Lediga jobb Attendo Sverige AB i Danderyd

Se alla lediga jobb från Attendo Sverige AB i Danderyd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Danderyd som finns inom det yrket.

MAS och Kvalitetsutvecklare

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Är du sjuksköterska och vill vara med och utveckla morgondagens omsorg i egenskap av MAS och Kvalitetsutvecklare? Som Kvalitetsutvecklare kommer du att ha en drivande nyckelroll i vår strävan att ge våra kunder branschens mest högkvalitativa vård och omsorg. Attendo vill leverera värde för våra kunder, våra medarbetare och samhället i stort. För att fortsätta vara det ledande omsorgsbolaget i Norden har vi en ... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Är du sjuksköterska och vill vara med och utveckla morgondagens omsorg i egenskap av MAS och Kvalitetsutvecklare? Som Kvalitetsutvecklare kommer du att ha en drivande nyckelroll i vår strävan att ge våra kunder branschens mest högkvalitativa vård och omsorg.
Attendo vill leverera värde för våra kunder, våra medarbetare och samhället i stort. För att fortsätta vara det ledande omsorgsbolaget i Norden har vi en ambitiös strategi som bl.a. innebär att vi investerar i nya modeller för att mäta och utveckla hälsa och livskvalitet, nya arbetssätt samt digitalisering. Därför söker vi nu en Kvalitetsutvecklare som är redo att ansluta till ett team med stora ambitioner om att göra skillnad på riktigt.
Huvudsakligt ansvar
Kvalitetsutvecklare har i uppdrag att stödja regionledning och verksamhetschefer i systematiskt kvalitetsarbete.
Kvalitetsutvecklare har också i uppdrag att kontinuerligt utveckla och förbättra våra arbetssätt för att möta våra kunders behov och öka kvalitet i den vård och omsorg vi bedriver. I detta arbete ingår att verka som stöd till företagets olika funktioner i det systematiska kvalitetsarbetet. I uppdraget ingår även att planera, analysera, följa upp och utveckla kvaliteten i våra verksamheter.
För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du samarbetar nära med övriga kvalitetsutvecklare samt andra stabsfunktioner och nyckelintressenter inom företaget.
Detaljer:
Tillsvidaretjänst 100 %
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Exempel på arbetsuppgifter
Driva patientsäkerhetsarbete
Handleda utredningar enligt Lex Sarah och Lex Maria
Utföra kvalitetsrevisioner
Stödja regionledning och verksamhetschefer i kvalitetsarbetet
Hålla i workshops, delta i regionledningsmöten, vid uppstarter osv
Ansvara för riktlinjer och rutiner
Vara sakkunnig i rådande lagstiftning inom aktuella lagrum
Omvärldsbevakning
Utbildning inom kvalitetsområdet
Uppföljning av kvalitet i verksamheten
Medverka vid samverkansmöten enligt avtal eller på verksamhetens begäran med kund och externa vårdgivare
Leda och medverka i utvecklingsprojekt avseende kvalitet.

Som Kvalitetsutvecklare är det viktigt att du har ett stort driv och initiativförmåga, uppmärksammar och identifierar förbättringsområden, hög personlig genomslagskraft och leveransförmåga. Vi tror att du drivs av utveckling och en vilja att kontinuerligt förbättra våra arbetssätt i en strävan att ständigt utveckla kvaliteten för våra kunder. Du är en person som är nyfiken och duktig på kvalitetsarbete och förändringsledning samt är affärsmässig och en utåtriktad kommunikatör. Rollen är synlig på alla nivåer i organisationen.
Din profil
Flerårig erfarenhet, minst 2-5 år, av kvalificerat arbete inom det sociala området
Sjuksköterska
Meriterande: Du har arbetat som VC med bevisad framgång inom kvalitetsområdet

Vi ser att du nu vill ta nästa steg och förbättra våra kunders hälsa och livskvalitet från ett företagsövergripande perspektiv, där förändringsledning kommer att utgöra en viktig del av ditt uppdrag. Det är därför meriterande om du har erfarenhet av att leda projekt och/eller besitter relevant utbildning inom projektledning. Vidare ser vi gärna att du behärskar Office-paketet inkl. Excel, PowerPoint och Word.
Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!
Det här kan vi erbjuda dig
Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller
Utbildningar
Utvecklingsmöjligheter
Karriärvägar
Personalförmåner
Trygga anställningsvillkor
Digitala arbetsverktyg
Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
Platt organisation med korta beslutsvägar

Vi erbjuder dig en verksamhetsnära tjänst i ett framgångsrikt företag där du själv sätter gränserna för din karriärutveckling. Rollen kommer att ge dig en bra överblick över hela vår verksamhet och ett stort nätverk inom organisationen.
Om Attendo
På Attendo arbetar vi helhjärtat med att ge trygghet och omsorg till människor som behöver stöd i vardagen. Vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder där vi visar att vi bryr oss om varandra. Vi kallar det Med hjärta för omsorg.
Attendo har en bred verksamhet där du får möjlighet att utvecklas utifrån dina intressen och kompetenser. Vi erbjuder karriärvägar med möjlighet till personlig utveckling där du kan göra skillnad.
Vi tror att delaktighet, tydlig kommunikation och ett närvarande ledarskap leder till trivsel och arbetsglädje.
Attendo är en lärande organisation och välkomnar nya idéer och initiativ för att vi tillsammans ska kunna utveckla omsorgen framåt.
Våra värderingar Omtanke, Engagemang och Kompetens vägleder oss i vårt arbete för att kunderna ska trivas och känna självständighet.
Vi erbjuder kollektivavtal, tjänstepension och avtalsförsäkringar för att ge dig en trygg anställning. Som medarbetare får du även del av förmåner, däribland friskvårdsbidrag, attraktiva erbjudanden och rabatter via förmånsportalen Benify.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska kvällstid- bli en del av vårt härliga gäng

Välkommen till en arbetsplats med drivna och engagerade medarbetare, en arbetsplats som satsar på att utbilda och utveckla sin personal. Hos oss uppmuntrar vi varandra till att utvecklas och utveckla vår verksamhet. Låter det som en arbetsplats du skulle trivas i? Sök tjänsten idag! Beskrivning av tjänsten Kvällstid + varannan helg Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är merite... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats med drivna och engagerade medarbetare, en arbetsplats som satsar på att utbilda och utveckla sin personal.

Hos oss uppmuntrar vi varandra till att utvecklas och utveckla vår verksamhet. Låter det som en arbetsplats du skulle trivas i? Sök tjänsten idag!

Beskrivning av tjänsten

Kvällstid + varannan helg

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Krav för tjänsten:

- Du har Intyg om yrkesbevis om skyddad yrkestitel undersköterska från socialstyrelsen

- Tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Körkort B är krav


Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i omvårdnadsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Skapa den bästa arbetsplatsen & hemtjänsten med oss!

Vad roligt att just Du hittade till oss! Vi söker båda erfarna och nyutbildade undersköterskor/vårdbiträden och personer utan erfarenhet eller utbildning som vill utvecklas och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss! Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och driv kommer att tas väl tillvara! Här har du en arbetsplats i förändring där vi söker nya kollegor som vill utveckla verksamheten och arbetsplatsen till den bästa! Vill du följa med ... Visa mer
Vad roligt att just Du hittade till oss!

Vi söker båda erfarna och nyutbildade undersköterskor/vårdbiträden och personer utan erfarenhet eller utbildning som vill utvecklas och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss!

Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och driv kommer att tas väl tillvara! Här har du en arbetsplats i förändring där vi söker nya kollegor som vill utveckla verksamheten och arbetsplatsen till den bästa!

Vill du följa med oss på resan som vikarie eller tillsvidareanställd? Anmäl ditt intresse nedan. Sök tjänsten med enbart CV!

Vad innebär en dag inom hemtjänsten? Tryck på länken Jobba i hemtjänsten - Attendo Sverige (teamtailor.com) (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten)

Cykelvana/körkort är ett krav för att kunna arbeta inom hemtjänsten då det kan vara långa avstånd mellan kunderna.

Vad kan vi erbjuda dig?

Beroende på din utbildning och erfarenhet finns dessa möjligheter till tjänster hos oss:

-
Dagtid måndag-fredag, sysselsättningsgrad enligt önskemål upp mellan 75-100%, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Krav USK 1350 poäng

-
Heltid/Deltid varannan eller varje helg, sysselsättningsgrad enligt önskemål, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

-
Eget schema 14 dagar åt gången efter behov: Timanställning - du bestämmer vilka dagar du vill arbeta och bokas in dagar det finns vakanta pass. Du har alltid dina bokade pass 14 dagar i förväg och kan arbeta mer om du önskar och behov finns.

Förmåner:

-
Utbildningsfond- för undersköterskor som vill läsa specialistutbildning inom relevant område + löneökning vid fullgjord utbildning

-
Friskvårdsbidrag- 2000kr per år

-
Personalerbjudande- exempelvis rabatterat pris på Nordic Wellness, Sats, Fitness24seven, Actic, Best Western Hotels, Viking line, Lensway m.m.

- Skobidrag

-
Digitalt utbildningar - Attendo har en egen utbildningsportal med flera digitala utbildningar som du enkelt kan göra i mobilen.

-
Utvecklingsmöjligheter- Inom Attendo uppmuntrar vi till utveckling och du har stora möjligheter att få utvecklas inom det område du är intresserad av. Är du intresserad av sociala medier och marknadsföring? Då kanske du ska bli vår marknadsförings-/sociala medier ombud? Kanske trivs du mer med att arbeta med kvalitet & förbättringsarbete? Då kanske ett ansvarsområde som kvalitetsombud skulle passa för dig? Eller tycker du om att arbeta med värderingar & arbetsmiljön? Då kanske du vill utbilda dig till värderingscoach? Eller är ditt mål att få utvecklas inom ledarskap och på sikt bli kunna söka jobb som exempelvis planeringsledare? Då kanske du vill börja med rollen som teamledare varannan helg?

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med en lång historia i vård- och omsorgsbranschen. Vi startade Sveriges första privata hemtjänst i Danderyd 1985. Sedan dess har vi breddat oss och idag driver vi bland annat äldreomsorg - boenden och hemtjänst, verksamhet för personer med funktionsnedsättningar och individ och familjeomsorg. Det är kommunerna som beställer de tjänster vi tillhandahåller.

Vi finns i Sverige, Danmark och Finland och driver drygt 700 verksamheter med ca 27 000 medarbetare. Företaget har en platt organisation, utan långa beslutsvägar:

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

IT-Specialist till Attendo

Ansök    Nov 17    Attendo Sverige AB    IT-samordnare
Vill du vara med och lyfta Sveriges omsorg till nästa nivå? Attendo är Nordens största omsorgsföretag och vi leder utvecklingen av kvalitet, innovationer och nya, kostnadseffektiva arbetssätt i branschen. Attendo är i en viktig fas av digitalisering och vi söker en kunnig och motiverad IT-Specialist för att ansvara för vår kommunikationsplattform och välfärdsteknik. Om tjänsten För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och ... Visa mer
Vill du vara med och lyfta Sveriges omsorg till nästa nivå?

Attendo är Nordens största omsorgsföretag och vi leder utvecklingen av kvalitet, innovationer och nya, kostnadseffektiva arbetssätt i branschen. Attendo är i en viktig fas av digitalisering och vi söker en kunnig och motiverad IT-Specialist för att ansvara för vår kommunikationsplattform och välfärdsteknik.

Om tjänsten

För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och förväntningarna på IT allt högre. Kommunikationsplattformen på Attendo består av nätverk, telefoni, workplace och kundnära teknik vilket är möjliggöraren för digitalisering och utveckling av organisationen, där en stabil miljö är en mycket viktig byggsten för framtiden.

Har du tidigare arbetat inom IT, support eller annan bred roll inom IT och är redo för nästa steg i karriären? Som IT-specialist säkerställer och utvecklar du en god affärsrelation samt partnerskap med våra olika leverantörer inom området. I rollen får du ansvaret för en bred flora av tjänster där du blir spindeln i nätet för organisationen då dina ansvarsområden är en förutsättning för att organisationens olika initiativ och projekt ska lyckas.

Utvecklingsmöjligheterna inom Attendo är stora och det finns goda möjligheter att avancera vidare till andra roller inom bolaget. Vi söker dig som drivs av att hjälpa människor och underlätta vardagen för kollegor och i förlängningen våra kunder.

Din vardag

Ansvarsområdena innefattar en toppmodern SD-WAN-plattform med tillhörande leverantörer, en MDM-lösning som du får vara med och införa och anpassa efter verksamhetens krav och önskemål, samt workplace och kundnära teknik i sin helhet. Detta innebär att du kommer få ett brett kontaktnät internt i form av tekniskt stöd i projekt, men också i hela branschen då vardagen innehåller väldigt mycket leverantörskontakter.

I arbetet kommer du ha stora möjligheter att vara med och påverka de olika tjänster och lösningar inom ditt ansvarsområde, en naturlig del av detta är kontinuerligt förbättringsarbete med hänsyn till verksamheten och kundernas behov. Du ansvarar även för leverantörsstyrning för att hålla ihop tjänsteleveranserna inom tillgänglighet, funktionalitet, löpande underhåll samt att hjälpa till att utveckla plattformen. Rollen är bred och du kommer beröra allt från tekniska frågor, ekonomi, rapportering, strategi, förvaltning samt stötta supportbenet.

Vi erbjuder dig en roll med stort eget ansvar, och stora möjligheter att utveckla kompetenser inom teknisk infrastruktur, leverantörsstyrning, strategiarbete, projektarbete och ekonomi.

Vem är du?

Du är en social person med ett starkt intresse för IT som vill utvecklas inom området. Du har helst några års IT-erfarenhet och gillar problemlösning och kontakt med människor, relevant utbildning är meriterande. Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Att ta egna initiativ och vilja göra förbättringar kommer naturligt för dig. Du är flexibel i ditt arbetssätt och räds inte att ta själv ta ansvar för åtgärder och felavhjälpning vid behov. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i danska är meriterande, dock inget krav.

Det är meriterande med erfarenhet inom:

- SD-WAN

- Nätverksinfrastruktur

- IT-support

- MDM

- ITIL

- Projekt

Vi erbjuder

Vi lägger stort fokus på personlig utveckling och erbjuder goda möjligheter att gå utbildningar och seminarium som matchar ens intresseområde och utvecklingsplan. Attendo erbjuder därtill en konkurrenskraftig lön.

IT-avdelningen på Attendo är en kompetens- och beställarorganisation som byggts upp från grunden, vilket ger stora möjligheter till att förändra och förbättra. Återkommande genomför vi roliga aktiviteter för att svetsa samman IT-avdelningen och har en mycket uppskattad och inkluderande kultur som du kommer trivas i.

Vi utgår i dagsläget huvudsakligen från vårt huvudkontor i Danderyd med visst flexibelt hemarbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid

Placering: Danderyd

Urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten eller Attendo:

Emil Ericsson, CTO, 072-083 69 67, [email protected]

Vi undanber oss all extern rekryterings-, och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Supporttekniker till Attendo

Supporttekniker till Attendo - vikariat Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 27 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Vår resa startade för över 35 år sedan när vi fick Sveriges första entreprenadavtal inom hemtjänsten i Danderyd. Sedan dess har fler och fler kommuner valt att samarbeta med privata omsorgsföretag på allt fler områden för att klara sina lokala omsorgsutmaningar. Vi på Attendo bidrar genom vårt kunnande till n... Visa mer
Supporttekniker till Attendo - vikariat

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 27 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Vår resa startade för över 35 år sedan när vi fick Sveriges första entreprenadavtal inom hemtjänsten i Danderyd. Sedan dess har fler och fler kommuner valt att samarbeta med privata omsorgsföretag på allt fler områden för att klara sina lokala omsorgsutmaningar.

Vi på Attendo bidrar genom vårt kunnande till nytänkande och kvalitetsutveckling i omsorgen samtidigt som vi förser kommunerna med ny kapacitet som behövs för att möta växande behov av omsorg. Vi bidrar också till att ge människor och medarbetare i omsorgen större valfrihet. Genom att vi finns lokalt får kommunen också möjlighet att genomlysa sina egna verksamheter, med en effektivare användning av skattemedel som följd.

Sedan starten på 1980-talet har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och kan förutom äldreomsorg också erbjuda omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt individ-, och familjeomsorg (IOF).

Du kommer i huvudsak arbeta med våra verksamheter i Sverige och Danmark. Placering är på huvudkontoret i Danderyd, med flexibelt hemarbete, och du rapporterar till CTO.

Om tjänsten

Attendo bygger branschens bästa IT! För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och förväntningarna på IT allt högre. Nu söker vi ett vikariat till vår Servicedesk för att täcka upp för en av agenterna som går på föräldraledighet.

Har du tidigare arbetat inom IT-support och är redo för nästa steg i karriären? I detta uppdrag kommer du arbeta tillsammans med agenterna på servicedesk och våra fälttekniker, och hantera supportärenden för Attendos användare. Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad, driven och gillar när det händer mycket.

På Attendo Servicedesk får man egna ansvarsområden där man fördjupar sig inom ett eller ett par system, tjänster eller tekniska lösningar. Attendo Servicedesk agerar både första och andra linjens support, vilket är den kompetensen vi också strävar efter att bygga upp hos nya agenter.

Vi söker dig som drivs av att hjälpa människor och underlätta vardagen för kollegor och i förlängningen våra kunder.

Din vardag

I rollen som supporttekniker kommer du besvara inkommande samtal och e-post från användare som behöver hjälp med IT-relaterade problem och frågor.

De ärenden som inkommer kan vara väldigt varierande och lägger grunden för en spännande arbetsdag. Exempel på arbetsuppgifter är felsökning, programinstallationer samt administration och konfiguration av exempelvis MDM, telefoni och nätverk. Du kommer ha en viktig roll i att upptäcka, se samband och rapportera problem eller fel. Då du är en lösningsorienterad och kommunikativ person trivs du i rollen att ge support till andra.

Då vi är en intern servicedesk, kommer du få möjlighet att vara med och påverka och utveckla rutiner och processer för hur vår servicedesk ska arbeta framgent. Ett viktigt mål för servicedesk är att säkra hög intern nöjdhet, och att systematiskt minska mängden ärenden, exempelvis genom att utvärdera olika typer av automation, guider samt helt nya systemstöd.

Vem är du?

Du är en social person med ett starkt intresse för IT som vill utvecklas i supportrollen. Du har helst något års IT-erfarenhet och gillar problemlösning och kontakt med människor, relevant utbildning är meriterande. Du kommer att arbeta i Microsoftbaserad miljö med lösningar så som Active Directory, Exchange/Outlook, MS Office, Office365 samt MDM och det är därför meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare. Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i danska är meriterande, dock inget krav.

Vi erbjuder

Vi lägger stort fokus på personlig utveckling och erbjuder goda möjligheter att gå utbildningar och seminarium som matchar ens intresseområde och utvecklingsplan. Attendo erbjuder därtill en konkurrenskraftig lön. IT-avdelningen på Attendo är en kompetens-, och beställarorganisation som byggts upp från grunden, vilket ger stora möjligheter till att förändra och förbättra. Återkommande genomför vi roliga aktiviteter för att svetsa samman IT-avdelningen och har en mycket uppskattad och inkluderande kultur som du kommer trivas i. Detta återspeglas även i att vi har en väldigt hög intern nöjdhet som vi fortsätter att utveckla löpande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Januari t.o.m. november, med ev. förlängning.

Placering: Danderyd

Urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten eller Attendo:

Emil Ericsson, CTO, 072-083 69 67, [email protected]

Hanna Kordnejad, Teamlead Servicedesk, 070-338 40 10, [email protected]

Vi undanber oss all extern rekryterings-, och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Skapa den bästa arbetsplatsen & hemtjänsten med oss!

Vad roligt att just Du hittade till oss! Vi söker båda erfarna undersköterskor/vårdbiträden, nyutbildade och även personer utan erfarenhet eller utbildning som vill utvecklas och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss! Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och driv kommer att tas väl tillvara på! Här har du en arbetsplats i förändring där vi söker nya kollegor som vill utveckla verksamheten och arbetsplatsen till den bästa! Vill du följa... Visa mer
Vad roligt att just Du hittade till oss!

Vi söker båda erfarna undersköterskor/vårdbiträden, nyutbildade och även personer utan erfarenhet eller utbildning som vill utvecklas och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss!

Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och driv kommer att tas väl tillvara på! Här har du en arbetsplats i förändring där vi söker nya kollegor som vill utveckla verksamheten och arbetsplatsen till den bästa!

Vill du följa med oss på resan som vikarie eller tillsvidareanställd? Anmäl ditt intresse nedan. Sök tjänsten med enbart CV!

Vad innebär en dag inom hemtjänsten? Tryck på länken Jobba i hemtjänsten - Attendo Sverige (teamtailor.com) (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten)

Cykelvana/körkort är ett krav för att kunna arbeta inom hemtjänsten då det kan vara långa avstånd mellan kunderna.

Vad kan vi erbjuda dig?

Beroende på din utbildning och erfarenhet finns dessa möjligheter till tjänster hos oss:

-
Dagtid måndag-fredag, sysselsättningsgrad enligt önskemål upp mellan 75-100%, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Krav USK 1350 poäng

-
Heltid/Deltid varannan eller varje helg, sysselsättningsgrad enligt önskemål, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

-
Eget schema 14 dagar åt gången efter behov: Timanställning - du bestämmer vilka dagar du vill arbeta och bokas in dagar det finns vakanta pass. Du har alltid dina bokade pass 14 dagar i förväg och kan arbeta mer om du önskar och behov finns.

Förmåner:

-
Utbildningsfond- för undersköterskor som vill läsa specialistutbildning inom relevant område + löneökning vid fullgjord utbildning

-
Friskvårdsbidrag- 2000kr per år

-
Personalerbjudande- exempelvis rabatterat pris på Nordic Wellness, Sats, Fitness24seven, Actic, Best Western Hotels, Viking line, Lensway m.m.

- Skobidrag

-
Digitalt utbildningar - Attendo har en egen utbildningsportal med flera digitala utbildningar som du enkelt kan göra i mobilen.

-
Utvecklingsmöjligheter- Inom Attendo uppmuntrar vi till utveckling och du har stora möjligheter att få utvecklas inom det område du är intresserad av. Är du intresserad av sociala medier och marknadsföring? Då kanske du ska bli vår marknadsförings-/sociala medier ombud? Kanske trivs du mer med att arbeta med kvalitet & förbättringsarbete? Då kanske ett ansvarsområde som kvalitetsombud skulle passa för dig? Eller tycker du om att arbeta med värderingar & arbetsmiljön? Då kanske du vill utbilda dig till värderingscoach? Eller är ditt mål att få utvecklas inom ledarskap och på sikt bli kunna söka jobb som exempelvis planeringsledare? Då kanske du vill börja med rollen som teamledare varannan helg?

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med en lång historia i vård- och omsorgsbranschen. Vi startade Sveriges första privata hemtjänst i Danderyd 1985. Sedan dess har vi breddat oss och idag driver vi bland annat äldreomsorg - boenden och hemtjänst, verksamhet för personer med funktionsnedsättningar och individ och familjeomsorg. Det är kommunerna som beställer de tjänster vi tillhandahåller.

Vi finns i Sverige, Danmark och Finland och driver drygt 700 verksamheter med ca 27 000 medarbetare. Företaget har en platt organisation, utan långa beslutsvägar:

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Supporttekniker till Attendo

Supporttekniker till Attendo - vikariat Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 27 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Vår resa startade för över 35 år sedan när vi fick Sveriges första entreprenadavtal inom hemtjänsten i Danderyd. Sedan dess har fler och fler kommuner valt att samarbeta med privata omsorgsföretag på allt fler områden för att klara sina lokala omsorgsutmaningar. Vi på Attendo bidrar genom vårt kunnande till n... Visa mer
Supporttekniker till Attendo - vikariat

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 27 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Vår resa startade för över 35 år sedan när vi fick Sveriges första entreprenadavtal inom hemtjänsten i Danderyd. Sedan dess har fler och fler kommuner valt att samarbeta med privata omsorgsföretag på allt fler områden för att klara sina lokala omsorgsutmaningar.

Vi på Attendo bidrar genom vårt kunnande till nytänkande och kvalitetsutveckling i omsorgen samtidigt som vi förser kommunerna med ny kapacitet som behövs för att möta växande behov av omsorg. Vi bidrar också till att ge människor och medarbetare i omsorgen större valfrihet. Genom att vi finns lokalt får kommunen också möjlighet att genomlysa sina egna verksamheter, med en effektivare användning av skattemedel som följd.

Sedan starten på 1980-talet har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och kan förutom äldreomsorg också erbjuda omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt individ-, och familjeomsorg (IOF).

Du kommer i huvudsak arbeta med våra verksamheter i Sverige och Danmark. Placering är på huvudkontoret i Danderyd, med flexibelt hemarbete, och du rapporterar till CTO.

Om tjänsten

Attendo bygger branschens bästa IT! För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och förväntningarna på IT allt högre. Nu söker vi ett vikariat till vår Servicedesk för att täcka upp för en av agenterna som går på föräldraledighet.

Har du tidigare arbetat inom IT-support och är redo för nästa steg i karriären? I detta uppdrag kommer du arbeta tillsammans med agenterna på servicedesk och våra fälttekniker, och hantera supportärenden för Attendos användare. Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad, driven och gillar när det händer mycket.

På Attendo Servicedesk får man egna ansvarsområden där man fördjupar sig inom ett eller ett par system, tjänster eller tekniska lösningar. Attendo Servicedesk agerar både första och andra linjens support, vilket är den kompetensen vi också strävar efter att bygga upp hos nya agenter.

Vi söker dig som drivs av att hjälpa människor och underlätta vardagen för kollegor och i förlängningen våra kunder.

Din vardag

I rollen som supporttekniker kommer du besvara inkommande samtal och e-post från användare som behöver hjälp med IT-relaterade problem och frågor.

De ärenden som inkommer kan vara väldigt varierande och lägger grunden för en spännande arbetsdag. Exempel på arbetsuppgifter är felsökning, programinstallationer samt administration och konfiguration av exempelvis MDM, telefoni och nätverk. Du kommer ha en viktig roll i att upptäcka, se samband och rapportera problem eller fel. Då du är en lösningsorienterad och kommunikativ person trivs du i rollen att ge support till andra.

Då vi är en intern servicedesk, kommer du få möjlighet att vara med och påverka och utveckla rutiner och processer för hur vår servicedesk ska arbeta framgent. Ett viktigt mål för servicedesk är att säkra hög intern nöjdhet, och att systematiskt minska mängden ärenden, exempelvis genom att utvärdera olika typer av automation, guider samt helt nya systemstöd.

Vem är du?

Du är en social person med ett starkt intresse för IT som vill utvecklas i supportrollen. Du har helst något års IT-erfarenhet och gillar problemlösning och kontakt med människor, relevant utbildning är meriterande. Du kommer att arbeta i Microsoftbaserad miljö med lösningar så som Active Directory, Exchange/Outlook, MS Office, Office365 samt MDM och det är därför meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare. Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i danska är meriterande, dock inget krav.

Vi erbjuder

Vi lägger stort fokus på personlig utveckling och erbjuder goda möjligheter att gå utbildningar och seminarium som matchar ens intresseområde och utvecklingsplan. Attendo erbjuder därtill en konkurrenskraftig lön. IT-avdelningen på Attendo är en kompetens-, och beställarorganisation som byggts upp från grunden, vilket ger stora möjligheter till att förändra och förbättra. Återkommande genomför vi roliga aktiviteter för att svetsa samman IT-avdelningen och har en mycket uppskattad och inkluderande kultur som du kommer trivas i. Detta återspeglas även i att vi har en väldigt hög intern nöjdhet som vi fortsätter att utveckla löpande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Januari t.o.m. november, med ev. förlängning.

Placering: Danderyd

Urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten eller Attendo:

Emil Ericsson, CTO, 072-083 69 67, [email protected]

Hanna Kordnejad, Teamlead Servicedesk, 070-338 40 10, [email protected]

Vi undanber oss all extern rekryterings-, och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

IT-Specialist till Attendo

Ansök    Nov 15    Attendo Sverige AB    IT-samordnare
Vill du vara med och lyfta Sveriges omsorg till nästa nivå? Attendo är Nordens största omsorgsföretag och vi leder utvecklingen av kvalitet, innovationer och nya, kostnadseffektiva arbetssätt i branschen. Attendo är i en viktig fas av digitalisering och vi söker en kunnig och motiverad IT-Specialist för att ansvara för vår kommunikationsplattform och välfärdsteknik. Om tjänsten För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och ... Visa mer
Vill du vara med och lyfta Sveriges omsorg till nästa nivå?

Attendo är Nordens största omsorgsföretag och vi leder utvecklingen av kvalitet, innovationer och nya, kostnadseffektiva arbetssätt i branschen. Attendo är i en viktig fas av digitalisering och vi söker en kunnig och motiverad IT-Specialist för att ansvara för vår kommunikationsplattform och välfärdsteknik.

Om tjänsten

För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och förväntningarna på IT allt högre. Kommunikationsplattformen på Attendo består av nätverk, telefoni, workplace och kundnära teknik vilket är möjliggöraren för digitalisering och utveckling av organisationen, där en stabil miljö är en mycket viktig byggsten för framtiden.

Har du tidigare arbetat inom IT, support eller annan bred roll inom IT och är redo för nästa steg i karriären? Som IT-specialist säkerställer och utvecklar du en god affärsrelation samt partnerskap med våra olika leverantörer inom området. I rollen får du ansvaret för en bred flora av tjänster där du blir spindeln i nätet för organisationen då dina ansvarsområden är en förutsättning för att organisationens olika initiativ och projekt ska lyckas.

Utvecklingsmöjligheterna inom Attendo är stora och det finns goda möjligheter att avancera vidare till andra roller inom bolaget. Vi söker dig som drivs av att hjälpa människor och underlätta vardagen för kollegor och i förlängningen våra kunder.

Din vardag

Ansvarsområdena innefattar en toppmodern SD-WAN-plattform med tillhörande leverantörer, en MDM-lösning som du får vara med och införa och anpassa efter verksamhetens krav och önskemål, samt workplace och kundnära teknik i sin helhet. Detta innebär att du kommer få ett brett kontaktnät internt i form av tekniskt stöd i projekt, men också i hela branschen då vardagen innehåller väldigt mycket leverantörskontakter.

I arbetet kommer du ha stora möjligheter att vara med och påverka de olika tjänster och lösningar inom ditt ansvarsområde, en naturlig del av detta är kontinuerligt förbättringsarbete med hänsyn till verksamheten och kundernas behov. Du ansvarar även för leverantörsstyrning för att hålla ihop tjänsteleveranserna inom tillgänglighet, funktionalitet, löpande underhåll samt att hjälpa till att utveckla plattformen. Rollen är bred och du kommer beröra allt från tekniska frågor, ekonomi, rapportering, strategi, förvaltning samt stötta supportbenet.

Vi erbjuder dig en roll med stort eget ansvar, och stora möjligheter att utveckla kompetenser inom teknisk infrastruktur, leverantörsstyrning, strategiarbete, projektarbete och ekonomi.

Vem är du?

Du är en social person med ett starkt intresse för IT som vill utvecklas inom området. Du har helst några års IT-erfarenhet och gillar problemlösning och kontakt med människor, relevant utbildning är meriterande. Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Att ta egna initiativ och vilja göra förbättringar kommer naturligt för dig. Du är flexibel i ditt arbetssätt och räds inte att ta själv ta ansvar för åtgärder och felavhjälpning vid behov. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i danska är meriterande, dock inget krav.

Det är meriterande med erfarenhet inom:

- SD-WAN

- Nätverksinfrastruktur

- IT-support

- MDM

- ITIL

- Projekt

Vi erbjuder

Vi lägger stort fokus på personlig utveckling och erbjuder goda möjligheter att gå utbildningar och seminarium som matchar ens intresseområde och utvecklingsplan. Attendo erbjuder därtill en konkurrenskraftig lön.

IT-avdelningen på Attendo är en kompetens- och beställarorganisation som byggts upp från grunden, vilket ger stora möjligheter till att förändra och förbättra. Återkommande genomför vi roliga aktiviteter för att svetsa samman IT-avdelningen och har en mycket uppskattad och inkluderande kultur som du kommer trivas i.

Vi utgår i dagsläget huvudsakligen från vårt huvudkontor i Danderyd med visst flexibelt hemarbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid

Placering: Danderyd

Urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten eller Attendo:

Emil Ericsson, CTO, 072-083 69 67, [email protected]

Vi undanber oss all extern rekryterings-, och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Skapa den bästa arbetsplatsen & hemtjänsten med oss!

Vad roligt att just Du hittade till oss! Vi söker båda erfarna undersköterskor/vårdbiträden, nyutbildade och även personer utan erfarenhet eller utbildning som vill utvecklas och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss! Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och driv kommer att tas väl tillvara på! Här har du en arbetsplats i förändring där vi söker nya kollegor som vill utveckla verksamheten och arbetsplatsen till den bästa! Vill du följa... Visa mer
Vad roligt att just Du hittade till oss!

Vi söker båda erfarna undersköterskor/vårdbiträden, nyutbildade och även personer utan erfarenhet eller utbildning som vill utvecklas och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss!

Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och driv kommer att tas väl tillvara på! Här har du en arbetsplats i förändring där vi söker nya kollegor som vill utveckla verksamheten och arbetsplatsen till den bästa!

Vill du följa med oss på resan som vikarie eller tillsvidareanställd? Anmäl ditt intresse nedan. Sök tjänsten med enbart CV!

Vad innebär en dag inom hemtjänsten? Tryck på länken Jobba i hemtjänsten - Attendo Sverige (teamtailor.com) (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten)

Cykelvana/körkort är ett krav för att kunna arbeta inom hemtjänsten då det kan vara långa avstånd mellan kunderna.

Vad kan vi erbjuda dig?

Beroende på din utbildning och erfarenhet finns dessa möjligheter till tjänster hos oss:

-
Dagtid måndag-fredag, sysselsättningsgrad enligt önskemål upp mellan 80-100%, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Krav USK 1350 poäng

-
Heltid/Deltid varannan eller varje helg, sysselsättningsgrad enligt önskemål, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

-
Eget schema 14 dagar åt gången efter behov: Timanställning - du bestämmer vilka dagar du vill arbeta och bokas in dagar det finns vakanta pass. Du har alltid dina bokade pass 14 dagar i förväg och kan arbeta mer om du önskar och behov finns.

Förmåner:

-
Utbildningsfond- för undersköterskor som vill läsa specialistutbildning inom relevant område + löneökning vid fullgjord utbildning

-
Friskvårdsbidrag- 2000kr per år

-
Personalerbjudande- exempelvis rabatterat pris på Nordic Wellness, Sats, Fitness24seven, Actic, Best Western Hotels, Viking line, Lensway m.m.

- Skobidrag

-
Digitalt utbildningar - Attendo har en egen utbildningsportal med flera digitala utbildningar som du enkelt kan göra i mobilen.

-
Utvecklingsmöjligheter- Inom Attendo uppmuntrar vi till utveckling och du har stora möjligheter att få utvecklas inom det område du är intresserad av. Är du intresserad av sociala medier och marknadsföring? Då kanske du ska bli vår marknadsförings-/sociala medier ombud? Kanske trivs du mer med att arbeta med kvalitet & förbättringsarbete? Då kanske ett ansvarsområde som kvalitetsombud skulle passa för dig? Eller tycker du om att arbeta med värderingar & arbetsmiljön? Då kanske du vill utbilda dig till värderingscoach? Eller är ditt mål att få utvecklas inom ledarskap och på sikt bli kunna söka jobb som exempelvis planeringsledare? Då kanske du vill börja med rollen som teamledare varannan helg?

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med en lång historia i vård- och omsorgsbranschen. Vi startade Sveriges första privata hemtjänst i Danderyd 1985. Sedan dess har vi breddat oss och idag driver vi bland annat äldreomsorg - boenden och hemtjänst, verksamhet för personer med funktionsnedsättningar och individ och familjeomsorg. Det är kommunerna som beställer de tjänster vi tillhandahåller.

Vi finns i Sverige, Danmark och Finland och driver drygt 700 verksamheter med ca 27 000 medarbetare. Företaget har en platt organisation, utan långa beslutsvägar:

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Sommarjobb 2023- Attendo hemtjänst Danderyd

Ansök    Jun 13    Attendo Sverige AB    Hemtjänstassistent
Välkommen till Attendo hemtjänst Danderyd! Beskrivning av tjänsten Sommarjobb under perioden juni-augusti Möjlighet finns för fortsatt arbete även efter semesterperioden är över Vi söker dig med erfarenhet av omvårdnadsarbete, äldreomsorg eller annat socialt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen och studerar till undersköterska. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och engagemang inför arbetet. Grundläggande krav ... Visa mer
Välkommen till Attendo hemtjänst Danderyd!

Beskrivning av tjänsten

Sommarjobb under perioden juni-augusti

Möjlighet finns för fortsatt arbete även efter semesterperioden är över

Vi söker dig med erfarenhet av omvårdnadsarbete, äldreomsorg eller annat socialt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen och studerar till undersköterska. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och engagemang inför arbetet. Grundläggande krav för att gå vidare i vår rekryteringsprocess är:

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Körkort B / cykelvana
- Meriterande om du har erfarenhet inom äldreomsorg eller annat socialt arbete


Vill du se vad en arbetsdag inom hemtjänsten innebär så klicka på länken för att komma till vår film. Länk till film (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten)

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska kvällstid

Beskrivning av tjänsten Kvällstid + varannan helg Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem. Krav för tjänsten: - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p - Tidigare arbetat inom äldreomsorgen - Goda ku... Visa mer
Beskrivning av tjänsten

Kvällstid + varannan helg

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Krav för tjänsten:

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p

- Tidigare arbetat inom äldreomsorgen

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Körkort B

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i omvårdnadsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska kvällstid

Beskrivning av tjänsten Kvällstid + varannan helg Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem. Krav för tjänsten: - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p - Tidigare arbetat inom äldreomsorgen - Goda kuns... Visa mer
Beskrivning av tjänsten

Kvällstid + varannan helg

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Krav för tjänsten:

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p
- Tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Körkort B + cykelvana är krav


Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i omvårdnadsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Anbudsadministratör med intresse för vård och omsorg

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, organiserad och har ett stort intresse av offentlig sektor. För att lyckas med arbetet krävs det att du är metodisk och strukturerad i ditt sätt att arbeta, är flexibel och snabbt kan skifta fokus när arbetet kräver det, du har sinne för detaljer och vana av att granska dokument. Tjänsten är stationerad till huvudkontoret i Danderyd. Beskrivning av tjäns... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, organiserad och har ett stort intresse av offentlig sektor. För att lyckas med arbetet krävs det att du är metodisk och strukturerad i ditt sätt att arbeta, är flexibel och snabbt kan skifta fokus när arbetet kräver det, du har sinne för detaljer och vana av att granska dokument.

Tjänsten är stationerad till huvudkontoret i Danderyd.

Beskrivning av tjänsten

Dina arbetsuppgifter innebär att

- Systemförvaltare för företagets CRM-system, utveckla funktionalitet med ansvar för kontakt med leverantör vid utvecklingsuppdrag och supportärenden

- Registrera affärsmöjligheter i kundvårdssystem och uppdatera information under anbudsprocessens gång

- Bevaka, sammanställa och skicka ut nyinkomna upphandlingar

- Ansvara för avtalshanteringen nya avtal och förlängningar av pågående avtal, säkra signering av VD/firmatecknare samt samordning med våra kommuner och beställare

- Bevaka, sammanställa och skicka ut frågor och svar i pågående upphandlingar

Kvalifikationer

- Utbildning eller längre arbetslivserfarenhet inom relevant område

- God IT- och systemvana och känner dig trygg med att sätta dig in i nya system

- Har kunskap om Lagen om offentlig upphandling, (LOU)

- Har goda kunskaper i Excel och Microsoft Office-paketet.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid (inleds med en provanställning). Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Det är av största vikt att du brinner för administration, koordinering och hantering av anbud och avtal. Tjänsten är en supportande funktion och kräver att tycker om att hålla en hög servicegrad och stöd till regionledningar inom alla våra segment.

Det här kan vi erbjuda dig

- Jobba med något som gör verkligen skillnad för andra - var med och skapa ett hållbart samhälle

- Interna utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter i en framtidsbransch som växer snabbt

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Nattpersonal till gruppboende Socialpsykiatri

Ansök    Maj 11    Attendo Sverige AB    Stödassistent
Välkommen till en värderingsstyrd organisation! Herrgårdsvägen är ett särskilt boende inom socialpsykiatri med 6 platser. Från enheten utgår även boendestöd till ett antal klienter i eget boende i utanför gruppboendet. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun. Ditt uppdrag I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt oc... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation!

Herrgårdsvägen är ett särskilt boende inom socialpsykiatri med 6 platser. Från enheten utgår även boendestöd till ett antal klienter i eget boende i utanför gruppboendet.

Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och stöttar och stödjer klienten i arbetet mot ett självständigt liv. Vi söker nu dig som vill jobba natt på boendet.

Kvalifikationer krav

Du har utbildning som undersköterska, gärna med inriktning psykiatri, och erfarenhet av målgruppen. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van att eget ansvar och arbeta självständigt. Det är även meriterande om du har utbildning i metoderna MI och ESL.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstid förlagd nattetid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi arbetar med engagemang i allt kring våra kunder. Du som söker är ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv.

Då dokumentation utförs kring varje uppdrag, ser vi att du har datorkunskap samt kan hantera appar och smartphones.

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som kan se individens behov.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Skapa den bästa arbetsplatsen & hemtjänsten med oss!

Vad roligt att just Du hittade till oss! Vi söker båda erfarna undersköterskor/vårdbiträden, nyutbildade och även personer utan erfarenhet eller utbildning som vill utvecklas och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss! Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och driv kommer att tas väl tillvara på! Här har du en arbetsplats i förändring där vi söker nya kollegor som vill utveckla verksamheten och arbetsplatsen till den bästa! Vill du följa... Visa mer
Vad roligt att just Du hittade till oss!

Vi söker båda erfarna undersköterskor/vårdbiträden, nyutbildade och även personer utan erfarenhet eller utbildning som vill utvecklas och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss!

Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och driv kommer att tas väl tillvara på! Här har du en arbetsplats i förändring där vi söker nya kollegor som vill utveckla verksamheten och arbetsplatsen till den bästa!

Vill du följa med oss på resan som vikarie eller tillsvidareanställd? Eller enbart i sommar? Anmäl ditt intresse nedan. Sök tjänsten med enbart CV!

Vad innebär en dag inom hemtjänsten? Tryck på länken Jobba i hemtjänsten - Attendo Sverige (teamtailor.com) (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten) . Cykelvana /körkort är ett krav för att kunna arbeta inom hemtjänsten då det kan vara långa avstånd mellan kunderna.

Vad kan vi erbjuda dig?

Beroende på din utbildning och erfarenhet finns dessa möjligheter till tjänster hos oss:

-
Teamledare-(arbetsledare under helg)- varannan helg dagtid, sysselsättningsgrad enligt önskemål mellan 75- 100% - tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Krav USK 1350 poäng

-
Dagtid måndag-fredag, sysselsättningsgrad enligt önskemål upp mellan 80-100%, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Krav USK 1350 poäng

-
Deltid varannan eller varje helg & enstaka vardagar, sysselsättningsgrad enligt önskemål max 75%, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

-
Eget schema 14 dagar åt gången efter behov: Timanställning - du bestämmer vilka dagar du vill arbeta och bokas in dagar det finns vakanta pass. Du har alltid dina bokade pass 14 dagar i förväg och kan arbeta mer om du önskar och behov finns.

-
Sommarjobb: Arbete under perioden juni-aug med möjlighet att arbeta mer även innan/ efter sommaren

Förmåner:

-
Utbildningsfond- för undersköterskor som vill läsa specialistutbildning inom relevant område + löneökning vid fullgjord utbildning

-
Friskvårdsbidrag- 2000kr per år

-
Personalerbjudande- exempelvis rabatterat pris på Nordic Wellness, Sats, Fitness24seven, Actic, Best Western Hotels, Viking line, Lensway m.m.

- Skobidrag

-
Digitalt utbildningar - Attendo har en egen utbildningsportal med flera digitala utbildningar som du enkelt kan göra i mobilen.

-
Utvecklingsmöjligheter- Inom Attendo uppmuntrar vi till utveckling och du har stora möjligheter att få utvecklas inom det område du är intresserad av. Är du intresserad av sociala medier och marknadsföring? Då kanske du ska bli vår marknadsförings-/sociala medier ombud? Kanske trivs du mer med att arbeta med kvalitet & förbättringsarbete? Då kanske ett ansvarsområde som kvalitetsombud skulle passa för dig? Eller tycker du om att arbeta med värderingar & arbetsmiljön? Då kanske du vill utbilda dig till värderingscoach? Eller är ditt mål att få utvecklas inom ledarskap och på sikt bli kunna söka jobb som exempelvis planeringsledare? Då kanske du vill börja med rollen som teamledare varannan helg?

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med en lång historia i vård- och omsorgsbranschen. Vi startade Sveriges första privata hemtjänst i Danderyd 1985. Sedan dess har vi breddat oss och idag driver vi bland annat äldreomsorg - boenden och hemtjänst, verksamhet för personer med funktionsnedsättningar och individ och familjeomsorg. Det är kommunerna som beställer de tjänster vi tillhandahåller.

Vi finns i Sverige, Danmark och Finland och driver drygt 700 verksamheter med ca 27 000 medarbetare. Företaget har en platt organisation, utan långa beslutsvägar:
Medarbetare <--> Verksamhetschef <--> Regionchef <--> Segementschef <--> VD

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Anbudsadministratör med intresse för vård och omsorg

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, organiserad och har ett stort intresse av offentlig sektor. För att lyckas med arbetet krävs det att du är metodisk och strukturerad i ditt sätt att arbeta, är flexibel och snabbt kan skifta fokus när arbetet kräver det, du har sinne för detaljer och vana av att granska dokument. Tjänsten är stationerad till huvudkontoret i Danderyd. Beskrivning av tjäns... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, organiserad och har ett stort intresse av offentlig sektor. För att lyckas med arbetet krävs det att du är metodisk och strukturerad i ditt sätt att arbeta, är flexibel och snabbt kan skifta fokus när arbetet kräver det, du har sinne för detaljer och vana av att granska dokument.

Tjänsten är stationerad till huvudkontoret i Danderyd.

Beskrivning av tjänsten

Dina arbetsuppgifter innebär att

- Systemförvaltare för företagets CRM-system, utveckla funktionalitet med ansvar för kontakt med leverantör vid utvecklingsuppdrag och supportärenden

- Registrera affärsmöjligheter i kundvårdssystem och uppdatera information under anbudsprocessens gång

- Bevaka, sammanställa och skicka ut nyinkomna upphandlingar

- Ansvara för avtalshanteringen nya avtal och förlängningar av pågående avtal, säkra signering av VD/firmatecknare samt samordning med våra kommuner och beställare

- Bevaka, sammanställa och skicka ut frågor och svar i pågående upphandlingar

Kvalifikationer

- Utbildning eller längre arbetslivserfarenhet inom relevant område

- God IT- och systemvana och känner dig trygg med att sätta dig in i nya system

- Har kunskap om Lagen om offentlig upphandling, (LOU)

- Har goda kunskaper i Excel och Microsoft Office-paketet.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid (inleds med en provanställning). Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Det är av största vikt att du brinner för administration, koordinering och hantering av anbud och avtal. Tjänsten är en supportande funktion och kräver att tycker om att hålla en hög servicegrad och stöd till regionledningar inom alla våra segment.

Det här kan vi erbjuda dig

- Jobba med något som gör verkligen skillnad för andra - var med och skapa ett hållbart samhälle

- Interna utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter i en framtidsbransch som växer snabbt

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Regional sälj- och marknadsansvarig hemtjänst

Ansök    Mar 13    Attendo Sverige AB    Innesäljare
Var med och hjälp ännu fler att bli kunder hos Attendo Som sälj- och marknadsansvarig inom hemtjänst i Attendo är ditt huvudsakliga syfte att utveckla, planera och optimera sälj- och marknadsföringsarbetet inom våra hemtjänstverksamheter så att respektive verksamhet når sina sälj- och marknadsmål. Uppdraget innefattar även att skapa synergier mellan våra äldreboende genom att jobba med hela kundresan. Rollen innebär ett tätt samarbete med Attendos olika ... Visa mer
Var med och hjälp ännu fler att bli kunder hos Attendo

Som sälj- och marknadsansvarig inom hemtjänst i Attendo är ditt huvudsakliga syfte att utveckla, planera och optimera sälj- och marknadsföringsarbetet inom våra hemtjänstverksamheter så att respektive verksamhet når sina sälj- och marknadsmål. Uppdraget innefattar även att skapa synergier mellan våra äldreboende genom att jobba med hela kundresan.

Rollen innebär ett tätt samarbete med Attendos olika verksamheter där ni tillsammans planerar, genomför och följer upp marknads- och säljinsatser samt sätter KPIer som rapporteras och följs upp veckovis. Tillsammans med övriga säljansvariga skapas rutiner och processer för ett effektivt lokalt säljarbete. Som ett led i vårt ständiga förbättringsarbete utvärderar du försäljning och kommer med förbättringsförslag.

Relationskapande och varierande uppdrag

I rollen som sälj- och marknadsansvarig i Attendo för hemtjänst ser du till att Attendos verksamheter finns representerad i olika forum såsom event, mässor och digitala plattformar med målgruppsanpassade budskap och innehåll. Du kommer även att anpassa budskap efter respektive målgrupps unika behov samt ta fram innehåll och aktivitetsplaner tillsammans med den lokala verksamheten. I uppdraget ingår det också att bygga och förvalta kundrelationer med tjänstemän och politiker inom regionens kommuner.

Uppdraget innebär att du tar fram underlag till kampanj utifrån centrala riktlinjer, kanalval, budskap och tidsplan och kombinerar egna kanaler, köpta kanaler och förtjänade kanaler i en optimal mix. I rollen ingår också att hitta sätt att med minsta möjliga insats testa hypoteser och ta lärdomar för att driva in leads genom att utveckla Attendos närvaro på sociala medier, digital annonsering och SEM/SEO med mera. Som sälj- och marknadsansvarig har du budgetansvar för den regionala marknads- och försäljningsbudgeten.

Är det dig vi söker?

För att trivas som sälj- och marknadsansvarig tror vi att du behöver vara relationsskapande, analytisk och ha en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du, precis som vi, anammar mottot ”Laget före jaget” samt är initiativtagande, driven, prestigelös och trivs att arbeta med flera projekt samtidigt. Som sälj- och marknadsansvarig blir du en del av vårt härliga och engagerade marknads- och försäljningsteam som befinner sig i en spännande och expansiv fas. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

- Tillsvidaretjänst

- Heltid

- Tillträde enligt överenskommelse

Kvalifikationer för tjänsten

För att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas i rollen ser vi gärna att du har:

- marknadsföringsutbildning eller annan relevant universitetsutbildning

- några års erfarenhet av digital marknadsföring och/eller sälj

- en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska samt engelska

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att använda Google Analytics samt om du har tidigare erfarenhet inom vård- och omsorgsbranschen.

Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen!

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljchef LSS och IOF

Ansök    Feb 22    Attendo Sverige AB    Säljledare
Var med och hjälp ännu fler att bli kunder hos Attendo Som säljchef i Attendo är ditt huvudsakliga syfte att utveckla, planera och optimera sälj- och marknadsföringsarbetet inom våra LSS och IOF verksamheter så att respektive verksamhet når sina sälj- och marknadsmål. Uppdraget innefattar även att skapa synergier mellan IOF och LSS boende genom att jobba med hela kundresan. Rollen innebär ett tätt samarbete med Attendos olika verksamheter där ni tillsamm... Visa mer
Var med och hjälp ännu fler att bli kunder hos Attendo

Som säljchef i Attendo är ditt huvudsakliga syfte att utveckla, planera och optimera sälj- och marknadsföringsarbetet inom våra LSS och IOF verksamheter så att respektive verksamhet når sina sälj- och marknadsmål. Uppdraget innefattar även att skapa synergier mellan IOF och LSS boende genom att jobba med hela kundresan.

Rollen innebär ett tätt samarbete med Attendos olika verksamheter där ni tillsammans planerar, genomför och följer upp marknads- och säljinsatser samt sätter KPIer som rapporteras och följs upp veckovis. Tillsammans med övriga säljansvariga skapas rutiner och processer för ett effektivt lokalt säljarbete. Som ett led i vårt ständiga förbättringsarbete utvärderar du försäljning och kommer med förbättringsförslag.Relationsskapande och varierande uppdrag

I rollen som sälj- och marknadsansvarig i Attendo för LSS och IOF ser du till att Attendos verksamheter finns representerad i olika forum såsom event, mässor och digitala plattformar med målgruppsanpassade budskap och innehåll. Du kommer även att anpassa budskap efter respektive målgrupps unika behov samt ta fram innehåll och aktivitetsplaner tillsammans med den lokala verksamheten. I uppdraget ingår det också att bygga och förvalta kundrelationer med tjänstemän och politiker inom regionens kommuner.

Uppdraget innebär att du tar fram underlag till kampanj utifrån centrala riktlinjer, kanalval, budskap och tidsplan och kombinerar egna kanaler, köpta kanaler och förtjänade kanaler i en optimal mix. I rollen ingår också att hitta sätt att med minsta möjliga insats testa hypoteser och ta lärdomar för att driva in leads genom att utveckla Attendos närvaro på sociala medier, digital annonsering och SEM/SEO med mera. Som sälj- och marknadsansvarig har du budgetansvar för den regionala marknads- och försäljningsbudgeten.

Är det dig vi söker?

För att trivas som sälj- och marknadsansvarig tror vi att du behöver vara relationsskapande, analytisk och ha en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du, precis som vi, anammar mottot ”Laget före jaget” samt är initiativtagande, driven, prestigelös och trivs att arbeta med flera projekt samtidigt. Som sälj- och marknadsansvarig blir du en del av vårt härliga och engagerade marknads- och försäljningsteam som befinner sig i en spännande och expansiv fas. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

- Tillsvidaretjänst

- Heltid

- Tillträde enligt överenskommelse

Kvalifikationer för tjänsten

För att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas i rollen ser vi gärna att du har:

- marknadsföringsutbildning eller annan relevant universitetsutbildning

- några års erfarenhet av digital marknadsföring och/eller sälj

- en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska samt engelska

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att använda Google Analytics samt om du har tidigare erfarenhet inom vård- och omsorgsbranschen.

Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen!

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Attendo hemtjänst Danderyd söker nya medarbetare! Bli vår nya kollega!

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Bli en del av vårt team Attendo hemtjänst i Danderyd söker nu timvikarier som vill arbeta dagar kvällar, helger. Du ska vid behov kunna ringas in med kort varsel. Ta chansen nu och bli en del av vårt härliga gäng! Attendo hemtjänst har varit verksamma i 30 år och vi har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst. Beskrivning av tjänsten Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten utför du både service och ... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Bli en del av vårt team

Attendo hemtjänst i Danderyd söker nu timvikarier som vill arbeta dagar kvällar, helger. Du ska vid behov kunna ringas in med kort varsel.

Ta chansen nu och bli en del av vårt härliga gäng! Attendo hemtjänst har varit verksamma i 30 år och vi har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst.

Beskrivning av tjänsten

Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten utför du både service och omsorg, enligt biståndsbedömda insatser, samt svarar på trygghetslarm hos våra kunder i Stockholm stad.

Kvalifikationer:

- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt.

- Kunskaper om samt erfarenhet av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.

- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.

- Kunna cykla är ett krav

- B-körkort samt körvana är krav!

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre. Du finner det stimulerande med en arbetsledande roll och gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Kontaktuppgifter

Verksamhetschef Ninni Dahl

[email protected]

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning. Visa mindre

Ansvarsfull student med god social förmåga? Sommarjobba hos oss!

Välkommen till Attendo hemtjänst Danderyd! Beskrivning av tjänsten Sommarjobb under perioden juni-augusti Möjlighet finns att börja arbeta som timanställd innan juni Vi söker dig med erfarenhet av omvårdnadsarbete, äldreomsorg eller annat socialt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen och studerar till undersköterska. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och engagemang inför arbetet. Grundläggande krav för att gå v... Visa mer
Välkommen till Attendo hemtjänst Danderyd!

Beskrivning av tjänsten

Sommarjobb under perioden juni-augusti

Möjlighet finns att börja arbeta som timanställd innan juni

Vi söker dig med erfarenhet av omvårdnadsarbete, äldreomsorg eller annat socialt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen och studerar till undersköterska. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och engagemang inför arbetet. Grundläggande krav för att gå vidare i vår rekryteringsprocess är:

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Körkort B / cykelvana
- Meriterande om du har erfarenhet inom äldreomsorg eller annat socialt arbete


Vill du se vad en arbetsdag inom hemtjänsten innebär så klicka på länken för att komma till vår film. Länk till film (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten)

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Timanställd Boendestödjare, socialpsykiatri

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vi söker dig som kan arbeta vid behov som timanställd på våra två socialpsykiatrienheter i Danderyd. Vasavägen och Herrgårdsvägen är särskilda boenden inom socialpsykiatri med sex platser vardera. Från enheterna utgår även boendestöd till ett antal klienter i ordinärt boende. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun. Ditt uppdrag I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i ind... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Vi söker dig som kan arbeta vid behov som timanställd på våra två socialpsykiatrienheter i Danderyd.

Vasavägen och Herrgårdsvägen är särskilda boenden inom socialpsykiatri med sex platser vardera. Från enheterna utgår även boendestöd till ett antal klienter i ordinärt boende. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och stöttar och stödjer klienten i arbetet mot ett självständigt liv.

Kvalifikationer krav

Du är utbildad undersköterska, och har erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska funktionsnedsättningar. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Språkkunskaper i andra språk är meriterande. Du är van att eget ansvar och arbeta självständigt.

Du har b-körkort.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är som vikarie vid behov med arbetstid förlagd till dag, kväll, helg och sovande jour.

Vi arbetar med engagemang i allt kring våra kunder. Du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv.

Du hjälper till i kontakter med myndigheter, läkare och hyresvärd. Du fungerar som ett stöd för kunden och ni tillsammans utvecklar strategier för att uppnå mål i vardagen. Målet är att våra kunder ska få större självförtroende vilket leder till ökad förmåga att klara sin vardag.

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som kan se individens behov.

Då dokumentation utförs kring varje uppdrag, ser vi att du har datorkunskap samt kan hantera appar och smartphones.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska dagtid- utökat ansvar som ledare för arbetsgruppen

Välkommen till en verksamhet där du har möjlighet att utvecklas Är du en engagerad och driven undersköterska som brinner för ditt arbete inom äldreomsorgen? Tycker du om att leda och motivera andra personer i sitt arbete? Då har du hittat helt rätt! Vi söker nu en ny medarbetare med utökat ansvar som helgansvarig till vårt härliga team i Danderyd. Som helgansvarig blir du en del av ledningsgruppen i verksamheten som består av verksamhetschef, biträdande ... Visa mer
Välkommen till en verksamhet där du har möjlighet att utvecklas

Är du en engagerad och driven undersköterska som brinner för ditt arbete inom äldreomsorgen? Tycker du om att leda och motivera andra personer i sitt arbete? Då har du hittat helt rätt! Vi söker nu en ny medarbetare med utökat ansvar som helgansvarig till vårt härliga team i Danderyd.

Som helgansvarig blir du en del av ledningsgruppen i verksamheten som består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, kvalitetssamordnare och planeringsledare. Tillsammans med medarbetarna arbetar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt mot gemensamma mål.

Beskrivning av tjänsten

Dagtid + varannan helg (heltid)

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Krav för tjänsten:

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p
- Tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Körkort B


Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i omvårdnadsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska dagtid, måndag-fredag

Är du en engagerad och driven undersköterska? Söker du en arbetsplats där dina erfarenheter och personliga egenskaper tas tillvara på? Anser du att arbetet inom äldreomsorgen är det bästa jobbet man kan ha? Då har du kommit rätt!! Välkommen till vår hemtjänstverksamhet där du har möjlighet att utvecklas och som vi tillsammans arbetar för att utveckla! Vårt mål är att bli den bästa hemtjänstverksamheten och arbetsplatsen. Vill du uppnå det tillsammans med... Visa mer
Är du en engagerad och driven undersköterska? Söker du en arbetsplats där dina erfarenheter och personliga egenskaper tas tillvara på? Anser du att arbetet inom äldreomsorgen är det bästa jobbet man kan ha? Då har du kommit rätt!!

Välkommen till vår hemtjänstverksamhet där du har möjlighet att utvecklas och som vi tillsammans arbetar för att utveckla!

Vårt mål är att bli den bästa hemtjänstverksamheten och arbetsplatsen. Vill du uppnå det tillsammans med oss? Sök tjänsten nedan!

Beskrivning av tjänsten

Dagtid, måndag-fredag

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Krav för tjänsten:

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p
- Tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Körkort B


Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för äldreomsorgen och kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Attendo söker Skandinaviens bästa supporttekniker

Attendo är Nordens ledande omsorgsföretag med verksamhet inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo grundades 1985 och var det första privata företaget i Sverige som utförde tjänster inom äldreomsorg. Inom Attendo arbetar ca 26 000 personer på drygt 700 verksamheter i Sverige, Finland, och Danmark. Koncernen omsätter cirka 11 mdr kronor per år och är noterat på Stockholmbörsen. Du kommer i huvu... Visa mer
Attendo är Nordens ledande omsorgsföretag med verksamhet inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo grundades 1985 och var det första privata företaget i Sverige som utförde tjänster inom äldreomsorg. Inom Attendo arbetar ca 26 000 personer på drygt 700 verksamheter i Sverige, Finland, och Danmark. Koncernen omsätter cirka 11 mdr kronor per år och är noterat på Stockholmbörsen.

Du kommer i huvudsak arbeta med våra verksamheter i Sverige och Danmark. Placering är på huvudkontoret i Danderyd med möjlighet att arbeta hemifrån och du rapporterar till Head of IT Operations.

Om tjänsten

Har du tidigare arbetat inom IT-support och är redo för nästa steg i karriären? Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad, driven och gillar när det händer mycket. Utvecklingsmöjligheterna inom Attendo är stora och det finns goda möjligheter att avancera vidare till andra roller inom bolaget. Du kommer få vara med och fortsatt utveckla och förbättra vår interna servicedesk med tillhörande tekniska ansvarsområden med möjlighet att fördjupa sig inom sitt område. Vi söker dig som drivs av att hjälpa människor och underlätta vardagen för kollegor och i förlängningen våra kunder.

Din vardag

I rollen som supporttekniker kommer du besvara inkommande samtal och e-post från användare som behöver hjälp med IT-relaterade problem och frågor.

De ärenden som inkommer kan vara väldigt varierande och lägger grunden för en spännande arbetsdag. Exempel på arbetsuppgifter är felsökning, programinstallationer samt administration och konfiguration av exempelvis MDM och telefoni. Du kommer ha en viktig roll i att upptäcka, se samband och rapportera problem eller fel. Då du är en lösningsorienterad och kommunikativ person trivs du i rollen att ge support till andra.

I denna roll kommer du även vara med och vidareutveckla vår servicedesk, där du kommer få möjlighet att vara med och påverka och utveckla rutiner och processer för hur servicedesken ska arbeta framgent. Ett viktigt mål för servicedesk är att säkra hög intern nöjdhet, och att systematiskt minska mängden ärenden, exempelvis genom att utvärdera olika typer av AI-lösningar, självserviceportaler och chattfunktioner.

Vem är du?

Du är en social person med ett starkt intresse för IT som vill utvecklas i supportrollen. Du har helst något års IT-erfarenhet och gillar problemlösning och kontakt med människor, relevant utbildning är meriterande. Du kommer att arbeta i Microsoftbaserad miljö med lösningar så som Active Directory, Exchange, MS Office, Office365 samt MDM och det är därför meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare. Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i danska är meriterande, dock inget krav.

Vi erbjuder

Vi lägger stort fokus på personlig utveckling och erbjuder goda möjligheter att gå utbildningar och seminarium som matchar ens intresseområde och utvecklingsplan. Attendo erbjuder därtill en konkurrenskraftig lön. IT-avdelningen på Attendo är en kompetens-, och beställarorganisation som byggts upp från grunden, vilket ger stora möjligheter till att förändra och förbättra. Återkommande genomför vi roliga aktiviteter för att svetsa samman IT-avdelningen och har en mycket uppskattad och inkluderande kultur som du kommer trivas i.

Övrig information

Start: februari 2023
Omfattning: Heltid
Placering: Danderyd

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan till [email protected]

Vid frågor om tjänsten eller Attendo:
Emil Ericsson, Head of IT Operations, 072-083 69 67, [email protected]
Oskar Hägglund, Head of IT, [email protected]

Vi undanber oss all extern rekryterings-, och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vårdbiträde - Bli en del av oss!

Ansök    Jun 8    Attendo Sverige AB    Vårdbiträde
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo hemtjänst Danderyd söker nu timvikarier som vill arbeta dagar, kvällar och helger. Du ska vid behov kunna ringas in med kort varsel. Ta chansen nu och bli en del av vårt härliga gäng! Attendo hemtjänst har varit verksamma i över 30 år och vi har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst. Beskrivning av tjänsten Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare ar... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo hemtjänst Danderyd söker nu timvikarier som vill arbeta dagar, kvällar och helger. Du ska vid behov kunna ringas in med kort varsel.

Ta chansen nu och bli en del av vårt härliga gäng! Attendo hemtjänst har varit verksamma i över 30 år och vi har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Körkort B (meriterande)
- Cykel vana är ett krav.


Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska kvällstid- tillsvidareanställning

Beskrivning av tjänsten Kvällstid + varannan helg (deltid ca. 77%) Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem. Krav för tjänsten: - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p - Tidigare arbetat inom äldreom... Visa mer
Beskrivning av tjänsten

Kvällstid + varannan helg (deltid ca. 77%)

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Krav för tjänsten:

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p

- Tidigare arbetat inom äldreomsorgen

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Körkort B

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i omvårdnadsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Attendo hemtjänst i Danderyd söker engagerade timvikarier!

Ansök    Sep 29    Attendo Sverige AB    Hemvårdare
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo hemtjänst i Danderyd söker engagerade och positiva timvikarier. Arbetet avser vid behov dagtid och kvällstid. Beskrivning av tjänsten Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorg och inom hemtjänst. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem. - Kan cykla - Körkort B - Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) - God datorkunsk... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo hemtjänst i Danderyd söker engagerade och positiva timvikarier. Arbetet avser vid behov dagtid och kvällstid.

Beskrivning av tjänsten

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorg och inom hemtjänst. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Kan cykla
- Körkort B
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du har en undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill bidra till höjd livskvalité hos våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Regional sälj- och marknadsansvarig som söker ett utvecklande arbete

Ansök    Feb 17    Attendo Sverige AB    Marknadskonsult
Var med och hjälp ännu fler att bli kunder hos Attendo Som Regional sälj- och marknadsansvarig i Attendo är ditt huvudsakliga syfte att utveckla, planera och optimera sälj- och marknadsföringsarbetet inom särskilt boende och hemtjänst så att respektive verksamhet når sina sälj- och marknadsmål. Uppdraget innefattar även att skapa synergier mellan hemtjänst och särskilt boende genom att jobba med hela kundresan där hemtjänst ses som ett första steg in i At... Visa mer
Var med och hjälp ännu fler att bli kunder hos Attendo

Som Regional sälj- och marknadsansvarig i Attendo är ditt huvudsakliga syfte att utveckla, planera och optimera sälj- och marknadsföringsarbetet inom särskilt boende och hemtjänst så att respektive verksamhet når sina sälj- och marknadsmål. Uppdraget innefattar även att skapa synergier mellan hemtjänst och särskilt boende genom att jobba med hela kundresan där hemtjänst ses som ett första steg in i Attendo.

Rollen innebär ett tätt samarbete med Attendos olika verksamheter där ni tillsammans planerar, genomför och följer upp marknads- och säljinsatser samt sätter KPIer som rapporteras och följs upp veckovis. Tillsammans med övriga säljansvariga skapas rutiner och processer för ett effektivt lokalt säljarbete. Som ett led i vårt ständiga förbättringsarbete utvärderar du försäljning och kommer med förbättringsförslag.

Relationskapande och varierande uppdrag

I rollen som sälj- och marknadsansvarig i Attendo ser du till att Attendos verksamheter finns representerad i olika forum såsom event, mässor och digitala plattformar med målgruppsanpassade budskap och innehåll. Du kommer även att anpassa budskap efter respektive kommuns unika behov samt ta fram innehåll och aktivitetsplaner tillsammans med den lokala verksamheten. I uppdraget ingår det också att bygga och förvalta kundrelationer med tjänstemän och politiker inom regionens kommuner.

Uppdraget innebär att du tar fram underlag till kampanj utifrån centrala riktlinjer, kanalval, budskap och tidsplan och kombinerar egna kanaler, köpta kanaler och förtjänade kanaler i en optimal mix. I rollen ingår också att hitta sätt att med minsta möjliga insats testa hypoteser och ta lärdomar för att driva in leads genom att utveckla Attendos närvaro på sociala medier, digital annonsering och SEM/SEO med mera. Som sälj- och marknadsansvarig har du budgetansvar för den regionala marknads- och försäljningsbudgeten.

Är det dig vi söker?

För att trivas som sälj- och marknadsansvarig tror vi att du behöver vara relationsskapande, analytisk och ha en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du, precis som vi, anammar mottot ”Laget före jaget” samt är initiativtagande, driven, prestigelös och trivs att arbeta med flera projekt samtidigt. Som sälj- och marknadsansvarig blir du en del av vårt härliga och engagerade marknads- och försäljningsteam som befinner sig i en spännande och expansiv fas. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

- Tillsvidaretjänst
- Heltid
- Tillträde enligt överenskommelse


Kvalifikationer för tjänsten

För att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas i rollen ser vi gärna att du har:

- marknadsföringsutbildning eller annan relevant universitetsutbildning
- några års erfarenhet av digital marknadsföring och/eller sälj
- en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska samt engelska


Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att använda Google Analytics samt om du har tidigare erfarenhet inom vård- och omsorgsbranschen.

Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen!

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi går igenom ansökningarna löpande Visa mindre

Planeringsledare - Bli en del av oss!

Ansök    Jun 8    Attendo Sverige AB    Vårdutvecklare
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Hemtjänsten Danderyd söker nu en planeringsledare med start 1 augusti 2022. Beskrivning av tjänsten Har du skinn på näsan , lyhörd, flexibel, ödmjuk och administrativt intresserad, då kanske du är den vi söker. Att vara planeringsledare hos oss innebär att vara spindeln i nätet du ska vara stresstålig och kunna hantera många bollar i luften samtidigt. Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Yrke... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Hemtjänsten Danderyd söker nu en planeringsledare med start 1 augusti 2022.

Beskrivning av tjänsten

Har du skinn på näsan , lyhörd, flexibel, ödmjuk och administrativt intresserad, då kanske du är den vi söker.

Att vara planeringsledare hos oss innebär att vara spindeln i nätet du ska vara stresstålig och kunna hantera många bollar i luften samtidigt.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Yrkeshögskola, exempelvis serviceinriktad vård- och omsorgsplanering, samordnare med arbetsledaransvar eller annan relevant utbildning. God datorvana. B-körkort. Behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Tidigare arbete i hemtjänst eller andra serviceyrken inom samordning eller planering är meriterat.

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Receptionist med service i fingerspetsarna

Ansök    Maj 10    Attendo Sverige AB    Kontorsreceptionist
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo är Nordens ledande omsorgsföretag med verksamhet inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo grundades 1985 och var det första privata företaget i Sverige som utförde tjänster inom äldreomsorg. Inom Attendo arbetar ca 20 000 personer på drygt 500 verksamheter i Sverige, Finland, Norge, och Danmark. Koncernen omsätter cirka 12 mdr kronor per ... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo är Nordens ledande omsorgsföretag med verksamhet inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo grundades 1985 och var det första privata företaget i Sverige som utförde tjänster inom äldreomsorg. Inom Attendo arbetar ca 20 000 personer på drygt 500 verksamheter i Sverige, Finland, Norge, och Danmark. Koncernen omsätter cirka 12 mdr kronor per år och är noterat på Stockholmbörsen.

Attendo söker en serviceinriktad receptionist

Vårt kontor är väldigt viktigt för oss! Vi är drygt 100 personer som jobbar på huvudkontoret i Danderyd och vi vill ha en härlig kultur samt en arbetsplats som främjar arbetsro, produktivitet och teamwork. Receptionen är det första som möter våra besökare och för dem vill vi erbjuda utmärkt service, precis som våra olika verksamheter gör runt om i Norden.

För vårt huvudkontor i Danderyd söker vi nu en person som brinner för att fortsätta utveckla vårt kontor. En viktig del av denna roll är även ansvaret att leda medarbetare från en av våra dagliga verksamheter som arbetar i vår reception.

- Tillsvidaretjänst 100%
- Arbetstider 8-17
- Tillträdesdatum enligt överenskommelse


Huvudsakligt ansvar:

Sköta det dagliga arbetet på vårt huvudkontor och säkerställa att alla besökare känner sig varmt välkomna.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Ansvara för vår reception tillsammans med medarbetare från vår dagliga verksamhet (LSS).
- Organisera det dagliga arbetet och projekt på kontoret.
- Sköta inköp av exempelvis kontorsmaterial, förbrukningsmaterial, utrustning och hantering av leverantörer för olika tjänster till vårt kontor.
- Var konferensvärdinna för våra externa samt interna möten såsom ansvara för teknik, mötesrum och support av dessa kontorstjänster.
- Ansvara för post- och dokumenthantering.
- Välkomna nya medarbetare till kontoret och sköta intern kommunikation rörande kontorsfrågor.
- Arrangera kulturbyggande aktiviteter till kontoret, såsom exempelvis fredagsfika, julbord eller sommarfest.


Som Receptionist hos oss är det viktigt att du kan arbeta självständigt, att du är serviceinriktad och att du har ett stort mått av social kompetens. Du är en person som är duktig på att arbeta systematiskt och har ett sinne för detaljer.

Din profil:
Vi ser gärna att du i ditt tidigare arbete har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Goda datorkunskaper, vana av att arbeta i olika IT-system och att du är bekväm med att kommunicera i både tal och skrift är grundläggande förutsättningar för att trivas i denna roll.

Därtill är det viktigt att du är en social person med hög grad av personlig mognad. Du kommer att få leda personer från vår LSS-verksamhet som arbetar i vår reception. Det är inget krav att tidigare ha arbetat inom LSS, men tidigare erfarenhet ses som meriterande.

Vi erbjuder en givande tjänst där du får möjlighet att arbeta självständigt och själv sätta gränserna för kontorets utveckling. Rollen är synlig på alla nivåer i organisationen och du kommer börja på ett företag som skapar en bättre framtid genom att utveckla morgondagens moderna omsorg.

Tjänsten är placerad i Danderyd.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Det här kan vi erbjuda dig

- Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller
- Utbildningar
- Utvecklingsmöjligheter
- Karriärvägar
- Personalförmåner
- Trygga anställningsvillkor
- Digitala arbetsverktyg
- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
- Platt organisation med korta beslutsvägar


Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Timanställd Boendestödjare, socialpsykiatri

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vi söker dig som kan arbeta vid behov som timanställd på våra två socialpsykiatrienheter i Danderyd. Vasavägen och Herrgårdsvägen är särskilda boenden inom socialpsykiatri med sex platser vardera. Från enheterna utgår även boendestöd till ett antal klienter i ordinärt boende. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun. Ditt uppdrag I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i ind... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Vi söker dig som kan arbeta vid behov som timanställd på våra två socialpsykiatrienheter i Danderyd.

Vasavägen och Herrgårdsvägen är särskilda boenden inom socialpsykiatri med sex platser vardera. Från enheterna utgår även boendestöd till ett antal klienter i ordinärt boende. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och stöttar och stödjer klienten i arbetet mot ett självständigt liv.

Kvalifikationer krav

Du har utbildning som undersköterska, mentalskötare, socialpedagog eller liknande, eller studerar socialt arbete, beteendevetenskap eller psykiatri. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Språkkunskaper i andra språk är meriterande. Du är van att eget ansvar och arbeta självständigt.

Du har b-körkort.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är som vikarie vid behov med arbetstid förlagd till dag, kväll, helg och sovande jour.

Vi arbetar med engagemang i allt kring våra kunder. Du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv.

Du hjälper till i kontakter med myndigheter, läkare och hyresvärd. Du fungerar som ett stöd för kunden och ni tillsammans utvecklar strategier för att uppnå mål i vardagen. Målet är att våra kunder ska få större självförtroende vilket leder till ökad förmåga att klara sin vardag.

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som kan se individens behov.

Då dokumentation utförs kring varje uppdrag, ser vi att du har datorkunskap samt kan hantera appar och smartphones.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Marketing automation specialist som vill göra skillnad

Ansök    Feb 1    Attendo Sverige AB    Marknadsanalytiker
Vill du vara med att utveckla Attendos digitala sälj? Nu har du som drivs av utveckling av säljprocesser och köpresan möjligheten att bli Attendos nya expert på det digitala flödet. Syftet med rollen som Marketing automation ansvarig är att öka det upplevda kundvärdet och utveckla leadsgenerering samt med hjälp av digitala verktyg och metoder nå en större andel av Attendos kundgrupper. Att arbeta som Marketing automation ansvarig innebär att du automatise... Visa mer
Vill du vara med att utveckla Attendos digitala sälj?

Nu har du som drivs av utveckling av säljprocesser och köpresan möjligheten att bli Attendos nya expert på det digitala flödet. Syftet med rollen som Marketing automation ansvarig är att öka det upplevda kundvärdet och utveckla leadsgenerering samt med hjälp av digitala verktyg och metoder nå en större andel av Attendos kundgrupper. Att arbeta som Marketing automation ansvarig innebär att du automatiserar och digitaliserar säljprocesser som ökar tillgängligheten och förenklar för kunderna att köpa Attendos erbjudanden. Målet är att rätt målgrupp får rätt kommunikation vid rätt tillfälle.

I rollen som Marketing automation ansvarig kommer du bland annat utveckla, implementera och optimera Attendos inbound marketing-strategi genom relevanta flöden samt kombinera inbound, outbound och account-based marketing i samma system. I jobbet ingår även att utveckla MA-system och integrera med Attendos CRM för att automatisera flöden i marknads- och säljprocessen. Som en del i utvecklingsarbetet kommer du även att hantera rapportering, analys och utfall samt utvärdera det digitala försäljningsarbetet och komma med förbättringsförslag.

En fena på att mäta digitalt sälj?

För att trivas i rollen behöver du ha framför allt ha en vana att jobba med leadshantering från ax till limpa samt förstå hur man mäter digitalt sälj. Vi ser gärna att du är effektiv i din kommunikation samt är relationsskapande och hjälpsam vid respektive affär i syfte att öka den digitala försäljningen. Du har en analytisk och strategisk förmåga, är noggrann och strävar efter en hög kvalitet i ditt arbete.

Vi ser gärna att du, precis som vi, anammar vi mottot ”Laget före jaget” samt är initiativtagande, prestigelös och trivs att arbeta med flera projekt samtidigt. Som Marketing automation ansvarig i Attendo blir du en del av vårt härliga och engagerade marknads- och försäljningsteam som befinner sig i en spännande och expansiv fas. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

- Tillsvidaretjänst
- Heltid
- Möjlighet till hybridarbete
- Tillträde enligt överenskommelse


Kvalifikationer för tjänsten

- Akademisk examen inom marknadsföring eller annan relevant utbildning. Du bör ha några års erfarenhet av en liknande roll
- Erfarenhet av CRM system, att jobba agilt samt ha arbetat i Marketing Automation system
- Mycket goda kunskaper i analys, optimera innehåll och SEO
- Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift


Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen!

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Varmt välkommen med din ansökan!

Nina Andersson
HR specialist
[email protected] Visa mindre

Bli verksamhetschef på Attendo Hemtjänst Danderyd!

Välkommen till en värderingsstyrd organisation I din roll som Verksamhetschef inom hemtjänsten arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef och regionledning. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp av chefer i regionen som sträcker sig mellan Stockholm och Umeå. Vi träffas månatligen i chefsgruppen i form av t.ex. regionledningsmöten, där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din r... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

I din roll som Verksamhetschef inom hemtjänsten arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef och regionledning. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp av chefer i regionen som sträcker sig mellan Stockholm och Umeå. Vi träffas månatligen i chefsgruppen i form av t.ex. regionledningsmöten, där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, heltid, för hemtjänstverksamhet i Danderyd.

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.

Vi erbjuder

- Utbildningar
- Utvecklingsmöjligheter
- Personalförmåner
- Trygga anställningsvillkor
- Digitala arbetsverktyg


Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har erfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård, äldreomsorg och/eller social omsorg. Vidare ser vi helst att du har relevant högskoleutbildning så som socionom, sjuksköterska eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdig kompetens.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Boendestödjare - Bli en del av oss!

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vasavägen är ett särskilt boende inom socialpsykiatrin med 6 platser. Från enheten utgår även boendestöd till ett antal klienter i eget boende i utanför gruppboendet. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun. Ditt uppdrag I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och stöt... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Vasavägen är ett särskilt boende inom socialpsykiatrin med 6 platser. Från enheten utgår även boendestöd till ett antal klienter i eget boende i utanför gruppboendet. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och stöttar och stödjer klienten i arbetet mot ett självständigt liv.

Kvalifikationer krav

Du har utbildning som mentalskötare, behandlare, socialpedagog eller likvärdig utbildning, och erfarenhet av målgruppen. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van att eget ansvar och arbeta självständigt. Det är även meriterande om du har utbildning i metoderna MI och ESL. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har b-körkort.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75%, och du kommer att arbeta på rullande schema med dag, kväll, helg och sovande jour. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi arbetar med engagemang i allt kring våra kunder. Du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som t.ex. att träna på vardagliga ting.

Du hjälper till i kontakter med myndigheter, läkare och hyresvärd. Du fungerar som ett stöd för kunden och ni tillsammans utvecklar strategier för att uppnå mål i vardagen. Målet är att våra kunder ska få större självförtroende vilket leder till ökad förmåga att klara sin vardag.

Du har även rollen som kontaktperson, vilket bl.a innebär att du skall fungera som huvudperson i kundens nätverk och vara ett stöd när det gäller samverkan med exv. sjukvård, handläggare, psykiatri eller anhöriga.

Då dokumentation utförs kring varje uppdrag, ser vi att du har datorkunskap samt kan hantera appar och smartphones.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Costumer insight specialist som vill utveckla marknadens bästa kundupple...

Är du en kundfokuserad och analytisk person? Se hit! Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för utvecklingsarbete och en förmåga att få med sig hela företaget i förändringar som syftar till att höja kundnöjdheten i Attendo. I rollen som Costumer insight specialist i Attendo har du ett övergripande ansvar över kundinsikt och servicemangement. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att implementera och förändra beteende för att öka kundernas upplevda... Visa mer
Är du en kundfokuserad och analytisk person? Se hit!

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för utvecklingsarbete och en förmåga att få med sig hela företaget i förändringar som syftar till att höja kundnöjdheten i Attendo. I rollen som Costumer insight specialist i Attendo har du ett övergripande ansvar över kundinsikt och servicemangement. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att implementera och förändra beteende för att öka kundernas upplevda kvalitet samt målsätta och mäta förändringen över tid.

För att trivas i rollen behöver du ha en analytisk och strategisk förmåga för att kunna prioritera utifrån värde för kund och affär samt i linje med Attendos övergripande strategi. Minst lika viktig är förmågan att vara coachande och säljande genom att bygga förtroende och relationer och därigenom inspirera till förändring.

Vi ser gärna att du, precis som vi, anammar vi mottot ”Laget före jaget” samt är lyhörd, prestigelös och effektiv i din kommunikation. Som Costumer insight specialist i Attendo blir du en del av vårt härliga och engagerade marknads- och försäljningsteam som befinner sig i en spännande och expansiv fas. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ett varierande och utvecklande arbete

Som Costumer insight specialist kommer du att identifiera och driva olika utvecklings- och förbättringsprojekt inom Attendo. I rollen ingår genomförande, analys och presentation av olika undersökningar som främst riktar sig mot kund, närstående och beställare. Genom undersökningar och en nära samverkan med verksamheten och olika nätverk kommer du ansvara för att ta fram förbättringsinitiativ i syfte att höja kundnöjdhet hos Attendos olika kundgrupper. Som costumer insight specialist utvecklar du även digitala lösningar för att förenkla informationsspridning samt genomförande av förbättringsarbete.

- Tillsvidaretjänst
- Heltid
- Möjlighet till hybridarbete
- Tillträde enligt överenskommelseKvalifikationer för tjänsten

- Akademisk examen inom marknadsföring, beteendevetenskap eller liknande
- 3-5 års erfarenhet att jobba med marknads- och kundinsikter genom bland annat kartläggning av kundresan
- Erfarenhet av servicemanagement och/eller tjänstedesign samt implementering av nya tjänster i organisationen
- Erfarenhet av kvantitativ, kvalitativ och affärsmässig analys för att ta kommersiella beslut samt att effektivisera beslutsfattande genom digitala och automatiserade lösningar
- Erfarenhet av framtagande av presentationsmaterial samt presentation för ledningsgrupp och andra beslutsfattare
- Mycket goda kunskaper i Excel, Word och PowerPoint. Meriterande om du har erfarenhet av analysverktyg som Netigate och pivottabellhantering, think-cell eller liknande verktyg
- Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen!

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi gör ett löpande urval.


Har du frågor är du välkommen att dig till oss

Nina Andersson
HR specialist
[email protected] Visa mindre

Boendestödjare - Bli en del av oss!

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vasavägen är ett särskilt boende inom socialpsykiatrin med 6 platser. Från enheten utgår även boendestöd till ett antal klienter i eget boende i utanför gruppboendet. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun. Ditt uppdrag I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och stöt... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Vasavägen är ett särskilt boende inom socialpsykiatrin med 6 platser. Från enheten utgår även boendestöd till ett antal klienter i eget boende i utanför gruppboendet.
Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyds kommun.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och stöttar och stödjer klienten i arbetet mot ett självständigt liv.

Kvalifikationer krav

Du har utbildning som mentalskötare, behandlare, socialpedagog eller likvärdig utbildning, och erfarenhet av målgruppen. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van att eget ansvar och arbeta självständigt. Det är även meriterande om du har utbildning i metoderna MI och ESL.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har b-körkort.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75%, och du kommer att arbeta på rullande schema med dag, kväll, helg och sovande jour. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi arbetar med engagemang i allt kring våra kunder. Du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som t.ex. att träna på vardagliga ting.

Du hjälper till i kontakter med myndigheter, läkare och hyresvärd. Du fungerar som ett stöd för kunden och ni tillsammans utvecklar strategier för att uppnå mål i vardagen. Målet är att våra kunder ska få större självförtroende vilket leder till ökad förmåga att klara sin vardag.

Du har även rollen som kontaktperson, vilket bl.a innebär att du skall fungera som huvudperson i kundens nätverk och vara ett stöd när det gäller samverkan med exv. sjukvård, handläggare, psykiatri eller anhöriga.

Då dokumentation utförs kring varje uppdrag, ser vi att du har datorkunskap samt kan hantera appar och smartphones.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Stödbiträde - Bli en av oss!

Ansök    Nov 2    Attendo Sverige AB    Stödassistent
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vi söker en stödassistent till Västerängsvägens LSS-gruppbostad enligt belägen i Enebyberg i Danderyds kommun. Boendet har fyra platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1, personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Beskrivning av tjänsten Vi arbetar med engagemang i allt kring våra kunder, du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intres... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Vi söker en stödassistent till Västerängsvägens LSS-gruppbostad enligt belägen i Enebyberg i Danderyds kommun. Boendet har fyra platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1, personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Beskrivning av tjänsten

Vi arbetar med engagemang i allt kring våra kunder, du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som ex att träna på vardagliga ting.

Du är relationsskapande och har god förmåga att etablera kontakt med människor i en utsatt situation. Du är lugn, stabil och kan hålla ett realistiskt perspektiv på situationer som uppkommer i det dagliga arbetet. Du har en problemlösande analysförmåga, du arbetar bra med komplexa frågor och kan snabbt analysera situationer och fatta beslut. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus. Arbetet innebär att möta människor i kris och/eller med en svår livssituation är det väldigt viktigt att du själv kan se möjligheter, förmedla hopp och bemöta människor på ett respektfullt sätt.

- Stödja brukare efter behov, önskemål och förmåga
- Tillsammans med kunden planera fritid och betydelsefulla mål för kunden som kan öka dess självständighet och tillit till sin egen förmåga
- Nära samarbete med externa kontakter såsom godemän, anhöriga, daglig verksamhet, habilitering, kommunens SSK och rehabpersonal etc.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har erfarenhet av målgruppen.

Körkort B (är inget krav men dock önskvärt).Arbetet är schemalagt dag, kväll och helg enligt ett rullande schema. Tjänstgöringsgraden är mellan 50-60%. Schemaläggningen styrs utifrån behovet i verksamheten.Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom vård-och omsorgsprogrammet med specialisering inom funktionsnedsättning, alternativt barn-och fritidsprogrammet med inriktning mot socialt eller pedagogiskt arbete. Vi söker dig som vill ha ett spännande arbete som är både utmanande och utvecklande. Du har några års erfarenhet av målgruppen, har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du har ett stort engagemang för både brukare och verksamhet. Du är lugn och kan hantera situationer som kan upplevas stressande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift samt ha god datavana. Vid anställning kommer vi att be om utdrag ur polisens belastningsregister.

Rekrytering sker löpande och provanställning tillämpas.

Vi tillämpar individuell lönesättning.Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Boendestödjare Socialpsykiatri

Vi söker boendestödjare till gruppboende i Danderyd. Herrgårdsvägen är ett särskilt boende inom socialpsykiatri med 6 platser. Herrgårdsvägen ger även boendestöd till ett antal klienter i ordinärt boende i närområdet. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyd. Ditt uppdrag I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Du komm... Visa mer
Vi söker boendestödjare till gruppboende i Danderyd.

Herrgårdsvägen är ett särskilt boende inom socialpsykiatri med 6 platser.

Herrgårdsvägen ger även boendestöd till ett antal klienter i ordinärt boende i närområdet.

Vi arbetar på uppdrag från socialtjänsten i Danderyd.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål.

Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt.

Du kommer att ha uppdrag som kontaktman åt ett antal klienter.

Tillsammans med klienten gör boendestödjare en genomförandeplan som anger mål, delmål och hur vi ska stödja klienten i arbetet mot ett mer självständigt liv.

I arbetet ingår social dokumentation, samarbete med socialtjänsten och andra aktörer, dagliga sysslor som städning och matlagning på boendet.

Regelbundna konferenser och handledning.Kvalifikationer krav

Du har utbildning som mentalskötare, behandlingspedagog, socialpedagog eller likvärdig utbildning.

Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Du ska vara flexibel och ansvarstagande.

Körkort.Meriterande

Utbildning i metoderna MI och ESL.

Erfarenhet av målgruppen.Anställningsform

Tillsvidare, 75%

Rullande schema med tjänstgöring dag, kväll, helg, sovande jour.

6 månader provanställning.Vi begär utdrag ur belastningsregistret.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre