindre lastbil under 3,5 ton.
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande ifall man har tillgång till egen bil.

Personlighet
Som person ska man vara kommunikativ, utåtriktad, serviceinriktad och trevlig . Man ska ha ett personligt bemötande så kunden känner sig speciell. Viktigt att kunna ta egna initiativ.Villkor
Man hyrs ut via Jobzone i 6-12 månader därefter blir man anställd av kunden. Arbetstiderna är måndag-torsdag 08.00-17.00, 30 min rast och fredag 08.00-14.00, 30 min  rast. Varannan fredag jobbar man 08.00-16.00, 30 min rast.

Jobzone erbjuder dig:

- Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.

- Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!

- Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.

- Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.

- Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder! Visa mindre