Lediga jobb som Psykolog i Danderyd

Se lediga jobb som Psykolog i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Psykolog till Habiliteringscenter Mörby barn

Ansök    Apr 14    REGION STOCKHOLM    Psykolog
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning? Om oss: Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamheten b... Visa mer
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning?

Om oss:

Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning.

Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård.

Verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete tillsammans med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, specialpedagog och arbetsterapeut. Vårt upptagningsområde är Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Östermalm och Österåker. Vår mottagning finns i Mörby centrum, nära till tunnelbana och bussar.

 

Om tjänsten:

Som psykolog?hos oss möter du barn och ungdomar i åldrarna 6-17 år samt deras?anhöriga och nätverk.? Vi ger råd och stöd kring barnets funktionsnedsättning och stöttar nätverket i frågor kring bemötande och förhållningssätt i vardagen. Vi arbetar med att skapa förståelse för barnets funktionsnedsättning för att minska stress och problemskapande beteenden. Som psykolog hos oss träffar du många barn och ungdomar i individuella stödsamtal för att bättre förstå sin diagnos och sig själva. Arbetet kan också innebära att leda grupper och föreläsningar utifrån din professionella kunskap samt genomföra utvecklingsbedömningar. Vi är organiserade i team utifrån funktionsnedsättningarna intellektuell funktionsnedsättning (IF) och rörelsenedsättning (RN) respektive autism (ASD). Den här tjänsten kommer vara i vårt ASD- team. Teamet ses regelbundet för planering och prioritering av insatser. 

 

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi förutsätter att du arbetar utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet. Du har god förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete, samt att du trivs med teamarbete och har lätt att samarbeta med övriga professioner i teamet kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det bedöms som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med våra målgrupper.

 

Anställningsform:

Heltid, Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

Hos oss får du:

- Kompetenta och trevliga kollegor i såväl den egna som andra professioner

- Stimulerande arbetsuppgifter med stor bredd och variation

- Kollegialt stöd och utbyte genom arbete i tvärprofessionella team

- Yrkesmässig utveckling genom arbete i specialiserade team

- God kompetensutveckling genom vår interna personalutbildning samt handledning

- Flexibel arbetstid

- Fri hälso- och sjukvård

- Ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid        

- Extra ersättning vid föräldraledighet  

 

Kontakta gärna:

Enhetschef, Neda Seyfeddini 08-123 357 82

Facklig representant:

Liisa Holtay, Psykologförbundet tel. 08-123 404 84

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Utredande psykolog till Familjemottagningen

Familjemottagningen söker legitimerad psykolog för NP-utredningar. Familjemottagningen är en privat vårdgivare som grundades 2018. Vi tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Om tjänsten Familjemottagningen expanderar och söker psykologer med bas i Stockholm. Vi söker psykologer som kan tänka sig delvi... Visa mer
Familjemottagningen söker legitimerad psykolog för NP-utredningar.
Familjemottagningen är en privat vårdgivare som grundades 2018. Vi tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård.
Om tjänsten
Familjemottagningen expanderar och söker psykologer med bas i Stockholm. Vi söker psykologer som kan tänka sig delvis resande i tjänsten, ca två gånger per månad.
Vi tar emot patienter framförallt för neuropsykiatriska utredningar och behandling. Vi har ett "helhetstänk" för stöd till familjer, där föräldrastöd, psykoterapi samt utredning ingår.
Arbetet innebär stor möjlighet att forma och påverka i ett företag med den allra högsta ambitionen att erbjuda den bästa vården och bemötandet.
Vi söker dig som varit legitimerad psykolog i minst tre år med gedigen erfarenhet av att genomföra neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar och/eller vuxna med goda kunskaper i differentialdiagnostik. Vi gör alltid breda neuropsykiatriska utredningar.
På Familjemottagningen arbetar vi i nära samarbete med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri och socialtjänst. Vi kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Delar av utredningen kan genomföras digitalt. Vi erbjuder privat konsultation, utredning och behandling för barn, ungdomar och vuxna.
Vi arbetar enligt nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling, och skräddarsyr därefter våra utredningar utifrån de individuella frågeställningarna.
I rollen som psykolog arbetar du i team med övriga professioner, och deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Du tar emot patienter på mottagningen och digitalt och har stora möjligheter att styra och påverka din arbetssituation.
Du arbetar i nära samarbete med huvudkontoret och ledningen och deltar i våra personalmöten med hela vårt härliga team av medarbetare.
Om dig
Du värdesätter omväxling och att få vara en del av en växande progressiv vårdgivare som brinner för att erbjuda vård av högsta kvalitet. Du vill jobba för oss för att du har ett genuint intresse för människor och du sätter alltid patienten i fokus. Du trivs med att ha varierade arbetsuppgifter, arbetar effektivt och självständigt, är kunnig, prestigelös och ansvarsfull. Vidare är du strukturerad, engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Vi erbjuder:
- en engagerad arbetsgivare
- möjlighet att påverka din roll och att vara del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i regionen.
- flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter på mottagningen.
- konkurrenskraftig ersättning
Hos oss har vi en dynamisk arbetsmiljö. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Familjemottagningen arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med medarbetare, patienter, anhöriga och samarbetspartners. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare och en trygg och modern vårdgivare för våra patienter, Vi vill ligga i framkant för evidensbaserade insatser, forskning och kunskap kring neuropsykiatriska diagnoser.
Välkommen med din ansökan!
Familjemottagningen är en privat psykoterapi/psykologmottagning som framförallt genomför terapisamtal för ungdomar, vuxna och par men också neuropsykiatriska utredningar och till viss del medicinering för dessa grupper. I dagsläget har vi mottagningar i Danderyd, Nacka och Falun. Vår ambition är att utöka verksamheten dels med flera anställda, men också nya mottagningar i Stockholmsområdet och övriga landet.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön. Finns intresse för en tjänst med visst resande (en gång per månad) erbjuds en mycket konkurrenskraftig lön. Visa mindre

Enhetschef till ny NHV-enhet för vuxna med självskadebeteenden

Ansök    Maj 22    REGION STOCKHOLM    Psykolog
En ny NHV-enhet för vuxna med svåra självskadebeteenden är på väg att byggas upp och ska starta sin verksamhet i januari 2023. Den ingår i Psykiatri Nordväst som är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Nu söker vi en enhetschef för denna spännande verksamhet. Region Stockholm har fått ett NHV-uppdrag för både BUP- och vuxenpsykiatrin för patienter med svåra självskadebeteenden, liksom för patienter med svå... Visa mer
En ny NHV-enhet för vuxna med svåra självskadebeteenden är på väg att byggas upp och ska starta sin verksamhet i januari 2023.

Den ingår i Psykiatri Nordväst som är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Nu söker vi en enhetschef för denna spännande verksamhet.

Region Stockholm har fått ett NHV-uppdrag för både BUP- och vuxenpsykiatrin för patienter med svåra självskadebeteenden, liksom för patienter med svåra ätstörningar. NHV-vården för vuxna patienter med svåra självskadebeteenden förväntas inte bara erbjuda ca 10 vårdplatser för patienter från hela landet, utan ska också bli en kunskaps- och expert centrum inom området som erbjuder utbildning, handledning, konsultation och rådgivning, distansinsatser till patienter och anhöriga, liksom driver nyskapande utvecklingsprojekt och forskning på hög nivå. Samarbete med exempelvis KI, CPF, KCP, liksom med andra NHV-enheter som arbetar med samma patientgrupp kommer prioriteras högt.

Vi söker nu en engagerad och strukturerad enhetschef för att tillsammans med medicinskt ansvarig läkare (MAL) leda och utveckla verksamheten samt ingå i klinikens sektionsledningsgrupp med uppgift att utveckla vård innehållet inom sektionen och inom NHV-vården i regionen. I tjänsten ingår också ett chefskap för  Borderlineenheten, vars medarbetare också kommer att vara delaktiga i NHV-verksamhet i olika utsträckning. Vi samverkar med heldygnsvården vid Danderyds sjukhus och S:t Görans sjukhus, samt mellan mottagningarna på öppenvårdssektionen, liksom med andra vårdgrannar i Stockholm såsom somatiska vårdgrannar.  Vi arbetar evidensbaserat och i enlighet med SLSO:s processkartor. Många spännande utvecklings- och forskningsprojekt pågår inom kliniken.

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vårt uppdrag är att tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Vi är tillsammans ca 550 månadsanställda. Vårt mål är att erbjuda högkvalificerade behandlingar till våra patienter och samtidigt skapa en trivsam och inspirerade arbetsmiljö för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Som enhetschef är ditt övergripande ansvar att leda, följa upp och utveckla NHV-vården och dess medarbetare. Du ansvarar för NHV-enhetens ekonomi, personal, arbetsmiljö samt miljöfrågor. Det dagliga arbetet innebär en aktiv närvaro och ett levande engagemang för enheten, och i nära samarbete med enhetens biträdande enhetschef och medicinskt ansvariga läkare. Viktigt är också att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och hjälpa medarbetare att hantera ett högt tempo samtidigt som en hög kvalitet bibehålls. Vi ser också fram emot att du, som kommer att ingå i sektionens ledningsgrupp, har förmågan och intresset för att lyfta blicken och kunna påverka klinikens utveckling och övergripande frågor. Du rapporterar till sektionschef.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller sjuksköterska (gärna med magisterutbildning i psykiatri). Tidigare chefserfarenhet, liksom erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård är en förutsättning. Erfarenheter av psykiatrisk öppenvård, dagsjukvård eller DBT-baserade insatser är en stor fördel.

Stor vikt läggs vid goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Vi vill att du är lyhörd, lojal och nytänkande, prestigelös och engagerad. Du är kommunikativ och tydlig i ditt ledarskap, kan sprida arbetsglädje i personalgruppen och har förmågan att få en grupp att arbeta mot gemensamma mål. Som person är du positiv, trivs när det händer mycket omkring dig och vågar ta egna initiativ. Speciellt viktigt är att du har förmåga att arbeta efter behandlingskoncept och hjälpa teamet att vara konsekvent och transparent i sitt agerande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tidsbegränsat förordnande som enhetschef med tillsvidareanställning i grundbefattning som sjuksköterska eller psykolog. Arbetstid måndag – fredag (40 tim/v).

Övrig information:
Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, tjänstepension, flertalet försäkringar samt utökad semester efter 40 år.

Intervjuer genomförs löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Utredande psykolog till Familjemottagningen

Familjemottagningen söker legitimerad psykolog för NP-utredningar. Familjemottagningen är en privat vårdgivare som grundades 2018. Vi tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Om tjänsten Familjemottagningen expanderar och söker psykologer med bas i Stockholm. Vi söker psykologer som kan tänka sig delvi... Visa mer
Familjemottagningen söker legitimerad psykolog för NP-utredningar.
Familjemottagningen är en privat vårdgivare som grundades 2018. Vi tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård.
Om tjänsten
Familjemottagningen expanderar och söker psykologer med bas i Stockholm. Vi söker psykologer som kan tänka sig delvis resande i tjänsten, ca en gång per månad.
Vi tar emot patienter framförallt för neuropsykiatriska utredningar och behandling. Vi har ett "helhetstänk" för stöd till familjer, där föräldrastöd, psykoterapi samt utredning ingår.
Arbetet innebär stor möjlighet att forma och påverka i ett företag med den allra högsta ambitionen att erbjuda den bästa vården och bemötandet.
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med minst tre års erfarenhet av arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar och har goda kunskaper i differentialdiagnostik. Vi gör alltid breda neuropsykiatriska utredningar.
På Familjemottagningen arbetar vi i nära samarbete med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri och socialtjänst. Vi kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Delar av utredningen kan genomföras digitalt. Vi erbjuder privat konsultation, utredning och behandling för barn, ungdomar och vuxna.
Vi arbetar enligt nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling, och skräddarsyr därefter våra utredningar utifrån de individuella frågeställningarna.
I rollen som psykolog arbetar du i team med övriga professioner, och deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Du tar emot patienter på mottagningen och digitalt och har stora möjligheter att styra och påverka din arbetssituation.
Du arbetar i nära samarbete med huvudkontoret och ledningen och deltar i våra personalmöten med hela vårt härliga team av medarbetare.
Om dig
Du värdesätter omväxling och att få vara en del av en växande progressiv vårdgivare som brinner för att erbjuda vård av högsta kvalitet. Du vill jobba för oss för att du har ett genuint intresse för människor och du sätter alltid patienten i fokus. Du trivs med att ha varierade arbetsuppgifter, arbetar effektivt och självständigt, är kunnig, prestigelös och ansvarsfull. Vidare är du strukturerad, engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Vi erbjuder:
- en engagerad arbetsgivare
- möjlighet att påverka din roll och att vara del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i regionen.
- du ges möjlighet att få ta ett övergripande ansvar för det psykologiska arbetet på mottagningen i Nacka, under ledning av PLA, om intresse finns.
- flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter på mottagningen.
- konkurrenskraftig ersättning
Hos oss har vi en dynamisk arbetsmiljö. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Familjemottagningen arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med medarbetare, patienter, anhöriga och samarbetspartners. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare och en trygg och modern vårdgivare för våra patienter, Vi vill ligga i framkant för evidensbaserade insatser, forskning och kunskap kring neuropsykiatriska diagnoser.
Välkommen med din ansökan!
Familjemottagningen är en privat psykoterapi/psykologmottagning som framförallt genomför terapisamtal för ungdomar, vuxna och par men också neuropsykiatriska utredningar och till viss del medicinering för dessa grupper. I dagsläget har vi mottagningar i Danderyd, Nacka och Falun. Vår ambition är att utöka verksamheten dels med flera anställda, men också nya mottagningar i Stockholmsområdet och övriga landet.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön. Finns intresse för en tjänst med visst resande (en gång per månad) erbjuds en mycket konkurrenskraftig lön. Visa mindre

Psykolog med bred kompetens

Ansök    Apr 14    SMART Psykiatri i Sverige AB    Psykolog
SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som tar emot barn och vuxna för bedömning, utredning och behandling som privatbetalande och via avtal. SMART Psykiatri arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. SMART Psykiatri är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och handledning. Våra patienter och meda... Visa mer
SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som tar emot barn och vuxna för bedömning, utredning och behandling som privatbetalande och via avtal. SMART Psykiatri arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. SMART Psykiatri är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och handledning. Våra patienter och medarbetare är vår inspiration.
Om tjänsten
På SMART Psykiatri ser vi till helheten. Vi söker därför dig som både vill göra genomarbetade utredningar och arbeta med behandling och psykopedagogiska insatser – hela tiden med patientens bästa i fokus.
Hos oss träffar du patienter i alla åldrar. Du genomför bedömningar, behandling och neuropsykiatriska utredningar och andelen behandling/utredning kan variera utifrån remissinflöde och eget önskemål. Du arbetar både självständigt och i team med läkare och sjuksköterskor. Din arbetsplats är på vår mottagning i Mörby och en del av arbetet kan utföras på annan plats om så önskas. Vi välkomnar intresse för utvecklingsarbete och metodutveckling. Vi arbetar enligt devisen frihet under eget ansvar och tillämpar flexibel arbetstid.
På SMART Psykiatri arbetar vi enligt nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling. Vi arbetar i nära samarbete med primärvård, socialtjänst och andra psykiatriska mottagningar i ett flertal regioner. På SMART Psykiatri lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som har ett gediget intresse för och kunskap om neuropsykiatriska tillstånd och psykiatrisk samsjuklighet. Du trivs med att arbeta i team och har god kommunikativ förmåga både muntligt och i skrift. I psykologrollen är du bekväm med att arbeta med såväl barn och ungdomar som vuxna.
Du vill jobba hos oss för att du har ett genuint intresse för människor och tycker om att lära dig av dina patienter. Du är prestigelös och trivs i en flexibel arbetsmiljö med höga krav på kvalitet och personligt ansvar. Du uppskattar omväxling, varierande arbetsuppgifter och att få vara en del av en växande vårdgivare som också är en engagerad utbildande organisation i samhället.
Vi erbjuder
En självständig roll, heltid eller enligt överenskommelse.
Du har stora möjligheter att styra din arbetssituation och kan ta emot en del patienter digitalt om du önskar. Vi tillämpar flexibla arbetstider.
Ett stort team av kompetenta psykologkollegor som trivs på jobbet.
Regelbunden extern och intern handledning, psykologmöten och kompetensutvecklingsluncher.
Möjlighet att föreläsa för våra uppdragsgivare om intresse finns.
Friskvårdsbidrag, förmånlig pensionslösning och sjukvårdsförsäkring via EuroAccident.
En engagerad arbetsgivare med stark medial närvaro.
Klimatsmarta lokaler.
Din närmaste chef är psykologVälkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta:
Emmy Anrell, Kliniskt ansvarig psykolog [email protected], 0705 – 743 397 eller Martina Nelson, Verksamhetschef [email protected], 0735 - 011 418 Visa mindre

Unga vuxna Danderyd söker Leg. psykoterapeut/Leg. psykolog KBT

Ansök    Mar 29    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Leg. psykoterapeut/Leg. psykolog till Aleris psykiatri Unga vuxna På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Leg. psykoterapeut/Leg. psykolog till Aleris psykiatri Unga vuxna

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om oss, arbetet och din utveckling

Aleris Psykiatri Unga vuxna präglas av stort engagemang och hög kompetens. Vi tar emot patienter i åldern 18-25 år. Det dagliga arbetet är tvärprofessionellt och genomsyras av ett nära samarbete med teamets övriga yrkesgrupper. På mottagningen erbjuder vi individuella behandlingskontakter och ett stort utbud av gruppbehandlingar. Vi har kommit långt i den digitala utvecklingen vilket ger en flexibilitet i arbetet och gagnar vår patientgrupp på flera sätt. Möjlighet finns att arbeta på distans del av arbetsveckan. Förutom det dagliga kollegiala utbytet så erbjuder vi teamhandledning, extern metodhandledning samt interna- och externa föreläsningar.

Hos oss är den kollegiala stämningen och samarbetet viktigt. Det gör att vi har en stabil arbetsgrupp där många arbetat länge och trivs tillsammans. Vi som arbetar på mottagningen är leg psykologer, leg. psykoterapeuter, sjuksköterskor, specialistläkare samt medicinska sekreterare, teamledare och enhetschef. Vi har en kort beslutsväg till Aleris ledning som uppmuntrar nytänkande och delaktighet i att driva verksamheten framåt för att skapa en modern och tillgänglig psykiatri.

Mottagningen ligger i en egen byggnad på Danderyds sjukhusområde. Kommunikationerna är goda och geografiskt ligger vi nära så väl våra slutenvårdsavdelningar som vår jourverksamhet. Personalen nyttjar dagligen närheten till Edsviken för lunchpromenader och badas görs det året om.

Om dig vi söker

Som person
Vi söker dig med intresse för unga vuxna, du som har ett personligt bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är van att arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt och trygg i mötet med patienter. Du ser vikten av det tvärprofessionella utbytet och samarbetet och fungerar bra i team. Vi lägger stor vikt vid engagemang, lyhördhet gentemot patienter och kollegor samt ett gott bemötande där du bidrar till mottagningens goda stämning.

I rollen som behandlare på mottagningen kommer du vara del i hela vårdprocessen. Där ingår basutredning samt behandling, individuellt och/eller i grupp. Utifrån kompetens och intresse finns möjlighet att utveckla rollen och vara del i att utveckla behandlingsutbudet på mottagningen.

Bakgrund
Leg. psykoterapeut eller Leg. psykolog med KBT-inriktning och klinisk erfarenhet av psykiatrisk öppenvård. Du är professionell och upprätthåller hög kvalité i patientarbetet. Då vi kommit långt vad gäller digitalisering ser vi också att du är van att hantera olika former av digitala lösningar.

Vi erbjuder, förutom en stabil och trevlig arbetsplats, även en rad förmåner:

• Friskvårdsbidrag á 3500 kronor/år
• Tillgång till Aleris förmånsportal med flertalet erbjudanden och rabatter
• Ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskydd
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal och försäkringar

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare med prövotid om 6 månader
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Möjlighet till distansarbete

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter i vårat rekryteringsverktyg på denna sida.

Sista ansökningsdag är 2023-04-28 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Psykolog till Habiliteringscenter Mörby barn

Ansök    Nov 7    REGION STOCKHOLM    Psykolog
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning? Om oss: Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamheten b... Visa mer
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning?

Om oss:

Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning.

Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård.

Verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete tillsammans med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, specialpedagog och arbetsterapeut. Vårt upptagningsområde är Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Östermalm och Österåker. Vår mottagning finns i Mörby centrum, nära till tunnelbana och bussar.

 

Om tjänsten:

Som psykolog?hos oss möter du barn och ungdomar i åldrarna 6-17 år samt deras?anhöriga och nätverk.? Vi ger råd och stöd kring barnets funktionsnedsättning och stöttar nätverket i frågor kring bemötande och förhållningssätt i vardagen. Vi arbetar med att skapa förståelse för barnets funktionsnedsättning för att minska stress och problemskapande beteenden. Som psykolog hos oss träffar du många barn och ungdomar i individuella stödsamtal för att bättre förstå sin diagnos och sig själva. Arbetet kan också innebära att leda grupper och föreläsningar utifrån din professionella kunskap samt genomföra utvecklingsbedömningar. Vi är organiserade i team utifrån funktionsnedsättningarna intellektuell funktionsnedsättning (IF) och rörelsenedsättning (RN) respektive autism (ASD). Den här tjänsten kommer vara i vårt ASD- team. Teamet ses regelbundet för planering och prioritering av insatser. 

 

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi förutsätter att du arbetar utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet. Du har god förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete, samt att du trivs med teamarbete och har lätt att samarbeta med övriga professioner i teamet kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det bedöms som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med våra målgrupper.

 

Anställningsform:

Heltid, Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

  Hos oss får du:

- Kompetenta och trevliga kollegor i såväl den egna som andra professioner

- Stimulerande arbetsuppgifter med stor bredd och variation

- Kollegialt stöd och utbyte genom arbete i tvärprofessionella team

- Yrkesmässig utveckling genom arbete i specialiserade team

- God kompetensutveckling genom vår interna personalutbildning samt handledning

- Flexibel arbetstid

- Fri hälso- och sjukvård

- Ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid        

- Extra ersättning vid föräldraledighet  

 

Kontakta gärna:

Enhetschef, Neda Seyfeddini 08-123 357 82

Facklig representant:

Liisa Holtay, Psykologförbundet tel. 08-123 404 84

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Psykolog med bred kompetens

Ansök    Sep 15    SMART Psykiatri i Sverige AB    Psykolog
SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som tar emot barn och vuxna för bedömning, utredning och behandling via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och handledning. Våra patienter och medarbetare är vår inspiration... Visa mer
SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som tar emot barn och vuxna för bedömning, utredning och behandling via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och handledning. Våra patienter och medarbetare är vår inspiration.
Hos SMART Psykiatri ser vi till helheten. Vi söker därför dig som både vill göra genomarbetade utredningar och arbeta med behandling och psykopedagogiska insatser – hela tiden med patientens bästa i fokus.
Hos oss träffar du patienter i alla åldrar. Du genomför bedömningar, behandling och neuropsykiatriska utredningar och andelen behandling/utredning kan variera utifrån remissinflöde och eget önskemål. Du arbetar både självständigt och i team med läkare och sjuksköterskor. Din arbetsplats är på vår mottagning i Danderyd och en del av arbetet kan utföras på annan plats om så önskas. Vi välkomnar intresse för utvecklingsarbete och metodutveckling. Vi arbetar enligt devisen frihet under ansvar och tillämpar flexibel arbetstid.
Vi arbetar enligt nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling. På SMART Psykiatri arbetar vi i nära samarbete med primärvård, socialtjänst och andra psykiatriska mottagningar i ett flertal regioner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Om dig
Vi söker dig som har ett gediget intresse för och kunskap om neuropsykiatriska tillstånd och psykiatrisk samsjuklighet. Du har god samarbetsförmåga och uppskattar en flexibel arbetsmiljö med höga krav på kvalitet och personligt ansvar. I psykologrollen är du bekväm med att arbeta med såväl barn och ungdomar som vuxna.
Du vill jobba hos oss för att du har ett genuint intresse för människor och tycker om att lära dig av dina patienter. Du är prestigelös, ansvarstagande och värdesätter kvalitet i arbetet. Du uppskattar omväxling, varierande arbetsuppgifter och att få vara en del av en växande vårdgivare som också är en engagerad utbildande organisation i samhället.
Vi erbjuder
En självständig roll, heltid eller enligt överenskommelse.
Du har stora möjligheter att styra din arbetssituation och kan ta emot en del patienter digitalt om du önskar. Vi tillämpar flexibla arbetstider.
Ett stort team av kompetenta psykologkollegor som trivs på jobbet.
Regelbunden extern och intern handledning, psykologmöten och kompetensutvecklingsluncher.
Möjlighet att föreläsa för våra uppdragsgivare.
Friskvårdsbidrag, förmånlig pensionslösning och sjukvårdsförsäkring.
En engagerad arbetsgivare med stark medial närvaro.
Klimatsmarta lokaler. Visa mindre

Leg Psykolog/Leg psykoterapeut

Ansök    Feb 8    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Aleris Psykiatri Dandery... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Aleris Psykiatri Danderyd
är en allmänpsykiatrisk mottagning belägen i Mörby Centrum med mycket goda kommunikationer. Vi är ca 30 medarbetare bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, arbetsterapeut, skötare, administrativ personal och chefer. Vi är en mottagning med fast personal, positiv teamanda samt hög yrkesstolthet.

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill ingå i vårt team och tillsammans med oss arbeta för patienters bästa.

Om arbetet och din utveckling

Du är leg Psykolog med erfarenhet av psykoterapeutisk behandling. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom psykiatrin samt att du har erfarenhet av traumabehandling.

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation. Vi värdesätter att du har god initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi söker dig som kan hålla flera bollar i luften och har lätt för att ge god service och ett gott bemötande samt tycker om att samarbeta med andra.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av psykoterapeutiska behandlingsinsatser, både individuellt och i grupp. Du kommer även att utföra Bas- personlighet- samt allmänpsykiatriska utredningar.

På vår mottagning arbetar 7 psykologer och du kommer som nyanställd hos oss att erbjudas en mentor.

Om dig vi söker

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog/legitimerad psykoterapeut, med erfarenhet av behandlingsarbete

Övrigt

• Anställningsform: Provanställning 6 månader som kan övergå till fast anställning.
• Arbetstid: Heltid
• Tillträde: Efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag 3500:-

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-03-15 men i och med att vi intervjuar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jessika Exner på tel 08-128 895 04

Varmt välkommen med din ansökan!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Familjemottagningen söker Psykolog till Falun

Nu söker Familjemottagningen dig som är legitimerad psykolog till vår mottagning i Falun. Familjemottagningen är en privat vårdgivare som grundades 2018. Vi tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Om tjänsten Familjemottagningen har sedan sommaren 2021 en mottagning i Falun. Vi tar emot patienter för... Visa mer
Nu söker Familjemottagningen dig som är legitimerad psykolog till vår mottagning i Falun.
Familjemottagningen är en privat vårdgivare som grundades 2018. Vi tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård.
Om tjänsten
Familjemottagningen har sedan sommaren 2021 en mottagning i Falun. Vi tar emot patienter för psykoterapi samt för neuropsykiatriska utredningar. Vi har ett ett "helhetstänk" för stöd till familjer, där föräldrastöd, psykoterapi samt utredning ingår.
Vi söker nu en utredande psykolog samt en psykoteraput, meriterande är en person med dubbel legitimation (psykolog och leg psykoterapeut) till vår mottagning, som är centralt placerad i trevliga lokaler i Falun. Arbetet innebär stor möjlighet att forma och påverka i ett företag med den allra högsta ambitionen att erbjuda den bästa vården och bemötandet.
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med minst tre års erfarenhet av arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar och har goda kunskaper i differentialdiagnostik. Vi gör alltid breda neuropsykiatriska utredningar.
På Familjemottagningen arbetar vi i nära samarbete med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri och socialtjänst. Vi kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Delar av utredningen kan genomföras digitalt. Vi erbjuder privat konsultation, utredning och behandling för barn, ungdomar och vuxna.
Vi arbetar enligt nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling, och skräddarsyr därefter våra utredningar utifrån de individuella frågeställningarna.
I rollen som psykolog/psykoterapeut arbetar du i team med övriga professioner, och deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Du tar emot patienter på mottagningen och digitalt och har stora möjligheter att styra och påverka din arbetssituation.
Du arbetar i nära samarbete med huvudkontoret och ledningen i Stockholm och deltar i våra personalmöten med hela vårt härliga team av medarbetare.
Om dig
Du värdesätter omväxling och att få vara en del av en växande progressiv vårdgivare som brinner för att erbjuda vård av högsta kvalitet. Du vill jobba för oss för att du har ett genuint intresse för människor och du sätter alltid patienten i fokus. Du trivs med att ha varierade arbetsuppgifter, arbetar effektivt och självständigt, är kunnig, prestigelös och ansvarsfull. Vidare är du strukturerad, engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Erfarenhet:
- Psykologlegitimation minst 3 år
- Dokumenterat arbete med utredningar för barn- och ungdomar de senaste 2 åren
- Intyg avseende utbildning inom neuropsykologisk test- och utredningsmetodik om detta inte ingår i grundutbildningen
Vi erbjuder:
- en engagerad arbetsgivare
- möjlighet att påverka din roll och att vara del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i Dalarna.
- du ges möjlighet att få ta ett övergripande ansvar för det psykologiska arbetet på mottagningen i Dalarna under ledning av PLA, om intresse finns.
- flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter på mottagningen.
- konkurrenskraftig ersättning
Hos oss har vi en dynamisk arbetsmiljö. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Familjemottagningen arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med medarbetare, patienter, anhöriga och samarbetspartners. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare och en trygg och modern vårdgivare för våra patienter, Vi vill ligga i framkant för evidensbaserade insatser, forskning och kunskap kring neuropsykiatriska diagnoser.
Välkommen med din ansökan!
?Familjemottagningen är en privat psykoterapi/psykologmottagning som framförallt genomför terapisamtal för ungdomar, vuxna och par men också neuropsykiatriska utredningar och till viss del medicinering för dessa grupper. I dagsläget har vi mottagningar i Danderyd, Nacka och Falun. Vår ambition är att utöka verksamheten dels med flera anställda, men också nya mottagningar i Stockholmsområdet och övriga landet. Visa mindre

Psykolog till nytänkande försäkringsbolag

Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete och avgränsade insatser, är intresserad av psykologisk bedömning och behandling och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet? Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del ... Visa mer
Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete och avgränsade insatser, är intresserad av psykologisk bedömning och behandling och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet? Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del en gemenskap med stor omtanke om varandra?

Välkommen till Euro Accident!

”Vi arbetar för att bidra med psykisk hälsa via försäkringslösningar. Det gör vi genom att bygga förtroendefulla relationer och se till att den som har behov av psykologisk behandling får den behandling den behöver när den som bäst behöver det. Vi bryr oss på riktigt. Ledarskap och medarbetarskap hör ihop och i vår grupp utvecklas och utvecklar vi tillsammans försäkringsprodukten, oss själva och de vi arbetar för.”

/ Marie Swelén, leg psykolog och chef Euro Accidents psykologer-och hälso-och rehabprocessledare

Dina arbetsuppgifter
Vi är ett härligt team bestående av nio psykologer och åtta hälso-och rehabprocessledare som arbetar med att ge våra kunder rätt slags insatser inom den eller de försäkringar som de har, i syfte att skapa en hållbar hälsa över tid.

Din roll som psykolog är att via telefon göra en psykologisk bedömning (15-30 minuter) med fokus på kundens aktuella behov av psykologisk behandling samt en försäkringsmässig bedömning kopplat till villkoren i försäkringen. Du bedriver också psykologisk behandling på distans via video eller telefon och via internetprogram. Vissa kunder bokas för psykologisk behandling i vårt externa vårdgivarnätverk av psykologer över hela landet. Andra kunder kommer att bli dina klienter som du behandlar inom försäkringen. I rollen ingår också att ge konsultativt stöd till och samverka med sjuksköterskorna i sjukvårdsförsäkringen och övriga enheter inom företaget. Du är kollega med och samverkar även med våra interna hälso- och rehabprocessledare som arbetar i vår rehabiliteringsförsäkring.

Euro Accident var det första försäkringsbolaget som anställde psykologer internt. Då detta varit mycket positivt fortsätter vi att rekrytera fler! Vi fortsätter att växa och vidareutvecklar det interna arbetet kontinuerligt. Just nu är vi inne i en spännande fas där vi håller på att utöka den psykologiska behandlingsdelen. Självklart bidrar alla i psykologgruppen på olika sätt i denna utveckling.

Psykologi och psykologisk behandling gynnas av ett brett psykologiskt perspektiv tror vi. Vi erbjuder därför våra kunder flertalet olika psykoterapeutiska inriktningar/psykologiska behandlingsmetoder via de externa mottagningar vi har avtal med. Vi strävar efter att även vår interna psykologgrupp har en bredd i psykologisk behandlingsinriktning. Vi ser därför gärna en förstärkning inom psykodynamiskt orienterade korttidsterapier och existentiellt psykologiskt perspektiv.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi har inga specifika krav på samtalsvolym. Var och en planerar i samråd med gruppen sin dag så att arbetet blir väl utfört och vi är hjälper ofta varandra med ärenden. Arbetet är mer transparent än flertalet psykologjobb. Vi bollar bedömningar med varandra ibland i realtid.

Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Vill du bli en del av vårt team?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 23:e september. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR 

För att minska risken för orättvis bedömning använder vi oss av arbetspsykologiska tester i den här processen. 

Start: enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: heltid
Placering: Stockholm

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Per Fallenius, legitimerad psykolog på telefon 0470-788068 eller via e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,7 miljard kronor i årlig premievolym och ca 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre

Leg psykolog/ leg psykoterapeut sökes till dagsjukvård inom Aleris Psykiatr

Ansök    Sep 14    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Är du legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med KBT-kompetens och intresserad av att vara med och sätta din prägel på en nystartad dagsjukvård för tidsbegränsad behandling av sviktande och slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter? I sådana fall är du välkommen att söka dig till oss. Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiolo... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Är du legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med KBT-kompetens och intresserad av att vara med och sätta din prägel på en nystartad dagsjukvård för tidsbegränsad behandling av sviktande och slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter? I sådana fall är du välkommen att söka dig till oss.

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas.

Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård. vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är engagerade i ett långsiktigt utvecklingsarbete med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen. Vi arbetar med att ta fram digitala stödsystem för vårdprocesser och dokumentation. Det är viktigt för oss att i vårt fortsatta utvecklingsarbete tillvarata och stärka medarbetarnas kompetens och engagemang.

Dagsjukvård

Som ett steg i vår utveckling av verksamheten och ambitionen att leda utvecklingen för en effektiv och tillgänglig vård så har vi nyligen startat en dagsjukvård på Danderyds sjukhus för att kunna möta sviktande, slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter med strukturerade behandlings- och stödinsatser. Syftet är att vara ett komplement till ordinarie öppenvård med möjlighet att med mer intensiva insatser kunna upprätthålla och förstärka patientens autonomi och funktion och därmed förebygga behov av inläggning inom heldygnsvården samtidigt som insatsen möjliggör ett mer stabilt och långsiktigt vårdåtagande inom öppenvården.

Patienterna har en tidsbegränsad kontakt med dagsjukvården som bedrivs vardagar 8:00–16 och baseras på gruppbehandling med möjlighet till separat uppföljning och besök till bland annat läkare och kurator. Vi har mobila öppenvårdsteam som kan möta upp patienterna kvällar och helger.

Medarbetare

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och är utvecklingsorienterad. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med gruppbehandling, särskilt utifrån Unified protocol och DBT.

Leg psykolog alternativt leg psykoterapeut med KBT-kompetens
Huvudansvar för förmiddagsgruppen med fokus på känsloregleringsfärdigheter utifrån Unified Protocol. Ansvar för att anpassa material, hålla i enskilda besök på förmiddagen och vara en del i teamet samt finnas som en resurs för varandra.

Handledning
Vi erbjuder fortlöpande handledning i behandlings- och utvecklingsarbetet

Förmåner
Flextid, pension enligt kollektivavtal samt friskvård á 3000kr/år. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Urval
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster.

Anställningsform
Allmän visstidsanställning, ett vikariat från 1/12 2022 - 30/11 2023

Arbetstid per vecka 40 timmar/vecka

Tillträdesdatum 221201 eller enligt överenskommelse

För information

Ellinor Pantefors

Sjuksköterska, enhetschef

[email protected] Visa mindre

Vi söker dig som är leg. psykolog till vår mottagning i Stockholm

Ansök    Maj 18    SMART Psykiatri i Sverige AB    Psykolog
SMART Psykiatri tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via regionavtal och för privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och media. SMART står för: Samarbete, Medmänsklighet, Acceptans, Respekt, Tillgängli... Visa mer
SMART Psykiatri tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via regionavtal och för privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och media. SMART står för: Samarbete, Medmänsklighet, Acceptans, Respekt, Tillgänglighet och våra patienter och medarbetare är vår inspiration.
Om tjänsten
Visst är du sugen på att testa något nytt? Varför skulle du annars klicka in dig på den här länken? SMART Psykiatri expanderar så det knakar! I och med detta söker vi dig som är psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn, ungdomar och vuxna. Har du dessutom bred kompetens inom andra områden än NPF? Fantastiskt! Du borde ha sökt dig till oss tidigare.
Vi arbetar enligt nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling. Utredningarna, precis som allt annat vi gör, skräddarsys utifrån individuella frågeställningar.
På SMART Psykiatri arbetar vi i nära samarbete med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri, socialtjänst och kriminalvård i flera regioner, däribland Västra Götalandsregionen. Vi kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Delar av utredningen kan genomföras digitalt. Vi erbjuder även privat konsultation, utredning och behandling för barn, ungdomar och vuxna. I arbetet kan det även bli aktuellt med föreläsningar och utbildningar via SMART Academy.
I rollen som psykolog ansvarar du för att genomföra neuropsykiatriska utredningar i team med övriga professioner, komponera ihop utlåtanden och deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Du tar emot patienter på mottagningen och digitalt. Du arbetar i nära samarbete med huvudkontoret och ledningsgruppen i Stockholm och deltar i våra regelbundna personalfrukostmöten.
Om dig
Du är psykologen med ett par års erfarenhet av att utreda neuropsykiatriska funktionshinder av barn, ungdomar och vuxna. Ett nördigt intresse för standardiserade testbatterier är alltid välkommet, men naturligtvis inte ett krav. I psykologrollen är du bekväm att administrera tester för barn, ungdomar och vuxna. Självfallet tar du med dig kompetensen från ADOS-utbildningen. Missade du ADOS-utbildningen? Sök till oss ändå - ADOS-utbildningen går flera gånger per år. Psykoterapeutisk behandling och föräldrastöd kan bli aktuellt.
Gillar du att resa? Beskriver du dig själv som äventyrslysten? Underbart. Som psykolog erbjuder vi möjlighet att genomföra neuropsykiatriska utredningar på verksamhetens mottagning i Borås eller hos uppdragsgivare runt om i landet.
Du värdesätter omväxling och att få vara en del av resan hos en växande vårdgivare som också är en engagerad utbildande organisation i samhället och i media. Du är prestigelös, ansvarstagande och värdesätter kvalité i ditt arbete. Goda exekutiva förmågor uppskattas alltid.
Om anställningen
Placeringsort: Stockholm (Mörby)
Tillträde: för rätt kandidat, omgående, helst igår.
Lön: enligt överenskommelse
Anställningsform: heltid
Vi erbjuder:
Möjlighet att påverka din roll och bli en del i att skapa Sveriges främsta mottagning inom området för neuropsykiatriska funktionshinder
Flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån, enligt överenskommelse
Friskvårdsbidrag
Klimatsmarta lokaler
En engagerad arbetsgivare med stark medial närvaro
Möjlighet att föreläsa för verksamhetens uppdragsgivare
Extern handledning
Ett stort team av skickliga kollegor, ständigt med glimten i ögat

Visst låter det lockande? Skicka ett hyfsat aktuellt CV och personligt brev till: [email protected]
Märk ansökan "Psykolog Stockholm"
Vid frågor, kontakta leg. psykolog och teamleader, Andreas André, via mejl: [email protected] eller via mottagningstelefon: 08-580 05 420 Visa mindre

Utredande psykolog till Familjemottagningen

Nu söker Familjemottagningen dig som är legitimerad psykolog till våra mottagningar i Nacka/Danvikstull och Danderyd. Familjemottagningen är en privat vårdgivare som grundades 2018. Vi tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Om tjänsten Familjemottagningen expanderar och söker psykologer med bas i St... Visa mer
Nu söker Familjemottagningen dig som är legitimerad psykolog till våra mottagningar i Nacka/Danvikstull och Danderyd.
Familjemottagningen är en privat vårdgivare som grundades 2018. Vi tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård.
Om tjänsten
Familjemottagningen expanderar och söker psykologer med bas i Stockholm. Vi söker psykologer som kan tänka sig delvis resande i tjänsten, ca en gång per månad.
Vi tar emot patienter framförallt för neuropsykiatriska utredningar och behandling. Vi har ett "helhetstänk" för stöd till familjer, där föräldrastöd, psykoterapi samt utredning ingår.
Arbetet innebär stor möjlighet att forma och påverka i ett företag med den allra högsta ambitionen att erbjuda den bästa vården och bemötandet.
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med minst tre års erfarenhet av arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar och har goda kunskaper i differentialdiagnostik. Vi gör alltid breda neuropsykiatriska utredningar.
På Familjemottagningen arbetar vi i nära samarbete med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri och socialtjänst. Vi kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Delar av utredningen kan genomföras digitalt. Vi erbjuder privat konsultation, utredning och behandling för barn, ungdomar och vuxna.
Vi arbetar enligt nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling, och skräddarsyr därefter våra utredningar utifrån de individuella frågeställningarna.
I rollen som psykolog arbetar du i team med övriga professioner, och deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Du tar emot patienter på mottagningen och digitalt och har stora möjligheter att styra och påverka din arbetssituation.
Du arbetar i nära samarbete med huvudkontoret och ledningen och deltar i våra personalmöten med hela vårt härliga team av medarbetare.
Om dig
Du värdesätter omväxling och att få vara en del av en växande progressiv vårdgivare som brinner för att erbjuda vård av högsta kvalitet. Du vill jobba för oss för att du har ett genuint intresse för människor och du sätter alltid patienten i fokus. Du trivs med att ha varierade arbetsuppgifter, arbetar effektivt och självständigt, är kunnig, prestigelös och ansvarsfull. Vidare är du strukturerad, engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Vi erbjuder:
- en engagerad arbetsgivare
- möjlighet att påverka din roll och att vara del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i regionen.
- du ges möjlighet att få ta ett övergripande ansvar för det psykologiska arbetet på mottagningen i Nacka, under ledning av PLA, om intresse finns.
- flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter på mottagningen.
- konkurrenskraftig ersättning
Hos oss har vi en dynamisk arbetsmiljö. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Familjemottagningen arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med medarbetare, patienter, anhöriga och samarbetspartners. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare och en trygg och modern vårdgivare för våra patienter, Vi vill ligga i framkant för evidensbaserade insatser, forskning och kunskap kring neuropsykiatriska diagnoser.
Välkommen med din ansökan!
Familjemottagningen är en privat psykoterapi/psykologmottagning som framförallt genomför terapisamtal för ungdomar, vuxna och par men också neuropsykiatriska utredningar och till viss del medicinering för dessa grupper. I dagsläget har vi mottagningar i Danderyd, Nacka och Falun. Vår ambition är att utöka verksamheten dels med flera anställda, men också nya mottagningar i Stockholmsområdet och övriga landet.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön. Finns intresse för en tjänst med visst resande (en gång per månad) erbjuds en mycket konkurrenskraftig lön. Visa mindre

Psykolog till Enebybergs HLM

Ansök    Jun 2    REGION STOCKHOLM    Psykolog
Om oss Idag är vi två kollegor i det psykosociala teamet på vårdcentralen, legitimerade psykologer som har kompetens inom KBT. Nu ska en av oss vara tjänstledig 6 månader. Vi söker därför dig som vill vara en del av ett välfungerande, engagerat team som arbetar både för att ge våra patienter en god och tillgänglig vård och för en arbetsplats där vi medarbetare mår bra och känner att vi gör ett bra jobb.  Beskrivning av arbetsplatsen:   Psykosociala t... Visa mer
Om oss

Idag är vi två kollegor i det psykosociala teamet på vårdcentralen, legitimerade psykologer som har kompetens inom KBT.

Nu ska en av oss vara tjänstledig 6 månader. Vi söker därför dig som vill vara en del av ett välfungerande, engagerat team som arbetar både för att ge våra patienter en god och tillgänglig vård och för en arbetsplats där vi medarbetare mår bra och känner att vi gör ett bra jobb. 

Beskrivning av arbetsplatsen:  

Psykosociala teamet arbetar nära övriga yrkesgrupper på vårdcentral, BVC och ett bra team inom hemsjukvården. Vårdcentralen har ca 9000 listade patienter och är belägen mitt i Enebyberg, Danderyd. 


Hos oss får du flexibla arbetstider som ger dig möjligheter att inom en given tidsram själv styra din arbetstid. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård en gång i veckan om arbetet tillåter. Fri sjukvård, avtalspension, försäkringar och extra ersättning vid föräldraledighet eller sjukdom är andra förmåner som vi kan erbjuda dig.

Arbetsuppgifter: 

I primärvårdens uppdrag ingår bedömning och behandling av lätt till måttlig psykisk ohälsa, inom ramen för första linjens psykiatri. Det innebär bedömning och behandling av de patienter vi har på mottagningen. Vi har även möjlighet att arbeta förebyggande och hälsofrämjande. Vi samarbetar inom det psykosociala teamet för att ge våra patienter en god vård. 

Eftersom vi strävar efter hög tillgänglighet för våra patienter kommer fokus i första hand vara på och kortare interventioner ca. 5-10 samtal. 

Då du kommer att möta ett brett spektrum av patienter ser vi gärna att du är flexibel gällande olika metoder och förhållningssätt. Arbetet sker till stor del individuellt. Vi har också viss gruppverksamhet som vi hoppas kunna utöka under kommande år. Vi har även en mycket uppskattad extern handledning 1 gång/månad.Kvalifikationer:  

• Vi söker dig som är legitimerad psykolog/psykoterapeut eller kurator.

• Erfarenhet av IBH/FACT samt kliniskt arbete inom primärvården är meriterande. 

Personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är självständig och engagerad i ditt arbete och har god förmåga till samarbete med övriga yrkeskategorier. Gott bemötande till patienter och medarbetare står i fokus. Du är engagerad och vill utvecklas i ditt yrkesutövande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vilket är viktigare än erfarenhet av vårdcentralsarbete.

Anställningsform:

Vikariat med eventuell möjlighet till förlängning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.  Arbetstid måndag till fredag,

Tillträde enligt överenskommelse. 

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Psykolog till Habiliteringscenter Mörby barn

Ansök    Apr 25    REGION STOCKHOLM    Psykolog
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning? Om oss: Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamheten b... Visa mer
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning?

Om oss:

Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning.

Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård.

Verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete tillsammans med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, specialpedagog och arbetsterapeut. Vårt upptagningsområde är Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Östermalm och Österåker. Vår mottagning finns i Mörby centrum, nära till tunnelbana och bussar.

 

Om tjänsten:

Som psykolog?hos oss möter du barn och ungdomar i åldrarna 6-17 år samt deras?anhöriga och nätverk.? Vi ger råd och stöd kring barnets funktionsnedsättning och stöttar nätverket i frågor kring bemötande och förhållningssätt i vardagen. Vi arbetar med att skapa förståelse för barnets funktionsnedsättning för att minska stress och problemskapande beteenden. Som psykolog hos oss träffar du många barn och ungdomar i individuella stödsamtal för att bättre förstå sin diagnos och sig själva. Arbetet kan också innebära att leda grupper och föreläsningar utifrån din professionella kunskap samt genomföra utvecklingsbedömningar. Vi är organiserade i team utifrån funktionsnedsättningarna intellektuell funktionsnedsättning (IF) och rörelsenedsättning (RN) respektive autism (ASD). Den här tjänsten kommer vara i vårt ASD- team. Teamet ses regelbundet för planering och prioritering av insatser. 

 

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi förutsätter att du arbetar utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet. Du har god förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete, samt att du trivs med teamarbete och har lätt att samarbeta med övriga professioner i teamet kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det bedöms som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med våra målgrupper.

 

Anställningsform:

Heltid, Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

  Hos oss får du:

- Kompetenta och trevliga kollegor i såväl den egna som andra professioner

- Stimulerande arbetsuppgifter med stor bredd och variation

- Kollegialt stöd och utbyte genom arbete i tvärprofessionella team

- Yrkesmässig utveckling genom arbete i specialiserade team

- God kompetensutveckling genom vår interna personalutbildning samt handledning

- Flexibel arbetstid

- Fri hälso- och sjukvård

- Ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid        

- Extra ersättning vid föräldraledighet  

 

Kontakta gärna:

Enhetschef, Neda Seyfeddini 08-123 357 82

Facklig representant:

Liisa Holtay, Psykologförbundet tel. 08-123 404 84

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Psykolog till Habiliteringscenter Mörby barn

Ansök    Mar 15    REGION STOCKHOLM    Psykolog
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning?   Om oss: Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamhete... Visa mer
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning?

 

Om oss:

Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning.

Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård.

Verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete tillsammans med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, specialpedagog och arbetsterapeut. Vårt upptagningsområde är Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Östermalm och Österåker. Vår mottagning finns i Mörby centrum, nära till tunnelbana och bussar.

 

https://www.habilitering.se/mottagningar/hitta-mottagning/morby-barn/

 

Om tjänsten:

Som psykolog?hos oss möter du barn och ungdomar i åldrarna 6-17 år samt deras?anhöriga och nätverk.? Vi ger råd och stöd kring barnets funktionsnedsättning och stöttar nätverket i frågor kring bemötande och förhållningssätt i vardagen. Vi arbetar med att skapa förståelse för barnets funktionsnedsättning för att minska stress och problemskapande beteenden. Som psykolog hos oss träffar du många barn och ungdomar i individuella stödsamtal för att bättre förstå sin diagnos och sig själva. Arbetet kan också innebära att leda grupper och föreläsningar utifrån din professionella kunskap samt genomföra utvecklingsbedömningar. Vi är organiserade i team utifrån funktionsnedsättningarna intellektuell funktionsnedsättning (IF) och rörelsenedsättning (RN) respektive autism (ASD). Den här tjänsten kommer vara i vårt ASD- team. Teamet ses regelbundet för planering och prioritering av insatser. 

 

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi förutsätter att du arbetar utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet. Du har god förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete, samt att du trivs med teamarbete och har lätt att samarbeta med övriga professioner i teamet kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det bedöms som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med våra målgrupper.

 

Anställningsform:

Heltid, Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

  Hos oss får du:

- Kompetenta och trevliga kollegor i såväl den egna som andra professioner

- Stimulerande arbetsuppgifter med stor bredd och variation

- Kollegialt stöd och utbyte genom arbete i tvärprofessionella team

- Yrkesmässig utveckling genom arbete i specialiserade team

- God kompetensutveckling genom vår interna personalutbildning samt handledning

- Flexibel arbetstid

- Fri hälso- och sjukvård

- Ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid        

- Extra ersättning vid föräldraledighet  

 

Kontakta gärna:

Enhetschef, Neda Seyfeddini 08-123 357 82

Facklig representant:

Liisa Holtay, Psykologförbundet tel. 08-123 404 84

 

Om verksamheten
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/funktion-i-fokus/ eller lyssna på vår podd https://www.habilitering.se/funka-olika/. Du kan även följa oss på https://www.facebook.com/funktionifokus eller läsa mer om oss på https://www.habilitering.se/

 

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Psykolog till Habiliteringscenter Mörby barn

Ansök    Mar 8    REGION STOCKHOLM    Psykolog
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning?   Om oss: Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamhete... Visa mer
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning?

 

Om oss:

Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning.

Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård.

Verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete tillsammans med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, specialpedagog och arbetsterapeut. Vårt upptagningsområde är Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Östermalm och Österåker. Vår mottagning finns i Mörby centrum, nära till tunnelbana och bussar.

 

https://www.habilitering.se/mottagningar/hitta-mottagning/morby-barn/

 

Om tjänsten:

Som psykolog?hos oss möter du barn och ungdomar i åldrarna 6-17 år samt deras?anhöriga och nätverk.? Vi ger råd och stöd kring barnets funktionsnedsättning och stöttar nätverket i frågor kring bemötande och förhållningssätt i vardagen. Vi arbetar med att skapa förståelse för barnets funktionsnedsättning för att minska stress och problemskapande beteenden. Som psykolog hos oss träffar du många barn och ungdomar i individuella stödsamtal för att bättre förstå sin diagnos och sig själva. Arbetet kan också innebära att leda grupper och föreläsningar utifrån din professionella kunskap samt genomföra utvecklingsbedömningar. Vi är organiserade i team utifrån funktionsnedsättningarna intellektuell funktionsnedsättning (IF) och rörelsenedsättning (RN) respektive autism (ASD). Den här tjänsten kommer vara i vårt ASD- team. Teamet ses regelbundet för planering och prioritering av insatser. 

 

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi förutsätter att du arbetar utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet. Du har god förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete, samt att du trivs med teamarbete och har lätt att samarbeta med övriga professioner i teamet kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det bedöms som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med våra målgrupper.

 

Anställningsform:

Heltid, Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

  Hos oss får du:

- Kompetenta och trevliga kollegor i såväl den egna som andra professioner

- Stimulerande arbetsuppgifter med stor bredd och variation

- Kollegialt stöd och utbyte genom arbete i tvärprofessionella team

- Yrkesmässig utveckling genom arbete i specialiserade team

- God kompetensutveckling genom vår interna personalutbildning samt handledning

- Flexibel arbetstid

- Fri hälso- och sjukvård

- Ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid        

- Extra ersättning vid föräldraledighet  

 

Kontakta gärna:

Enhetschef, Neda Seyfeddini 08-123 357 82

Facklig representant:

Liisa Holtay, Psykologförbundet tel. 08-123 404 84

 

Om verksamheten
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/funktion-i-fokus/ eller lyssna på vår podd https://www.habilitering.se/funka-olika/. Du kan även följa oss på https://www.facebook.com/funktionifokus eller läsa mer om oss på https://www.habilitering.se/

 

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Psykolog till Stockholm Kids Djursholm !

Ansök    Dec 10    Praktikertjänst AB    Psykolog
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Praktikertjänst Stockholm Kids
Stockholm Kids växer! Just nu söker vi en psykolog till vår nya mottagning i Djursholm!

Stockholm Kids är en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som förutom basuppdraget inriktar sig inom neuropsykiatri och psykisk ohälsa. Vi som arbetar här är barnläkare, barnneurolog, barnallergolog, barnpsykiatriker, sjuksköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, psykologer samt medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med intresse för behandlingsarbete, har minst steg 1 i KBT och som har arbetat minst två år med barn och ungdomar, gärna med erfarenhet av BUP, BUMM eller liknande verksamhet. Tjänsten är inom första linjens psykiatri samt utredning och behandling av ADHD.

Som anställd psykolog på Praktikertjänst Stockholm Kids får man en mentor, regelbunden handledning, tjänstepension, friskvårdsbidrag. Tjänsten är på heltid/deltid, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du ska trivas med att arbeta i team med psykologer och andra yrkesprofessioner. Du brinner för att ge hög service, bra bemötande och leverera vård av hög kvalité. Vi söker dig som är nytänkande, positiv, problemlösningsorienterad och har ett intresse och drivkraft för att utveckla verksamheten framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Se under kvalifikationer. Visa mindre

Leg psykolog/ leg psykoterapeut sökes till ny dagsjukvårdssatsning inom Ale

Ansök    Feb 25    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Är du legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med KBT-kompetens och intresserad av att vara med och sätta din prägel på en nystartad dagsjukvård för tidsbegränsad behandling av sviktande och slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter? I sådana fall är du välkommen att söka dig till oss. Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiolo... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Är du legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med KBT-kompetens och intresserad av att vara med och sätta din prägel på en nystartad dagsjukvård för tidsbegränsad behandling av sviktande och slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter? I sådana fall är du välkommen att söka dig till oss.

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas.

Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård. vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är engagerade i ett långsiktigt utvecklingsarbete med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen. Vi arbetar med att ta fram digitala stödsystem för vårdprocesser och dokumentation. Det är viktigt för oss att i vårt fortsatta utvecklingsarbete tillvarata och stärka medarbetarnas kompetens och engagemang.

Dagsjukvård

Som ett steg i vår utveckling av verksamheten och ambitionen att leda utvecklingen för en effektiv och tillgänglig vård så startar vi nu en dagsjukvård på Danderyds sjukhus för att kunna möta sviktande slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter med strukturerade behandlings- och stödinsatser. Syftet är att vara ett komplement till ordinarie öppenvård med möjlighet att med mer intensiva insatser kunna upprätthålla och förstärka patientens autonomi och funktion och därmed förebygga behov av inläggning inom heldygnsvården samtidigt som insatsen möjliggör ett mer stabilt och långsiktigt vårdåtagande inom öppenvården.

Patienterna har en tidsbegränsad kontakt med dagsjukvården som bedrivs vardagar 8–17 och baseras på gruppbehandling med möjlighet till separat uppföljning och besök till bland annat läkare och kurator. Vi har mobila öppenvårdsteam som kan möta upp patienterna kvällar och helger.

Medarbetare

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team, är utvecklingsorienterad och vill delta i verksamhetsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med gruppbehandling, särskilt utifrån Unified protocol och DBT.

Leg psykolog alternativt leg psykoterapeut med KBT-kompetens
Huvudansvar för förmiddagsgruppen med fokus på känsloregleringsfärdigheter utifrån Unified Protocol. Ansvar för att uppdatera och anpassa material, även att hålla i enskilda besök på förmiddagen och som en del i teamet finnas som en resurs för varandra.

Handledning
Vi erbjuder fortlöpande handledning i behandlings- och utvecklingsarbetet

Förmåner
Flextid, pension enligt kollektivavtal samt friskvård á 3000kr/år. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Urval
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster.

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstid per vecka 20-40 timmar/vecka

Tillträdesdatum 220401 eller enligt överenskommelse

För information

Christian Johansson Fagerlind
Verksamhetschef, verksamhetsområde 2
[email protected]

Linda Fridén
Leg psykolog, verksamhetsutvecklare
[email protected]

Karin Jacobson
HR specialist
[email protected] Visa mindre

Psykolog till Habiliteringscenter Mörby vuxna

Ansök    Dec 16    REGION STOCKHOLM    Psykolog
Om oss: https://www. habilitering.se/mottagningar/hitta-mottagning/morby-vuxna/ är en specialistmottagning i öppenvården som tillhör verksamheten Habilitering & Hälsa. Vi erbjuder insatser till personer över 18 år med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi arbetar i tvärprofessionella team med kurator, logo... Visa mer
Om oss:
https://www.

habilitering.se/mottagningar/hitta-mottagning/morby-vuxna/ är en specialistmottagning i öppenvården som tillhör verksamheten Habilitering & Hälsa. Vi erbjuder insatser till personer över 18 år med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi arbetar i tvärprofessionella team med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut. Enheten ligger i Mörby centrum i närheten av tunnelbanan.


Om tjänsten:
Som psykolog hos oss arbetar du med:

- Varierande arbetsuppgifter som kan vara utredande/kartläggande och behandlande karaktär med syfte att ge patienterna förutsättningar för en bättre vardag.
- Arbete med att ge patienten och dennes omgivning ökad kunskap om funktionsnedsättningen och dess konsekvenser samt lära ut strategier för att hantera svårigheterna.
- En konsultativ och rådgivande roll till patienten och dennes närmiljö, både individuellt och i nära samarbete med andra yrkesgrupper på habiliteringscentret.
- Arbete med behandling individuellt och/eller i grupp under avgränsade perioder. 
- Handleda studenter eller leda grupper och föreläsningar utifrån din professionella kunskap.

 

Om anställningen
Anställningsform: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.


Om dig:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av arbete med vuxna med funktionsnedsättning som intellektuell funktionsnedsättning, autism eller rörelsenedsättning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Du har ett stort intresse för människor med funktionsnedsättning och kunskap om problemskapande beteende. Du engageras av att utforska och försöka förstå psykologin hos patienter som sällan fungerar enligt normer, som kräver stora anpassningar i arbetssätt och perspektivtagande och som kräver att man skapar individuella och kreativa lösningar på problem utifrån individuella förutsättningar. Det övergripande syftet är att patienten ska få en så bra vardag som möjligt.

Du tar ansvar för att planera, utveckla och driva patientarbetet framåt på ett strukturerat sätt och utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet. Då du arbetar i nära samarbete med andra yrkeskategorier på din enhet och har en viktig roll som konsult i nätverk, så är det också viktigt att du kan samarbeta och att du bidrar till ett kollegialt lärande. 

 

Frågor? Kontakta gärna
Enhetschef, Mohsen Latifi, telefon: 08- 123 358 33Facklig kontakt
Psykologförbundet, Liisa Holtay, telefon 08-123 404 84

 

Om verksamheten
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/funktion-i-fokus/ eller lyssna på vår podd https://www.habilitering.se/funka-olika/. Du kan även följa oss på https://www.facebook.com/funktionifokus eller läsa mer om oss på https://www.habilitering.se/

 

Hos oss erbjuds du:

- Introduktion i din yrkesroll
- En arbetsmiljö där du som medarbetare ska trivas och utvecklas
- En god gemenskap i tvärprofessionellt teamarbete
- Kollegial handledning samt yrkesmässigt utvecklingsarbete
- God kompetensutveckling genom kontinuerlig fortbildning
- Fri hälso- och sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid
- Flexibel arbetstid 

 

Vi ser fram emot din ansökan! 
Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."http://www.sll.se/ Visa mindre

Psykolog till Habiliteringscenter Mörby barn

Ansök    Okt 25    REGION STOCKHOLM    Psykolog
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning?   Om oss: Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamhete... Visa mer
Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till barn med funktionsnedsättning?

 

Om oss:

Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumstörning, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning.

Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård.

Verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete tillsammans med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, specialpedagog och arbetsterapeut. Vårt upptagningsområde är Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Östermalm och Österåker. Vår mottagning finns i Mörby centrum, nära till tunnelbana och bussar.

 

https://www.habilitering.se/mottagningar/hitta-mottagning/morby-barn/

 

Om tjänsten:

Som psykolog?hos oss möter du barn och ungdomar i åldrarna 6-17 år samt deras?anhöriga och nätverk.? Vi ger råd och stöd kring barnets funktionsnedsättning och stöttar nätverket i frågor kring bemötande och förhållningssätt i vardagen. Vi arbetar med att skapa förståelse för barnets funktionsnedsättning för att minska stress och problemskapande beteenden. Som psykolog hos oss träffar du många barn och ungdomar i individuella stödsamtal för att bättre förstå sin diagnos och sig själva. Arbetet kan också innebära att leda grupper och föreläsningar utifrån din professionella kunskap samt genomföra utvecklingsbedömningar. Vi är organiserade i team utifrån funktionsnedsättningarna intellektuell funktionsnedsättning (IF) och rörelsenedsättning (RN) respektive autism (ASD). Den här tjänsten kommer vara i vårt ASD- team. Teamet ses regelbundet för planering och prioritering av insatser. 

 

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi förutsätter att du arbetar utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet. Du har god förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete, samt att du trivs med teamarbete och har lätt att samarbeta med övriga professioner i teamet kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det bedöms som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med våra målgrupper.

 

Anställningsform:

Heltid, vikariat 11 månader med möjlighet till förlängning och med tillträde januari 2022 eller enligt överenskommelse.

 

  Hos oss får du:

- Kompetenta och trevliga kollegor i såväl den egna som andra professioner

- Stimulerande arbetsuppgifter med stor bredd och variation

- Kollegialt stöd och utbyte genom arbete i tvärprofessionella team

- Yrkesmässig utveckling genom arbete i specialiserade team

- God kompetensutveckling genom vår interna personalutbildning samt handledning

- Flexibel arbetstid

- Fri hälso- och sjukvård

- Ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid        

- Extra ersättning vid föräldraledighet  

 

Kontakta gärna:

Enhetschef, Neda Seyfeddini 08-123 357 82

Facklig representant:

Liisa Holtay, Psykologförbundet tel. 08-123 404 84

 

Om verksamheten
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/funktion-i-fokus/ eller lyssna på vår podd https://www.habilitering.se/funka-olika/. Du kan även följa oss på https://www.facebook.com/funktionifokus eller läsa mer om oss på https://www.habilitering.se/

 

Övrig information
Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.  

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Psykolog till Habiliteringscenter Mörby vuxna

Ansök    Nov 15    REGION STOCKHOLM    Psykolog
Om oss: https://www. habilitering.se/mottagningar/hitta-mottagning/morby-vuxna/ är en specialistmottagning i öppenvården som tillhör verksamheten Habilitering & Hälsa. Vi erbjuder insatser till personer över 18 år med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi arbetar i tvärprofessionella team med kurator, logo... Visa mer
Om oss:
https://www.

habilitering.se/mottagningar/hitta-mottagning/morby-vuxna/ är en specialistmottagning i öppenvården som tillhör verksamheten Habilitering & Hälsa. Vi erbjuder insatser till personer över 18 år med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi arbetar i tvärprofessionella team med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut. Enheten ligger i Mörby centrum i närheten av tunnelbanan.


Om tjänsten:
Som psykolog hos oss arbetar du med:

- Varierande arbetsuppgifter som kan vara utredande/kartläggande och behandlande karaktär med syfte att ge patienterna förutsättningar för en bättre vardag.
- Arbete med att ge patienten och dennes omgivning ökad kunskap om funktionsnedsättningen och dess konsekvenser samt lära ut strategier för att hantera svårigheterna.
- En konsultativ och rådgivande roll till patienten och dennes närmiljö, både individuellt och i nära samarbete med andra yrkesgrupper på habiliteringscentret.
- Arbete med behandling individuellt och/eller i grupp under avgränsade perioder. 
- Handleda studenter eller leda grupper och föreläsningar utifrån din professionella kunskap.

 

Om anställningen
Anställningsform: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.


Om dig:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av arbete med vuxna med funktionsnedsättning som intellektuell funktionsnedsättning, autism eller rörelsenedsättning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Du har ett stort intresse för människor med funktionsnedsättning och kunskap om problemskapande beteende. Du engageras av att utforska och försöka förstå psykologin hos patienter som sällan fungerar enligt normer, som kräver stora anpassningar i arbetssätt och perspektivtagande och som kräver att man skapar individuella och kreativa lösningar på problem utifrån individuella förutsättningar. Det övergripande syftet är att patienten ska få en så bra vardag som möjligt.

Du tar ansvar för att planera, utveckla och driva patientarbetet framåt på ett strukturerat sätt och utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet. Då du arbetar i nära samarbete med andra yrkeskategorier på din enhet och har en viktig roll som konsult i nätverk, så är det också viktigt att du kan samarbeta och att du bidrar till ett kollegialt lärande. 

 

Frågor? Kontakta gärna
Enhetschef, Mohsen Latifi, telefon: 08- 123 358 33Facklig kontakt
Psykologförbundet, Liisa Holtay, telefon 08-123 404 84

 

Om verksamheten
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/funktion-i-fokus/ eller lyssna på vår podd https://www.habilitering.se/funka-olika/. Du kan även följa oss på https://www.facebook.com/funktionifokus eller läsa mer om oss på https://www.habilitering.se/

 

Hos oss erbjuds du:

- Introduktion i din yrkesroll
- En arbetsmiljö där du som medarbetare ska trivas och utvecklas
- En god gemenskap i tvärprofessionellt teamarbete
- Kollegial handledning samt yrkesmässigt utvecklingsarbete
- God kompetensutveckling genom kontinuerlig fortbildning
- Fri hälso- och sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid
- Flexibel arbetstid 

 

Vi ser fram emot din ansökan! 
Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Vi växer och söker fler psykologer

Ansök    Sep 10    SMART Psykiatri i Sverige AB    Psykolog
SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som grundades 2018 av Lotta Borg Skoglund, allmänläkare, psykiatriker och forskare, och VD Martin Hammarström. Vi tar emot barn och vuxna för utredning och behandling via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättni... Visa mer
SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som grundades 2018 av Lotta Borg Skoglund, allmänläkare, psykiatriker och forskare, och VD Martin Hammarström. Vi tar emot barn och vuxna för utredning och behandling via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och media. SMART står för: Samarbete, Medmänsklighet, Acceptans, Respekt och Tillgänglighet. Våra patienter och medarbetare är vår inspiration.
Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med ett par års erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn, ungdomar och/eller vuxna. Vi gör alltid breda neuropsykiatriska utredningar med fokus på axel-I och II differentialdiagnostik. Vi arbetar enligt nationella rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling, och skräddarsyr våra utredningar utifrån de individuella frågeställningarna.
På SMART Psykiatri arbetar vi i nära samarbete med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri, socialtjänst och kriminalvård i flera regioner. Vi kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Finns önskemål kan delar av utredningen genomföras digitalt. Vi erbjuder privat konsultation, utredning och behandling för barn, ungdomar och vuxna.
Om dig
I rollen som psykolog ansvarar du för att genomföra neuropsykiatriska utredningar i team med övriga professioner, författa utlåtanden och deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Du tar emot patienter på mottagningen och/eller digitalt och har stora möjligheter att styra och påverka din arbetssituation. I arbetet kan det även bli aktuellt med psykologisk behandling, föreläsningar och utbildningar via SMART Academy om det intresserar dig.
Du värdesätter att få vara en del av en växande progressiv vårdgivare som också är en engagerad kunskapsspridare i samhället. Du vill jobba för oss för att du har ett genuint intresse för människor och du sätter alltid patienten i fokus. Du arbetar effektivt och självständigt, är kunnig, prestigelös och ansvarsfull. Vidare är du strukturerad, engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Vi erbjuder
möjlighet att påverka din roll och att vara del i att skapa den bästa psykiatriska vårdgivaren i Sverige.
en engagerad arbetsgivare med stark medial närvaro.
friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan senast 10 oktober!
Intervjuer sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Psykolog till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Ansök    Jul 7    Danderyds Sjukhus AB    Psykolog
Vi söker en psykolog till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet på Danderyds sjukhus. Enheten utför aktivitetsförmågeutredningar på beställning av Försäkringskassan inom både Region Stockholms och Region Gotland. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet. På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologer... Visa mer
Vi söker en psykolog till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet på Danderyds sjukhus.

Enheten utför aktivitetsförmågeutredningar på beställning av Försäkringskassan inom både Region Stockholms och Region Gotland. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet.
På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologer där teamets arbete baseras på helhetssyn och individen i centrum. I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utveckling och förbättringar för att nå ett så bra resultat som möjligt. Enheten har ett nystartat kvalitetsregister som möjliggör forskning och utvecklingsarbete.
Som psykolog gör du bedömningar av kognitiv förmåga utifrån standardiserade bedömningsinstrument.
Du är leg. psykolog och får gärna ha några års erfarenhet från yrket. Har du grundläggande utbildning i försäkringsmedicinska utredningar är det meriterande liksom erfarenhet av neuropsykologisk testmetodik. Vi ser gärna att du har kunskap inom långvarig smärta och stressjukdomar. Du har god förmåga att uttrycka sig i skrift och får gärna ha tidigare erfarenhet av forskning och utvecklingsarbete.
Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter till enheten. Vi tror att du är ansvarstagande och strukturerad. Egenskaper vi värdesätter är samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet.

Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna din ansökan redan idag. Visa mindre

Vi växer och söker fler psykologer

Ansök    Jun 7    SMART Psykiatri i Sverige AB    Psykolog
SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som grundades 2018 av Lotta Borg Skoglund, allmänläkare, psykiatriker och forskare, och VD Martin Hammarström. Vi tar emot barn och vuxna för utredning och behandling via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättni... Visa mer
SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som grundades 2018 av Lotta Borg Skoglund, allmänläkare, psykiatriker och forskare, och VD Martin Hammarström. Vi tar emot barn och vuxna för utredning och behandling via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och media. SMART står för: Samarbete, Medmänsklighet, Acceptans, Respekt och Tillgänglighet. Våra patienter och medarbetare är vår inspiration.
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med ett par års erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn, ungdomar och/eller vuxna. Vi gör alltid breda neuropsykiatriska utredningar med fokus på axel-I och II differentialdiagnostik. Vi arbetar enligt nationella rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling, och skräddarsyr våra utredningar utifrån de individuella frågeställningarna.
På SMART Psykiatri arbetar vi i nära samarbete med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri, socialtjänst och kriminalvård i flera regioner. Vi kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Finns önskemål kan delar av utredningen genomföras digitalt. Vi erbjuder privat konsultation, utredning och behandling för barn, ungdomar och vuxna.
I rollen som psykolog ansvarar du för att genomföra neuropsykiatriska utredningar i team med övriga professioner, författa utlåtanden och deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Du tar emot patienter på mottagningen och/eller digitalt och har stora möjligheter att styra och påverka din arbetssituation. I arbetet kan det även bli aktuellt med psykologisk behandling, föreläsningar och utbildningar via SMART Academy om det intresserar dig.
Du värdesätter att få vara en del av en växande progressiv vårdgivare som också är en engagerad kunskapsspridare i samhället. Du vill jobba för oss för att du har ett genuint intresse för människor och du sätter alltid patienten i fokus. Du arbetar effektivt och självständigt, är kunnig, prestigelös och ansvarsfull. Vidare är du strukturerad, engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Psykolog

Ansök    Aug 23    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Psykiatri Danderyd

Aleris Psykiatri Danderyd är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp.

Mottagningen är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via T-bana och buss. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, skötare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare samt administratörer.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en arbetsmiljö full av arbetsglädje och respekt för varandra. Vi är engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker nu en psykolog som vill ingå i vår arbetsgrupp.

Om arbetet och din utveckling

Du kommer främst arbeta med individuella behandlingsinsatser, gruppbehandling, fördjupade bedömningar samt samverka med olika instanser. Som nyanställd hos oss får du möjlighet till en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.

Om dig vi söker

Vi söker dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som psykolog är du van att arbeta självständigt och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel, som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Bakgrund

Leg. psykolog. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete.

Övrigt

• Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-09-24. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Jessika Exner, 079-0719504 [email protected]

Varmt välkommen till oss!

________________________________________________________________

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Psykolog till kognitiv Covid-19 mottagning Danderyds Sjukhus

Ansök    Dec 22    Danderyds Sjukhus AB    Psykolog
Om oss: Den högspecialiserade kognitiva mottagningen för patienter med långvariga besvär efter Covid-19 är en regionövergripande öppenvårdsverksamhet på Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken på Danderyds sjukhus.Detta är ett nystartat team som utreder kognitiva besvär efter Covid-19. Verksamheten har primärt ett utredningsfokus för att bli ett kunskapscentrum och stötta primärvården i planering av insatser för patienterna. Arbetet är teambaserat ... Visa mer
Om oss:
Den högspecialiserade kognitiva mottagningen för patienter med långvariga besvär efter Covid-19 är en regionövergripande öppenvårdsverksamhet på Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken på Danderyds sjukhus.Detta är ett nystartat team som utreder kognitiva besvär efter Covid-19. Verksamheten har primärt ett utredningsfokus för att bli ett kunskapscentrum och stötta primärvården i planering av insatser för patienterna. Arbetet är teambaserat och innebär både utredning och metodutveckling inom området i tätt samarbete med bland annat läkare, sjuksköterska, administratörer och kliniska forskare.
Vi söker nu en ny psykolog till vår verksamhet med placering Danderyds sjukhus. Du kommer att ha din anställning på smärtsektionen men arbeta mot detta specialistteam på heltid.
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är neuropsykologiska utredningar i nära samarbete med övriga professioner i teamet samt att aktivt bidra till metodutveckling och utvärdering. Undervisning och handledning av studenter ingår i uppdraget.

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog med flera års erfarenhet och helst specialistkompetens i neuropsykologi. Forskningserfarenheter är meriterande. Du har god förmåga att bedöma och analysera patienters kognitiva och psykologiska förutsättningar för kommande rehabiliteringsinsatser. Tidigare erfarenhet av arbete med somatiska tillstånd och kognition och erfarenhet av teamarbete är meriterande. Vi ser gärna att du är en trygg person som för det neuropsykologiska utvecklingsarbetet framåt inom vår verksamhet.
Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som engagemang och  flexibilitet. Vi ser gärna att du är intresserad av att lära dig nya saker och av att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra. God samarbetsförmåga värderas högt.
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Information om tjänsten lämnas av:
Marika Möller, Med Dr, specialist i neuropsykologi, Utvecklingsledare 
Tel: 08 – 123 58 555
Åsa Arvidsson, enhetschef Högspecialiserad smärtrehabilitering
Tel: 070 089 12 41 Visa mindre

Psykolog till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Ansök    Dec 4    Danderyds Sjukhus AB    Psykolog
Vi söker en psykolog till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet, Danderyds sjukhus. Enheten utför aktivitetsförmågeutredningar inom Region Stockholm och Region Gotland på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet. På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologer där tea... Visa mer
Vi söker en psykolog till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet, Danderyds sjukhus.
Enheten utför aktivitetsförmågeutredningar inom Region Stockholm och Region Gotland på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet.
På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologer där teamets arbete baseras på helhetssyn och individen i centrum. I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utveckling och förbättringar för att nå ett så bra resultat som möjligt. Enheten har ett kvalitetsregister som möjliggör forskning och utvecklingsarbete.
Som psykolog gör du bedömningar av kognitiv förmåga utifrån standardiserade bedömningsinstrument.
Du är leg. psykolog och får gärna ha några års erfarenhet från yrket. Har du grundläggande utbildning i försäkringsmedicinska utredningar är det meriterande liksom erfarenhet av neuropsykologisk testmetodik. Vi ser gärna att du har kunskap inom långvarig smärta, stressjukdomar och/eller psykiatri. Du har god förmåga att uttrycka sig i skrift och får gärna ha tidigare erfarenhet av forskning och utvecklingsarbete.
Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter till enheten. Vi tror att du är ansvarstagande och strukturerad. Egenskaper vi värdesätter är samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet.
Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna din ansökan redan idag. Visa mindre

Psykolog

Ansök    Apr 20    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Psykiatri Danderyd

Aleris Psykiatri Danderyd är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp.

Mottagningen är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via T-bana och buss. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, skötare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare samt administratörer.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en arbetsmiljö full av arbetsglädje och respekt för varandra. Vi är engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker nu en psykolog som vill ingå i vår arbetsgrupp.

Om arbetet och din utveckling

Du kommer främst arbeta med individuella behandlingsinsatser, gruppbehandling, fördjupade bedömningar samt samverka med olika instanser. Som nyanställd hos oss får du möjlighet till en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.

Om dig vi söker

Vi söker dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som psykolog är du van att arbeta självständigt och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel, som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Bakgrund

Leg. psykolog. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete.

Övrigt

• Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-05-31. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Jessika Exner, 079-0719504 [email protected]

Varmt välkommen till oss!

________________________________________________________________

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Psykolog till nytänkande försäkringsbolag

Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete  med avgränsade insatser, är intresserad av psykologisk bedömning och behandling och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet? Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del... Visa mer
Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete  med avgränsade insatser, är intresserad av psykologisk bedömning och behandling och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet? Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del en gemenskap med stor omtanke om varandra?

Välkommen till Euro Accident!

”Vi arbetar för att bidra med psykisk hälsa via försäkringslösningar. Det gör vi genom att bygga förtroendefulla relationer och se till att den som har behov av psykologisk behandling får den behandling den behöver när den som bäst behöver det. Vi bryr oss på riktigt. Ledarskap och medarbetarskap hör ihop och i vår grupp utvecklas och utvecklar vi tillsammans försäkringsprodukten, oss själva och de vi arbetar för.”

/ Marie Swelén, Chef Psykologer- och Rehab koordinatorer

Dina arbetsupgifter och kvalifikationer
Vi är ett härligt team bestående av fem psykologer och sex rehab koordinatorer som arbetar med att ge våra kunder rätt slags insatser inom den eller de försäkringar som de har, i syfte att skapa en hållbar hälsa över tid

Din roll som psykolog är att göra psykologbedömningar, skadereglering och bedriva psykologisk behandling på distans i två av våra försäkringar, exempelvis via iKBT eller telefon. Du ger också rekommendationer och råd till och slussar vid behov kunderna vidare till psykologisk behandling i vårt externa vårdgivarnätverk som finns ute i landet. I rollen ingår också att ge konsultativt stöd till och samverka med sjuksköterskorna på vårt Medicinska kundcenter, MKC och övriga enheter inom företaget. Du är kollega med och samverkar även med våra interna rehabkoordinatorer som arbetar i rehabiliteringsförsäkringen

Euro Accident var det första försäkringsbolaget att anställa psykologer internt. Vi fortsätter att växa och vidareutvecklar det interna arbetet kontinuerligt. Just nu är vi inne i en spännande fas där vi håller på att utöka den psykologiska behandlingsdelen.

Vi ser gärna att du förutom att genomföra bedömningar och behandlingar även är med och bidrar till utvecklingen av arbetet i försäkringarna

Om din arbetsplats
Du är placerad på Euro Accidents kontor i Danderyd.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan senast den [11] [september]. [2020].

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt din förmåga att komplettera och samarbeta med vårt befintliga team. 

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Per Fallenius, legitimerad psykolog på telefon 0470-788068 eller via e-post [email protected]

 
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre

Leg Psykolog

Ansök    Nov 30    SMART Psykiatri i Sverige AB    Psykolog
Vill Du jobba med oss? SMART Psykiatri grundades med visionen och drivkraften att via evidensbaserad kunskap och stöd ge barn och vuxna med neuropsykiatrisk sårbarhet rätt förutsättningar till god livskvalitet genom en bättre fungerande vardag. Vi söker nu legitimerade Psykologer med erfarenhet av neuropsykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete med placering på vår mottagning i Stockholm. Du drivs av stort eget ansvar, att samspela i team och att se n... Visa mer
Vill Du jobba med oss?
SMART Psykiatri grundades med visionen och drivkraften att via evidensbaserad kunskap och stöd ge barn och vuxna med neuropsykiatrisk sårbarhet rätt förutsättningar till god livskvalitet genom en bättre fungerande vardag.
Vi söker nu legitimerade Psykologer med erfarenhet av neuropsykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete med placering på vår mottagning i Stockholm.
Du drivs av stort eget ansvar, att samspela i team och att se nya möjligheter. Du är genuint intresserad av att arbeta med människor, du har ett bemötande utöver det vanliga och en vilja att alltid göra ditt bästa för våra patienter. Du kommer att ha stor möjlighet att tillsammans med övriga medarbetare utveckla och driva verksamheten framåt.
Arbetsomfattning: Anställning sker efter överenskommelse. Hel/deltid samt tillsvidare alternativt tidsbegränsad anställning kan bli aktuellt.
I denna rekryteringen arbetar vi med löpande urval.


Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Psykolog

Ansök    Okt 29    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
En del av Aleris Psykiatri AB. En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Om Aleris Psy... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB.

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Psykiatri Danderyd

Aleris Psykiatri Danderyd är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp.

Mottagningen är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via T-bana och buss. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, skötare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare samt administratörer.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en arbetsmiljö full av arbetsglädje och respekt för varandra. Vi är engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker nu ytterligare en psykolog som vill vara med och skapa den moderna vården med oss.

Om arbetet och din utveckling

Du kommer främst arbeta med individuella behandlingsinsatser, gruppbehandling, fördjupade bedömningar samt samverka med olika instanser. Som nyanställd hos oss får du möjlighet till en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.

Om dig vi söker

Vi söker dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som psykolog är du van att arbeta självständigt och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel, som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Bakgrund

Leg. psykolog. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av traumabehandling.

Övrigt

• Anställningsform: Heltid, tillvidare med provanställning
• Tillträde: Enligt överrenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2020-11-29. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Jessika Exner, 079-0719504 [email protected]

Varmt välkommen till oss!

________________________________________________________________

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Leg Psykolog alt Socionom sökes till Danderyds vårdcentral

Det skall vara kul att gå till jobbet!   Välkommen med din ansökan till Danderyds Vårdcentral. En trevlig arbetsplats belägen mitt i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen.   Vårdcentralen består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och därtill är vi en akademisk vårdcentral. Detta ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten.  Gemensam mottagning där HLM personal träffar pat... Visa mer
Det skall vara kul att gå till jobbet!
 
Välkommen med din ansökan till Danderyds Vårdcentral. En trevlig arbetsplats belägen mitt i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen.
 
Vårdcentralen består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och därtill är vi en akademisk vårdcentral. Detta ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten.  Gemensam mottagning där HLM personal träffar patient tillsammans med Rehab personal är exempel på utmärkt samverkan mellan yrkeskategorier.  Alla fem enheter ligger under samma tak och i samma plan i nyligen renoverade lokaler. Inalles är vi 50 personer som arbetar på Mörby och vi ser fram emot att få dig som kollega.
Mörby AVC har som en av 8 vårdcentraler i Stockholm fått uppdraget akademisk vårdcentral och har därmed stort fokus på FoU frågor. 
 
Arbetsuppgifter:  Vi söker dig som vill arbeta med första linjens psykiatri där vi krokar arm och hjälps åt flera yrkeskategorier. I arbetet hos oss kommer du få arbeta med bedömning och korttidsbehandling av patienter med krisreaktion, ångest, lätta och medelsvåra depressioner och stressrelaterade sjukdomar. Vi arbetar både med individuella kontakter och med gruppbehandling. Tid för handledning ingår.
 
Kvalifikationer: Du är legitimerad psykolog, psykoterapeut. Du har grundläggande utbildning (steg-1) i KBT, alternativt minst grundläggande utbildning (steg-1) i integrativ psykoterapi i KBT/PDT. Du har intresse och erfarenhet av att göra bedömningar och genomföra kortare behandlingsinsatser. Vi ser gärna att du har kunskap och färdighet i evidensbaserad psykologisk behandling vid ångest/nedstämdhet.
Svenskkunskaper lägst C1 nivå är ett krav inom SLL. 
 
Personliga egenskaper: Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett stort engagemang samt ett gott bemötande mot såväl kollegor som patienter. Vi ser vidare gärna att du gillar utmaningar och klarar av att tänka nytt och lösningsorienterat när situationen så kräver. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.
 
Anställningsform: Tillsvidare deltid till heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. 
 
Övrig information: Vi erbjuder friskvård och möjlighet till kompetensutveckling.  
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. 
 
 Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mottagningschef till Mörby/Stockholm

Ansök    Aug 28    SMART Psykiatri i Sverige AB    Psykolog
SMART Psykiatri är en specialistvårdgivare med mottagningar i Borås, Stockholm, Uppsala och Växjö. Hos oss arbetar bland annat psykologer och läkare med utredning och behandling av personer med neuropsykiatriska frågeställningar eller redan ställda diagnoser. Vi tar emot remisser för neuropsykiatrisk utredning från skola, primärvård, företagshälsovård samt andra vårdgivare. Utöver utredning och behandling arbetar vi med att sprida kunskap om neuropsykiatri... Visa mer
SMART Psykiatri är en specialistvårdgivare med mottagningar i Borås, Stockholm, Uppsala och Växjö. Hos oss arbetar bland annat psykologer och läkare med utredning och behandling av personer med neuropsykiatriska frågeställningar eller redan ställda diagnoser. Vi tar emot remisser för neuropsykiatrisk utredning från skola, primärvård, företagshälsovård samt andra vårdgivare. Utöver utredning och behandling arbetar vi med att sprida kunskap om neuropsykiatri genom utbildningar, föreläsningar och handledning.Då vår mottagningschef i Mörby kommer att få en ny roll inom SMART Psykiatri söker vi nu en ersättare. Vi söker en mottagningschef med intresse för att driva den dagliga verksamheten och utveckla behandlingsmetoder. Vi söker främst dig som är sjuksköterska med erfarenhet av neuropsykiatri och läkemedelsbehandling. Även andra professioner med relevant kompetens är av intresse. Det är meriterande om du även har erfarenhet av samverkan mellan olika instanser inom hälso- och sjukvården, socialtjänst etc. Pågående projekt inom forskning, utveckling, utbildning eller andra intressanta bisysslor välkomnas eftersom det berikar och möjliggör öppenhet, informationsutbyte samt kompetensutveckling inom hela SMART Psykiatri.Intervjuer och rekrytering kommer ske löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag. Visa mindre

PDT Psykolog till Praktikertjänst Psykiatri Mörby

Om Praktikertjänst Psykiatri AB Om PTJ Psykiatri AB Mörby allmänpsyk Praktikertjänst Psykiatri i Mörby centrum är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i Mörby centrum, med goda kommunikationer. På mottagningen arbetar läkare, psykologer, socionomer, medicinska sekreterare, administratörer, sjuksköterskor ... Visa mer
Om Praktikertjänst Psykiatri AB


Om PTJ Psykiatri AB Mörby allmänpsyk
Praktikertjänst Psykiatri i Mörby centrum är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i Mörby centrum, med goda kommunikationer. På mottagningen arbetar läkare, psykologer, socionomer, medicinska sekreterare, administratörer, sjuksköterskor samt en arbetsterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Vi vill nu utöka vår arbetsgrupp och erbjuder vi dig därför ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer utöver kliniskt arbete med patienter innefattande bedömning och behandling, arbeta i team, samverka med olika myndigheter samt eventuellt bedriva gruppverksamhet. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Arbetstid per vecka: Heltid
Tillträdesdatum: Januari 2020 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 5 december 2019

Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Nu söker vi dig, som är Leg Psykolog med PDT inriktning. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter. Visa mindre

Psykolog till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Ansök    Mar 12    Danderyds Sjukhus AB    Psykolog
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).   Vi söker nu en vikari... Visa mer
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).  

Vi söker nu en vikarierande psykolog till klinikens hjärnskadeöppenvårdsenhet då en av våra psykologer går på föräldraledighet. Du kommer att arbeta med bedömning och behandling av patienter med medelsvåra hjärnskador vilka bedöms vara i behov av högspecialiserad rehabilitering. De flesta patienterna kommer till oss för att få hjälp att återgå i arbete. Vi tar emot personer som är 18 år och äldre.  
 
Teamet består av läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped och medicinsk sekreterare. Teamets arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum vilket återspeglas i patienternas utvärdering av rehabiliteringen där 97% är mycket nöjda/nöjda med sitt inflytande över rehabiliteringen. Som universitetsklinik arbetar vi forskningsnära och evidensbaserat.  
 
Dina arbetsuppgifter:
Psykologens roll i teamet är att stå för den psykologiska och kognitiva kompetensen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är neuropsykologiska utredningar, psykologisk behandling individuellt och i grupp samt evidensbaserad kognitiv rehabilitering. I arbetet ingår också utvecklingsarbete, handledning, undervisning om hjärnskador och dess påverkan på de kognitiva funktionerna och beteendet. 
Tjänsten är ett vikariat under ett år med start i augusti 2019.
 
Din profil: 
Vi söker dig som har jobbat några år som leg.psykolog. Är intresserad att jobba interdisciplinärt i ett multiprofessionellt team mot gemensamt mål, har prestigelös inställning, är trygg och flexibel i din yrkesroll, samt en mycket god samarbetsförmåga. Är intresserad av metodutveckling och forskning. Har KBT inriktning samt erfarenhet av hjärnskaderehabilitering i öppenvård.    
  Urval sker löpande under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan så snart möjligt. Visa mindre