Lediga jobb som IT-samordnare i Danderyd

Se lediga jobb som IT-samordnare i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

IT-samordnare till Danderyds kommun

Ansök    Sep 1    Danderyds kommun    IT-samordnare
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

ARBETSUPPGIFTER
Danderyds kommun söker en IT-samordnare som vill arbeta med utveckling och samordning utifrån skolans IT-behov. Som IT-samordnare arbetar du som en brygga mellan våra pedagogiska verksamheter och IT-enheten och du fungerar både som ett stöd och en specialist. Kanske är det allra bästa med jobbet hos oss att du har stora möjligheter att påverka IT-utvecklingen hos skolorna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från offentlig förvaltning eller pedagogisk verksamhet.

Arbetsuppgifterna är varierande och du planerar ditt arbete självständigt med stort eget ansvar. Bland annat ett ansvar för en utökad samordning och utveckling av samarbetet mellan IT-enheten och de som arbetar med digital support på skolorna samt ha en förståelse av de skoladministrativa systemen i kommunen. Ett mål är att IT enheten ska ta över en del av skolornas administration kring IT. Danderyds kommunala verksamheter har en relativt hög grad av digitalisering, men vill bli ännu bättre.Du trivs med att arbeta med flera uppgifter samtidigt på ett noggrant och strukturerat sätt.Du är målinriktad, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Detta är en roll för dig med goda kommunikationsegenskaper och en naturlig del av arbetet är att kontinuerligt fånga upp verksamhetens behov, genomföra workshops samt omsätta krav och önskemål till praktiska och tekniska lösningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
• Har högskoleutbildning inom ett för tjänsten adekvat område, exempelvis skola, IT eller motsvarande erfarenhet.
• Är utvecklingsorienterad, drivande och van vid att ta eget ansvar.
• Ser möjligheter och handlingsalternativ i komplexa, utmanande situationer.
• Du ska kunna agera som beställare och stöd åt våra uppdragsgivare vid upphandlingar.
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift är ett krav.
• Är strukturerad och har erfarenhet av att driva förändringsprocesser
• Meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning

Självklart är du serviceinriktad, noggrann och har en särskilt god social kompetens. Du gillar att jobba i team, men är ändå självgående och prestigelös samtidigt som du har ett driv och engagemang i det du gör. I relation till andra är du inlyssnande och har god förmåga att skapa engagemang och delaktighet i de uppdrag du arbetar med.

ÖVRIGT
Intresserad? Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi har precis flyttat till nybyggda lokaler i Mörby Centrum. Utifrån arbetsuppgifterna arbetar vi både på plats på kontoret, ute i verksamheterna och på distans.

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Kontaktperson: Kenneth Aspegårdh 08-56891037.
Intervjuer sker löpande, och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

IT-Specialist till Attendo

Ansök    Nov 15    Attendo Sverige AB    IT-samordnare
Vill du vara med och lyfta Sveriges omsorg till nästa nivå? Attendo är Nordens största omsorgsföretag och vi leder utvecklingen av kvalitet, innovationer och nya, kostnadseffektiva arbetssätt i branschen. Attendo är i en viktig fas av digitalisering och vi söker en kunnig och motiverad IT-Specialist för att ansvara för vår kommunikationsplattform och välfärdsteknik. Om tjänsten För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och ... Visa mer
Vill du vara med och lyfta Sveriges omsorg till nästa nivå?

Attendo är Nordens största omsorgsföretag och vi leder utvecklingen av kvalitet, innovationer och nya, kostnadseffektiva arbetssätt i branschen. Attendo är i en viktig fas av digitalisering och vi söker en kunnig och motiverad IT-Specialist för att ansvara för vår kommunikationsplattform och välfärdsteknik.

Om tjänsten

För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och förväntningarna på IT allt högre. Kommunikationsplattformen på Attendo består av nätverk, telefoni, workplace och kundnära teknik vilket är möjliggöraren för digitalisering och utveckling av organisationen, där en stabil miljö är en mycket viktig byggsten för framtiden.

Har du tidigare arbetat inom IT, support eller annan bred roll inom IT och är redo för nästa steg i karriären? Som IT-specialist säkerställer och utvecklar du en god affärsrelation samt partnerskap med våra olika leverantörer inom området. I rollen får du ansvaret för en bred flora av tjänster där du blir spindeln i nätet för organisationen då dina ansvarsområden är en förutsättning för att organisationens olika initiativ och projekt ska lyckas.

Utvecklingsmöjligheterna inom Attendo är stora och det finns goda möjligheter att avancera vidare till andra roller inom bolaget. Vi söker dig som drivs av att hjälpa människor och underlätta vardagen för kollegor och i förlängningen våra kunder.

Din vardag

Ansvarsområdena innefattar en toppmodern SD-WAN-plattform med tillhörande leverantörer, en MDM-lösning som du får vara med och införa och anpassa efter verksamhetens krav och önskemål, samt workplace och kundnära teknik i sin helhet. Detta innebär att du kommer få ett brett kontaktnät internt i form av tekniskt stöd i projekt, men också i hela branschen då vardagen innehåller väldigt mycket leverantörskontakter.

I arbetet kommer du ha stora möjligheter att vara med och påverka de olika tjänster och lösningar inom ditt ansvarsområde, en naturlig del av detta är kontinuerligt förbättringsarbete med hänsyn till verksamheten och kundernas behov. Du ansvarar även för leverantörsstyrning för att hålla ihop tjänsteleveranserna inom tillgänglighet, funktionalitet, löpande underhåll samt att hjälpa till att utveckla plattformen. Rollen är bred och du kommer beröra allt från tekniska frågor, ekonomi, rapportering, strategi, förvaltning samt stötta supportbenet.

Vi erbjuder dig en roll med stort eget ansvar, och stora möjligheter att utveckla kompetenser inom teknisk infrastruktur, leverantörsstyrning, strategiarbete, projektarbete och ekonomi.

Vem är du?

Du är en social person med ett starkt intresse för IT som vill utvecklas inom området. Du har helst några års IT-erfarenhet och gillar problemlösning och kontakt med människor, relevant utbildning är meriterande. Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Att ta egna initiativ och vilja göra förbättringar kommer naturligt för dig. Du är flexibel i ditt arbetssätt och räds inte att ta själv ta ansvar för åtgärder och felavhjälpning vid behov. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i danska är meriterande, dock inget krav.

Det är meriterande med erfarenhet inom:

- SD-WAN

- Nätverksinfrastruktur

- IT-support

- MDM

- ITIL

- Projekt

Vi erbjuder

Vi lägger stort fokus på personlig utveckling och erbjuder goda möjligheter att gå utbildningar och seminarium som matchar ens intresseområde och utvecklingsplan. Attendo erbjuder därtill en konkurrenskraftig lön.

IT-avdelningen på Attendo är en kompetens- och beställarorganisation som byggts upp från grunden, vilket ger stora möjligheter till att förändra och förbättra. Återkommande genomför vi roliga aktiviteter för att svetsa samman IT-avdelningen och har en mycket uppskattad och inkluderande kultur som du kommer trivas i.

Vi utgår i dagsläget huvudsakligen från vårt huvudkontor i Danderyd med visst flexibelt hemarbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid

Placering: Danderyd

Urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten eller Attendo:

Emil Ericsson, CTO, 072-083 69 67, [email protected]

Vi undanber oss all extern rekryterings-, och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

IT-Specialist till Attendo

Ansök    Nov 17    Attendo Sverige AB    IT-samordnare
Vill du vara med och lyfta Sveriges omsorg till nästa nivå? Attendo är Nordens största omsorgsföretag och vi leder utvecklingen av kvalitet, innovationer och nya, kostnadseffektiva arbetssätt i branschen. Attendo är i en viktig fas av digitalisering och vi söker en kunnig och motiverad IT-Specialist för att ansvara för vår kommunikationsplattform och välfärdsteknik. Om tjänsten För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och ... Visa mer
Vill du vara med och lyfta Sveriges omsorg till nästa nivå?

Attendo är Nordens största omsorgsföretag och vi leder utvecklingen av kvalitet, innovationer och nya, kostnadseffektiva arbetssätt i branschen. Attendo är i en viktig fas av digitalisering och vi söker en kunnig och motiverad IT-Specialist för att ansvara för vår kommunikationsplattform och välfärdsteknik.

Om tjänsten

För att fortsätta växa, skapa kundnytta och arbeta smartare blir kraven och förväntningarna på IT allt högre. Kommunikationsplattformen på Attendo består av nätverk, telefoni, workplace och kundnära teknik vilket är möjliggöraren för digitalisering och utveckling av organisationen, där en stabil miljö är en mycket viktig byggsten för framtiden.

Har du tidigare arbetat inom IT, support eller annan bred roll inom IT och är redo för nästa steg i karriären? Som IT-specialist säkerställer och utvecklar du en god affärsrelation samt partnerskap med våra olika leverantörer inom området. I rollen får du ansvaret för en bred flora av tjänster där du blir spindeln i nätet för organisationen då dina ansvarsområden är en förutsättning för att organisationens olika initiativ och projekt ska lyckas.

Utvecklingsmöjligheterna inom Attendo är stora och det finns goda möjligheter att avancera vidare till andra roller inom bolaget. Vi söker dig som drivs av att hjälpa människor och underlätta vardagen för kollegor och i förlängningen våra kunder.

Din vardag

Ansvarsområdena innefattar en toppmodern SD-WAN-plattform med tillhörande leverantörer, en MDM-lösning som du får vara med och införa och anpassa efter verksamhetens krav och önskemål, samt workplace och kundnära teknik i sin helhet. Detta innebär att du kommer få ett brett kontaktnät internt i form av tekniskt stöd i projekt, men också i hela branschen då vardagen innehåller väldigt mycket leverantörskontakter.

I arbetet kommer du ha stora möjligheter att vara med och påverka de olika tjänster och lösningar inom ditt ansvarsområde, en naturlig del av detta är kontinuerligt förbättringsarbete med hänsyn till verksamheten och kundernas behov. Du ansvarar även för leverantörsstyrning för att hålla ihop tjänsteleveranserna inom tillgänglighet, funktionalitet, löpande underhåll samt att hjälpa till att utveckla plattformen. Rollen är bred och du kommer beröra allt från tekniska frågor, ekonomi, rapportering, strategi, förvaltning samt stötta supportbenet.

Vi erbjuder dig en roll med stort eget ansvar, och stora möjligheter att utveckla kompetenser inom teknisk infrastruktur, leverantörsstyrning, strategiarbete, projektarbete och ekonomi.

Vem är du?

Du är en social person med ett starkt intresse för IT som vill utvecklas inom området. Du har helst några års IT-erfarenhet och gillar problemlösning och kontakt med människor, relevant utbildning är meriterande. Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Att ta egna initiativ och vilja göra förbättringar kommer naturligt för dig. Du är flexibel i ditt arbetssätt och räds inte att ta själv ta ansvar för åtgärder och felavhjälpning vid behov. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i danska är meriterande, dock inget krav.

Det är meriterande med erfarenhet inom:

- SD-WAN

- Nätverksinfrastruktur

- IT-support

- MDM

- ITIL

- Projekt

Vi erbjuder

Vi lägger stort fokus på personlig utveckling och erbjuder goda möjligheter att gå utbildningar och seminarium som matchar ens intresseområde och utvecklingsplan. Attendo erbjuder därtill en konkurrenskraftig lön.

IT-avdelningen på Attendo är en kompetens- och beställarorganisation som byggts upp från grunden, vilket ger stora möjligheter till att förändra och förbättra. Återkommande genomför vi roliga aktiviteter för att svetsa samman IT-avdelningen och har en mycket uppskattad och inkluderande kultur som du kommer trivas i.

Vi utgår i dagsläget huvudsakligen från vårt huvudkontor i Danderyd med visst flexibelt hemarbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid

Placering: Danderyd

Urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten eller Attendo:

Emil Ericsson, CTO, 072-083 69 67, [email protected]

Vi undanber oss all extern rekryterings-, och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

IT - samordnare inom området eHälsa

Ansök    Aug 20    Danderyds Sjukhus AB    IT-samordnare
Vi söker nu en IT-samordnare inom området eHälsa.  Är du engagerad, serviceinriktad och har drivet att förbättra vårdpersonalens användning av IT-systemen är detta tjänsten för dig.  Inom enheten eHälsa arbetar IT-samordnare, systemförvaltare, förvaltningsledare och förändringsledare i olika projekt och uppdrag tillsammans med sjukvårdspersonalen för att utforma bra IT-stöd för vården. Vi arbetar även med regionala och nationella tjänster inom vården.  ... Visa mer
Vi söker nu en IT-samordnare inom området eHälsa. 
Är du engagerad, serviceinriktad och har drivet att förbättra vårdpersonalens användning av IT-systemen är detta tjänsten för dig. 
Inom enheten eHälsa arbetar IT-samordnare, systemförvaltare, förvaltningsledare och förändringsledare i olika projekt och uppdrag tillsammans med sjukvårdspersonalen för att utforma bra IT-stöd för vården. Vi arbetar även med regionala och nationella tjänster inom vården. 
eHälsa ansvarar för att utveckla, förvalta och tillhandahålla IT-tjänster för Danderyds sjukhus. Vi ser också till att sjukvården har en effektiv och säker informationshantering.
ARBETSUPPGIFTER 
Som IT-samordnare på eHälsa ger du vårdpersonalen stöd och hjälp med sjukvårdens vårdinformationssystem. Som IT-samordnare håller du dig informerad om utvecklingen inom området samt tar eget ansvar för ditt nätverk och din kompetensförsörjning. Arbetet bedrivs i nära samarbete med vården och med eHälsas övriga enheter. 
Varje IT-samordnare är också kontaktperson gentemot några av sjukhusets verksamheter. Det innebär dels ett information/utbildningsansvar samt att förmedla verksamhetens behov av IT-stöd. Arbetet innebär kontakter med såväl medarbetare inom sjukhuset som med studenter samt Serviceförvaltningen IT som är vår huvudsakliga leverantör av teknik och IT-tjänster. 
Arbetsuppgifterna består dessutom av att:  utbilda och ge support i sjukhusets vårdinformationssystem  administrera behörigheter i vårdinformationssystemen  handlägga IT-beställningar
KVALIFIKATIONER 
Du har arbetet inom akutsjukvården och därmed skaffat dig god kännedom om vårdens behov av IT-stöd och du har en mycket god datorvana och intresse för IT-frågor. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt. 
EGENSKAPER
För oss är personliga egenskaper oerhört viktiga. Här ser vi att du är självständig, drivande och målinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har serviceanda samt god samarbetsförmåga och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är en god lyssnare och en tydlig kommunikatör som engagerar andra. Du är positiv och ser problem som utmaningar istället för hinder. Om du har dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till vår vardag. 
Vi förutsätter också att du: har lätt för att skapa kontakt med människor och gillar att samarbeta engagerar dig i både vårdverksamheten och DS som företag nyttjar din vårderfarenhet för att hitta smarta och effektiva arbetssätt i våra IT-system tar ansvar för att strukturera och organisera ditt arbete du är stresstålig och pedagogisk
Information om tjänsten lämnas av 
Jannike Engblom, Gruppchef 
tel: 08-123 551 95 
Tommy Stöp, IT-chef 
tel: 08-123 588 07 

ÖVRIG INFORMATION

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.    
 
Sista ansökningsdatum: Söndagen den 9 september 2019. 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

IT - samordnare inom området eHälsa

Ansök    Apr 29    Danderyds Sjukhus AB    IT-samordnare
Är du engagerad, serviceinriktad och har drivet att förbättra vårdpersonalens användning av IT-systemen är detta tjänsten för dig.     Inom enheten eHälsa arbetar IT-samordnare, systemförvaltare, förvaltningsledare och förändringsledare i olika projekt och uppdrag tillsammans med sjukvårdspersonalen för att utforma bra IT-stöd för vården. Vi arbetar även med regionala och nationella tjänster inom vården. eHälsa ansvarar för att utveckla, förvalta och til... Visa mer
Är du engagerad, serviceinriktad och har drivet att förbättra vårdpersonalens användning av IT-systemen är detta tjänsten för dig.  
 
Inom enheten eHälsa arbetar IT-samordnare, systemförvaltare, förvaltningsledare och förändringsledare i olika projekt och uppdrag tillsammans med sjukvårdspersonalen för att utforma bra IT-stöd för vården. Vi arbetar även med regionala och nationella tjänster inom vården. eHälsa ansvarar för att utveckla, förvalta och tillhandahålla IT-tjänster för Danderyds sjukhus. Vi ser också till att sjukvården har en effektiv och säker informationshantering.
 
ARBETSUPPGIFTER  
Som IT-samordnare på eHälsa ger du vårdpersonalen stöd och hjälp med sjukvårdens vårdinformationssystem. Som IT-samordnare håller du dig informerad om utvecklingen inom området samt tar eget ansvar för ditt nätverk och din kompetensförsörjning. Arbetet bedrivs i nära samarbete med vården och med eHälsas övriga enheter.  
 
Varje IT-samordnare är också kontaktperson gentemot några av sjukhusets verksamheter. Det innebär dels ett information/utbildningsansvar samt att förmedla verksamhetens behov av IT-stöd. Arbetet innebär kontakter med såväl medarbetare inom sjukhuset som med studenter samt Serviceförvaltningen IT som är vår huvudsakliga leverantör av teknik och IT-tjänster.  
 
Arbetsuppgifterna består dessutom av att:   utbilda och ge support i sjukhusets vårdinformationssystem   administrera behörigheter i vårdinformationssystemen   handlägga IT-beställningar
 
KVALIFIKATIONER  
Du har arbetet inom akutsjukvården och därmed skaffat dig god kännedom om vårdens behov av IT-stöd och du har en mycket god datorvana och intresse för IT-frågor. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt.  
 
EGENSKAPER 
För oss är personliga egenskaper oerhört viktiga. Här ser vi att du är självständig, drivande och målinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har serviceanda samt god samarbetsförmåga och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är en god lyssnare och en tydlig kommunikatör som engagerar andra. Du är positiv och ser problem som utmaningar istället för hinder. Om du har dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till vår vardag.
 
Vi förutsätter också att du:  har lätt för att skapa kontakt med människor och gillar att samarbeta  engagerar dig i både vårdverksamheten och DS som företag  nyttjar din vårderfarenhet för att hitta smarta och effektiva arbetssätt i våra IT-system  tar ansvar för att strukturera och organisera ditt arbete  du är stresstålig och pedagogisk  

ÖVRIG INFORMATION
Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.    
 
Sista ansökningsdatum: Söndagen den 19 maj 2019. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre