Lediga jobb Aleris Psykiatri AB i Danderyd

Se alla lediga jobb från Aleris Psykiatri AB i Danderyd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Danderyd som finns inom det yrket.

Arbetsterapeut

Ansök    Jun 10    Aleris Psykiatri AB    Arbetsterapeut
Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm inom allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri. Utöver detta erbjuder vi, på uppdrag av regionen, ätstörningsbehandling och digital behandling samt psykiatrisk konsultverksamhet gentemot somatisk sjukvård. Just nu söker vi en arbetsterapeut till allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Danderyd. Tjänsten är ett vikariat Om arbetet och din utve... Visa mer
Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm inom allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri. Utöver detta erbjuder vi, på uppdrag av regionen, ätstörningsbehandling och digital behandling samt psykiatrisk konsultverksamhet gentemot somatisk sjukvård.

Just nu söker vi en arbetsterapeut till allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Danderyd. Tjänsten är ett vikariat

Om arbetet och din utveckling
Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en god arbetsmiljö.

I din roll kommer du att arbeta med patientkontakter både i grupp och individuellt. Du kommer att vara del av ett tvärproffessionellt behandlingsteam. En stor del av behandlingsarbetet kommer att riktas mot patienter med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi arbetar med både fysiska och digitala patientmöten.

Om dig vi söker

Som person
Vi söker dig som sätter patienten i fokus, har god samarbetsförmåga och drivs av att inspirera och motivera patienter. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team, är flexibel samt har intresse för utveckling och nytänkande för att hitta nya lösningar i den moderna vården. Vi erbjuder korta beslutsvägar och en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord. Vi ser gärna att du har ett intresse av att arbeta med patienter med neuropsykiatriska diagnoser.

Bakgrund
Du är arbetsterapeut med några års erfarenhet inom yrket. Har du tidigare erfarenhet av att hålla i grupper (behandling eller psykopedagogiska insatser) eller arbete som rehabkoordinator är det meriterande för tjänsten.

Övrigt

• Anställningsform: Visstidsanställning 100% augusti 2024- februari 2025
• Tillträde: 2024-08-19

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du senast 2024-07-04 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Elin Stenling på mejl [email protected] alternativt psykolog Elin Hedborg på mejl [email protected].

Vi ser fram emot att få kontakt med dig! Visa mindre

Psykolog till unga vuxna Danderyd - vikariat

Ansök    Maj 16    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psykiatri Unga vuxna Aleris Psykiatri Unga vuxna präglas a... Visa mer
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Psykiatri Unga vuxna

Aleris Psykiatri Unga vuxna präglas av stort engagemang och hög kompetens. Vi tar emot patienter i åldern 18-25 år. Det dagliga arbetet är tvärprofessionellt och genomsyras av ett nära samarbete med teamets övriga yrkesgrupper. På mottagningen erbjuder vi individuella behandlingskontakter och ett stort utbud av gruppbehandlingar. Förutom det dagliga kollegiala utbytet så har vi teamhandledning, regelbundet intern- och extern handledning samt interna- och externa föreläsningar.

Hos oss är den kollegiala stämningen och samarbetet viktigt. Det gör att vi har en stabil arbetsgrupp där många arbetat länge och trivs tillsammans. Vi som arbetar på mottagningen är leg psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, specialistläkare samt medicinska sekreterare, teamledare och enhetschef.

Mottagningen ligger i en egen byggnad på Danderyds sjukhusområde. Kommunikationerna är goda och geografiskt ligger vi nära så väl våra slutenvårdsavdelningar som vår jourverksamhet. Närheten till Edsviken gör att man kan njuta av fina lunchpromenader och bad!

Vi söker nu en engagerad psykolog, under perioden aug 2024- mars 2025, som vill bidra till vårt arbete.

Om dig vi söker

Som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, med kompetens inom kognitiv beteendeterapi med minst tre års yrkeserfarenhet efter legitimation. Meriterande är att du har arbetat inom öppenvårdspsykiatrin, är van att arbeta digitalt samt har erfarenhet av gruppbehandlingar.

Övrigt

• Anställningsform: Visstidsanställning (vikariat) aug 2024-mars 2025
• Arbetstid: 100%
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 240615 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Strid på tel. 079-071 95 73.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska till Lotsa

I närheten av vackra Edsviken och i anslutning till Danderyds sjukhus ligger Lotsa -mottagning för nyinsjuknade i psykos, vi söker en sjuksköterska till vårt team. Aleris Psykiatri Lotsa är en utredningsmottagning för personer som nyinsjuknat i psykossjukdom. Vi är en relativt liten arbetsplats och arbetar interprofessionellt, här finns sjuksköterskor, läkare, kurator, arbetsterapeut samt psykolog. Vi välkomnar gärna studenter till oss. Vi har ett flexi... Visa mer
I närheten av vackra Edsviken och i anslutning till Danderyds sjukhus ligger Lotsa -mottagning för nyinsjuknade i psykos, vi söker en sjuksköterska till vårt team.

Aleris Psykiatri Lotsa är en utredningsmottagning för personer som nyinsjuknat i psykossjukdom.

Vi är en relativt liten arbetsplats och arbetar interprofessionellt, här finns sjuksköterskor, läkare, kurator, arbetsterapeut samt psykolog. Vi välkomnar gärna studenter till oss.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, och utför vårt patientarbete både på mottagningen eller genom hembesök och ibland även hemifrån via video- eller telefonsamtal.

Vi har nära samarbete med den psykiatriska heldygnsvården på Danderyds sjukhus.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill, tillsammans med oss, skapa den bästa psykosvården. Vi är lyhörda och engagerade i medarbetares egna önskemål om utveckling. Det är såklart meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete inom psykiatrisk vård men inget krav. B-körkort är önskvärt. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans med ett mycket trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Gammel, Enhetschef på Danderyd och Lotsa psykosmottagning på telefon 08-128 895 81 eller mejla mig [email protected] Visa mindre

Psykiatriker

Ansök    Maj 8    Aleris Psykiatri AB    Specialistläkare
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för både våra patienter och medarbetare. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp. Nu söker Lotsa en överläkare som tillsammans med oss vill utveckla vården för p... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för både våra patienter och medarbetare. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp.

Nu söker Lotsa en överläkare som tillsammans med oss vill utveckla vården för personer som nyinsjuknat i psykossjukdom.

Uppdraget för Lotsa är att utreda och behandla personer som har nyinsjuknat i psykossjukdom. Det gör vi som ett multiprofessionellt team bestående av läkare, psykolog, sjuksköterskor, arbetsterapeut och kurator. Vår mottagning ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av vackra Edsviken.

Patienter kommer från hela område nordost vilket innefattar: Lidingö, Danderyd, Täby, Vallentuna, Åkersberga samt Vaxholm. Vi arbetar enligt evidensbaserade riktlinjer och forskning ur ett personcentrerat perspektiv. Vårt mål är att leverera bästa möjliga vård för patienter med psykossjukdom.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Möjlighet till hemarbete med distanskontakter
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsersättning 4000 kr/år
• Flextidsavtal
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt
Tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-06-16. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Camilla Gammel på telefon 08-128 895 81 Visa mindre

Vikarierande underläkare till Jourenheten Nordost

Ansök    Apr 11    Aleris Psykiatri AB    Läkare
Aleris Psykiatri Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia, genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög ... Visa mer
Aleris Psykiatri

Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia, genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Om Jourenheten Nordost

Vi är en psykiatrisk jourmottagning på Danderyds sjukhus med tillgänglighet dygnet runt. Vårdkontakt med oss sker via Ett nummer in Nordost för telefontriagering alternativt via remiss från vårdgrannar. Vi har ett brett uppdrag inom vårt upptagningsområde både externt och internt. Vi tar emot ärenden både av akut och subakut karaktär för vårdnivåbedömning. Vi servar även Danderyds sjukhus vid konsultering av psykiatriska bedömningar. Jourenheten är naturligtvis en mobil enhet när behov finns.

Vårt upptagningsområde är Lidingö stad, Täby, Danderyd, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun och bedömer/behandlar patienter över 18 år.

På Jourenheten är vi idag en liten styrka på 10 personer. I teamet ingår överläkare, psykiatrisjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Utöver grundbemanning har vi även AT-läkare och ST-läkare. Vi är ett prestigelöst team, med en stor portion av erfarenhet och nyfikenhet. Vi har gemensam rond varje dag där vi har ett öppet klimat och inga frågor/funderingar är fel/konstiga. Högt som lågt helt enkelt!

Vad gör du som underläkare på Jourenheten?

Som underläkare på Jourenheten kommer du delta i ett team med bred kunskap och erfarenhet av psykiatri. När du börjar kommer du att introduceras från grunden i teamets arbete så att du får koll på arbetsuppgifter och processer innan du börjar arbeta med sedvanliga läkaruppgifter. Du har möjlighet till handledning för varje patientärende genom tät samarbete med specialistläkare. Arbetsuppgifterna är varierade där grunden är mottagningsbesök (fysiskt besök eller digitalt) samt ibland hembesök i team. Du kommer bland annat att göra vårdnivåbedömningar, basutredningar och följa upp läkemedelsbehandling. Vi har fått mycket bra feedback från tidigare underläkare som har tjänstgjort hos oss och vi anses vara en attraktiv arbetsplats för yngre kollegor med intresse för psykiatri.

Arbetstiderna är 08:00-16:30 alla vardagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad läkare/leg läkare och som har ett brett och genuint intresse av psykiatri. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Du är kommunikativ, teamorienterad, ansvarstagande, nyfiken och noggrann.

Körkort är en merit, men inget krav.

Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och erfarenhet av journalsystemet Take Care är ett plus.

Om tjänsten

• Anställningsform: Vikariat som löper till 2024-12-31, med chans till förlängning
• Arbetstid: Heltid
• Tillträde: maj 2024 eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning

Kontakt

Ghazal Valatabar

Tf. enhetschef / sjuksköterska

0790 71 99 15

[email protected]

Varmt välkommen med frågor och ansökan! Visa mindre

Psykiatriker

Ansök    Apr 18    Aleris Psykiatri AB    Specialistläkare
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för både våra patienter och medarbetare. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp. Aleris Lotsa söker psykiatriker Är du intresserad av att under en period arbet... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för både våra patienter och medarbetare. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp.

Aleris Lotsa söker psykiatriker

Är du intresserad av att under en period arbeta på en mottagning för nyinsjuknade i psykos?

Lotsa behöver förstärkning av en specialistläkare fram till sista februari 2025.

Vi har som uppdrag att utreda personer som har nyinsjuknat i psykossjukdom. Patienter kommer från hela området nordost vilket innefattar: Lidingö, Danderyd, Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Mottagning ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av vackra Edsviken.

Vi är ett interprofessionellt team med läkare, psykolog, sjuksköterskor, arbetsterapeut och kurator. Arbetar enligt evidensbaserade riktlinjer och forskning ur ett personcentrerat perspektiv. Vi strävar mot att utveckla bästa möjliga vård för patienter med psykossjukdom.

Övrigt

• Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Möjlighet till hemarbete med distanskontakter en dag i veckan
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsersättning 4000 kr/år
• Flextidsavtal
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-05-26. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Camilla Gammel på telefon 08-128 895 81 Visa mindre

Sjuksköterska på öppenvårdsmottagning

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. I närheten av vackra Edsviken och i anslutning till Danderyds sjukhus ligger Danderyd- och Lotsa psykosmottagning, vi söker en sjuksköterska till vårt team. Danderyd psykosmottagning erbjuder vård till patienter med psykossjukdom och Lotsa är en utredningsmottagning för personer som nyinsjuknat i psykossjukdom. Vi är en relativt liten arbetsplats och arbetar interprofessionellt, här finns sjuksköters... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

I närheten av vackra Edsviken och i anslutning till Danderyds sjukhus ligger Danderyd- och Lotsa psykosmottagning, vi söker en sjuksköterska till vårt team.

Danderyd psykosmottagning erbjuder vård till patienter med psykossjukdom och Lotsa är en utredningsmottagning för personer som nyinsjuknat i psykossjukdom.

Vi är en relativt liten arbetsplats och arbetar interprofessionellt, här finns sjuksköterskor, läkare, kurator, arbetsterapeut samt psykolog. Vi välkomnar gärna studenter till oss.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, och utför vårt patientarbete både på mottagningen eller genom hembesök och ibland även hemifrån via video- eller telefonsamtal.

Vi har nära samarbete med den psykiatriska heldygnsvården på Danderyds sjukhus.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill, tillsammans med oss, skapa den bästa psykosvården. Vi är lyhörda och engagerade i medarbetares egna önskemål om utveckling. Det är såklart meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete inom psykiatrisk vård men inget krav. B-körkort är önskvärt. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans med ett mycket trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Gammel, Enhetschef på Danderyd och Lotsa psykosmottagning på telefon 08-128 895 81 eller mejla mig [email protected]

--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Aleris Psykiatri Jourenheten Nordost

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia, genom vilken vi erbjuder våra ... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia, genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är inne i en utvecklingsperiod med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Om Aleris Psykiatri Jourenheten Nordost

Vi är en psykiatrisk jourmottagning med tillgänglighet dygnet runt i samarbete med akutsektionen. Vårdkontakt med oss sker via Ett nummer in Nordost för telefontriagering alt via remiss från vårdgrannar. Ej drop-in verksamhet. Vi har ett brett uppdrag inom vårt upptagningsområde både externt och internt. Vi tar emot ärenden både av akut och subakut karaktär för vårdnivåbedömning. Vi servar även Danderyds sjukhus vid konsultering av psykiatriska bedömningar. Jourenheten är naturligtvis en mobil enhet när behov finns.

Vårt upptagningsområde är Lidingö stad, Täby, Danderyd, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun och bedömer/behandlar patienter över 18 år.

Om arbetsplatsen

På Jourenheten är vi idag en liten styrka på 10 personer, där en av oss går på föräldraledighet. I teamet ingår överläkare, psykiatrisjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Utöver grundbemanning har vi naturligtvis även AT-läkare och ST-läkare. Vi är ett prestigelöst team, med en stor portion av erfarenhet och nyfikenhet. Vi har gemensam rond varje dag där vi har ett öppet klimat och inga frågor/funderingar är fel/konstiga. Högt som lågt helt enkelt!

Vad gör du som sjuksköterska på Jourenheten?

En av den viktigaste (och ibland svåraste, men också mest spännande) uppgiften är telefontriagering. Detta ställer såklart krav på dig som medarbetare att kunna ställa adekvata frågor för att snabbt kunna skapa dig en bild av patientens aktuella behov för vidare handläggning. Som sjuksköterska hanterar du dagligen bl a, förutom telefontriagering, aktiv medverkan vid teambesök på mottagning/hembesök, bedömningar av inkommande remisser, handläggning av interna inkommande uppdrag via journalsystemet Take Care samt medverkan till en härlig stämning på mottagningen. Vi har även vårdkoordinatorfunktion för samordnad inläggning på våra slutenvårdsavdelningar avd 150 och 151 som är en del av din arbetsuppgift.

Som sjuksköterska går du utifrån två-skifts schema, alla dagar om året. Kvällar och helger är du ensam tjänstgörande personal och arbetsuppgifterna sker helt via telefon/distanskontakt. Inga fysiska bedömningar. Vi har tillgång till mobila team som du kan ge i uppdrag att t ex åka hem till patient för fysisk bedömning. Naturligtvis finns även god tillgång till primär/bakjour för konsultation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri eller flerårig erfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård/psykiatrisk akutverksamhet men vi välkomnar även en ansökan från dig som nyutexaminerad och är påtagligt intresserad av psykiatri.

Körkort är en merit, men inget krav.

Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och erfarenhet av journalsystemet Take Care är ett plus.

Du som söker

Personliga egenskaper; uppskatta administrativt arbete lika mycket som det kliniska arbetet, att ha ett flexibelt förhållningssätt både till kollegor och patienter, att vara prestigelös, att ha förmågan att prioritera och handlägga under stundtals hög belastning, ett serviceminded förhållningssätt är några av egenskaperna som vi uppskattar hos dig som söker tjänsten.

Övrigt

• Anställningsform: Vikariat som löper till 2025-02-28, med chans till förlängning
• Arbetstid: Heltid
• Tillträde: april 2024 eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Ghazal Valatabar

Tf. enhetschef / sjuksköterska

0790 71 99 15

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Psykolog med KBT inriktning

Ansök    Feb 7    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psyk... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.
De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något
som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du
också?

Om Aleris Psykiatri Danderyd allmän

Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år. Mottagningen erbjuder bedömningar,
utredningar samt behandlingar av olika psykiatriska tillstånd och frågeställningar. På vår mottagning arbetar 30
medarbetare med olika kompetenser så som läkare psykologer psykoterapeuter sjuksköterskor administrativ
personal och arbetsterapeut.

Vi har ständigt vårdkvalitet och en god arbetsmiljö i fokus och söker nu dig som vill bli en av oss. Vi använder
oss av journalsystemet Take Care.

Vår mottagning är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via buss
och tunnelbana.

Om arbetet

Psykologens arbetsuppgifter innebär psykologisk behandling individuellt och i grupp, göra bedömningar och ett antal utredningar samt att bidra till utveckling av verksamheten.

Om dig som vi söker

Vi söker dig legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Tidigare erfarenhet av psykiatri eller annan relevant kompetens är meriterande. Utredningar ingår i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som lugn, trygg och lyhörd. Du har god samarbetsförmåga och vill verka aktivt för ett gott arbetsklimat. Du stimuleras av att arbeta med komplexa frågor och varierande arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för människor och att du delar våra värderingar - omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Övrigt

• Anställningsform: Allmän visstidsanställning.
• Arbetstid: Heltid.
• Tillträde: mars 2024 eller enligt överenskommelse.
• Individuell lönesättning.
• Kollektivavtal finns.
• Friskvårdsbidrag 4000 kr.

Ansökan och kontakt

Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är
2023-03-07 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma
att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta psykolog och biträdande enhetschef Sophie Brömster på tel 08 1288 9502

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen
ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår
även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt
kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag Visa mindre

Leg Sjuksköterska till akutpsykiatrisk jourmottagning

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris psyki... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris psykiatri Jourenheten Nordost

Vi är en psykiatrisk jourmottagning med tillgänglighet dygnet runt i samarbete med akutsektionen. Vårdkontakt med oss sker via Ett nummer in Nordost för telefontriagering alt via remiss från vårdgrannar. Ej drop-in verksamhet. Vi har ett brett uppdrag inom vårt upptagningsområde både externt och internt. Vi tar emot ärenden både av akut och subakut karaktär för vårdnivåbedömning. Vi servar även Danderyds sjukhus vid konsultering av psykiatriska bedömningar. Jourenheten är naturligtvis en mobil när behov finns.

Vårt upptagningsområde är Lidingö stad, Täby, Danderyd, Vallentuna och Österåkers kommun och bedömer/behandlar patienter över 18 år.

Om arbetsplatsen

På Jourenheten är vi idag en liten styrka på 10 personer som behöver fyllas på med fler för att möjliggöra vidare utveckling av verksamheten. I teamet ingår överläkare, psykiatrisjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Utöver grundbemanning har vi naturligtvis även AT-läkare och ST-läkare. Vi är ett prestigelöst team, med en stor portion av erfarenhet och nyfikenhet. Vi har gemensam rond varje dag där vi har ett öppet klimat och inga frågor/funderingar är fel/konstiga. Högt som lågt helt enkelt!

Vad gör du som sjuksköterska på Jourenheten?

En av den viktigaste (och ibland svåraste, men också mest spännande) uppgiften är telefontriagering. Detta ställer såklart krav på dig som medarbetare att kunna ställa adekvata frågor för att snabbt kunna skapa dig en bild av patientens aktuella behov för vidare handläggning. Som sjuksköterska hanterar du dagligen bl a, förutom telefontriagering, aktiv medverkan vid teambesök på mottagning/hembesök, bedömningar av inkommande remisser, handläggning av interna inkommande uppdrag via journalsystemet Take Care samt medverkan till en härlig stämning på mottagningen. Vi har nu även vårdkoordinatorfunktion för samordnad inläggning på våra slutenvårdsavdelningar avd 150/avd 151.

Som sjuksköterska går du utifrån två-skifts schema, alla dagar om året. Kvällar och helger är du ensam tjänstgörande personal och arbetsuppgifterna sker helt via telefon/distanskontakt. Inga fysiska bedömningar. Vi har tillgång till mobila team som du kan ge i uppdrag att t ex åka hem till patient för fysisk bedömning. Naturligtvis finns även god tillgång till primär/bakjour för konsultation.

Du som söker

Personliga egenskaper som att uppskatta administrativt arbete lika mycket som det kliniska arbetet, att ha ett flexibelt förhållningssätt både till kollegor och patienter, att vara prestigelös, att ha förmågan att prioritera och handlägga under stundtals hög belastning, att ha ett serviceminded förhållningssätt är några av egenskaperna som vi uppskattar hos dig som söker tjänsten.

Du är legitimerad sjuksköterska

* meriterande med specialistutbildning inom psykiatri alt inom akutsjukvård

* meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk öppenvård

Övrigt

• Anställningsform: heltid/deltid provanställning 37,0 tim/vecka. Helg och kvällstjänstgöring ca 2 av 5 helger
• Tillträde: snarast möjligt eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvård á 3500 kr/ år
• Tillgång till förmånsportal

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-12-17 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef/ leg sjuksköterska Ann Kjellberg på tel. 0790-719911.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Psykolog till Lotsa

Ansök    Jan 11    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Ett utmanande vikariat för psykolog som vill utvecklas i sin profession Lotsa psykosmottagning är en utredande verksamhet för personer som har nyinsjuknat i psykossjukdom. Patienter kommer från hela nordost dvs. Lidingö, Danderyd, Täby, Vallentuna och Åkersberga. Mottagning ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av vackra Edsviken. Vi är ett interprofessio... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Ett utmanande vikariat för psykolog som vill utvecklas i sin profession

Lotsa psykosmottagning är en utredande verksamhet för personer som har nyinsjuknat i psykossjukdom. Patienter kommer från hela nordost dvs. Lidingö, Danderyd, Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Mottagning ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av vackra Edsviken.

Vi är ett interprofessionellt team med läkare, psykolog, sjuksköterskor, arbetsterapeut och kurator. Arbetar enligt evidensbaserade riktlinjer och forskning ur ett personcentrerat perspektiv. Vi strävar mot att utveckla bästa möjliga vård för patienter med psykossjukdom

Vikariat från mars till september med möjlighet till tillsvidareanställning

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad psykolog med intresse för psykos och psykossjukdomar. På Lotsa träffar vi personer som har haft misstänka psykotiska symptom och bedömer, utreder och följer dessa personer under en längre tid. Som ensam psykolog på mottagningen har du en central roll i vårt team och träffar både nya patienter för bedömning och gör mer fördjupade utredningar (kognitiv funktionsnivå, differentialdiagnostik). Därtill träffar du patienter för psykologisk behandling (KBT) för kvarvarande psykotiska symptom och/eller annan samsjuklighet.

Rollen ställer krav på självständighet då du kommer att vara mottagningens enda psykolog, men du har ett tätt samarbete med kollegor och teambesök är något som prioriteras i vårt arbete. Vi bollar och diskuterar ofta ärenden mellan professioner och då är psykologens perspektiv en viktig del.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av arbete inom psykiatrin och med intresse för psykossjukdom, samt känner sig trygg med psykiatrisk bedömning och utredning. Du bör uppskatta både självständigt arbete och teamsamarbete. Som person är du trygg med förmåga att bemöta en mycket varierad patientgrupp.

Övrigt

Anställningsform: Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Individuell lönesättning

Kollektivavtal finns

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Gammel, Enhetschef på Lotsa och Danderyd psykosmottagning på telefon 08-128 895 81 eller mejla mig [email protected]

--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska till allmänpsykiatrisk mottagning i Danderyd

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. "På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psy... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

"På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.
De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något
som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du
också?

Om Aleris Psykiatri Danderyd allmän

Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år. Mottagningen erbjuder bedömningar,
utredningar samt behandlingar av olika psykiatriska tillstånd och frågeställningar. På vår mottagning arbetar 30
medarbetare med olika kompetenser så som läkare psykologer psykoterapeuter sjuksköterskor administrativ
personal samt skötare och arbetsterapeut. Vi söker nu en sjuksköterska till vår fina verksamhet
då en av våra kollegor snart går i pension.

Vi har ständigt vårdkvalitet och en god arbetsmiljö i fokus och söker nu dig som vill bli en av oss. Vi använder
oss av journalsystemet Take Care.

Vår mottagning är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via buss
och tunnelbana.

Om arbetet och din utveckling

Arbetet som sjuksköterska hos oss är stimulerande och omväxlande. Hos oss finns det möjligheter att utvecklas inom din roll som sjuksköterska.

Du kommer arbeta självständigt men alltid ha
ett stöd i ditt team och dina kompetenta och erfarna kollegor. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Dina
huvudsakliga arbetsuppgifter är enligt nedan:
Vårdplanering
Uppföljning av läkemedelsbehandling och viss provtagning
Rådgivning och recepthantering
Samtalsbehandling, ev gruppbehandling
Årskontroller

Om dig vi söker

Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och håller en hög professionell nivå. Du är flexibel och ser vikten av
noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda
relationer och bidrar till vår utveckling av verksamheten. Vi söker dig som är sjuksköterska, vidareutbildning inom psykiatri är meriterande.
Arbetet ställer krav på god förmåga att planera och organisera och arbeta självständigt samt
god förmåga att samverka i team.

Bakgrund
Leg sjuksköterska. Meriterande med tidigare arbete inom psykiatrin.

Övrigt

Anställningsform: Heltid, tillsvidare, provanställning tillämpas. Arbetet är förlagt dagtid mån-fre.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Friskvårdsbidrag om 3500 kronor per år

Ansökan och kontakt

Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är
2023-02-29 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma
att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ssk och enhetschef Elin Stenling
på telefon 08-12889533

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen
ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår
även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt
kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag Visa mindre

Specialistsjuksköterska psykiatri

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psyk... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.
De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något
som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du
också?

Om Aleris Psykiatri Danderyd allmän

Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år. Mottagningen erbjuder bedömningar,
utredningar samt behandlingar av olika psykiatriska tillstånd och frågeställningar. På vår mottagning arbetar 30
medarbetare med olika kompetenser så som läkare psykologer psykoterapeuter sjuksköterskor administrativ
personal samt skötare och arbetsterapeut. Vi söker nu en sjuksköterska till vår fina verksamhet
då en av våra kollegor snart går i pension.

Vi har ständigt vårdkvalitet och en god arbetsmiljö i fokus och söker nu dig som vill bli en av oss. Vi använder
oss av journalsystemet Take Care.

Vår mottagning är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via buss
och tunnelbana.

Om arbetet och din utveckling

Arbetet som sjuksköterska hos oss är stimulerande och omväxlande. Du kommer arbeta självständigt men alltid ha
ett stöd i ditt team och dina kompetenta och erfarna kollegor. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Dina
huvudsakliga arbetsuppgifter är enligt nedan:
Vårdplanering
Uppföljning läkemedelsbehandling och viss provtagning
Rådgivning och recepthantering
Samtalsbehandling, ev gruppbehandling
Årskontroller

Om dig vi söker

Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och håller en hög professionell nivå. Du är flexibel och ser vikten av
noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda
relationer och bidrar till vår utveckling av verksamheten. Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom psykiatri.
Steg 1 är meriterande. Arbetet ställer krav på god förmåga att planera och organisera och arbeta självständigt samt
god förmåga att samverka i team.

Bakgrund
Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Friskvårdsbidrag om 3500 kronor per år

Ansökan och kontakt

Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är
2023-07-23 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma
att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ssk och bitr enhetschef Charlotte
Olofsson på telefon 079-0719544

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen
ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår
även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt
kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag Visa mindre

Sjuksköterska på öppenvårdsmottagning

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Söker du nya u... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning?

Aleris psykiatri, Danderyd psykosmottagning

Danderyd psykosmottagning är en av fem mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Danderyd psykosmottagning ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Lotsa, en mottagning för personer som är nyinsjuknade i psykossjukdom

Danderyd psykosmottagning är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som ansvarar för psykosvården för personer över 18 år boende huvudsakligen i Danderyds och Vaxholms kommun.

Om arbetet och din utveckling

Vi är en liten mottagning och teamet består av två sjuksköterskor och en läkare. Vi samarbetar mycket med personalen på Lotsa, som finns i samma korridor. Där arbetar sjuksköterskor, läkare, kuratorer, arbetsterapeut samt psykolog.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska är varierande och utmanande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Arbetet består bland annat av psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

Om dig vi söker
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en modern och effektiv vård.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet av psykosvård. B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-11-20 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Camilla Gammel på tel. 08-128 895 81.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Patientsäkerhetssamordnare

En del av Aleris Psykiatri. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Vi söker nu en patientsäkerhetssamordn... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Vi söker nu en patientsäkerhetssamordnare till vår stab i Danderyd

Du kommer att vara en del av stabsenheten och är underställd affärsområdeschefen.

I bolagets stab ingår bolagsledning och funktioner inom HR, kvalitet, ekonomi och administration.

Vi erbjuder Ett unikt tillfälle att bli en betydelsefull resurs hos Aleris Psykiatri som patientsäkerhetssamordnare!

Här kommer du att spela en central roll och ge stöd till våra verksamhetschefer och enhetschefer inom patientsäkerhetsarbetet. Som patientsäkerhetssamordnare är din insats en viktig faktor i arbetet med att förbättra vården för våra patienter.

Du kommer att samordna och vara en del i arbetet med avvikelsehantering, händelseanalyser och markörbaserad journalgranskning. Som patientsäkerhetssamordnare administrerar man, och stöttar våra verksamheter i hantering av patientklagomål, ärenden från Patientnämnden, IVO och eventuella anmälningar enligt lex Maria.

Här finns stora möjligheter att forma ditt eget arbetssätt inom patientsäkerhetsarbetet. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna specialiserad mot psykiatrin och brinner för patientsäkerhetsarbete. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom detta område. Att leda och driva utvecklingsarbeten är något som inspirerar dig Din personlighet är nyckeln till framgång i rollen som patientsäkerhetssamordnare. Du är ansvarstagande, uthållig och självgående, och du tar alltid initiativ för att driva förändring och skapa en säkrare vårdmiljö. Du är nyfiken och lösningsorienterad, och du trivs med att samarbeta för att uppnå gemensamma mål.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Friskvårdsbidrag om 3500 kronor per år

Ansökan och kontakt
Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida.
Sista ansökningsdag är 2023-10-01 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor? Välkommen att kontakta affärsområdeschef Lauri Nevonen, tel: 0705 43 68 63 alt [email protected]

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Specialistsjuksköterska psykiatri

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psyk... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.
De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något
som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du
också?

Om Aleris Psykiatri Danderyd allmän

Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år. Mottagningen erbjuder bedömningar,
utredningar samt behandlingar av olika psykiatriska tillstånd och frågeställningar. På vår mottagning arbetar 30
medarbetare med olika kompetenser så som läkare psykologer psykoterapeuter sjuksköterskor administrativ
personal samt skötare och arbetsterapeut. Vi söker nu en sjuksköterska till vår fina verksamhet
då en av våra kollegor snart går i pension.

Vi har ständigt vårdkvalitet och en god arbetsmiljö i fokus och söker nu dig som vill bli en av oss. Vi använder
oss av journalsystemet Take Care.

Vår mottagning är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via buss
och tunnelbana.

Om arbetet och din utveckling

Arbetet som sjuksköterska hos oss är stimulerande och omväxlande. Du kommer arbeta självständigt men alltid ha
ett stöd i ditt team och dina kompetenta och erfarna kollegor. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Dina
huvudsakliga arbetsuppgifter är enligt nedan:
Vårdplanering
Uppföljning läkemedelsbehandling och viss provtagning
Rådgivning och recepthantering
Samtalsbehandling, ev gruppbehandling
Årskontroller

Om dig vi söker

Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och håller en hög professionell nivå. Du är flexibel och ser vikten av
noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda
relationer och bidrar till vår utveckling av verksamheten. Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom psykiatri.
Steg 1 är meriterande. Arbetet ställer krav på god förmåga att planera och organisera och arbeta självständigt samt
god förmåga att samverka i team.

Bakgrund
Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Friskvårdsbidrag om 3500 kronor per år

Ansökan och kontakt

Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är
2023-06-11 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma
att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ssk och bitr enhetschef Charlotte
Olofsson på telefon 079-0719544

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen
ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår
även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt
kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag Visa mindre

Vik/timanställd underläkare på akutpsykiatrisk mottagning i sommar

Ansök    Apr 24    Aleris Psykiatri AB    Läkare
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris psyki... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris psykiatri Jourenheten Nordost

Vi är en psykiatrisk jourmottagning med tillgänglighet dygnet runt i samarbete med akutsektionen. Vårdkontakt med oss sker via Ett nummer in Nordost för telefontriagering alt via remiss från vårdgrannar. Ej drop-in verksamhet. Vi har ett brett uppdrag inom vårt upptagningsområde både externt och internt. Vi tar emot ärenden både av akut och subakut karaktär för vårdnivåbedömning. Vi servar även Danderyds sjukhus vid konsultering av psykiatriska bedömningar. Jourenheten är naturligtvis mobil när behov finns.

Vårt upptagningsområde är Lidingö stad, Täby, Danderyd, Vallentuna och Österåkers kommun och bedömer/behandlar patienter över 18 år.

Om arbetsplatsen

På Jourenheten är vi idag en liten styrka på 10 personer som behöver fyllas på med underläkare både i sommar och till hösten för att möjliggöra vidare utveckling av verksamheten. I teamet ingår överläkare, psykiatrisjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Utöver grundbemanning har vi naturligtvis även AT-läkare och ST-läkare. Vi är ett prestigelöst team, med en stor portion av erfarenhet och nyfikenhet. Vi har gemensam rond varje dag där vi har ett öppet klimat och inga frågor/funderingar är fel/konstiga. Högt som lågt helt enkelt!

Vad gör du som underläkare på Jourenheten i sommar?

Som underläkare på Jourenheten kommer du träffa patienter i livets alla skeden från 18 års ålder med psykiatrisk ohälsa. De flesta patienter är nya för oss och det krävs att du har förmåga att snabbt sätta dig in i ett ärende. Vi har morgonrond varje dag där vi går igenom dagens besök och övriga ärenden.

Du kommer träffa patienter via video, mottagningsbesök och hembesök. Vi arbetar i team vilket ger en trygghet för alla inblandade. Vi använder oss av allas kompetens vilket betyder att det är A och O att du har ett prestigelöst förhållningssätt.

Handledning är en självklarhet. Det finns alltid en överläkare på plats på mottagningen samt hög kompetens hos övrig personal.

Du som söker

Du ska vara prestigelös, nyfiken, ha lätt för snabba förändringar i daglig planering och vara intresserad av psykiatri.

Du har läst minst termin 9 (avklarat psykiatri-blocket med godkända resultat) på läkarprogrammet.

Övrigt

• Anställningsform: Timanställning/ visstidsanställning. Mån-fred 8-16:30.
• Tillträde: snarast möjligt eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvård á 3500 kr/ år

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-05-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef/ leg sjuksköterska Ann Kjellberg på tel. 0790-719911.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Erfaren skötare/ undersköterska för timanställning i sommar till akutpsykia

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris psyki... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris psykiatri Jourenheten Nordost

Vi är en specialistpsykiatrisk jourmottagning med tillgänglighet dygnet runt i samarbete med akutsektionen. Vårdkontakt med oss sker via Ett nummer in Nordost för telefontriagering alt via remiss från vårdgrannar. Ej drop-in verksamhet. Vi har ett brett uppdrag inom vårt upptagningsområde både externt och internt. Vi tar emot ärenden både av akut och subakut karaktär för vårdnivåbedömning. Vi servar även Danderyds sjukhus vid konsultering av psykiatriska bedömningar. Jourenheten är naturligtvis mobil när behov finns.

Vårt upptagningsområde är Lidingö stad, Täby, Danderyd, Vallentuna och Österåkers kommun och bedömer/behandlar patienter över 18 år.

Om arbetsplatsen

På Jourenheten är vi idag en liten styrka på 10 personer som behöver fyllas på med timanställd skötare/undersköterska både i sommar och till hösten för att möjliggöra vidare utveckling av verksamheten. I teamet ingår överläkare, psykiatrisjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Utöver grundbemanning har vi naturligtvis även AT-läkare och ST-läkare. Vi är ett prestigelöst team, med en stor portion av erfarenhet och nyfikenhet. Vi har gemensam rond varje dag där vi har ett öppet klimat och inga frågor/funderingar är fel/konstiga. Högt som lågt helt enkelt!

Vad gör du som skötare/ undersköterska på Jourenheten i sommar?

Som skötare/ undersköterska på Jourenheten kommer du träffa patienter i livets alla skeden från 18 års ålder med psykiatrisk ohälsa. De flesta patienter är nya för oss och det krävs att du har förmåga att snabbt sätta dig in i ett ärende. Vi har morgonrond varje dag där vi går igenom dagens besök och övriga ärenden.

Då vi är en mottagning förekommer ej omvårdnad så som på slutenvård. En stor del av arbetet som skötare/ undersköterska är kontakt med personer som ringer in via vår växel. Vi arbetare i telefonsystem TeleQ. Du som tar ärenden gör första bedömning, sk telefontriagering där samtliga samtal journalförs i TakeCare och inkluderar alltid strukturerad suicidriskbedömning. Du kommer även aktivt delta i teambesök vid bedömningar tillsammans med läkare.

Vi använder oss av allas kompetens vilket betyder att det är A och O att du har ett prestigelöst förhållningssätt.

Handledning är en självklarhet för oss.

Du som söker

Du ska vara prestigelös, nyfiken, ha lätt för snabba förändringar i daglig planering och ha erfarenhet inom området psykiatri. Du ska vara serviceminded, ödmjukt förhållningssätt men samtidigt ha "skinn på näsan". Du ska tycka om att prata i telefon. På vår mottagning bemöter vi patienter med lågaffektivt bemötande.

Du är skötare/ undersköterska med stort intresse för mottagningsarbete samt vana av självständigt arbete.

Du ska ha jobbat några år på psykiatrisk ÖV, alt akutsjukvård, alt psykiatrisk slutenvård.

Övrigt

• Anställningsform: Timanställning/ visstidsanställning. Mån-fred 8-16:30. För den erfarna finns möjlighet till kväll/helgtjänstgöring efter längre tids intro.
• Tillträde: snarast möjligt eller enligt överenskommelse
• Kollektivavtal finns
• Friskvård á 3500 kr/ år

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-05-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef/ leg sjuksköterska Ann Kjellberg på tel. 0790-719911.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Unga vuxna Danderyd söker Leg. psykoterapeut/Leg. psykolog KBT

Ansök    Mar 29    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Leg. psykoterapeut/Leg. psykolog till Aleris psykiatri Unga vuxna På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Leg. psykoterapeut/Leg. psykolog till Aleris psykiatri Unga vuxna

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om oss, arbetet och din utveckling

Aleris Psykiatri Unga vuxna präglas av stort engagemang och hög kompetens. Vi tar emot patienter i åldern 18-25 år. Det dagliga arbetet är tvärprofessionellt och genomsyras av ett nära samarbete med teamets övriga yrkesgrupper. På mottagningen erbjuder vi individuella behandlingskontakter och ett stort utbud av gruppbehandlingar. Vi har kommit långt i den digitala utvecklingen vilket ger en flexibilitet i arbetet och gagnar vår patientgrupp på flera sätt. Möjlighet finns att arbeta på distans del av arbetsveckan. Förutom det dagliga kollegiala utbytet så erbjuder vi teamhandledning, extern metodhandledning samt interna- och externa föreläsningar.

Hos oss är den kollegiala stämningen och samarbetet viktigt. Det gör att vi har en stabil arbetsgrupp där många arbetat länge och trivs tillsammans. Vi som arbetar på mottagningen är leg psykologer, leg. psykoterapeuter, sjuksköterskor, specialistläkare samt medicinska sekreterare, teamledare och enhetschef. Vi har en kort beslutsväg till Aleris ledning som uppmuntrar nytänkande och delaktighet i att driva verksamheten framåt för att skapa en modern och tillgänglig psykiatri.

Mottagningen ligger i en egen byggnad på Danderyds sjukhusområde. Kommunikationerna är goda och geografiskt ligger vi nära så väl våra slutenvårdsavdelningar som vår jourverksamhet. Personalen nyttjar dagligen närheten till Edsviken för lunchpromenader och badas görs det året om.

Om dig vi söker

Som person
Vi söker dig med intresse för unga vuxna, du som har ett personligt bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är van att arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt och trygg i mötet med patienter. Du ser vikten av det tvärprofessionella utbytet och samarbetet och fungerar bra i team. Vi lägger stor vikt vid engagemang, lyhördhet gentemot patienter och kollegor samt ett gott bemötande där du bidrar till mottagningens goda stämning.

I rollen som behandlare på mottagningen kommer du vara del i hela vårdprocessen. Där ingår basutredning samt behandling, individuellt och/eller i grupp. Utifrån kompetens och intresse finns möjlighet att utveckla rollen och vara del i att utveckla behandlingsutbudet på mottagningen.

Bakgrund
Leg. psykoterapeut eller Leg. psykolog med KBT-inriktning och klinisk erfarenhet av psykiatrisk öppenvård. Du är professionell och upprätthåller hög kvalité i patientarbetet. Då vi kommit långt vad gäller digitalisering ser vi också att du är van att hantera olika former av digitala lösningar.

Vi erbjuder, förutom en stabil och trevlig arbetsplats, även en rad förmåner:

• Friskvårdsbidrag á 3500 kronor/år
• Tillgång till Aleris förmånsportal med flertalet erbjudanden och rabatter
• Ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskydd
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal och försäkringar

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare med prövotid om 6 månader
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Möjlighet till distansarbete

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter i vårat rekryteringsverktyg på denna sida.

Sista ansökningsdag är 2023-04-28 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska till akutpsykiatrisk mottagning

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris psyki... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris psykiatri Jourenheten Nordost

Vi är en psykiatrisk jourmottagning med tillgänglighet dygnet runt i samarbete med akutsektionen. Vårdkontakt med oss sker via Ett nummer in Nordost för telefontriagering alt via remiss från vårdgrannar. Ej drop-in verksamhet. Vi har ett brett uppdrag inom vårt upptagningsområde både externt och internt. Vi tar emot ärenden både av akut och subakut karaktär för vårdnivåbedömning. Vi servar även Danderyds sjukhus vid konsultering av psykiatriska bedömningar. Jourenheten är naturligtvis mobil när behov finns.

Vårt upptagningsområde är Lidingö stad, Täby, Danderyd, Vallentuna och Österåkers kommun och bedömer/behandlar patienter över 18 år.

Om arbetsplatsen

På Jourenheten är vi idag en liten styrka på 10 personer som behöver fyllas på med fler för att möjliggöra vidare utveckling av verksamheten. I teamet ingår överläkare, psykiatrisjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Utöver grundbemanning har vi naturligtvis även AT-läkare och ST-läkare. Vi är ett prestigelöst team, med en stor portion av erfarenhet och nyfikenhet. Vi har gemensam rond varje dag där vi har ett öppet klimat och inga frågor/funderingar är fel/konstiga. Högt som lågt helt enkelt!

Vad gör du som sjuksköterska på Jourenheten?

Svar på den frågan blir: vad gör du INTE?

En av den viktigaste (och ibland svåraste, men också mest spännande) uppgiften är telefontriagering. Detta ställer såklart krav på dig som medarbetare att kunna ställa adekvata frågor för att snabbt kunna skapa dig en bild av patientens aktuella behov för vidare handläggning. Som sjuksköterska hanterar du dagligen bl a, förutom telefontriagering, aktiv medverkan vid teambesök på mottagning/hembesök, bedömningar av inkommande remisser, handläggning av interna inkommande uppdrag via journalsystemet Take Care samt medverkan till en härlig stämning på mottagningen. För den som är intresserad kan det komma att finnas möjlighet att göra basutredningar på nya patienter.

Som sjuksköterska går du utifrån två-skifts schema, alla dagar om året. Kvällar och helger är du ensam tjänstgörande personal och arbetsuppgifterna sker helt via telefon/distanskontakt. Inga fysiska bedömningar. Vi har tillgång till mobila team som du kan ge i uppdrag att t ex åka hem till patient för fysisk bedömning. Naturligtvis finns även god tillgång till primär/bakjour för konsultation.

Du som söker

Du tänker nu kanske: ”Oj! Det här skulle jag aldrig klara av eller ens våga! Göra mina egna bedömningar via telefon utan att ha en kollega bredvid mig att bolla ärende med? Aldrig!” Men jag säger: Jo, det kommer du absolut fixa! Det som behövs är att du är en person som snabbt kan ta reda på och sortera information på ett adekvat sätt, att du är mentalt närvarande, att du har en nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker. Att du till viss del lockas av att prova dina vingar och utmana dig själv genom att gå lite utanför din comfort zone. Självklart är det nödvändigt att du har en grundläggande trygghet i dig själv, att du har god självinsikt d v s du vet vad du kan och vad du inte kan. Känner du dig det minsta osäker i någon fråga gällande t ex suicidbedömning ska du alltid rådgöra med jourläkare. Dessutom arbetar vi med lång inskolning och i början jobbar man alltid tillsammans med erfaren sjuksköterska/skötare på kvällar och helger tills man känner sig redo att ”flyga själv”!

Vi ska dock inte sticka under stolen med att det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från spec psykiatrisk ÖV och/eller akutpsykiatrisk slutenvård. Men det är inget krav! Även den nyaste och mest oerfarna sjuksköterska, som är berikad med ett dynamiskt förhållningssätt till livet, är mer än välkommen att söka tjänsten!

Du är legitimerad sjuksköterska - meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom spec psykiatrisk ÖV

Övrigt

• Anställningsform: heltid/deltid provanställning 37,0 tim/vecka. Helg och kvällstjänstgöring
• Tillträde: snarast möjligt eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvård á 3000 kr/ år
• Tillgång till förmånsportal

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-04-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef/ leg sjuksköterska Ann Kjellberg på tel. 0790-719911.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Timanställd sjuksköterska till specialistpsykiatrisk akutmottagning i Dande

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris psyki... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris psykiatri Jourenheten Nordost

Vi är en psykiatrisk jourmottagning med tillgänglighet dygnet runt i samarbete med akutsektionen. Vårdkontakt med oss sker via Ett nummer in Nordost för telefontriagering alt via remiss från vårdgrannar. Ej drop-in verksamhet. Vi har ett brett uppdrag inom vårt upptagningsområde både externt och internt. Vi tar emot ärenden både av akut och subakut karaktär för vårdnivåbedömning. Vi servar även Danderyds sjukhus vid konsultering av psykiatriska bedömningar. Jourenheten är naturligtvis mobil när behov finns.

Vårt upptagningsområde är Lidingö stad, Täby, Danderyd, Vallentuna och Österåkers kommun och bedömer/behandlar patienter över 18 år.

Om arbetsplatsen

På Jourenheten är vi idag en liten styrka på 10 personer som behöver fyllas på med fler för att möjliggöra vidare utveckling av verksamheten. I teamet ingår överläkare, psykiatrisjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Utöver grundbemanning har vi naturligtvis även AT-läkare och ST-läkare. Vi är ett prestigelöst team, med en stor portion av erfarenhet och nyfikenhet. Vi har gemensam rond varje dag där vi har ett öppet klimat och inga frågor/funderingar är fel/konstiga. Högt som lågt helt enkelt!

Vad gör du som sjuksköterska på Jourenheten?

Svar på den frågan blir: vad gör du INTE?

En av den viktigaste (och ibland svåraste, men också mest spännande) uppgiften är telefontriagering. Detta ställer såklart krav på dig som medarbetare att kunna ställa adekvata frågor för att snabbt kunna skapa dig en bild av patientens aktuella behov för vidare handläggning. Som sjuksköterska hanterar du dagligen bl a, förutom telefontriagering, aktiv medverkan vid teambesök på mottagning/hembesök, bedömningar av inkommande remisser, handläggning av interna inkommande uppdrag via journalsystemet Take Care samt medverkan till en härlig stämning på mottagningen. För den som är intresserad kan det komma att finnas möjlighet att göra basutredningar på nya patienter.

Kvällar och helger är du ensam tjänstgörande personal och arbetsuppgifterna sker helt via telefon/distanskontakt. Inga fysiska bedömningar. Vi har tillgång till mobila team som du kan ge i uppdrag att t ex åka hem till patient för fysisk bedömning. Naturligtvis finns även god tillgång till primär/bakjour för konsultation.

Som timanställd sjuksköterska gäller i första hand pass mån-fred 8-16:30. Utifrån bedömning gällande yrkeserfarenhet och god förmåga till självständigt arbete kan det finnas utrymme för pass även kväll och helg.

Du som söker

Du tänker nu kanske: ”Oj! Det här skulle jag aldrig klara av eller ens våga! Göra mina egna bedömningar via telefon utan att ha en kollega bredvid mig att bolla ärende med? Aldrig!” Men jag säger: Jo, det kommer du absolut fixa! Det som behövs är att du är en person som snabbt kan ta reda på och sortera information på ett adekvat sätt, att du är mentalt närvarande, att du har en nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker. Att du till viss del lockas av att prova dina vingar och utmana dig själv genom att gå lite utanför din comfort zone. Självklart är det nödvändigt att du har en grundläggande trygghet i dig själv, att du har god självinsikt d v s du vet vad du kan och vad du inte kan. Känner du dig det minsta osäker i någon fråga gällande t ex suicidbedömning ska du alltid rådgöra med jourläkare. Dessutom arbetar vi med lång inskolning och i början jobbar man alltid tillsammans med erfaren sjuksköterska/skötare på kvällar och helger tills man känner sig redo att ”flyga själv”!

Vi ska dock inte sticka under stolen med att det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från spec psykiatrisk ÖV och/eller akutpsykiatrisk slutenvård. Men det är inget krav! Även den nyaste och mest oerfarna sjuksköterska, som är berikad med ett dynamiskt förhållningssätt till livet, är mer än välkommen att söka tjänsten!

Du är legitimerad sjuksköterska - meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom spec psykiatrisk ÖV

Övrigt

• Anställningsform: Timanställning/ visstidsanställning. Mån-fred 8-16:30. Helg och kvällstjänstgöring vid behov.
• Tillträde: snarast möjligt eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvård á 3500 kr/ år
• Tillgång till förmånsportal

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-04-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef/ leg sjuksköterska Ann Kjellberg på tel. 0790-719911.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Danderyd psykosmottagning söker sjuksköterska

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning

Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län. Aleris psykiatri Danderyd psykos är en av 5 mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Danderyd psykosmottagning ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Lotsa, psykosmottagningen för nyinsjuknade.

Danderyd psykosmottagning är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som ansvarar för psykosvården för personer över 18 år boende huvudsakligen i Danderyds och Vaxholms kommun.

Vi är en liten mottagning och teamet består för tillfället av två sjuksköterskor en läkare. Vi samarbetar även med personalen på Lotsa, som finns i samma korridor. Där arbetar förutom sjuksköterskor och läkare även kuratorer, arbetsterapeut och psykolog.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete och är specialistsjuksköterska inom psykiatri. B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Arbetsuppgifter består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /Specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Specialistläkare till avdelning 151, Aleris psykiatri, allmänpsykiatrisk he

Ansök    Feb 9    Aleris Psykiatri AB    Specialistläkare
En del av Aleris Psykiatri AB Är du specialistläkare i psykiatri och särskilt intresserad av att leda och utveckla det medicinska arbetet inom allmänpsykiatrisk heldygnsvård, tillsammans med våra engagerade medarbetare? I sådana fall är du välkommen att söka tjänsten som överläkare hos oss på avdelning 151! Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB

Är du specialistläkare i psykiatri och särskilt intresserad av att leda och utveckla det medicinska arbetet inom allmänpsykiatrisk heldygnsvård, tillsammans med våra engagerade medarbetare? I sådana fall är du välkommen att söka tjänsten som överläkare hos oss på avdelning 151!

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas. Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård. vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är engagerade i ett långsiktigt utvecklingsarbete med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen. Det är viktigt för oss att i vårt fortsatta utvecklingsarbete tillvarata och stärka medarbetarnas kompetens och engagemang.

Heldygnsvården
Avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning som har 16 vårdplatser. Alla patienter vårdas enligt HSL vilket innebär att ingen tvångsvård bedrivs. Avdelningen skattas högt i både patient- och medarbetarenkät. Tillsammans med avdelning 150 (inriktning psykos) och Jourenheten Nordost så utgör avdelning 151 akutsektionen inom Aleris psykiatri.
Integrerat med avdelning 151 är dels en dagsjukvård som arbetar med tidsbegränsade psykologiska och funktionshöjande insatser riktade till sviktande slutenvårdsnära patienter. Dessutom finns ett mobilt öppenvårdsteam, MÖT 151, som följer upp patienter som skrivs ut från avdelningen, stödjer patienter inskrivna i dagsjukvården samt utför insatser för öppenvårdens patienter. Sammantaget erbjuder vi våra patienter en anpassad insats utifrån funktionsnivå och minskar betydligt risken för att heldygnsvården används i brist på andra insatser. Det avspeglar sig bland annat in en gynnsam beläggningsnivå på avdelningen. Vi har såväl utarbetade riktlinjer för inläggning inom heldygnsvården som en vårdkoordinatorfunktion för att så långt som möjligt erbjuda rätt insats i vår ”stepped care”-modell. De vanligaste psykiatriska tillstånden hos heldygnsvårdade patienter är depression, suicidalitet, bipolära sjukdomstillstånd och personlighetssyndrom.

Vi samarbetar med CPF (Centrum För Psykiatriforskning) och är engagerade i förbättringsarbete med ett långsiktigt perspektiv. Vi identifierar förbättringsbehov i verksamhetens processer och arbetar med dessa. Under 2023 planerar vi att införa ”självvald inläggning”, även det i samarbete med CPF. Vi har ett nära samarbete mellan öppenvård och heldygnsvård. Vi satsar på utbildning för personalen, senast ”ett samtal om dagen” och ”KBT i slutenvården” och ser positivt på att lägga upp en fortbildningsplan för alla medarbetare. Avdelning 151 har handledning från verksamhetens DBT-team.

Medarbetare
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och har god samarbetsförmåga över professionsgränser, är utvecklingsorienterad. Vi ser positivt på intresse för utvecklingsarbete.
Det finns ett nära samarbete mellan vårdavdelningarna och kommer tillsammans med din kollega på avdelning 150 och de som arbetar på Jourenheten Nordost ingå i akutsektionens läkargrupp.

Handledning
Vi erbjuder fortlöpande handledning i behandlings- och utvecklingsarbetet

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som specialistläkare på en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med akutfall och patienter som behöver vård dygnet runt. Du ansvarar för psykiatrisk bedömning och behandling i nära samarbete med kollegor. Klinisk handledning av underläkare och ST-läkare ingår, beroende på erfarenhet och önskemål. Vi erbjuder även möjligheten att ingå i vår bakjourslinje på Danderyds sjukhus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i psykiatri med erfarenhet av heldygnsvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet. Du har ett prestigelöst, positivt och professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ordinarie arbetstid är dagtid vardagar. Vi erbjuder flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, tjänstepension och flertalet försäkringar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster.

Anställningsform: tillsvidare
Arbetstid per vecka: 40 timmar
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-03-20

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Ellinor Pantefors, 0790 71 91 63
[email protected]

Verksamhetschef Christian Johansson Fagerlind

[email protected] Visa mindre

Leg Psykolog/Leg psykoterapeut

Ansök    Feb 8    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Aleris Psykiatri Dandery... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Aleris Psykiatri Danderyd
är en allmänpsykiatrisk mottagning belägen i Mörby Centrum med mycket goda kommunikationer. Vi är ca 30 medarbetare bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, arbetsterapeut, skötare, administrativ personal och chefer. Vi är en mottagning med fast personal, positiv teamanda samt hög yrkesstolthet.

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill ingå i vårt team och tillsammans med oss arbeta för patienters bästa.

Om arbetet och din utveckling

Du är leg Psykolog med erfarenhet av psykoterapeutisk behandling. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom psykiatrin samt att du har erfarenhet av traumabehandling.

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation. Vi värdesätter att du har god initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi söker dig som kan hålla flera bollar i luften och har lätt för att ge god service och ett gott bemötande samt tycker om att samarbeta med andra.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av psykoterapeutiska behandlingsinsatser, både individuellt och i grupp. Du kommer även att utföra Bas- personlighet- samt allmänpsykiatriska utredningar.

På vår mottagning arbetar 7 psykologer och du kommer som nyanställd hos oss att erbjudas en mentor.

Om dig vi söker

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog/legitimerad psykoterapeut, med erfarenhet av behandlingsarbete

Övrigt

• Anställningsform: Provanställning 6 månader som kan övergå till fast anställning.
• Arbetstid: Heltid
• Tillträde: Efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag 3500:-

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-03-15 men i och med att vi intervjuar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jessika Exner på tel 08-128 895 04

Varmt välkommen med din ansökan!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Specialistsjuksköterska Psykiatri

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psyk... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Psykiatri Danderyd allmän

Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år. Mottagningen erbjuder bedömningar, utredningar samt behandlingar av olika psykiatriska tillstånd och frågeställningar. På vår mottagning arbetar 30 medarbetare med olika kompetenser så som läkare psykologer psykoterapeuter sjuksköterskor administrativ personal samt skötare och arbetsterapeut. Vi söker nu en specialistsjuksköterska för att utöka vår fina verksamhet med. Vi har ständigt vårdkvalitet och en god arbetsmiljö i fokus och söker nu dig som vill bli en av oss. Vi använder oss av journalsystemet Take Care. Vår mottagning är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via buss och tunnelbana.

Om arbetet och din utveckling
Arbetet som sjuksköterska hos oss är stimulerande och omväxlande. Du kommer arbeta självständigt men alltid ha ett stöd i ditt team och dina kompetenta och erfarna kollegor. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är enligt nedan:

• Vårdplanering
• Uppföljning läkemedelsbehandling och viss provtagning
• Rådgivning och recepthantering
• Samtalsbehandling, ev gruppbehandling
• Årskontroller

Om dig vi söker
Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och håller en hög professionell nivå. Du är flexibel och ser vikten av noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda relationer och bidrar till vår utveckling av verksamheten. Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom psykiatri. Steg 1 är meriterande. Arbetet ställer krav på god förmåga att planera och organisera och arbeta självständigt samt god förmåga att samverka i team.

Bakgrund
Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag om 3000 kronor per år

Ansökan och kontakt
Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är 2023-01-27 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ssk och bitr enhetschef Charlotte Olofsson på telefon 079-0719544

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Specialistsjuksköterska Psykiatri

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psyk... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Psykiatri Danderyd allmän

Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år. Mottagningen erbjuder bedömningar, utredningar samt behandlingar av olika psykiatriska tillstånd och frågeställningar. På vår mottagning arbetar 30 medarbetare med olika kompetenser så som läkare psykologer psykoterapeuter sjuksköterskor administrativ personal samt skötare och arbetsterapeut. Vi söker nu en specialistsjuksköterska för att utöka vår fina verksamhet med. Vi har ständigt vårdkvalitet och en god arbetsmiljö i fokus och söker nu dig som vill bli en av oss. Vi använder oss av journalsystemet Take Care. Vår mottagning är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via buss och tunnelbana.

Om arbetet och din utveckling
Arbetet som sjuksköterska hos oss är stimulerande och omväxlande. Du kommer arbeta självständigt men alltid ha ett stöd i ditt team och dina kompetenta och erfarna kollegor. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är enligt nedan:

• Vårdplanering
• Uppföljning läkemedelsbehandling och viss provtagning
• Rådgivning och recepthantering
• Samtalsbehandling, ev gruppbehandling
• Årskontroller

Om dig vi söker
Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och håller en hög professionell nivå. Du är flexibel och ser vikten av noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda relationer och bidrar till vår utveckling av verksamheten. Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom psykiatri. Steg 1 är meriterande. Arbetet ställer krav på god förmåga att planera och organisera och arbeta självständigt samt god förmåga att samverka i team.

Bakgrund
Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag om 3500 kronor per år

Ansökan och kontakt
Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är 2023-03-01 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ssk och bitr enhetschef Charlotte Olofsson på telefon 079-0719544

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Specialistsjuksköterska psykiatri

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psyk... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.
De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något
som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du
också?

Om Aleris Psykiatri Danderyd allmän

Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år. Mottagningen erbjuder bedömningar,
utredningar samt behandlingar av olika psykiatriska tillstånd och frågeställningar. På vår mottagning arbetar 30
medarbetare med olika kompetenser så som läkare psykologer psykoterapeuter sjuksköterskor administrativ
personal samt skötare och arbetsterapeut. Vi söker nu en sjuksköterska till vår fina verksamhet
då en av våra kollegor snart går i pension.

Vi har ständigt vårdkvalitet och en god arbetsmiljö i fokus och söker nu dig som vill bli en av oss. Vi använder
oss av journalsystemet Take Care.

Vår mottagning är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via buss
och tunnelbana.

Om arbetet och din utveckling

Arbetet som sjuksköterska hos oss är stimulerande och omväxlande. Du kommer arbeta självständigt men alltid ha
ett stöd i ditt team och dina kompetenta och erfarna kollegor. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Dina
huvudsakliga arbetsuppgifter är enligt nedan:
Vårdplanering
Uppföljning läkemedelsbehandling och viss provtagning
Rådgivning och recepthantering
Samtalsbehandling, ev gruppbehandling
Årskontroller

Om dig vi söker

Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och håller en hög professionell nivå. Du är flexibel och ser vikten av
noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda
relationer och bidrar till vår utveckling av verksamheten. Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom psykiatri.
Steg 1 är meriterande. Arbetet ställer krav på god förmåga att planera och organisera och arbeta självständigt samt
god förmåga att samverka i team.

Bakgrund
Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Friskvårdsbidrag om 3500 kronor per år

Ansökan och kontakt

Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är
2023-03-01 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma
att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ssk och bitr enhetschef Charlotte
Olofsson på telefon 079-0719544

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen
ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår
även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt
kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag Visa mindre

Ekonomibiträde till psykiatrisk heldygnsvård

Ansök    Okt 25    Aleris Psykiatri AB    Köksbiträde
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas. Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två sl... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas.

Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Om avdelning 150

Avdelning 150 är en vårdavdelning som är belägen på Danderyds sjukhus och för patienter med psykosdiagnoser. Avdelningen erbjuder heldygnsvård (enbart enligt HSL) för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. Här finns även ett mobilt team (MÖT 150) där en sjuksköterska och en skötare ingår som ett komplement till öppenvårdsmottagningarna. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare, läkare, kurator och medicinsk sekreterare. Personalen som arbetar på avdelningen har mångårig erfarenhet av arbete med patientgruppen. Vår vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är engagerade i ett långsiktigt utvecklingsarbete med fokus på delaktighet och patientsäkerhet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomibiträde på avdelning 150 kommer du ansvara för samtliga arbetsmoment kopplat till avdelningskök och patientmatsal, förbereda inför måltiderna enligt avdelningens rutin, genomföra och dokumentera rengöring och egenkontroller enligt rutin, planera matsedel, beställa livsmedel innefattande specialkost och delta på möten med livsmedelsleverantör/kostombudsmöte. Du kommer även delta i personalmöten och handledning, hålla dig uppdaterad och upprätthålla och utveckla din kompetens. Matsvinn och hållbarhet är något vi jobbar med dagligen.

Kvalifikationer

Som ekonomibiträde ser vi gärna att du har gått restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande med flerårig erfarenhet av arbete i kök. Har du erfarenhet av arbete i sjukhuskök är det meriterande. Du är serviceinriktad, flexibel, tar initiativ och ansvar. Datavana och kunskaper i livsmedelshygien och specialkost är viktigt. Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god.

Handledning

Vi erbjuder fortlöpande handledning i behandlings- och utvecklingsarbetet.

Förmåner

Flextid, pension enligt kollektivavtal samt friskvård á 3000kr/år. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Urval

Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster.

Anställningsform

Tillsvidare

Arbetstid per vecka 40 timmar

Tillträdesdatum snarast eller enligt överenskommelse

För mer information kan du höra av dig till Ghazal Valatabar, sjuksköterska och tf. enhetschef för avdelning 150.

0790-71 91 71

[email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitetschef till Aleris Psykiatri - Danderyd

Ansök    Dec 1    Aleris Psykiatri AB    Kvalitetschef
Om Aleris Psykiatri Ledning En del av Aleris Psykiatri AB. Aleris Psykiatri söker nu en kvalitetschef med placering i Danderyd Aleris Psykiatri är med sin långa erfarenhet av att bedriva psykiatrisk specialistvård ledande inom privat psykiatri i Sverige. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi strävar efter enkelhet, innovation och en ansvarsfull vård. Vi söker nu en ... Visa mer
Om Aleris Psykiatri Ledning

En del av Aleris Psykiatri AB.

Aleris Psykiatri söker nu en kvalitetschef med placering i Danderyd

Aleris Psykiatri är med sin långa erfarenhet av att bedriva psykiatrisk specialistvård ledande inom privat psykiatri i Sverige. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi strävar efter enkelhet, innovation och en ansvarsfull vård.

Vi söker nu en kvalitetschef med placering på Aleris Psykiatris administration, Danderyds sjukhusområde, i en egen villa som ligger nära allmänna kommunikationsmedel (bussar, tåg, tunnelbana). På administrationen finns förutom kvalitetschef även affärsområdeschef, tre verksamhetschefer, en affärsområdescontroller, en HR businesspartner, en kvalitetssamordnare, en kvalitets controller, två affärsområdesassistenter, en ST chef/studierektor samt en chefsläkare.

Om arbetet

Vi befinner oss i en förändringsprocess där vi implementerar ett modernt arbetssätt med effektiva vårdprocesser, teamarbete med patienten i centrum och ansvarsfull fördelning av resurser.

Kvalitetschefen har ett övergripande funktionsansvar bl.a. för att underhålla och utveckla företagets ledningssystem enligt krav i standarden ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 och bolagets kvalitets- och miljöorganisation.

I rollen som kvalitetschef ingår du i bolagsledningen och rapporterar till affärsområdeschef.

Som kvalitetschef ingår bland annat att ansvara för:

Att verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och vision.

Att utveckla, underhålla och följa upp; vara ett stöd för processägare, chefer, kvalitetssamordnare, kvalitets controller, ge stöd i frågor kring kvalitetsutveckling och medverka i förbättringsarbeten.

Omvärldsbevaka utveckling inom kvalitetsområden, samordna och vidareutveckla rutiner och processer i kommunikation med koncernen, ledning och enheter.

Planera, samordna, utbilda, genomföra och följa upp interna och externa revisioner avseende ISO certifikat för miljö och kvalitet.

Ansvara för egenkontroller dvs genomförande, dokumentation och uppföljning av ronder.

Ansvara för att upprätta patientsäkerhets- och kvalitetsberättelse, följa upp resultat och måluppfyllelse, följa upp patientnöjdhet, intern och extern kommunikation avseende kvalitetsregister och medverka i Aleris kvalitetsnätverk.

Vi söker dig som:

• Har en högskoleutbildning inom vården
• Du bör ha dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom kvalitetssäkring samt vana att hantera och driva förändringsarbete samt arbeta i olika system.
• Du är resultatorienterad, analytisk och strukturerad och har god förståelse för vårdprocesser.
• Arbetet innebär varierande frågeställningar, vilket innebär att du självständigt ska kunna planera och prioritera ditt arbete.
• Du har många kontaktytor vilket ställer krav på pedagogisk och kommunikativ förmåga. Kan uttala sig väl i tal och skrift samt ha god social förmåga.

Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande

Vad erbjuder vi?

Förutom en företagskultur med god arbetsmiljö, korta beslutsvägar, flexibilitet där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras erbjuder vi:

• Friskvårdsbidrag á 3000 kronor/år
• Rabatter hos flertalet gymleverantörer
• Rabatt vid Linsbyte
• Ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskydd
• Influensavaccin
• Kollektivavtal -vilket inkluderar tjänstepension och försäkringar
• Löneväxling
• Rabatt vid hälsoundersökning
• Medarbetarutveckling inom koncernen (tex ledarskapsprogram)

Eftersom vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper och urval görs löpande och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

• Tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning
• Omfattning: heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Bakgrundskontroll ingår som en del i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter.

Sista ansökningsdag är 2023-01-08- men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Lauri Nevonen, 0705 43 68 62 eller [email protected] Visa mindre

Specialistläkare till avdelning 151, Aleris psykiatri, allmänpsykiatrisk he

Ansök    Dec 19    Aleris Psykiatri AB    Specialistläkare
En del av Aleris Psykiatri AB Är du specialistläkare i psykiatri och särskilt intresserad av att leda och utveckla det medicinska arbetet inom allmänpsykiatrisk heldygnsvård, tillsammans med våra engagerade medarbetare? I sådana fall är du välkommen att söka tjänsten som överläkare hos oss på avdelning 151. Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB

Är du specialistläkare i psykiatri och särskilt intresserad av att leda och utveckla det medicinska arbetet inom allmänpsykiatrisk heldygnsvård, tillsammans med våra engagerade medarbetare? I sådana fall är du välkommen att söka tjänsten som överläkare hos oss på avdelning 151.

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas. Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård. vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är engagerade i ett långsiktigt utvecklingsarbete med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen. Det är viktigt för oss att i vårt fortsatta utvecklingsarbete tillvarata och stärka medarbetarnas kompetens och engagemang.

Heldygnsvården
Avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning som har 16 vårdplatser. Alla patienter vårdas enligt HSL vilket innebär att ingen tvångsvård bedrivs. Avdelningen skattas högt i både patient- och medarbetarenkät. Tillsammans med avdelning 150 (inriktning psykos) och Jourenheten Nordost så utgör avdelning 151 akutsektionen inom Aleris psykiatri.
Integrerat med avdelning 151 är dels en dagsjukvård som arbetar med tidsbegränsade psykologiska och funktionshöjande insatser riktade till sviktande slutenvårdsnära patienter. Dessutom finns ett mobilt öppenvårdsteam, MÖT 151, som följer upp patienter som skrivs ut från avdelningen, stödjer patienter inskrivna i dagsjukvården samt utför insatser för öppenvårdens patienter. Sammantaget erbjuder vi våra patienter en anpassad insats utifrån funktionsnivå och minskar betydligt risken för att heldygnsvården används i brist på andra insatser. Det avspeglar sig bland annat in en gynnsam beläggningsnivå på avdelningen. Vi har såväl utarbetade riktlinjer för inläggning inom heldygnsvården som en vårdkoordinatorfunktion för att så långt som möjligt erbjuda rätt insats i vår ”stepped care”-modell. De vanligaste psykiatriska tillstånden hos heldygnsvårdade patienter är depression, suicidalitet, bipolära sjukdomstillstånd och personlighetssyndrom.

Vi samarbetar med CPF (Centrum För Psykiatriforskning) och är engagerade i förbättringsarbete med ett långsiktigt perspektiv. Vi identifierar förbättringsbehov i verksamhetens processer och arbetar med dessa. Under 2023 planerar vi att införa ”självvald inläggning”, även det i samarbete med CPF. Vi har ett nära samarbete mellan öppenvård och heldygnsvård. Vi satsar på utbildning för personalen, senast ”ett samtal om dagen” och ”KBT i slutenvården” och ser positivt på att lägga upp en fortbildningsplan för alla medarbetare. Avdelning 151 har handledning från verksamhetens DBT-team.

Medarbetare
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och har god samarbetsförmåga över professionsgränser, är utvecklingsorienterad. Vi ser positivt på intresse för utvecklingsarbete.
Det finns ett nära samarbete mellan vårdavdelningarna och kommer tillsammans med din kollega på avdelning 150 och de som arbetar på Jourenheten Nordost ingå i akutsektionens läkargrupp.

Handledning
Vi erbjuder fortlöpande handledning i behandlings- och utvecklingsarbetet

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som specialistläkare på en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med akutfall och patienter som behöver vård dygnet runt. Du ansvarar för psykiatrisk bedömning och behandling i nära samarbete med kollegor. Klinisk handledning av underläkare och ST-läkare ingår, beroende på erfarenhet och önskemål. Vi erbjuder även möjligheten att ingå i vår bakjourslinje på Danderyds sjukhus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i psykiatri med erfarenhet av heldygnsvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet. Du har ett prestigelöst, positivt och professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ordinarie arbetstid är dagtid vardagar. Vi erbjuder flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, tjänstepension och flertalet försäkringar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster.

Anställningsform: tillsvidare
Arbetstid per vecka: 40 timmar
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-01-19

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Ellinor Pantefors, 0790 71 91 63
[email protected] Visa mindre

Danderyd psykosmottagning söker sjuksköterska

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning

Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län. Aleris psykiatri Danderyd psykos är en av 5 mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Danderyd psykosmottagning ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Lotsa, psykosmottagningen för nyinsjuknade.

Danderyd psykosmottagning är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som ansvarar för psykosvården för personer över 18 år boende huvudsakligen i Danderyds och Vaxholms kommun.

Vi är en liten mottagning och teamet består för tillfället av två sjuksköterskor en läkare. Vi samarbetar även med personalen på Lotsa, som finns i samma korridor. Där arbetar förutom sjuksköterskor och läkare även kuratorer, arbetsterapeut och psykolog.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete och är specialistsjuksköterska inom psykiatri. B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Arbetsuppgifter består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /Specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Leg psykolog/ leg psykoterapeut sökes till dagsjukvård inom Aleris Psykiatr

Ansök    Sep 14    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Är du legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med KBT-kompetens och intresserad av att vara med och sätta din prägel på en nystartad dagsjukvård för tidsbegränsad behandling av sviktande och slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter? I sådana fall är du välkommen att söka dig till oss. Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiolo... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Är du legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med KBT-kompetens och intresserad av att vara med och sätta din prägel på en nystartad dagsjukvård för tidsbegränsad behandling av sviktande och slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter? I sådana fall är du välkommen att söka dig till oss.

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas.

Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård. vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är engagerade i ett långsiktigt utvecklingsarbete med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen. Vi arbetar med att ta fram digitala stödsystem för vårdprocesser och dokumentation. Det är viktigt för oss att i vårt fortsatta utvecklingsarbete tillvarata och stärka medarbetarnas kompetens och engagemang.

Dagsjukvård

Som ett steg i vår utveckling av verksamheten och ambitionen att leda utvecklingen för en effektiv och tillgänglig vård så har vi nyligen startat en dagsjukvård på Danderyds sjukhus för att kunna möta sviktande, slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter med strukturerade behandlings- och stödinsatser. Syftet är att vara ett komplement till ordinarie öppenvård med möjlighet att med mer intensiva insatser kunna upprätthålla och förstärka patientens autonomi och funktion och därmed förebygga behov av inläggning inom heldygnsvården samtidigt som insatsen möjliggör ett mer stabilt och långsiktigt vårdåtagande inom öppenvården.

Patienterna har en tidsbegränsad kontakt med dagsjukvården som bedrivs vardagar 8:00–16 och baseras på gruppbehandling med möjlighet till separat uppföljning och besök till bland annat läkare och kurator. Vi har mobila öppenvårdsteam som kan möta upp patienterna kvällar och helger.

Medarbetare

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och är utvecklingsorienterad. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med gruppbehandling, särskilt utifrån Unified protocol och DBT.

Leg psykolog alternativt leg psykoterapeut med KBT-kompetens
Huvudansvar för förmiddagsgruppen med fokus på känsloregleringsfärdigheter utifrån Unified Protocol. Ansvar för att anpassa material, hålla i enskilda besök på förmiddagen och vara en del i teamet samt finnas som en resurs för varandra.

Handledning
Vi erbjuder fortlöpande handledning i behandlings- och utvecklingsarbetet

Förmåner
Flextid, pension enligt kollektivavtal samt friskvård á 3000kr/år. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Urval
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster.

Anställningsform
Allmän visstidsanställning, ett vikariat från 1/12 2022 - 30/11 2023

Arbetstid per vecka 40 timmar/vecka

Tillträdesdatum 221201 eller enligt överenskommelse

För information

Ellinor Pantefors

Sjuksköterska, enhetschef

[email protected] Visa mindre

Överläkare Psykiatri

Ansök    Okt 4    Aleris Psykiatri AB    Specialistläkare
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psyk... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Psykiatri Danderyd allmän

Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år. Mottagningen erbjuder bedömningar, utredningar samt behandlingar av olika psykiatriska tillstånd och frågeställningar. På vår mottagning arbetar 28 medarbetare med olika kompetenser så som läkare, psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, administrativ personal samt skötare och arbetsterapeut. Vi söker nu en överläkare i psykiatri för att utöka vår fina verksamhet med. Vi har ständigt vårdkvalitet och en god arbetsmiljö i fokus och söker nu dig som vill bli en av oss. Vi använder oss av journalsystemet Take Care. Vår mottagning är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via buss och tunnelbana.

Om arbetet och din utveckling
Arbetet som överläkare hos oss är stimulerande och omväxlande. Du kommer arbeta självständigt men alltid ha ett stöd i ditt team och dina kompetenta och erfarna kollegor. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor.

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter i psykiatri, så som bland annat bedömningar, delaktighet i utredningar samt provtagningar. Du kommer träffa patienter på mottagningen eller digitalt, enskilt eller som teambesök. Som läkare hos oss har du en viktig roll i att bidra till goda och tydliga vårdprocesser. Vi har infört typschema för struktur och förbättrad arbetsmiljö. Förutom din teamtillhörighet kommer du vara en av 6 fasta överläkare på mottagningen. Som alla dina kollegor kommer du ha möjlighet att arbeta på distans en dag per vecka.

Om dig vi söker
Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll, brinner för vår patientgrupp och håller en hög professionell nivå. Du är flexibel och ser vikten av noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda relationer och bidrar till vår utveckling av verksamheten. Vi söker dig som är överläkare inom psykiatri. Arbetet ställer krav på god förmåga att planera, organisera och arbeta självständigt samt god förmåga att samverka i team.

Bakgrund
Du är överläkare i psykiatri med tidigare erfarenhet av allmänpsykiatriskt mottagningsarbete.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag om 3000 kronor per år

Ansökan och kontakt
Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är 2022-11-18 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jessika Klein Exner på telefon 08-128 895 04. Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Aleris Psykiatri Dander... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Aleris Psykiatri Danderyd, är en allmänpsykiatriskt mottagning belägen i Mörby Centrum med mycket goda kommunikationer. Vi är ca 30 medarbetare bestående av Medicinska sekreterare, adminpersonal, läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, arbetsterapeut, skötare och chefer. Vi är en mottagning med fast personal, positiv teamanda samt hög yrkesstolthet.

Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter med journalskrivning i Take Care kommer du svara i telefon och till viss del att arbeta i vår reception, ta hand om bokningar och vara ansiktet utåt när patienter kommer till oss. Du har två medicinska sekreterare, en receptionist samt en administratör som dina närmaste kollegor.

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation. Vi värdesätter att du har god initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi söker dig som kan hålla flera bollar i luften och har lätt för att ge god service och ett gott bemötande samt tycker om att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Våra värderingar är: Omtänksamhet – Vi bemöter alla med respekt och värdighet. Professionella – Vi gör saker på rätt sätt. Engagerade- Vi har stort engagemang och gör gärna det lilla extra. Nytänkande- att hitta smarta lösningar för att ständigt förbättras

Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande

Övrigt:

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 221007 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Medicinsk sekreterare Anna Cornelius, telefon: 079-071 95 24

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Mottagningssjuksköterska till Aleris psykiatri Unga vuxna

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris psyki... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris psykiatri Unga vuxna

Aleris Psykiatri Unga vuxna präglas av stort engagemang och hög kompetens. Vi tar emot patienter i åldern 18-25 år. Det dagliga arbetet är tvärprofessionellt och genomsyras av ett nära samarbete med teamets övriga yrkesgrupper. På mottagningen erbjuder vi individuella behandlingskontakter och ett stort utbud av gruppbehandlingar. Vi har kommit långt i den digitala utvecklingen vilket ger en flexibilitet i arbetet och gagnar vår patientgrupp på flera sätt. Möjlighet till distansarbete finns.

Hos oss är den kollegiala stämningen och samarbetet viktigt. Det gör att vi har en stabil arbetsgrupp där många arbetat länge och trivs tillsammans. Vi som arbetar på mottagningen är psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeut, specialistläkare samt medicinska sekreterare, teamledare och enhetschef. Vi har en kort beslutsväg till Aleris ledning som uppmuntrar nytänkande och delaktighet i att driva verksamheten framåt för att skapa en modern och tillgänglig psykiatri.

Mottagningen ligger i en egen byggnad på Danderyds sjukhusområde. Kommunikationerna är goda och mottagningen ligger bra till. Personalen nyttjar dagligen närheten till Edsviken för lunchpromenader eller varför inte ett dopp!

Om arbetet och din utveckling
På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området. Arbetet som sjuksköterska på mottagningen är varierande och stimulerande. Utifrån kompetens finns goda möjligheter till egna behandlingskontakter samt att vara en del i vår gruppverksamhet som vi är mycket stolta över. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter så som läkemedelshantering, läkemedelsuppföljning, rådgivning, bedömning och behandling finns till viss del. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Om dig vi söker
Vi söker dig med intresse för unga vuxna, du som har ett personligt bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är van att arbeta självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid engagemang, lyhördhet gentemot patienter och kollegor samt ett gott bemötande där du bidrar till mottagningens goda stämning.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av psykiatri.

Meriterande är vidareutbildning i psykiatri samt bas- eller vidareutbildning i psykoterapi. Då vi kommit långt vad gäller digitalisering ser vi också att du är van att hantera olika former av digitala lösningar.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning med prövotid om 6 månader
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag: 3000 kr årligen
• Omfattning: Heltid, dagtid mån-fre
• Flexram

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdag är 2022-09-24 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Elin Strid. Mail: [email protected] alt tel 079-071 95 73.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Leg Psykolog

Ansök    Aug 29    Aleris Psykiatri AB    Neuropsykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Aleris Psykiatri Dandery... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Aleris Psykiatri Danderyd
är en allmänpsykiatrisk mottagning belägen i Mörby Centrum med mycket goda kommunikationer. Vi är ca 30 medarbetare bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, arbetsterapeut, skötare, administrativ personal och chefer. Vi är en mottagning med fast personal, positiv teamanda samt hög yrkesstolthet.

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill ingå i vårt team och tillsammans med oss arbeta för patienters bästa.

Om arbetet och din utveckling

Du är leg Psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av vuxna. Du har god kompetens inom neuropsykiatrisk test- och utredningsmetodik. Du har stor kännedom om differentialdiagnostik.

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation. Vi värdesätter att du har god initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi söker dig som kan hålla flera bollar i luften och har lätt för att ge god service och ett gott bemötande samt tycker om att samarbeta med andra.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av neuropsykiatriska utredningar. Du kommer även att utföra Bas- personlighet- samt allmänpsykiatriska utredningar.

Du kommer vara en av två neuropsykiatriskt inriktade psykologer.

Om dig vi söker

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, med kompetens inom neuropsykiatri och med erfarenhet av neuropsykiatrisk utredning.

Övrigt

• Anställningsform: Provanställning 6 månader som kan övergå till fast anställning.
• Arbetstid: Heltid
• Tillträde: Efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2022-09-29 men i och med att vi intervjuar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Psykolog Camilla Stenklöv på tel 08-128 89 521

Varmt välkommen med din ansökan!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Arbetsterapeut med intresse för nyinsjuknade i psykos

Ansök    Jul 12    Aleris Psykiatri AB    Arbetsterapeut
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Arbetsterapeut sökes till Psykos Nordost Söker du nya utmaningar och vill vara en del av ett engagerat multiprofessionellt team i arbetet med nyinsjuknade i psykos? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris psykiatri Psykos Nordost är en psykosenhet som består av 5 mottagningar på 4 olika ställen; Lotsa; vårt psykosteam... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Arbetsterapeut sökes till Psykos Nordost

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av ett engagerat multiprofessionellt team i arbetet med nyinsjuknade i psykos?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris psykiatri Psykos Nordost är en psykosenhet som består av 5 mottagningar på 4 olika ställen; Lotsa; vårt psykosteam för nyinsjuknade samt Danderyd psykos, Täby psykos, Åkersberga psykos och Lidingö psykos.

Lotsa och Danderyd psykosmottagning är två mottagningar som delar lokal och ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Vi söker nu en arbetsterapeut som i första hand arbetar på Lotsa men även är behjälplig för patienter från Danderyd psykos. Eventuellt kan det även bli aktuellt att vid behov ta emot patienter från Täby psykos. Psykos Nordost har i nuläget en arbetsterapeut som arbetar på Lidingö psykos och Åkersberga psykos samt en arbetsterapeut anställd på Täby psykos.

Lotsa är en av de få högspecialiserade enheterna för nyinsjuknade med psykossymtom i Sverige. Lotsa vänder sig till personer i åldrarna 18 år och uppåt boende i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun. Vi tar även emot patienter på remiss från övriga mottagningar inom Aleris psykiatri som behöver bedömning/utredning.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och samarbetar kring patienterna och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi. Alla nya patienter med psykosproblematik genomgår basutredning och därefter utvidgad utredning.

Flera i personalen har lång erfarenhet av psykosvård. Detta är ett engagerat team som, förutom arbetsterapeut, består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykolog och medicinsk sekreterare.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi kommer under hösten tillämpa ett nytt arbetssätt som bl.a. innebär att arbetsterapeut kommer att åka på en hel del hembesök tillsammans med övrig personal. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov. För en god övergång från slutenvård till öppenvård besöker vi därför patienter på avdelningarna ibland.

Inom Psykos Nordost bemöter vi både patienterna och varandra på ett värdigt sätt oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionshinder eller ålder.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är Arbetsterapeut och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård eller övrig psykiatri. Meriterande om du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som arbetsterapeut ingår sedvanliga arbetsterapeutiska uppgifter inom psykiatri, att samverka med övriga teamet för att kartlägga patientens behov och förmågor och därmed bidra till en sammanhängande utredning och vård. Som arbetsterapeut kommer du även ha funktionen som fast vårdkontakt (FVK) för ett visst antal patienter, liksom sjuksköterskorna och kuratorerna har.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som arbetsterapeut och arbeta tillsammans i ett trevligt team. För oss är god arbetsmiljö nyckeln till att kunna ge patienterna en god vård.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning)
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Aleris Psykiatri, heldygnsvård avd 151, med placer

En del av Aleris Psykiatri AB Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas. Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar ... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas.

Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård. vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är engagerade i ett långsiktigt utvecklingsarbete med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen. Vi arbetar med att ta fram digitala stödsystem för vårdprocesser och dokumentation. Det är viktigt för oss att i vårt fortsatta utvecklingsarbete tillvarata och stärka medarbetarnas kompetens och engagemang.

Om heldygnsvården i Aleris Psykiatri
Avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning lokaliserad på Danderyds sjukhus.

Avdelningen erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen tvångsvård. På avdelningarna arbetar förutom sjuksköterskor även skötare, läkare, kurator, köksbiträde och sekreterare. På avdelningen råder hög trivsel, ett lagom arbetstempo och vi erbjuder en god introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Till avdelningen hör ett mobilt team, MÖT 151. Teamet fungerar som en brygga mellan heldygnsvården och öppenvårdsmottagningarna. MÖT 151 bemannas av skötare från avdelningen. De utför telefon/videouppföljningar, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar.

Om arbetet
Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som medicindelning, provtagning, observation, rapportering, dokumentation, stödjande samtal och samordning. Bedömningar samt beslut om omvårdnadsinsatser ingår också i vårt dagliga arbete. Samverkan med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell vård- och omvårdnadsplan skrivs för varje patient.

I samarbete med Centrum för Psykiatriforskning arbetar vi efter modellen Ett samtal om dagen.

Om dig vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri eller erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård/psykiatrisk akutverksamhet men vi välkomnar även en ansökan från dig som nyutexaminerad och är intresserad av psykiatri. Körkort är en merit men inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och har du erfarenhet från journalsystemet Take Care är det bra.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-08-05 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande enhetschef Frida Astner 08-128 89 164 eller enhetschef Ellinor Pantefors på tel. 0790 719163.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Arbetsterapeut med intresse för nyinsjuknade i psykos

Ansök    Aug 16    Aleris Psykiatri AB    Arbetsterapeut
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Arbetsterapeut sökes till Psykos Nordost Söker du nya utmaningar och vill vara en del av ett engagerat multiprofessionellt team i arbetet med nyinsjuknade i psykos? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris psykiatri Psykos Nordost är en psykosenhet som består av 5 mottagningar på 4 olika ställen; Lotsa; vårt psykosteam... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Arbetsterapeut sökes till Psykos Nordost

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av ett engagerat multiprofessionellt team i arbetet med nyinsjuknade i psykos?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris psykiatri Psykos Nordost är en psykosenhet som består av 5 mottagningar på 4 olika ställen; Lotsa; vårt psykosteam för nyinsjuknade samt Danderyd psykos, Täby psykos, Åkersberga psykos och Lidingö psykos.

Lotsa och Danderyd psykosmottagning är två mottagningar som delar lokal och ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Vi söker nu en arbetsterapeut som i första hand arbetar på Lotsa men även är behjälplig för patienter från Danderyd psykos. Eventuellt kan det även bli aktuellt att vid behov ta emot patienter från Täby psykos. Psykos Nordost har i nuläget en arbetsterapeut som arbetar på Lidingö psykos och Åkersberga psykos samt en arbetsterapeut anställd på Täby psykos.

Lotsa är en av de få högspecialiserade enheterna för nyinsjuknade med psykossymtom i Sverige. Lotsa vänder sig till personer i åldrarna 18 år och uppåt boende i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun. Vi tar även emot patienter på remiss från övriga mottagningar inom Aleris psykiatri som behöver bedömning/utredning.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och samarbetar kring patienterna och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi. Alla nya patienter med psykosproblematik genomgår basutredning och därefter utvidgad utredning.

Flera i personalen har lång erfarenhet av psykosvård. Detta är ett engagerat team som, förutom arbetsterapeut, består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykolog och medicinsk sekreterare.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi kommer under hösten tillämpa ett nytt arbetssätt som bl.a. innebär att arbetsterapeut kommer att åka på en hel del hembesök tillsammans med övrig personal. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov. För en god övergång från slutenvård till öppenvård besöker vi därför patienter på avdelningarna ibland.

Inom Psykos Nordost bemöter vi både patienterna och varandra på ett värdigt sätt oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionshinder eller ålder.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är Arbetsterapeut och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård eller övrig psykiatri. Meriterande om du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som arbetsterapeut ingår sedvanliga arbetsterapeutiska uppgifter inom psykiatri, att samverka med övriga teamet för att kartlägga patientens behov och förmågor och därmed bidra till en sammanhängande utredning och vård. Som arbetsterapeut kommer du även ha funktionen som fast vårdkontakt (FVK) för ett visst antal patienter, liksom sjuksköterskorna och kuratorerna har.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som arbetsterapeut och arbeta tillsammans i ett trevligt team. För oss är god arbetsmiljö nyckeln till att kunna ge patienterna en god vård.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning)
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska till Unga vuxna

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Sjuksköterska till Aleris Unga vuxna På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värder... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Sjuksköterska till Aleris Unga vuxna

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om oss, arbetet och din utveckling

Aleris Psykiatri Unga vuxna präglas av stort engagemang och hög kompetens. Vi tar emot patienter i åldern 18-25 år. Det dagliga arbetet är tvärprofessionellt och genomsyras av ett nära samarbete med teamets övriga yrkesgrupper. På mottagningen erbjuder vi individuella behandlingskontakter och ett stort utbud av gruppbehandlingar. Vi har kommit långt i den digitala utvecklingen vilket ger en flexibilitet i arbetet och gagnar vår patientgrupp på flera sätt.

Hos oss är den kollegiala stämningen och samarbetet viktigt. Det gör att vi har en stabil arbetsgrupp där många arbetat länge och trivs tillsammans. Vi som arbetar på mottagningen är psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeut, specialistläkare samt medicinska sekreterare, teamledare, enhetschef och biträdande enhetschef. Vi har en kort beslutsväg till Aleris ledning som uppmuntrar nytänkande och delaktighet i att driva verksamheten framåt för att skapa en modern och tillgänglig psykiatri.

Mottagningen ligger i en egen byggnad på Danderyds sjukhusområde. Kommunikationerna är goda och mottagningen ligger bra till. Personalen nyttjar dagligen närheten till Edsviken för lunchpromenader eller varför inte ett dopp!

Arbetet som sjuksköterska på mottagningen är varierande och stimulerande. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter så som läkemedelshantering, läkemedelsuppföljning, rådgivning, bedömning och behandling. Utifrån kompetens finns goda möjligheter till egna behandlingskontakter samt att vara en del i vår gruppverksamhet som vi är mycket stolta över.

Om dig vi söker

Vi söker dig med intresse för unga vuxna, du som har ett personligt bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är van att arbeta självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid engagemang, lyhördhet gentemot patienter och kollegor samt ett gott bemötande där du bidrar till mottagningens goda stämning.

Bakgrund

Leg. Sjuksköterska med erfarenhet av psykiatriskt mottagningsarbete. Meriterande är vidareutbildning i psykiatri samt bas- eller vidareutbildning i psykoterapi. Då vi kommit långt vad gäller digitalisering ser vi också att du är van att hantera olika former av digitala lösningar.

Övrigt

· Anställningsform: Tillsvidareanställning med prövotid om 6 månader

· Tillträde enligt överenskommelse

· Omfattning: Heltid, dagtid mån-fre

· Flexram

· 3000 kr i årligt friskvårdsbidrag

· Individuell lönesättning

· Kollektivavtal och försäkringar

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter i vårat rekryteringsverktyg på denna sida.

Sista ansökningsdag är 2022-05-11 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag Visa mindre

Specialistsjuksköterska Psykiatri

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Psyk... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Psykiatri Danderyd allmän

Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år. Mottagningen erbjuder bedömningar, utredningar samt behandlingar av olika psykiatriska tillstånd och frågeställningar. På vår mottagning arbetar 30 medarbetare med olika kompetenser så som läkare psykologer psykoterapeuter sjuksköterskor administrativ personal samt skötare och arbetsterapeut. Vi söker nu en specialistsjuksköterska för att utöka vår fina verksamhet med. Vi har ständigt vårdkvalitet och en god arbetsmiljö i fokus och söker nu dig som vill bli en av oss. Vi använder oss av journalsystemet Take Care. Vår mottagning är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via buss och tunnelbana.

Om arbetet och din utveckling
Arbetet som sjuksköterska hos oss är stimulerande och omväxlande. Du kommer arbeta självständigt men alltid ha ett stöd i ditt team och dina kompetenta och erfarna kollegor. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är enligt nedan:

• Vårdplanering
• Uppföljning läkemedelsbehandling och viss provtagning
• Rådgivning och recepthantering
• Samtalsbehandling, ev gruppbehandling
• Årskontroller

Om dig vi söker
Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och håller en hög professionell nivå. Du är flexibel och ser vikten av noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda relationer och bidrar till vår utveckling av verksamheten. Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom psykiatri. Steg 1 är meriterande. Arbetet ställer krav på god förmåga att planera och organisera och arbeta självständigt samt god förmåga att samverka i team.

Bakgrund
Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag om 3000 kronor per år

Ansökan och kontakt
Är du vår nya kollega? Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är 2022-06-16 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ssk och bitr enhetschef Charlotte Olofsson på telefon 079-0719544

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Medicinsk sekterare

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Vi erbjuder Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare och administratörer som annan vårdpersonal inom verksamheten. Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom s... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare och administratörer som annan vårdpersonal inom verksamheten.

Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Vi söker

Den medarbetare vi söker är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att skriva, ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete.

För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen och du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete.

Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.

Examen som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör är ett krav. Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt.

Erfarenhet av journalsystemet Take Care är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Kontinuerlig utveckling av arbetssätt och metoder är del av vår arbetsvardag.

Aleris Psykiatri Danderyd Unga vuxna & Neuropsykiatri

På vår mottagning finns möjligheter att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Mottagningen är organiserad i tre olika vårdteam.

• En allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till patienter mellan 18 och 25 år. Vi bedriver utredning, bedömning och behandling för ungdomar huvudsakligen boende i kommunerna Danderyd, Täby, Åkersberga, Vallentuna, Lidingö och Vaxholm.
• En neuropsykiatrisk specialistmottagning som genomför neuropsykiatriska utredningar av unga vuxna och vuxna patienter med komplexa frågeställningar och vårdbehov. Även viss behandling erbjuds i gruppformat.
• Ett specialistteam som erbjuder DBT (Dialektisk beteendeterapi) för vuxna patienter med emotionell instabilitet.

Mottagningen är belägen på sjukhusområdet i Danderyd i trevliga lokaler med god tillgänglighet.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning

• Tillträde: Enligt överenskommelse

• Individuell lönesättning

• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.

Sista ansökningsdag är 2022-06-10

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Louise Frödell Larsson, [email protected] eller på 0790719579. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Lotsa -Psykosmottagning för nyinsjuknade

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm. Psykos Nordost består av 5 mottagningar; Lotsa, Danderyd psykos, Lidingö psykos, Täby p... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm. Psykos Nordost består av 5 mottagningar; Lotsa, Danderyd psykos, Lidingö psykos, Täby psykos och Åkersberga psykos. Lotsa ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Danderyd psykosmottagning.

Lotsa är en av de få högspecialiserade enheterna för nyinsjuknade med psykossymtom i Sverige. Lotsa vänder sig till personer i åldrarna 18 år och uppåt boende i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun. Vi tar även emot patienter från övriga mottagningar inom Aleris psykiatri som behöver bedömning/utredning.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och samarbetar kring patienterna och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi. Alla nya patienter med psykosproblematik genomgår basutredning och därefter utvidgad utredning.

Flera i personalen har lång erfarenhet av psykosvård. Detta är ett engagerat team, som består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykolog, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Inom Psykos Nordost bemöter vi både patienterna och varandra på ett värdigt sätt oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionshinder eller ålder.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete, är specialistsjuksköterska inom psykiatri samt om du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Arbetsuppgifter består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad i samband med utredning och diagnossättning, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

För oss är god arbetsmiljö nyckeln till att kunna ge patienterna en god vård. Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354, [email protected] eller biträdande Enhetschef/kurator Jenny Larsson på tel nr 08-12889581, [email protected]

Hoppas att vi hörs!

--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Aleris Psykiatri Dander... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Aleris Psykiatri Danderyd, är en allmänpsykiatriskt mottagning belägen i Mörby Centrum med mycket goda kommunikationer. Vi är ca 30 medarbetare bestående av Medicinska sekreterare, adminpersonal, läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, arbetsterapeut, skötare och chefer. Vi är en mottagning med fast personal, positiv teamanda samt hög yrkesstolthet.

Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter med journalskrivning i Take Care kommer du svara i telefon och till viss del att arbeta i vår reception, ta hand om bokningar och vara ansiktet utåt när patienter kommer till oss. Du har två medicinska sekreterare, en receptionist samt en administratör som dina närmaste kollegor.

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation. Vi värdesätter att du har god initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi söker dig som kan hålla flera bollar i luften och har lätt för att ge god service och ett gott bemötande samt tycker om att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Våra värderingar är: Omtänksamhet – Vi bemöter alla med respekt och värdighet. Professionella – Vi gör saker på rätt sätt. Engagerade- Vi har stort engagemang och gör gärna det lilla extra. Nytänkande- att hitta smarta lösningar för att ständigt förbättras

Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande

Övrigt:

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid
• Tillträde: enlig överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 220529 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Jessika Exner, telefon: 079-0719504

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Arbetsterapeut med intresse för nyinsjuknade i psykos

Ansök    Maj 6    Aleris Psykiatri AB    Arbetsterapeut
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Arbetsterapeut sökes till Psykos Nordost Söker du nya utmaningar och vill vara en del av ett engagerat multiprofessionellt team i arbetet med nyinsjuknade i psykos? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris psykiatri Psykos Nordost är en psykosenhet som består av 5 mottagningar; Lotsa; vårt psykosteam för nyinsjuknade s... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Arbetsterapeut sökes till Psykos Nordost

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av ett engagerat multiprofessionellt team i arbetet med nyinsjuknade i psykos?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris psykiatri Psykos Nordost är en psykosenhet som består av 5 mottagningar; Lotsa; vårt psykosteam för nyinsjuknade samt Danderyd psykos, Täby psykos, Åkersberga psykos och Lidingö psykos.

Lotsa och Danderyd psykosmottagning är två mottagningar som delar lokal och ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Vi söker nu en arbetsterapeut som i första hand arbetar på Lotsa men även är behjälplig för patienter från Danderyd psykos. Eventuellt kan det även bli aktuellt att vid behov ta emot patienter från Täby psykos. Psykos Nordost har i nuläget en arbetsterapeut som kommer arbeta på Lidingö psykos och Åkersberga psykos samt en arbetsterapeut anställd på Täby psykos.

Lotsa är en av de få högspecialiserade enheterna för nyinsjuknade med psykossymtom i Sverige. Lotsa vänder sig till personer i åldrarna 18 år och uppåt boende i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun. Vi tar även emot patienter på remiss från övriga mottagningar inom Aleris psykiatri som behöver bedömning/utredning.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och samarbetar kring patienterna och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi. Alla nya patienter med psykosproblematik genomgår basutredning och därefter utvidgad utredning.

Flera i personalen har lång erfarenhet av psykosvård. Detta är ett engagerat team som, förutom arbetsterapeut, består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykolog och medicinsk sekreterare.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Inom Psykos Nordost bemöter vi både patienterna och varandra på ett värdigt sätt oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionshinder eller ålder.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är Arbetsterapeut och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård eller övrig psykiatri. Meriterande om du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som arbetsterapeut ingår sedvanliga arbetsterapeutiska uppgifter inom psykiatri, att samverka med övriga teamet för att kartlägga patientens behov och förmågor och därmed bidra till en sammanhängande utredning och vård. Som arbetsterapeut kommer du även ha funktionen som fast vårdkontakt (FVK) för ett visst antal patienter, liksom sjuksköterskorna och kuratorerna har.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som arbetsterapeut och arbeta tillsammans i ett trevligt team. För oss är god arbetsmiljö nyckeln till att kunna ge patienterna en god vård.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning)
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm. Psykos Nordost består av 5 mottagningar; Danderyd psykos, Lotsa, Lidingö psykos, Täby psykos och Åkersberga psyk... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm. Psykos Nordost består av 5 mottagningar; Danderyd psykos, Lotsa, Lidingö psykos, Täby psykos och Åkersberga psykos. Danderyd psykos ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Lotsa, psykosmottagningen för nyinsjuknade.

Danderyd psykosmottagning är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som ansvarar för psykosvården för personer över 18 år boende huvudsakligen i Danderyds och Vaxholms kommun. Patienterna har oftast lång kontakt med mottagningen och här är kontinuitet, trygghet, tillit och flexibilitet viktigt.

Teamet kommer att bestå av tre sjuksköterskor en läkare. Vi samarbetar även med personalen på Lotsa, där även kuratorer, psykolog och arbetsterapeut arbetar.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, där man själv till viss del kan lägga upp sitt arbete. Vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök eller besök på annan plats. Vi erbjuder även grupper, såsom teatergrupp, träningsgrupp och promenadgrupp. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Inom Psykos Nordost bemöter vi både patienterna och varandra på ett värdigt sätt oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionshinder eller ålder.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete och är specialistsjuksköterska inom psykiatri. B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Varje sjuksköterska har funktionen som fast vårdkontakt till ett visst antal patienter. Arbetsuppgifterna består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

För oss är god arbetsmiljö nyckeln till att kunna ge patienterna en god vård. Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354, [email protected] eller biträdande Enhetschef/kurator Jenny Larsson på tel nr 08-12889581, [email protected]

Hoppas att vi hörs!

--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska till Unga vuxna

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Sjuksköterska till Aleris Unga vuxna På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värder... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Sjuksköterska till Aleris Unga vuxna

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om oss, arbetet och din utveckling

Aleris Psykiatri Unga vuxna präglas av stort engagemang och hög kompetens. Vi tar emot patienter i åldern 18-25 år. Det dagliga arbetet är tvärprofessionellt och genomsyras av ett nära samarbete med teamets övriga yrkesgrupper. På mottagningen erbjuder vi individuella behandlingskontakter och ett stort utbud av gruppbehandlingar. Vi har kommit långt i den digitala utvecklingen vilket ger en flexibilitet i arbetet och gagnar vår patientgrupp på flera sätt.

Hos oss är den kollegiala stämningen och samarbetet viktigt. Det gör att vi har en stabil arbetsgrupp där många arbetat länge och trivs tillsammans. Vi som arbetar på mottagningen är psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeut, specialistläkare samt medicinska sekreterare, teamledare, enhetschef och biträdande enhetschef. Vi har en kort beslutsväg till Aleris ledning som uppmuntrar nytänkande och delaktighet i att driva verksamheten framåt för att skapa en modern och tillgänglig psykiatri.

Mottagningen ligger i en egen byggnad på Danderyds sjukhusområde. Kommunikationerna är goda och mottagningen ligger bra till. Personalen nyttjar dagligen närheten till Edsviken för lunchpromenader eller varför inte ett dopp!

Arbetet som sjuksköterska på mottagningen är varierande och stimulerande. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter så som läkemedelshantering, läkemedelsuppföljning, rådgivning, bedömning och behandling. Utifrån kompetens finns goda möjligheter till egna behandlingskontakter samt att vara en del i vår gruppverksamhet som vi är mycket stolta över.

Om dig vi söker

Vi söker dig med intresse för unga vuxna, du som har ett personligt bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är van att arbeta självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid engagemang, lyhördhet gentemot patienter och kollegor samt ett gott bemötande där du bidrar till mottagningens goda stämning.

Bakgrund

Leg. Sjuksköterska med erfarenhet av psykiatriskt mottagningsarbete. Meriterande är vidareutbildning i psykiatri samt bas- eller vidareutbildning i psykoterapi. Då vi kommit långt vad gäller digitalisering ser vi också att du är van att hantera olika former av digitala lösningar.

Övrigt

· Anställningsform: Tillsvidareanställning med prövotid om 6 månader

· Tillträde enligt överenskommelse

· Omfattning: Heltid, dagtid mån-fre

· Flexram

· 3000 kr i årligt friskvårdsbidrag

· Individuell lönesättning

· Kollektivavtal och försäkringar

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter i vårat rekryteringsverktyg på denna sida.

Sista ansökningsdag är 2022-05-11 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag Visa mindre

Timanställd sjuksköterska sökes till Aleris Psykiatri, heldygnsvård avd 150

En del av Aleris Psykiatri AB Vi söker timanställda sjuksköterskor, för anställning omgående och till sommaren. Om heldygnsvården i Aleris Psykiatri Avdelning 150 är en avdelning för patienter med psykosdiagnoser och avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning. Båda avdelningarna är lokaliserade på Danderyds sjukhus. Avdelningarna erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kom... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB

Vi söker timanställda sjuksköterskor, för anställning omgående och till sommaren.

Om heldygnsvården i Aleris Psykiatri
Avdelning 150 är en avdelning för patienter med psykosdiagnoser och avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning. Båda avdelningarna är lokaliserade på Danderyds sjukhus.

Avdelningarna erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen tvångsvård. På avdelningarna arbetar förutom sjuksköterskor även skötare, läkare, kurator och sekreterare.

Till avdelningarna hör mobila team, MÖT 150 och MÖT 151. Teamen fungerar som brygga mellan avdelningarnas heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna. MÖT 150/151 bemannas av sjuksköterskor och skötare från avdelningarna och finns intresse så har du som sjuksköterska möjlighet att tjänstgöra även där. De utför telefonuppföljningar, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar.

På avdelningarna råder hög trivsel, ett lagom arbetstempo och vi erbjuder en god introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Många av våra timanställda arbetar på båda avdelningarna men det finns möjlighet att utifrån det du är intresserad av att välja var du vill arbeta.

Om arbetet
Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som medicindelning, provtagning, observation, rapportering, dokumentation, stödjande samtal och samordning. Bedömningar samt beslut om omvårdnadsinsatser ingår också i vårt dagliga arbete. Samverkan med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell vårdplan skrivs för varje patient.

I samarbete med Centrum för Psykiatriforskning arbetar vi efter modellen Ett samtal om dagen. Avdelning 150 erbjuder självvald inläggning, något som även avdelning 151 ska börja arbeta med framöver.

Om dig vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri eller erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård/psykiatrisk akutverksamhet men vi välkomnar även en ansökan från dig som nyutexaminerad och är intresserad av psykiatri. Körkort är en merit men inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och har du erfarenhet från journalsystemet Take Care är det bra.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-04-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Danielson (avd 150) på tel. 0790 719170 eller Ellinor Pantefors (avd 151) på tel. 0790 719163.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska till Aleris psykiatri, vikariat

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Vi söker en sjuksköterska till ett vikariat. Om Aleris Psykiatri avdelning 150 Avdelning 150 är en avdelning för patienter med psykosdiagnoser. Avdelningen är lokaliserad på Danderyds sjukhus. Avdelningen erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen tvångsvård. På avdelningen a... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Vi söker en sjuksköterska till ett vikariat.

Om Aleris Psykiatri avdelning 150
Avdelning 150 är en avdelning för patienter med psykosdiagnoser. Avdelningen är lokaliserad på Danderyds sjukhus.

Avdelningen erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen tvångsvård.

På avdelningen arbetar förutom sjuksköterskor även skötare, läkare, kurator och sekreterare.

Till avdelningen hör ett mobilt team, MÖT 150. Teamet fungerar som brygga mellan avdelningens heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna. MÖT 150 bemannas av sjuksköterskor och skötare från avdelningen och vi ser gärna att du som sjuksköterska tjänstgör även där. De utför telefonuppföljningar, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar.

På avdelningen råder hög trivsel, låg personalomsättning, ett lagom arbetstempo och vi erbjuder en god introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Vi söker nu en sjuksköterska för ett vikariat. Vikariatet är på heltid och sträcker sig från 1/6 2022 fram till 31/8 2023.

Om arbetet
Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som medicindelning, provtagning, observation, rapportering, dokumentation, stödjande samtal och samordning. Bedömningar samt beslut om omvårdnadsinsatser ingår också i vårt dagliga arbete. Samverkan med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell vårdplan skrivs för varje patient.

I samarbetet med Centrum för Psykiatriforskning arbetar vi med modellen Ett samtal om dagen och vi erbjuder även självvald inläggning.

Om dig vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri eller erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård/psykiatrisk akutverksamhet men vi välkomnar även en ansökan från dig som är intresserad av psykiatri. Körkort är en merit men inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och har du erfarenhet från journalsystemet Take Care är det bra.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-05-02 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jonathan Danielson på tel. 0790 719170 eller på mejl [email protected]

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Leg psykolog/ leg psykoterapeut sökes till ny dagsjukvårdssatsning inom Ale

Ansök    Feb 25    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Är du legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med KBT-kompetens och intresserad av att vara med och sätta din prägel på en nystartad dagsjukvård för tidsbegränsad behandling av sviktande och slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter? I sådana fall är du välkommen att söka dig till oss. Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiolo... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Är du legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med KBT-kompetens och intresserad av att vara med och sätta din prägel på en nystartad dagsjukvård för tidsbegränsad behandling av sviktande och slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter? I sådana fall är du välkommen att söka dig till oss.

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Organisationen är inne i en stark utvecklingsfas.

Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård. vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är engagerade i ett långsiktigt utvecklingsarbete med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen. Vi arbetar med att ta fram digitala stödsystem för vårdprocesser och dokumentation. Det är viktigt för oss att i vårt fortsatta utvecklingsarbete tillvarata och stärka medarbetarnas kompetens och engagemang.

Dagsjukvård

Som ett steg i vår utveckling av verksamheten och ambitionen att leda utvecklingen för en effektiv och tillgänglig vård så startar vi nu en dagsjukvård på Danderyds sjukhus för att kunna möta sviktande slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter med strukturerade behandlings- och stödinsatser. Syftet är att vara ett komplement till ordinarie öppenvård med möjlighet att med mer intensiva insatser kunna upprätthålla och förstärka patientens autonomi och funktion och därmed förebygga behov av inläggning inom heldygnsvården samtidigt som insatsen möjliggör ett mer stabilt och långsiktigt vårdåtagande inom öppenvården.

Patienterna har en tidsbegränsad kontakt med dagsjukvården som bedrivs vardagar 8–17 och baseras på gruppbehandling med möjlighet till separat uppföljning och besök till bland annat läkare och kurator. Vi har mobila öppenvårdsteam som kan möta upp patienterna kvällar och helger.

Medarbetare

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team, är utvecklingsorienterad och vill delta i verksamhetsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med gruppbehandling, särskilt utifrån Unified protocol och DBT.

Leg psykolog alternativt leg psykoterapeut med KBT-kompetens
Huvudansvar för förmiddagsgruppen med fokus på känsloregleringsfärdigheter utifrån Unified Protocol. Ansvar för att uppdatera och anpassa material, även att hålla i enskilda besök på förmiddagen och som en del i teamet finnas som en resurs för varandra.

Handledning
Vi erbjuder fortlöpande handledning i behandlings- och utvecklingsarbetet

Förmåner
Flextid, pension enligt kollektivavtal samt friskvård á 3000kr/år. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Urval
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster.

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstid per vecka 20-40 timmar/vecka

Tillträdesdatum 220401 eller enligt överenskommelse

För information

Christian Johansson Fagerlind
Verksamhetschef, verksamhetsområde 2
[email protected]

Linda Fridén
Leg psykolog, verksamhetsutvecklare
[email protected]

Karin Jacobson
HR specialist
[email protected] Visa mindre

Specialistläkare Psykiatri

Ansök    Mar 14    Aleris Psykiatri AB    Specialistläkare
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Överläkare till Aleris psykiatri Unga vuxna På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Överläkare till Aleris psykiatri Unga vuxna

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om oss, arbetet och din utveckling

Aleris Psykiatri Unga vuxna präglas av stort engagemang och hög kompetens. Vi tar emot patienter i åldern 18-25 år. Som överläkare deltar du i hela vårdprocessen med basutredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinsk behandling. Det dagliga arbetet är tvärprofessionellt och genomsyras av ett nära samarbete med teamets övriga yrkesgrupper. På mottagningen erbjuder vi individuella behandlingskontakter och ett stort utbud av gruppbehandlingar. Vi har kommit långt i den digitala utvecklingen vilket ger en flexibilitet i arbetet och gagnar vår patientgrupp på flera sätt. Förutom det kollegiala utbytet så som teamhandledning har vi även regelbundet intern- och extern handledning.

Hos oss är den kollegiala stämningen och samarbetet viktigt. Det gör att vi har en stabil arbetsgrupp där många arbetat länge och trivs tillsammans. Vi som arbetar på mottagningen är leg psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeut, specialistläkare samt medicinska sekreterare, teamledare, enhetschef och biträdande enhetschef. Vi har en kort beslutsväg till Aleris ledning som uppmuntrar nytänkande och delaktighet i att driva verksamheten framåt för att skapa en modern och tillgänglig psykiatri.

Mottagningen ligger i en egen byggnad på Danderyds sjukhusområde. Kommunikationerna är goda och geografiskt ligger vi nära så väl våra slutenvårdsavdelningar som vår jourverksamhet. Personalen nyttjar dagligen närheten till Edsviken för lunchpromenader eller varför inte ett dopp!

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig med intresse för unga vuxna, du som har ett personligt bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är van att arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt och är en trygg kliniker. Du ser vikten av det tvärprofessionella utbytet och samarbetet och fungerar bra i team. Vi lägger stor vikt vid engagemang, lyhördhet gentemot patienter och kollegor samt ett gott bemötande där du bidrar till mottagningens goda stämning.

Bakgrund
Specialistläkare i psykiatri med klinisk erfarenhet av psykiatrisk öppenvård. Du är professionell och upprätthåller hög kvalité i patientarbetet. Då vi kommit långt vad gäller digitalisering ser vi också att du är van att hantera olika former av digitala lösningar.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare med prövotid om 6 månader
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal och försäkringar

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter i vårat rekryteringsverktyg på denna sida.

Sista ansökningsdag är 2022-04-08 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Timanställd sjuksköterska sökes till Aleris Psykiatri, heldygnsvård avd 150

En del av Aleris Psykiatri AB Vi söker timanställda sjuksköterskor, för anställning omgående och till sommaren. Om heldygnsvården i Aleris Psykiatri Avdelning 150 är en avdelning för patienter med psykosdiagnoser och avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning. Båda avdelningarna är lokaliserade på Danderyds sjukhus. Avdelningarna erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kom... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB

Vi söker timanställda sjuksköterskor, för anställning omgående och till sommaren.

Om heldygnsvården i Aleris Psykiatri
Avdelning 150 är en avdelning för patienter med psykosdiagnoser och avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning. Båda avdelningarna är lokaliserade på Danderyds sjukhus.

Avdelningarna erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen tvångsvård. På avdelningarna arbetar förutom sjuksköterskor även skötare, läkare, kurator och sekreterare.

Till avdelningarna hör mobila team, MÖT 150 och MÖT 151. Teamen fungerar som brygga mellan avdelningarnas heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna. MÖT 150/151 bemannas av sjuksköterskor och skötare från avdelningarna och finns intresse så har du som sjuksköterska möjlighet att tjänstgöra även där. De utför telefonuppföljningar, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar.

På avdelningarna råder hög trivsel, ett lagom arbetstempo och vi erbjuder en god introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Många av våra timanställda arbetar på båda avdelningarna men det finns möjlighet att utifrån det du är intresserad av att välja var du vill arbeta.

Om arbetet
Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som medicindelning, provtagning, observation, rapportering, dokumentation, stödjande samtal och samordning. Bedömningar samt beslut om omvårdnadsinsatser ingår också i vårt dagliga arbete. Samverkan med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell vårdplan skrivs för varje patient.

I samarbete med Centrum för Psykiatriforskning arbetar vi efter modellen Ett samtal om dagen. Avdelning 150 erbjuder självvald inläggning, något som även avdelning 151 ska börja arbeta med framöver.

Om dig vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri eller erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård/psykiatrisk akutverksamhet men vi välkomnar även en ansökan från dig som nyutexaminerad och är intresserad av psykiatri. Körkort är en merit men inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och har du erfarenhet från journalsystemet Take Care är det bra.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-04-19 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Danielson (avd 150) på tel. 0790 719170 eller Ellinor Pantefors (avd 151) på tel. 0790 719163.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning

Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län. Aleris psykiatri Danderyd psykos är en av 5 mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Danderyd psykosmottagning ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Lotsa, psykosmottagningen för nyinsjuknade.

Danderyd psykosmottagning är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som ansvarar för psykosvården för personer över 18 år boende huvudsakligen i Danderyds och Vaxholms kommun.

Teamet består för tillfället av två sjuksköterskor en läkare och en case manager. Vi samarbetar även med personalen på Lotsa, som finns i samma korridor.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete och är specialistsjuksköterska inom psykiatri. B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Arbetsuppgifter består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /Specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Timanställd skötare sökes till Aleris Psykiatri, heldygnsvård avd 150 & 151

En del av Aleris Psykiatri AB Vi söker timanställda skötare, för anställning omgående och till sommaren. Om heldygnsvården i Aleris Psykiatri Avdelning 150 är en avdelning för patienter med psykosdiagnoser och avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning. Båda avdelningarna är lokaliserade på Danderyds sjukhus. Avdelningarna erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. Al... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB

Vi söker timanställda skötare, för anställning omgående och till sommaren.

Om heldygnsvården i Aleris Psykiatri
Avdelning 150 är en avdelning för patienter med psykosdiagnoser och avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning. Båda avdelningarna är lokaliserade på Danderyds sjukhus.

Avdelningarna erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen tvångsvård. På avdelningarna arbetar förutom skötare även sjuksköterskor, läkare, kurator och sekreterare.

Till avdelningarna hör mobila team, MÖT 150 och MÖT 151. Teamen fungerar som brygga mellan avdelningarnas heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna. MÖT 150/151 bemannas av sjuksköterskor och skötare från avdelningarna och finns intresse så har du som skötare möjlighet att tjänstgöra även där. De utför telefonuppföljningar, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar.

På avdelningarna råder hög trivsel, ett lagom arbetstempo och vi erbjuder en god introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Många av våra timanställda arbetar på båda avdelningarna men det finns möjlighet att utifrån det du är intresserad av att välja var du vill arbeta.

Om arbetet
Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som provtagning, kontroller, observation, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stöttning till ADL och aktiviteter (fysisk aktivitet/promenader), dokumentation och stödjande samtal. Samverkan med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell vårdplan skrivs för varje patient.

I samarbete med Centrum för Psykiatriforskning arbetar vi efter modellen Ett samtal om dagen. Avdelning 150 erbjuder självvald inläggning, något som även avdelning 151 ska börja arbeta med framöver.

Om dig vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare. Vi tar också emot ansökan från dig som studerar på exempelvis läkar-, sjuksköterske- eller psykologprogrammet (med erfarenhet av omvårdnad). Vi ser gärna att du har erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård eller psykiatrisk akutverksamhet. Körkort är en merit men inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och har du erfarenhet från journalsystemet Take Care är det bra.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-04-19 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Danielson (avd 150) på tel. 0790 719170 eller Ellinor Pantefors (avd 151) på tel. 0790 719163.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Sjuksköterska sökes till Danderyd psykosmottagning

Söker du nya utmaningar och vill vara vår nya sjuksköterska på Danderyd psykosmottagning?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län. Aleris psykiatri Danderyd psykos är en av 5 mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Danderyd psykosmottagning ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Lotsa, psykosmottagningen för nyinsjuknade.

Danderyd psykosmottagning är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som ansvarar för psykosvården för personer över 18 år boende huvudsakligen i Danderyds och Vaxholms kommun.

Teamet består för tillfället av två sjuksköterskor en läkare och en case manager. Vi samarbetar även med personalen på Lotsa, som finns i samma korridor.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete och är specialistsjuksköterska inom psykiatri. B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Arbetsuppgifter består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /Specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Lotsa -Psykosmottagning för nyinsjuknade

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Sjuksköterska sökes till Lotsa -Psykosmottagning för nyinsjuknade Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Sjuksköterska sökes till Lotsa -Psykosmottagning för nyinsjuknade

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län. Aleris psykiatri Lotsa är en av 5 mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Lotsa ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Danderyd psykosmottagning.

Lotsa är en av de få högspecialiserade enheterna för nyinsjuknade med psykossymtom i Sverige. Lotsa vänder sig till personer över 18år boende i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och har ett nära samarbete kring patienten och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi.

Flera i personalen har lång erfarenhet av psykosvård och vissa har jobbat längre tid på mottagningen men teamet har även flera relativt nya tillskott och har senaste tiden implementerat nya arbetssätt med nya rutiner. Teamet består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykolog, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete främst på mottagningen men även genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete, är specialistsjuksköterska inom psykiatri samt om du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Arbetsuppgifter består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad i samband med utredning och diagnossättning, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Lotsa -Psykosmottagning för nyinsjuknade

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Sjuksköterska sökes till Lotsa -Psykosmottagning för nyinsjuknade Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Sjuksköterska sökes till Lotsa -Psykosmottagning för nyinsjuknade

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län. Aleris psykiatri Lotsa är en av 5 mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Lotsa ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Danderyd psykosmottagning.

Lotsa är en av de få högspecialiserade enheterna för nyinsjuknade med psykossymtom i Sverige. Lotsa vänder sig till personer över 18år boende i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och har ett nära samarbete kring patienten och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi.

Flera i personalen har lång erfarenhet av psykosvård och vissa har jobbat längre tid på mottagningen men teamet har även flera relativt nya tillskott och har senaste tiden implementerat nya arbetssätt med nya rutiner. Teamet består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykolog, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete främst på mottagningen men även genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete, är specialistsjuksköterska inom psykiatri samt om du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Arbetsuppgifter består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad i samband med utredning och diagnossättning, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Legitimerad psykolog med intresse för Neuropsykiatri

Ansök    Okt 28    Aleris Psykiatri AB    Neuropsykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Neuro... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Neuropsykiatri

Aleris Neuropsykiatri arbetar med det primära uppdraget att utföra komplexa neuropsykiatriska utredningar inom psykiatri nordost. Efter utredning utbildar vi patienterna som får diagnos och erbjuder KBT-baserad gruppintervention för de patienter som har exekutiva svårigheter. Vi handleder utredande psykologer vid andra mottagningar samt håller föreläsningar för PTP-psykologer. I vårt team arbetar vi tätt tillsammans psykologer, läkare och arbetsterapeut. Vi söker nu en engagerad psykolog som vill bidra till vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling

I arbetsuppgifterna ingår främst neuropsykiatriskt utredningsarbete, föreläsningar och gruppbehandlingar för patienter med neuropsykiatriska diagnoser. Det finns också möjlighet till att bedriva individuella KBT-behandlingar.

Om dig vi söker

Som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Du har god förmåga till att självständigt planera och genomföra ditt arbete, såväl det patientrelaterade arbetet som det administrativa. Kollegor som känner dig väl beskriver dig som effektiv, flexibel och strukturerad.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, med kompetens inom kognitiv beteendeterapi med flerårig erfarenhet inom neuropsykiatriskt utredningsarbete och behandling av dessa tillstånd.

Övrigt

Vår mottagning ligger belägen på Danderyds sjukhusområde.

Hos oss får du både intern ärendehandledning samt extern handledning med fokus på kunskapsfördjupning och uppdatering utifrån den senaste forskningen. Möjlighet finns att förlägga delar av arbetet hemifrån. Hos oss finns det blivande kollegor som på lunchen gillar att kallbada i Edsviken, springa backintervaller och promenera i de fina omgivningarna.

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för neuropsykiatri och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

• Anställningsform: Provanställning innan tillsvidare anställning
• Arbetstid: Heltid
• Tillträde: 2122-01-01
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2021-11-19 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Frödell på tel. 0790-719579

Hoppas att vi hörs!I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Specialistsjuksköterska Psykiatri

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Vi uppskattar det och tycker att det är något som utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjlighet att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Om Aleris Psykiatri D... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Vi uppskattar det och tycker att det är något som utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjlighet att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Psykiatri Danderyd

Aleris Psykiatri Danderyd är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp.

Mottagningen är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via T-bana och buss. Vi är ca 30 medarbetare av olika kategorier så som läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, skötare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare samt administratörer.

Vi fäster stor vikt vid att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en arbetsmiljö full av arbetsglädje och respekt för varandra. Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker nu en sjuksköterska som vill bli en av oss.

Om arbetet och din utveckling

Du kommer arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en allmänpsykiatrisk mottagning, som innefattar psykiatrisk och specifik omvårdnad, behandlande samtal, årskontroller, läkemedelsuppföljningar, dokumentation i Take Care, samverkan med flera aktörer såsom vårdgrannar och kommun samt viss provtagning. Vi erbjuder alla nya medarbetare en mentor samt erbjuder handledning och friskvårdbidrag. Vi erbjuder även kompetenta och trevliga kollegor samt ett mycket spännande och givande arbete med våra patienter.

Vi söker dig

Som är är leg sjuksköterska och vidareutbildad inom psykiatri. Du har gärna steg 1 samt erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin. Du är engagerad, positiv och yrkesstolt, tycker om att arbeta i team, uppskattar eget ansvar och är självständig. Vi söker dig som har ett stort hjärta för våra patienter.

Övrigt

Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Individuell lönesättning

Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Ansöker gör du enklast genom att klicka på "Skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag 2021-12-10. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Jessika Klein Exner, 079-0719504 [email protected]

Varmt välkommen till oss! Visa mindre

Timanställd skötare sökes till Aleris Psykiatri AB, frivillig psykiatrisk h

Ansök    Sep 12    Aleris Psykiatri AB    Skötare
En del av Aleris Psykiatri AB På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Aleris psykiatri Avdelning 151 är en... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Aleris psykiatri Avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning som bedriver heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholm och Österåkers kommun. Vi har 16 vårdplatser för patienter med depression, bipolär sjukdom, kris eller ångestproblematik. Vården bedrivs enligt HSL, enbart frivillig vård. På avdelningen är vi drygt 30 medarbetare, en trygg arbetsgrupp med lång erfarenhet.

Till avdelningen hör ett mobilt team, MÖT 151, som fungerar som en brygga mellan avdelningens heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna. MÖT 151 utför uppföljning via videosamtal, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar.

Personalen på avdelningen är fördelad i två vårdlag bestående av sjuksköterska, skötare, läkare samt kurator. Vårdlagen har god administrativ uppbackning av våra medicinska sekreterare och i köket finns under vardagarna vårt trogna köksbiträde.

Vi söker nu en skötare för timanställning som vill arbeta både på avdelningen och i vårt mobila team - varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som stödjande & motiverande samtal, omvårdnad, samarbete med närstående, öppenvård och andra instanser. Vi arbetar efter modellen "Ett samtal om dagen" där vi fick uppstartshjälp via Centrum för Psykiatriforskning

Vi söker dig som är utbildad skötare, gärna med lång erfarenhet av psykiatrisk vård samt med ett stort intresse av att förbättra livssituationen för de som lider av depression, ångest, kris etc. Mycket god förmåga att kunna uttrycka sig muntligen och skriftligen krävs samt att kunna bemöta patienterna med hjärta, lyhördhet och respekt.

Då vi söker dig som kan arbeta både inom vår heldygnsvård men också vårt mobila team (MÖT151) så är körkort ett krav.

Som person är du ansvarstagande och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga – vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Individanpassad introduktion erbjuds.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Medicinsk sekreterare med intresse för IT

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Vi erbjuder Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare och administratörer som annan vårdpersonal inom verksamheten. Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom s... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare och administratörer som annan vårdpersonal inom verksamheten.

Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Vi söker

Den medarbetare vi söker är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete. Ett intresse för IT är meriterande då vi har behov av en IT-intresserad medarbetare som kan ge enklare support på plats.

För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen och du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete.

Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.

Examen som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör är ett krav. Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt.

Erfarenhet av journalsystemet Take Care är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Kontinuerlig utveckling av arbetssätt och metoder är del av vår arbetsvardag.

Aleris Psykiatri Danderyd Unga vuxna

På vår mottagning finns möjligheter att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Mottagningen är organiserad i tre olika vårdteam.

• En allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till patienter mellan 18 och 25 år. Vi bedriver utredning, bedömning och behandling för ungdomar huvudsakligen boende i kommunerna Danderyd, Täby, Åkersberga, Vallentuna, Lidingö och Vaxholm.
• En neuropsykiatrisk specialistmottagning som genomför neuropsykiatriska utredningar av unga vuxna och vuxna patienter med komplexa frågeställningar och vårdbehov. Även viss behandling erbjuds i gruppformat.
• Ett specialistteam som erbjuder DBT (Dialektisk beteendeterapi) för vuxna patienter med emotionell instabilitet.

Mottagningen är belägen på sjukhusområdet i Danderyd i trevliga lokaler med god tillgänglighet.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning

• Tillträde: Enligt överenskommelse

• Individuell lönesättning

• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakti

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.

Sista ansökningsdag är 2021-09-20.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Louise Frödell, [email protected] eller på 0790719579. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Lotsa -Psykosmottagning för nyinsjuknade

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. VI finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarn... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. VI finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län. Aleris psykiatri Lotsa är en av 5 mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Lotsa ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Danderyd psykosmottagning.

Lotsa är en av de få högspecialiserade enheterna för nyinsjuknade med psykossymtom i Sverige. Lotsa vänder sig till personer i åldrarna 18-45 år boende i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och har ett nära samarbete kring patienten och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi.

Flera i personalen har lång erfarenhet av psykosvård och vissa har jobbat längre tid på mottagningen men teamet har även flera nya tillskott och står därför inför en spännande nystart. Teamet består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykolog och medicinsk sekreterare.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen, digitalt och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete, är specialistsjuksköterska inom psykiatri samt om du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Arbetsuppgifter består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad i samband med utredning och diagnossättning, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Psykolog

Ansök    Aug 23    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Psykiatri Danderyd

Aleris Psykiatri Danderyd är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp.

Mottagningen är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via T-bana och buss. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, skötare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare samt administratörer.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en arbetsmiljö full av arbetsglädje och respekt för varandra. Vi är engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker nu en psykolog som vill ingå i vår arbetsgrupp.

Om arbetet och din utveckling

Du kommer främst arbeta med individuella behandlingsinsatser, gruppbehandling, fördjupade bedömningar samt samverka med olika instanser. Som nyanställd hos oss får du möjlighet till en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.

Om dig vi söker

Vi söker dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som psykolog är du van att arbeta självständigt och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel, som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Bakgrund

Leg. psykolog. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete.

Övrigt

• Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-09-24. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Jessika Exner, 079-0719504 [email protected]

Varmt välkommen till oss!

________________________________________________________________

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Psykolog

Ansök    Apr 20    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Psykiatri Danderyd

Aleris Psykiatri Danderyd är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp.

Mottagningen är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via T-bana och buss. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, skötare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare samt administratörer.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en arbetsmiljö full av arbetsglädje och respekt för varandra. Vi är engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker nu en psykolog som vill ingå i vår arbetsgrupp.

Om arbetet och din utveckling

Du kommer främst arbeta med individuella behandlingsinsatser, gruppbehandling, fördjupade bedömningar samt samverka med olika instanser. Som nyanställd hos oss får du möjlighet till en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.

Om dig vi söker

Vi söker dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som psykolog är du van att arbeta självständigt och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel, som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Bakgrund

Leg. psykolog. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete.

Övrigt

• Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-05-31. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Jessika Exner, 079-0719504 [email protected]

Varmt välkommen till oss!

________________________________________________________________

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Timanställd sjuksköterska sökes till spec. psykiatrisk jourverksamhet

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ”ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia” genom vilken vi erbjuder våra... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ”ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia” genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är inne i en utvecklingsperiod med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Jourenheten Nordost - är en akutverksamhet som även innefattar mobila team kopplade till slutenvårdsavdelningarna 150 och 151. Mottagningen för Jourenheten Nordost är belägen på Danderyds sjukhus, i en vacker sekelskiftsvilla ner mot vattnet. Vi erbjuder akut psykiatriska bedömningar, på mottagningen eller i hemmet, via remiss eller egenanmälan via telefon. Vi riktar oss främst för personer över 18 år boendes i kommunerna Österåker, Vaxholm, Vallentuna, Täby, Danderyd och Lidingö. Telefonrådgivning gällande psykiatrisk ohälsa är tillgänglig dygnet runt.

Arbetsuppgifter

Som legitimerad sjuksköterska på Jourenheten kommer du möta personer i alla olika skeden i livet. Du kommer göra akuta psykiatriska bedömningar via telefon, hembesök samt mottagningsbesök. Vi arbetar i team.

Vid telefonrådgivning kommer triageringsarbete användas för att personen som söker hjälp snabbt ska kunna knytas upp till rätt instans inom vården/psykiatrin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med vidareutbildning inom psykiatri eller flerårig erfarenheten inom psykiatrisk slutenvård eller psykiatrisk akutverksamhet. Du ska vara trygg i din profession och ha förmågan att ta snabba beslut. Meriterande om du har god erfarenhet av psykiatriska bedömningar via telefon. Vi använder oss av TeleQ, växelsystem.

Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och erfarenhet av journalsystemet Take Care. Körkort är meriterande.

Personliga egenskaper

Förmåga att vara i nuet. Nyfiken. Dynamiskt mindset.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen löper ut. Visa mindre

Skötare sökes till sommaren

Ansök    Maj 24    Aleris Psykiatri AB    Skötare
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Om Aleris Psykiatri avdelning 150 Aleris Psykiatris avdelning 150 är en avdelning på Danderyds sjukhus för patienter med psykosdiagnoser som erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. På avdelningen arbetar förutom skötare även sjuksköterskor, läkare, kurator och sekreterare. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen ... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Om Aleris Psykiatri avdelning 150
Aleris Psykiatris avdelning 150 är en avdelning på Danderyds sjukhus för patienter med psykosdiagnoser som erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun.

På avdelningen arbetar förutom skötare även sjuksköterskor, läkare, kurator och sekreterare. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen tvångsvård.

Till avdelningen hör ett mobilt team, MÖT 150, som fungerar som en brygga mellan avdelningens heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna. MÖT 150 bemannas av sjuksköterskor och skötare från avdelningen. De utför telefonuppföljningar, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar. Som skötare på avdelning 150 finns det möjlighet att även tjänstgöra i det mobila teamet.

På avdelning 150 råder hög trivsel, ett lagom arbetstempo och vi erbjuder en god introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Om arbetet
Vi söker nu personal till sommaren. Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som omvårdnad, observation, rapportering, dokumentation och stödjande samtal.

Om dig vi söker
Vi ser gärna att du är utbildad skötare. Studenter från relevanta vårdutbildningar, exempelvis sjuksköterska, läkare och psykolog, är också välkomna att söka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är en merit men inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och har du erfarenhet från journalsystemet Take Care är det bra.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” och fylla i dina uppgifter. Du kan också mejla din ansökan till [email protected] Sista ansökningsdag är 2021-06-13 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jonathan Danielson på tel. 079-071 91 70

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Vik. kurator sökes till Lotsa, psykosmottagning för nyinsjuknade

Ansök    Mar 22    Aleris Psykiatri AB    Socionom
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. VI finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarn... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. VI finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län. Aleris psykiatri Lotsa är en av 5 mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Lotsa ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Danderyd psykosmottagning.

Lotsa är en av de få högspecialiserade enheterna för nyinsjuknade med psykossymtom i Sverige. Lotsa vänder sig till personer i åldrarna 18-45 år boende i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och har ett nära samarbete kring patienten och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi.

Flera i personalen har lång erfarenhet av psykosvård och vissa har jobbat längre tid på mottagningen men teamet har även flera nya tillskott och står därför inför en spännande nystart. Teamet består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykolog och medicinsk sekreterare.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är socionom eller motsvarande och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Meriterande om du även har grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1) i KBT och att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete inom psykiatri samt att du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care. Som kurator är du fast vårdkontakt till ett visst antal patienter där du utöver utåtriktade kurativa insatser även driver ärendet samt erbjuder stöd- och psykoedukativa samtal.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar mycket i team och det är viktigt att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som kurator och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Övrigt

• Anställningsform: Vikariat 6 månader.

• Tillträde: Snarast

• Individuell lönesättning

• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas vi hörs! Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Lotsa -Psykosmottagning för nyinsjuknade

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. VI finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarn... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med nyinsjuknade i psykos?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. VI finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård på uppdrag av Region Stockholm i kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker samt stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta i Stockholms län. Aleris psykiatri Lotsa är en av 5 mottagningar som tillhör Psykos Nordost. Lotsa ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Mottagningen delar lokaler med Danderyd psykosmottagning.

Lotsa är en av de få högspecialiserade enheterna för nyinsjuknade med psykossymtom i Sverige. Lotsa vänder sig till personer i åldrarna 18-45 år boende i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommun.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och har ett nära samarbete kring patienten och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi.

Flera i personalen har lång erfarenhet av psykosvård och vissa har jobbat längre tid på mottagningen men teamet har även flera nya tillskott och står därför inför en spännande nystart. Teamet består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykolog och medicinsk sekreterare.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård. Meriterande även om du har erfarenhet av mottagningsarbete, är specialistsjuksköterska inom psykiatri samt om du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som sjuksköterska har du en nyckelfunktion i arbetet med omvårdnad och behandling. Arbetsuppgifter består bl.a. av psykiatrisk omvårdnad i samband med utredning och diagnossättning, läkemedelsadministrering och -uppföljning, motiverande samtal samt hälsosamtal med uppmuntran till goda kostvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Vi arbetar även med omvårdnadsplaner samt årskontroller och följer upp vissa parametrar och skattningar.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som sjuksköterska och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Arbetsterapeut sökes till Psykos Nordost

Ansök    Apr 6    Aleris Psykiatri AB    Arbetsterapeut
Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. Arbetsterapeut sökes till Psykos Nordost Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med psykossjuka? Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris psykiatri Psykos Nordost är en psykosenhet som består av 5 mottagningar; Lotsa; vårt psykosteam för nyinsjuknade samt psykosmottagnin... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Arbetsterapeut sökes till Psykos Nordost

Söker du nya utmaningar och vill vara en del av vårt multiprofessionella team i arbetet med psykossjuka?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Aleris psykiatri Psykos Nordost är en psykosenhet som består av 5 mottagningar; Lotsa; vårt psykosteam för nyinsjuknade samt psykosmottagningarna i Danderyd, Täby, Åkersberga och Lidingö.

Lotsa och Danderyds psykosmottagning är två mottagningar som delar lokal och ligger i anslutning till Danderyds sjukhus med goda kommunikationer och i närheten av Edsviken. Det är också där den fasta arbetsplatsen finns för kommande arbetsterapeut. Detta då majoriteten av patienterna kommer bestå av de patienterna som tillhör Lotsa i samband med utredning. Utöver patienterna på dessa två mottagningar innebär tjänsten även ett mottagande av patienter från våra andra mottagningar och kan innebära hembesök och mottagningsbesök i hela upptagningsområdet.

Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och har ett nära samarbete kring patienten och även dess anhöriga. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis medicinsk behandling, utredningar, stödjande samtal och psykoterapi. Totalt är vi ett 30 tal medarbetare i form av läkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare/case managers, kuratorer och administratörer fördelade på våra 5 olika mottagningar.

Vi har ett flexibelt arbetssätt, vi arbetar personcentrerat och utför vårt arbete både på mottagningen och genom hembesök. Vi har även samarbete med slutenvården på Danderyds sjukhus varifrån flertalet patienter remitteras till oss och där patienterna kan erbjudas inläggning vid behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är Arbetsterapeut och som vill vara med oss och utveckla den bästa möjliga psykosvården. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av psykosvård eller övrig psykiatri. Meriterande om du innehar B-körkort. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt. Vi arbetar med journalsystemet Take Care.

Som arbetsterapeut ingår sedvanliga arbetsterapeutiska uppgifter inom psykiatri, att samverka med övriga teamet för att kartlägga patientens behov och förmågor och därmed bidra till en sammanhängande utredning och vård.

Vi kan erbjuda dig ett flexibelt och utvecklande arbete måndag-fredag dagtid där du kan utvecklas som arbetsterapeut och arbeta tillsammans i ett trevligt team.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gallego Mattsson, Enhetschef /specialistsjuksköterska Psykos Nordost på tel nr 079-0719354 eller maila mig på [email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Psykolog

Ansök    Okt 29    Aleris Psykiatri AB    Psykolog
En del av Aleris Psykiatri AB. En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Om Aleris Psy... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB.

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Psykiatri Danderyd

Aleris Psykiatri Danderyd är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp.

Mottagningen är belägen i Mörby Centrum med goda kommunikationer via T-bana och buss. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, skötare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare samt administratörer.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en arbetsmiljö full av arbetsglädje och respekt för varandra. Vi är engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker nu ytterligare en psykolog som vill vara med och skapa den moderna vården med oss.

Om arbetet och din utveckling

Du kommer främst arbeta med individuella behandlingsinsatser, gruppbehandling, fördjupade bedömningar samt samverka med olika instanser. Som nyanställd hos oss får du möjlighet till en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.

Om dig vi söker

Vi söker dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som psykolog är du van att arbeta självständigt och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel, som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Bakgrund

Leg. psykolog. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av traumabehandling.

Övrigt

• Anställningsform: Heltid, tillvidare med provanställning
• Tillträde: Enligt överrenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2020-11-29. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Jessika Exner, 079-0719504 [email protected]

Varmt välkommen till oss!

________________________________________________________________

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska sökes för timanställning

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Om Aleris Psykiatri avdelning 150 Aleris Psykiatris avdelning 150 är en avdelning på Danderyds sjukhus för patienter med psykosdiagnoser som erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun. På avdelningen arbetar förutom sjuksköterskor även skötare, läkare, kurator och sekreterare. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen ... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Om Aleris Psykiatri avdelning 150
Aleris Psykiatris avdelning 150 är en avdelning på Danderyds sjukhus för patienter med psykosdiagnoser som erbjuder heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholms och Österåkers kommun.

På avdelningen arbetar förutom sjuksköterskor även skötare, läkare, kurator och sekreterare. All vård bedrivs enligt HSL, det vill säga ingen tvångsvård.

Till avdelningen hör ett mobilt team, MÖT 150, som fungerar som en brygga mellan avdelningens heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna. MÖT 150 bemannas av sjuksköterskor och skötare från avdelningen. De utför telefonuppföljningar, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar. Som sjuksköterska på avdelning 150 finns det möjlighet att även tjänstgöra i det mobila teamet.

På avdelning 150 råder hög trivsel, ett lagom arbetstempo och vi erbjuder en god introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Om arbetet
Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som medicindelning, provtagning, observation, rapportering, dokumentation, stödjande samtal och samordning. Bedömningar samt beslut om omvårdnadsinsatser ingår också i vårt dagliga arbete. Samverkan med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell vårdplan skrivs för varje patient.

Om dig vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska . Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri eller erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård/psykiatrisk akutverksamhet men vi välkomnar även en ansökan från dig som nyutexaminerad och är intresserad av psykiatri. Körkort är en merit men inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och har du erfarenhet från journalsystemet Take Care är det bra.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” och fylla i dina uppgifter. Du kan också mejla din ansökan till [email protected] Sista ansökningsdag är 2021-04-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jonathan Danielson på tel. 079-071 91 70

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sjuksköterska specialist i psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Om Aleris psykiatri Danderyd Aleris psykiat... Visa mer
En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris psykiatri Danderyd

Aleris psykiatri Danderyd är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i Mörby centrum med goda kommunikationer via Tunnelbana och buss. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, skötare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare samt administratörer.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en arbetsmiljö full av arbetsglädje och respekt för varandra. Vi är engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker nu en engagerad sjuksköterska som vill vara med och skapa den moderna vården med oss.

Om arbetet och din utveckling

Du kommer arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom uppföljning av läkemedel och provtagningar, samverkan med närstående och andra instanser, telefonrådgivning, bedömning, behandling via enskilda samtal och i grupp. Vi arbetar i team och du kommer i allt arbete kunna ha ett kollegialt stöd. Du kommer som nyanställd att erbjudas en mentor. Metodhandledning erbjuds på mottagningen.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.

Om dig vi söker

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en modern och effektiv vård.

Bakgrund

Vi söker dig med sjuksköterskeexamen och med tidigare erfarenhet från specialistpsykiatrin. Det är meriterande om du har vidareutbildning i psykiatri och/eller grundläggande psykoterapiutbildning motsvarande steg 1.

Övrigt

• Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning
• Tillträde: 1 januari 2021
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2020-11-29 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Information om tjänsten lämnas av biträdande enhetschef/ ssk Charlotte Olofsson, 0790719544. [email protected]

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre