Lediga jobb Euro Accident Livförsäkring AB i Danderyd

Se alla lediga jobb från Euro Accident Livförsäkring AB i Danderyd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Danderyd som finns inom det yrket.

Hälso– och rehabprocessledare till Euro Accident

På Euro Accident vill vi bidra till en trygg och frisk värld. Motiveras du, precis som vi, av hälsa och välmående och vill vara med och bidra till att skapa hållbara medarbetare? Vi förstärker nu vår verksamhet med hälso- och rehabprocessledare till våra team i Stockholm och Växjö och söker dig som varje dag vill bidra till att de som är försäkrade hos oss ska få en hållbar hälso- och arbetssituation över tid! Om rollen I rollen som hälso- och rehabproce... Visa mer
På Euro Accident vill vi bidra till en trygg och frisk värld. Motiveras du, precis som vi, av hälsa och välmående och vill vara med och bidra till att skapa hållbara medarbetare?

Vi förstärker nu vår verksamhet med hälso- och rehabprocessledare till våra team i Stockholm och Växjö och söker dig som varje dag vill bidra till att de som är försäkrade hos oss ska få en hållbar hälso- och arbetssituation över tid!

Om rollen
I rollen som hälso- och rehabprocessledare hos oss arbetar du med arbetslivsinriktad rehabilitering inom ramen för de försäkringar och hälsotjänster som våra försäkrade är knutna till. I den här tjänsten kommer du att fokusera på den delen av vår rehabiliteringsprocess där du i ett nära samarbete med våra psykologer gör en sammanvägd bedömning i ärendet och gemensamt beslutar om aktuella åtgärder. Detta koncept benämner vi som Hållbara Medarbetare. Med telefonen som ditt främsta arbetsredskap ansvarar du för att kartlägga ärenden, formulera mål, föra en dialog med arbetsgivaren och den försäkrade och i samarbete med psykologen bedöma behov och beställa insatser samt följa upp processen under ansvarstiden.

I arbetet ingår bland annat:


• Daglig kontakt med försäkrade, arbetsgivare och vårdgivare.
• Ansvar för uppstart, uppföljning och återkommande bedömningar i syfte att uppnå ökad hälsa och arbetsförmåga.
• Att tillsammans med teamet kontinuerligt arbeta för att utveckla vår produkt och våra tjänster.

Den här tjänsten är för dig som tycker om att självständigt planera och organisera ditt dagliga arbete, och därtill arbeta teamorienterat med dina ärenden. Här får du möjlighet att kompetensdela med kollegor i ett framåtsträvande bolag som värdesätter viljan att göra skillnad för både arbetsgivare och individer. Du tillhör gruppen rehabilitering och psykologisk behandling med team i både Stockholm och Växjö.


Om dig
Vi söker dig som har ett starkt driv och engagemang för hälsofrämjande arbete.

För tjänsten krävs:


• Flerårig och aktuell erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering.
• Att du är legitimerad arbetsterapeut, legitimerad sjuksköterska med företagshälsovårdsbakgrund eller har annan likvärdig akademisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet.
• Kunskap om Försäkringskassans rehabiliteringskedja, regelverket kring sjukskrivning och arbetsåtergång och gärna också kunskap om livsstilsrelaterad hälsa.
• God kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift.

Därtill är det meriterande om du har:


• Utbildning som rehabiliteringskoordinator.
• Erfarenhet från stressrelaterad problematik och psykisk ohälsa.
• Erfarenhet av försäkringskunder.
• Erfarenhet från företagshälsovård, vårdcentral, arbetsförmedling eller liknande.
• Haft anställning med engelska som arbetsspråk.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och initiativtagande. Du kan balansera din pragmatiska och självgående sida med ett prestigelöst samarbete med god förmåga att anpassa dig efter situation och ärende. Du är öppen för nya tankesätt och ett holistiskt perspektiv på hälsa och tycker liksom vi att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och vara friska medan de gör det.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang för tjänsten.


Ansökan och process
På Euro Accident arbetar vi med löpande urval vilket innebär att urval och intervjuer sker kontinuerligt under ansökningsperioden, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef enligt kontaktuppgifterna nedan.

Pga. ledigheter under jul och nyår kommer urvalsprocessen starta först i januari.

För att kunna göra ett så rättvist och objektivt urval som möjligt undanber vi ett personligt brev i din ansökan. Som komplement till ditt CV kommer du i stället få svara på ett antal urvalsfrågor som ligger till grund för vårt urvalsarbete.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Stockholm.
Sista ansökningsdag: 22:a januari

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med anledning av GDPR.

 

Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,7 miljard kronor i årlig premievolym och ca 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre

Hälso– och rehabprocessledare - Hållbara medarbetare

På Euro Accident vill vi bidra till en trygg och frisk värld. Motiveras du, precis som vi, av hälsa och välmående och vill vara med och bidra till att skapa hållbara medarbetare?  Euro Accident är ett framgångsrikt företag i försäkringsbranschen som fortsätter att växa och utvecklas Vi förstärker nu vår verksamhet med hälso- och rehabprocessledare till våra team i Stockholm och Växjö och söker dig som vill vara med och se till att de som är försäkrade ho... Visa mer
På Euro Accident vill vi bidra till en trygg och frisk värld. Motiveras du, precis som vi, av hälsa och välmående och vill vara med och bidra till att skapa hållbara medarbetare? 


Euro Accident är ett framgångsrikt företag i försäkringsbranschen som fortsätter att växa och utvecklas Vi förstärker nu vår verksamhet med hälso- och rehabprocessledare till våra team i Stockholm och Växjö och söker dig som vill vara med och se till att de som är försäkrade hos oss ska få en hållbar hälso- och arbetssituation över tid. 

 

Din roll som hälso- och rehabprocessledare  

Som hälso- och rehabprocessledare arbetar du med arbetslivsinriktad rehabilitering inom ramen för de försäkringar och hälsotjänster som våra försäkrade är knutna till. Du arbetare tätt tillsammans med (en av) våra psykologer där ni gör en sammanvägda bedömningar i ärenden och gemensamt beslutar om aktuella åtgärder. Detta koncept benämner vi som Hållbara medarbetare. 

Med telefonen som ditt främsta arbetsredskap ansvarar du för att kartlägga ärenden, formulera mål, föra en dialog med arbetsgivaren och den försäkrade och i samarbete med psykologen bedöma behov och beställa insatser samt leda och följa upp processen under ansvarstiden.


I arbetet ingår bland annat:


• Daglig kontakt med försäkrade, arbetsgivare och vårdgivare.
• Processledning med ansvar för uppstart, uppföljning och återkommande bedömningar i syfte att uppnå ökad hälsa och arbetsförmåga. 
• Att samarbeta med våra psykologer i bedömning av ärenden och beslut om åtgärder. 
• Att tillsammans med teamet kontinuerligt arbeta för att utveckla vår produkt och våra tjänster. 


Du tillhör avdelningen Rehabilitering och Psykologisk behandling som idag består av tio hälso- och rehabprocessledare och nio psykologer fördelade mellan Stockholm och Växjö. Vad vi kan erbjuda dig

Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att vi trivs, har kul och mår bra på jobbet. Vi har ett stort fokus på hälsa och välmående med en strävan att du ska ha en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver förmånlig tjänstepension och försäkringar erbjuder vi bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till träning och massage på arbetstid, extra lediga dagar utöver semesterdagar samt gemensam frukost varje dag och olika hälsofrämjande aktiviteter i sann EA-spirit!

 

Din profil


Vi söker dig som har: 


• Flerårig och aktuell erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering. 
Det är en fördel att du är legitimerad inom något vårdrelaterat yrke eller har annan likvärdig akademisk utbildning. En företagshälsovårdsbakgrund eller en utbildning som rehabiliteringskoordinator är också en fördel i kombination med relevant erfarenhet.
• Kunskap om Försäkringskassans rehabiliteringskedja, regelverket kring sjukskrivning och arbetsåtergång och gärna kunskap om livsstilsrelaterad hälsa.
• God kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift.


Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att arbeta med stressrelaterad problematik och psykisk ohälsa samt att du har erfarenhet av att ha arbetat med både medarbetare och arbetsgivare. Erfarenhet av arbete med försäkringskunder är meriterande.
 


Om dig 

Vi söker dig som har ett starkt driv och engagemang för hälsofrämjande arbete. Du arbetar strukturerat och värdesätter goda relationer, såväl med våra försäkrade som med dina kollegor. Du är van vid att anpassa din kommunikation efter kundens behov och motiveras av att få hjälpa andra. Du trivs i en dynamisk miljö där förändringar är en förutsättning för att utveckla vår verksamhet och fortsätta vår framgångsresa. Du bidrar med god stämning i teamet och på avdelningen samt tar ansvar för och driver ditt arbete utifrån ett gott självledarskap. Vidare delar du våra värdeord omtanke, handlingskraft och nytänkande med en öppenhet för ett holistiskt perspektiv på hälsa och tycker liksom vi att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och vara friska medan de gör det. 


I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang för tjänsten. 

 


Vill du bli en del av vårt team?

Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Malin Edlund enligt kontaktuppgifter nedan.


Vi följer en kompetensbaserad rekryteringsprocess där vi för en ökad objektivitet i urvalsarbetet undanbeder personligt brev. Istället använder vi oss av urvalsfrågor i kombination med arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Självklart är vi intresserade av dig som person men i första skedet vill vi fokusera på din kompetens.


Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid. 
Placering: Vårt trivsamma kontor i Stockholm. Vi erbjuder ett flexibelt arbetsliv med möjlighet att kombinera arbete på kontoret med distansarbete.  


Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR.

 

Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 2 miljarder kronor i årlig premievolym och ca 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Belgrad, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre

Psykolog till nytänkande försäkringsbolag

Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete och avgränsade insatser, är intresserad av psykologisk bedömning och behandling och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet? Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del ... Visa mer
Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete och avgränsade insatser, är intresserad av psykologisk bedömning och behandling och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet? Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del en gemenskap med stor omtanke om varandra?

Välkommen till Euro Accident!

”Vi arbetar för att bidra med psykisk hälsa via försäkringslösningar. Det gör vi genom att bygga förtroendefulla relationer och se till att den som har behov av psykologisk behandling får den behandling den behöver när den som bäst behöver det. Vi bryr oss på riktigt. Ledarskap och medarbetarskap hör ihop och i vår grupp utvecklas och utvecklar vi tillsammans försäkringsprodukten, oss själva och de vi arbetar för.”

/ Marie Swelén, leg psykolog och chef Euro Accidents psykologer-och hälso-och rehabprocessledare

Dina arbetsuppgifter
Vi är ett härligt team bestående av nio psykologer och åtta hälso-och rehabprocessledare som arbetar med att ge våra kunder rätt slags insatser inom den eller de försäkringar som de har, i syfte att skapa en hållbar hälsa över tid.

Din roll som psykolog är att via telefon göra en psykologisk bedömning (15-30 minuter) med fokus på kundens aktuella behov av psykologisk behandling samt en försäkringsmässig bedömning kopplat till villkoren i försäkringen. Du bedriver också psykologisk behandling på distans via video eller telefon och via internetprogram. Vissa kunder bokas för psykologisk behandling i vårt externa vårdgivarnätverk av psykologer över hela landet. Andra kunder kommer att bli dina klienter som du behandlar inom försäkringen. I rollen ingår också att ge konsultativt stöd till och samverka med sjuksköterskorna i sjukvårdsförsäkringen och övriga enheter inom företaget. Du är kollega med och samverkar även med våra interna hälso- och rehabprocessledare som arbetar i vår rehabiliteringsförsäkring.

Euro Accident var det första försäkringsbolaget som anställde psykologer internt. Då detta varit mycket positivt fortsätter vi att rekrytera fler! Vi fortsätter att växa och vidareutvecklar det interna arbetet kontinuerligt. Just nu är vi inne i en spännande fas där vi håller på att utöka den psykologiska behandlingsdelen. Självklart bidrar alla i psykologgruppen på olika sätt i denna utveckling.

Psykologi och psykologisk behandling gynnas av ett brett psykologiskt perspektiv tror vi. Vi erbjuder därför våra kunder flertalet olika psykoterapeutiska inriktningar/psykologiska behandlingsmetoder via de externa mottagningar vi har avtal med. Vi strävar efter att även vår interna psykologgrupp har en bredd i psykologisk behandlingsinriktning. Vi ser därför gärna en förstärkning inom psykodynamiskt orienterade korttidsterapier och existentiellt psykologiskt perspektiv.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi har inga specifika krav på samtalsvolym. Var och en planerar i samråd med gruppen sin dag så att arbetet blir väl utfört och vi är hjälper ofta varandra med ärenden. Arbetet är mer transparent än flertalet psykologjobb. Vi bollar bedömningar med varandra ibland i realtid.

Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Vill du bli en del av vårt team?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 23:e september. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR 

För att minska risken för orättvis bedömning använder vi oss av arbetspsykologiska tester i den här processen. 

Start: enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: heltid
Placering: Stockholm

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Per Fallenius, legitimerad psykolog på telefon 0470-788068 eller via e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,7 miljard kronor i årlig premievolym och ca 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre

Hälso-och rehabkoordinator

Varje dag arbetar vi efter våra värdeord: omtanke, handlingskraft och nytänkande. Vi ser nya möjligheter i det vi åtar oss och vill att våra medarbetare växer med sina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att skapa gemenskap och känna glädje varje dag vi går till jobbet. Sedan 2016 är  Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör k... Visa mer
Varje dag arbetar vi efter våra värdeord: omtanke, handlingskraft och nytänkande. Vi ser nya möjligheter i det vi åtar oss och vill att våra medarbetare växer med sina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att skapa gemenskap och känna glädje varje dag vi går till jobbet.

Sedan 2016 är  Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Nu söker vi dig som har kunskap och erfarenhet inom arbetslivsinriktad rehabilitering och varje dag vill göra ditt yttersta för att de som är försäkrade hos oss ska får en hållbar hälso- och arbetssituation över tid.

”För oss handlar arbetslivsinriktad rehabilitering om att skapa långsiktigt hållbar hälsa. Det gör vi genom att bygga förtroendefulla relationer och se till att såväl medarbetaren som arbetsgivaren får det stöd de behöver när det som bäst behövs. Vi bryr oss på riktigt. Ledarskap och medarbetarskap hör ihop och i vår grupp utvecklas och utvecklar vi tillsammans försäkringsprodukten, oss själva och de vi arbetar för.”

/ Marie Swelén, Chef Psykologer-och Hälso-och rehabprocessledare

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar självständigt med arbetslivsinriktad rehabilitering inom ramen för de försäkringar och hälsotjänster som våra försäkrade är knutna till och i den rehabiliteringsprocess som vi har etablerat och arbetar efter.

Med telefonen som ditt främsta arbetsredskap bedömer du rehabiliteringsbehov, sätter mål, upprättar åtgärdsplaner samt bokar arbetslivsinriktade insatser utifrån försäkringsvillkor. Du arbetar aktivt för att den arbetslivsinriktade processen hela tiden ska gå framåt. Du har regelbunden kontakt med försäkrade, arbetsgivare och vårdgivare. När det finns behov av det medverkar du även i samarbetsmöten med försäkrad och övriga som är involverade.

Vi har ett proaktivt fokus och tar tillvara på den försäkrades förmågor i nära samspel med arbetsgivaren. Hälften av de vi arbetar med söker redan vid tidiga signaler. För de som är sjukskrivna gör vi allt vi kan för att möjliggöra en återgång till arbetsplatsen. Målet är alltid att komma fram till en lösning där den försäkrade får en hållbar hälso- och arbetssituation över tid.

I ditt arbete har du förutom hälso-och rehabprocessledarna, tillgång till våra egna psykologer, sjuksköterskor, skadereglerare och vårt rikstäckande nätverk av vårdgivare och expertis. Du tillhör gruppen rehabilitering och psykologisk behandling där internt anställda hälso- och rehabprocessledare och psykologer ingår. Kollegorna finns i Stockholm och i Växjö. EuroAccidents satsning på egna hälso- och rehabprocessledare är relativt ny, vilket innebär att det för rätt person finns möjligheter att få vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen

Vem är du?
Du har kunskap och erfarenhet inom arbetslivsinriktad rehabilitering, Försäkringskassans rehabiliteringskedja, regelverket kring sjukskrivning och arbetsåtergång och gärna också kunskap om livsstilsrelaterad hälsa. Du har god datorvana och är van att arbeta i olika system. Du är legitimerad arbetsterapeut, leg psykolog, legitimerad sjuksköterska med företagshälsovårdsbakgrund eller har annan likvärdig akademisk utbildning. Du får gärna ha en utbildning till rehabiliteringskoordinator på meritlistan.

Som person är du positiv och prestigelös. För att du ska trivas hos oss är du självgående drivande, har ett strukturerat arbetssätt och vill utvecklas.

Du tycker liksom vi att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och vara friska medan de gör det. Du kan också identifiera dig med våra kärnvärden: omtanke, handlingskraft och nytänkande

Vill du bli en del av vårt team?
Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 6:e sept men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR.  

För att minska risken för orättvis bedömning använder vi oss av arbetspsykologiska tester i den här processen. 

Start: enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: heltid
Placering: Stockholm (Danderyd)

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Torstensson på [email protected], tel 08-562 91 659.

Varmt välkommen med din ansökan!
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym och över 260 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre

Sjuksköterskor till försäkringsbolag

Euro Accident är ett ungt företag i försäkringsbranschen som fortfarande växer och utvecklas. Vi behöver fler kompetenta och drivna medarbetare som tar oss framåt på vår fortsatta framgångsresa. Kanske är det dig vi söker nu? Din utmaning Som sjuksköterska för vår sjukvårdsförsäkring Privat Access reglerar och arbetar du med medicinska och skadetekniska bedömningar av ärenden utifrån försäkringsvillkor, rutiner och riktlinjer. I handläggningen hanterar d... Visa mer
Euro Accident är ett ungt företag i försäkringsbranschen som fortfarande växer och utvecklas. Vi behöver fler kompetenta och drivna medarbetare som tar oss framåt på vår fortsatta framgångsresa. Kanske är det dig vi söker nu?

Din utmaning
Som sjuksköterska för vår sjukvårdsförsäkring Privat Access reglerar och arbetar du med medicinska och skadetekniska bedömningar av ärenden utifrån försäkringsvillkor, rutiner och riktlinjer. I handläggningen hanterar du bland annat skadeanmälningar med tillhörande medicinska handlingar. Arbetet är variationsrikt och innebär dagligen många kontakter med våra kunder framförallt via telefon och e-post. I din roll ingår också att vara behjälplig vid frågor om villkor och handläggningsrutiner från våra olika avdelningar internt.

Vi är mitt i en spännande förändringsresa och vår sjukvårdsförsäkring som tidigare haft olika organisatoriska hemvister för sjuksköterskor och skadehandläggare är nu en avdelning. Med det sagt så kommer du att ingå i ett stort team bestående av både sjuksköterskor och skadehandläggare som tillsammans arbetar för att våra kunder ska uppleva en positiv kontakt med oss och en smidig och ansvarsfull skadereglering.

För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsplats och vi vill självklart också att du är med och bidrar aktivt i kvalitets- och förbättringsarbetet på avdelningen för att skapa en väl fungerande verksamhet med hög kompetens och hållbara medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och drivs av att hjälpa våra kunder. Du har lätt för att sätta dig in i kundens situation och förstår vikten av god service och goda relationer. Rollen kräver att du är självgående, drivande samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har också god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift och är van vid att anpassa din kommunikation efter kundens behov. Självklart är du skicklig inom området administration och en van Office-användare.

När det kommer till utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet så bör du ha minst 4 års att erfarenhet som praktiserande sjuksköterska. Du är med andra ord trygg i din medicinska kompetens och har ett intresse av att vidareutvecklas inom området skadereglering. Om du har tidigare erfarenhet ifrån skadereglering är det meriterande men inte ett krav.

Vi erbjuder dig
Gemenskapen varje dag med kollegorna och en genuin företagskultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att vi trivs, har kul och mår bra på jobbet. Vi har ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem. Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Låter detta intressant?
Då vill vi veta mer om dig! Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 16 juni 2022. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR.

Start: enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: heltid, tillsvidare.
Placering: Stockholm Danderyd

Vi arbetar med kompetensbaserad rekryteringsprocess och kan komma att tillämpa arbetspsykologiska tester under processen.

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Charlotte Norberg, Gruppchef Skador Sjukvård, telefon 072 - 27 13 732 eller e- post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterskor till Stockholm

Euro Accident är ett ungt företag i försäkringsbranschen som fortfarande växer och utvecklas. Vi behöver fler kompetenta och drivna medarbetare som tar oss framåt på vår fortsatta framgångsresa.  Din utmaning Som sjuksköterska för vår sjukvårdsförsäkring Privat Access reglerar och arbetar du med medicinska och skadetekniska bedömningar av ärenden utifrån försäkringsvillkor, rutiner och riktlinjer. I handläggningen hanterar du bland annat skadeanmälningar... Visa mer
Euro Accident är ett ungt företag i försäkringsbranschen som fortfarande växer och utvecklas. Vi behöver fler kompetenta och drivna medarbetare som tar oss framåt på vår fortsatta framgångsresa. 

Din utmaning
Som sjuksköterska för vår sjukvårdsförsäkring Privat Access reglerar och arbetar du med medicinska och skadetekniska bedömningar av ärenden utifrån försäkringsvillkor, rutiner och riktlinjer. I handläggningen hanterar du bland annat skadeanmälningar med tillhörande medicinska handlingar. Arbetet är variationsrikt och innebär dagligen många kontakter med våra kunder framförallt via telefon och e-post. I din roll ingår också att vara behjälplig vid frågor om villkor och handläggningsrutiner från våra olika avdelningar internt.

Vi är mitt i en spännande förändringsresa och vår sjukvårdsförsäkring som tidigare haft olika organisatoriska hemvister för sjuksköterskor och skadehandläggare är nu en avdelning. Med det sagt så kommer du att ingå i ett stort team bestående av både sjuksköterskor och skadehandläggare som tillsammans arbetar för att våra kunder ska uppleva en positiv kontakt med oss och en smidig och ansvarsfull skadereglering.

För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsplats och vi vill självklart också att du är med och bidrar aktivt i kvalitets- och förbättringsarbetet på avdelningen för att skapa en väl fungerande verksamhet med hög kompetens och hållbara medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och drivs av att hjälpa våra kunder. Du har lätt för att sätta dig in i kundens situation och förstår vikten av god service och goda relationer. Rollen kräver att du är självgående, drivande samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har också god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift och är van vid att anpassa din kommunikation efter kundens behov. Självklart är du skicklig inom området administration och en van Office-användare.

När det kommer till utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet så bör du ha minst 4 års att erfarenhet som praktiserande sjuksköterska. Du är med andra ord trygg i din medicinska kompetens och har ett intresse av att vidareutvecklas inom området skadereglering. Om du har tidigare erfarenhet ifrån skadereglering är det meriterande men inget krav.

Vi erbjuder dig
Gemenskapen varje dag med kollegorna och en genuin företagskultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att vi trivs, har kul och mår bra på jobbet. Vi har ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem. Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Låter detta intressant?
Då vill vi veta mer om dig! Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 3:e mars 2022. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR.

Start: enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: heltid, tillsvidare.
Placering: Stockholm

Vi arbetar med kompetensbaserad rekryteringsprocess och kan komma att tillämpa arbetspsykologiska tester under processen.

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Camilla Da Silva, Teamledare Skador Sjukvård Stockholm, telefon 070-353 73 21 eller e- post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym och över 260 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre

Psykolog till nytänkande försäkringsbolag

Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete  med avgränsade insatser, är intresserad av psykologisk bedömning och behandling och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet? Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del... Visa mer
Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete  med avgränsade insatser, är intresserad av psykologisk bedömning och behandling och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv ex inom företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet? Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del en gemenskap med stor omtanke om varandra?

Välkommen till Euro Accident!

”Vi arbetar för att bidra med psykisk hälsa via försäkringslösningar. Det gör vi genom att bygga förtroendefulla relationer och se till att den som har behov av psykologisk behandling får den behandling den behöver när den som bäst behöver det. Vi bryr oss på riktigt. Ledarskap och medarbetarskap hör ihop och i vår grupp utvecklas och utvecklar vi tillsammans försäkringsprodukten, oss själva och de vi arbetar för.”

/ Marie Swelén, Chef Psykologer- och Rehab koordinatorer

Dina arbetsupgifter och kvalifikationer
Vi är ett härligt team bestående av fem psykologer och sex rehab koordinatorer som arbetar med att ge våra kunder rätt slags insatser inom den eller de försäkringar som de har, i syfte att skapa en hållbar hälsa över tid

Din roll som psykolog är att göra psykologbedömningar, skadereglering och bedriva psykologisk behandling på distans i två av våra försäkringar, exempelvis via iKBT eller telefon. Du ger också rekommendationer och råd till och slussar vid behov kunderna vidare till psykologisk behandling i vårt externa vårdgivarnätverk som finns ute i landet. I rollen ingår också att ge konsultativt stöd till och samverka med sjuksköterskorna på vårt Medicinska kundcenter, MKC och övriga enheter inom företaget. Du är kollega med och samverkar även med våra interna rehabkoordinatorer som arbetar i rehabiliteringsförsäkringen

Euro Accident var det första försäkringsbolaget att anställa psykologer internt. Vi fortsätter att växa och vidareutvecklar det interna arbetet kontinuerligt. Just nu är vi inne i en spännande fas där vi håller på att utöka den psykologiska behandlingsdelen.

Vi ser gärna att du förutom att genomföra bedömningar och behandlingar även är med och bidrar till utvecklingen av arbetet i försäkringarna

Om din arbetsplats
Du är placerad på Euro Accidents kontor i Danderyd.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan senast den [11] [september]. [2020].

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt din förmåga att komplettera och samarbeta med vårt befintliga team. 

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Per Fallenius, legitimerad psykolog på telefon 0470-788068 eller via e-post [email protected]

 
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre

First line supporttekniker

Varje dag arbetar vi efter våra värdeord: omtanke, handlingskraft och nytänkande. Vi ser nya möjligheter i det vi åtar oss och vill att våra medarbetare växer med sina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att skapa gemenskap och känna glädje varje dag vi går till jobbet. Nu söker vi dig som älskar att ge service och som är intresserad av IT. Det du inte har kunskap eller erfarenhet inom kommer vi att se till att lära dig. Hos oss har du möjlighet att u... Visa mer
Varje dag arbetar vi efter våra värdeord: omtanke, handlingskraft och nytänkande. Vi ser nya möjligheter i det vi åtar oss och vill att våra medarbetare växer med sina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att skapa gemenskap och känna glädje varje dag vi går till jobbet.

Nu söker vi dig som älskar att ge service och som är intresserad av IT. Det du inte har kunskap eller erfarenhet inom kommer vi att se till att lära dig. Hos oss har du möjlighet att utvecklas samtidigt som du kommer ha roliga arbetsdagar med härliga kolleger.

Välkommen till Euro Accident!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en first line supporttekniker till vår växande IT-avdelning. I rollen kommer du få använda din servicekänsla i kombination med ditt IT-intresse. Du kommer vara behjälplig våra medarbetare främst via mail och per telefon kring olika interna ärenden.

Denna roll passar dig som har erfarenhet av kundtjänst eller support och är duktig på att koordinera och administrera, samt vill utvecklas inom supportrollen. Här kommer du få ta ett större ansvar kring exempelvis konton och behörigheter, VPN-uppkopplingar, samt beställningar av hårdvara.

Det är meriterande om du har arbetat med kundservice /serviceyrken i kombination med olika typer av felsökning. Beroende på vilja och driv kommer du ges möjligheten att utvecklas och ansvara för mer komplexa ärenden med tiden.

Om din arbetsplats
På arbetsplatsen så hjälper alla varandra och det finns en starkt inkluderande gemenskap. För att passa in i gruppen så letar vi nu efter en nyfiken, ödmjuk och serviceminded person som tycker om att prata med människor och samarbeta med andra. Du kommer vara placerad på Euro Accidents kontor i Danderyd, Stockholm. 

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare. 

Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. 

Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan senast den 10 november 2020.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt din förmåga att komplettera och samarbeta med vårt befintliga team. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre

Är du Rehabkoordinator och vill utvecklas?

Varje dag arbetar vi efter våra värdeord: omtanke, handlingskraft och nytänkande. Vi ser nya möjligheter i det vi åtar oss och vill att våra medarbetare växer med sina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att skapa gemenskap och känna glädje varje dag vi går till jobbet. Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör ko... Visa mer
Varje dag arbetar vi efter våra värdeord: omtanke, handlingskraft och nytänkande. Vi ser nya möjligheter i det vi åtar oss och vill att våra medarbetare växer med sina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att skapa gemenskap och känna glädje varje dag vi går till jobbet.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare.

För mer information om oss besök gärna vår hemsida: www.euroaccident.se

Nu söker vi dig som har kunskap och erfarenhet inom arbetslivsinriktad rehabilitering och varje dag vill göra ditt yttersta för att de som är försäkrade hos oss ska får en hållbar hälso- och arbetssituation över tid.

”För oss handlar arbetslivsinriktad rehabilitering om att skapa långsiktigt hållbar hälsa. Det gör vi genom att bygga förtroendefulla relationer och se till att såväl medarbetaren som arbetsgivaren får det stöd de behöver när det som bäst behövs. Vi bryr oss på riktigt. Ledarskap och medarbetarskap hör ihop och i vår grupp utvecklas och utvecklar vi tillsammans försäkringsprodukten, oss själva och de vi arbetar för.”

/ Marie Swelén, Chef Psykologer- och Rehab koordinatorer

 

Dina arbetsuppgifter:

Du arbetar med arbetslivsinriktad rehabilitering inom ramen för de försäkringar och hälsotjänster som våra försäkrade är knutna till och i den rehabiliteringsprocess som vi har etablerat och arbetar efter.

Med telefonen som ditt främsta arbetsredskap bedömer du rehabiliteringsbehov, sätter mål, upprättar åtgärdsplaner samt bokar arbetslivsinriktade insatser. Du arbetar aktivt för att den arbetslivsinriktade processen hela tiden ska gå framåt. Du har regelbunden kontakt med försäkrade, arbetsgivare och vårdgivare. När det finns behov av det medverkar du även i samarbetsmöten med försäkrad och övriga som är involverade.

Vi har ett proaktivt fokus och tar tillvara på den försäkrades förmågor i nära samspel med arbetsgivaren. I bästa fall kan en längre tids sjukfrånvaro helt undvikas. I annat fall gör vi allt vi kan för att möjliggöra en återgång till arbetsplatsen. Målet är alltid att komma fram till en lösning där den försäkrade får en hållbar hälso- och arbetssituation över tid.

I ditt arbete har du förutom rehab-koordinatorerna, hjälp av våra egna psykologer, sjuksköterskor, skadereglerare och vårt rikstäckande nätverk av vårdgivare och expertis. Du ingår i ett team med rehabkoordinatorer och psykologer som finns i Stockholm och i Växjö.

EuroAccidents satsning på egna rehabkoordinatorer är relativt ny, vilket innebär att det för rätt person finns möjligheter att få vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen.

Du har kunskap och erfarenhet inom arbetslivsinriktad rehabilitering, Försäkringskassans rehabiliteringskedja, regelverket kring sjukskrivning och arbetsåtergång och gärna också kunskap om livsstilsrelaterad hälsa.

Du är legitimerad arbetsterapeut, leg psykolog, legitimerad sjuksköterska eller har annan likvärdig akademisk utbildning. Du får gärna ha en utbildning till rehabiliteringskoordinator på meritlistan

Som person är du positiv och prestigelös. För att du ska trivas hos oss är du självgående drivande, har ett strukturerat arbetssätt och vill utvecklas.

Du tycker liksom vi att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och vara friska medan de gör det. Du kan också identifiera dig med våra kärnvärden: omtanke, handlingskraft och nytänkande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Du är placerad på vårt kontor i Mörby i Stockholm där du sitter tillsammans med tre rehab koordinatorer. I tjänsten ingår en del resor, bland annat till Växjö för regelbundna mötet med kollegorna på kontoret där.

Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, eftersom vi träffar och intervjuar kandidater till tjänsten löpande. Vi vill dock ha din ansökan senast den 30/8 2020.
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se. Visa mindre