Lediga jobb som Distriktssköterska i Danderyd

Se lediga jobb som Distriktssköterska i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Distriktssköterska/Sjuksköterska sökes till Djursholm/Stocksund

Ansök    Nov 20    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker två distriktsjuksköterskor till vår fina mottagning Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter. Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten i... Visa mer
Vi söker två distriktsjuksköterskor till vår fina mottagning

Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet.

Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter.

Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, första linjens uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldre mottagning. 

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av en innovativ och utvecklande verksamhet som ligger i framkant, kommer du trivas hos oss då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. Du kan läsa mer om oss på: https://www.vardcentraler.regionstockholm.se/hitta-vardcentral/djursholm/ https://www.vardcentraler.regionstockholm.se/hitta-vardcentral/stocksund/

Vi värnar om en god balans mellan arbete och privatliv. 

I ditt arbete som distriktsjuksköterska har du möjlighet att till viss del påverka dina egna arbetstider och din egen arbetssituation när verksamheten tillåter. Vi tillämpar flexibel arbetstid, har ett generöst friskvårdbidrag och erbjuder fri sjukvård inom primärvården. Här kan du läsa mer om det: https://www.slso.regionstockholm.se/jobba-hos-oss/formaner/

Arbetsbeskrivning:


Vi söker främst dig med distriktsköterska eller sjuksköterska med erfarenhet från primärvården.  

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, Hel-deltid 75-100%. Tillträde och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

Möjlighet att arbeta delvis på distans kan eventuellt finnas efter överenskommelse och när verksamheten så tillåter.

Kompetens:

Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska.  Specialistsjuksköterskeutbildning är meriterande. Goda kunskaper i journalsystemet Take Care är också meriterande.

Personliga egenskaper:


Du har god samarbetsförmåga. Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med Din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distrikts/diabetes SSK 2024! Låt oss hitta nästa möjlighet till dig!

Ansök    Dec 6    Leasee AB    Distriktssköterska
Är du distrikt eller diabetessjuksköterska som inte hittade det du sökte 2023? Låt oss hjälpa dig under 2024! Söker du som distrikts- eller diabetessjuksköterska nya utmaningar 2024? Att hitta erbjudanden som passar just dig är dock inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska ... Visa mer
Är du distrikt eller diabetessjuksköterska som inte hittade det du sökte 2023? Låt oss hjälpa dig under 2024!


Söker du som distrikts- eller diabetessjuksköterska nya utmaningar 2024? Att hitta erbjudanden som passar just dig är dock inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Hos oss på VårdMatch står du alltid i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv 2024.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

AnnSam söker Distriktssköterska! Uppdrag v39-45 VC i Danderyd.

Ansök    Sep 14    Annsam AB    Distriktssköterska
AnnSam   AB,  som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 ,  söker   nu DSK/Sjuksköterska för uppdrag Husläkarmottagning i Danderyd!   Perioden:   2023.10.02-2023.11.10 Arbetstid:   Måndag-fredag 08:00-17:00 Erfarenhet: Distriktsköterska , trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Take Care Ev. övrigt:   Ref. nr:   DJU230914-14 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdr... Visa mer
AnnSam   AB,  som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 ,  söker   nu DSK/Sjuksköterska för uppdrag Husläkarmottagning i Danderyd!  
Perioden:   2023.10.02-2023.11.10
Arbetstid:   Måndag-fredag 08:00-17:00
Erfarenhet: Distriktsköterska , trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:   Take Care
Ev. övrigt:  
Ref. nr:   DJU230914-14

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska  innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:    
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
-   Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Distriktssjuksköterska till vårdcentral i Danderyd

Ansök    Aug 23    Svea Work AB    Distriktssköterska
Är du legitimerad distriktssjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt.    På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktssjuksköterska till en vårdcentral i Danderyd.    Tidsperiod: v.35-39 Omfattning: 100% Arbetstider: Dagtid   Arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som distri... Visa mer
Är du legitimerad distriktssjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktssjuksköterska till en vårdcentral i Danderyd. 
 
Tidsperiod: v.35-39
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssjuksköterska på vårdcentral. 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad distriktssjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Ansök    Aug 31    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker sjuksköterska som kan tänka sig att vara timvikarier hos oss i hemsjukvården. Hemsjukvården har i dagsläget 115 inskrivna patienter vilka tas omhand av två sjuksköterskor där ena sjuksköterskan har ett större administrativt ansvar för hemsjukvården (Samordnare) och sedan av tre ordinarie undersköterskor och en ytterligare som jobbar lite kortare tid på dagen i hemsjukvården. Vi har en avsatt läkare för hemsjukvården som bara koncentrerar sig på... Visa mer
Vi söker sjuksköterska som kan tänka sig att vara timvikarier hos oss i hemsjukvården.

Hemsjukvården har i dagsläget 115 inskrivna patienter vilka tas omhand av två sjuksköterskor där ena sjuksköterskan har ett större administrativt ansvar för hemsjukvården (Samordnare) och sedan av tre ordinarie undersköterskor och en ytterligare som jobbar lite kortare tid på dagen i hemsjukvården. Vi har en avsatt läkare för hemsjukvården som bara koncentrerar sig på hemsjukvårdens patienter. Läkaren är specialistutbildad inom geriatrik. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska följer du upp undersköterskornas arbete och gör mer avancerade besök samt utvärderar vården som patienterna får och vid behov samverkar med läkare, kommun och andra landstingsinstanser. 

Kvalifikationer

Distriktssköterska, eller legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från primärvård är meriterande. B-körkort.

Villkor

Intermittent anställning (Timanställning). Tillträde enligt överenskommelse. 

Personliga egenskaper 

Du trivs med självständigt arbete och eget ansvar.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssjuksköterska till vårdcentral i Danderyd

Ansök    Jun 13    Svea Work AB    Distriktssköterska
Är du legitimerad distriktssjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt.    På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktssjuksköterska till en vårdcentral i Danderyd.    Tidsperiod: v.24-32 Omfattning: 100% Arbetstider: Dagtid   Arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som distri... Visa mer
Är du legitimerad distriktssjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktssjuksköterska till en vårdcentral i Danderyd. 
 
Tidsperiod: v.24-32
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssjuksköterska på vårdcentral. 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad distriktssjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Ansök    Apr 19    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Period och uppdrag: Uppdra... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-07-03 och pågår till 2023-08-06. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Utvecklingsledare/Distriktsjuksköterska

Ansök    Apr 26    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en distriktsjuksköterska med ett önskemål om att driva utvecklingen på våra mottagningar! Du kommer hand i hand med vår medicinsk ledningsansvarig läkare och andra medlemmarna i vår ledningsgrupp att driva utvecklingen för mottagningen framåt. Utmaningarna hänga med i digitaliseringen och kvalitetsarbetet på mottagningen är ett uppdrag som aldrig sover! Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkas... Visa mer
Vi söker en distriktsjuksköterska med ett önskemål om att driva utvecklingen på våra mottagningar! Du kommer hand i hand med vår medicinsk ledningsansvarig läkare och andra medlemmarna i vår ledningsgrupp att driva utvecklingen för mottagningen framåt.

Utmaningarna hänga med i digitaliseringen och kvalitetsarbetet på mottagningen är ett uppdrag som aldrig sover!
Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter.

Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldre mottagning.

Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och
processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att variera uppdraget som utvecklingsledare med ditt kliniska uppdrag som sjuksköterska. Du kan komma att få ett utökat ansvar för ex. handledning och introduktion på enheten. 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, Hel-/deltid.

Kompetens:
Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.

B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper:
Du har god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. 

Välkommen med Din ansökan

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktsköterska /sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Maj 12    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en distriktsköterska/sjuksköterska då en av oss går i pension. Vi söker en sköterska som vill komma och arbeta med oss i vårt härliga gäng. Enebybergs vårdcentral är en trevlig arbetsplats där vi stöttar varandra och är måna om att vi skall trivas. Det är högt i tak och lätt till skratt. Vi arbetar för bästa möjliga arbetsmiljö. För oss är ett gott bemötande och bra tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att ge våra ca 9... Visa mer
Vi söker en distriktsköterska/sjuksköterska då en av oss går i pension.

Vi söker en sköterska som vill komma och arbeta med oss i vårt härliga gäng. Enebybergs vårdcentral är en trevlig arbetsplats där vi stöttar varandra och är måna om att vi skall trivas. Det är högt i tak och lätt till skratt. Vi arbetar för bästa möjliga arbetsmiljö.

För oss är ett gott bemötande och bra tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att ge våra ca 9 000 listade patienter detta samt bästa möjliga vård passar du att arbeta i vårt team. Vi arbetar aktivt med att förbättra våra specialistmottagningar för sjuksköterskorna. Som en i teamet har du stor möjlighet att utveckla exempelvis vår mottagning för Astma /KOL , diabetes, hypertoni och vårt psykosociala team.

Inom vårt uppdrag ingår HLM med hemsjukvård. Vår mottagning ligger centralt belägen på Enebybergs Torg

Som anställd hos oss erbjuder vi dig förmåner såsom flexibel arbetstid, generös friskvårdsbidrag och fri sjukvård i öppenvård. 

Arbetsbeskrivning:
Arbetet som distriktssköterska innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska på vårdcentral såsom planerade, oplanerade besök,  telefonrådgivning m.m. och i vår hemsjukvård.  Vi handleder dessutom studenter.

Du kommer också att vara ett stöd för våra nyutbildade sköterskor.

Vi arbetar i ett härligt team med läkare, psykologer, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor för att skapa en god kontinuitet för våra patienter. Samverkan med övriga vårdaktörer som kommun, anhöriga och slutenvården är viktig för oss och tillhör det dagliga arbetet. Vi arbetar med TeleQ samt journalsystemet TakeCare.  

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning. Heltid/Deltid. Arbetstid: Dagtid, vi tillämpar flexibel arbetstid.  
Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:  
- Erfarenhet av primärvård/hemsjukvård är meriterande men inget krav.
- Vana av att handleda

- Körkort är ett krav

Personliga egenskaper:  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
- Att vara flexibel och engagerad samt positiv är självklarhet för oss.  
- Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ, intresse för vårdcentralens utveckling och att kunna ta eget ansvar och även ha en god organisationsförmåga. Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter.  

Låter detta intressant och utmanande? Då är du varmt välkommen med din ansökan 

Övrig information:  
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-07-03 och pågår till 2023-08-06 Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Ansök senast 2023-07-01.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Distriktssjuksköterska till vårdcentral i Danderyd

Ansök    Apr 11    Svea Work AB    Distriktssköterska
Är du legitimerad distriktssjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt.    På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktssjuksköterska till en vårdcentral i Danderyd.    Tidsperiod: omgående - v.18 Omfattning: 100% Arbetstider: Dagtid   Arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter so... Visa mer
Är du legitimerad distriktssjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktssjuksköterska till en vårdcentral i Danderyd. 
 
Tidsperiod: omgående - v.18
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssjuksköterska på vårdcentral. 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension enligt?ITP-planen 
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad distriktssjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Distriktssjuksköterska till vårdcentral i Danderyd

Ansök    Apr 19    Svea Work AB    Distriktssköterska
Är du legitimerad distriktssjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt.    På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktssjuksköterska till en vårdcentral i Danderyd.    Tidsperiod: v.27-31 Omfattning: 100% Arbetstider: Dagtid   Arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som distri... Visa mer
Är du legitimerad distriktssjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktssjuksköterska till en vårdcentral i Danderyd. 
 
Tidsperiod: v.27-31
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssjuksköterska på vårdcentral. 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension enligt?ITP-planen 
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad distriktssjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Vill du bli en del av vårt fantastiska distriktssköterska team ?

Ansök    Apr 5    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vill du bli en del av vårt fantastiska distriktssköterska team ?  Vi söker en distriktssköterska kollega till oss på Danderyds Vårdcentral då en av våra medarbetare valt att gå vidare i sin yrkeskarriär. Alla medarbetare är engagerade, kompententa och trevliga och vi har en öppen och trevlig atmosfär på arbetsplatsen, som är belägen mitt inne i  Mörby Centrum, Danderyd ca 15 min med T-bana från T-centralen. Danderyds vårdenhet består av 4 olika enhete... Visa mer
Vill du bli en del av vårt fantastiska distriktssköterska team ? 

Vi söker en distriktssköterska kollega till oss på Danderyds Vårdcentral då en av våra medarbetare valt att gå vidare i sin yrkeskarriär.

Alla medarbetare är engagerade, kompententa och trevliga och vi har en öppen och trevlig atmosfär på arbetsplatsen, som är belägen mitt inne i  Mörby Centrum, Danderyd ca 15 min med T-bana från T-centralen.

Danderyds vårdenhet består av 4 olika enheter; Husläkarmottagning, Rehab, BVC, och därtill är vi en Akademisk vårdcentral. Detta ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten. Gemensam mottagning där husläkarmottagningens personal träffar patient tillsammans med Rehabiliterings personal är exempel på utmärkt samverkan mellan olika yrkeskategorier.

Danderyds Akademiska Vårdcentral (AVC) har som en av 8 vårdcentraler i Stockholm fått uppdraget akademisk vårdcentral och har därmed stort fokus på FoU frågor. Om du tilltalas av evidensbaserade behandlingsmetoder, konstant utveckling och ständiga förbättringar samt tycker om att ha kul på jobbet - då är du rätt person för oss.

Arbetsuppgifter:   
Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska på husläkarmottagning såsom telefonrådgivning, akutsköterska, distriktssköterskemottagning samt att vi har specialistledda sköterskemottagningar. Därutöver har vi även en stor hemsjukvård. Våra öppettider är vardagar klockan 08-17, schema kommer vi tillsammans överens om när anställning är aktuell. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
Distriktssköterska med några års erfarenhet inom primärvård. Du har god datorvana med erfarenhet av journalsystemet Take Care. Du är nyfiken och tycker om att utvecklas i arbetet.

Vi söker Dig som är självständig, ansvarstagande, flexibel, och har en god organisationsförmåga samt tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter och att arbeta med olika yrkesprofessioner

B-körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Svenskkunskaper lägst motsvarande C1 är ett krav inom SLL  

Som anställd hos oss finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi tillämpar flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att inom givna ramar påverka dina arbetstider.
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, friskvårdspeng, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Danderyds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se.

Övrig information
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.   

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska

Kvartersakuten Mörby Centrum ligger i Danderyd nära T- Bana, bussar och E 18. Vi söker förstärkning för vårt team. Heltid eller deltid. Arbetsuppgifter Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska på vårdcentral, såsom hemsjukvård, mottagningsarbete samt telefon och rådgivning. Om oss Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Kvartersakuten Mörby Centrum arbetar i uppdrag av... Visa mer
Kvartersakuten Mörby Centrum ligger i Danderyd nära T- Bana, bussar och E 18. Vi söker förstärkning för vårt team. Heltid eller deltid.
Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska på vårdcentral, såsom hemsjukvård, mottagningsarbete samt telefon och rådgivning.
Om oss
Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Kvartersakuten Mörby Centrum arbetar i uppdrag av Region Stockholm.
Kvalifikationer
Distriktssköterskeutbildning meriterande om du har erfarenhet av primärvård och hemsjukvård. Du ska också ha god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare.
Personliga egenskaper
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-04-10 och pågår till 2023-05-07 Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Ansök senast 2023-04-08.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Ansök    Jan 19    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Uppdraget startar 2023-01-23 och slutar 2023-01-29. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du b... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Uppdraget startar 2023-01-23 och slutar 2023-01-29.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Hedera Nurse söker Distriktssköterska till mottagningsarbete i Stockholm!

Ansök    Jan 23    Hedera Nurse AB    Distriktssköterska
Hedera Nurse är ett bemanningsföretag på frammarsch! Vi är en medelstor aktör vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta de uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att arbeta hos oss, du kommer inte att ångra dig! Nu söker vi Distriktssköterska för uppdrag inom primärvård under våren och sommar... Visa mer
Hedera Nurse är ett bemanningsföretag på frammarsch! Vi är en medelstor aktör vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta de uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att arbeta hos oss, du kommer inte att ångra dig!
Nu söker vi Distriktssköterska för uppdrag inom primärvård under våren och sommaren 2023 i Stockholm med omnejd.
Personliga egenskaper: Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv. Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus. Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Vi erbjuder:
- marknadsmässig lön
- engagerad konsultchef
- möjlighet att påverka ditt schema
Vi ser fram emot att få jobba med dig - välkommen med din ansökan!
Vill du veta med om detta uppdraget, eller hur vi på Hedera Nurse kan hjälpa dig i din karriär! Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-01-30 och pågår till 2023-04-30 Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Ansök senast 2023-01-28.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Ansök    Jan 19    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Uppdraget startar 2023-01-30 och slutar 2023-04-30. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du b... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Uppdraget startar 2023-01-30 och slutar 2023-04-30.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Ansök    Jan 19    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Period och uppdrag: Uppdra... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-01-23 och pågår till 2023-01-29. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Ansök    Jan 19    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Period och uppdrag: Uppdra... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-01-30 och pågår till 2023-04-30. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Distriktsköterska till vårdcentral i Danderyd

Ansök    Jan 11    Svea Work AB    Distriktssköterska
Vill du ha möjlighet att påverka din vardag och vara mer flexibel i ditt arbete inom vården som distriktsköterska? På Svea Work är detta möjligt.       På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktsköterska till en vårdcentral i Danderyd.      Tidsperiod: omgående- v.3 Omfattning: 100% Arbetstider: Dagtid    Arbetsuppgifter   Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som distriktsköters... Visa mer
Vill du ha möjlighet att påverka din vardag och vara mer flexibel i ditt arbete inom vården som distriktsköterska? På Svea Work är detta möjligt.   
  
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en distriktsköterska till en vårdcentral i Danderyd.  
  
Tidsperiod: omgående- v.3
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid
  
Arbetsuppgifter  
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som distriktsköterska på vårdcentral. 
Svea Work erbjuder dig  
Konkurrenskraftig lön  
Kollektivavtal  
Semesterersättning  
Tjänstepension enligt?ITP-planen  
Engagerad och lyhörd konsultchef  
Boende och reseersättning utanför hemort  
  
Kvalifikationer  
Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg, lugn och pedagogisk i din yrkesroll. Där du känner att ditt arbete uppskattas. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket och detta gäller i både tal och skrift eftersom det sker dokumentation i journalsystem. Det är även meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter sedan tidigare.   
  
Personliga egenskaper  
Vi söker dig som har en hög social kompetens och har ett gott bemötande gentemot dina patienter och kollegor. Du ska även ha vana av att arbeta med specifika uppdrag som har varierande arbetsuppgifter. Du har även ett gediget intresse om att göra en personlig resa och utveckling, inte bara som person utan utveckla din kompetens inom vården.  
  
Sista ansökningsdag  
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan!  
  
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Ansök    Dec 23    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Period och uppdrag: Uppdra... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-01-02 och pågår till 2023-02-05. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-12-26 och pågår till 2023-01-01 Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Ansök senast 2022-12-24.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-10-31 och pågår till 2023-01-15 Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Ansök senast 2022-10-29.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Ansök    Dec 14    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Period och uppdrag: Uppdra... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-12-26 och pågår till 2023-01-01. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Distriktssköterska sökes omgående för uppdrag till vårdcentral i Kista !

Ansök    Dec 2    Lexicare AB    Distriktssköterska
Vi söker omgående en distriktssköterska till en nyöppnad vårdcentral i Kista! Omfattning: Heltid Schema: dagtid, vardagar 08:00-17:00 Tidsperiod: 12/9 2022 - 28/2 2023 KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som är legitimerad DSK, Gärna med minst 1 års erfarenhet som är van vid självständigt arbete. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. Möjlighet till trivsamt boende och resor under uppdragsperioden för dig som bor på annan ort! TILLSAM... Visa mer
Vi söker omgående en distriktssköterska till en nyöppnad vårdcentral i Kista!
Omfattning: Heltid
Schema: dagtid, vardagar 08:00-17:00
Tidsperiod: 12/9 2022 - 28/2 2023
KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som är legitimerad DSK, Gärna med minst 1 års erfarenhet som är van vid självständigt arbete. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.
Möjlighet till trivsamt boende och resor under uppdragsperioden för dig som bor på annan ort!
TILLSAMMANS BYGGER VI EN TRYGGARE OCH SÄKRARE VÅRD
Vi finns här för dig under hela processen och ser till att lösa allt det praktiska för dig. Du får en personlig kontaktperson som tar hand om allt du kan tänkas behöva inför, under och efter uppdraget. Din kontaktperson följer också kontinuerligt upp att du trivs på din arbetsplats och att allt är som det ska.
Att vara konsult är att vara fri. Vi på Lexicare bemannar med omtanke och matchar uppdrag efter dina egna önskemål om var du vill jobba och vilka arbetsuppgifter som intresserar dig. För oss är det är viktigt att du som sjuksköterska får en marknadsmässig lön och vi tillämpar därför individuell lönesättning utifrån dina tidigare erfarenheter och vilken typ av uppdrag det är
OM OSS:
TILLSAMMANS GÖR VI DEN SVENSKA VÅRDEN TRYGGARE OCH SÄKRARE.
Vi på Lexicare bemannar med omtanke hos regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vår vision är att tillsammans skapa en tryggare och säkrare vård. Våra värderingar ligger i kvalitet, trygghet, omtanke och service.
VARFÖR LEXICARE?
Vårt mantra är att du som konsult ska kunna leva ett gott och hälsosamt liv på ditt hantverk samt minska arbetsbelastningen hos våra vårdgivare. Vi jobbar tillsammans mot att den svenska vårdpersonalen slutar i förtid på grund av faktorer som hög arbetsbelastning och minskad patienttid. Vi på Lexicare finns där som ett tryggt och säkert komplement i den svenska vården samt arbetar tillsammans mot att skapa en mer jämlik vård med ökad patientsäkerhet inom våra 21 regioner och 290 kommuner, både hos offentliga och privata vårdgivare.
Som konsult får du alltid:
En fast kontaktperson som finns där för dig före, under och efter uppdraget. Din kontaktperson att allt det administrativa flyter på och följer kontinuerligt upp hur allt fungerar som det ska på din arbetsplatsDin kontaktperson hjälper till och ansvarar för dina boende och resor vid behov.Vi på Lexicare tillämpar en hög marknadsmässig ersättning som matchar din kompetens och vilken typ av uppdrag det är.Du är alltid fullt försäkrad på alla dina uppdrag (även till/från uppdragsplatsen) och har även möjlighet till löneväxling för tjänstepension, så du kan känna dig trygg och säker hos oss. Visa mindre

Distriktsjuksköterska med diabeteskompetens

Ansök    Okt 12    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en distriktsjuksköterska med diabetes kompetens! Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter. Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten ingår... Visa mer
Vi söker en distriktsjuksköterska med diabetes kompetens!
Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet.

Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter.

Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldre mottagning.

Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och
processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker främst dig med diabeteskompetens och kan arbeta självständigt i ditt uppdrag som diabetessköterska. Självklart kommer du att jobba nära en av läkarna och alltid ha en läkare att tillgå med ex. frågor. 

Du kommer att variera uppdraget som diabetessjuksköterska med uppdraget som distriktsjuksköterska. 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, Hel-/deltid.

Kompetens:
Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper:
Du har god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. 

Välkommen med Din ansökan

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Utvecklingsledare/Distriktsjuksköterska

Ansök    Okt 12    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en distriktsjuksköterska med ett önskemål om att driva utvecklingen på våra mottagningar! Du kommer hand i hand med vår medicinsk ledningsansvarig läkare och andra medlemmarna i vår ledningsgrupp att driva utvecklingen för mottagningen framåt. Utmaningarna hänga med i digitaliseringen och kvalitetsarbetet på mottagningen är ett uppdrag som aldrig sover! Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkas... Visa mer
Vi söker en distriktsjuksköterska med ett önskemål om att driva utvecklingen på våra mottagningar! Du kommer hand i hand med vår medicinsk ledningsansvarig läkare och andra medlemmarna i vår ledningsgrupp att driva utvecklingen för mottagningen framåt.

Utmaningarna hänga med i digitaliseringen och kvalitetsarbetet på mottagningen är ett uppdrag som aldrig sover!
Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter.

Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldre mottagning.

Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och
processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att variera uppdraget som utvecklingsledare med ditt kliniska uppdrag som sjuksköterska. Du kan komma att få ett utökat ansvar för ex. handledning och introduktion på enheten. 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, Hel-/deltid.

Kompetens:
Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper:
Du har god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. 

Välkommen med Din ansökan

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Ansök    Okt 13    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd. Period och uppdrag: Uppdra... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Danderyd.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-10-31 och pågår till 2023-01-15. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Vi söker distriktssjuksköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Jun 16    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen att arbeta med oss ! Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och trevlig personalgrupp som värnar om varandra. Vi har bra kommunikationer och ligger på det hemtrevliga Enebybergs torg. Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har drygt 9000  listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi arbe... Visa mer
Välkommen att arbeta med oss !

Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och trevlig personalgrupp som värnar om varandra.

Vi har bra kommunikationer och ligger på det hemtrevliga Enebybergs torg.

Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har drygt 9000  listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi arbetar i team och värnar om god kvalitet, god arbetsmiljö och patientnöjdhet. 

Vi har barnavårdscentral i anslutning till husläkarmottagningen. Vi har Karolinskas laboratorium i våra fräscha lokaler. Tillsammans är vi ca 23 personer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssjuksköterska i hemsjukvården, med telefonrådgivning och på mottagning. 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

Kvalifikationer

leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning hälso-och sjukvård och erfarenhet av arbete i primärvården. B-körkort är ett krav 

Personliga egenskaper

Du är en teamspelare, har patientens fokus. Värdesätter samarbetet och god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrig information

Intervju kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Alva Enander, Tel: 08-587 548 61 (sekr)

Enhetschef Ann-Kristin Ahrengart, Tel: 08-587 548 70 

Välkommen med din ansökan!  

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Klara söker distriktssköterska till uppdrag i Danderyd

Ansök    Okt 12    Klara D AB    Distriktssköterska
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker distriktssköterska till vårdcentral i Danderyd från 2022-10-31 till 2023-01-15.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Stockholm, Danderyd

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdcentral.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Vi söker distriktssjuksköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Jun 30    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen att arbeta med oss ! Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och trevlig personalgrupp som värnar om varandra. Vi har bra kommunikationer och ligger på det hemtrevliga Enebybergs torg. Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har drygt 9000  listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi arbe... Visa mer
Välkommen att arbeta med oss !

Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och trevlig personalgrupp som värnar om varandra.

Vi har bra kommunikationer och ligger på det hemtrevliga Enebybergs torg.

Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har drygt 9000  listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi arbetar i team och värnar om god kvalitet, god arbetsmiljö och patientnöjdhet. 

Vi har barnavårdscentral i anslutning till husläkarmottagningen. Vi har Karolinskas laboratorium i våra fräscha lokaler. Tillsammans är vi ca 23 personer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssjuksköterska i hemsjukvården, med telefonrådgivning och på mottagning. 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

Kvalifikationer

leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning hälso-och sjukvård och erfarenhet av arbete i primärvården. B-körkort är ett krav 

Personliga egenskaper

Du är en teamspelare, har patientens fokus. Värdesätter samarbetet och god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrig information

Intervju kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Alva Enander, Tel: 08-587 548 61 (sekr)

Enhetschef Ann-Kristin Ahrengart, Tel: 08-587 548 70 

Välkommen med din ansökan!  

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Djursholm och Stocksund

Ansök    Maj 24    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Djursholm/Stocksund! Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal. Då är detta det jobb du söker! Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare,... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Djursholm/Stocksund!
Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta
självständigt men i nära samarbete med patienter och personal.

Då är detta det jobb du söker!
Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande
vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl
sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor,
psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som
tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter.


Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten
ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens
uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår
mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för
astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldre-mottagning.


Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god
samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du
gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med
mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av
verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då
arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och
processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår
verksamhet i en trivsam miljö.

Arbetsbeskrivning: Alla förekommande arbetsuppgifter som mottagningsarbete på
vårdcentral och telefon/chattrådgivning samt i hemsjukvård

Anställningsform: tillsvidare, hel-/deltid

Kompetens: Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i
diabetes, astma/kol är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt
erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid
personlig lämplighet.

Välkommen med Din ansökan

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Klara söker distriktssköterska till uppdrag i Danderyd

Ansök    Jun 13    Klara D AB    Distriktssköterska
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker distriktssköterska till vårdcentral i Danderyd från 2022-06-27 till 2022-08-07.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Stockholm, Danderyd

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdcentral.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Klara söker distriktssköterska till uppdrag i Danderyd

Ansök    Maj 24    Klara D AB    Distriktssköterska
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker distriktssköterska till mottagning i Danderyd från 2022-05-30 till 2022-09-04.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Stockholm, Danderyd

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på mottagning.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Klara söker distriktssköterska till uppdrag i Danderyd

Ansök    Maj 20    Klara D AB    Distriktssköterska
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker distriktssköterska till mottagning i Danderyd från 2022-05-23 till 2022-09-04.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Stockholm, Danderyd

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på mottagning.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Distriktssköterska

Vår distriktssköterska ska utbilda sig till diabetessköterska varför vi letar efter en trevlig ersättare till vårt team. Vår husläkarmottagning ligger vid Mörby Centrum och är optimalt ansluten till kollektivtrafiken. Vi tar hand om 8500 listade patienter. Hos oss arbetar fem specialistläkare, tre ST-läkare, en AT-läkare, två distriktssköterskor, en sjuksköterska, två undersköterskor och en receptionist. Vi har också hemsjukvård, Astma/ KOL mottagning och ... Visa mer
Vår distriktssköterska ska utbilda sig till diabetessköterska varför vi letar efter en trevlig ersättare till vårt team. Vår husläkarmottagning ligger vid Mörby Centrum och är optimalt ansluten till kollektivtrafiken. Vi tar hand om 8500 listade patienter. Hos oss arbetar fem specialistläkare, tre ST-läkare, en AT-läkare, två distriktssköterskor, en sjuksköterska, två undersköterskor och en receptionist. Vi har också hemsjukvård, Astma/ KOL mottagning och digital sjukvård. Hemsjukvård som delas med sjuksköterska ingår i tjänsten.
Vi vill gärna träffa dig som är intresserad av att arbeta hos oss. Visa mindre

Klara söker distriktssköterska till uppdrag i Danderyd

Ansök    Maj 20    Klara D AB    Distriktssköterska
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker distriktssköterska till vårdcentral i Danderyd från 2022-05-23 till 2022-09-04.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Stockholm, Danderyd

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdcentral.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Vi söker distriktssjuksköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Apr 28    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen att arbeta med oss ! Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och trevlig personalgrupp som värnar om varandra. Vi har bra kommunikationer och ligger på det hemtrevliga Enebybergs torg. Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har drygt 9000  listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi arbe... Visa mer
Välkommen att arbeta med oss !

Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och trevlig personalgrupp som värnar om varandra.

Vi har bra kommunikationer och ligger på det hemtrevliga Enebybergs torg.

Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har drygt 9000  listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi arbetar i team och värnar om god kvalitet, god arbetsmiljö och patientnöjdhet. 

Vi har barnavårdscentral i anslutning till husläkarmottagningen. Vi har Karolinskas laboratorium i våra fräscha lokaler. Tillsammans är vi ca 23 personer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssjuksköterska i hemsjukvården, med telefonrådgivning och på mottagning. 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

Kvalifikationer

leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning hälso-och sjukvård och erfarenhet av arbete i primärvården. B-körkort är ett krav 

Personliga egenskaper

Du är en teamspelare, har patientens fokus. Värdesätter samarbetet och god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrig information

Intervju kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Alva Enander, Tel: 08-587 548 61 (sekr)

Enhetschef Ann-Kristin Ahrengart, Tel: 08-587 548 70 

 

Välkommen med din ansökan!  

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Vi söker distriktssjuksköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Mar 23    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen att arbeta med oss ! Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och trevlig personalgrupp som värnar om varandra. Vi har bra kommunikationer och ligger på det hemtrevliga Enebybergs torg. Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har drygt 9000  listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi arbe... Visa mer
Välkommen att arbeta med oss !

Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och trevlig personalgrupp som värnar om varandra.

Vi har bra kommunikationer och ligger på det hemtrevliga Enebybergs torg.

Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har drygt 9000  listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi arbetar i team och värnar om god kvalitet, god arbetsmiljö och patientnöjdhet. 

Vi har barnavårdscentral i anslutning till husläkarmottagningen. Vi har Karolinskas laboratorium i våra fräscha lokaler. Tillsammans är vi ca 23 personer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssjuksköterska i hemsjukvården, med telefonrådgivning och på mottagning. 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

Kvalifikationer

leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning hälso-och sjukvård och erfarenhet av arbete i primärvården. B-körkort är ett krav 

Personliga egenskaper

Du är en teamspelare, har patientens fokus. Värdesätter samarbetet och god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrig information

Intervju kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Alva Enander, Tel: 08-587 548 61 (sekr)

Enhetschef Ann-Kristin Ahrengart, Tel: 08-587 548 70 

 

Välkommen med din ansökan!  

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Djursholms Stocksund HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Ansök    Maj 2    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Djursholm/Stocksund! Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal. Då är detta det jobb du söker! Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare,... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Djursholm/Stocksund!
Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta
självständigt men i nära samarbete med patienter och personal.

Då är detta det jobb du söker!
Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande
vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl
sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor,
psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som
tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter.


Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten
ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens
uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår
mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för
astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldre-mottagning.


Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god
samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du
gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med
mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av
verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då
arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och
processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår
verksamhet i en trivsam miljö.

Arbetsbeskrivning: Alla förekommande arbetsuppgifter som mottagningsarbete på
vårdcentral och telefon/chattrådgivning samt i hemsjukvård

Anställningsform: tillsvidare, hel-/deltid

Kompetens: Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i
diabetes, astma/kol etc. är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt
erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid
personlig lämplighet.

Välkommen med Din ansökan

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Distriktssköterska

Vår distriktssköterska går i pension inom kort varför vi letar efter en trevlig ersättare till vårt team. Vår husläkarmottagning ligger vid Mörby Centrum och är optimalt ansluten till kollektivtrafiken. Vi tar hand om 8500 listade patienter. Hos oss arbetar fyra specialistläkare, tre ST-läkare, en AT-läkare, två distriktssköterskor, två undersköterskor och en receptionist. Vi har också hemsjukvård, Astma/ KOL mottagning och digital sjukvård. Vi vill gärna... Visa mer
Vår distriktssköterska går i pension inom kort varför vi letar efter en trevlig ersättare till vårt team. Vår husläkarmottagning ligger vid Mörby Centrum och är optimalt ansluten till kollektivtrafiken. Vi tar hand om 8500 listade patienter. Hos oss arbetar fyra specialistläkare, tre ST-läkare, en AT-läkare, två distriktssköterskor, två undersköterskor och en receptionist. Vi har också hemsjukvård, Astma/ KOL mottagning och digital sjukvård.
Vi vill gärna träffa dig som är intresserad av att arbeta hos oss. Visa mindre

Djursholms Stocksund HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Ansök    Jan 25    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Djursholm/Stocksund! Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal. Då är detta det jobb du söker! Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare,... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Djursholm/Stocksund!
Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta
självständigt men i nära samarbete med patienter och personal.

Då är detta det jobb du söker!
Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande
vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl
sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor,
psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som
tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter.


Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten
ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens
uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår
mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för
astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldre-mottagning.


Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god
samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du
gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med
mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av
verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då
arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och
processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår
verksamhet i en trivsam miljö.

Arbetsbeskrivning: Alla förekommande arbetsuppgifter som mottagningsarbete på
vårdcentral och telefon/chattrådgivning samt i hemsjukvård

Anställningsform: tillsvidare, hel-/deltid

Kompetens: Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i
diabetes, astma/kol etc. är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt
erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid
personlig lämplighet.

Välkommen med Din ansökan

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Djursholms Stocksund HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Ansök    Nov 2    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Djursholm/Stocksund! Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal. Då är detta det jobb du söker! Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare,... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Djursholm/Stocksund!
Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta
självständigt men i nära samarbete med patienter och personal.

Då är detta det jobb du söker!
Djursholm/Stocksund Husläkarmottagning är välfungerande
vårdcentraler som ligger ett stenkast ifrån havet. Vi är en väl
sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor,
psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som
tillsammans tar hand om våra ca 10 000 listade patienter.
Vi är stolta över våra vårdcentraler och den vård vi bedriver. I verksamheten
ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens
uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår
mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för
astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldre-mottagning.
Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god
samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du
gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.
Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med
mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av
verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då
arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och
processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår
verksamhet i en trivsam miljö.
Arbetsbeskrivning: Alla förekommande arbetsuppgifter som mottagningsarbete på
vårdcentral och telefon/chattrådgivning samt i hemsjukvård

Anställningsform: tillsvidare, hel-/deltid

Kompetens: Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i
diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt
erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom Region
Stockholm

Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid
personlig lämplighet.

Välkommen med Din ansökan

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Maj 28    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral  i Danderyds kommun. Vi  behöver dig som är engagerad och redo att bidra till att ge våra ca 8900 listade patienter bästa möjliga vård. Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård, därför är körkort ett krav. På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköters... Visa mer
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral  i Danderyds kommun.
Vi  behöver dig som är engagerad och redo att bidra till att ge våra ca 8900 listade patienter bästa möjliga vård.
Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård, därför är körkort ett krav.
På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi har Karolinskas laboratorium i våra lokaler.
Vi använder journalsystemet TakeCare och ringer via TeleQ. Vi erbjuder dig god arbetsmiljö, flexibla arbetstider och stimulerande arbetsuppgifter. 
Arbetsuppgifter:Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska inom primärvården. Mottagning, gärna diabetesmottagning, hemsjukvård och telefonrådgivning
Anställningsuppgifter: Heltid. Visstidsanställning 6 månader med ev möjlighet till fast tjänst. Vi gör löpande anställningsintervjuer.
Kvalifikationer: Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård. Meriterande om du är diabetessköterska, har erfarenhet från primärvårdsarbete, inklusive hemsjukvård,  och kan journalsystemet TakeCare
Svenskkunskaper motsvarande C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
B- körkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Övrig information: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Ansök    Jun 11    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vår kära kollega går nu i pension så vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng. Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal. Då är detta det jobb du söker! Djursholms Husläkarmottagning är en liten och välfungerande vårdcentral som ligger ett stenkast ifrån havet i hjärtat av Djursholm. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksk... Visa mer
Vår kära kollega går nu i pension så vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng. Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal.
Då är detta det jobb du söker!
Djursholms Husläkarmottagning är en liten och välfungerande vårdcentral som ligger ett stenkast ifrån havet i hjärtat av Djursholm. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 6300 listade patienter.
Vi är stolta över vår vårdcentral och den vård vi bedriver. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldremottagning.
Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.
Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö.
Arbetsbeskrivning:Alla förekommande arbetsuppgifter som mottagningsarbete på vårdcentral och telefon/chattrådgivning samt i hemsjukvård
Anställningsform:tillsvidare, hel-/deltid
Kompetens:Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Aug 10    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral  i Danderyds kommun. Vi  behöver dig som är engagerad och redo att bidra till att ge våra ca 8900 listade patienter bästa möjliga vård. Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård, därför är körkort ett krav. På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköters... Visa mer
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral  i Danderyds kommun.
Vi  behöver dig som är engagerad och redo att bidra till att ge våra ca 8900 listade patienter bästa möjliga vård.
Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård, därför är körkort ett krav.
På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi har Karolinskas laboratorium i våra lokaler.
Vi använder journalsystemet TakeCare och ringer via TeleQ. Vi erbjuder dig god arbetsmiljö, flexibla arbetstider och stimulerande arbetsuppgifter. 
Arbetsuppgifter:Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska inom primärvården. Mottagning, hemsjukvård och telefonrådgivning.
Anställningsuppgifter: Heltid. Visstidsanställning 6 månader med ev möjlighet till fast tjänst. Vi gör löpande anställningsintervjuer.
Kvalifikationer: Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård. Meriterande om du har erfarenhet från primärvårdsarbete, inklusive hemsjukvård,  och kan journalsystemet TakeCare
Svenskkunskaper motsvarande C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
B- körkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Övrig information: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Apr 20    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral  i Danderyds kommun. Vi  behöver dig som är engagerad och redo att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård. Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård, därför är körkort ett krav. På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköters... Visa mer
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral  i Danderyds kommun.
Vi  behöver dig som är engagerad och redo att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård.
Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård, därför är körkort ett krav.
På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi har Karolinskas laboratorium i våra lokaler.
Vi använder journalsystemet TakeCare och ringer via TeleQ. Vi erbjuder dig god arbetsmiljö, flexibla arbetstider och stimulerande arbetsuppgifter. 
Arbetsuppgifter:Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska inom primärvården. Mottagning, gärna diabetesmottagning, hemsjukvård och telefonrådgivning
Anställningsuppgifter: Heltid. Visstidsanställning 6 månader med ev möjlighet till fast tjänst. Vi gör löpande anställningsintervjuer.
Kvalifikationer: Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård. Meriterande om du är diabetessköterska, har erfarenhet från primärvårdsarbete, inklusive hemsjukvård,  och kan journalsystemet TakeCare
Svenskkunskaper motsvarande C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
B- körkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Övrig information: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Distriktssköterska till vårdcentral i sommar

Ansök    Apr 15    Centric Care AB    Distriktssköterska
OM UPPDRAGET Nu har vi ett uppdrag på trevlig vårdcentral i norra Stockholm för dig som är distriktssköterska. Uppdraget innebär arbete på mottagningen och hemsjukvårdsbesök. Uppdraget börjar den 1/6 och fortsatt under sommaren till och med den 31/8 och arbetstiderna är dagtid mellan ca 8-17.    I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika arbetsplatser och träffa nya kolle... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu har vi ett uppdrag på trevlig vårdcentral i norra Stockholm för dig som är distriktssköterska. Uppdraget innebär arbete på mottagningen och hemsjukvårdsbesök.
Uppdraget börjar den 1/6 och fortsatt under sommaren till och med den 31/8 och arbetstiderna är dagtid mellan ca 8-17.   
I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika arbetsplatser och träffa nya kollegor från hela landet. 


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar självständigt på mottagningen med egna inbokade patienter, telefonrådgivning och hemsjukvårdsbesök. 
 
DIN PROFIL
Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och specialistutbildning som distriktssköterska.
Förskrivningsrätt, erfarenhet av arbete på vårdcentral, telefonrådgivning, mottagning och hemsjukvård
Kunskaper i journalsystemet Take Care samt Tele-Q
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 
Körkort
 

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Distriktssköterska till vårdcentral i sommar

Ansök    Maj 6    Centric Care AB    Distriktssköterska
OM UPPDRAGET Nu har vi ett uppdrag på trevlig vårdcentral i norra Stockholm för dig som är distriktssköterska. Uppdraget innebär arbete på mottagningen och hemsjukvårdsbesök. Uppdraget börjar den 1/6 och fortsatt under sommaren till och med den 31/8 och arbetstiderna är dagtid mellan ca 8-17.    I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika arbetsplatser och träffa nya kolle... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu har vi ett uppdrag på trevlig vårdcentral i norra Stockholm för dig som är distriktssköterska. Uppdraget innebär arbete på mottagningen och hemsjukvårdsbesök.
Uppdraget börjar den 1/6 och fortsatt under sommaren till och med den 31/8 och arbetstiderna är dagtid mellan ca 8-17.   
I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika arbetsplatser och träffa nya kollegor från hela landet. 


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar självständigt på mottagningen med egna inbokade patienter, telefonrådgivning och hemsjukvårdsbesök. 
 
DIN PROFIL
Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och specialistutbildning som distriktssköterska.
Förskrivningsrätt, erfarenhet av arbete på vårdcentral, telefonrådgivning, mottagning och hemsjukvård
Kunskaper i journalsystemet Take Care samt Tele-Q
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 
Körkort
 

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Ansök    Mar 11    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vår kära kollega går nu i pension så vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng. Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal. Då är detta det jobb du söker! Djursholms Husläkarmottagning är en liten och välfungerande vårdcentral som ligger ett stenkast ifrån havet i hjärtat av Djursholm. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksk... Visa mer
Vår kära kollega går nu i pension så vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng. Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal.
Då är detta det jobb du söker!
Djursholms Husläkarmottagning är en liten och välfungerande vårdcentral som ligger ett stenkast ifrån havet i hjärtat av Djursholm. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 6300 listade patienter.
Vi är stolta över vår vårdcentral och den vård vi bedriver. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldremottagning.
Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.
Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö.
Arbetsbeskrivning:Alla förekommande arbetsuppgifter som mottagningsarbete på vårdcentral och telefon/chattrådgivning samt i hemsjukvård
Anställningsform:tillsvidare, hel-/deltid
Kompetens:Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
Välkommen med Din ansökan Visa mindre

SSK - Det skall vara roligt att gå till jobbet

Ansök    Apr 13    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Det skall vara kul att gå till jobbet! Vi söker en  distriktssköterska/sjuksköterska kollega till oss på Danderyds Vårdcentral. En trevlig arbetsplats belägen mitt i Mörby Centrum, Danderyd ca 15 min med T-bana från T-centralen. Vårdcentralen består av fem olika enheter; husläkarmottagning, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och AVC. Detta  ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten. Gemensam mottagning där husläkarmottagning... Visa mer
Det skall vara kul att gå till jobbet!

Vi söker en  distriktssköterska/sjuksköterska kollega till oss på Danderyds Vårdcentral. En trevlig arbetsplats belägen mitt i Mörby Centrum, Danderyd ca 15 min med T-bana från T-centralen.

Vårdcentralen består av fem olika enheter; husläkarmottagning, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och AVC. Detta  ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten. Gemensam mottagning där husläkarmottagningspersonal träffar patient tillsammans med rehabiliteringspersonal är ett exempel på utmärkt samverkan mellan olika yrkeskategorier. Vi är ca 50 personer som arbetar på Danderyds verksamhet och vi ser fram emot att få dig som kollega.
Danderyds AVC har som en av 8 vårdcentraler i Stockholm fått uppdraget akademisk vårdcentral och har därmed stort fokus på FoU frågor. 

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har positiv inställning till arbetet, patienterna och arbetskamraterna.
Vi tror att du uppskattar att ta eget ansvar, att du vågar fatta beslut och utför ditt
arbete med god kvalitet. Som person har du en god förmåga att arbeta såväl
självständigt som i team med andra yrkeskategorier.
Vidare är du  Distriktssköterska alternativt erfaren sjuksköterska med intresse för öppenvård
och utvecklingsfrågor. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift (lägst C1).

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder möjlighet att jobba på en trivsam och trygg arbetsplats med möjlighet till
utveckling både individuellt och i grupp.
Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att våra patienter får den bästa möjliga vården.
Vi tror att vi med samarbete och gemenskap klarar det mesta och hoppas att du vill vara med och driva mottagningens arbete framåt!
Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder
bland annat flextid, friskvårdstimme och 3000 kr i årligt friskvårdsbidrag.
Låter det intressant?

Arbetsuppgifter:  
Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du med mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Kvalifikationer:
Distriktssköterska alternativt leg. sjuksköterska med några års erfarenhet inom primärvård. Du har god datorvana med erfarenhet av journalsystemet Take Care.
Svenska nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm 
B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Övrigt:
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i
denna rekryteringsprocess.
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande
med olika bakgrund och förutsättningar.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Ansök    Jan 25    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vår kära kollega går nu i pension så vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng. Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal. Då är detta det jobb du söker! Djursholms Husläkarmottagning är en liten och välfungerande vårdcentral som ligger ett stenkast ifrån havet i hjärtat av Djursholm. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksk... Visa mer
Vår kära kollega går nu i pension så vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng. Gillar du varierande arbetsuppgifter, ha många bollar i luften samt arbeta självständigt men i nära samarbete med patienter och personal.
Då är detta det jobb du söker!
Djursholms Husläkarmottagning är en liten och välfungerande vårdcentral som ligger ett stenkast ifrån havet i hjärtat av Djursholm. Vi är en väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 6300 listade patienter.
Vi är stolta över vår vårdcentral och den vård vi bedriver. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens uppdrag för barn- och ungdomspsykiatri samt medicinsk fotvård. Vår mottagning har även en legitimerad psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, osteoporos och äldremottagning.
Vi söker Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. Vi ser gärna att du gillar arbeta med människor och har god kommunikationsförmåga.
Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö.
Arbetsbeskrivning:Alla förekommande arbetsuppgifter som mottagningsarbete på vårdcentral och telefon/chattrådgivning samt i hemsjukvård
Anställningsform:tillsvidare, hel-/deltid
Kompetens:Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Vi söker Sjuksköterska/Distriktssköterska till Stocksunds vårdcentral

Ansök    Jan 11    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab.  Arbetsuppgifter:  I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för... Visa mer
Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab. 
Arbetsuppgifter: 
I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för hälso- och sjukvården i ditt dagliga arbete på mottagningen,  Större delen av din arbetstid kommer du att vara i vårt nya hemsjukvårdsteam.  Där  samverkar vi med andra vårdcentraler, sjukhusen, hemtjänsten och rehab. Vi jobbar med olika kvalitetssystem så som Senior Alert, Luftvägsregistret och Nationella diabetesregistret. Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska.
Stocksunds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en del av Region Stockholm. Vårdcentralen har korta beslutsvägar vilket ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Samtidigt erbjuder den stora organisationens möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har ett innovativt arbetssätt och hos oss får du stora möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling.
Anställningsuppgifter:
Timmanställning 
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.
B-Körkort bil och körvana är ett krav.
Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm.
Personliga egenskaper:
Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Du har gott omdöme och en helhetssyn, är intresserad och nyfiken på människor. Du trivs med att arbeta flexibelt och kreativt i samverkan med vårdcentralens alla yrkeskategorier. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är en lagspelare och som vill vara med och utveckla vår vårdcentral vidare - alltid med patientens fokus! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Dec 15    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral  i Danderyds kommun. Vi  behöver dig som är engagerad och redo att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård. Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård, därför är körkort ett krav. På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköters... Visa mer
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral  i Danderyds kommun.
Vi  behöver dig som är engagerad och redo att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård.
Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård, därför är körkort ett krav.
På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi har Karolinskas laboratorium i våra lokaler.
Vi använder journalsystemet TakeCare och ringer via TeleQ. Vi erbjuder dig god arbetsmiljö, flexibla arbetstider och stimulerande arbetsuppgifter. 
Arbetsuppgifter:Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska inom primärvården. Mottagning, gärna diabetesmottagning, hemsjukvård och telefonrådgivning
Anställningsuppgifter: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas och vi gör löpande anställningsintervjuer.
Kvalifikationer: Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård. Meriterande om du är diabetessköterska, har erfarenhet från primärvårdsarbete, inklusive hemsjukvård,  och kan journalsystemet TakeCare
Svenskkunskaper motsvarande C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
B- körkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Övrig information: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Vi söker Sjuksköterska/Distriktssköterska till Stocksunds vårdcentral

Ansök    Nov 30    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab.  Arbetsuppgifter:  I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för... Visa mer
Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab. 
Arbetsuppgifter: 
I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för hälso- och sjukvården i ditt dagliga arbete på mottagningen,  Större delen av din arbetstid kommer du att vara i vårt nya hemsjukvårdsteam.  Där  samverkar vi med andra vårdcentraler, sjukhusen, hemtjänsten och rehab. Vi jobbar med olika kvalitetssystem så som Senior Alert, Luftvägsregistret och Nationella diabetesregistret. Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska.
Stocksunds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en del av Region Stockholm. Vårdcentralen har korta beslutsvägar vilket ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Samtidigt erbjuder den stora organisationens möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har ett innovativt arbetssätt och hos oss får du stora möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling.
Anställningsuppgifter:
Timmanställning 
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.
B-Körkort bil och körvana är ett krav.
Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm.
Personliga egenskaper:
Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Du har gott omdöme och en helhetssyn, är intresserad och nyfiken på människor. Du trivs med att arbeta flexibelt och kreativt i samverkan med vårdcentralens alla yrkeskategorier. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är en lagspelare och som vill vara med och utveckla vår vårdcentral vidare - alltid med patientens fokus! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Okt 21    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen att arbeta med oss! Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral som ligger i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm. För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård  är du välkommen till oss! På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor oc... Visa mer
Välkommen att arbeta med oss!
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral som ligger i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm.
För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård  är du välkommen till oss!
På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor och psykologer.
Tillsammans är vi 23 personer. Vi har Karolinskas laboratorium i våra lokaler.
Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård. Vi arbetar i ett härligt team med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor för att skapa god kontinuitet för våra patienter.
Vi använder journalsystemet TakeCare samt TeleQ. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö, flexibla arbetstider och stimulerande arbetsuppgifter. 
Arbetsuppgifter:Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska inom primärvården. Mottagning, gärna diabetesmottagning, hemsjukvård och telefonrådgivning
Anställningsuppgifter: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas
Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård. Meriterande om du är diabetessköterska, har erfarenhet från primärvårdsarbete  och kan journalsystemet TakeCare
Svenskkunskaper motsvarande C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
B- körkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Övrig information: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Ansök    Nov 11    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vill Du arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare i en öppen och vänlig atmosfär? Välkommen med din ansökan till  Danderyds Vårdcentral. Arbetsplatsen ligger belägen mitt i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen.  Vårdcentralen består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och AVC. Detta  ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten. Gemensam mottagning där husläka... Visa mer
Vill Du arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare i en
öppen och vänlig atmosfär?

Välkommen med din ansökan till  Danderyds Vårdcentral. Arbetsplatsen ligger belägen mitt i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen. 

Vårdcentralen består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och AVC. Detta  ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten. Gemensam mottagning där husläkarmottagningspersonal träffar patient tillsammans med rehabiliteringspersonal är ett exempel på utmärkt samverkan mellan olika yrkeskategorier. Vi är ca 50 personer som arbetar på Danderyds verksamhet och vi ser fram emot att få dig som kollega. 
Danderyds AVC har som en av 8 vårdcentraler i Stockholm fått uppdraget akademisk vårdcentral och har därmed stort fokus på FoU frågor.  


Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har positiv inställning till arbetet, patienterna och arbetskamraterna.
Vi tror att du uppskattar att ta eget ansvar, att du vågar fatta beslut och utför ditt
arbete med god kvalitet. Som person har du en god förmåga att arbeta såväl
självständigt som i team med andra yrkeskategorier. Vidare är du  Distriktssköterska alternativt erfaren sjuksköterska med intresse för öppenvård
och utvecklingsfrågor. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder möjlighet att jobba på en trivsam och trygg arbetsplats med möjlighet till
utveckling både individuellt och i grupp. 
Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att våra patienter får den bästa möjliga vården. 
Vi tror att vi med samarbete och gemenskap klarar det mesta och hoppas att du vill vara med och driva mottagningens arbete framåt!
Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder
bland annat flextid, friskvårdstimme och 3000 kr i årligt friskvårdsbidrag.
Låter det intressant?
Arbetsuppgifter:   
Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du med mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård. 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas
Kvalifikationer:
Distriktssköterska alternativt leg. sjuksköterska med några års erfarenhet inom primärvård. Du har god datorvana med erfarenhet av journalsystemet Take Care
B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
Övrigt:
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i
denna rekryteringsprocess.
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Sep 10    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen att arbeta med oss! Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral som ligger i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm. För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård och bemötande är du välkommen till oss! På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, under... Visa mer
Välkommen att arbeta med oss!
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral som ligger i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm.
För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård och bemötande är du välkommen till oss!
På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor och psykologer.
Tillsammans är vi 23 personer. Vi har Karolinskas laboratorium i våra lokaler.
Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård. Vi arbetar i ett härligt team med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor för att skapa god kontinuitet för våra patienter.
Vi använder journalsystemet TakeCare samt TeleQ. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö, flexibla arbetstider och stimulerande arbetsuppgifter. 
Arbetsuppgifter:Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska inom primärvården. Mottagning, gärna diabetesmottagning, hemsjukvård och telefonrådgivning
Anställningsuppgifter: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas
Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård. Meriterande om du är diabetessköterska, har erfarenhet från primärvårdsarbete  och kan journalsystemet TakeCare
Svenskkunskaper motsvarande C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
B- körkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Övrig information: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Vi söker Sjuksköterska/Distriktssköterska till Stocksunds vårdcentral

Ansök    Sep 10    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab.  Arbetsuppgifter:  I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för... Visa mer
Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab. 
Arbetsuppgifter: 
I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för hälso- och sjukvården i ditt dagliga arbete på mottagningen,  Större delen av din arbetstid kommer du att vara i vårt nya hemsjukvårdsteam.  Där  samverkar vi med andra vårdcentraler, sjukhusen, hemtjänsten och rehab. Handledning av studenter ingår även i arbetet. Vi jobbar med olika kvalitetssystem så som Senior Alert, Luftvägsregistret och Nationella diabetesregistret. Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska.
Stocksunds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en del av Region Stockholm. Vårdcentralen har korta beslutsvägar vilket ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Samtidigt erbjuder den stora organisationens möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har ett innovativt arbetssätt och hos oss får du stora möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling.
Anställningsuppgifter:
Heltid, deltid kan diskuteras, tillsvidare
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.
B-Körkort bil och körvana är ett krav.
Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm.
Personliga egenskaper:
Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Du har gott omdöme och en helhetssyn, är intresserad och nyfiken på människor. Du trivs med att arbeta flexibelt och kreativt i samverkan med vårdcentralens alla yrkeskategorier. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är en lagspelare och som vill vara med och utveckla vår vårdcentral vidare - alltid med patientens fokus! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker Sjuksköterska/Distriktssköterska till Stocksunds vårdcentral

Ansök    Aug 11    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab.  Arbetsuppgifter:  I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för... Visa mer
Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab. 
Arbetsuppgifter: 
I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för hälso- och sjukvården i ditt dagliga arbete på mottagningen, TeleQ och hemsjukvården där vi samverkar med andra vårdcentraler, sjukhusen, hemtjänsten och rehab. Handledning av studenter ingår även i arbetet. Vi jobbar med olika kvalitetssystem så som Senior Alert, Luftvägsregistret och Nationella diabetesregistret. Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska.
Stocksunds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en del av Region Stockholm. Vårdcentralen har korta beslutsvägar vilket ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Samtidigt erbjuder den stora organisationens möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har ett innovativt arbetssätt och hos oss får du stora möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling.
Anställningsuppgifter:
Heltid, deltid kan diskuteras, tillsvidare
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.
B-Körkort manuell bil och körvana är ett krav.
Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm.
Personliga egenskaper:
Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Du har gott omdöme och en helhetssyn, är intresserad och nyfiken på människor. Du trivs med att arbeta flexibelt och kreativt i samverkan med vårdcentralens alla yrkeskategorier. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är en lagspelare och som vill vara med och utveckla vår vårdcentral vidare - alltid med patientens fokus! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Aug 24    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen att arbeta med oss! Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral som ligger i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm. För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård och bemötande är du välkommen till oss! På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, under... Visa mer
Välkommen att arbeta med oss!
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral som ligger i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm.
För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att bidra till att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård och bemötande är du välkommen till oss!
På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor och psykologer.
Tillsammans är vi 23 personer. Vi har Karolinskas laboratorium i våra lokaler.
Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård. Vi arbetar i ett härligt team med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor för att skapa god kontinuitet för våra patienter.
Vi använder journalsystemet TakeCare samt TeleQ. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö, flexibla arbetstider och stimulerande arbetsuppgifter. 
Arbetsuppgifter:Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska inom primärvården. Mottagning, gärna diabetesmottagning, hemsjukvård och telefonrådgivning
Anställningsuppgifter: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas
Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård. Meriterande om du är diabetessköterska, har erfarenhet från primärvårdsarbete  och kan journalsystemet TakeCare
Svenskkunskaper motsvarande C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
B- körkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Övrig information: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Distriktssköterska/leg Sjuksköterska, Det skall vara kul att gå till jobbet

Ansök    Aug 10    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Det skall vara kul att gå till jobbet! Välkommen med din ansökan till  Danderyds Akademiska Vårdcentral (AVC). En trevlig arbetsplats belägen mitt i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen. Vårdcentralen består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och därtill är vi en akademisk vårdcentral. Detta  ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten.  Gemensam mottagning där HLM personal ... Visa mer
Det skall vara kul att gå till jobbet!

Välkommen med din ansökan till  Danderyds Akademiska Vårdcentral (AVC). En trevlig arbetsplats belägen mitt i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen.

Vårdcentralen består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och därtill är vi en akademisk vårdcentral. Detta  ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten.  Gemensam mottagning där HLM personal träffar patient tillsammans med Rehab personal är exempel på utmärkt samverkan mellan yrkeskategorier.  Alla fem enheter ligger under samma tak och i samma plan i nyligen renoverade lokaler. Inalles är vi 50 personer som arbetar på Danderyds AVC och vi ser fram emot att få dig som kollega.
Danderyds AVC har som en av 8 vårdcentraler i Stockholm fått uppdraget akademisk vårdcentral och har därmed stort fokus på FoU frågor. 

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har positiv inställning till arbetet, patienterna och arbetskamraterna.
Vi tror att du uppskattar att ta eget ansvar, att du vågar fatta beslut och utför ditt
arbete med god kvalitet. Som person har du en god förmåga att arbeta såväl
självständigt som i team med andra yrkeskategorier.
Vi erbjuder möjlighet att jobba på en trivsam och trygg arbetsplats med möjlighet till
utveckling både individuellt och i grupp. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö där vi
tillsammans ser till att våra patienter får den bästa möjliga vården. Vi tror att vi med
samarbete och gemenskap klarar det mesta och hoppas att du vill vara med och driva
mottagningens arbete framåt!
Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder
bland annat flextid, friskvårdstimme och 3000 kr i årligt friskvårdsbidrag.
Låter det intressant?

Arbetsuppgifter:  
Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska på husläkarmottagning, självständigt arbete på mottagning, hemsjukvård. Telefonrådgivning. Vi arbetar i TakeCare.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Kvalifikationer:
Distriktssköterska alt leg. Sjuksköterska gärna med några års erfarenhet inom primärvård. Du har god datorvana med erfarenhet av journalsystemet Take Care
B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
SLSO har krav på lägst C1nivå i svenska

Övrigt:
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i
denna rekryteringsprocess. SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktsköterska vikariat 1 år till Enebybergs vårdcentral

Ansök    Jul 31    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen att arbeta med oss! Vi söker en distriktsköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral som ligger i Danderyds Kommun, straxt norr om Stockholm. För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård och bemötande, är du välkommen till oss! Är du dessutom kompetent med Diabetes är du mer än  intressant.    På husläkarmottagningen arbetar läka... Visa mer
Välkommen att arbeta med oss!
Vi söker en distriktsköterska/sjuksköterska till Enebybergs vårdcentral som ligger i Danderyds Kommun, straxt norr om Stockholm.
För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att ge våra ca 8800 listade patienter bästa möjliga vård och bemötande, är du välkommen till oss! Är du dessutom kompetent med Diabetes är du mer än  intressant.   
På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterska och psykologer. Totalt är vi 23 personer som arbetar här. Vi har laboratorium i våra lokaler, anslutet till Karolinska Universitetslaboratoriet.
Arbetet som distriktsköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral innebär bland annat planerade och oplanerade besök till våra patienter, telefonrådgivning. Vi arbetar i ett härligt team med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor för att skapa en god kontinuitet för våra patienter.
Du kommer att arbeta med mottagningsarbete, hemsjukvård och telefonrådgivning.  Vi använder journalsystemet Take Care samt Tele Q.   Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö, flexibla arbetstider och stimulerande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer  
Vi söker dig som är Distriktssköterska/sjuksköterska.
Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav.
Körkort B är ett krav.
Erfarenhet av primärvård ses som meriterande.
Erfarenhet av Diabetes ses som meriterande.
Personliga egenskaper  
Att vara flexibel, engagerad samt positiv är självklarhet för oss. Vi värdesätter laganda och förmågan att ta egna initiativ, intresse för vårdcentralens utveckling och att kunna ta eget ansvar och även ha en god organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Anställningsvillkor  
Vikariat för föräldraledighet 1 år medmöjlighet till förlängning och ev. fast tjänst.
Heltid, 40tim/ vecka, måndag till fredag. Vi tillämpar flexibel arbetstid.  
Tillträde  7/9 eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och utmanande? Då är du välkommen med din ansökan!
Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.
För mer information om tjänsten kontakta:  
Ann-Kristin Ahrengart, Distriktsköterska och enhetschef, Telefon 070-736 24 04
Facklig företrädare:  
Vårdförbundet, Elisabeth Lindgren, tfn 08-123 404 88
Sista ansökningsdag 2020-08-10. 
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vi söker Sjuksköterska/Distriktssköterska till Stocksunds vårdcentral

Ansök    Jul 3    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Du är vår vikarierande sjuksköterska/distriktssköterska! Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab. Vi söker Dig som vill vikariera under en föräldraledighet. Arbetsuppgifter:  I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och ar... Visa mer
Du är vår vikarierande sjuksköterska/distriktssköterska!

Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab. Vi söker Dig som vill vikariera under en föräldraledighet.
Arbetsuppgifter: 
I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för hälso- och sjukvården i ditt dagliga arbete på mottagningen, TeleQ och hemsjukvården där vi samverkar med andra vårdcentraler, sjukhusen, hemtjänsten och rehab. Handledning av studenter ingår även i arbetet. Vi jobbar med olika kvalitetssystem så som Senior Alert, Luftvägsregistret och Nationella diabetesregistret. Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska.
Stocksunds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en del av Region Stockholm. Vårdcentralen har korta beslutsvägar vilket ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Samtidigt erbjuder den stora organisationens möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har ett innovativt arbetssätt och hos oss får du stora möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling.
Anställningsuppgifter:
Heltid, deltid kan diskuteras, tillsvidare
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.
B-Körkort manuell bil och körvana är ett krav.
Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm.
Personliga egenskaper:
Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Du har gott omdöme och en helhetssyn, är intresserad och nyfiken på människor. Du trivs med att arbeta flexibelt och kreativt i samverkan med vårdcentralens alla yrkeskategorier. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är en lagspelare och som vill vara med och utveckla vår vårdcentral vidare - alltid med patientens fokus! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker Sjuksköterska/Distriktssköterska till Stocksunds vårdcentral

Du är vår nya sjuksköterska/distriktssköterska! Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab. Arbetsuppgifter:  I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner.... Visa mer
Du är vår nya sjuksköterska/distriktssköterska!

Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab.
Arbetsuppgifter: 
I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för hälso- och sjukvården i ditt dagliga arbete på mottagningen, TeleQ och hemsjukvården där vi samverkar med andra vårdcentraler, sjukhusen, hemtjänsten och rehab. Handledning av studenter ingår även i arbetet. Vi jobbar med olika kvalitetssystem så som Senior Alert, Luftvägsregistret och Nationella diabetesregistret. Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska.
Stocksunds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en del av Region Stockholm. Vårdcentralen har korta beslutsvägar vilket ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Samtidigt erbjuder den stora organisationens möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har ett innovativt arbetssätt och hos oss får du stora möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling.
Anställningsuppgifter:
Heltid, deltid kan diskuteras, tillsvidareanställning.
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.
B-Körkort manuell bil och körvana är ett krav.
Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm.
Personliga egenskaper:
Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Du har gott omdöme och en helhetssyn, är intresserad och nyfiken på människor. Du trivs med att arbeta flexibelt och kreativt i samverkan med vårdcentralens alla yrkeskategorier. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är en lagspelare och som vill vara med och utveckla vår vårdcentral vidare - alltid med patientens fokus! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SSK/DSK sökes till Enebybergs vårdcentral

Tillfälle! Nu har du möjlighet att arbeta med oss!   Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och rutinerad personalgrupp.   Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har ca 8700 listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterska och psykologer. Vi har barnavårdscentral i anslutning till husläkarmottagningen. Vi har Karolinskas laboratorium i våra fräscha lokaler.T... Visa mer
Tillfälle!
Nu har du möjlighet att arbeta med oss!  
Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och rutinerad personalgrupp.  
Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har ca 8700 listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterska och psykologer.
Vi har barnavårdscentral i anslutning till husläkarmottagningen. Vi har Karolinskas laboratorium i våra fräscha lokaler.Tillsammans är vi ca 23 personer
 
Arbetsuppgifter: Alla förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska alt distriktssköterska inom primärvården. Mottagning, gärna diabetesmottagning, hemsjukvård och telefonrådgivning
Anställningsuppgifter: Heltid, vikariat till 31/8 -20, ev möjlighet till tillsvidareanställning
Kvalifikationer: Leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård. Meriterande om du har erfarenhet från primärvårdsarbete och kan journalsystemet TakeCare
Svenskkunskaper motsvarande C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
B- körkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Övrig information: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
 
Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Prova någon nytt 2020! Kom och  arbeta med oss på  Djursholms husläkarmottagning. Vi bygger just nu ut, till nya större lokaler och söker ny medarbetare.  Vi är en härlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som håller till i ljusa, nyrenoverade lokaler nära havet i hjärtat av Djursholm.  Vi är stolta över vår vårdcentral och den vård som vi bedriver. Är du intresserad av verk... Visa mer
Prova någon nytt 2020! Kom och  arbeta med oss på  Djursholms husläkarmottagning.
Vi bygger just nu ut, till nya större lokaler och söker ny medarbetare.  Vi är en härlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som håller till i ljusa, nyrenoverade lokaler nära havet i hjärtat av Djursholm.  Vi är stolta över vår vårdcentral och den vård som vi bedriver. Är du intresserad av verksamhetsutveckling och teamarbete är detta ett perfekt tillfälle för dig.  
Vi är en  fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. Vi söker dig som vill ha bra arbetsgemenskap, gillar verksamhetsutveckling och vill bedriva god kvalitativ vård. Låter detta tilltalande är du varmt välkommen till oss
Djursholms HLM är en liten och välfungerande mottagning belägen mitt i Djursholms centrum. Vi har 6500 listade patienter och är 16 medarbetare. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens uppdrag för barn och ungdsomspyskiatri och medicinsk fotvård. På vår mottagning har vi även en leg psykolog och specialistsköterskemottagning för astma/KOL, diabetes, hypertoni, och äldremottagning.   
Arbetsuppgifter:Du kommer att arbeta med hemsjukvård, mottagningsarbete, telefonrådgivning, och egen mottagning.  
Anställningsform:tillsvidare, hel-/deltid
Kompetens:Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete från husläkarmottagning och erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

SSK/DSK sökes till Enebybergs vårdcentral

Tillfälle! Nu har du möjlighet att arbeta med oss!   Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och rutinerad personalgrupp.   Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har ca 8700 listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterska och psykologer. Vi har barnavårdscentral i anslutning till husläkarmottagningen. Vi har Karolinskas laboratorium i våra fräscha lokaler.T... Visa mer
Tillfälle!
Nu har du möjlighet att arbeta med oss!  
Vi är en välfungerande vårdcentral med gott rykte och rutinerad personalgrupp.  
Enebybergs Vårdcentral i Danderyds Kommun, strax norr om Stockholm, har ca 8700 listade patienter. På husläkarmottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterska och psykologer.
Vi har barnavårdscentral i anslutning till husläkarmottagningen. Vi har Karolinskas laboratorium i våra fräscha lokaler.Tillsammans är vi ca 23 personer
 
Arbetsuppgifter: Alla förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska alt distriktssköterska inom primärvården. Mottagning, gärna diabetesmottagning, hemsjukvård och telefonrådgivning
Anställningsuppgifter: Heltid, vikariat till 31/8 -20, ev möjlighet till tillsvidareanställning
Kvalifikationer: Leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård. Meriterande om du har erfarenhet från primärvårdsarbete och kan journalsystemet TakeCare
Svenskkunskaper motsvarande C1nivå är ett krav inom Region Stockholm
B- körkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Övrig information: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
 
Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Prova någon nytt inför det nya året! Kom och  arbeta med oss på  Djursholms husläkarmottagning. Vi bygger just nu ut, till nya större lokaler och söker ny medarbetare. I första hand som vikarie men med goda möjligheter till förlänging. Vi är en härlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som håller till i ljusa, nyrenoverade lokaler nära havet i hjärtat av Djursholm.  Vi är ... Visa mer
Prova någon nytt inför det nya året! Kom och  arbeta med oss på  Djursholms husläkarmottagning.
Vi bygger just nu ut, till nya större lokaler och söker ny medarbetare. I första hand som vikarie men med goda möjligheter till förlänging. Vi är en härlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som håller till i ljusa, nyrenoverade lokaler nära havet i hjärtat av Djursholm.  Vi är stolta över vår vårdcentral och den vård som vi bedriver. Är du intresserad av verksamhetsutveckling och teamarbete är detta ett perfekt tillfälle för dig.  
Vi är en  fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. Vi söker dig som vill ha bra arbetsgemenskap, gillar verksamhetsutveckling och vill bedriva god kvalitativ vård.  Låter detta tilltalande är du varmt välkommen till oss
Djursholms HLM är en liten och välfungerande mottagning belägen mitt i Djursholms centrum. Vi har 6500 listade patienter och är 16 medarbetare. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens uppdrag för barn och ungdsomspyskiatri och medicinsk fotvård. På vår mottagning har vi även en leg psykolog och specialistsköterskemottagning för astma/KOL, diabetes, hypertoni, och äldremottagning.   
Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med hemsjukvård, mottagningsarbete, telefonrådgivning, och egen mottagning.  
Anställningsform: hel-/deltid, vikariat, 7 månader med goda möjligheter till förlängning
Kompetens: Du ska vara leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete från husläkarmottagning och erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom SLL
Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
 
Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Vi söker Sjuksköterska/Distriktssköterska till Stocksunds vårdcentral

Du är vår nya sjuksköterska/distriktssköterska i hemsjukvården! Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab. Arbetsuppgifter:  I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yr... Visa mer
Du är vår nya sjuksköterska/distriktssköterska i hemsjukvården!

Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab.
Arbetsuppgifter: 
I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för hälso- och sjukvården i ditt dagliga arbete på mottagningen, TeleQ och hemsjukvården där vi samverkar med andra vårdcentraler, sjukhusen, hemtjänsten och rehab. Handledning av studenter ingår även i arbetet. Vi jobbar med olika kvalitetssystem så som Senior Alert, Luftvägsregistret och Nationella diabetesregistret. Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska.
Stocksunds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en del av Region Stockholm. Vårdcentralen har korta beslutsvägar vilket ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Samtidigt erbjuder den stora organisationens möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har ett innovativt arbetssätt och hos oss får du stora möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling.
Anställningsuppgifter:
Heltid, deltid kan diskuteras, tillsvidareanställning.
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.
B-Körkort manuell bil och körvana är ett krav.
Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm.
Personliga egenskaper:
Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Du har gott omdöme och en helhetssyn, är intresserad och nyfiken på människor. Du trivs med att arbeta flexibelt och kreativt i samverkan med vårdcentralens alla yrkeskategorier. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är en lagspelare och som vill vara med och utveckla vår vårdcentral vidare - alltid med patientens fokus! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt:
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Prova någon nytt inför det nya året! Kom och  arbeta med oss på  Djursholms husläkarmottagning. Vi bygger just nu ut, till nya större lokaler och söker ny medarbetare. I första hand som vikarie men med goda möjligheter till förlänging. Vi är en härlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som håller till i ljusa, nyrenoverade lokaler nära havet i hjärtat av Djursholm.  Vi är ... Visa mer
Prova någon nytt inför det nya året! Kom och  arbeta med oss på  Djursholms husläkarmottagning.
Vi bygger just nu ut, till nya större lokaler och söker ny medarbetare. I första hand som vikarie men med goda möjligheter till förlänging. Vi är en härlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som håller till i ljusa, nyrenoverade lokaler nära havet i hjärtat av Djursholm.  Vi är stolta över vår vårdcentral och den vård som vi bedriver. Är du intresserad av verksamhetsutveckling och teamarbete är detta ett perfekt tillfälle för dig.  
Vi är en  fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. Vi söker dig som vill ha bra arbetsgemenskap, gillar verksamhetsutveckling och vill bedriva god kvalitativ vård.  Låter detta tilltalande är du varmt välkommen till oss
Djursholms HLM är en liten och välfungerande mottagning belägen mitt i Djursholms centrum. Vi har 6500 listade patienter och är 16 medarbetare. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC, första linjens uppdrag för barn och ungdsomspyskiatri och medicinsk fotvård. På vår mottagning har vi även en leg psykolog och specialistsköterskemottagning för astma/KOL, diabetes, hypertoni, och äldremottagning.   
Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med hemsjukvård, mottagningsarbete, telefonrådgivning, och egen mottagning.  
Anställningsform: hel-/deltid, vikariat, 7 månader med goda möjligheter till förlängning
Kompetens: Du ska vara leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete från husläkarmottagning och erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom SLL
Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
 
Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska

Vi söker i första hand en distriktssköterska och är du rätt person för oss och har intresse, även en enhetschef. Vi bygger ut till nya större lokaler och behöver en ny medarbetare. Vi söker dig som vill ha bra arbetsgemenskap, gillar verksamhetsutveckling och vill bedriva god kvalitativ vård. Vi är en trevlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fotvårdare, undersköterska och läkarsekreterare som håller till i fantastiska och lokale... Visa mer
Vi söker i första hand en distriktssköterska och är du rätt person för oss och har intresse, även en enhetschef. Vi bygger ut till nya större lokaler och behöver en ny medarbetare. Vi söker dig som vill ha bra arbetsgemenskap, gillar verksamhetsutveckling och vill bedriva god kvalitativ vård. Vi är en trevlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fotvårdare, undersköterska och läkarsekreterare som håller till i fantastiska och lokaler i hjärtat av Djursholm. Många av oss har jobbat här länge och är fortfarande lika stolta över vår vårdcentral och den vård vi bedriver. Nu ser vi fram emot att få en ny sköterskekollega.  
Vill du vara med i vår fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är du välkommen till oss. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. 
Djursholms HLM är en liten och välfungerande mottagning belägen mitt i Djursholms centrum. Vi har 6500 listade patienter och är 16 medarbetare. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC och medicinsk fotvård. På vår mottagning har vi även en leg psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, hypertoni, och äldremottagning  
Arbetsuppgifter: Du kommer som distriktssköterska att arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning, hemsjukvård och egen mottagning.  
Som enhetschef kommer du bredvid det kliniska arbetet på mottagningen även leda sjuksköterskor och undersköterskor i verksamheten. Ansvara för personal, ekonomi, arbetsmiljö, miljö. Sitta med i ledningsgruppen för vårdenheten. Här finns goda möjligheter till utveckling och att delta förbättringsarbeten.  
 
Anställningsform: hel-/deltid, tillsvidareanställd som distriktssköterska. Som enhetschef kommer du att ha ett tidsbegränsat förordnade.
Kompetens: Du ska vara leg sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete från husläkarmottagning och erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom SLL
Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
Sista ansökningsdag: 2019-06-30.
Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska

Kom och arbeta med oss på Djursholms husläkarmottagning. Vi är en härlig grupp läkare, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som håller till i ljusa, nyrenoverade lokaler nära havet i hjärtat av Djursholm.  Många av oss har jobbat här länge och är fortfarande lika stolta över vår vårdcentral och den vård vi bedriver. Vi söker i första hand en distriktssköterska och är du rätt person för oss och har intresse, ... Visa mer
Kom och arbeta med oss på Djursholms husläkarmottagning.
Vi är en härlig grupp läkare, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och medicinska sekreterare som håller till i ljusa, nyrenoverade lokaler nära havet i hjärtat av Djursholm.  Många av oss har jobbat här länge och är fortfarande lika stolta över vår vårdcentral och den vård vi bedriver.
Vi söker i första hand en distriktssköterska och är du rätt person för oss och har intresse, även en enhetschef. Vi bygger ut till nya större lokaler och behöver en ny medarbetare. Vi söker dig som vill ha bra arbetsgemenskap, gillar verksamhetsutveckling och vill bedriva god kvalitativ vård.  
Vill du vara med i vår fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är du välkommen till oss. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. 
Djursholms HLM är en liten och välfungerande mottagning belägen mitt i Djursholms centrum. Vi har 6500 listade patienter och är 16 medarbetare. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC och medicinsk fotvård. På vår mottagning har vi även en leg psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, hypertoni, och äldremottagning.   
Arbetsuppgifter: Du kommer som distriktssköterska att arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning, hemsjukvård och egen mottagning.  
Som enhetschef kommer du bredvid det kliniska arbetet på mottagningen även leda sjuksköterskor och undersköterskor i verksamheten. Ansvara för personal, ekonomi, arbetsmiljö, miljö. Sitta med i ledningsgruppen för vårdenheten. Här finns goda möjligheter till utveckling och att delta förbättringsarbeten.  
 
Anställningsform: hel-/deltid, tillsvidareanställd som distriktssköterska. Som enhetschef kommer du att ha ett tidsbegränsat förordnade. 
Kompetens: Du ska vara leg sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete från husläkarmottagning och erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom SLL
Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
Sista ansökningsdag: 2019-08-23
Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Vi söker Sjuksköterska / Distriktssköterska till Stocksunds vårdcentral

Vi söker sjuksköterska med intresse att utveckla sjuksköterskeledda mottagningar! Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab och barnavårdscentral. Vår värdegrund ”Rätt vård när och där du behöver” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Just nu pågår ... Visa mer
Vi söker sjuksköterska med intresse att utveckla sjuksköterskeledda mottagningar! Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab och barnavårdscentral. Vår värdegrund ”Rätt vård när och där du behöver” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Just nu pågår arbetet med att utveckla våra pågående och framtida sjuksköterskeledda mottagningar för hypertoni, diabetes, osteoporos och allergi. Du kommer att ha en viktig roll i detta utvecklingsarbete. Arbetsuppgifter:  Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska på en vårdcentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård. I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Vi bedriver ett hälsoinriktat arbete som ger goda möjligheter till uppföljning och kontinuitet av patienter. Stocksunds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en del av Region Stockholm. Vårdcentralen har korta beslutsvägar vilket ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Samtidigt erbjuder den stora organisationens möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har ett innovativt arbetssätt och hos oss får du stora möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling. Anställningsuppgifter: Heltid, deltid kan diskuteras, tillsvidareanställning   Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ. B-Körkort och körvana är ett krav. Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm.   Personliga egenskaper: Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Du har gott omdöme och en helhetssyn, är intresserad och nyfiken på människor. Du trivs med att arbeta flexibelt och kreativt i samverkan med vårdcentralens alla yrkeskategorier. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som är en lagspelare och som vill vara med och utveckla vår vårdcentral vidare - alltid med patientens fokus! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Övrigt: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska med diabeteskompetens till integrerad mottagning - deltid

HND centrum är Sveriges enda integrerade mottagning för komplexa patienter med samtidig hjärt-njur-och diabetessjukdom. På mottagningen arbetar sköterskor och läkare från tre kliniker för att patienterna ska slippa gå på flera olika mottagningar. Vi har en struktur som möjliggör ett personcentrerat arbetssätt och som utgör en modell för framtida integrerad specialistvård.     Om tjänsten   Du kommer att arbeta dagtid, 50-80% (20-32 tim/vecka) beroende p... Visa mer
HND centrum är Sveriges enda integrerade mottagning för komplexa patienter med samtidig hjärt-njur-och diabetessjukdom. På mottagningen arbetar sköterskor och läkare från tre kliniker för att patienterna ska slippa gå på flera olika mottagningar. Vi har en struktur som möjliggör ett personcentrerat arbetssätt och som utgör en modell för framtida integrerad specialistvård.  
 
Om tjänsten  
Du kommer att arbeta dagtid, 50-80% (20-32 tim/vecka) beroende på dina önskemål.  
På HND-centrum har du både egen mottagning, telefonrådgivning samt deltar i teamronder. Patienterna är multisjuka och de flesta har typ 2-diabetes. Du kommer arbeta tillsammans med njursköterska och hjärtsköterskor och du kommer lära dig mycket om dessa sjukdomar och hur de interagerar med diabetes. Vid enheten bedrivs också aktiv forskning.  
 
Vi söker  
En kollega med intresse för ett krävande men mycket utvecklande arbete. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi arbetar i team.
 
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i diabetesvård (specialistsjuksköterska eller distriktsjuksköterska med diabetesutbildning med behörighet att förskriva förbrukningshjälpmedel inom diabetes).  
Meriterande: Erfarenhet av mottagningsarbete och telefonrådgivning.  
 
Personliga egenskaper  
Vi vill att du är en positiv och engagerad person med god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Kontakta oss gärna för med information! Visa mindre

Vi söker Sjuksköterska / Distriktssköterska till Stocksunds vårdcentral

Vi söker sjuksköterska med intresse att utveckla sjuksköterskeledda mottagningar! Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab och barnavårdscentral. Vår värdegrund ”Rätt vård när och där du behöver” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Just nu pågår ... Visa mer
Vi söker sjuksköterska med intresse att utveckla sjuksköterskeledda mottagningar! Stocksunds vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg med ca 5000 listade. Enheten omfattar husläkar- och sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning samt psykolog. Vi har bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab och barnavårdscentral. Vår värdegrund ”Rätt vård när och där du behöver” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Just nu pågår arbetet med att utveckla våra pågående och framtida sjuksköterskeledda mottagningar för hypertoni, diabetes, osteoporos och allergi. Du kommer att ha en viktig roll i detta utvecklingsarbete. Arbetsuppgifter:  Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska på en vårdcentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning och hemsjukvård. I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar och arbetar tätt tillsammans med kollegor som har olika yrkesprofessioner. Vi bedriver ett hälsoinriktat arbete som ger goda möjligheter till uppföljning och kontinuitet av patienter. Stocksunds vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en del av Region Stockholm. Vårdcentralen har korta beslutsvägar vilket ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Samtidigt erbjuder den stora organisationens möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har ett innovativt arbetssätt och hos oss får du stora möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling. Anställningsuppgifter: Heltid, deltid kan diskuteras, tillsvidareanställning   Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ. B-Körkort och körvana är ett krav. Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är ett krav inom Region Stockholm.   Personliga egenskaper: Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Du har gott omdöme och en helhetssyn, är intresserad och nyfiken på människor. Du trivs med att arbeta flexibelt och kreativt i samverkan med vårdcentralens alla yrkeskategorier. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som är en lagspelare och som vill vara med och utveckla vår vårdcentral vidare - alltid med patientens fokus! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Övrigt: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djursholms HLM söker Distriktssköterska

Vi söker i första hand en distriktssköterska och är du rätt person för oss och har intresse, även en enhetschef. Vi bygger ut till nya större lokaler och behöver en ny medarbetare. Vi söker dig som vill ha bra arbetsgemenskap, gillar verksamhetsutveckling och vill bedriva god kvalitativ vård. Vi är en trevlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fotvårdare, undersköterska och läkarsekreterare som håller till i fantastiska och lokale... Visa mer
Vi söker i första hand en distriktssköterska och är du rätt person för oss och har intresse, även en enhetschef. Vi bygger ut till nya större lokaler och behöver en ny medarbetare. Vi söker dig som vill ha bra arbetsgemenskap, gillar verksamhetsutveckling och vill bedriva god kvalitativ vård. Vi är en trevlig grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fotvårdare, undersköterska och läkarsekreterare som håller till i fantastiska och lokaler i hjärtat av Djursholm. Många av oss har jobbat här länge och är fortfarande lika stolta över vår vårdcentral och den vård vi bedriver. Nu ser vi fram emot att få en ny sköterskekollega.  
Vill du vara med i vår fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är du välkommen till oss. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. 
Djursholms HLM är en liten och välfungerande mottagning belägen mitt i Djursholms centrum. Vi har 6500 listade patienter och är 16 medarbetare. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC och medicinsk fotvård. På vår mottagning har vi även en leg psykolog och specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, hypertoni, och äldremottagning  
Arbetsuppgifter: Du kommer som distriktssköterska att arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning, hemsjukvård och egen mottagning.  
Som enhetschef kommer du bredvid det kliniska arbetet på mottagningen även leda sjuksköterskor och undersköterskor i verksamheten. Ansvara för personal, ekonomi, arbetsmiljö, miljö. Sitta med i ledningsgruppen för vårdenheten. Här finns goda möjligheter till utveckling och att delta förbättringsarbeten.  
 
Anställningsform: hel-/deltid, tillsvidareanställd som distriktssköterska. Som enhetschef kommer du att ha ett tidsbegränsat förordnad
Kompetens: Du ska vara leg sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Vidareutbildning i diabetes är meriterande liksom erfarenhet av arbete från husläkarmottagning och erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.
B-körkort är ett krav. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom SLL
Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Övrigt: SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
 
Välkommen med Din ansökan Visa mindre