Lediga jobb som Naturbruk i Danderyd

Se lediga jobb som Naturbruk i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Planterings arbete/ Projektledare

Ansök    Apr 22    Haglund, Lars    Trädgårdsarbetare
Arboristerna Trädvård Global Service. Söker en Projektledare som ska vara med och planera, inför plantering av ca 20 000 krukor och 80 st. träd Söker personal inom trädgård som är intresserad av att plantera träd och krukor under säsong arbete åt Trafikverket. [email protected] Visa mer
Arboristerna Trädvård Global Service.
Söker en Projektledare som ska vara med och planera, inför plantering av ca 20 000 krukor och 80 st. träd
Söker personal inom trädgård som är intresserad av att plantera träd och krukor under säsong arbete åt Trafikverket.
[email protected] Visa mindre

Markskötare

Kasama AB söker trädgårdsskötare. Arbetet består av allt från gräsklippning, ogräsrensning och häckbeskärning till enklare anläggningsarbeten. Erfarenhet från mark - eller trädgårdsskötsel är meriterande. Visa mer
Kasama AB söker trädgårdsskötare. Arbetet består av allt från gräsklippning, ogräsrensning och häckbeskärning till enklare anläggningsarbeten. Erfarenhet från mark - eller trädgårdsskötsel är meriterande. Visa mindre

Engagerad odlare som naturligt ser omvårdnad vår dagliga verksamhet

Ansök    Jun 4    AB Mindme Studios    Blomsterodlare
Söker dig som älskar att odla både blommor och ätbart och som vill arbeta med människor! Vi ser odling och trädgård som verktyg för att leverera meningsfullt arbete och god livskvalitet till personer med funktionsnedsättningar. Vi är en daglig verksamhet med fokus på trädgård/odling som en plattform för att skapa och bidra till en grönare värld. Vi odlar på en odlingslott, inomhus och delvis på Berga Gård i Danderyd som har ca 800 kvm odlingsbäddar, pallkr... Visa mer
Söker dig som älskar att odla både blommor och ätbart och som vill arbeta med människor! Vi ser odling och trädgård som verktyg för att leverera meningsfullt arbete och god livskvalitet till personer med funktionsnedsättningar.
Vi är en daglig verksamhet med fokus på trädgård/odling som en plattform för att skapa och bidra till en grönare värld. Vi odlar på en odlingslott, inomhus och delvis på Berga Gård i Danderyd som har ca 800 kvm odlingsbäddar, pallkrageodling, trädgårdsrabatter, inomhusodling och annat som hör till en modern stadsodling i en gammal miljö.
Vi arbetar med kompostering och strävar efter en cirkulär tillvaro. En viktig del för oss är också att det vi gör blir estetiskt tilltalande.
Du har en vision och ett engagemang som gör att du vill anta en ny utmaning. Vi söker dig med ett brinnande intresse för kopplingen hälsa, människa, natur och teknik. För oss gäller att sociala välfärdsmål hänger ihop. Människa, miljö, delaktighet och jämlikhet. Vi arbetar i projektform och har en verksamhet som ständigt utvecklas.
Vi söker dig som vill vara en del av vårt arbetsteam, men du behöver kunna arbeta självständigt. Dina dagliga arbetskollegor är i huvudsak alla våra deltagare.
Vill du skapa de bästa förutsättningarna att leva som alla andra för personer med funktionsnedsättning? Mindme är en daglig verksamhet och korttidsvistelse för personer med autism, lindrig intellektuell funktionsnedsättning och andra närliggande diagnoser. Vår dagliga verksamhet består av arbetsträning/sysselsättning och hantverk kopplat till odling och trädgård.
Olika personer har olika behov av stöd i sin vardag. Här ser vi dig som den som naturligt förekommer och ser omsorgsbehoven. Det handlar om påminnelser, hjälp med kläder, måltidssituationer, ta fram och ta bort arbetsmaterial, muntligt och skriftligt stöd att kunna genomföra uppgifter och liknande.
Dina kvalifikationer:
Du är driven, engagerad och strukturerad och har en positiv inställning.
Erfarenhet av att arbeta med personer med autismspektrumdiagnos/ lindrig intellektuell funktionsnedsättning, gärna i verksamhet som bedrivs enligt LSS ses som ett plus.
Gymnasial eller Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom relevant område.
Datorvana. Administrativa uppgifter ingår, t.ex. dokumentation och vi gör all planering och uppföljning digitalt.Arbetet är fysiskt och vi är ute i, nästan, alla väder. Det kan vara intensivt och du behöver kunna ha många bollar i luften. Lugn och strukturerad är en förutsättning.
Läs mer om oss på vår hemsida: mindmestudios.se Visa mindre

Arboristerna söker certifierad Arborist

Ansök    Apr 22    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Vi utför arbete i hela Stockholms län. En del av arbetsuppgifterna består av: Trädfällning Beskärning och trädvård Stubbfräsning Plantering Kvalifikationer : ETW – European Tree Worker (eller likvärdigt) B – körkort Motorsågs körkort Goda erfarenheter inom yrket samt erfarenhet inom trädarbete Om jobbet Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Dina arbetsuppgifter Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med A... Visa mer
Vi utför arbete i hela Stockholms län.
En del av arbetsuppgifterna består av:
Trädfällning
Beskärning och trädvård
Stubbfräsning
PlanteringKvalifikationer :
ETW – European Tree Worker (eller likvärdigt)
B – körkort
Motorsågs körkort
Goda erfarenheter inom yrket samt erfarenhet inom trädarbete

Om jobbet
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Dina arbetsuppgifter
Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider.
Din profil
Arborist
Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjälper vi till med att investera i din framtid.
Som person är du driven, engagerad och serviceminded. Vi lägger stor vikt på personligheten och vill hitta dig med rätt inställning då stora delar av ditt jobb är att ansvara för varandras säkerhet.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna via e-post [email protected] eller 076-161 22 17 Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare till Skötsel av utemiljö Rubrik: Vill du bli en av oss? Om jobbet: Vi kan erbjuda dig en möjlighet att få arbeta i en utmanade utemiljö med variation av olika arbetsuppgifter där fokus ligger på att skapa utemiljöer där människor och natur möts, där upplevelse och minnen skapas, trivsel och glädje har en stor betydelse. Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, planteringar, projektering och mycket mer. Vi letar nu efter en trädg... Visa mer
Trädgårdsarbetare till Skötsel av utemiljö
Rubrik:
Vill du bli en av oss?

Om jobbet:
Vi kan erbjuda dig en möjlighet att få arbeta i en utmanade utemiljö med variation av olika arbetsuppgifter där fokus ligger på att skapa utemiljöer där människor och natur möts, där upplevelse och minnen skapas, trivsel och glädje har en stor betydelse.
Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, planteringar, projektering och mycket mer.
Vi letar nu efter en trädgårdsarbetare för en säsongsanställning till EkoMiljö & Mark AB
Plats: Danderyd kommun
Datum: 1april- 31 oktober
Uppdraget infattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel- och underhåll av utemiljö, så som ogräsrensning, beskärning, klippa och trimma gräs, renhållning, häckklippning och mer därtill-
Det är till stor fördel om du tidigare har erfarenhet inom trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har att en utbildning inom området för trädgård som ex. gymnasial trädgård utbildning eller KY/YH – utbildning med inriktning trädgård. Vi ser även positiv till om du har gått kurser för motorsåg, röjsåg och andra grönytemaskiner som kan ses som meriterande.
Körkort B är ett krav för tjänsten
Övriga kvalifikationer: Goda kunskaper inom det svenska språket (eller väldigt goda kunskaper inom engelska.
Du bör vara en person som är serviceinriktad då vi arbetar i en miljö nära våra kunder. Vi räknar med att du har en vilja att alltid utföra ett bra jobb och som inte är rädd att ta i när det behövs. Vi förväntar oss du att klara av att arbeta i grupp men även självständigt. Du bör ha en egen drivkraft som hjälper dig i dina dagliga utmaningar.
Känner du att det du hittills har läst stämmer in på dig, tveka inte då att höra av dig. Ta första steget, detta kan leda till något väldigt bra, för just dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsskötare

Hej! Är du på jakt efter ett jobb och intresserad av att arbeta som trädgårdsskötare på en inspirerande arbetsplats? Vi erbjuder heltidstjänster (40 timmar per vecka). Vi söker dig mellan 18 och 26 år som innehar ett B-körkort. Flexibla arbetstider En intern trädgårdsutbildning som du genomgår på en vecka Löner över branschgenomsnittet Möjligheter att jobba inom försäljning, marknadsföring och framför allt administration. Ett arbete i enlighet med arbetsm... Visa mer
Hej!
Är du på jakt efter ett jobb och intresserad av att arbeta som trädgårdsskötare på en inspirerande arbetsplats?
Vi erbjuder heltidstjänster (40 timmar per vecka).
Vi söker dig mellan 18 och 26 år som innehar ett B-körkort.
Flexibla arbetstider
En intern trädgårdsutbildning som du genomgår på en vecka
Löner över branschgenomsnittet
Möjligheter att jobba inom försäljning, marknadsföring och framför allt administration.
Ett arbete i enlighet med arbetsmiljölagen samt med försäkringsskydd.

Under 2024 har vår verksamhet växt avsevärt, vilket gör att vi behöver förstärka vårt team för att skapa stabilitet. Vårt dynamiska team består för närvarande av unga individer i åldern 16 till 26 år, och vi är upp till 20 personer starka.
Vi arbetar i Stockholm och dess omgivningar, inklusive Lidingö, Danderyd, Täby, Solna, Bromma, Sollentuna, Vallentuna, Sundbyberg och Åkersberga.
Självklart är det en bonus om du bor i nära anslutning till dessa områden men det är inget måste.
Alla teammedlemmar får en intensiv grundutbildning i trädgårdsskötsel av Johan Askelund, en trädgårdsmästare med över 35 års erfarenhet. Johan finns också tillgänglig som support både före och under arbetspassen.
Trädgårdsarbete är en verksamhet full av utmaningar och möjligheter till glädje, oavsett om du siktar på att bli trädgårdsmästare i framtiden eller inte. Det är ett område där teamwork är avgörande, samtidigt som varje uppgift erbjuder unika erfarenheter.
Vår vision är att du ska se fram emot ditt arbete varje dag med visslande glädje.
Vi grundades redan 2023. Därför betraktas vi som en startup, vilket innebär att det ständigt dyker upp nya arbetsmöjligheter hos oss, inklusive inom försäljning, marknadsföring och framför allt administration.
Med vänliga hälsningar,
Thom Nordwall, VD på Trädgårdsungdomar AB Visa mindre

Sommarvikariat för djurvårdare nivå 3

Vi söker nu sommarvikarier till Djursholms Veterinärklinik. Kliniken ligger i ett lugnt villaområde i Djursholm. Vi tar årligen emot cirka 3000 patienter och vi erbjuder allt från enklare åtgärder som vaccinationer och hälsokontroller, till avancerad tandkirurgi och utredningar inom hudsjukdomar och internmedicin. Kliniken är välutrustad och har det mesta av utrustningen som en liten klinik kan behöva – internlab, röntgen, ultraljud, operationssal med gasn... Visa mer
Vi söker nu sommarvikarier till Djursholms Veterinärklinik.
Kliniken ligger i ett lugnt villaområde i Djursholm. Vi tar årligen emot cirka 3000 patienter och vi erbjuder allt från enklare åtgärder som vaccinationer och hälsokontroller, till avancerad tandkirurgi och utredningar inom hudsjukdomar och internmedicin. Kliniken är välutrustad och har det mesta av utrustningen som en liten klinik kan behöva – internlab, röntgen, ultraljud, operationssal med gasnarkos, mm.
För oss är det jätteviktigt att möta djuren och djurägarna i deras behov. Vi jobbar med djuren enligt fear free-principer och ser bara positiva effekter av vårt arbetssätt.
På kliniken jobbar för närvarande 2 veterinärer, en receptionist som även har behörighet att jobba som djurvårdare på nivå 3, samt en djurvårdare på nivå 3 som jobbar på operation. Därtill har vi 2 veterinärkonsulter inom ultraljud och tandkirurgi som kommer till oss regelbundet.
Vi jobbar i ett tight team och stävar efter en mycket god arbetsmiljö. Vi har åtgärder på plats för att minimera risken för övertid. Detta har resulterat i att man sällan behöver jobba över, samt att man har en hel timmes lunch.
Anställningsgrad: 100%.
Behörighetskrav: behörighet att jobba som djurvårdare på nivå 3 eller som tf djursjukskötare.
Vikariatets längd: vi söker en person som kan jobba under större delen av juni, juli och augusti, samt en person som kan jobba under vecka 28 till och med 32.
I vikariatet ingår minst en veckas introduktion. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare till Skötsel av utemiljö Rubrik: Vill du bli en av oss? Om jobbet: Vi kan erbjuda dig en möjlighet att få arbeta i en utmanade utemiljö med variation av olika arbetsuppgifter där fokus ligger på att skapa utemiljöer där människor och natur möts, där upplevelse och minnen skapas, trivsel och glädje har en stor betydelse. Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, planteringar, projektering och mycket mer. Vi letar nu efter en trädg... Visa mer
Trädgårdsarbetare till Skötsel av utemiljö
Rubrik:
Vill du bli en av oss?

Om jobbet:
Vi kan erbjuda dig en möjlighet att få arbeta i en utmanade utemiljö med variation av olika arbetsuppgifter där fokus ligger på att skapa utemiljöer där människor och natur möts, där upplevelse och minnen skapas, trivsel och glädje har en stor betydelse.
Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, planteringar, projektering och mycket mer.
Vi letar nu efter en trädgårdsarbetare för en säsongsanställning till EkoMiljö & Mark AB
Plats: Danderyd kommun
Datum: 1april- 31 oktober
Uppdraget infattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel- och underhåll av utemiljö, så som ogräsrensning, beskärning, klippa och trimma gräs, renhållning, häckklippning och mer därtill-
Det är till stor fördel om du tidigare har erfarenhet inom trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har att en utbildning inom området för trädgård som ex. gymnasial trädgård utbildning eller KY/YH – utbildning med inriktning trädgård. Vi ser även positiv till om du har gått kurser för motorsåg, röjsåg och andra grönytemaskiner som kan ses som meriterande.
Körkort B är ett krav för tjänsten
Övriga kvalifikationer: Goda kunskaper inom det svenska språket (eller väldigt goda kunskaper inom engelska.
Du bör vara en person som är serviceinriktad då vi arbetar i en miljö nära våra kunder. Vi räknar med att du har en vilja att alltid utföra ett bra jobb och som inte är rädd att ta i när det behövs. Vi förväntar oss du att klara av att arbeta i grupp men även självständigt. Du bör ha en egen drivkraft som hjälper dig i dina dagliga utmaningar.
Känner du att det du hittills har läst stämmer in på dig, tveka inte då att höra av dig. Ta första steget, detta kan leda till något väldigt bra, för just dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arboristerna söker certifierad Arborist

Ansök    Mar 3    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Vi utför arbete i hela Stockholms län. En del av arbetsuppgifterna består av: Trädfällning Beskärning och trädvård Stubbfräsning Plantering Kvalifikationer : ETW – European Tree Worker B – körkort Motorsågs körkort Goda erfarenheter inom yrket samt erfarenhet inom trädarbete Om jobbet Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Dina arbetsuppgifter Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.... Visa mer
Vi utför arbete i hela Stockholms län.
En del av arbetsuppgifterna består av:
Trädfällning
Beskärning och trädvård
Stubbfräsning
PlanteringKvalifikationer :
ETW – European Tree Worker
B – körkort
Motorsågs körkort
Goda erfarenheter inom yrket samt erfarenhet inom trädarbete

Om jobbet
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Dina arbetsuppgifter
Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider.
Din profil
Arborist
Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjälper vi till med att investera i din framtid.
Som person är du driven, engagerad och serviceminded. Vi lägger stor vikt på personligheten och vill hitta dig med rätt inställning då stora delar av ditt jobb är att ansvara för varandras säkerhet.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna via e-post [email protected] eller 076-161 22 17 Visa mindre

Djursholms Golfklubb söker banarbetare till säsongen 2024

Ansök    Jan 8    Källgärdet Golf AB    Golfbanearbetare
Att arbeta med banskötsel på Djursholms GK är ett varierande och trivsamt arbete där du, med närhet till naturen, får vara del av ett lag som tillsammans jobbar för att få våra banor i bästa skick. Vi arbetar efter principen att delaktighet stärker motivation och arbetsglädje och strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla vår anläggning, både som arbetsplats och som golfbana. Vi söker nu ett antal personer som ska förstärka vårt team under 2024... Visa mer
Att arbeta med banskötsel på Djursholms GK är ett varierande och trivsamt arbete där du, med närhet till naturen, får vara del av ett lag som tillsammans jobbar för att få våra banor i bästa skick.
Vi arbetar efter principen att delaktighet stärker motivation och arbetsglädje och strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla vår anläggning, både som arbetsplats och som golfbana.


Vi söker nu ett antal personer som ska förstärka vårt team under 2024 – tjänster som erbjuds är säsongsanställning på 6 - 8 månader med start i april.
Ett begränsat antal platser finns även för kortare säsongsanställning, tex för dig som är student.
Har du erfarenhet av arbete med grönyteskötsel eller har maskinvana är det meriterande men vi lägger stor vikt vid personlighet. Vi ser gärna att du spelar golf och har B-körkort och vi välkomnar kvinnliga sökande.
Då vår arbetsdag börjar kl.06 ser vi gärna att du är morgonpigg.
Schemalagt helgarbete ingår i tjänsten.
Vid behov kan enklare boende erbjudas i anknytning till arbetsplatsen under anställningsperioden.

Kom och var en del av vår spännande framtid!


Rekrytering sker löpande, skicka din ansökan senast sista februari. Visa mindre

Arboristerna - söker Klättrande sektionsfällare

Ansök    Okt 30    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Vi utför arbete i hela Stockholms län. En del av arbetsuppgifterna består av: Trädfällning Stubbfräsning Trädgårdsarbete Markarbete Uppsamling och bortforsling Dagligt underhåll av maskinerna Kvalifikationer : B – körkort Motorsågs körkort Goda erfarenheter inom yrket samt erfarenhet inom trädarbete Om jobbet Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Dina arbetsuppgifter Som arborist hos Arboristerna. jobbar du me... Visa mer
Vi utför arbete i hela Stockholms län.
En del av arbetsuppgifterna består av:
Trädfällning
Stubbfräsning
Trädgårdsarbete
Markarbete
Uppsamling och bortforsling Dagligt underhåll av maskinerna

Kvalifikationer :
B – körkort
Motorsågs körkort
Goda erfarenheter inom yrket samt erfarenhet inom trädarbete

Om jobbet
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Dina arbetsuppgifter
Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider.
Din profil
Arborist
Vi letar efter dig som har erfarenhet och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjälper vi till med att investera i din framtid.
Som person är du driven, engagerad och serviceminded. Vi lägger stor vikt på personligheten och vill hitta dig med rätt inställning då stora delar av ditt jobb är att ansvara för varandras säkerhet.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna via e-post [email protected] eller 076-161 22 17 Visa mindre

Arboristerna söker certifierad Arborist

Ansök    Okt 30    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Vi utför arbete i hela Stockholms län. En del av arbetsuppgifterna består av: Trädfällning Beskärning och trädvård Stubbfräsning Trädgårdsarbete Flisning Uppsamling och bortforsling Dagligt underhåll av maskinerna Kvalifikationer : ETW – European Tree Worker B – körkort Motorsågs körkort Goda erfarenheter inom yrket samt erfarenhet inom trädarbete Om jobbet Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Dina arbetsuppg... Visa mer
Vi utför arbete i hela Stockholms län.
En del av arbetsuppgifterna består av:
Trädfällning
Beskärning och trädvård
Stubbfräsning
Trädgårdsarbete
Flisning
Uppsamling och bortforsling Dagligt underhåll av maskinerna

Kvalifikationer :
ETW – European Tree Worker
B – körkort
Motorsågs körkort
Goda erfarenheter inom yrket samt erfarenhet inom trädarbete

Om jobbet
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Dina arbetsuppgifter
Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider.
Din profil
Arborist
Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjälper vi till med att investera i din framtid.
Som person är du driven, engagerad och serviceminded. Vi lägger stor vikt på personligheten och vill hitta dig med rätt inställning då stora delar av ditt jobb är att ansvara för varandras säkerhet.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna via e-post [email protected] eller 076-161 22 17 Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län söker arborister och klättrande trädfällare

Ansök    Sep 25    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Dina arbetsuppgifter Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider. Din profil Arborist Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjä... Visa mer
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Dina arbetsuppgifter
Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider.
Din profil
Arborist
Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjälper vi till med att investera i din framtid.
Som person är du driven, engagerad och serviceminded. Vi lägger stor vikt på personligheten och vill hitta dig med rätt inställning då stora delar av ditt jobb är att ansvara för varandras säkerhet.
Trädfällning
Du ska ha erfarenhet att ta ner träd genom sektionsfällning i trånga utrymmen. Precisions fällning från marken.
Arbetsuppgifter som kan ingå.
Arborist
Trädfällning
Skogsvård
Röjning
Häckbeskärning
Plantering
Stubbfräsning
Krav:
- Arborist
- B-körkort
- Motorsågskörkort A + B
Meriterande:
- Motorsågskörkort C + D + E
- BE Körkort
- Certifierad
- Skylift utbildning
Övrig information
Placeringsort: Stockholm Län.
Varaktighet: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna via e-post [email protected] eller 076-161 22 17


Med vänlig hälsning
Arboristerna/ Lars Haglund Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län söker arborister och klättrande trädfällare

Ansök    Jul 17    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Dina arbetsuppgifter Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider. Din profil Arborist Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjä... Visa mer
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Dina arbetsuppgifter
Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider.
Din profil
Arborist
Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjälper vi till med att investera i din framtid.
Som person är du driven, engagerad och serviceminded. Vi lägger stor vikt på personligheten och vill hitta dig med rätt inställning då stora delar av ditt jobb är att ansvara för varandras säkerhet.
Trädfällning
Du ska ha erfarenhet att ta ner träd genom sektionsfällning i trånga utrymmen. Precisions fällning från marken.
Arbetsuppgifter som kan ingå.
Arborist
Trädfällning
Skogsvård
Röjning
Häckbeskärning
Plantering
Stubbfräsning
Krav:
- Arborist
- B-körkort
- Motorsågskörkort A + B
Meriterande:
- Motorsågskörkort C + D + E
- BE Körkort
- Certifierad
- Skylift utbildning
Övrig information
Placeringsort: Stockholm Län.
Varaktighet: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna via e-post [email protected] eller 076-161 22 17


Med vänlig hälsning
Arboristerna/ Lars Haglund Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län söker arborister och klättrande trädfällare

Ansök    Aug 24    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Dina arbetsuppgifter Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider. Din profil Arborist Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjä... Visa mer
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Dina arbetsuppgifter
Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider.
Din profil
Arborist
Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjälper vi till med att investera i din framtid.
Som person är du driven, engagerad och serviceminded. Vi lägger stor vikt på personligheten och vill hitta dig med rätt inställning då stora delar av ditt jobb är att ansvara för varandras säkerhet.
Trädfällning
Du ska ha erfarenhet att ta ner träd genom sektionsfällning i trånga utrymmen. Precisions fällning från marken.
Arbetsuppgifter som kan ingå.
Arborist
Trädfällning
Skogsvård
Röjning
Häckbeskärning
Plantering
Stubbfräsning
Krav:
- Arborist
- B-körkort
- Motorsågskörkort A + B
Meriterande:
- Motorsågskörkort C + D + E
- BE Körkort
- Certifierad
- Skylift utbildning
Övrig information
Placeringsort: Stockholm Län.
Varaktighet: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna via e-post [email protected] eller 076-161 22 17


Med vänlig hälsning
Arboristerna/ Lars Haglund Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län

Ansök    Maj 6    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Dina arbetsuppgifter Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider. Din profil Arborist Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjä... Visa mer
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Dina arbetsuppgifter
Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider.
Din profil
Arborist
Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjälper vi till med att investera i din framtid.
Som person är du driven, engagerad och serviceminded. Vi lägger stor vikt på personligheten och vill hitta dig med rätt inställning då stora delar av ditt jobb är att ansvara för varandras säkerhet.
Trädfällning
Du ska ha erfarenhet att ta ner träd genom sektionsfällning i trånga utrymmen. Precisions fällning från marken.
Arbetsuppgifter som kan ingå.
Arborist
Trädfällning
Skogsvård
Röjning
Häckbeskärning
Plantering
Stubbfräsning
Krav:
- Arborist
- B-körkort
- Motorsågskörkort A + B
Meriterande:
- Motorsågskörkort C + D + E
- BE Körkort
- Certifierad
- Skylift utbildning
Övrig information
Placeringsort: Stockholm Län.
Varaktighet: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna via e-post [email protected] eller 076-161 22 17


Med vänlig hälsning
Arboristerna/ Lars Haglund Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län söker arborister och klättrande trädfällare

Ansök    Jun 8    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Dina arbetsuppgifter Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider. Din profil Arborist Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjä... Visa mer
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Dina arbetsuppgifter
Som arborist hos Arboristerna. jobbar du med Arborist tjänster, T.ex. trädvård, sektionsfällning i stadsmiljö. Det är viktigt att vara i god fysisk kondition och tycka om att arbeta utomhus under alla årstider.
Din profil
Arborist
Vi letar efter dig som är utbildad arborist och som vill vara med och bygga upp företaget arboristerna. Är du rätt person hjälper vi till med att investera i din framtid.
Som person är du driven, engagerad och serviceminded. Vi lägger stor vikt på personligheten och vill hitta dig med rätt inställning då stora delar av ditt jobb är att ansvara för varandras säkerhet.
Trädfällning
Du ska ha erfarenhet att ta ner träd genom sektionsfällning i trånga utrymmen. Precisions fällning från marken.
Arbetsuppgifter som kan ingå.
Arborist
Trädfällning
Skogsvård
Röjning
Häckbeskärning
Plantering
Stubbfräsning
Krav:
- Arborist
- B-körkort
- Motorsågskörkort A + B
Meriterande:
- Motorsågskörkort C + D + E
- BE Körkort
- Certifierad
- Skylift utbildning
Övrig information
Placeringsort: Stockholm Län.
Varaktighet: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna via e-post [email protected] eller 076-161 22 17


Med vänlig hälsning
Arboristerna/ Lars Haglund Visa mindre

Hundskötare / Dog Walkers - Changdobels, Danderyd Hunddagis

Jobba med hundar & utvecklas på Sveriges ledande hundpensionat & hunddagiskedja Changdobels är en snabbväxande högkvalitativ hunddagiskedja. Vi erbjuder allt från hunddagis och lyxigt hundhotell till veterinärvård, hundtrim, kurser samt försäljning av hundprodukter m.m. Changdobels strävar efter att hunden ska ha det lika bra på hos oss, som ett barn har på dagis eller som när vi själva checkar in på hotell. Vår ambition är att ha en rikstäckande kedja me... Visa mer
Jobba med hundar & utvecklas på Sveriges ledande hundpensionat & hunddagiskedja
Changdobels är en snabbväxande högkvalitativ hunddagiskedja. Vi erbjuder allt från hunddagis och lyxigt hundhotell till veterinärvård, hundtrim, kurser samt försäljning av hundprodukter m.m.
Changdobels strävar efter att hunden ska ha det lika bra på hos oss, som ett barn har på dagis eller som när vi själva checkar in på hotell. Vår ambition är att ha en rikstäckande kedja med högkvalitativa tjänster och produkter.
Changdobels har tack vare duktiga och hängivna medarbetare vuxit från 2 anställda till 45 anställda på 11 år.
Vi söker Dog Walkers / Hundskötare
Vi söker positiva och motiverande personer som har intresse för hundar och är villig att utbilda sig inom företaget. Det viktiga för oss är att du har ett stort intresse för hundar, så att vi vet att våra ”pälsklingar” får den omtanke de behöver.
Arbetsuppgifter
Vi vill att du ska ta stort eget ansvar och vara villig att göra det lilla extra. På så sätt kan vi fortsätta utveckla Changdobels tillsammans och erbjuda våra kunder det bästa möjliga alternativet.
De arbetsuppgifter du kommer att göra är bl.a. att hjälpa till med hundarna och bistå platschefen med sysslor som städning och hundvård. Du kommer också att ha kundkontakt, sköta enklare administrativa uppgifter i Excel och Word. Långa mysiga skogspromenader ingår såklart också bland arbetsuppgifterna.
Som hundskötare och platschefens högra hand lär du känna företagets kärnverksamhet. Denna förmåga värderas högt när vi anställer för mer övergripande tjänster, vilket vi ständigt är i behov av på grund av vår expansion. Changdobels erbjuder fina utvecklingsmöjligheter för personer som gör ett bra jobb.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Växtskötare - Säsong

Ansök    Apr 11    TerraPlants AB    Växtskötare
Har du gröna fingrar? Då är de dig vi söker! TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel. Arbetsuppgifterna kan variera från att vattna fönsterkä... Visa mer
Har du gröna fingrar? Då är de dig vi söker!
TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel.
Arbetsuppgifterna kan variera från att vattna fönsterkärl till stora träd, växtväggar och storplanteringar.
Nu söker vi två säsongsarbetare för perioden juni, juli och augusti.
Vi ser gärna att du som sökande har ett stort intresse för växter, är lojal, ansvarsfull och serviceinriktad då du har en hel del kontakt med våra kunder. Tidigare erfarenhet är ett stort plus.
Det här är ett fysiskt jobb som innebär en hel del lyft så man får inte vara rädd för att hugga i.


Krav: B-körkort Visa mindre

Vi söker hundskötare / Dog Walkers i Danderyd

Jobba med hundar & utvecklas på Sveriges ledande hundpensionat & hunddagiskedja Changdobels är en snabbväxande högkvalitativ hunddagiskedja. Vi erbjuder allt från hunddagis och lyxigt hundhotell till veterinärvård, hundtrim, kurser samt försäljning av hundprodukter m.m. Changdobels strävar efter att hunden ska ha det lika bra på hos oss, som ett barn har på dagis eller som när vi själva checkar in på hotell. Vår ambition är att ha en rikstäckande kedja me... Visa mer
Jobba med hundar & utvecklas på Sveriges ledande hundpensionat & hunddagiskedja
Changdobels är en snabbväxande högkvalitativ hunddagiskedja. Vi erbjuder allt från hunddagis och lyxigt hundhotell till veterinärvård, hundtrim, kurser samt försäljning av hundprodukter m.m.
Changdobels strävar efter att hunden ska ha det lika bra på hos oss, som ett barn har på dagis eller som när vi själva checkar in på hotell. Vår ambition är att ha en rikstäckande kedja med högkvalitativa tjänster och produkter.
Changdobels har tack vare duktiga och hängivna medarbetare vuxit från 2 anställda till 45 anställda på 11 år.
Vi söker Dog Walkers / Hundskötare
Vi söker positiva och motiverande personer som har intresse för hundar och är villig att utbilda sig inom företaget. Det viktiga för oss är att du har ett stort intresse för hundar, så att vi vet att våra ”pälsklingar” får den omtanke de behöver.
Arbetsuppgifter
Vi vill att du ska ta stort eget ansvar och vara villig att göra det lilla extra. På så sätt kan vi fortsätta utveckla Changdobels tillsammans och erbjuda våra kunder det bästa möjliga alternativet.
De arbetsuppgifter du kommer att göra är bl.a. att hjälpa till med hundarna och bistå platschefen med sysslor som städning och hundvård. Du kommer också att ha kundkontakt, sköta enklare administrativa uppgifter i Excel och Word. Långa mysiga skogspromenader ingår såklart också bland arbetsuppgifterna.
Som hundskötare och platschefens högra hand lär du känna företagets kärnverksamhet. Denna förmåga värderas högt när vi anställer för mer övergripande tjänster, vilket vi ständigt är i behov av på grund av vår expansion. Changdobels erbjuder fina utvecklingsmöjligheter för personer som gör ett bra jobb. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Jag söker en person med B-körkort, som är allmänt händig med trädgårdsanläggning i Norrort och boende där. Det är viktigt med fungerande svenskakunskaper. Visa mer
Jag söker en person med B-körkort, som är allmänt händig med trädgårdsanläggning i Norrort och boende där.
Det är viktigt med fungerande svenskakunskaper. Visa mindre

Skötselarbetare inom trädgård

EkoMiljö & Mark är ett medelstort företag med uppdrag över hela Storstockholm (med fokus i Täby och Danderyd). Vi utför framförallt trädgårdsskötsel och underhåll samt anläggning (både mindre och större). Vi söker nu framförallt skötselarbetare på heltid för säsongsanställning, men möjlighet till vidareanställning finns. Beskrivning av arbetsuppgifter: grönyteskötsel, lätt beskärning, städning. Kvalifikationer: Körkort krävs. Goda kunskaper inom det sve... Visa mer
EkoMiljö & Mark är ett medelstort företag med uppdrag över hela Storstockholm (med fokus i Täby och Danderyd). Vi utför framförallt trädgårdsskötsel och underhåll samt anläggning (både mindre och större).
Vi söker nu framförallt skötselarbetare på heltid för säsongsanställning, men möjlighet till vidareanställning finns.
Beskrivning av arbetsuppgifter: grönyteskötsel, lätt beskärning, städning.
Kvalifikationer: Körkort krävs. Goda kunskaper inom det svenska språket (eller väldigt goda kunskaper inom engelska). Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.
Vi lägger stor vikt vid att våra anställda är trevliga och hjälpsamma mot varandra och våra kunder, och framförallt att de gör sitt bästa varje dag. Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län

Ansök    Mar 18    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998. Söker en professionell Arborist med utbildning. Du ska jobba som 1 klättrare. Innebär att du har högre lön. Söker även en arborist som ska klara av att utföra beskärning, sektionsfällning av stora träd som små. Kompetenskrav Krav för tjänsten Motorsågskort A + B B-körkort Arboristutbildning / ETW eller 3 års erfarenhet som klättrande arborist Meriterande Motorsågskort C... Visa mer
Arborist
Arboristerna Trädvård Global Service. Startades upp av Lars Haglund 1998.
Söker en professionell Arborist med utbildning. Du ska jobba som 1 klättrare. Innebär att du har högre lön.
Söker även en arborist som ska klara av att utföra beskärning, sektionsfällning av stora träd som små.


Kompetenskrav
Krav för tjänsten
Motorsågskort A + B
B-körkort
Arboristutbildning / ETW eller 3 års erfarenhet som klättrande arborist


Meriterande
Motorsågskort C och högre
Röjsågskort
BE-körkort
ETW-certifiering, ISA -certifiering eller likvärdigt
Grönt kort - fruktträdsbeskärning
Erfarenhet av naturvårdsarbete
Språk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm Län
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Trädgårdsarbetare med Körkort

Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm. Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla, professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt arbetslag p... Visa mer
Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av
utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som
konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av
företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm.
Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla,
professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt
arbetslag på 10 personer. Vi erbjuder ett bra och utvecklande arbete med
många olika typer av stora och små projekt.


Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av skötsel från trädgårdsbranschen.
Trädgårdsutbildning inom skötsel/ anläggning är en merit.


Du har ett bra ordningssinne och är noggrann. Vi söker personer som är, initiativtagande och kan se vad som behöver göras, älskar trädgård och som kan tala och skriva svenska flytande. Du bör ha goda relevanta
yrkeskunskaper, växtkännedom, bra maskinkännedom och kan arbeta självständigt eller i grupp samt
skapa förtroende hos såväl kunder som anställda. Har du haft en form av ledande befattning så är det också meriterande.


B-körkort är ett absolut krav. Som trädgårdsarbetare är du med i team om minst två personer som åker ut på olika uppdrag.
Du kommer att få vara med om allt som görs i en trädgård, allt från ogräsrensning till att anlägga rabatter. Visa mindre

Engagerad odlare som naturligt ser omvårdnad vår dagliga verksamhet

Ansök    Jan 20    Mindme Studios AB    Blomsterodlare
Söker dig som älskar att odla både blommor och ätbart och som vill arbeta med människor! Vi ser odling och trädgård som verktyg för att leverera meningsfullt arbete och god livskvalitet till personer med funktionsnedsättningar. Vi är en daglig verksamhet med fokus på trädgård/odling som en plattform för att skapa och bidra till en grönare värld. Vi odlar på en odlingslott, inomhus och delvis på Berga Gård i Danderyd som har ca 800 kvm odlingsbäddar, pallkr... Visa mer
Söker dig som älskar att odla både blommor och ätbart och som vill arbeta med människor! Vi ser odling och trädgård som verktyg för att leverera meningsfullt arbete och god livskvalitet till personer med funktionsnedsättningar.
Vi är en daglig verksamhet med fokus på trädgård/odling som en plattform för att skapa och bidra till en grönare värld. Vi odlar på en odlingslott, inomhus och delvis på Berga Gård i Danderyd som har ca 800 kvm odlingsbäddar, pallkrageodling, trädgårdsrabatter, inomhusodling och annat som hör till en modern stadsodling i en gammal miljö. Men din huvudsakliga arbetsplats är på Berga Backe.
Vi arbetar med kompostering och strävar efter en cirkulär tillvaro. En viktig del för oss är också att det vi gör blir estetiskt tilltalande.
Du har en vision och ett engagemang som gör att du vill anta en ny utmaning. Vi söker dig med ett brinnande intresse för kopplingen hälsa, människa, natur och teknik. För oss gäller att sociala välfärdsmål hänger ihop. Människa, miljö, delaktighet och jämlikhet. Vi arbetar i projektform och har en verksamhet som ständigt utvecklas.
Vi söker dig som vill vara en del av vårt arbetsteam, men du behöver även kunna arbeta självständigt.
Vill du skapa de bästa förutsättningarna att leva som alla andra för personer med funktionsnedsättning? Mindme är en daglig verksamhet och korttidsvistelse för personer med autism, lindrig intellektuell funktionsnedsättning och andra närliggande diagnoser. Vår dagliga verksamhet består av praktik och arbetsträning, odling och trädgård.
Olika personer har olika behov av stöd i sin vardag. Här ser vi dig som den som naturligt förekommer och ser omsorgsbehoven. Det kan vara hjälp med kläder, måltidssituationer, ta fram och ta bort arbetsmaterial och liknande.
Dina kvalifikationer:
Du är driven, engagerad och strukturerad och har en positiv inställning.
Erfarenhet av att arbeta med personer med autismspektrumdiagnos/ lindrig intellektuell funktionsnedsättning, gärna i verksamhet som bedrivs enligt LSS ses som ett plus.
Gymnasial eller Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom relevant område.
Datorvana. Administrativa uppgifter ingår, t.ex. dokumentation och vi gör all planering och uppföljning digitalt.Arbetet är fysiskt och vi är ute i, nästan, alla väder. Det kan vara intensivt och du behöver kunna ha många bollar i luften. Strukturerad är en förutsättning.
Läs mer om oss på vår hemsida: mindmestudios.se Visa mindre

Golfbaneskötsel

Ansök    Jan 26    Källgärdet Golf AB    Golfbanearbetare
Djursholms Golfklubb söker säsongsmedarbetare inför 2023 Att arbeta med banskötsel på Djursholms GK är ett varierande och trivsamt arbete där du, med närhet till naturen, får vara del av ett lag som tillsammans jobbar för att få våra banor i bästa skick. Vi arbetar efter principen att delaktighet stärker motivation och arbetsglädje och strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla vår anläggning, både som arbetsplats och som golfbana. Tjänster som er... Visa mer
Djursholms Golfklubb söker säsongsmedarbetare inför 2023
Att arbeta med banskötsel på Djursholms GK är ett varierande och trivsamt arbete där du, med närhet till naturen, får vara del av ett lag som tillsammans jobbar för att få våra banor i bästa skick. Vi arbetar efter principen att delaktighet stärker motivation och arbetsglädje och strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla vår anläggning, både som arbetsplats och som golfbana.
Tjänster som erbjuds nu är säsongsanställningar på mellan 6 och 8 månader med start våren 2023
Har du erfarenhet av arbete med grönyteskötsel eller har maskinvana är det meriterande men vi lägger stor vikt vid personlighet. Vi ser gärna att du spelar golf och har körkort och vi välkomnar kvinnliga sökande. Då vi börjar arbeta 06:00 får du gärna vara morgonpigg.
Schemalagt helgarbete förekommer.
Intervjuer och rekrytering sker löpande. Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län

Ansök    Nov 21    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist/ trädvårdare Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering. Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun. Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och bes... Visa mer
Arborist/ trädvårdare
Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering.
Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun.
Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och beskärningsarbeten med klättring.
Du ska klara av att arbeta i ett arbetslag samtidigt är självständig och kan ta egna initiativ.
Kompetenskrav
Krav för tjänsten
Motorsågskort A + B
B-körkort
Arboristutbildning / ETW eller 3 års erfarenhet som klättrande arborist


Meriterande
Motorsågskort C och högre
Röjsågskort
BE-körkort
ETW-certifiering, ISA -certifiering eller likvärdigt
Grönt kort - fruktträdsbeskärning
Erfarenhet av naturvårdsarbete
Språk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm Län
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län

Ansök    Sep 18    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist/ trädvårdare Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering. Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun. Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och bes... Visa mer
Arborist/ trädvårdare
Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering.
Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun.
Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och beskärningsarbeten med klättring.
Du ska klara av att arbeta i ett arbetslag samtidigt är självständig och kan ta egna initiativ.
Kompetenskrav
Krav för tjänsten
Motorsågskort A + B
B-körkort
Arboristutbildning / ETW eller 3 års erfarenhet som klättrande arborist


Meriterande
Motorsågskort C och högre
Röjsågskort
BE-körkort
ETW-certifiering, ISA -certifiering eller likvärdigt
Grönt kort - fruktträdsbeskärning
Erfarenhet av naturvårdsarbete
Språk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm Län
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Trädgårdsarbetare med Körkort

Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm. Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla, professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt arbetslag p... Visa mer
Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av
utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som
konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av
företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm.
Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla,
professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt
arbetslag på 10 personer. Vi erbjuder ett bra och utvecklande arbete med
många olika typer av stora och små projekt.


Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av skötsel från trädgårdsbranschen.
Trädgårdsutbildning inom skötsel/ anläggning är en merit.


Du har ett bra ordningssinne och är noggrann. Vi söker personer som är, initiativtagande och kan se vad som behöver göras, älskar trädgård och som kan tala och skriva svenska flytande. Du bör ha goda relevanta
yrkeskunskaper, växtkännedom, bra maskinkännedom och kan arbeta självständigt eller i grupp samt
skapa förtroende hos såväl kunder som anställda. Har du haft en form av ledande befattning så är det också meriterande.


B-körkort är ett absolut krav. Som trädgårdsarbetare är du med i team om minst två personer som åker ut på olika uppdrag.
Du kommer att få vara med om allt som görs i en trädgård, allt från ogräsrensning till att anlägga rabatter. Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län

Ansök    Okt 21    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist/ trädvårdare Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering. Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun. Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och bes... Visa mer
Arborist/ trädvårdare
Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering.
Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun.
Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och beskärningsarbeten med klättring.
Du ska klara av att arbeta i ett arbetslag samtidigt är självständig och kan ta egna initiativ.
Kompetenskrav
Krav för tjänsten
Motorsågskort A + B
B-körkort
Arboristutbildning / ETW eller 3 års erfarenhet som klättrande arborist


Meriterande
Motorsågskort C och högre
Röjsågskort
BE-körkort
ETW-certifiering, ISA -certifiering eller likvärdigt
Grönt kort - fruktträdsbeskärning
Erfarenhet av naturvårdsarbete
Språk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm Län
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län

Ansök    Aug 13    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist/ trädvårdare Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering. Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun. Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och bes... Visa mer
Arborist/ trädvårdare
Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering.
Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun.
Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och beskärningsarbeten med klättring.
Du ska klara av att arbeta i ett arbetslag samtidigt är självständig och kan ta egna initiativ.
Kompetenskrav
Krav för tjänsten
Motorsågskort A + B
B-körkort
Arboristutbildning / ETW eller 3 års erfarenhet som klättrande arborist


Meriterande
Motorsågskort C och högre
Röjsågskort
BE-körkort
ETW-certifiering, ISA -certifiering eller likvärdigt
Grönt kort - fruktträdsbeskärning
Erfarenhet av naturvårdsarbete
Språk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm Län
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Engagerad odlare till Berga Gård och vår dagliga verksamhet

Ansök    Sep 1    Mindme Studios AB    Blomsterodlare
Söker dig som älskar att odla både blommor och ätbart! Vi är en daglig verksamhet med fokus på trädgård/odling som en plattform för att skapa och bidra till en grönare värld. Vi driver Berga Gård i Danderyd som har ca 800 kvm odlingsbäddar, pallkrageodling, trädgårdsrabatter, inomhusodling och annat som hör till en modern stadsodling i en gammal miljö. Vi arbetar med kompostering och strävar efter en cirkulär tillvaro. En viktig del för oss är också att de... Visa mer
Söker dig som älskar att odla både blommor och ätbart!
Vi är en daglig verksamhet med fokus på trädgård/odling som en plattform för att skapa och bidra till en grönare värld. Vi driver Berga Gård i Danderyd som har ca 800 kvm odlingsbäddar, pallkrageodling, trädgårdsrabatter, inomhusodling och annat som hör till en modern stadsodling i en gammal miljö.
Vi arbetar med kompostering och strävar efter en cirkulär tillvaro. En viktig del för oss är också att det vi gör blir estetiskt tilltalande.
Du har en vision och ett engagemang som gör att du vill anta en ny utmaning. Vi söker dig med ett brinnande intresse för kopplingen hälsa, människa, natur och teknik. För oss gäller att sociala välfärdsmål hänger ihop. Människa, miljö, delaktighet och jämlikhet. Vi arbetar i projektform och har en verksamhet som ständigt utvecklas.
Vi söker dig som vill vara en del av vårt arbetsteam, men du behöver även kunna arbeta självständigt.
Vill du skapa de bästa förutsättningarna att leva som alla andra för personer med funktionsnedsättning? Mindme är en daglig verksamhet och korttidsvistelse för personer med autism, lindrig intellektuell funktionsnedsättning och andra närliggande diagnoser. Vår dagliga verksamhet består av praktik och arbetsträning, odling och trädgård samt digital teknik.
Olika personer har olika behov av stöd i sin vardag. Här ser vi dig som den som naturligt förekommer och ser omsorgsbehoven. Det kan vara hjälp med kläder, måltidssituationer, ta fram och ta bort arbetsmaterial och liknande.
Dina kvalifikationer:
Du är driven, engagerad och strukturerad och har en positiv inställning.
Erfarenhet av att arbeta med personer med autismspektrumdiagnos/ lindrig intellektuell funktionsnedsättning, gärna i verksamhet som bedrivs enligt LSS ses som ett plus.
Gymnasial eller Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom relevant område.
Datorvana. Administrativa uppgifter ingår, t.ex. dokumentation och vi gör all planering och uppföljning digitalt.Arbetet är fysiskt och vi är ute i, nästan, alla väder. Det kan vara intensivt och du behöver kunna ha många bollar i luften. Strukturerad är en förutsättning.
Läs mer om oss på vår hemsida: mindmestudios.se Visa mindre

Engagerad odlare till Berga Gård och vår dagliga verksamhet

Ansök    Aug 4    Mindme Studios AB    Blomsterodlare
Söker dig som älska att odla både blommor och ätbart! Vi är en daglig verksamhet med fokus på trädgård/odling som en plattform för att skapa och bidra till en grönare värld. Vi driver Berga Gård i Danderyd som har ca 800 kvm odlingsbäddar, pallkrageodling, trädgårdsrabatter, inomhusodling och annat som hör till en modern stadsodling i en gammal miljö. Vi arbetar med kompostering och strävar efter en cirkulär tillvaro. En viktig del för oss är också att det... Visa mer
Söker dig som älska att odla både blommor och ätbart!
Vi är en daglig verksamhet med fokus på trädgård/odling som en plattform för att skapa och bidra till en grönare värld. Vi driver Berga Gård i Danderyd som har ca 800 kvm odlingsbäddar, pallkrageodling, trädgårdsrabatter, inomhusodling och annat som hör till en modern stadsodling i en gammal miljö.
Vi arbetar med kompostering och strävar efter en cirkulär tillvaro. En viktig del för oss är också att det vi gör blir estetiskt tilltalande.
Du har en vision och ett engagemang som gör att du vill anta en ny utmaning. Vi söker dig med ett brinnande intresse för kopplingen hälsa, människa, natur och teknik. För oss gäller att sociala välfärdsmål hänger ihop. Människa, miljö, delaktighet och jämlikhet. Vi arbetar i projektform och har en verksamhet som ständigt utvecklas.
Vi söker dig vill vara en del av vårt arbetsteam, men du behöver även kunna arbeta självständigt.
Vill du skapa de bästa förutsättningarna att leva som alla andra för personer med funktionsnedsättning? Mindme är en daglig verksamhet och korttidsvistelse för personer med autism, lindrig intellektuell funktionsnedsättning och andra närliggande diagnoser. Vår dagliga verksamhet består att praktik och arbetsträning, odling och trädgård samt digital teknik.
Olika personer har olika behov av stöd i sin vardag. Här ser vi dig som den som naturligt förekommer och ser omsorgsbehoven. Det kan vara hjälp med kläder, måltidssituationer, ta fram och ta bort arbetsmaterial och liknande.
Dina kvalifikationer:
Du är driven, engagerad och strukturerad och har en positiv inställning.
Erfarenhet av att arbeta med personer med autismspektrumdiagnos/ lindrig intellektuell funktionsnedsättning, gärna i verksamhet som bedrivs enligt LSS ses som ett plus.
Gymnasial eller Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom relevant område.
Datorvana. Administrativa uppgifter ingår, t.ex. dokumentation och vi gör all planering och uppföljning digitalt.Arbetet är fysiskt och vi är ute i, nästan, alla väder. Det kan vara intensivt och du behöver kunna ha många bollar i luften. Stresstålig och strukturerad är en förutsättning.
Läs mer om oss på vår hemsida: mindmestudios.se Visa mindre

Växtskötare

Ansök    Jul 14    TerraPlants AB    Växtskötare
Har du gröna fingrar och älskar tropiska växter? Då är det dig vi söker! Om TerraPlants TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel. Som växtsk... Visa mer
Har du gröna fingrar och älskar tropiska växter? Då är det dig vi söker!


Om TerraPlants
TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel.
Som växtskötare arbetar du med tropiska växter ute hos våra kunder. Arbetet innebär att du har ett eget program med dina kunder som du ansvarar för. Du vattnar, dammar, planterar och sköter om växterna på ett proffsigt sätt.
Arbetsuppgifterna kan variera från att vattna fönsterkärl till stora träd, växtväggar och storplanteringar.
Vi ser gärna att du som sökande har ett stort intresse för växter, är lojal, ansvarsfull och serviceinriktad då du har en hel del kontakt med våra kunder. Tidigare erfarenhet är ett stort plus.


Det här är ett fysiskt jobb som innebär en hel del lyft så man får inte vara rädd för att hugga i.


Krav: B-körkort Visa mindre

Erfaren djurvårdare nivå 2 eller 3

Älskar du djur och brinner för djurvårdaryrket? Då är kanske du stjärnan vi söker till oss på Djursholms Veterinärklinik! Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd klinik. Hos oss jobbar i dagsläget tre veterinärer, två receptionister och två djurvårdare. Vi jobbar tätt ihop och värdesätter grundläggande teamkänsla i det dagliga arbetet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som djurvårdare på veterinärklinik eller djursjukhus. Du t... Visa mer
Älskar du djur och brinner för djurvårdaryrket? Då är kanske du stjärnan vi söker till oss på Djursholms Veterinärklinik!
Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd klinik. Hos oss jobbar i dagsläget tre veterinärer, två receptionister och två djurvårdare. Vi jobbar tätt ihop och värdesätter grundläggande teamkänsla i det dagliga arbetet.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som djurvårdare på veterinärklinik eller djursjukhus. Du tycker är organiserad, tänker alltid ett steg framåt och gillar det dagliga mötet med kunden.
Vi vill att våra kunder ska känna sig som en i familjen och det är viktigt att kunden känner sig sedd och väl bemött.
Du kommer att arbeta i team tillsammans med erfarna veterinärer och djurvårdare. Du kommer främst att jobba på pol, men eftersom kliniken är liten ingår det i tjänsten att vid behov vara behjälplig på klinikens alla avdelningar.
På vår poliklinikavdelning gör vi allt från vaccinationer och hälsokontroller till avancerade utredningar inom intermedicin och hud, samt röntgen och ultraljudsundersökningar. Oftast bokas även vissa enklare kirurgisk fall på pol (exempelvis hankattskastration, bölder, sårskador, klokapslar).
Kvalifikationer:
minst 2 års erfarenhet av kliniskt arbete som djurvårdare
goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
D9-behörighet, eller behörighet att jobba som djurvårdare på nivå 3Tjänstgöringsgrad: 75-100%. Anställningens omfattning är flexibel och bestäms enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid. Vi har inte öppet för jour eller på helgerna.
Anställningsform: tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Förmåner: friskvårdsbidrag.
Tillträde: enligt överenskommelse, men gärna 1/9.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Kollektivavtal: mellan Kommunal och Gröna arbetsgivare.
Välkommen med din ansökan inklusive personligt brev och CV till [email protected], snarast dock senast 31/8-2022.
För frågor kontakta Maria Thörner på telefon 08-755 42 36 eller via mail [email protected] Visa mindre

Trädgårdsmästare

Det växer så det knakar – vi behöver förstärkning Säsongen 2022 är i full gång och trots vårens regn och kyla har starten på sommaren blivit en av de mest händelserika hittills. Nu behöver vi förstärkning. Vill du bli en av oss? Vi är ett starkt och engagerat arbetsgäng med hög skötselnivå och växtrika trädgårdar. Vi arbetar långsiktigt med trogna och återkommande kunder med allt ifrån trädbeskärning, skötsel och underhåll, anläggning, råd och stöd och vi... Visa mer
Det växer så det knakar
– vi behöver förstärkning
Säsongen 2022 är i full gång och trots vårens regn och kyla har starten på sommaren blivit en av de mest händelserika hittills. Nu behöver vi förstärkning.
Vill du bli en av oss?
Vi är ett starkt och engagerat arbetsgäng med hög skötselnivå och växtrika trädgårdar. Vi arbetar långsiktigt med trogna och återkommande kunder med allt ifrån trädbeskärning, skötsel och underhåll, anläggning, råd och stöd och vinterförberedelser.
Vi söker dig som har stort intresse för trädgård och med erfarenhet av liknande arbete är positiv och har en problemlösande inställning. Utbildning inom branschen är meriterande. Är du rätt person för vårt team kan det finnas möjlighet till tillsvidareanställning En fördel är om du bor norr om Stockholm, men det är inget krav. Tjänsten är 80–100% under månaderna juni-november.
Mejla personligt brev till Moa på adressen [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig!


Greens Rooms by von Sydow har varit verksamt i närmare 20 år och hjälper sina kunder runt om i Stockholm att förverkliga sina trädgårdsdrömmar. Med stor kunskap och ett personligt engagemang utför trädgårdsdesignern Eva von Sydow trädgårdstjänster åt både privatpersoner och företag. Vi består av ett gäng trädgårdsarbetare och trädgårdsdesigners som samtliga är utbildade av trädgårdsmästare Eva von Sydow. Vårt motto är att leverera jobb av högsta kvalitet. Om det så är en vårstädning, krukplanteringen eller en ritning över hela trädgårdar . Vi älskar det vi gör och vi kan det vi gör. Vi på Green rooms tycker det är självklarhet att vilja vistas i sin trädgård och vi vill göra detta möjligt för alla. Visa mindre

Arboristerna - Stockholms län

Ansök    Maj 22    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist/ trädvårdare Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering. Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun. Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och bes... Visa mer
Arborist/ trädvårdare
Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering.
Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun.
Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och beskärningsarbeten med klättring.
Du ska klara av att arbeta i ett arbetslag samtidigt är självständig och kan ta egna initiativ.
Kompetenskrav
Krav för tjänsten
Motorsågskort A + B
B-körkort
Arboristutbildning / ETW eller 3 års erfarenhet som klättrande arborist


Meriterande
Motorsågskort C och högre
Röjsågskort
BE-körkort
ETW-certifiering, ISA -certifiering eller likvärdigt
Grönt kort - fruktträdsbeskärning
Erfarenhet av naturvårdsarbete
Språk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm Län
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Driven Agonom till ALS Scandinavia i Danderyd

Ansök    Apr 8    Als Scandinavia AB    Agronom
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk, Oslo samt Helsingfors. I Stockholm (Danderyd) har vi ett laboratorium med fokus på analyser med korta svarstider. Det gäller framför allt organiska föreningar, metaller och fysikaliska kemiska parametrar i jord och vatten. Läs mer på www.alsglob... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk, Oslo samt Helsingfors.
I Stockholm (Danderyd) har vi ett laboratorium med fokus på analyser med korta svarstider. Det gäller framför allt organiska föreningar, metaller och fysikaliska kemiska parametrar i jord och vatten.
Läs mer på www.alsglobal.se
Vi söker en driven agronom till ALS Scandinavias laboratorium i Danderyd

Om tjänsten:
Som agronom kommer du jobba på analyslabbet, på vår avdelning för växt- och anläggningsjordar. Arbetet består av praktiskt utförande av laboratorieundersökningar samt utvärdering och sammanställning av resultat för rapportering. I arbetet ingår även kommunikation med kunder. Du är en del av ett större team där arbetet planeras både gemensamt samt individuellt.
Egenskaper:
För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett noggrant och strukturerat sätt. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och finner det bekvämt att kommunicera med externa kunder.
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom växt- och anläggningsjordar.
Kommunikation med svenska och internationella kunder förekommer i rollen så det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med avancerad teknik och hög analytisk kompetens, möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Du bör vara beredd på att jobba förskjuten arbetstid vissa dagar.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Ansökan
Din ansökan vill vi ha senast den 15 maj 2022 till [email protected]
Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt och kommer att kalla till intervju löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är avslutad.


Ange referens Växt och anläggning, Danderyd i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:

Johan Englöf, gruppchef ALS Geolab
070-364 74 37, [email protected]

Fackliga representanter,
Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Arboristerna - Söker erfaren klättrande Arborist i Stockholms län S

Ansök    Apr 20    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist/ trädvårdare Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering. Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun. Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och bes... Visa mer
Arborist/ trädvårdare
Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering.
Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun.
Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och beskärningsarbeten med klättring.
Du ska klara av att arbeta i ett arbetslag samtidigt är självständig och kan ta egna initiativ.
Kompetenskrav
Krav för tjänsten
Motorsågskort A + B
B-körkort
Arboristutbildning / ETW eller 4 års erfarenhet som klättrande arborist


Meriterande
Motorsågskort C och högre
Röjsågskort
BE-körkort
ETW-certifiering, ISA -certifiering eller likvärdigt
Grönt kort - fruktträdsbeskärning
Erfarenhet av naturvårdsarbete
Språk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm Län
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Medarbetare till vår uteavdelning

Om Terraplants Terraplants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel. Om tjänsten Vi söker nu en säsongsanställd till vår uteavdelning med möjlighet till t... Visa mer
Om Terraplants
Terraplants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö.
Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder.
Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder.
Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel.
Om tjänsten
Vi söker nu en säsongsanställd till vår uteavdelning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid under perioden April- Oktober.
Tjänsten innefattar mestadels bevattning, beskärning, gräsklippning, plantering m.m.
Du får ett eget körschema som sköts veckovis.
Du som sökande har ett stort intresse för växter, är lojal, ansvarsfull och serviceinriktad då du har en hel del kontakt med våra kunder.
Arbetstid vardagar 06.30-15.30.
Det här är ett fysiskt jobb som innebär en hel del lyft så du får inte vara rädd för att hugga i.
Krav: Manuellt B-körkort
Tror du att du är rätt person för denna roll är du välkommen att skicka CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Arboristerna - Söker erfaren klättrande Arborist i Stockholms län S

Ansök    Mar 17    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist/ trädvårdare Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering. Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun. Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och bes... Visa mer
Arborist/ trädvårdare
Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering.
Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun.
Söker 2 erfarna certifierade arborister med motorsågskörkort A + B samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, avverkning, sektionsfällning och beskärningsarbeten med klättring.
Du ska klara av att arbeta i ett arbetslag samtidigt är självständig och kan ta egna initiativ.
Kompetenskrav
Krav för tjänsten
Motorsågskort A + B
B-körkort
Arboristutbildning / ETW eller 4 års erfarenhet som klättrande arborist


Meriterande
Motorsågskort C och högre
Röjsågskort
BE-körkort
ETW-certifiering, ISA -certifiering eller likvärdigt
Grönt kort - fruktträdsbeskärning
Erfarenhet av naturvårdsarbete
Språk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm Län
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Växtskötare

Ansök    Apr 4    TerraPlants AB    Växtskötare
Vi växer och söker en pigg och glad växtskötare. Om TerraPlants TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel. Som växtskötare arbetar du med tro... Visa mer
Vi växer och söker en pigg och glad växtskötare.


Om TerraPlants
TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel.
Som växtskötare arbetar du med tropiska växter ute hos våra kunder. Arbetet innebär att du har ett eget program med dina kunder som du ansvarar för. Du vattnar, dammar, planterar och sköter om växterna på ett proffsigt sätt.
Arbetsuppgifterna kan variera från att vattna fönsterkärl till stora träd, växtväggar och storplanteringar.
Vi ser gärna att du som sökande har ett stort intresse för växter, är lojal, ansvarsfull och serviceinriktad då du har en hel del kontakt med våra kunder. Tidigare erfarenhet är ett stort plus.


Det här är ett fysiskt jobb som innebär en hel del lyft så man får inte vara rädd för att hugga i.


Krav: B-körkort Visa mindre

Trädgårdsanläggare och/eller trädgårdsintresserad svetsare

Vi är ett litet trädgårdsanläggningsföretag med säte i Stocksund norr om Stockholm. Flera av våra medarbetare har stor erfarenhet av svetsning vilket har lett till mer och mer metallarbeten. Utöver vanlig trädgårdsanläggning, såsom stensättning, planteringsarbeten och gräsmattor, gör vi smidesräcken, grindar, spaljéer, pergolor, odlingsramar, kantstöd mm. Inför kommande säsong behöver vi komplettera teamet med ytterligare en trevlig person! Initialt är ... Visa mer
Vi är ett litet trädgårdsanläggningsföretag med säte i Stocksund norr om Stockholm. Flera av våra medarbetare har stor erfarenhet av svetsning vilket har lett till mer och mer metallarbeten. Utöver vanlig trädgårdsanläggning, såsom stensättning, planteringsarbeten och gräsmattor, gör vi smidesräcken, grindar, spaljéer, pergolor, odlingsramar, kantstöd mm. Inför kommande säsong behöver vi komplettera teamet med ytterligare en trevlig person!

Initialt är det en visstidsanställning, men om allt fungerar bra finns möjlighet till en tillsvidareanställning.

Exempel på profiler som vore intressanta för oss:

Du är duktig på att svetsa och har erfarenhet av trädgårdsanläggning.
Du har jobbat med trädgårdsanläggning under flera år, framför allt stensättningar, ex skiffer och stor/smågatsten och/eller visst snickeriarbete, ex altanbyggen. Om du har erfarenhet från trädgårdsanläggning behöver du inte kunna svetsa.


För oss är det viktigt med ett trevlig arbetsklimat så vi söker dig som är ödmjuk och har god arbetsmoral. Körkort och tidigare erfarenhet, eller utbildning, inom området är en förutsättning för jobbet.


Villkor enligt Kommunals/Gröna arbetsgivares kollektivavtal. Ansökningar skickas till [email protected]. Visa mindre

Trädgårdsarbetare med utbildning

EkoMiljö & Mark är ett medelstort företag med uppdrag över hela Stor-Stockholm (med fokus i Täby och Danderyd). Vi utför framförallt trädgårdsskötsel och underhåll samt anläggning (både mindre och större). Vi söker nu en erfaren trädgårdsarbetare som har stort intresse för sitt yrke och har förmågan att arbeta självständigt samt klarar av att ha flera bollar i luften. Kunna utföra arbete självständigt dvs. ta ett projekt från start till mål. Du ska ha lät... Visa mer
EkoMiljö & Mark är ett medelstort företag med uppdrag över hela Stor-Stockholm (med fokus i Täby och Danderyd). Vi utför framförallt trädgårdsskötsel och underhåll samt anläggning (både mindre och större).
Vi söker nu en erfaren trädgårdsarbetare som har stort intresse för sitt yrke och har förmågan att arbeta självständigt samt klarar av att ha flera bollar i luften. Kunna utföra arbete självständigt dvs. ta ett projekt från start till mål. Du ska ha lätt att samarbeta med andra. Som person är du glad, utåtriktad och inte rädd för utmaningar
Beskrivning av arbetsuppgifter: Grönyteskötsel, beskärning, plantering av alla typer av växter, se/föreslå förbättringar kring utemiljön, trädvård, skötsel perennplanteringar.
Kvalifikationer: Körkort krävs samt ha god maskin vana. Goda kunskaper inom det svenska språket . Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du ska ha en trädgårdsutbildning eller liknande och ha arbetat inom yrket i flera år samt ha en yrkesstolthet.
Vi lägger stor vikt vid att våra anställda är trevliga och hjälpsamma mot varandra och våra kunder, och framförallt att de gör sitt bästa varje dag.
Vi arbetar både med kortsiktiga och långsiktiga projekt vilket innebär att vi söker en person som gillar utmaningar och inte är rädd för att fatta snabba beslut. Visa mindre

Trädgårdsarbetare med Körkort

Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm. Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla, professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt arbetslag p... Visa mer
Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av
utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som
konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av
företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm.
Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla,
professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt
arbetslag på 10 personer. Vi erbjuder ett bra och utvecklande arbete med
många olika typer av stora och små projekt.


Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av skötsel från trädgårdsbranschen.
Trädgårdsutbildning inom skötsel/ anläggning är en merit.


Du har ett bra ordningssinne och är noggrann. Vi söker personer som är, initiativtagande och kan se vad som behöver göras, älskar trädgård och som kan tala och skriva svenska flytande. Du bör ha goda relevanta
yrkeskunskaper, växtkännedom, bra maskinkännedom och kan arbeta självständigt eller i grupp samt
skapa förtroende hos såväl kunder som anställda. Har du haft en form av ledande befattning så är det också meriterande.


B-körkort är ett absolut krav. Som trädgårdsarbetare är du med i team om minst två personer som åker ut på olika uppdrag.
Du kommer att få vara med om allt som görs i en trädgård, allt från ogräsrensning till att anlägga rabatter. Visa mindre

Klättrande arborist

Ansök    Jan 7    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist/ trädvårdare Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering. Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun mm Vi söker 1 erfaren certifierade arborister med motorsågskörkort AB plus C samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, fällning, sektionsfällning ... Visa mer
Arborist/ trädvårdare
Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering.
Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun mm
Vi söker 1 erfaren certifierade arborister med motorsågskörkort AB plus C samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, fällning, sektionsfällning och beskärningsarbeten med klättring.
Du ska klara av att arbeta i ett arbetslag samtidigt är självständig och kan ta egna initiativ.
Arbetsplats Stockholms Län
Kompetenskrav
Arboristutbildning ETW eller likvärdig utbildning
Motorsågskörkort AB plus C eller likvärdig utbildning
BSpråk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm även arbete runt om i Sverige
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Djurvårdare nivå 2 eller 3 till Djursholms Veterinärklinik

Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd fristående klinik som ligger i norra Stockholm. Hos oss jobbar två veterinärer, en receptionist och 3 djurvårdare i ett sammansvetsat team. Efter årsskiftet börjar en ny veterinär. Vi har även konsulter inom ultraljud . Kliniken har reception med butik, två poliklinikrum, operationssal med gasnarkos, internt lab med Lacercyte och Catalyst från IDEXX, dagstall, röntgen, ultraljud och tandutit/röntgen. Vi ut... Visa mer
Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd fristående klinik som ligger i norra Stockholm. Hos oss jobbar två veterinärer, en receptionist och 3 djurvårdare i ett sammansvetsat team. Efter årsskiftet börjar en ny veterinär. Vi har även konsulter inom ultraljud .
Kliniken har reception med butik, två poliklinikrum, operationssal med gasnarkos, internt lab med Lacercyte och Catalyst från IDEXX, dagstall, röntgen, ultraljud och tandutit/röntgen. Vi utför profylaktisk djurhälsovård, utredningar inom internmedicin och hudsjukdomar, tandkirurgi, mjukdelskirurgi, ultraljudsundersökningar, mm.
Vår målsättning är att erbjuda personlig djursjukvård med hög kvalité och samtidigt ha kul på jobbet. Vi erbjuder generösa poliklinik- och operationstider, en djuranpassad stressminimerande vård, individanpassad schemaläggning och en personlig utbildningsplan. Vi jobbar kontinuerligt med att anpassa bokningar efter behov och bemanning, vilket medför att hos oss är övertidsarbete ovanligt.
Vi söker dig som är intresserad av jobb på smådjursklinik/djursjukhus. Tidigare erfarenhet av djursjukvård är meriterande men inte ett krav. För oss är det viktigaste att du vill lära dig mer och vill utvecklas!
I tjänsten ingår framförallt arbete på poliklinik, röntgen och laboratorium, men arbete på operation, i sterilen och lokalvård ingår även.
Vi jobbar kontinuerligt med vidareutbildning.
Sökande måste inneha D9-behörighet eller behörighet att jobba som djurvårdare nivå 3. Även leg djursjukskötare är välkomna att söka tjänsten.
Meriterande är särskild kunskap av fear free hantering. Vi försöker hantera djuren på ett så stressfritt sätt som möjligt.
Kollektivavtal finns och vi är medlemmar i SLA-Svensk Djursjukvård.
Tjänstgöringsgrad: deltid 100%. Deltidstjänst på minst 80% kan diskuteras, men då krävs schemaläggning hela dagar.
Sista ansökningsdatum 2021-12-15. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Tillträde: enligt överenskommelse.
För att söka tjänsten skicka personligt brev och CV, till klinikchef Maria Thörner [email protected]
Frågor besvaras på samma mail eller på 08-7554236 Visa mindre

NPI Engineer focusing on Quality and Change Management, Tobii

Tobii is the world leader in eye tracking – a technology that allows a computer to tell exactly where a person is looking. Eye tracking is used in a broad range of applications including market research and eye controlled computer interfaces. Headquartered in Stockholm Tobii covers the global market with offices in USA, China, Japan, Norway, UK and South Korea. If you want to work with meaningful products and solve interesting problems, we might be the rig... Visa mer
Tobii is the world leader in eye tracking – a technology that allows a computer to tell exactly where a person is looking. Eye tracking is used in a broad range of applications including market research and eye controlled computer interfaces. Headquartered in Stockholm Tobii covers the global market with offices in USA, China, Japan, Norway, UK and South Korea. If you want to work with meaningful products and solve interesting problems, we might be the right company for you!
The NPI (New Product Introduction) team at Tobii works in a creative environment and consists of multi-skilled?persons in mechanical, electrical and software design. The teams’ responsibilities span across development and sustaining activities and we collaborate with multiple disciplines and international teams. We are now looking to expand our team with yet another stellar team member! If you enjoy working in a high paced, cross functional and global environment this is the job for you!
The role and responsibilities
In this role as NPI Engineer at Tobii, you will be responsible for driving continuous product quality improvement through the product lifecycle by conducting root cause analysis together with engineering, production, and other team members. You will act as primary technical interface towards production and provide relevant quality data from different projects and manufacturing teams and much more!
Your days will be filled with
• Evaluate and qualify components together with stakeholders, such as Engineering, R&D and Supply chain
• Working closely with Original Design manufacturers (ODMs), Contract Manufacturers (CMs), and suppliers to prioritize and solve problems
• Set up quality monitoring procedures, evaluate supplier performance and make improvement proposals relating to materials and component
• Drive continuous improvement through the product lifecycle, resulting in reduced cycle time, increased yields, and lower cost
• Drive DfX analysis and control plan reviews
• Following up the cost of service order
In this role you will also be responsible for chairing the product change control board and follow up the overall execution of change implementation! All our jobs at Tobii are about innovation, passion and not the least - making things real.
We are looking for someone who has
• A university degree in electrical, manufacturing or quality engineering or similar
• 5 + years’ experience in manufacturing or industrialization of complex products, for example as a Supplier- or Production Quality Engineer in the manufacturing industry
• Worked in Six Sigma tools such as root cause analysis and statistical process control
• Fluency in English, both verbal and in writing
If you have firsthand experience from a production environment we find is as a strong merit! As a person we believe you are a team player with good communication skills and a can-do attitude. You have an ownership mentality and love solving problems in cooperation with stakeholders such as engineering and production teams.
Tobii Life
Working at Tobii is like being in the heart of innovation. Here you get to work on cool creative projects, together with passionate colleagues from all around the world. Our technology brings a voice to people with speech impairments, it helps us understand human behavior and it is revolutionizing the way we interact with technology. Life is short so we choose to spend it building high tech products that matters!
If you want to build a company rather than just work for one. If you take pride in honest hard work and want to perform freely in an open environment where you can be yourself, you will feel right at home.
It’s all about passion, innovation and making things real. Watch this?video?if you want to learn more about us.
Next step
Please address your questions to Caroline Karlsson and submit your resume or Linkedin profile through our website as soon as possible! Don’t wait, at Tobii we move quickly Visa mindre

Klättrande arborist och markarbetare

Ansök    Okt 20    Haglund, Lars    Arborist/Trädvårdare
Arborist/ trädvårdare Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering. Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun mm Vi söker 1 erfaren certifierade arborister med motorsågskörkort ABC samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, fällning, sektionsfällning och be... Visa mer
Arborist/ trädvårdare
Arboristerna utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt alla former av beskärning genom klättring och häckbeskärning, trädplantering.
Vi är måna om våra kunder och strävar att ge den bästa service för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommun mm
Vi söker 1 erfaren certifierade arborister med motorsågskörkort ABC samt klättringscertifikat. Arbetsuppgifterna är trädfällningsarbeten, fällning, sektionsfällning och beskärningsarbeten med klättring.
1 Trädfällare/ Markarbetare. Du ska hjälpa till med markarbete för Arboristen. Klara av fälla träd, häckbeskärning, fruktträds beskärning, skogsvård, avverkning och plantering. Du ska minst ha AB, ETW är till fördel.
Du ska klara av att arbeta i ett arbetslag samtidigt är självständig och kan ta egna initiativ.
Kompetenskrav
Arboristutbildning ETW eller likvärdig utbildning
Motorsågskörkort ABC eller likvärdig utbildning
B/BE-körkortSpråk Svenska och Engelska
Ort: Stockholm även arbete runt om i Sverige
Kontakt och Ansökan
För mer information och frågor är du välkommen att kontakta
Lars Haglund VD Arboristerna
Tel 076 161 22 17
[email protected]
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

NPI Engineer focusing on Test Development

Are you into high-tech and ground-breaking eye tracking technology and want to have an impact on the success of our products? Do you want to ensure that everything we release is well-functioning, optimized and of the highest quality? Great! We are now looking for a NPI Engineer focusing on test development, to join our stellar NPI team! The New Product Introduction team (NPI) at Tobii works in a creative environment and are involved in all phases of develo... Visa mer
Are you into high-tech and ground-breaking eye tracking technology and want to have an impact on the success of our products? Do you want to ensure that everything we release is well-functioning, optimized and of the highest quality? Great! We are now looking for a NPI Engineer focusing on test development, to join our stellar NPI team!
The New Product Introduction team (NPI) at Tobii works in a creative environment and are involved in all phases of development projects. The teams’ responsibilities span across development and sustaining activities and we collaborate with multiple disciplines and international teams. The team consists of individuals skilled in production processes, change management, mechanical, electrical and software design and are now looking for a new stellar team member!
The role and responsibilities
As our NPI engineer focusing on test development, you will be a responsible for continuous improvements of test systems to achieve higher availability, product yield and efficiency. You will be a manufacturing test representative in new product development processes and work together with R&D with hardware and software development. Besides this, our NPI engineer will trouble shoot errors in production, build prototyp in a lab environment as well as streamlining process steps and developing and implementing manufacturing test strategies.
Your days will be filled with:
• Analysis of processes and data to identify and implement yield and performance enhancements
• Improvements to traceability and data collection from the production line together with maintenance and updates to production lines
• Electronics design for test cabinets and test setups
• Driving the process for product introductions, qualifications, and release
• Establishing test specifications and verify that test systems meet requirements
• Prototyping in a lab environment and sharing the results with the organization
• Development of next generation test systems
• Maintenance and optimize the production test of sustaining products
To be successful in this role we believe you have:
· 5 + years of work experience as a test engineer or similar, with extensive knowledge in testing procedures
· A bachelor’s degree in engineering, computer science, computer engineering, or similar
· Solid skills in technical writing as well as data science skills, including working with unstructured data and different databases
· Experience with Linux or other Unix-like environments
· Hands-on knowledge of different manufacturing processes
· Fluency in English with great communication skills
As a person we believe you are a team player with strong interpersonal skills. If you also love solving problems and because of this, have great problem-solving skills together with leadership abilities, you sound like the perfect match for us!
Tobii Life
Working at Tobii is like being in the heart of innovation. Here you get to work on cool creative projects, together with passionate colleagues from all around the world. Our technology helps us understand human behavior and it is revolutionizing the way we interact with technology. Life is short so we choose to spend it building high-tech products that matters!
If you want to build a company rather than just work for one. If you take pride in honest hard work and want to perform freely in an open environment where you can be yourself, you will feel right at home.
At Tobii It is all about passion, innovation and making things real.?Watch this video if you want to learn more about us.
Next Step!
Do you want to be part of defining our future products? Please address your questions to Caroline Karlsson and submit your resume or LinkedIn Profile through our website as soon as possible, don't wait! At Tobii, we move quickly!


Welcome! Visa mindre

Trädgårdsarbetare med Körkort

Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm. Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla, professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt arbetslag p... Visa mer
Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av
utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som
konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av
företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm.
Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla,
professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt
arbetslag på 10 personer. Vi erbjuder ett bra och utvecklande arbete med
många olika typer av stora och små projekt.


Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av skötsel från trädgårdsbranschen.
Trädgårdsutbildning inom skötsel/ anläggning är en merit.


Du har ett bra ordningssinne och är noggrann. Vi söker personer som är, initiativtagande och kan se vad som behöver göras, älskar trädgård och som kan tala och skriva svenska flytande. Du bör ha goda relevanta
yrkeskunskaper, växtkännedom, bra maskinkännedom och kan arbeta självständigt eller i grupp samt
skapa förtroende hos såväl kunder som anställda. Har du haft en form av ledande befattning så är det också meriterande.


B-körkort är ett absolut krav. Som trädgårdsarbetare är du med i team om minst två personer som åker ut på olika uppdrag.
Du kommer att få vara med om allt som görs i en trädgård, allt från ogräsrensning till att anlägga rabatter. Visa mindre

Golfbaneskötsel Djursholms Golfklubb

Ansök    Jun 17    Källgärdet Golf AB    Golfbanearbetare
Säsongen är i full gång och vi söker nu förstärkning till vår team på banan. Vi söker någon som kan hoppa in så snart som möjligt och arbeta heltid i ca 4 månader. Vi ser gärna att du spelar golf och/eller har erfarenhet från grönyteskötsel/maskinvana. Arbetsuppgifterna är varierande inom golfbaneskötsel. Körkort och tillgång till bil/moped är ett krav. Skicka ansökan eller frågor till [email protected] Visa mer
Säsongen är i full gång och vi söker nu förstärkning till vår team på banan. Vi söker någon som kan hoppa in så snart som möjligt och arbeta heltid i ca 4 månader. Vi ser gärna att du spelar golf och/eller har erfarenhet från grönyteskötsel/maskinvana. Arbetsuppgifterna är varierande inom golfbaneskötsel.
Körkort och tillgång till bil/moped är ett krav.
Skicka ansökan eller frågor till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsanläggare och/eller trädgårdsintresserad svetsare

Vi är ett litet trädgårdsanläggningsföretag med säte i Stocksund norr om Stockholm. Flera av våra medarbetare har stor erfarenhet av svetsning vilket har lett till mer och mer metallarbeten. Utöver vanlig trädgårdsanläggning, såsom stensättning, planteringsarbeten och gräsmattor, gör vi smidesräcken, grindar, spaljéer, pergolor, odlingsramar, kantstöd mm. Nu behöver vi komplettera teamet med ytterligare en trevlig person! Initialt är det en visstidsanst... Visa mer
Vi är ett litet trädgårdsanläggningsföretag med säte i Stocksund norr om Stockholm. Flera av våra medarbetare har stor erfarenhet av svetsning vilket har lett till mer och mer metallarbeten. Utöver vanlig trädgårdsanläggning, såsom stensättning, planteringsarbeten och gräsmattor, gör vi smidesräcken, grindar, spaljéer, pergolor, odlingsramar, kantstöd mm. Nu behöver vi komplettera teamet med ytterligare en trevlig person!

Initialt är det en visstidsanställning, men om allt fungerar bra finns möjlighet till en tillsvidareanställning.

Exempel på profiler som vore intressanta för oss:

Du är duktig på att svetsa och har erfarenhet av trädgårdsanläggning.
Du har jobbat med trädgårdsanläggning under flera år, framför allt stensättningar, ex skiffer och stor/smågatsten och/eller visst snickeriarbete, ex altanbyggen. Om du har erfarenhet från trädgårdsanläggning behöver du inte kunna svetsa.


För oss är det viktigt med ett trevlig arbetsklimat så vi söker dig som är ödmjuk och har god arbetsmoral. Körkort och tidigare erfarenhet, eller utbildning, inom området är en förutsättning för jobbet.


Villkor enligt Kommunals/Gröna arbetsgivares kollektivavtal. Ansökningar skickas till [email protected]. Visa mindre

Trädgårdsmästare

Det växer så det knakar – vi behöver förstärkning Säsongen 2021 är i full gång och trots vårens regn och kyla har starten på sommaren blivit en av de mest händelserika hittills. Nu behöver vi förstärkning. Vill du bli en av oss? Vi är ett starkt och engagerat arbetsga?ng med hög sko?tselniva? och va?xtrika tra?dga?rdar. Vi arbetar långsiktigt med trogna och återkommande kunder med allt ifrån trädbeskärning, skötsel och underhåll, anläggning, råd och s... Visa mer
Det växer så det knakar
– vi behöver förstärkning
Säsongen 2021 är i full gång och trots vårens regn och kyla har starten på sommaren blivit en av de mest händelserika hittills. Nu behöver vi förstärkning.
Vill du bli en av oss?
Vi är ett starkt och engagerat arbetsga?ng med hög sko?tselniva? och va?xtrika tra?dga?rdar. Vi arbetar långsiktigt med trogna och återkommande kunder med allt ifrån trädbeskärning, skötsel och underhåll, anläggning, råd och stöd och vinterförberedelser.
Vi söker dig som har stort intresse för trädgård, gärna med erfarenhet av liknande arbete, men främst en positiv och med en problemlösande inställning. En fördel är om du bor norr om Stockholm, men det är inget krav. Tjänsten är 80–100% under månaderna juni-november.
Mejla personligt brev till Moa på adressen [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig!
Greens Rooms by von Sydow har varit verksamt i närmare 20 år och hjälper sina kunder runt om i Stockholm att förverkliga sina trädgårdsdrömmar. Med stor kunskap och ett personligt engagemang utför trädgårdsdesignern Eva von Sydow trädgårdstjänster åt både privatpersoner och företag. Vi består av ett gäng trädgårdsarbetare och trädgårdsdesigners som samtliga är utbildade av trädgårdsmästare Eva von Sydow. Vårt motto är att leverera jobb av högsta kvalitet. Om det så är en vårstädning, krukplanteringen eller en ritning över hela trädgårdar . Vi älskar det vi gör och vi kan det vi gör. Vi på Green rooms tycker det är självklarhet att vilja vistas i sin trädgård och vi vill göra detta möjligt för alla. Visa mindre

Erfaren växtkunnig person sökes till företag i Danderyd

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi dig som är växtkunnig person som har stor erfarenhet av olika växter. Du kommer tillsammans med andra att sköta växtliga planteringar utomhus hos kunder. Växtplanteringen sker runt om i stor Stockholm. Tjänsten är måndag - fredag mellan 06:30 -15:00 under sommarveckorna V.24-26.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du åka runt till olika företag och sköta utomhusplanteringar, utomhus växter. För det mesta handlar det om omplanteringar samt vattning. Vid vissa arbetsmoment kan det förekomma tunga lyft.
Tjänstebil samt ett stort utbud av växter mm finns på företagets kontor i Danderyd.


Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet av växtlighet och har stort intresse för växer. Vi ser gärna att du har bakgrund som trädgårdsmästare eller annan likvärdig lämplig utbildning.
Som person är du öppen och social. Du är självgående och har inga problem med att jobba självständigt och kan lätt hitta nya lösningar om det skulle dyka upp problem. Som ansiktet utåt för företaget så har du stor känsla för service och har lätt för att kommunicera med kunderna. Du har B körkort och behärskar svenska i tal och skrift.


Ansökan
Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till oss snarast möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Växtskötare

Ansök    Apr 1    TerraPlants AB    Växtskötare
TerraPlants växer och söker en pigg och glad växtskötare Om TerraPlants TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel. Om tjänsten Som väx... Visa mer
TerraPlants växer och söker en pigg och glad växtskötare


Om TerraPlants
TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel.


Om tjänsten
Som växtskötare arbetar du med tropiska växter ute hos våra kunder. Arbetet innebär att du har ett eget program med dina kunder som du ansvarar för. Du vattnar, dammar, beskär, planterar och sköter om växterna på ett professionellt sätt.
Arbetsuppgifterna varierar med allt från fönsterkärl till stora träd, växtväggar och storplanteringar.

Vi ser gärna att du som sökande har ett stort intresse för växter, är lojal, ansvarsfull och serviceinriktad då du har en hel del kontakt med våra kunder. Tidigare erfarenhet är ett stort plus.

Det här är ett fysiskt jobb som innebär en hel del lyft så man får inte vara rädd för att hugga i.

Krav: B-körkort


Tror du att du är rätt person för denna roll är du välkommen att skicka CV och personligt brev till [email protected].


Intervjuer sker löpande och vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt. Visa mindre

Växtskötare

Ansök    Apr 27    TerraPlants AB    Växtskötare
TerraPlants växer och söker en pigg och glad växtskötare Om TerraPlants TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel. Om tjänsten Som väx... Visa mer
TerraPlants växer och söker en pigg och glad växtskötare


Om TerraPlants
TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel.


Om tjänsten
Som växtskötare arbetar du med tropiska växter ute hos våra kunder. Arbetet innebär att du har ett eget program med dina kunder som du ansvarar för. Du vattnar, dammar, beskär, planterar och sköter om växterna på ett professionellt sätt.
Arbetsuppgifterna varierar med allt från fönsterkärl till stora träd, växtväggar och storplanteringar.

Vi ser gärna att du som sökande har ett stort intresse för växter, är lojal, ansvarsfull och serviceinriktad då du har en hel del kontakt med våra kunder. Tidigare erfarenhet är ett stort plus.

Det här är ett fysiskt jobb som innebär en hel del lyft så man får inte vara rädd för att hugga i.

Krav: B-körkort


Tror du att du är rätt person för denna roll är du välkommen att skicka CV och personligt brev till [email protected].


Intervjuer sker löpande och vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt. Visa mindre

Växtskötare

Ansök    Mar 2    TerraPlants AB    Växtskötare
TerraPlants växer och söker en pigg och glad växtskötare Om TerraPlants TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel. Om tjänsten Som väx... Visa mer
TerraPlants växer och söker en pigg och glad växtskötare


Om TerraPlants
TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel.


Om tjänsten
Som växtskötare arbetar du med tropiska växter ute hos våra kunder. Arbetet innebär att du har ett eget program med dina kunder som du ansvarar för. Du vattnar, dammar, beskär, planterar och sköter om växterna på ett professionellt sätt.
Arbetsuppgifterna varierar med allt från fönsterkärl till stora träd, växtväggar och storplanteringar.

Vi ser gärna att du som sökande har ett stort intresse för växter, är lojal, ansvarsfull och serviceinriktad då du har en hel del kontakt med våra kunder. Tidigare erfarenhet är ett stort plus.

Det här är ett fysiskt jobb som innebär en hel del lyft så man får inte vara rädd för att hugga i.

Krav: B-körkort


Tror du att du är rätt person för denna roll är du välkommen att skicka CV och personligt brev till [email protected].


Intervjuer sker löpande och vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt. Visa mindre

Djurvårdare nivå 2 eller 3 till Djursholms Veterinärklinik

Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd fristående klinik som ligger i norra Stockholm. Hos oss jobbar två veterinärer, en leg djursjukskötare och en receptionist i ett sammansvetsat team. Vi har även konsulter inom ultraljud och tandkirurgi. Kliniken har reception med butik, två poliklinikrum, operationssal med gasnarkos, internt lab med Lacercyte och Catalyst från IDEXX, dagstall, röntgen, ultraljud och tandutit/röntgen. Vi utför profylaktis... Visa mer
Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd fristående klinik som ligger i norra Stockholm. Hos oss jobbar två veterinärer, en leg djursjukskötare och en receptionist i ett sammansvetsat team. Vi har även konsulter inom ultraljud och tandkirurgi.


Kliniken har reception med butik, två poliklinikrum, operationssal med gasnarkos, internt lab med Lacercyte och Catalyst från IDEXX, dagstall, röntgen, ultraljud och tandutit/röntgen. Vi utför profylaktisk djurhälsovård, utredningar inom internmedicin och hudsjukdomar, tandkirurgi, mjukdelskirurgi, ultraljudsundersökningar, mm.


Vår målsättning är att erbjuda personlig djursjukvård med hög kvalité och samtidigt ha kul på jobbet. Vi erbjuder generösa poliklinik- och operationstider, en djuranpassad stressminimerande vård, individanpassad schemaläggning och en personlig utbildningsplan. Vi jobbar kontinuerligt med att anpassa bokningar efter behov och bemanning, vilket medför att hos oss är övertidsarbete ovanligt.


Vi söker dig som har några års erfarenhet av jobb på smådjursklinik/djursjukhus.


I tjänsten ingår framförallt arbete på poliklinik, röntgen och laboratorium, men arbete på operation, i sterilen och lokalvård ingår även.
Vi jobbar kontinuerligt med vidareutbildning.

Sökande måste inneha D9-behörighet eller behörighet att jobba som djurvårdare nivå 3. Även leg djursjukskötare är välkomna att söka tjänsten.


Meriterande är särskild kunskap av fear free hantering. Vi försöker hantera djuren på ett så stressfritt sätt som möjligt.


Kollektivavtal finns och vi är medlemmar i SLA-Svensk Djursjukvård.


Tjänstgöringsgrad: deltid 60%. Schemaläggning kommer att i huvudsak att vara hela dagar.


Sista ansökningsdatum 2021-03-31. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.


Tillträde: enligt överenskommenlse.


För att söka tjänsten skicka personligt brev och CV, till klinikchef Maria Thörner [email protected]
Frågor besvaras på samma mail eller på 08-7554236 Visa mindre

Digital mediepedagog till Danderyds sjukhus

Ansök    Mar 10    Danderyds Sjukhus AB    Mediepedagog
Danderyds sjukhus är i en intensiv fas av digitalisering av bland annat interna kurser och arbetssätt. Är du en kommunikativ person? En person som vill verka i en större organisation och arbeta med kompetensförstärkning inom e-lärande och digitala verktyg? Då ska du läsa vidare om vårt spännande nya uppdrag! Vi är ett av de största akutsjukhusen i landet med över 4000 medarbetare som tillsammans bedriver universitetssjukvård med kvalitet och omtanke. Vi s... Visa mer
Danderyds sjukhus är i en intensiv fas av digitalisering av bland annat interna kurser och arbetssätt. Är du en kommunikativ person? En person som vill verka i en större organisation och arbeta med kompetensförstärkning inom e-lärande och digitala verktyg? Då ska du läsa vidare om vårt spännande nya uppdrag!

Vi är ett av de största akutsjukhusen i landet med över 4000 medarbetare som tillsammans bedriver universitetssjukvård med kvalitet och omtanke. Vi söker nu en digital mediepedagog för att förstärka vårt team inom HR- och kommunikationsenheten.


Arbetsuppgifter och erbjudande
Sjukhuset har en omfattande internutbildning i form av e-kurser som publiceras i en regional utbildningsportal "Lärtorget" och uppdraget innebär att du arbetar med att vidareutveckla och stärka kompetensen inom e-lärande på sjukhuset. Du kommer bland annat att producera e-kurser, ge stöd i utvecklingsarbeten och ansvara för administration.
Du arbetar också med att förstärka den digitala kompetensen i vår organisation. Du kommer att få möjlighet att utbilda och stödja användare inom både stödfunktioner och vårdverksamhet i att effektivt använda de möjligheter digitala verktyg ger. Uppdraget innebär många kontakter och samarbeten med olika yrkesprofessioner. Du kommer att ha stor möjlighet att få lära känna vår organisation och bidra till vårt viktiga uppdrag att bedriva kvalitativ vård. 
Du kommer att få arbeta med engagerade och kompetenta kollegor och organisatoriskt är denna tjänst placerad på Medicinska biblioteket som är en del av HR- och kommunikationsavdelningen. Du ingår i bibliotekets arbetsgrupp och arbetar nära objektspecialisten för Lärtorget.
Som arbetsgivare erbjuder vi friskvård,egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Flera restauranger och annan service finns inom området. Det finns goda kommunikationer till oss och sjukhuset ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Akademisk utbildning inom relevanta områden tex.  pedagogik, informatik,retorik, design eller motsvarande med inriktning mot eller djup erfarenhet av lärande, IKT eller media
-God kunskap om Officepaketet och specifikt god kunskap om Microsoft Teams
- Intresse för och god förståelse av IT och informationssystem
Du bör ha erfarenhet av:
- Praktiskt arbete med digitala lärandestöd såsom lärplattform
- Medieproduktion, till exempel filmredigering, ljudinspelning, bildbehandling
- Författarverktygsom t.ex.  Articulate Storyline
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Nyfikenhet, självständighet och initiativförmåga är avgörande i detta uppdrag. Du har en mycket god förmåga att samarbeta, skapa och bibehålla goda relationer med olika kontakter. Du trivs och är van vid att prata inför grupper och har ett starkt eget driv i ditt arbete. För att lyckas i uppdraget är du en kreativ och strukturerad person som har ett stortintresse för pedagogiskt arbete med digitala verktyg.  Det är meriterande om du har erfarenhet av LUVIT.


Övrigt
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid tom maj 2022. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.


Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, redan idag! Ansök genom att klicka på knappen ”sök tjänsten”. Visa mindre

Duktig trädgårdmästare

Hortologerna arbetar med allt från nyanläggning av trädgårdar till skötsel. Några av våra medarbetare tar nya kliv i livet och vi söker två medarbetare till för anställning från 1 april, även tidigare om så önskas. Vi är ett trevligt gäng som tycker det är lika viktigt med glada skratt på arbetsplatsen som att ha en seriös inställning till arbetsuppgifterna och utföra ett gott arbete för nöjda och belåtna kunder. Våra kunder är främst privatpersoner oc... Visa mer
Hortologerna arbetar med allt från nyanläggning av trädgårdar till skötsel. Några av våra medarbetare tar nya kliv i livet och vi söker två medarbetare till för anställning från 1 april, även tidigare om så önskas.


Vi är ett trevligt gäng som tycker det är lika viktigt med glada skratt på arbetsplatsen som att ha en seriös inställning till arbetsuppgifterna och utföra ett gott arbete för nöjda och belåtna kunder. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrättsföreningar i norrort, Stockholms län. Du som söker ska vara trädgårdsmästare eller ha relevant trädgårdsutbildning. Vi vill gärna att du har några års erfarenhet av anläggning och skötsel och gärna ha vana av att leda arbete. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av anläggning av hela eller delar av trädgårdar, skötsel av gröna ytor och rabatter samt en hel del beskärning. Du kommer också kunna vara med vid projektplanering, växtkomposition och röjningsarbete. Du är praktiskt lagd, har god fysisk kondition, är van vid olika typer av trädgårdsmaskiner, gillar utmaningar och problemlösning. Du ska trivas med att arbeta självständigt men också att ha nära samarbete med andra i gruppen och med andra professioner i vårt nätverk. Du ska vara mån om att utföra arbetet effektivt med höga krav på kvalitet. Du kommer att få uppleva många fina trädgårdar, kan få ta stort ansvar, ta egna initiativ och ha kul med oss!


Om du är intresserad hör av dig till oss så fort som möjligt. Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande. Visa mindre

Skötare

#jobbjustnu Växande ridskola/gård med jordbruk med 150 hektar söka skötare. Arbetsuppgifter : Mockning, fodring, in/utsläpp av hästarna, harva ridhuset, stängsel arbete, röjning i skog, städning. Måste kunna köra traktor, underhålla maskiner så som slåtter, hövändare, balpress och hösilage inplastare. Behöver vara erfaren att slå hö och hösilage, två skörd per säsong. Underhåll och reparation av gårds byggnader som vattning system i stallet och hagar, un... Visa mer
#jobbjustnu


Växande ridskola/gård med jordbruk med 150 hektar söka skötare. Arbetsuppgifter : Mockning, fodring, in/utsläpp av hästarna, harva ridhuset, stängsel arbete, röjning i skog, städning. Måste kunna köra traktor, underhålla maskiner så som slåtter, hövändare, balpress och hösilage inplastare. Behöver vara erfaren att slå hö och hösilage, två skörd per säsong. Underhåll och reparation av gårds byggnader som vattning system i stallet och hagar, underhåll/renovering/ fasader och tak och utbygg/ombygg av gårds byggnader. Visa mindre

Golfbaneskötsel

Ansök    Jan 14    Källgärdet Golf AB    Golfbanearbetare
Djursholms Golfklubb söker säsongsmedarbetare inför 2021 Djursholms Golfklubb är i en expansiv fas och vi avslutade 2020 med att renovera 18-hålsbanans greener med greenområde vilket gav anläggningen ett stort lyft. Nästa år står nya utmaningar på vänt och vi söker nu duktiga och engagerade medarbetare som, tillsammans med vårt befintliga team, ska presentera och sköta vår bana under 2021. Att arbeta med banskötsel på Djursholms GK är ett varierande och ... Visa mer
Djursholms Golfklubb söker säsongsmedarbetare inför 2021


Djursholms Golfklubb är i en expansiv fas och vi avslutade 2020 med att renovera 18-hålsbanans greener med greenområde vilket gav anläggningen ett stort lyft. Nästa år står nya utmaningar på vänt och vi söker nu duktiga och engagerade medarbetare som, tillsammans med vårt befintliga team, ska presentera och sköta vår bana under 2021.
Att arbeta med banskötsel på Djursholms GK är ett varierande och trivsamt arbete där du, med närhet till naturen, får vara del av ett lag som tillsammans jobbar för att få våra banor i bästa skick. Vi arbetar efter principen att delaktighet stärker motivation och arbetsglädje och strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla vår anläggning, både som arbetsplats och som golfbana.
Tjänster som erbjuds nu är säsongsanställningar på mellan 6 och 8 månader med start våren 2021
Har du erfarenhet av arbete med grönyteskötsel eller har maskinvana är det meriterande men vi lägger stor vikt vid personlighet. Vi ser gärna att du spelar golf och har körkort och vi välkomnar kvinnliga sökande.


Schemalagt helgarbete förekommer. Visa mindre

Växtskötare

Ansök    Nov 5    TerraPlants AB    Växtskötare
TerraPlants växer och söker en pigg och glad växtskötare Om TerraPlants TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel. Om tjänsten Som väx... Visa mer
TerraPlants växer och söker en pigg och glad växtskötare


Om TerraPlants
TerraPlants erbjuder växtinredning till kontor och offentlig miljö. Vi är ett snabbt växande företag med fokus på högsta kvalitet, personlig service och nöjda kunder. Vi erbjuder alltid skräddarsydda växtlösningar som vi utformar tillsammans med våra kunder. Med vår utbildade servicepersonal säkerställer vi att våra kunders växter får bästa möjliga skötsel.


Om tjänsten
Som växtskötare arbetar du med tropiska växter ute hos våra kunder. Arbetet innebär att du har ett eget program med dina kunder som du ansvarar för. Du vattnar, dammar, beskär, planterar och sköter om växterna på ett professionellt sätt.
Arbetsuppgifterna varierar med allt från fönsterkärl till stora träd, växtväggar och storplanteringar.

Vi ser gärna att du som sökande har ett stort intresse för växter, är lojal, ansvarsfull och serviceinriktad då du har en hel del kontakt med våra kunder. Tidigare erfarenhet är ett stort plus.

Det här är ett fysiskt jobb som innebär en hel del lyft så man får inte vara rädd för att hugga i.

Krav: B-körkort


Tror du att du är rätt person för denna roll är du välkommen att skicka CV och personligt brev till [email protected].


Intervjuer sker löpande och vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt. Visa mindre

Digital mediepedagog till Danderyds sjukhus

Ansök    Dec 18    Danderyds Sjukhus AB    Mediepedagog
Vi är ett av de största akutsjukhusen i landet med över 4000 medarbetare som tillsammans bedriver universitetssjukvård med kvalitet och omtanke. Vi söker nu en digital mediepedagog för att förstärka vårt team inom HR- och kommunikationsenheten. Arbetsuppgifter och erbjudande Uppdraget består av två huvuddelar.Sjukhuset har en omfattande internutbildning i form av e-kurser som publiceras i en regional utbildningsportal "Lärtorget" och den ena delen av uppd... Visa mer
Vi är ett av de största akutsjukhusen i landet med över 4000 medarbetare som tillsammans bedriver universitetssjukvård med kvalitet och omtanke. Vi söker nu en digital mediepedagog för att förstärka vårt team inom HR- och kommunikationsenheten.

Arbetsuppgifter och erbjudande
Uppdraget består av två huvuddelar.Sjukhuset har en omfattande internutbildning i form av e-kurser som publiceras i en regional utbildningsportal "Lärtorget" och den ena delen av uppdraget innebär att du arbetar med att vidareutveckla och stärka kompetensen inom e-lärande på sjukhuset. Du kommer bland annat att producera e-kurser, ge stöd i utvecklingsarbeten och ansvara för administration.
I den andra delen arbetar du med att förstärka den digitala kompetensen i vår organisation. Du kommer att få möjlighet att utbilda och stödja användare inom både stödfunktioner och vårdverksamhet i att effektivt använda de möjligheter digitala verktyg ger. Det är ett helt nytt uppdrag där du kommer att ha många kontakter och samarbeten med olika yrkesprofessioner. Du kommer att ha stor möjlighet att få lära känna vår organisation och bidra till vårt viktiga uppdrag att bedriva kvalitativ vård. 
Du kommer att få arbeta med engagerade och kompetenta kollegor och organisatoriskt är denna tjänst placerad på Medicinska biblioteket som är en del av HR- och kommunikationsavdelningen. 
Som arbetsgivare erbjuder vi friskvård,egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Flera restauranger och annan service finns inom området. Det finns goda kommunikationer till oss och sjukhuset ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken. 

Din profil
Vi söker dig som har:
Akademisk utbildning inom relevanta områden tex.  pedagogik, informatik,retorik, design eller motsvarande med inriktning mot eller djup erfarenhet av lärande, IKT eller media
God kunskap om Officepaketet och specifikt god kunskap om Microsoft Teams
Intresse för och god förståelse av IT och informationssystem
Du bör ha erfarenhet av:
Praktiskt arbete med digitala lärandestöd såsom lärplattform
Medieproduktion, till exempel filmredigering, ljudinspelning, bildbehandling
Författarverktygsom t.ex.  Articulate Storyline
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Nyfikenhet, självständighet och initiativförmåga är avgörande i detta uppdrag. Du har en mycket god förmåga att samarbeta, skapa och bibehålla goda relationer med olika kontakter. Du trivs och är van vid att prata inför grupper och har ett starkt eget driv i ditt arbete. För att lyckas i uppdraget är du en kreativ och strukturerad person som har ett stortintresse för pedagogiskt arbete med digitala verktyg.  Det är meriterande om du har erfarenhet av LUVIT.

Övrigt
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid tom mars 2022. Tillträde i januari eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, redan idag! Ansök genom att klicka på knappen ”sök tjänsten”. Visa mindre

Djurskötare, häst

#jobbjustnu Växande ridskola/gård med jordbruk med 150 hektar söka hästskötare. Arbetsuppgifter : Mockning, fodring, in/utsläpp av hästarna, harva ridhuset, stängsel arbete, röjning i skog, städning. Måste kunna köra traktor, underhålla maskiner så som slåtter, hövändare, balpress och hösilage inplastare. Behöver vara erfaren att slå hö och hösilage, två skörd per säsong. Underhåll och reparation av gårds byggnader som vattning system i stallet och h... Visa mer
#jobbjustnu


Växande ridskola/gård med jordbruk med 150 hektar söka hästskötare. Arbetsuppgifter : Mockning, fodring, in/utsläpp av hästarna, harva ridhuset, stängsel arbete, röjning i skog, städning. Måste kunna köra traktor, underhålla maskiner så som slåtter, hövändare, balpress och hösilage inplastare. Behöver vara erfaren att slå hö och hösilage, två skörd per säsong. Underhåll och reparation av gårds byggnader som vattning system i stallet och hagar, underhåll/renovering/ fasader och tak och utbygg/ombygg av gårds byggnader. Visa mindre

Leg djursjukskötare eller djurvårdare sökes för vikariat och extrapersonal

Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd fristående klinik som ligger i norra Stockholm. Hos oss jobbar två veterinärer, en leg djursjukskötare och en djurvårdare i ett sammansvetsat team. Vi har även konsulter inom ultraljud och tandkirurgi. Kliniken har reception med butik, två poliklinikrum, operationssal med gasnarkos, internt lab med Lacercyte och Catalyst från IDEXX, dagstall, röntgen, ultraljud och tandutit/röntgen. Vi utför profylaktisk... Visa mer
Djursholms Veterinärklinik är en liten familjeägd fristående klinik som ligger i norra Stockholm. Hos oss jobbar två veterinärer, en leg djursjukskötare och en djurvårdare i ett sammansvetsat team. Vi har även konsulter inom ultraljud och tandkirurgi.


Kliniken har reception med butik, två poliklinikrum, operationssal med gasnarkos, internt lab med Lacercyte och Catalyst från IDEXX, dagstall, röntgen, ultraljud och tandutit/röntgen. Vi utför profylaktisk djurhälsovård, utredningar inom internmedicin och hudsjukdomar, tandkirurgi, mjukdelskirurgi, ultraljudsundersökningar, mm.


Vår målsättning är att erbjuda personlig djursjukvård med hög kvalité och samtidigt ha kul på jobbet. Vi erbjuder generösa poliklinik- och operationstider, en djuranpassad stressminimerande vård, individanpassad schemaläggning och en personlig utbildningsplan. Vi jobbar kontinuerligt med att anpassa bokningar efter behov och bemanning, vilket medför att hos oss är övertidsarbete ovanligt.


Vi söker dig som kan jobba som vikarie/en extra resurs för att fylla behov vid ökad arbetsbelastning och som vikarie vid semester eller sjukdom. För rätt person finns goda möjligheter för tillsvidareanställning. Du är flexibel med arbetstiderna och kan komma in för att jobba med kort varsel. I tjänsten ingår framförallt arbete i reception/butik, poliklinik, röntgen, operation, sterilen och lokalvård. Vi jobbar kontinuerligt med vidareutbildning och för den mindre erfarna är målsättningen att snabbt utvecklas för att bli en fullfjädrad djurvårdare/djursjukskötare. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom serviceyrke. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete på veterinärklinik/djursjukhus, djuraffär, hunddagis.

Sökande måste inneha djursjukskötarlegitimation, D9-behörighet eller behörighet att jobba som djurvårdare nivå 3. Även veterinärstudenter och djursjukskötarstudenter är välkomna att söka tjänsten.


Just nu har vi ett vikariat på 100 % tjänstgöringsgrad under perioden 11-29/11 2019, med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten kommer att tillsättas snarast.


Kollektivavtal finns och vi är medlemmar i SLA-Svensk Djursjukvård.


Sista ansökningsdatum 2019-11-17. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast.


Tillträde: snarast.


För att söka tjänsten skicka personligt brev och CV, till klinikchef Maria Thörner [email protected]
Frågor besvaras på samma mail eller på 08-7554236. Visa mindre

NPI Engineer to Tobii

Tobii is the world leader in eye tracking – a technology that allows a computer to tell exactly where a person is looking. Eye tracking is used in a broad range of applications including market research and eye controlled computer interfaces. Headquartered in Stockholm Tobii covers the global market with offices in USA, China, Japan, Norway, UK and South Korea. If you want to work with meaningful products and solve interesting problems, we might be the rig... Visa mer
Tobii is the world leader in eye tracking – a technology that allows a computer to tell exactly where a person is looking. Eye tracking is used in a broad range of applications including market research and eye controlled computer interfaces. Headquartered in Stockholm Tobii covers the global market with offices in USA, China, Japan, Norway, UK and South Korea. If you want to work with meaningful products and solve interesting problems, we might be the right company for you!The NPI (New Product Introduction) group at Tobii works in a creative environment and consists of multi-skilled persons in mechanical, electrical and software design. We are now looking to expand our team with yet another creative and multi-skilled team member! If you enjoy working in a high paced, cross functional and global environment this is the job for you!As we are a global organization with three very independent business units this job will put high demands on your ability to communicate and co-ordinate work tasks and projects with stakeholders around the world.The development is driven in multi-functional and international teams. Our responsibilities span across development and sustaining activities. We are involved in all phases of development projects and need to engage in manufacturing, engineering and life cycle management questions.The role and responsibilitiesIn this role, you will be responsible for the internal and external capability, capacity and quality of new products or post release changes of products with respect to suppliers, manufacturing and test equipment. This will apply throughout the product life cycle.Your days will be filled withDeveloping and implementing manufacturing test strategies and equipmentWorking closely with Original Design manufacturers (ODMs), Contract Manufacturers (CMs), and suppliers to prioritize and tackle problemsSupporting engineering builds through full productionDesign electronics in test cabinets and test setupsAnalyzing processes and data to identify and implement yield and performance enhancements All our jobs at Tobii are about innovation, passion and not the least - making things real.We are looking for someone who hasA university degree in engineeringExperience in production development, electrical and mechatronics designDeep knowledge in test setups and test developmentWorked in Linux and/or other Unix-environmentsFluency in English, both verbal and in writingWe find it to be a strong merit if you also have knowledge in different manufacturing processes!At Tobii we want you to be yourself and we welcome applicants from all walks of life. No matter if you wear high heels or sandals, or if you spend your nights at the gym or prefer playing Dungeons & Dragons with your colleagues. Welcome to Tobii!Please address your questions to Deng Yanhui, [email protected] and submit your resume through our website as soon as possible!Tobii LifeWorking at Tobii is like being in the heart of innovation. Here you get to work on cool creative projects, together with passionate colleagues from all around the world. Our technology brings a voice to people with speech impairments, it helps us understand human behavior and it is revolutionizing the way we interact with technology. Life is short so we choose to spend it building high tech products that matters!If you want to build a company rather than just work for one. If you take pride in honest hard work and want to perform freely in an open environment where you can be yourself, you will feel right at home.It’s all about passion, innovation and making things real.Watch this video if you want to learn more about us. Visa mindre

Plantagen Enebyberg söker Trädgårdsmästare till högsäsong!

På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden. Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över.... Visa mer
På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion!

Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som vi öppnar upp Plantskolan på butiken, så att våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården kan hitta allt dom behöver hos oss.

Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till den allra bästa.

Älskar du försäljning och kundservice?  Är du en trädgårdsmästare med en passion för växter?  Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsmästare hos oss arbetar framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Sälj- och kundvägledning
• Vattning och skötsel av växter
• Varupåfyllning
• Kassaarbete

Tillsammans med resten av dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Stort intresse och kunskap inom Plantagens ämnesområde – trädgård, växter/blommor.

Relevant utbildning eller förvärvad yrkeserfarenhet inom trädgård

Detaljhandelserfarenhet är meriterande

Känsla och intresse för kundservice

Förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö
Behärska svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som trädgårdsmästare, är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem.  Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Dina kunskaper inom trädgård, växter/blommor är avgörande för att våra kunder ska få den hjälp och vägledning de önskar, så att det väljer att komma tillbaka och handla hos oss. Vi vill att våra kunder ska se oss som inspiration till att förbättra sina liv med växter.

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja

Goda utvecklingsmöjligheter- och karriärmöjligheter

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal

Säsongsanställning med varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Enebyberg, 32 tim/v under perioden 23 mars - 31 augusti.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med plantor och Plantagen blir bättre med dig! Visa mindre

Trädgårdsskötsel

Hortologerna i Danderyd söker nu tre stycken positiva personer som kan bidra till deras trädgårdsskötsel-team. Företaget arbetar med varierande trädgårdsarbete i olika typer av bostadsområden i norrort.

Tjänsten är på heltid och pågår under sex månader med start den 1:a april. Det finns goda möjligheter till förlängning efter de nämnda sex månaderna. Detta är ett konsultuppdrag genom Just Arrived. Det innebär att du kommer att anställas av Just ... Visa mer

Hortologerna i Danderyd söker nu tre stycken positiva personer som kan bidra till deras trädgårdsskötsel-team. Företaget arbetar med varierande trädgårdsarbete i olika typer av bostadsområden i norrort.Tjänsten är på heltid och pågår under sex månader med start den 1:a april. Det finns goda möjligheter till förlängning efter de nämnda sex månaderna. Detta är ett konsultuppdrag genom Just Arrived. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult ute hos företaget i Danderyd. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta måndag till fredag. Det viktiga är att du alltid utför dina arbetsuppgifter utefter kundens önskemål och efterfrågan. I ditt arbete kommer du i huvudsak arbeta med;
 • Gräsklippning med maskin

 • Trimning av gräs och buskage

 • Ogräsrensning

 • Städning av utemiljöerTjänsten har mycket varierande arbetsuppgifter och passar någon som tycker om att arbeta utomhus.Vem vi söker

För att kunna trivas som trädgårdsarbetare hos Hortologerna i Danderyd är det viktigt att du är en driftigt och kommunikativ person som tycker om att arbeta i grupp, samt ta ett stort ansvar för de arbetsuppgifter som du utför. Det är även viktigt att du har ett intresse för trädgårdsarbete och trivs i att arbeta i utemiljöer. Det är även mycket viktigt att du representerar Hortologerna i Danderyd på bästa och har en vilja att bidra till både egen utveckling och till arbetsgruppens mål. Därför lägger vi stor vikt på att du har en glad och social personlighet som kan bidra med positiv energi till arbetsgruppen.Till denna tjänst har vi följande krav: • Du kan förstå och göra dig förstådd på svenska

 • Giltigt B-körkortMeriterande

Utbildning inom trädgårdsarbete är meriterandeDenna varierande tjänst erbjuder dig en bra möjlighet till att lära dig mer om trädgårdsarbete och gör dig attraktiv för jobb inom branschen. Vi går igenom ansökningar löpande, välkomen in med din ansökan!

Visa mindre

Trädgårdsmästare

På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna. Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbu... Visa mer
På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna.

Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen och dela vår passion!

På Plantagen ska alla våra kunder få en köpupplevelse och ett kundbemötande i världsklass. Som medarbetare hos oss är du Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och din positiva inställning är viktig för att kunden ska känna sig välkommen hos oss!

Vi är unika på många sätt, men mest unikt för oss är nog vår högsäsong. Det är under hög säsongen som vi gör den större delen av årets försäljning. När våren börjar ta fart strömmar kunderna till våra butiker och för att vi ska kunna leverera på allra bästa sätt under den här perioden, så behöver vi och våra duktiga medarbetare dig och din förstärkning. Men eftersom vi säljer växter övriga delar av året också så kommer vi behöva ha dig på plats då också!

Tycker du om att ha omväxlande arbetsdagar med ett högt tempo där du alltid möter våra kunder med ett leende? Är du utbildad inom trädgård och motiveras av att skapa goda resultat? I så fall ska du söka till oss på Plantagen i Enebyberg!

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsmästare arbetar du framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Du bidrar till den totala köpupplevelsen genom att vara hjälpsam och rådgivande till våra kunder. Din passion för växter smittar av sig och du delar med dig av tips, råd och inspiration.

I rollen har du också till uppgift att ge våra besökare och kunder det bästa intrycket av Plantagen så att vi tillsammans kan ge kunderna köpupplevelser i världsklass. I ditt arbete bidrar du till att säkerhetsställa exponering och kampanjer samt genomför varupåfyllning och skötsel av växterna.

Kvalifikationer
Relevant utbildning eller en gedigen erfarenhet inom trädgård, gärna som trädgårdsmästare eller florist

-Du har fyllt 18 år och avslutat din gymnasieutbildning
- Känsla och intresse för kundrelationer och service
- Du älskar sälj 
- Du har en gedigen kunskap om utomhusväxter
- Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba inom retail, växter och/eller försäljning

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som trädgårdsmästare har du både kunskap och intresse för växter, men minst lika viktigt är att du är utåtriktad och social. Du är prestigelös och tvekar inte över att hugga i där det behövs - det är kundens behov som styr vår dag och inte tvärtom

Du har förståelse för vikten av god kundservice och önskar alltid kunden välkommen med ett leende. Ditt glada humör sprider du till både kunder och kollegor. Att möta nya människor är något du drivs av och du söker aktivt upp kunden. Du är positiv med en inställning om att ingenting är omöjligt.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med härliga kollegor. Varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik och hos oss har du stora möjligheter till att utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning där du arbetar heltid under säsong (mars- augusti) och resterande del av året arbetar du 11 timmar/veckan. 

Arbetstiderna är varierande och arbete på helger och kvällar förekommer.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Kontaktinformation
Plantagen Enebyberg, Butikschef, [email protected]

Arbetsplats
Sunnanängsvägen 12

182 36 Enebyberg Visa mindre

Produktionstestutvecklare

Har du erfarenhet av produktionstestsystem inom el och elektronik? Är du en öppen person som vill arbeta med produktionstestutveckling i form av testutrustningar för produktion och service? Megger erbjuder ett varierande jobb på en trivsam arbetsplats!Om tjänstenI rollen arbetar du både med framtagning av ny testutrustning men också med underhåll och vidareutveckling av befintlig. Det finns i huvudsak två typer av testutrustning, dels för test av färdiga p... Visa mer
Har du erfarenhet av produktionstestsystem inom el och elektronik? Är du en öppen person som vill arbeta med produktionstestutveckling i form av testutrustningar för produktion och service? Megger erbjuder ett varierande jobb på en trivsam arbetsplats!Om tjänstenI rollen arbetar du både med framtagning av ny testutrustning men också med underhåll och vidareutveckling av befintlig. Det finns i huvudsak två typer av testutrustning, dels för test av färdiga produkter och dels för test av halvfabrikat, i huvudsak kretskort. Du kommer även vara involverad vid standardiseringen och framtagningen av testmetoder. Inom Produktion kommer du även att vara aktiv i olika produktionsutvecklingsaktiviteter.- Goda kunskaper i Labview och Teststand (eller liknande exekveringsprogram)- Kunskap att kunna konstruera styrelektronik till testutrustning inklusive schemaritning- Kunskap att ta hand om testdata samt presentera data- God förståelse för mekanik (CAD-kunskap är inte nödvändig)Vem söker vi?För att lyckas i rollen har du en högskoleexamen eller högre inom elektroteknik och några års yrkeserfarenhet av produktionstestsystem inom el och elektronik, gärna för lågvolymprodukter.För att kunna ta fram en testutrustning behövs:·  Goda kunskaper i Labview och Teststand (eller liknande exekveringsprogram)·  Kunskap att kunna konstruera styrelektronik till testutrustning inklusive schemaritning·  Kunskap att ta hand om testdata samt presentera data·  God förståelse för mekanik (CAD-kunskap är inte nödvändig)Som person delar du gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter, samt tar gärna del av andras. Du trivs med att jobba i en produktionsomgivning och att vara en aktiv projektmedlem i utvecklingsprojekt. Du är van att arbeta efter tidplaner och har en förmåga att agera operativt och tänka strategiskt, samt kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.ÖvrigtTillsvidareanställning, heltid. Frågor om tjänsten kan besvaras av Hans Holmberg, team leader Manufacturing engineering, 08-510 195 41 eller [email protected] ansökan skickar du till [email protected] senast 14 juni. Ange Produktionstestutvecklare i ämnesraden.Megger är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen och bidrar på så sätt till ett mer hållbart och säkert samhälle. Det gör vi genom att hjälpa våra kunder att leverera den elektriska energi du använder varje dag på ett effektivt sätt. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning. Megger Sweden AB omsätter 280 Mkr och har ca 100 anställda på kontoret i Danderyd.Varmt välkommen med din ansökan! ?Vi undanber oss alla samtal från annonsförsäljare och rekryteringsfirmor. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker personal med tidigare erfarenhet av skötsel av grönytor. Som trivs med att jobba ute och fysiskt. Visa mer
Vi söker personal med tidigare erfarenhet av skötsel av grönytor.

Som trivs med att jobba ute och fysiskt. Visa mindre

Trädgårdsskötsel

Hortologerna i Danderyd söker nu tre stycken positiva personer som kan bidra till deras trädgårdsskötsel-team. Företaget arbetar med varierande trädgårdsarbete i olika typer av bostadsområden i norrort.

Tjänsten är på heltid och pågår under sex månader med start den 1:a april. Det finns goda möjligheter till förlängning efter de nämnda sex månaderna. Detta är ett konsultuppdrag genom Just Arrived. Det innebär att du kommer att anställas av Just ... Visa mer

Hortologerna i Danderyd söker nu tre stycken positiva personer som kan bidra till deras trädgårdsskötsel-team. Företaget arbetar med varierande trädgårdsarbete i olika typer av bostadsområden i norrort.Tjänsten är på heltid och pågår under sex månader med start den 1:a april. Det finns goda möjligheter till förlängning efter de nämnda sex månaderna. Detta är ett konsultuppdrag genom Just Arrived. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult ute hos företaget i Danderyd. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta måndag till fredag. Det viktiga är att du alltid utför dina arbetsuppgifter utefter kundens önskemål och efterfrågan. I ditt arbete kommer du i huvudsak arbeta med;
 • Gräsklippning med maskin

 • Trimning av gräs och buskage

 • Ogräsrensning

 • Städning av utemiljöerTjänsten har mycket varierande arbetsuppgifter och passar någon som tycker om att arbeta utomhus.Vem vi söker

För att kunna trivas som trädgårdsarbetare hos Hortologerna i Danderyd är det viktigt att du är en driftigt och kommunikativ person som tycker om att arbeta i grupp, samt ta ett stort ansvar för de arbetsuppgifter som du utför. Det är även viktigt att du har ett intresse för trädgårdsarbete och trivs i att arbeta i utemiljöer. Det är även mycket viktigt att du representerar Hortologerna i Danderyd på bästa och har en vilja att bidra till både egen utveckling och till arbetsgruppens mål. Därför lägger vi stor vikt på att du har en glad och social personlighet som kan bidra med positiv energi till arbetsgruppen.Till denna tjänst har vi följande krav: • Du kan förstå och göra dig förstådd på svenska

 • Giltigt B-körkortMeriterande

Utbildning inom trädgårdsarbete är meriterandeDenna varierande tjänst erbjuder dig en bra möjlighet till att lära dig mer om trädgårdsarbete och gör dig attraktiv för jobb inom branschen. Vi går igenom ansökningar löpande, välkomen in med din ansökan!

Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Som trädgårdsarbetare är du med i team om minst två personer som åker ut på olika uppdrag. Du kommer att få vara med om allt som görs i en trädgård, allt från ogräsrensning till att anlägga rabatter. Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt arbetslag på 10 personer. Vi erbjuder ett bra och utvecklande arbete med många olika typer av stora och små projekt. Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av skötsel från trä... Visa mer
Som trädgårdsarbetare är du med i team om minst två personer som åker ut på olika uppdrag.
Du kommer att få vara med om allt som görs i en trädgård, allt från ogräsrensning till att anlägga rabatter.

Nu söker vi dig som älskar att arbeta ute i alla väder till vårt
arbetslag på 10 personer. Vi erbjuder ett bra och utvecklande arbete med
många olika typer av stora och små projekt.

Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av skötsel från trädgårdsbranschen.
Trädgårdsutbildning inom skötsel/ anläggning är en merit.

Du har ett bra ordningssinne och är noggrann. Vi söker personer som är, initiativtagande och kan se vad som behöver göras, älskar trädgård och som kan tala och skriva svenska flytande. Du bör ha goda relevanta
yrkeskunskaper, växtkännedom, bra maskinkännedom och kan arbeta självständigt eller i grupp samt
skapa förtroende hos såväl kunder som anställda. Har du haft en form av ledande befattning så är det också meriterande.

B-körkort är ett krav.

Hortologerna arbetar med skötsel & underhåll av
utemiljöer, trädgårdsanläggningar och andra trädgårdsnära tjänster som
konsultation, projekteringar och skötselplaner. Våra kunder består av
företrädelsevis privatpersoner och BRF. Vi arbetar mestadels i norra Stockholm.
Vi arbetar nära våra kunder med hög servicekänsla,
professionellt arbetslag och lämnar aldrig ett halvdant arbete. Visa mindre