Lediga jobb Starfinder AB i Danderyd

Se alla lediga jobb från Starfinder AB i Danderyd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Danderyd som finns inom det yrket.

Servicerådgivare till British Motorgroup

Ansök    Sep 15    Starfinder AB    Frontofficepersonal
Om företaget British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat... Visa mer
Om företaget
British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd.

Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva våra kärnvärden. Vi är 27 anställda som jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen. Vi är övertygade om att fortbildning är oerhört viktigt. Och det erbjuder vi! Alla har en personlig utbildningsplan, omfattande såväl webb- som lärarledda utbildningar.

Nu utökar British Motorgroup sin styrka och söker en servicerådgivare till sin anläggning i Danderyd.

Arbetsuppgifter
I samarbete med dina kollegor i fronten kommer du att driva och utveckla kundserviceprocessen för kundmottagningen. Detta för att säkerställa effektivitet och den förstklassiga service som erbjuds på British Motorgroup.

Arbetet kommer innebära supportera våra kunder med allt kring deras verkstadsbesök. Du kommer sköta kontakten med dina kunder, hantera administrationen och jobba med merförsäljning.

Du har en central roll och kommer hålla ihop alla delar för att kunden ska få en bra kundupplevelse. Du är en viktig kugge i att skapa nöjda kunder som blir våra ambassadörer för företaget.

Din profil
Vi söker dig som älskar att ge service, du har tidigare erfarenhet från servicebranschen som exempelvis hotell, restaurang eller detaljhandel. Du är van vid ett högt och omväxlande tempo. Självklart är det positivt om du har ett bilintresse och gärna för British Motorgroups märken. Men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och tycker om att överträffa kundens förväntningar.

Det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen. Fokus ligger hos på kunderna och att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande. Egenskaper som också efterfrågas är ansvarstagande och problemlösande. Vi arbetar med en stark teamkänsla där vi stöttar och hjälper varandra.

Vi tar för givet att du har god datavana och erfarenhet från att jobba med affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Vi erbjuder dig
Här får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag i branschen. Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Naturligtvis finns kollektivavtal, och du erbjuds friskvårdsbidrag samt företagshälsovård. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av British Motorgroup.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Starfinder och rekryterare Malin Dunder, 076-777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skadeberäknare / skaderådgivare till norra Stockholm

Nytt
Vi söker nu dig som har arbetslivserfarenhet som skadeberäknare, skadebesiktare eller skadereglerare ifrån skadeverkstadssidan. Här får du jobba märkesauktoriserat för flera olika bilmärken. Mycket stora utvecklingsmöjligheter finns i ett expansivt företag som vill ligga i framkant vad gäller ny kunskap och teknik. Med din hjälp som skadeberäknare säkerställer ert team en vagnpark med nöjda och återkommande kunder. Därför blir din roll hos oss mycket vikt... Visa mer
Vi söker nu dig som har arbetslivserfarenhet som skadeberäknare, skadebesiktare eller skadereglerare ifrån skadeverkstadssidan. Här får du jobba märkesauktoriserat för flera olika bilmärken. Mycket stora utvecklingsmöjligheter finns i ett expansivt företag som vill ligga i framkant vad gäller ny kunskap och teknik.

Med din hjälp som skadeberäknare säkerställer ert team en vagnpark med nöjda och återkommande kunder. Därför blir din roll hos oss mycket viktig och din insats kommer både att synas och göra skillnad.

Arbetsuppgifter
Som skadeberäknare intar du en utåtriktad funktion, där du servar våra kunder och tar emot dem vid både in- och utlämning av bil samt bistår dem via telefon och mail. Kunderna ska alltid kunna förvänta sig ett förstklassigt bemötande och vi fäster därför stor vikt vid service och kundnöjdhet. I denna serviceinriktade roll blir du därför en riktig nyckelperson för oss.

Utöver det viktiga kundservicearbetet förekommer flertalet administrativa arbetsuppgifter som t.ex. att skapa kostnadskalkyler till försäkringsbolag, beställa reservdelar och boka in reparationer samt jobba i våra bokningssystem.

Kvalifikationer

- Erfarenhet av rollen som skadeberäknare, skadebesiktare eller skadereglerare ifrån skadeverkstadssidan.

- Meriterande är erfarenhet som t.ex. plåt-/skadetekniker, lackerare eller verkmästare i bilskadebranschen.

- Kunskap i planeringsverktyg och kalkyleringsprogram som används inom området och erfarenhet av Cabas är ett krav.

- Du talar och skriver svenska, och gärna även engelska.

- Du innehar B-körkort.

Vi sätter stort värde på din personlighet och det är viktigt att du passar in i gruppen. Därför letar vi efter en prestigelös, serviceinriktad och social person som har lätt för att bygga förtroende.

Vi erbjuder dig
Hos oss finner du ett kvalificerat arbete på ett modernt, växande och kundfokuserat företag. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter, samt kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Även vidareutbildningar för att se till att du har rätt kompetens för att utföra ditt jobb. Arbetstider kan variera mellan 7-18, m-f, anställningen blir direkt hos kundföretaget.

Mer information om tjänsten och företaget ges vi en första kontakt. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Starfinder och rekryterare Catrin Fjellström på 0700744018. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Bilsäljare Jaguar Land Rover

Ansök    Maj 11    Starfinder AB    Account manager
Om företaget British MotorGroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Här finns engagemang, passion och kunskap som gör kundernas bilägande enkelt och lustfyllt. Vår framgång fortsätter och för att fortsätta att leverera toppservice till våra kunder behöver vi förstärka vårt säljteam i Danderyd med en säljare. Att jobba hos British MotorGroup är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva i företag... Visa mer
Om företaget

British MotorGroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Här finns engagemang, passion och kunskap som gör kundernas bilägande enkelt och lustfyllt. Vår framgång fortsätter och för att fortsätta att leverera toppservice till våra kunder behöver vi förstärka vårt säljteam i Danderyd med en säljare. Att jobba hos British MotorGroup är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva i företagets kärnvärden. Idag finns 34 anställda som jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss blir du så mycket mer än ”bara” en säljare. Du blir vår relationsexpert som genom att lära känna dina kunder, deras intressen och vardag säkrar en lång och givande relation som grundar för en återkommande och nöjd kundstock. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen, från första kundkontakt till leverans samt uppföljning och du kommer att bearbeta såväl befintliga kunder som nya prospekts. Vi lovar dig en roll utöver det vanliga och du kommer att få utrymme för både kreativitet och handlingsutrymme, där vi välkomnar dina idéer för att synas, höras och marknadsföra våra produkter i roliga sammanhang.

Rollen är stationerad på vår fina anläggning i Danderyd och du rapporterar till försäljningschef.

Din profil

För att jobba som säljare hos oss behöver du inte ha jobbat som bilsäljare tidigare. Däremot behöver du ha goda kunskaper inom komplex relationsförsäljning och ha såväl kunnande som förmåga att jobba långsiktigt. Du har ett starkt track record inom försäljning och är van att bearbeta kunder och prospekts via flertalet kanaler som t.ex. sociala media, inkommande leads, telefon etc. Vidare har du har god systemförståelse och behärskar svenska samt engelska väl i tal och skrift.

Som person har du ett starkt affärssinne och du är en god lyssnare som har en bra känsla för service, såväl externt som internt. Att se kundens behov och utifrån det leverera för att skapa framtida ambassadörer är en självklarhet för dig och du förstår värdet av att leverera kvalitet och drivs av att bygga framgångsrika och långsiktiga kundrelationer. Vidare är mycket prestationsinriktad, men förstår också styrkan av att ingå och verka i ett team, där vi tillsammans skapar goda resultat.

Intresserad

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. I denna rekryteringsprocess samarbetar British MotorGroup med Starfinder och frågor om tjänsten besvaras av Catrin Fjellström 0700744018 och Malin Dunder 0767776762.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicerådgivare till British Motorgroup

Ansök    Aug 26    Starfinder AB    Frontofficepersonal
Om företaget British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat... Visa mer
Om företaget
British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd.

Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva våra kärnvärden. Vi är 27 anställda som jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen. Vi är övertygade om att fortbildning är oerhört viktigt. Och det erbjuder vi! Alla har en personlig utbildningsplan, omfattande såväl webb- som lärarledda utbildningar.

Nu utökar British Motorgroup sin styrka och söker en servicerådgivare till sin anläggning i Danderyd.

Arbetsuppgifter
I samarbete med dina kollegor i fronten kommer du att driva och utveckla kundserviceprocessen för kundmottagningen. Detta för att säkerställa effektivitet och den förstklassiga service som erbjuds på British Motorgroup.

Arbetet kommer innebära supportera våra kunder med allt kring deras verkstadsbesök. Du kommer sköta kontakten med dina kunder, hantera administrationen och jobba med merförsäljning.

Du har en central roll och kommer hålla ihop alla delar för att kunden ska få en bra kundupplevelse. Du är en viktig kugge i att skapa nöjda kunder som blir våra ambassadörer för företaget.

Din profil
Vi söker dig som älskar att ge service, du har tidigare erfarenhet från servicebranschen som exempelvis hotell, restaurang eller detaljhandel. Du är van vid ett högt och omväxlande tempo. Självklart är det positivt om du har ett bilintresse och gärna för British Motorgroups märken. Men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och tycker om att överträffa kundens förväntningar.

Det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen. Fokus ligger hos på kunderna och att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande. Egenskaper som också efterfrågas är ansvarstagande och problemlösande. Vi arbetar med en stark teamkänsla där vi stöttar och hjälper varandra.

Vi tar för givet att du har god datavana och erfarenhet från att jobba med affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Vi erbjuder dig
Här får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag i branschen. Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Naturligtvis finns kollektivavtal, och du erbjuds friskvårdsbidrag samt företagshälsovård. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av British Motorgroup.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Starfinder och rekryterare Malin Dunder, 076-777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicerådgivare till British Motorgroup

Ansök    Sep 14    Starfinder AB    Frontofficepersonal
Om företaget British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat... Visa mer
Om företaget
British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd.

Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva våra kärnvärden. Vi är 27 anställda som jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen. Vi är övertygade om att fortbildning är oerhört viktigt. Och det erbjuder vi! Alla har en personlig utbildningsplan, omfattande såväl webb- som lärarledda utbildningar.

Nu utökar British Motorgroup sin styrka och söker en servicerådgivare till sin anläggning i Danderyd.

Arbetsuppgifter
I samarbete med dina kollegor i fronten kommer du att driva och utveckla kundserviceprocessen för kundmottagningen. Detta för att säkerställa effektivitet och den förstklassiga service som erbjuds på British Motorgroup.

Arbetet kommer innebära supportera våra kunder med allt kring deras verkstadsbesök. Du kommer sköta kontakten med dina kunder, hantera administrationen och jobba med merförsäljning.

Du har en central roll och kommer hålla ihop alla delar för att kunden ska få en bra kundupplevelse. Du är en viktig kugge i att skapa nöjda kunder som blir våra ambassadörer för företaget.

Din profil
Vi söker dig som älskar att ge service, du har tidigare erfarenhet från servicebranschen som exempelvis hotell, restaurang eller detaljhandel. Du är van vid ett högt och omväxlande tempo. Självklart är det positivt om du har ett bilintresse och gärna för British Motorgroups märken. Men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och tycker om att överträffa kundens förväntningar.

Det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen. Fokus ligger hos på kunderna och att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande. Egenskaper som också efterfrågas är ansvarstagande och problemlösande. Vi arbetar med en stark teamkänsla där vi stöttar och hjälper varandra.

Vi tar för givet att du har god datavana och erfarenhet från att jobba med affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Vi erbjuder dig
Här får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag i branschen. Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Naturligtvis finns kollektivavtal, och du erbjuds friskvårdsbidrag samt företagshälsovård. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av British Motorgroup.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Starfinder och rekryterare Malin Dunder, 076-777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicerådgivare till British Motorgroup

Ansök    Aug 30    Starfinder AB    Frontofficepersonal
Om företaget British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat... Visa mer
Om företaget
British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd.

Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva våra kärnvärden. Vi är 27 anställda som jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen. Vi är övertygade om att fortbildning är oerhört viktigt. Och det erbjuder vi! Alla har en personlig utbildningsplan, omfattande såväl webb- som lärarledda utbildningar.

Nu utökar British Motorgroup sin styrka och söker en servicerådgivare till sin anläggning i Danderyd.

Arbetsuppgifter
I samarbete med dina kollegor i fronten kommer du att driva och utveckla kundserviceprocessen för kundmottagningen. Detta för att säkerställa effektivitet och den förstklassiga service som erbjuds på British Motorgroup.

Arbetet kommer innebära supportera våra kunder med allt kring deras verkstadsbesök. Du kommer sköta kontakten med dina kunder, hantera administrationen och jobba med merförsäljning.

Du har en central roll och kommer hålla ihop alla delar för att kunden ska få en bra kundupplevelse. Du är en viktig kugge i att skapa nöjda kunder som blir våra ambassadörer för företaget.

Din profil
Vi söker dig som älskar att ge service, du har tidigare erfarenhet från servicebranschen som exempelvis hotell, restaurang eller detaljhandel. Du är van vid ett högt och omväxlande tempo. Självklart är det positivt om du har ett bilintresse och gärna för British Motorgroups märken. Men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och tycker om att överträffa kundens förväntningar.

Det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen. Fokus ligger hos på kunderna och att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande. Egenskaper som också efterfrågas är ansvarstagande och problemlösande. Vi arbetar med en stark teamkänsla där vi stöttar och hjälper varandra.

Vi tar för givet att du har god datavana och erfarenhet från att jobba med affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Vi erbjuder dig
Här får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag i branschen. Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Naturligtvis finns kollektivavtal, och du erbjuds friskvårdsbidrag samt företagshälsovård. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av British Motorgroup.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Starfinder och rekryterare Malin Dunder, 076-777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicerådgivare till British Motorgroup

Ansök    Jul 27    Starfinder AB    Frontofficepersonal
Om företaget British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat... Visa mer
Om företaget
British Motorgroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd.

Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva våra kärnvärden. Vi är 27 anställda som jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen. Vi är övertygade om att fortbildning är oerhört viktigt. Och det erbjuder vi! Alla har en personlig utbildningsplan, omfattande såväl webb- som lärarledda utbildningar.

Nu utökar British Motorgroup sin styrka och söker en servicerådgivare till sin anläggning i Danderyd.

Arbetsuppgifter
I samarbete med dina kollegor i fronten kommer du att driva och utveckla kundserviceprocessen för kundmottagningen. Detta för att säkerställa effektivitet och den förstklassiga service som erbjuds på British Motorgroup.

Arbetet kommer innebära supportera våra kunder med allt kring deras verkstadsbesök. Du kommer sköta kontakten med dina kunder, hantera administrationen och jobba med merförsäljning.

Du har en central roll och kommer hålla ihop alla delar för att kunden ska få en bra kundupplevelse. Du är en viktig kugge i att skapa nöjda kunder som blir våra ambassadörer för företaget.

Din profil
Vi söker dig som älskar att ge service, du har tidigare erfarenhet från servicebranschen som exempelvis hotell, restaurang eller detaljhandel. Du är van vid ett högt och omväxlande tempo. Självklart är det positivt om du har ett bilintresse och gärna för British Motorgroups märken. Men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och tycker om att överträffa kundens förväntningar.

Det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen. Fokus ligger hos på kunderna och att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande. Egenskaper som också efterfrågas är ansvarstagande och problemlösande. Vi arbetar med en stark teamkänsla där vi stöttar och hjälper varandra.

Vi tar för givet att du har god datavana och erfarenhet från att jobba med affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Vi erbjuder dig
Här får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag i branschen. Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Naturligtvis finns kollektivavtal, och du erbjuds friskvårdsbidrag samt företagshälsovård. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av British Motorgroup.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Starfinder och rekryterare Malin Dunder, 076-777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre