Lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Danderyd

Se lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Förskollärare till Kevinge förskola, Danderyds Kommun

Ansök    Feb 28    Danderyds kommun    Förskollärare
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Kevinge förskola ligger naturskönt beläget med utsikt över Edsviken och Kevinge golfklubb. Det är endast fem minuters gångväg från Mörby Centrum som ligger 15 minuter från T-centralen.

Vi söker nu en förskollärare till Kevinge förskola. Välkommen att bli en del av oss!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av V-klass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare.
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik.
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete.
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Du känner dig trygg i din roll som förskollärare. Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

Intervjuer sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till förskola med konstnärlig inriktning

Villa Solvi är en liten förskola med närhet till skog och mark såväl som till tunnelbanan, Roslagsbanan och bussförbindelser vid Danderyds sjukhus. Förskolan har plats för 40 barn fördelat på två avdelningar med flera mindre åldersintegrerade grupper. Föskolan har en stor, kuperad gård och vi jobbar aktivt med lärande och vistelse i vår närmiljö och är bra på att använda omgivningarna som vår lärmiljö och går iväg till skog och park minst två gånger i ve... Visa mer
Villa Solvi är en liten förskola med närhet till skog och mark såväl som till tunnelbanan, Roslagsbanan och bussförbindelser vid Danderyds sjukhus.
Förskolan har plats för 40 barn fördelat på två avdelningar med flera mindre åldersintegrerade grupper.
Föskolan har en stor, kuperad gård och vi jobbar aktivt med lärande och vistelse i vår närmiljö och är bra på att använda omgivningarna som vår lärmiljö och går iväg till skog och park minst två gånger i veckan. För oss är det viktigt att våra pedagoger ser möjligheter till undervisning både inne och ute.
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och ser gärna att du har erfarenhet av arbete på mindre förskola.
Vi har en konstnärlig inriktning och söker dig med intresse för konstnärliga uttrycksformer så som bild, form, musik, rörelse och konst.
Du har ett stort engagemang och arbetsglädje. Du synliggör och vidareutvecklar barnens lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation och genom systematiskt kvalitetsarbete.
Du ansvarar för att skapa en god lärmiljö för både lek och undervisning och genom den målstyrda undervisningen kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov.
I ditt dagliga arbete så sprider du kunskap och idéer som ger arbetslagen en god grund som ger er möjlighet att tillsammans förverkliga läroplanens intentioner, mål och värdegrund.
Vi söker dig som med lätthet tar egna initiativ, sätter i gång aktiveter och kan arbeta självständigt men som också har en mycket god samarbetsförmåga och kan samarbeta med dina kollegor
I den dagliga kontakten med vårdnadshavarna är du barnfokuserad och serviceinriktad.
Arbetet består av normalt förekommande arbetsuppgifter som förskollärare. I nära samarbete med rektor så kommer du att leda arbetslaget och tillsammans planera, genomföra och utvärdera undervisningen i förskolan utifrån Lpfö och övriga styrdokument.
Mail och samtal från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.
Utdrag ur belastningsregistret lämnas vid ev. intervju.
Urval och intervjuer sker löpande.
Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid om minst 80% Visa mindre

Kyrkbackens förskola i Stocksund

Ansök    Nov 23    Danderyds församling    Förskollärare
Vi söker förskollärare i Kyrkans förskola Kyrkbacken Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som förskollärare i Danderyds församling. Vi söker nu förskollärare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter. Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn som ägs och drivs av Danderyds församling Läs om förskolan: https:/... Visa mer
Vi söker förskollärare i Kyrkans förskola Kyrkbacken
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som förskollärare i Danderyds församling. Vi söker nu förskollärare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter.
Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn som ägs och drivs av Danderyds församling
Läs om förskolan: https://www.svenskakyrkan.se/danderyd/forskolor
Du är legitimerad förskollärare och är väl förtrogen med läroplanen Lpfö 18, genomför aktiviteter enligt läroplanen samt leder arbetet mot förskolans fokusmål. Du uppmuntrar barnens kreativitet och kunskapsbyggande och bidrar till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Det är positivt om du har kunskaper i Reggio Emilia-pedagogik och/eller TAKK.
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan leda både barn och kollegor. Du har en utvecklad pedagogisk förmåga och tar stort ansvar i alla processer. Vidare söker vi dig som har en empatisk förmåga och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv. Du är lugn och samlad i de olika situationer som kan uppstå och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du ser möjligheter framför hinder.
Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och i grupp samt har god systemvana. För att bidra och trivas bör du dela Svenska kyrkans värdegrund. Sist men inte minst söker vi dig som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.
I Danderyds församling arbetar cirka 70 personer inom olika yrken som präster, musiker, kyrkogårdsarbetare, diakoner, administrativ personal med flera. Dessa träffar du bland annat vid personalsamlingar, friskvårdsaktiviteter, kick-off och fester. Dessutom finns det många ideella medarbetare och förtroendevalda som på olika sätt är med och bidrar i gudstjänster och övrig verksamhet för olika åldrar.
Tjänstens omfattning: 75-100 %
Låter det här som rätt nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Mejla din ansökan (CV och personligt brev) eller dina frågor till Annelie Geilert, rektor.
E-post: [email protected]
Senast 23 december 2023 vill vi ha din ansökan. Vi rekryterar löpande vartefter ansökningarna kommer in.
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Förskollärare till Vitsippans förskola, Danderyds kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Vitsippans förskola är centralt belägen i närheten av Mörby Centrum med bra kommunikationer såsom tunnelbana, bussar och Roslagsbanan. Förskolan består av 4 avdelningar och vi arbetar med en genomtänkt förskolepedagogik i en hemtrevlig atmosfär. Vi erbjuder en trygg, kreativ, lärorik, upptäckande och lekfull miljö där barnen alltid står i fokus. Vi tillbringar mycket tid utomhus på våra fyra gårdar, som ligger nära både lekparker, skog och vatten. I vårt kök arbetar en utbildad kock med lång erfarenhet som serverar näringsriktig och god hemlagad mat.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av V-klass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Har något års erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Småbarnsskolan söker en ny förskollärare

Vi söker en legitimerad förskollärare till våra 2-åringar som kallas Sakletare. Du kommer arbeta i nära samarbete med vår Minigrupp med 1-åringar. Du ska vara genuint intresserad av barns utveckling och lärande. Vi använder oss att appen Tyra så det är en fördel om du tycker om och är van vid att arbeta med modern teknik. Vår förskola ligger i nära anslutning till skog och mark med fina strövområden och det är enkelt att ta sig till oss med kollektivtrafik... Visa mer
Vi söker en legitimerad förskollärare till våra 2-åringar som kallas Sakletare. Du kommer arbeta i nära samarbete med vår Minigrupp med 1-åringar. Du ska vara genuint intresserad av barns utveckling och lärande. Vi använder oss att appen Tyra så det är en fördel om du tycker om och är van vid att arbeta med modern teknik.
Vår förskola ligger i nära anslutning till skog och mark med fina strövområden och det är enkelt att ta sig till oss med kollektivtrafiken.
Det är en fördel om du kan starta hos oss i mitten av oktober.
Våra medarbetare erbjuds, fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag 2000kr/helt läsår, sk DFEU (dag för egen utveckling), goda försäkringsvillkor och en trivsam arbetsplats med kollegor som ställer upp för varandra. Visa mindre

Förskollärare till Hildingavägensförskola, Danderyds Kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Nu söker vi på Hildingavägens förskola vår nästa kollega till rollen som förskollärare. Idag består vår förskola av 4 avdelningar, 2st för 1-3 år och 2st för 3-5 år. Vi kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. Vår förskola är omringad av hästhagar samt grönska med Roslagsbanans station Östberga endast ett par minuter bort.

Vi tror på att varje barn ska få möjlighet att utveckla sin kompetens som på sikt kan hjälpa dem att samarbeta, uttrycka sin åsikt och utveckla en öppenhet för andras tankar och uppfattningar. Hos oss är glädje, samarbete och delaktighet viktiga begrepp i lärandet. Vi tror därför på att glädje ger inspiration och lust att lära.

Vi erbjuder dig bland annat pedagogiska måltider samt arbetskläder för utevistelse såsom jacka och byxor. Utöver det erbjuder vi även ett flexibelt, roligt och viktigt arbete med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Arbetar du idag som förskollärare? Vill du vara en del av en förskola med fokus på att vara den bästa tänkbara starten i det enskilda barnets liv? Då kan du vara vår framtida kollega i rollen som förskollärare!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av V-klass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Det är meriterande om du har minst ett par års erfarenhet av arbete i förskolan.

Du känner dig trygg i din roll som förskollärare. Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Elevassistent till Montessoriförskola

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. Vi söker en elevresurs som är lugn och trygg med barn. Som resurspedagog är dina arbetsuppgifter att du följer ett barn och hjälper hen att lyckas i förskolans vardag. Anställningen är terminsvis. 80 % anställningsgrad. Kan vara flexibelt upp till 100% ... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn.
Vi söker en elevresurs som är lugn och trygg med barn. Som resurspedagog är dina arbetsuppgifter att du följer ett barn och hjälper hen att lyckas i förskolans vardag.
Anställningen är terminsvis. 80 % anställningsgrad. Kan vara flexibelt upp till 100%
Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskötare.


Skriv gärna "Elevresursanställning ht -23" i ämnesraden, Tack!


#jobbjustnu #behovsanställning Visa mindre

Förskollärare i Stockholm med start omgående!

Hjärtligt välkommen att arbeta som Förskollärare hos oss på PersonalExpressen! Hos oss på PersonalExpressen har du äntligen hittat hem till en arbetsgivare som på riktigt respekterar och uppskattar dig för din yrkesmässiga kompetens och skicklighet. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du kommer trivas med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet. Just nu söker vi dig som vill arbeta på h... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som Förskollärare hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss på PersonalExpressen har du äntligen hittat hem till en arbetsgivare som på riktigt respekterar och uppskattar dig för din yrkesmässiga kompetens och skicklighet. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du kommer trivas med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet.
Just nu söker vi dig som vill arbeta på heltid som förskollärare i norra Stockholm med start omgående.
Det viktigaste för att jobba inom förskola hos oss är att du älskar att jobba med barn och att du kan vara aktiv och ha ett professionellt bemötande både gentemot barnen och dess föräldrar men även mot dina kollegor. För oss är kvalitet mer än bara ett ord - det är en känsla. Med det sagt tror vi verkligen att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss.
Vi på PersonalExpressen är noga med att alla våra medarbetare möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Hos oss vill vi att du ska vara delaktig i vårt företags arbete i stort och bidra med din kompetens och dina erfarenheter till att göra oss mer framgångsrika i att nå våra högt uppsatta mål, vi ser oss som ett lag.
Varmt välkommen in med din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Vikarierande förskollärare till Vitsippans förskola, Danderyds kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt och viktigt arbete som förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Våra förskolor kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. I närområdena har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. Vi lär oss att vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Vitsippans förskola ligger på promenadavstånd från Mörby centrum, 15 minuter från T-centralen. Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av V-klass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

Denna tjänst är ett vikariat från den 15 januari 2024 till och med den 31 augusti 2024. Förlängning kan eventuellt ske.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Har något års erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Hildingavägensförskola, Danderyds Kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Nu söker vi på Hildingavägens förskola vår nästa kollega till rollen som förskollärare. Idag består vår förskola av 4 avdelningar, 2st för 1-3 år och 2st för 3-5 år. Vi kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. Vår förskola är omringad av hästhagar samt grönska med Roslagsbanans station Östberga endast ett par minuter bort.

Vi tror på att varje barn ska få möjlighet att utveckla sin kompetens som på sikt kan hjälpa dem att samarbeta, uttrycka sin åsikt och utveckla en öppenhet för andras tankar och uppfattningar. Hos oss är glädje, samarbete och delaktighet viktiga begrepp i lärandet. Vi tror därför på att glädje ger inspiration och lust att lära.

Vi erbjuder dig bland annat pedagogiska måltider samt arbetskläder för utevistelse såsom jacka och byxor. Utöver det erbjuder vi även ett flexibelt, roligt och viktigt arbete med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Arbetar du idag som förskollärare? Vill du vara en del av en förskola med fokus på att vara den bästa tänkbara starten i det enskilda barnets liv? Då kan du vara vår framtida kollega i rollen som förskollärare!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av V-klass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Det är meriterande om du har minst ett par års erfarenhet av arbete i förskolan

Du känner dig trygg i din roll som förskollärare. Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Hildingavägensförskola, Danderyds Kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Nu söker vi på Hildingavägens förskola vår nästa kollega till rollen som förskollärare. Idag består vår förskola av 4 avdelningar, 2st för 1-3 år och 2st för 3-5 år. Vi kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. Vår förskola är omringad av hästhagar samt grönska med Roslagsbanans station Östberga endast ett par minuter bort.

Vi tror på att varje barn ska få möjlighet att utveckla sin kompetens som på sikt kan hjälpa dem att samarbeta, uttrycka sin åsikt och utveckla en öppenhet för andras tankar och uppfattningar. Hos oss är glädje, samarbete och delaktighet viktiga begrepp i lärandet. Vi tror därför på att glädje ger inspiration och lust att lära.

Vi erbjuder dig bland annat pedagogiska måltider samt arbetskläder för utevistelse såsom jacka och byxor. Utöver det erbjuder vi även ett flexibelt, roligt och viktigt arbete med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Arbetar du idag som förskollärare? Vill du vara en del av en förskola med fokus på att vara den bästa tänkbara starten i det enskilda barnets liv? Då kan du vara vår framtida kollega i rollen som förskollärare!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bland annat av V-klass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Det är meriterande om du har har minst ett par års erfarenhet av arbete i förskolan

Du känner dig trygg i din roll som förskollärare. Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till förskola med konstnärlig inriktning

Villa Solvi är en liten förskola med närhet till skog och mark såväl som till tunnelbanan, Roslagsbanan och bussförbindelser vid Danderyds sjukhus. Förskolan har plats för 35 barn fördelat på två avdelningar med flera mindre åldersintegrerade grupper. Föskolan har en stor, kuperad gård och vi jobbar aktivt med lärande och vistelse i vår närmiljö och är bra på att använda omgivningarna som vår lärmiljö och går iväg till skog och park minst två gånger i ve... Visa mer
Villa Solvi är en liten förskola med närhet till skog och mark såväl som till tunnelbanan, Roslagsbanan och bussförbindelser vid Danderyds sjukhus.
Förskolan har plats för 35 barn fördelat på två avdelningar med flera mindre åldersintegrerade grupper.
Föskolan har en stor, kuperad gård och vi jobbar aktivt med lärande och vistelse i vår närmiljö och är bra på att använda omgivningarna som vår lärmiljö och går iväg till skog och park minst två gånger i veckan. För oss är det viktigt att våra pedagoger ser möjligheter till undervisning både inne och ute.
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och ser gärna att du har erfarenhet av arbete på mindre förskola.
Vi har en konstnärlig inriktning och söker dig med intresse för konstnärliga uttrycksformer så som bild, form, musik, rörelse och konst.
Du har ett stort engagemang och arbetsglädje. Du synliggör och vidareutvecklar barnens lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation och genom systematiskt kvalitetsarbete.
Du ansvarar för att skapa en god lärmiljö för både lek och undervisning och genom den målstyrda undervisningen kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov.
I ditt dagliga arbete så sprider du kunskap och idéer som ger arbetslagen en god grund som ger er möjlighet att tillsammans förverkliga läroplanens intentioner, mål och värdegrund.
Vi söker dig som med lätthet tar egna initiativ, sätter i gång aktiveter och kan arbeta självständigt men som också har en mycket god samarbetsförmåga och kan samarbeta med dina kollegor
I den dagliga kontakten med vårdnadshavarna är du barnfokuserad och serviceinriktad.
Arbetet består av normalt förekommande arbetsuppgifter som förskollärare. I nära samarbete med rektor så kommer du att leda arbetslaget och tillsammans planera, genomföra och utvärdera undervisningen i förskolan utifrån Lpfö och övriga styrdokument.
Mail och samtal från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.
Utdrag ur belastningsregistret lämnas vid ev. intervju.
Urval och intervjuer sker löpande.
Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid om minst 80% Visa mindre

Småbarnsskolan söker en ny förskollärare

Vi söker en legitimerad förskollärare till våra treåringar som kallas Äventyrare. Du som anställs av oss kommer att följa din barngrupp till dess att de lämnar förskolan för att börja i förskoleklass. När man släppt sina femåringar till skolan börjar man om med en ny treårsgrupp. Du ska vara genuint intresserad av barns utveckling och lärande. Vi använder oss att appen Tyra så det är en fördel om du tycker om och är van vid att arbeta med modern teknik. Vi... Visa mer
Vi söker en legitimerad förskollärare till våra treåringar som kallas Äventyrare. Du som anställs av oss kommer att följa din barngrupp till dess att de lämnar förskolan för att börja i förskoleklass. När man släppt sina femåringar till skolan börjar man om med en ny treårsgrupp. Du ska vara genuint intresserad av barns utveckling och lärande. Vi använder oss att appen Tyra så det är en fördel om du tycker om och är van vid att arbeta med modern teknik.
Vi behöver dig så fort som möjligt.
Våra medarbetare erbjuds, fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag 2000kr/helt läsår, sk DFEU (dag för egen utveckling), goda försäkringsvillkor och en trivsam arbetsplats med kollegor som ställer upp för varandra. Visa mindre

Platsansvarig förskollärare till Trappgränds montessoriförskola, Danderyds

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Trappgränds montessoriförskola kännetecknas av sin stora utegård med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. I närområdena har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. Vi lär oss att vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Vill du ta nästa steg i din ledarroll som förskollärare och få möjlighet att utveckla och leda en förskola i framkant och handleda dina kollegor i nära samarbete med rektor? Då är det här tjänsten för dig!

Vi erbjuder dig ett flexibelt, rolig och viktigt arbete som platsansvarig förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande. Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder för utevistelse.

ARBETSUPPGIFTER
Som platsansvarig förskollärare ser du till att den dagligen verksamheten flyter på. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är i barngruppen enligt förskolläraruppdraget. Du arbetar ca 80/90 % i barngrupp och ca 10/20 % platsansvarig förskollärare. Du utvecklar det pedagogiska arbetet på förskolan med utgångspunkt från läroplanen och har ett undersökande och reflekterande arbetssätt. Du engagerar och uppmuntrar medarbetare till eget ansvar och samarbete. Du driver och arbetar tillsammans med dina kollegor i det pedagogiska uppdraget och har det övergripande ansvaret när rektor inte är på plats. Du är väl insatt i förskolans styrdokument. Du ansvarar också för det dagliga arbetet med att anskaffa vikarier, ta emot besök samt överblickar och representerar förskolan. Du arbetar med verksamhetsutveckling för att förskolan ska utvecklas och vara attraktiv för kommunens invånare. Du planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten med övriga personal.

Rektor ansvarar för personal och budget och säkerställer, tillsammans med dig, att förskolan utvecklas i enlighet med mål och styrande regelverk.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Är väl förtrogen med den aktuella läroplanen och övriga styrdokument
• Har gedigen erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av att leda andra i en lärande organisation. Det är också meriterande om du är van vid denna typ av arbete och trygg i din roll.

Vi söker dig som är en kreativ och engagerad person som hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du har lätt för att skapa nya relationer med såväl personal som barn och vårdnadshavare. Du har en mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte. I ditt arbete har du verksamheten och barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Legitimerad Förskollärare

Förskollärare på en montessoriförskola Nu söker vi på Montessoriförskolan Solvändan i Stocksund en legitimerad förskollärare som antingen har erfarenhet av - eller ett stort intresse för - montessoripedagogik för våra yngsta barn. Vi strävar efter att våra barn blir trygga och självständiga personer. Nyfikenhet, utforskande och lärande är viktiga byggstenar i vår verksamhet. Vi vill att barnen ska få spegla sig i mötet med andra barn och vuxna och utveck... Visa mer
Förskollärare på en montessoriförskola

Nu söker vi på Montessoriförskolan Solvändan i Stocksund en legitimerad förskollärare som antingen har erfarenhet av - eller ett stort intresse för - montessoripedagogik för våra yngsta barn. Vi strävar efter att våra barn blir trygga och självständiga personer. Nyfikenhet, utforskande och lärande är viktiga byggstenar i vår verksamhet. Vi vill att barnen ska få spegla sig i mötet med andra barn och vuxna och utveckla sin empati och sin förståelse under de viktiga förskoleåren. Vi vill lyfta fram barns erfarenheter, tankar och känslor och se dem växa i självständighet och tilltro. Vi värnar språk och kommunikation för att ge barn verktyg för sina tankar och känslor i mötet med andra och i samhället.

Krav:
· Förskollärarexamen.
· Förskollärarlegitimation.
· Tidigare erfarenhet av alternativt ett stort intresse för montessoripedagogik.
· Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och i skrift.
· Vana av att arbete med datorer/läsplatta/mobiltelefon som verktyg.

Därutöver söker vi dig som har:
· ett tydligt barnfokus som avspeglas i ditt förhållningssätt i det dagliga arbetet,
· kunskap om hur du tillsammans med ditt arbetslag kan förverkliga läroplanens mål och värdegrund,
· kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation,
· en stark drivkraft att hålla utvecklingen av de pedagogiska lärmiljöerna levande,
· en mycket god samarbetsförmåga med vårdnadshavare och kollegor,
· en mycket god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt,
· kunnighet att leda och motivera andra och dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Vi erbjuder:
· fria pedagogiska måltider,
· friskvårdsbidrag,
· arbetskläder för utomhusbruk och
· pedagogisk planeringstid.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Omfattning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att endast ansökningar från behöriga förskollärare med förskollärarlegitimation kommer att beaktas. Vi undanbeder oss också vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare med legitimation

S2H Förskolor söker förskollärare med legitimation. Du ska kunna leda och fördela arbetet och organisera. Du kommer vara ansvarig för verksamheten och arbeta tillsammans i ett arbetslag. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men det är inget krav. Vår profilering är Naturvetenskap, matematik och idrott så det är meriterande om intresse och kunskap finns inom dessa områden. Visa mer
S2H Förskolor söker förskollärare med legitimation. Du ska kunna leda och fördela arbetet och organisera. Du kommer vara ansvarig för verksamheten och arbeta tillsammans i ett arbetslag.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men det är inget krav.
Vår profilering är Naturvetenskap, matematik och idrott så det är meriterande om intresse och kunskap finns inom dessa områden. Visa mindre

Legitimerad förskollärare till liten förskola i Danderyd

Om jobbet Du kommer att arbeta på en liten förskola som ligger i Stocksund - Danderyd. I tjänsten ingår sedvanliga förskolläraruppgifter så som att delta i gemensam planering, utvärdering och värdegrundsarbete. I rollen ingår även att handleda barnskötarna i det pedagogiska arbetet. Tjänsten är på 75-100% med start 16/1 2023 eller enligt överenskommelse. Det kan bli aktuellt med en provanställning på 6 månader som sedan går över till en tillsvidaretjä... Visa mer
Om jobbet
Du kommer att arbeta på en liten förskola som ligger i Stocksund - Danderyd.

I tjänsten ingår sedvanliga förskolläraruppgifter så som att delta i gemensam planering, utvärdering och värdegrundsarbete.
I rollen ingår även att handleda barnskötarna i det pedagogiska arbetet.

Tjänsten är på 75-100% med start 16/1 2023 eller enligt överenskommelse.
Det kan bli aktuellt med en provanställning på 6 månader som sedan går över till en tillsvidaretjänst på förskolan.Din profil
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare som tar ansvar för att leda arbetet på förskolan.
Som person är du utåtriktad, empatisk och handlingskraftig. Du har förmågan att kommunicera på ett lyhört och tydligt sätt samt skapa goda relationer med såväl barn, kollegor och föräldrar.

Förskollärarlegitimation är ett krav och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom förskolans värld. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.


Övrig informationOm oss
Precator Pedagogerna startade 2014 med fokus på att leverera kvalité till förskolor och skolor. Vi hjälper förskolor och skolor i Stockholm och Uppsala med bemanning och rekrytering av riktigt bra personal.
Denna tjänst är en rekrytering till kund. Visa mindre

Kreativ förskollärare till Sätraängs förskola, Danderyds kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Sätraängs förskola är belägen i västra Danderyd med bra busskommunikationer. Förskolan ligger i en fantastisk miljö med en stor och härlig förskolegård samt närhet till skog och vatten. Vi har ca 65 barn fördelade på 4 avdelningar med ca 11 pedagoger som ansvarar för barnen. Förskolan satsar mycket på uteverksamhet.

Nu söker vi en kreativ och engagerad förskollärare till vårt team!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare kommer du tillsammans med dina kollegor driva förskolan mot gemensamma mål. Undervisningen sker utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet.

Din roll innebär också ett nära samarbete med vårdnadshavare och att vara en tydlig ledare. Arbetslaget deltar i Skolverkets moduler inom läslyftet. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman i det konkreta arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Är väl förtrogen med den aktuella läroplanen och övriga styrdokument
• Har gedigen erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Vi söker dig som är en kreativ och engagerad person som hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du har lätt för att skapa nya relationer med såväl personal som barn och vårdnadshavare. Du har en mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte. I ditt arbete har du verksamheten och barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har erfarenhet av att vara avdelningsansvarig och utveckla avdelningsarbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Platsansvarig förskollärare till Majstigens förskola, Danderyds kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Majstigen är en liten förskola med engagerad och erfaren personal. Vi erbjuder dig ett flexibelt, rolig och viktigt arbete som barnskötare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Våra förskolor kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. I närområdena har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. Vi lär oss att vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Vill du ta nästa steg i din ledarroll som förskollärare och få möjlighet att utveckla och leda en förskola i framkant och handleda dina kollegor i nära samarbete med rektor? Då är det här tjänsten för dig!

Vi erbjuder dig ett flexibelt, rolig och viktigt arbete som platsansvarig förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder för utevistelse.

ARBETSUPPGIFTER
Som platsansvarig förskollärare ser du till att den dagligen verksamheten flyter på. Du arbetar ca 80/90 % i barngrupp och ca 10/20 % som ledare och verksamhetsutvecklare. Du utvecklar det pedagogiska arbetet på förskolan med utgångspunkt från läroplanen och har ett undersökande och reflekterande arbetssätt. Du driver och arbetar tillsammans med dina kollegor i det pedagogiska uppdraget och har det övergripande ansvaret när rektor inte är på plats. Du är väl insatt i förskolans styrdokument. Du ansvarar också för det dagliga arbetet med att anskaffa vikarier, ta emot besök samt överblickar och representerar förskolan. Du arbetar med verksamhetsutveckling för att förskolan ska utvecklas och vara attraktiv för kommunens invånare. Du planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten med övriga personal.

Du har ett nära samarbete med rektorn som blir din närmsta chef och som har det yttersta ansvaret för verksamheten. Rektorn ansvarar även för personal och budget och säkerställer, tillsammans med dig, att förskolan utvecklas i enlighet med mål och styrande regelverk.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Är väl förtrogen med den aktuella läroplanen och övriga styrdokument
• Har gedigen erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av att leda andra i en lärande organisation.

Vi söker dig som är en kreativ och engagerad person som hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du har lätt för att skapa nya relationer med såväl personal som barn och vårdnadshavare. Du har en mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte. I ditt arbete har du verksamheten och barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Platsansvarig förskollärare: Skogsgläntan, Rosenvägen & Gränsgärdet

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Vill du ta nästa steg i din ledarroll som förskollärare och få möjlighet att utveckla och leda en förskola i framkant och handleda dina kollegor i nära samarbete med rektor? Då är det här uppdraget för dig!

Vi erbjuder dig ett flexibelt, rolig och viktigt arbete som platsansvarig förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Vi erbjuder dessutom pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder för utevistelse.

ARBETSUPPGIFTER
Som platsansvarig förskollärare arbetar du heltid där arbetstiden är ca 7.30-15.30 måndag till fredag. Du har som uppdrag att se till att den dagligen verksamheten på hela förskolan flyter på. Du arbetar ca 80-90 % i barngrupp och ca 10 -20% som platsansvarig. Du deltar i förskoleområdets ledningsgrupp och har schemalagd tid till ledningsuppgifter varje vecka. Som platsansvarig har du det övergripande ansvaret när rektor inte är på plats.

Du är väl insatt i förskolans styrdokument och det pedagogiska arbetet på förskolan med utgångspunkt i läroplanen och lokala mål. Du har ett undersökande och reflekterande arbetssätt där du planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten med övriga personal. Du arbetar för att förskolan ska vara attraktiv för kommunens invånare.

Du har ett nära samarbete med rektorn som är din närmsta chef och du är en länk till arbetslagen på förskolan. Rektor har det yttersta ansvaret för pedagogiska verksamheten och ansvarar för personal, arbetsmiljö och budget. Rektor säkerställer att förskolan utvecklas i enlighet med mål och styrande regelverk.

Tiden för platsansvarsuppgifter är schemalagd. Vid vissa tillfällen och efter beslut av rektor kan tiden utökas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Är väl förtrogen med förskolan som organisation och har erfarenhet av att arbeta i kommunal förskola
• Har erfarenhet av att leda andra i en lärande organisation, god ledarförmåga
• Är väl förtrogen med den aktuella läroplanen och övriga styrdokument
• Har gedigen erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Vi söker dig som är en kreativ och engagerad person som hittar nya lösningar och idéer. Du har lätt för att skapa nya relationer med såväl personal som barn och vårdnadshavare. Du har en mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid gemensamma mål i sikte. I ditt arbete har du verksamheten och barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Elevassistent till Montessoriförskola

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. Vi söker en resurspedagog som är lugn och trygg med barn. Som resurspedagog är dina arbetsuppgifter att du följer ett barn och hjälper hen att lyckas i förskolans vardag. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare ... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn.
Vi söker en resurspedagog som är lugn och trygg med barn. Som resurspedagog är dina arbetsuppgifter att du följer ett barn och hjälper hen att lyckas i förskolans vardag.
Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskötare.


#jobbjustnu #behovsanställning Visa mindre

Småbarnsskolan söker en ny förskollärare

Vi söker en legitimerad förskollärare till våra treåringar som kallas Äventyrare. Du som anställs av oss kommer att följa din barngrupp till dess att de lämnar förskolan för att börja i förskoleklass. När man släppt sina femåringar till skolan börjar men om med en ny treårsgrupp. Du ska vara genuint intresserad av barns utveckling och lärande. Vi använder oss att appen Tyra så det är en fördel om du tycker om och är van vid att arbeta med modern teknik. V... Visa mer
Vi söker en legitimerad förskollärare till våra treåringar som kallas Äventyrare. Du som anställs av oss kommer att följa din barngrupp till dess att de lämnar förskolan för att börja i förskoleklass. När man släppt sina femåringar till skolan börjar men om med en ny treårsgrupp. Du ska vara genuint intresserad av barns utveckling och lärande. Vi använder oss att appen Tyra så det är en fördel om du tycker om och är van vid att arbeta med modern teknik.
Vi behöver dig from januari -23.
Våra medarbetare erbjuds, fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag 2000kr/helt läsår, sk DFEU (dag för egen utveckling), goda försäkringsvillkor och en trivsam arbetsplats med kollegor som ställer upp för varandra. Visa mindre

Är du förskollärare med stort driv och glädje för uppdraget? Danderyds komm

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Rosenvägens förskola ligger i kommundelen Enebyberg som gränsar till Täby. Förskolan har ett vackert läge, en stor gård med skogen bakom knuten och mycket lite biltrafik i området. Förskolan består av fyra avdelningar.

Den förskollärare vi söker har höga ambitioner och stort engagemang för barns utveckling, lärande och omsorg. Du vill leda och utveckla undervisning och utbildning både för förskolans yngre och äldre barn. Det är av vikt att du har driv, känner glädje och stor nyfikenhet för uppdraget. Du prioriterar även det systematiska kvalitetsarbetet samt det kollegiala samarbetet och lärandet.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare kommer du tillsammans med dina kollegor driva förskolan mot gemensamma mål. Undervisningen sker utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet.

Din roll innebär också ett nära samarbete med vårdnadshavare och att vara en tydlig ledare. Arbetslaget deltar i Skolverkets moduler inom läslyftet. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman i det konkreta arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har förskollärarlegitimation.
• Har erfarenhet av att arbeta i förskola.
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete.
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Det är meriterande om du:
• Har extra kompetens om yngre barns utveckling och lärande samt dokumenterad erfarenhet av att arbeta med förskolans yngsta barn.
• Är väl insatt i digitalt arbete med barnen.

Vi söker dig som har barnen och uppdraget i fokus du ser det kompetenta barnet. Du har kunskap och kan omsätta förskolans styrdokument i handling. Du är medforskande och vill lära dig tillsammans med barnen med en god förmåga att leda och ta initiativ. Vi ser att du aktivt bidrar till det kollegiala lärandet och samarbetar väl med andra, du skapar också ett nära samarbete med vårdnadshavare. Du är respektfull, trygg och empatisk. Du organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det i god tid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

Intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Provanställning kan komma att tillämpas.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Trappgränds montessoriförskola, Danderyds kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

Vi erbjuder dig ett flexibelt, rolig och viktigt arbete som förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Trappgränds montessoriförskola kännetecknas av sin stora utegård med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. I närområdena har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. Vi lär oss att vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av Vklass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Har något års erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Meriterande:
• Utbildad montessoriförskollärare
• Erfarenhet från arbete på montessoriförskola

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline.

Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant kan göras på www.polisen.se.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till liten ambitiös verksamhet

Vi söker en person med förskollärarexamen för en heltidstjänst i Djursholm. Du bör vara engagerad och initiativtagande när det gäller att planera och genomföra aktiviteter med barnen men också när det gäller kontakten med vårdnadshavare och övrig personal samt flexibel i att jobba med alla åldrar (1-6år) men i huvudsak med 3-5år och gilla att jobba i team där det är ”högt i tak” och stort fokus på samarbete inom arbetslaget. Vi ser gärna att du har goda ... Visa mer
Vi söker en person med förskollärarexamen för en heltidstjänst i Djursholm.
Du bör vara engagerad och initiativtagande när det gäller att planera och genomföra aktiviteter med barnen men också när det gäller kontakten med vårdnadshavare och övrig personal samt flexibel i att jobba med alla åldrar (1-6år) men i huvudsak med 3-5år och gilla att jobba i team där det är ”högt i tak” och stort fokus på samarbete inom arbetslaget.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom och gärna erfarenhet av pedagogisk dokumentation, förskolans styrdokument och utvecklingssamtal.
Vi söker också en driven och ansvarstagande person i att fortsätta utveckla verksamheten framåt och skapa en miljö där barnens bästa står i centrum, där de får möjlighet att växa, utbyta erfarenheter med andra och uppnå sin fulla potential.
Övriga eftersökta egenskaper:
Flytande på svenska (tal och skrift).
Flera års erfarenhet som förskollärare
Vana att arbeta i en ambitös verksamhet där alla arbetar gemensamt med de aktiviteter och uppdrag som finns på en förskola Visa mindre

Förskollärare

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som förskollärare i Danderyds församling. Vi söker nu förskollärare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter. Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar m... Visa mer
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som förskollärare i Danderyds församling. Vi söker nu förskollärare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter.
Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar mycket hög nöjdhet i den senaste brukarenkäten. Det som utmärker verksamheten är den kristna profilen, Reggio Emilia-inspirerade pedagogiken och en välkomnande atmosfär. Det finns en betydelsefull och väl uppbyggd koppling mellan församling och förskola, där du i egenskap av medarbetare utgör en viktig länk.
Läs om förskolan: https://www.svenskakyrkan.se/danderyd/forskolor
Du är legitimerad förskollärare och är väl förtrogen med läroplanen Lpfö 18, genomför aktiviteter enligt läroplanen samt leder arbetet mot förskolans fokusmål. Du uppmuntrar barnens kreativitet och kunskapsbyggande och bidrar till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Det är positivt om du har kunskaper i Reggio Emilia-pedagogik, Grön Flagg och/eller TAKK.
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan leda både barn och kollegor. Du har en utvecklad pedagogisk förmåga och tar stort ansvar i alla processer. Vidare söker vi dig som har en empatisk förmåga och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv. Du är lugn och samlad i de olika situationer som kan uppstå och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du ser möjligheter framför hinder.
Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och i grupp samt har god systemvana. För att bidra och trivas bör du dela Svenska kyrkans värdegrund. Sist men inte minst söker vi dig som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.
I Danderyds församling arbetar drygt 60 personer inom olika yrken som präster, musiker, kyrkogårdsarbetare, diakoner, administrativ personal med flera. Dessa träffar du bland annat vid personalsamlingar, friskvårdsaktiviteter, kick-off och fester. Dessutom finns det många ideella medarbetare och förtroendevalda som på olika sätt är med och bidrar i gudstjänster och övrig verksamhet för olika åldrar.
Låter det här som rätt nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Mejla din ansökan (CV och personligt brev) eller dina frågor till Petra Olsson, rektor.
E-post: [email protected] Visa mindre

Barnskötare

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som barnskötare i Danderyds församling. Vi söker nu barnskötare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter. Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar mycke... Visa mer
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som barnskötare i Danderyds församling. Vi söker nu barnskötare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter.
Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar mycket hög nöjdhet i den senaste brukarenkäten. Det som utmärker verksamheten är den kristna profilen, Reggio Emilia-inspirerade pedagogiken och en välkomnande atmosfär. Det finns en betydelsefull och väl uppbyggd koppling mellan församling och förskola, där du i egenskap av medarbetare utgör en viktig länk.
Läs om förskolan: https://www.svenskakyrkan.se/danderyd/forskolor
Du är examinerad barnskötare och är väl förtrogen med läroplanen Lpfö 18, genomför aktiviteter enligt läroplanen samt leder arbetet mot förskolans fokusmål. Du uppmuntrar barnens kreativitet och kunskapsbyggande och bidrar till att utveckla verksamheten tillsammans med arbetslaget. Det är positivt om du har kunskaper i Reggio Emilia-pedagogik, Grön Flagg och/eller TAKK.
Vi söker dig som har stort intresse för barnen och deras utveckling tillsammans med en pedagogisk förmåga att fånga barnens intressen. Du är empatisk och kan snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv. Du håller dig lugn och samlad i de olika situationer som kan uppstå och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är positiv, har lätt för att samarbeta och tar stort ansvar i alla processer där du ser möjligheter framför hinder.
Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och i grupp samt har god systemvana. För att bidra och trivas bör du dela Svenska kyrkans värdegrund.
I Danderyds församling arbetar drygt 60 personer inom olika yrken som präster, musiker, kyrkogårdsarbetare, diakoner, administrativ personal med flera. Dessa träffar du bland annat vid personalsamlingar, friskvårdsaktiviteter, kick-off och fester. Dessutom finns det många ideella medarbetare och förtroendevalda som på olika sätt är med och bidrar i gudstjänster och övrig verksamhet för olika åldrar.
Om du talar ukrainska är det ett extra plus!
Låter det här som rätt nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Mejla din ansökan (CV och personligt brev) till mailadressen nedan.
E-post: [email protected] Visa mindre

Förskollärare

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som förskollärare i Danderyds församling. Vi söker nu förskollärare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter. Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar m... Visa mer
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som förskollärare i Danderyds församling. Vi söker nu förskollärare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter.
Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar mycket hög nöjdhet i den senaste brukarenkäten. Det som utmärker verksamheten är den kristna profilen, Reggio Emilia-inspirerade pedagogiken och en välkomnande atmosfär. Det finns en betydelsefull och väl uppbyggd koppling mellan församling och förskola, där du i egenskap av medarbetare utgör en viktig länk.
Läs om förskolan: https://www.svenskakyrkan.se/danderyd/forskolor
Du är legitimerad förskollärare och är väl förtrogen med läroplanen Lpfö 18, genomför aktiviteter enligt läroplanen samt leder arbetet mot förskolans fokusmål. Du uppmuntrar barnens kreativitet och kunskapsbyggande och bidrar till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Det är positivt om du har kunskaper i Reggio Emilia-pedagogik, Grön Flagg och/eller TAKK.
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan leda både barn och kollegor. Du har en utvecklad pedagogisk förmåga och tar stort ansvar i alla processer. Vidare söker vi dig som har en empatisk förmåga och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv. Du är lugn och samlad i de olika situationer som kan uppstå och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du ser möjligheter framför hinder.
Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och i grupp samt har god systemvana. För att bidra och trivas bör du dela Svenska kyrkans värdegrund. Sist men inte minst söker vi dig som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.
I Danderyds församling arbetar drygt 60 personer inom olika yrken som präster, musiker, kyrkogårdsarbetare, diakoner, administrativ personal med flera. Dessa träffar du bland annat vid personalsamlingar, friskvårdsaktiviteter, kick-off och fester. Dessutom finns det många ideella medarbetare och förtroendevalda som på olika sätt är med och bidrar i gudstjänster och övrig verksamhet för olika åldrar.
Låter det här som rätt nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Mejla din ansökan (CV och personligt brev) eller dina frågor till Petra Olsson, rektor.
E-post: [email protected] Visa mindre

Barnskötare/Förskollärare sökes till populär Montessoriförskola i Danderyd

Om oss Svea Montessori är en liten ekonomisk förening som drivits sedan 1988. Vi har två avdelningar med totalt ca 28 barn i åldrarna 1,5 - 6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Förskolan ligger i det gamla stationshuset på Modevägen mitt i Djursholm, med närhet till grönområden. Vi är stolta över våra höga kvalitetspoäng i Danderyds kommuns enkätundersökning för pedagogisk omsorg. Vi arbetar enligt Maria Montesso... Visa mer
Om oss
Svea Montessori är en liten ekonomisk förening som drivits sedan 1988. Vi har två avdelningar med totalt ca 28 barn i åldrarna 1,5 - 6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Förskolan ligger i det gamla stationshuset på Modevägen mitt i Djursholm, med närhet till grönområden. Vi är stolta över våra höga kvalitetspoäng i Danderyds kommuns enkätundersökning för pedagogisk omsorg.
Vi arbetar enligt Maria Montessoris pedagogik, samt enligt Lpfö 18 och kommunens direktiv. Vår viktigaste uppgift är att ge barnen en trygg omsorg samt att ta tillvara på deras lust att lära. Vi har en stark tilltro till barnets egen förmåga, där personalen genom förskolans sätt att undervisa främst iakttar, uppmuntrar, stödjer och inspirerar barnet som får arbeta, lära och utvecklas i sin egen takt. Skapande aktiviteter, sång, rytmik och naturen är också viktiga exempel på inslag i barnens vardag. Målet är att barnen ska få arbeta, lära, leka, ha roligt och utvecklas i sin egen takt till nyfikna och harmoniska individer.
Svea Montessori har en aktiv styrelse, för att avlasta så att pedagogerna kan lägga det mesta av sin tid på barngruppen och det pedagogiska arbetet. Styrelsen är huvudman och arbetsgivare.


Rollbeskrivning
Vi söker nu en engagerad och positiv Barnskötare/förskollärare som tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar till att bibehålla samt utveckla en trygg, lärorik och rolig förskola för varje barn. Som barnskötare/förskollärare arbetar du tillsammans med dina kollegor och verksamhetsansvarig med att det operativa och pedagogiska arbetet i förskolan. I första hand kommer du jobba i barngrupp med nio-tolv barn i åldern 1,5-3 år tillsammans med två andra pedagoger.
Du arbetar med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med övriga på avdelningen, arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamt satta mål.


Egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du är en ansvarsfull, engagerad, lyhörd och flexibel person. En person med god samarbetsförmåga med såväl kollegor, barn och föräldrar, är av största vikt.


Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till barnen och ser deras möjligheter. Vi anser att eget initiativ är en viktig egenskap hos dig samtidigt som du är lyhörd för de kompetenser och rutiner som redan finns på förskolan. Detta är en fantastisk roll för en barnskötare/förskollärare som vill arbeta aktivt med barngruppen och delta i det dagliga pedagogiska arbetet.


Tjänsten är ett 75% vikariat i ett år från och med augusti 2022 med möjlighet till både vidareutveckling och fast anställning. Visa mindre

Kreativ förskollärare till Förskolan Borgen, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du vara med på vår resa?

Förskolan Borgen består av 4 avdelningar och ligger naturskönt vid Edsviken intill skog och hav.

Vi värnar om varandra och om vår miljö och i vårt värdegrundsarbete fokuserar vi på trygghet, respekt och empati. Vi har många gemensamma aktiviteter där alla barn och pedagoger deltar vilket förstärker samhörigheten på förskolan. Vi erbjuder också kvalificerad kompetensutveckling. Förskolan Borgen har en fin utegård och närheten till skogs- och ängsmark som inbjuder till olika upplevelser, upptäckter och lekar.

Nu söker vi en kreativ förskollärare som vill vara med och bidra med ett fokus på utveckling och lärande. Du är varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare kommer du tillsammans med dina kollegor driva förskolan mot gemensamma mål. Undervisningen sker utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet.

Din roll innebär också ett nära samarbete med vårdnadshavare och att vara en tydlig ledare. Arbetslaget deltar i Skolverkets moduler inom läslyftet. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman i det konkreta arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Har erfarenhet av att leda arbetet på din avdelning
• Är väl förtrogen med den aktuella läroplanen och övriga styrdokument
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Vi söker dig som är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har en mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte. I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Reception Class Teacher

The British International School of Stockholm is committed to safeguarding and promoting the welfare of children and young people, and expects all staff and volunteers to share this commitment. Any offer of employment will be subject to relevant police checks, the receipt of satisfactory references and the production of relevant original ID documentation and examination certificates. The successful candidate must also be willing to undergo child protection... Visa mer
The British International School of Stockholm is committed to safeguarding and promoting the welfare of children and young people, and expects all staff and volunteers to share this commitment. Any offer of employment will be subject to relevant police checks, the receipt of satisfactory references and the production of relevant original ID documentation and examination certificates. The successful candidate must also be willing to undergo child protection training appropriate to the post.
The British International School of Stockholm has developed a bespoke Foundation Stage curriculum based on best early years practice from around the world. Effective use of continuous and enhanced provision, in the moment planning, and sustained shared thinking ensure a play-based approach to learning that places the interests and needs of our children at the heart of our practice. Sensitive interactions with our skilled adults further enhance children's knowledge, skills and understanding whilst promoting the characteristics of effective learning.

Applicants should:
· be a fully qualified teacher (UK BEd or PGCE with relevant degree, or hold the equivalent recognised teaching qualifications from other countries)
· hold Qualified Teacher Status, or the equivalent
· be a fluent English speaker
· be learning focused

The successful candidates will also:
· have Early Years Foundation Stage experience and an understanding of relevant early childhood education approaches
· have a track record of improving and having a positive impact on children's learning
· demonstrate creative and enthusiastic approaches both in and out of the classroom
· be a reflective practitioner and embrace opportunities for continuous professional learning
The Curriculum
BISS has developed a bespoke Foundation Stage curriculum based on best early years practice from around the world. Children are supported to develop their knowledge, skills and understanding through a
combination of adult-led taught sessions, effective use of continuous and enhanced provision, in the moment planning, and sustained shared thinking. Learning happens both indoors and outdoors in all weathers, including weekly Forest School sessions at the nearby Altorp forest. We value learning through play, with the characteristics of effective learning taking a central role in our provision.
To apply
All applications should be submitted online via TES, taking particular care to fully complete all sections as instructed. Please include a letter of application in the Supporting Statement section. Please note that a CV will not be accepted in place of the online application form, but can be submitted as an attachment. Visa mindre

Vi söker en förskollärare till vår förskola i Enebyberg.

Vi söker en Förskollärare till vår förskola. Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar bl.a med Grön Flagg och Bornholmsmodellen. Vi har fem avdelningar. Vi har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar här trivs tillsammans och är positiva, flexibla och engagerade i vårt uppdrag. Barnen är med och påverkar de dagliga aktiviteterna och då är det viktigt att man är lyhörd inför deras åsikter och tankar. Vi söker dig som delar våran barnsyn.... Visa mer
Vi söker en Förskollärare till vår förskola. Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar bl.a med Grön Flagg och Bornholmsmodellen. Vi har fem avdelningar. Vi har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar här trivs tillsammans och är positiva, flexibla och engagerade i vårt uppdrag. Barnen är med och påverkar de dagliga aktiviteterna och då är det viktigt att man är lyhörd inför deras åsikter och tankar. Vi söker dig som delar våran barnsyn. Visa mindre

Barnskötare

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som barnskötare i Danderyds församling. Vi söker nu barnskötare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter. Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar mycke... Visa mer
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som barnskötare i Danderyds församling. Vi söker nu barnskötare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter.
Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar mycket hög nöjdhet i den senaste brukarenkäten. Det som utmärker verksamheten är den kristna profilen, Reggio Emilia-inspirerade pedagogiken och en välkomnande atmosfär. Det finns en betydelsefull och väl uppbyggd koppling mellan församling och förskola, där du i egenskap av medarbetare utgör en viktig länk.
Läs om förskolan: https://www.svenskakyrkan.se/danderyd/forskolor
Du är examinerad barnskötare och är väl förtrogen med läroplanen Lpfö 18, genomför aktiviteter enligt läroplanen samt leder arbetet mot förskolans fokusmål. Du uppmuntrar barnens kreativitet och kunskapsbyggande och bidrar till att utveckla verksamheten tillsammans med arbetslaget. Det är positivt om du har kunskaper i Reggio Emilia-pedagogik, Grön Flagg och/eller TAKK.
Vi söker dig som har stort intresse för barnen och deras utveckling tillsammans med en pedagogisk förmåga att fånga barnens intressen. Du är empatisk och kan snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv. Du håller dig lugn och samlad i de olika situationer som kan uppstå och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är positiv, har lätt för att samarbeta och tar stort ansvar i alla processer där du ser möjligheter framför hinder.
Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och i grupp samt har god systemvana. För att bidra och trivas bör du dela Svenska kyrkans värdegrund.
I Danderyds församling arbetar drygt 60 personer inom olika yrken som präster, musiker, kyrkogårdsarbetare, diakoner, administrativ personal med flera. Dessa träffar du bland annat vid personalsamlingar, friskvårdsaktiviteter, kick-off och fester. Dessutom finns det många ideella medarbetare och förtroendevalda som på olika sätt är med och bidrar i gudstjänster och övrig verksamhet för olika åldrar.
Om du talar ukrainska är det ett extra plus!
Låter det här som rätt nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Mejla din ansökan (CV och personligt brev) till mailadressen nedan.
E-post: [email protected] Visa mindre

Förskollärare med stort engagemang för att utveckla förskolan i Danderyd

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du vara med på vår resa?

Hildingavägens förskola, Altorps förskola, Vitsippans förskola och Sätraängs förskola är trygga stabila förskolor med fokus på utveckling och lärande. Vi har stora utegårdar och i närområdena har vi tillgång till skog och lekparker. Vi erbjuder kvalificerad kompetensutveckling.

Nu söker förskolorna varsin ny förskollärare, tillsvidareanställningar på heltid. När du skickar in din ansökan kommer du att få frågan om vilken förskola du är intresserad av att söka till, alternativt alla fyra. Du är varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare kommer du tillsammans med dina kollegor driva er förskola mot gemensamma mål. Undervisningen sker utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Din roll innebär också ett nära samarbete med vårdnadshavare. Vi förutsätter att du är en tydlig ledare. Arbetslaget deltar i Skolverkets moduler inom läslyftet. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman i det konkreta arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Har erfarenhet av att leda arbetet på din avdelning
• Är väl förtrogen med den aktuella läroplanen och övriga styrdokument
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Vi söker dig som är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har en mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte. I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Pedagog

Solvändans Montessoriförskola i Stocksund behöver tillsätta en legitimerad Montessoripedagog då vår nuvarande lärare går i pension. 3-6 årsavdelningen, heltidstjänst eller 80%. Tillträde 15/8 -22. Vi önskar endast svar av legitimerade Montessoripedagoger. Välkommen med din ansökan. Visa mer
Solvändans Montessoriförskola i Stocksund behöver tillsätta en legitimerad Montessoripedagog då vår nuvarande lärare går i pension. 3-6 årsavdelningen, heltidstjänst eller 80%. Tillträde 15/8 -22. Vi önskar endast svar av legitimerade Montessoripedagoger. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Reception Class Teacher – Fixed Term

The British International School of Stockholm is committed to safeguarding and promoting the welfare of children and young people, and expects all staff and volunteers to share this commitment. Any offer of employment will be subject to relevant police checks, the receipt of satisfactory references and the production of relevant original ID documentation and examination certificates. The successful candidate must also be willing to undergo child protection... Visa mer
The British International School of Stockholm is committed to safeguarding and promoting the welfare of children and young people, and expects all staff and volunteers to share this commitment. Any offer of employment will be subject to relevant police checks, the receipt of satisfactory references and the production of relevant original ID documentation and examination certificates. The successful candidate must also be willing to undergo child protection training appropriate to the post.
The British International School of Stockholm has developed a bespoke Foundation Stage curriculum based on best early years practice from around the world. Effective use of continuous and enhanced provision, in the moment planning, and sustained shared thinking ensure a play-based approach to learning that places the interests and needs of our children at the heart of our practice. Sensitive interactions with our skilled adults further enhance children's knowledge, skills and understanding whilst promoting the characteristics of effective learning.

Applicants should:
· be a fully qualified teacher (UK BEd or PGCE with relevant degree, or hold the equivalent recognised teaching qualifications from other countries)
· hold Qualified Teacher Status, or the equivalent
· be a fluent English speaker
· be learning focused

The successful candidates will also:
· have Early Years Foundation Stage experience and an understanding of relevant early childhood education approaches
· have a track record of improving and having a positive impact on children's learning
· demonstrate creative and enthusiastic approaches both in and out of the classroom
· be a reflective practitioner and embrace opportunities for continuous professional learning
The Curriculum
BISS has developed a bespoke Foundation Stage curriculum based on best early years practice from around the world. Children are supported to develop their knowledge, skills and understanding through a
combination of adult-led taught sessions, effective use of continuous and enhanced provision, in the moment planning, and sustained shared thinking. Learning happens both indoors and outdoors in all weathers, including weekly Forest School sessions at the nearby Altorp forest. We value learning through play, with the characteristics of effective learning taking a central role in our provision.
To apply
All applications should be submitted online via TES, taking particular care to fully complete all sections as instructed. Please include a letter of application in the Supporting Statement section. Please note that a CV will not be accepted in place of the online application form, but can be submitted as an attachment. Visa mindre

Vi söker en vikarie till vår förskola i Enebyberg

Vi söker en vikarie till vår förskola. Vikariatet är på sex till 8 veckor till att börja med.Det kan eventuellt förlängas, eftersom vi är en stor förskola är det ofta någon som är sjuk och då finns möjlighet att arbeta mer. Flera av våra nuvarande anställda började som vikarie hos oss.Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar med bl.a Grön Flagg och Bornholms modellen. Vi har fem avdelningar och har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar h... Visa mer
Vi söker en vikarie till vår förskola. Vikariatet är på sex till 8 veckor till att börja med.Det kan eventuellt förlängas, eftersom vi är en stor förskola är det ofta någon som är sjuk och då finns möjlighet att arbeta mer. Flera av våra nuvarande anställda började som vikarie hos oss.Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar med bl.a Grön Flagg och Bornholms modellen. Vi har fem avdelningar och har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar här trivs tillsammans och är positiva , flexibla och engagerade i vårt uppdrag. Barnen är med och påverkar de dagliga aktiviteterna och då är det viktigt att man är lyhörd inför deras åsikter och tankar. Vi söker dig som delar våran barnsyn. Visa mindre

Jobba på förskola som konsult - få spännande och varierande uppdrag!

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet! Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan som antingen legitimerad förskollärare, utbilda... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan som antingen legitimerad förskollärare, utbildad barnskötare eller erfaren vikarie! Det viktigaste för att jobba som konsult inom förskolan genom oss, då vi erbjuder alla typer av tjänster och möjligheter oavsett utbildningsbakgrund, är att du älskar att jobba med barn!
För oss är organisationen en viktig del av bemanning. Vi administrerar alla bokningar via ett digitalt system med en tillhörande App där du som förskolekonsult tidrapporterar och ser dina arbetspass. Vi har alltid för målsättning att hitta jobb till vår personal i närliggande områden, men uppskattar och kompenserar också dig som kan tänka dig att resa lite längre.
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat i närheten av där du bor.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Du meddelar dina preferenser till oss och vi matchar sedan dig med uppdrag som passar.
Fördelen oavsett hur du vill jobba är att du alltid är anställd hos oss på PersonalExpressen! För oss är kvalitet mer än bara ett ord - det är en känsla! Med det sagt tror vi verkligen att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss!
Varmt välkommen in med din ansökan till oss redan idag så återkopplar vi till dig inom kort! Visa mindre

Förskollärare/Barnskötare

Vi söker förskollärare/barnskötare som vill arbeta som vikarie vid behov. Arbetet är omväxlande och du får ta del av många olika pedagogiska inriktningar. Detta jobb passar dig som vill ha ett flexibelt arbete där du kan bestämma själv hur mycket du vill arbeta samt i vilka områden. Vi servar både kommunala och privata förskolor och söker nu personal som kan arbeta i Stockholms norra förorter, framför allt i Vaxholm, Vallentuna, Sollentuna, Danderyd och ... Visa mer
Vi söker förskollärare/barnskötare som vill arbeta som vikarie vid behov.
Arbetet är omväxlande och du får ta del av många olika pedagogiska inriktningar.
Detta jobb passar dig som vill ha ett flexibelt arbete där du kan bestämma själv hur mycket du vill arbeta samt i vilka områden.
Vi servar både kommunala och privata förskolor och söker nu personal som kan arbeta i Stockholms norra förorter, framför allt i Vaxholm, Vallentuna, Sollentuna, Danderyd och Solna.
Uppdragen kan variera från en dag till flera månader på samma förskola.
eMHå i Stockholm AB är ett väletablerat företag som grundades år 1998. Vi ger våra medarbetare kompetensutveckling i form av föreläsningar, friskvårdsbidrag och arbetskläder. Visa mindre

Barnskötare/resurs sökes till Trappgränds Montessoriförskola, Danderyds kom

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du vara med på vår resa?

På Trappgränds förskola arbetar vi utifrån montessorifilosofin där ord som hjälp mig att klara mig själv är viktiga för oss. Trappgränds Montessoriförskola är placerad i Stocksund med närhet till naturområden och bibliotek. Förskolan har luftiga nyrenoverade lokaler och en stor utemiljö som inspirerar till lärande genom lek. Förskolan består av 3 avdelningar, med minst en förskollärare per avdelning. På Trappgränd har vi en stjärna enligt Kravs certifiering, med en egen kock som serverar hemlagad, näringsrik och god mat varje dag.

Vi erbjuder våra medarbetare ett flexibelt, roligt, viktigt och ansvarsfullt arbete. Utöver det erbjuder vi pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

Vill du arbeta i en spännande och stimulerande miljö där du är med och hjälper barn att lära sig och utvecklas, i ett arbetslag bestående av engagerade och erfarna pedagoger? Välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på vår avdelning Solgläntan, med förskolans yngre barn som är mellan 1-3 år.

Som barnskötare/resurs kommer du tillsammans i ditt arbetslag arbeta utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Vi är mån om att samarbeta och hjälpas åt, vi arbetar för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. På denna avdelning kommer du som barnskötare/resurs att få arbeta med att ge stöd till ett barn som är i behov av särskilt stöd.

Demokrati är en viktig hörnsten i Montessoripedagogiken och vi arbetarar med tillit till sin egen kraft i det vardagliga arbetet, där barnen har inflytande och utvecklar förmågor som självständighet, handlingskraft, ansvar, respekt och medkänsla i en tillåtande miljö. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bland annat av Vklass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är utbildad barnskötare
• Har erfarenhet från arbete med barn
• Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
• Har erfarenhet samt vana att arbeta med digitala verktyg

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av montessoripedagogiken
• Har kunskap och/eller erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov

Vi söker dig som har en positiv syn på barnets förmåga och lust att lära, du vill utmanas och utvecklas tillsammans med barnen och kollegor. Du är hänsynstagande och har lätt för att sätta dig in i barnens situation och är lyhörd. Du har ett stort engagemang och tar egna initiativ. Vidare tänker du utanför boxen och finner nya lösningar på gamla problem. På förskolan arbetar vi i team och har god kontakt med barnens vårdnadshavare, vi söker dig som visar på en god samarbetsförmåga med kollegor, föräldrar och barnen med ett prestigelöst fokus på verksamhetens gemensamma mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Intervjuer sker köpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker en barnskötare till vår förskola i Enebyberg

Vi söker en barnskötare till vår förskola. Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar med bl.a Grön Flagg och Bornholms modellen. Vi har fem avdelningar och har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar här trivs tillsammans och är positiva , flexibla och engagerade i vårt uppdrag. Barnen är med och påverkar de dagliga aktiviteterna och då är det viktigt att man är lyhörd inför deras åsikter och tankar. Vi söker dig som delar våran barnsyn.... Visa mer
Vi söker en barnskötare till vår förskola. Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar med bl.a Grön Flagg och Bornholms modellen. Vi har fem avdelningar och har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar här trivs tillsammans och är positiva , flexibla och engagerade i vårt uppdrag. Barnen är med och påverkar de dagliga aktiviteterna och då är det viktigt att man är lyhörd inför deras åsikter och tankar. Vi söker dig som delar våran barnsyn. Visa mindre

Barnskötare till Trappgränds Montessoriförskola, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du vara med på vår resa?

På Trappgränds förskola arbetar vi utifrån montessorifilosofin där ord som hjälp mig att klara mig själv är viktiga för oss. Trappgränds Montessoriförskola är placerad i Stocksund med närhet till naturområden och bibliotek. Förskolan har luftiga nyrenoverade lokaler och en stor utemiljö som inspirerar till lärande genom lek. Förskolan består av 3 avdelningar, med minst en förskollärare per avdelning. På Trappgränd har vi en stjärna enligt Kravs certifiering, med en egen kock som serverar hemlagad, näringsrik och god mat varje dag.

Vi erbjuder våra medarbetare ett flexibelt, roligt, viktigt och ansvarsfullt arbete. Utöver det erbjuder vi pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

Vill du arbeta i en spännande och stimulerande miljö där du är med och hjälper barn att lära sig och utvecklas, i ett arbetslag bestående av engagerade och erfarna pedagoger? Välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på avdelning med barn som är mellan 3-5 år.

Som barnskötare kommer du tillsammans i ditt arbetslag arbeta utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Vi är mån om att samarbeta och hjälpas åt, vi arbetar för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet.

Demokrati är en viktig hörnsten i Montessoripedagogiken och vi arbetarar med tillit till sin egen kraft i det vardagliga arbetet, där barnen har inflytande och utvecklar förmågor som självständighet, handlingskraft, ansvar, respekt och medkänsla i en tillåtande miljö. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bland annat av Vklass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är utbildad barnskötare
• Har erfarenhet från arbete med barn
• Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
• Har erfarenhet samt vana att arbeta med digitala verktyg

Det är meriterande om du har erfarenhet av montessoripedagogiken.

Vi söker dig som har en positiv syn på barnets förmåga och lust att lära, du vill utmanas och utvecklas tillsammans med barnen och kollegor. Du är hänsynstagande och har lätt för att sätta dig in i barnens situation och är lyhörd. Du har ett stort engagemang och tar egna initiativ. Vidare tänker du utanför boxen och finner nya lösningar på gamla problem. På förskolan arbetar vi i team och har god kontakt med barnens vårdnadshavare, vi söker dig som visar på en god samarbetsförmåga med kollegor, föräldrar och barnen med ett prestigelöst fokus på verksamhetens gemensamma mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Intervjuer sker köpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Danderyds kommun - Tillsvidare och vikariat

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du vara med på vår resa?

Nu söker vi två förskollärare till Vitsippans förskola som ligger ca 10 minuters promenad från Mörby centrums tunnelbana. Vi söker till en tillsvidaretjänst och ett vikariat. Vi erbjuder dig ett flexibelt, rolig och viktigt arbete som förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Våra förskolor kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. I närområdena har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. Vi lär oss att vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två förskollärare, en tillsvidaretjänst på en småbarnsavdelning och ett vikariat på ca 10 månader till en storbarnsavdelning.

I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av Vklass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är legitimerad förskollärare.
• Har något års erfarenhet av arbete i förskolan.
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik.
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete.
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till förskolan Sätraäng

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1430 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens vision. Vill du vara med på vår resa?

Sätraängs förskola ligger i västra Danderyd med bra busskommunikationer.

Sätraängs förskola ligger i en fantastisk miljö med en stor och härlig förskolegård samt närhet till skog och vatten. Vi har ca 60 barn fördelade på 4 avdelningar med ca 11 pedagoger som ansvarar för barnen. Förskolan satsar mycket på uteverksamhet.ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument där ni planerar, reflekterar och analyserar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn där ni ser till deras delaktighet och det kompetenta barnet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är legitimerad förskollärare.
• Erfarenhet av arbete i förskolan.
• Väl förtrogen med läroplanen samt omsätta teori till praktik.
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation samt digitalt arbete.
• Har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Du är en kreativ och positiv person som hittar nya lösningar och idéer. Du är en medforskande pedagog som reflekterar tillsammans med barn och pedagoger och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn , vårdnadshavare som kollegor. Du har dessutom en god samarbets- och initiativförmåga. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Provanställning kan komma att tillämpas. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som förskollärare i Danderyds församling. Vi söker nu förskollärare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter. Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar m... Visa mer
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på jobbet som förskollärare i Danderyds församling. Vi söker nu förskollärare till vår välrenommerade förskola med 90 barn på tre enheter.
Kyrkans förskola i Danderyd består av tre enheter (Djursholm, Stocksund och Enebyberg) med 90 barn och ägs och drivs av Danderyds församling. Familjer köar för att få en plats i verksamheten och vårdnadshavarna uppvisar mycket hög nöjdhet i den senaste brukarenkäten. Det som utmärker verksamheten är den kristna profilen, Reggio Emilia-inspirerade pedagogiken och en välkomnande atmosfär. Det finns en betydelsefull och väl uppbyggd koppling mellan församling och förskola, där du i egenskap av medarbetare utgör en viktig länk.
Läs om förskolan: https://www.svenskakyrkan.se/danderyd/forskolor
Du är legitimerad förskollärare och är väl förtrogen med läroplanen Lpfö 18, genomför aktiviteter enligt läroplanen samt leder arbetet mot förskolans fokusmål. Du uppmuntrar barnens kreativitet och kunskapsbyggande och bidrar till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Det är positivt om du har kunskaper i Reggio Emilia-pedagogik, Grön Flagg och/eller TAKK.
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan leda både barn och kollegor. Du har en utvecklad pedagogisk förmåga och tar stort ansvar i alla processer. Vidare söker vi dig som har en empatisk förmåga och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv. Du är lugn och samlad i de olika situationer som kan uppstå och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du ser möjligheter framför hinder.
Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och i grupp samt har god systemvana. För att bidra och trivas bör du dela Svenska kyrkans värdegrund. Sist men inte minst söker vi dig som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.
I Danderyds församling arbetar drygt 60 personer inom olika yrken som präster, musiker, kyrkogårdsarbetare, diakoner, administrativ personal med flera. Dessa träffar du bland annat vid personalsamlingar, friskvårdsaktiviteter, kick-off och fester. Dessutom finns det många ideella medarbetare och förtroendevalda som på olika sätt är med och bidrar i gudstjänster och övrig verksamhet för olika åldrar.
Låter det här som rätt nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Mejla din ansökan (CV och personligt brev) eller dina frågor till Petra Olsson, rektor.
E-post: [email protected] Visa mindre

Förskollärare till kommunal Montessoriförskola i Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Förskolan som ligger i Stocksund har nyrenoverade lokaler, en stor och bra gård samt nära till naturområden och bibliotek. Förskolan består av 3 avdelningar, med minst en förskollärare per avdelning. Vi arbetar med utifrån montessoripedagogiken med stor tillit till barnets förmåga att vilja lära och utvecklas. Vi har dessutom kravcertifierad kök med egen kock. Vi erbjuder pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, viktigt och ansvarsfullt arbete. Du kommer att arbeta i ett engagerat och välkomnande arbetslag tillsammans med erfarna pedagoger.

Som förskollärare kommer du att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet.
Demokrati är en viktig hörnsten i Montessoripedagogiken och vi arbetarar med tillit till sin egen kraft i det vardagliga arbetet. Där barnen har inflytande och utvecklar förmågor som självständighet, handlingskraft, ansvar, respekt och medkänsla i en tillåtande miljö. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av Vklass som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare
• Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket

Det är meriterande om du:
• Är utbildad montessorilärare
• Har erfarenhet av montessoripedagogiken
• Har erfarenhet samt vana att arbeta med digitala verktyg

Vi söker dig som har en positiv syn på barnets förmåga och lust at lära, du vill utmanas och utvecklas tillsammans med barnen och kollegor. Du är hänsynstagande och har lätt för att sätta sig in i barnens situation, du lyssnar och är flexibel. Du har ett stort engagemang och tar egna initiativ, du ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem. Vidare visar du på en god samarbetsförmåga med kollegor, föräldrar och barnen med ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Legitimation förskollärare
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Majstigens förskola, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Danderyd kommuns förskolor kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. I närområdena har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. Vi lär oss att vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Majstigen är en liten förskola med tre avdelningar som ligger i ett lugnt villaområde med närhet till goda kollektiva kommunikationer.

Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt och viktigt arbete som förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande. Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av förskoleappen som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är legitimerad förskollärare
• Har något års erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte. I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline.

Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Urval och intervjuer sker löpande. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Reception Class Teacher

The British International School of Stockholm invites applications from experienced, creative Reception Teachers to join our dynamic Foundation Stage team, from August 2021. This would be a fixed term contract for one year. Whilst there is no guarantee, fixed term contracts have often become permanent ones. In addition, applicants should: · be a fully qualified teacher (UK BEd or PGCE with relevant degree, or hold the equivalent recognised teachi... Visa mer
The British International School of Stockholm invites applications from experienced, creative Reception Teachers to join our dynamic Foundation Stage team, from August 2021. This would be a fixed term contract for one year. Whilst there is no guarantee, fixed term contracts have often become permanent ones.

In addition, applicants should:
· be a fully qualified teacher (UK BEd or PGCE with relevant degree, or hold the equivalent recognised teaching qualifications from other countries)
· hold Qualified Teacher Status, or the equivalent
· be a fluent English speaker
· be learning focused

The successful candidates will also:
· have Early Years Foundation Stage experience and an understanding of relevant early childhood education approaches
· have a track record of improving and having a positive impact on children's learning
· demonstrate creative and enthusiastic approaches both in and out of the classroom
· be skilled in using digital tools for teaching
· be a reflective practitioner and embrace opportunities for continuous professional learning Visa mindre

förskollärare

Enebo förskola söker en förskollärare! Information om Enebo förskola Enebo förskola är den lilla förskolan som ligger nära Enebybergs Idrottsplats och har skog och natur inpå knuten. Detta möjliggör att vistas mycket utomhus, nyttja naturens möjligheter och integrera naturen i pedagogiken. På förskolan går 24 barn fördelat på 2 grupper och vi är 6 i personalen, varav en rektor/förskollärare, en förskollärare, två barnskötare, en extra resurs och en kokersk... Visa mer
Enebo förskola söker en förskollärare!
Information om Enebo förskola
Enebo förskola är den lilla förskolan som ligger nära Enebybergs Idrottsplats och har skog och natur inpå knuten. Detta möjliggör att vistas mycket utomhus, nyttja naturens möjligheter och integrera naturen i pedagogiken. På förskolan går 24 barn fördelat på 2 grupper och vi är 6 i personalen, varav en rektor/förskollärare, en förskollärare, två barnskötare, en extra resurs och en kokerska. Barngruppernas storlek och pedagogernas arbetssätt skapar arbetsro på förskolan.
Förskolan är en ekonomisk förening vilket innebär att personal och föräldrar samverkar för att skapa en rolig, trygg och lärorik verksamhet för barnen. En familjär stämning samt korta kontaktvägar mellan personal och föräldrar ses som en grundförutsättning för en bra förskola.
Vill du läsa mer om oss gå in på www.eneboforskola.se.
Mer om tjänsten
Vi söker en förskollärare till vår förskola.
Som förskollärare har du ett helhetsansvar där du tillsammans med arbetslaget skapar en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barns utveckling och lärande. Du ansvarar för planering och utveckling av den pedagogiska verksamheten som ingår i det systematiska kvalitetsarbetet utefter styrdokumenten. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation och appen Tyra.
Tjänsten är på 100% med start aug/sep 2021.
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och dessutom:
· Är trygg, ansvarsfull och lyhörd samt kan anpassa ditt arbetssätt efter barnets behov
· Har ett positivt, varmt och professionellt förhållningssätt
· Är självständig, initiativrik, och flexibel
· Älskar att arbeta med barn och utgår alltid från barnens bästa
· Trivs med att vara ute mycket i naturen
· Är driven och har en god samarbetsförmåga
Stämmer det här in på dig? Då har du hittat rätt!
Skicka in ett kort personligt brev som beskriver varför du passar för just denna tjänst samt ditt CV till stefancalner@icloud senast den 10:e juni. Vi kommer hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänster så snart vi hittat rätt person, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen!
För att arbeta inom skola/barnomsorg krävs att du har ett giltigt utdrag (högst ett år gammalt) från belastningsregistret . Ansökningsblanketten hittar du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/ Visa mindre

Reception Class Teacher

The British International School of Stockholm invites applications from experienced, creative Reception Teachers to join our dynamic Foundation Stage team, from August 2021. This would be a fixed term contract for one year. Whilst there is no guarantee, fixed term contracts have often become permanent ones. In addition, applicants should: · be a fully qualified teacher (UK BEd or PGCE with relevant degree, or hold the equivalent recognised teachi... Visa mer
The British International School of Stockholm invites applications from experienced, creative Reception Teachers to join our dynamic Foundation Stage team, from August 2021. This would be a fixed term contract for one year. Whilst there is no guarantee, fixed term contracts have often become permanent ones.

In addition, applicants should:
· be a fully qualified teacher (UK BEd or PGCE with relevant degree, or hold the equivalent recognised teaching qualifications from other countries)
· hold Qualified Teacher Status, or the equivalent
· be a fluent English speaker
· be learning focused

The successful candidates will also:
· have Early Years Foundation Stage experience and an understanding of relevant early childhood education approaches
· have a track record of improving and having a positive impact on children's learning
· demonstrate creative and enthusiastic approaches both in and out of the classroom
· be skilled in using digital tools for teaching
· be a reflective practitioner and embrace opportunities for continuous professional learning Visa mindre

Elevassistent till Montessoriförskola

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. Vi söker en resurspedagog som är lugn och trygg med barn. Som resurspedagog är dina arbetsuppgifter att du följer ett barn och hjälper hen att lyckas i förskolans vardag. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare ... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn.
Vi söker en resurspedagog som är lugn och trygg med barn. Som resurspedagog är dina arbetsuppgifter att du följer ett barn och hjälper hen att lyckas i förskolans vardag.
Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskötare.


#jobbjustnu #behovsanställning Visa mindre

Vi söker en barnskötare till vår förskola i Enebyberg

Vi söker en barnskötare till vår förskola. Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar med bl.a Grön Flagg och Bornholms modellen. Vi har fem avdelningar och har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar här trivs tillsammans och är positiva , flexibla och engagerade i vårt uppdrag. Barnen är med och påverkar de dagliga aktiviteterna och då är det viktigt att man är lyhörd inför deras åsikter och tankar. Vi söker dig som delar våran barnsyn.... Visa mer
Vi söker en barnskötare till vår förskola. Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar med bl.a Grön Flagg och Bornholms modellen. Vi har fem avdelningar och har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar här trivs tillsammans och är positiva , flexibla och engagerade i vårt uppdrag. Barnen är med och påverkar de dagliga aktiviteterna och då är det viktigt att man är lyhörd inför deras åsikter och tankar. Vi söker dig som delar våran barnsyn. Visa mindre

Pedagogisk ledare/förskollärare i säregen skärgårdsmiljö

Förskolan finns i säregen skärgårdsmiljö 8 minuter från Ropsten/Djursholm. Liten charmig förskola med profil Ur men inte skur och två avdelningar och 22 barn, söker pedagogisk ledare/förskollärare . Arbete deltid . Förskolan tillbringar mycket tid ute, barnen har starka band till varandra och till sin ö. Kontakta oss så berättar vi mer. www.tranbarn.se Visa mer
Förskolan finns i säregen skärgårdsmiljö 8 minuter från Ropsten/Djursholm.
Liten charmig förskola med profil Ur men inte skur och två avdelningar och 22 barn, söker pedagogisk ledare/förskollärare . Arbete deltid .
Förskolan tillbringar mycket tid ute, barnen har starka band till varandra och till sin ö. Kontakta oss så berättar vi mer.
www.tranbarn.se Visa mindre

Förskollärare med legitimation

Vi söker nu dig som är förskollärare med legitimation med stort engagemang och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är självgående och kan leda, engagera och motivera för att öka barnens lust och lärande. Det är bra om du har intresse/kunskaper för idrott, naturvetenskap och/eller matematik. Vi ser fram emot att träffa dig och se vad vi kan sy ihop för att det ska bli en utvecklande anställning. Visa mer
Vi söker nu dig som är förskollärare med legitimation med stort engagemang och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är självgående och kan leda, engagera och motivera för att öka barnens lust och lärande. Det är bra om du har intresse/kunskaper för idrott, naturvetenskap och/eller matematik.
Vi ser fram emot att träffa dig och se vad vi kan sy ihop för att det ska bli en utvecklande anställning. Visa mindre

Förskollärare/Förskolepedagog till Krubbans förskola i Enebyberg

Om Krubban Krubbans förskola är ett föräldrakooperativ beläget bara några minuters promenad från Roslagsbanan i en villa med lekvänlig trädgård i Enebyberg, Danderyd. Krubban har inga vinstkrav och därmed satsas varje krona på barnen och personalen. Vi har höga ambitioner gällande vår förskola och prioriterar personal med god kompetens och små barngrupper vilket möjliggör en trivsam och utvecklande arbetsmiljö med barnen i fokus. På Krubban går 28 barn upp... Visa mer
Om Krubban
Krubbans förskola är ett föräldrakooperativ beläget bara några minuters promenad från Roslagsbanan i en villa med lekvänlig trädgård i Enebyberg, Danderyd. Krubban har inga vinstkrav och därmed satsas varje krona på barnen och personalen. Vi har höga ambitioner gällande vår förskola och prioriterar personal med god kompetens och små barngrupper vilket möjliggör en trivsam och utvecklande arbetsmiljö med barnen i fokus. På Krubban går 28 barn uppdelade i två avdelningar utifrån ålder. Vi är 5 pedagoger och erbjuder även våra barn god mad lagad från grunden av vår egna kock.
Vi som arbetar på Krubban är ett positivt och utvecklingsinriktat gäng. Vi är mycket måna om en lugn och trygg miljö för barn såväl som pedagoger. Våra värdegrunder och förhållningssätt samt bemötande mot varandra är grunden i vår verksamhet. Vi arbetar med grupper i gruppen och är mycket måna om att ha en stimulerande, trygg och likvärdig miljö för samtliga på vår förskola.
Vi arbetar med leken som grund och uppmuntrar barnens egna nyfikenhet och upptäckande. Vi arbetar med grön flagg, digital inlärning samt har återkommande reflektionsmöten.
Vi erbjuder dig:
en liten förskola med stora ambitioner, vi vill vara den bästa förskolan!
stora möjligheter att ta ansvar i en tillåtande, utmanande och kreativ miljö
korta beslutsvägar och mycket stora möjligheter att påverka verksamheten
en modern förskola med ambitionen att vara uppdaterad med den senaste pedagogiska utvecklingen
fria pedagogiska luncher tillagade från grunden av Krubbans egen kock
trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag
tät dialog med barnens föräldrar

Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet från pedagogisk verksamhet, som med engagemang och nyfikenhet vill förstärka vårt härliga gäng på Krubban! Du skapar trygghet och sätter barnens bästa i fokus. Du är tydlig i din arbetsroll, kan skapa goda relationer och förtroende och är strukturerad, handlingskraftig och framåtsträvande.
Vi söker dig som:
innehar eftergymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning
har ett par års erfarenhet av arbete i förskola
har god förmåga att skapa spännande och utmanande lärmiljöer
stort engagemang i barnens utveckling
är ansvarsfull, lösningsinriktad och flexibel
har ett positivt och respektfullt förhållningssätt mot barn, kollegor och föräldrar

Anställningen är ett vikariat på 1,5 år, 90% omfattning med goda möjligheter till fast anställning. För den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Visa mindre

Förskolelärare

Enebo förskola söker en förskollärare! Information om Enebo förskola Enebo förskola är den lilla förskolan som ligger nära Enebybergs Idrottsplats och har skog och natur inpå knuten. Detta möjliggör att vistas mycket utomhus, nyttja naturens möjligheter och integrera naturen i pedagogiken. På förskolan går 24 barn fördelat på 2 grupper och vi är 6 i personalen, varav en rektor/förskollärare, en förskollärare, två barnskötare, en extra resurs och en kokersk... Visa mer
Enebo förskola söker en förskollärare!
Information om Enebo förskola
Enebo förskola är den lilla förskolan som ligger nära Enebybergs Idrottsplats och har skog och natur inpå knuten. Detta möjliggör att vistas mycket utomhus, nyttja naturens möjligheter och integrera naturen i pedagogiken. På förskolan går 24 barn fördelat på 2 grupper och vi är 6 i personalen, varav en rektor/förskollärare, en förskollärare, två barnskötare, en extra resurs och en kokerska. Barngruppernas storlek och pedagogernas arbetssätt skapar arbetsro på förskolan.
Förskolan är en ekonomisk förening vilket innebär att personal och föräldrar samverkar för att skapa en rolig, trygg och lärorik verksamhet för barnen. En familjär stämning samt korta kontaktvägar mellan personal och föräldrar ses som en grundförutsättning för en bra förskola.
Vill du läsa mer om oss gå in på www.eneboforskola.se.
Mer om tjänsten
Vi söker en förskollärare till vår förskola.
Som förskollärare har du ett helhetsansvar där du tillsammans med arbetslaget skapar en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barns utveckling och lärande. Du ansvarar för planering och utveckling av den pedagogiska verksamheten som ingår i det systematiska kvalitetsarbetet utefter styrdokumenten. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation och appen Tyra.
Tjänsten är på 100% med start aug/sep 2021.
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och dessutom:
· Är trygg, ansvarsfull och lyhörd samt kan anpassa ditt arbetssätt efter barnets behov
· Har ett positivt, varmt och professionellt förhållningssätt
· Är självständig, initiativrik, och flexibel
· Älskar att arbeta med barn och utgår alltid från barnens bästa
· Trivs med att vara ute mycket i naturen
· Är driven och har en god samarbetsförmåga
Stämmer det här in på dig? Då har du hittat rätt!
Skicka in ett kort personligt brev som beskriver varför du passar för just denna tjänst samt ditt CV till stefancalner@icloud senast den 21:a april. Vi kommer hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänster så snart vi hittat rätt person, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen!
För att arbeta inom skola/barnomsorg krävs att du har ett giltigt utdrag (högst ett år gammalt) från belastningsregistret . Ansökningsblanketten hittar du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/ Visa mindre

Förskollärare till Vitsippans förskola, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Vi erbjuder dig ett flexibelt, rolig och viktigt arbete som förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Våra förskolor kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. I närområdena har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. Vi lär oss att vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Vitsippans förskola ligger promenadavstånd från Mörby centrum, 15 minuter från T-centralen. Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av förskoleappen som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är legitimerad förskollärare
• Har något års erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline.

Anställningen kan komma att ta i anspråk för interna omplaceringar

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Montessoripedagog till Montessoriförskola

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskö... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskötare. I vår montessorimiljö och med vårt förhållningssätt, gemenskap, glädje och kvalité skapa trygghet och den bästa pedagogiken för våra förskolebarn. Som montessoripedagog kommer du tillsammans med förskollärare planera, driva, utveckla och utvärdera det pedagogiska arbetet i förskolan. Du kommer få möjlighet att arbeta med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med övriga på avdelningen, arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamt satta mål. Visa mindre

Förskollärare

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Vi vill träffa dig som är engagerad, professionell och initiativtagande i din förskolelärarro... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Vi vill träffa dig som är engagerad, professionell och initiativtagande i din förskolelärarroll!
Med det söker vi en driven förskollärare som i vårt arbetslag bidrar till en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål. Det innebär att du tillsammans med pedagogerna på avdelningen arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamma satta mål.
Du kommer få möjlighet att arbeta med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan.

På avdelningen kommer du arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger och barnskötare i vår montessorimiljö.
Om det här låter intressant hör gärna av dig för att höra mer om vår förskola i Danderyds kommun! Visa mindre

Rektor/Förskollärare sökes till populär Montessoriförskola i Danderyd

Om oss Svea Montessori är en liten ekonomisk förening som drivits sedan 1988. Vi har två avdelningar med totalt ca 28 barn i åldrarna 1,5 - 6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Förskolan ligger i det gamla stationshuset på Modevägen mitt i Djursholm, med närhet till grönområden. Vi är stolta över våra höga kvalitetspoäng i Danderyds Kommuns enkätundersökning för pedagogisk omsorg. Vi arbetar enligt Maria Montesso... Visa mer
Om oss
Svea Montessori är en liten ekonomisk förening som drivits sedan 1988. Vi har två avdelningar med totalt ca 28 barn i åldrarna 1,5 - 6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Förskolan ligger i det gamla stationshuset på Modevägen mitt i Djursholm, med närhet till grönområden. Vi är stolta över våra höga kvalitetspoäng i Danderyds Kommuns enkätundersökning för pedagogisk omsorg.
Vi arbetar enligt Maria Montessoris filosofi, samt enligt Lpfö 18 och kommunens direktiv. Vår viktigaste uppgift är att ge barnen en trygg omsorg samt att ta tillvara på deras lust att lära. Vi har en stark tilltro till barnets egen förmåga, där personalen genom förskolans sätt att undervisa främst iakttar, uppmuntrar, stödjer och inspirerar barnet som får arbeta, lära och utvecklas i sin egen takt. Skapande aktiviteter, sång, rytmik och naturen är också viktiga exempel på inslag i barnens vardag. Målet är att barnen ska få arbeta, lära, leka och utvecklas i sin takt till nyfikna och harmoniska individer.
Svea Montessori har en aktiv styrelse, för att avlasta så att pedagogerna kan lägga det mesta av sin tid på barngruppen och det pedagogiska arbetet. Styrelsen är huvudman och arbetsgivare.


Rollbeskrivning
Vi söker nu en engagerad och positiv rektor som tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar till att bibehålla samt utveckla en trygg, lärorik och rolig förskola för varje barn.
Som rektor leder du arbetet, och har ett övergripande ansvar för att säkerställa hög pedagogisk kvalitet. Du ansvarar för den pedagogiska verksamheten och arbetar med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvaliteten på förskolan i enlighet med Lpfö och andra styrdokument för förskolan.
Svea Montessori är en liten förskola och delar av dagen så är det samordning mellan avdelningarna. I ditt arbete ser du till att alla medarbetare trivs och, i samarbete med styrelsen, har rätt förutsättningar att arbeta utifrån läroplanen och gemensamma mål. Du kommer som rektor ha ett nära samarbete med styrelsen som består av föräldrar i föreningen.

Egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet som rektorsutbildning och/eller erfarenhet som rektor, tillförordnad/biträdande rektor eller motsvarande ledarskapserfarenhet. Vi ser även att du är utbildad förskollärare och/eller Montessoripedagog.
För att lyckas i rollen som Rektor/Förskollärare på Svea Montessori ser vi att du är en ansvarsfull, engagerad, lyhörd och flexibel person. En prestigelös person med god samarbetsförmåga med såväl kollegor, barn och föräldrar, är av största vikt.
Vi söker dig som är en lagspelare och som har ett positivt förhållningssätt till barnen och ser barns möjligheter och kompetenser. Vi anser att eget initiativ och nytänkande är viktiga egenskaper hos dig för att utveckla förskolans verksamhet framåt. Vi söker dig som har egna pedagogiska visioner men som samtidigt är lyhörd för de kompetenser och rutiner som redan finns på förskolan. Detta är en fantastisk roll för en erfaren rektor/förskollärare som vill arbeta aktivt med barngruppen och delta i det dagliga pedagogiska arbetet.
Tjänsten är fördelad ca 60 procent i barngrupp och ca 40 procent administrativt. Visa mindre

Arbeta som vikarie på förskolor i Danderyd

Är du en positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns lärande? Då kanske förskolevikarie är något som skulle passa dig. Vi söker nu dig som är intresserad av en ambulerande tjänst och har erfarenhet var arbete på förskola. Om uppdraget Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu från och med augusti månad behov av att fylla på vår vik... Visa mer
Är du en positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns lärande? Då kanske förskolevikarie är något som skulle passa dig. Vi söker nu dig som är intresserad av en ambulerande tjänst och har erfarenhet var arbete på förskola.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu från och med augusti månad behov av att fylla på vår vikariepool för förskolepersonal.

Dina arbetsuppgifter

Som förskolevikarie hos oss ersätter du förskolans ordinarie personal vid främst kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete i förskola och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten är du en tydlig ledare och med stor förståelse för vad arbetet i förskola innebär.

Tjänsten kräver att du har arbetat minst sex månader i förskola.

Vad vi erbjuder dig

Det är du som väljer hur mycket du vill jobba samt vilka dagar. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på telefon 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Förskollärare till förskolan Sätraäng, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Sätraäng förskolan ligger i västra Danderyd med bra busskommunikationer.

Sätraäng förskolan ligger i en fantastisk miljö med en stor och härlig förskolegård samt närhet till skog och vatten. Vi har ca 65 barn fördelade på 4 avdelningar med ca 11 pedagoger som ansvarar för barnen. Förskolan satsar mycket på uteverksamhet.ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn. Du arbetar för barns delaktighet och ser det kompetenta barnet. Glädje, Trygghet och Empati är viktigt för oss. I ditt uppdrag ingår samarbete med vårdnadshavare och andra avdelningars pedagoger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogiskt dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift

Personliga egenskaper:
• Du är engagerad och har barnen i fokus
• Du har ett öppet och tillåtande förhållningssätt
• Lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare
• Du har förmågan att reflektera med barn och vuxna och är en medforskande pedagog

Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till förskolan Sätraäng och Borgen, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Förskolan Borgen består av 4 avdelningar och ligger naturskönt vid Edsviken intill skog och hav.

Sätraäng förskolan ligger i västra Danderyd med bra busskommunikationer. Vi har ca 65 barn fördelade på 4 avdelningar med ca 11 pedagoger som ansvarar för barnen. Förskolan satsar mycket på uteverksamhet.

Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt och viktigt arbete som förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande. Våra förskolor kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnbene till idérika och fantasifulla lekar. I närområdet har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. vi lär oss vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två förskollärare, en till Borgens förskola och en till Sätraängs förskola.

I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn. Du arbetar för barns delaktighet och ser det kompetenta barnet. Glädje, Trygghet och Empati är viktigt för oss. I ditt uppdrag ingår samarbete med vårdnadshavare och andra avdelningars pedagoger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogiskt dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift

Personliga egenskaper:
• Du är engagerad och har barnen i fokus
• Du har ett öppet och tillåtande förhållningssätt
• Lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare
• Du har förmågan att reflektera med barn och vuxna och är en medforskande pedagog

Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Vi vill träffa dig som är engagerad, professionell och initiativtagande i din förskolelärarro... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Vi vill träffa dig som är engagerad, professionell och initiativtagande i din förskolelärarroll!
Med det söker vi en driven förskollärare som i vårt arbetslag bidrar till en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål. Det innebär att du tillsammans med pedagogerna på avdelningen arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamma satta mål.
Du kommer få möjlighet att arbeta med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan.

På avdelningen kommer du arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger och barnskötare i vår montessorimiljö.
Om det här låter intressant hör gärna av dig för att höra mer om vår förskola i Danderyds kommun! Visa mindre

Förskollärare till Kevinge förskola, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Vi erbjuder dig ett flexibelt, rolig och viktigt arbete som förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Våra förskolor kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. I närområdena har vi tillgång till skog och lekparker och dessutom goda kommunikationer. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. Vi lär oss att vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av Vklass som dokumentationsverktyg och kommunikationsplattform. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är legitimerad förskollärare
• Har något års erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik.
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
• Känner dig trygg i uppdraget som förskollärare.
• Vill, och har erfarenhet av att utveckla förskolans pedagogiska verksamhet

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline.

Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Elevassistent till Montessoriförskola

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. Vi söker en resurspedagog som är lugn och trygg med barn. Som resurspedagog är dina arbetsuppgifter att du följer ett barn och hjälper hen att lyckas i förskolans vardag. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelä... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn.


Vi söker en resurspedagog som är lugn och trygg med barn. Som resurspedagog är dina arbetsuppgifter att du följer ett barn och hjälper hen att lyckas i förskolans vardag.


Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskötare.


#jobbjustnu #behovsanställning Visa mindre

Förskollärare till Majstigens förskola, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Vi erbjuder dig ett flexibelt, rolig och viktigt arbete som förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande.

Danderyd kommuns förskolor kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnen till idérika och fantasifulla lekar. I närområdena har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. Vi lär oss att vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.

Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

Majstigen är en liten förskola med tre avdelningar som ligger i ett lugnt villaområde med närhet till goda kollektiva kommunikationer.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med dina kollegor driva undervisningen utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av förskoleappen som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Är legitimerad förskollärare
• Har något års erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya lösningar och idéer. Du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline.

Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Vi vill träffa dig som är engagerad, professionell och initiativtagande i din förskolelärarro... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Vi vill träffa dig som är engagerad, professionell och initiativtagande i din förskolelärarroll!
Med det söker vi en driven förskollärare som i vårt arbetslag bidrar till en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål. Det innebär att du tillsammans med pedagogerna på avdelningen arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamma satta mål.
Du kommer få möjlighet att arbeta med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan.

På avdelningen kommer du arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger och barnskötare i vår montessorimiljö.
Om det här låter intressant hör gärna av dig för att höra mer om vår förskola i Danderyds kommun! Visa mindre

Montessoripedagog till Montessoriförskola

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskö... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskötare. I vår montessorimiljö och med vårt förhållningssätt, gemenskap, glädje och kvalité skapa trygghet och den bästa pedagogiken för våra förskolebarn. Som montessoripedagog kommer du tillsammans med förskollärare planera, driva, utveckla och utvärdera det pedagogiska arbetet i förskolan. Du kommer få möjlighet att arbeta med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med övriga på avdelningen, arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamt satta mål. Visa mindre

Förskollärare

Frilufts Förskolor är ett väletablerat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje samt nära till ledning. Det som utmärker Frilufts Förskolors verksamhet är att den bedrivs av en utomhuspedagogik, som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt ege... Visa mer
Frilufts Förskolor är ett väletablerat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje samt nära till ledning. Det som utmärker Frilufts Förskolors verksamhet är att den bedrivs av en utomhuspedagogik, som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet fördelade i åldersgrupper Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Alla barn på Frilufts Förskolor får mycket tid för lek såväl organiserad som fri där pedagogerna deltar, inspirerar, vägleder och observerar, och sist men inte minst – har roligt tillsammans med barnen! Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Äventyret!
Förskolan Äventyret är belägen i en sekelskiftesvilla på en stor trädgårds- och naturtomt. Vi på Äventyret strävar efter att arbeta med upplevelsebaserat lärande. På ett lekfullt sätt inspireras barnen och skapar ett intresse för djur och natur. Du kommer tillsammans med oss vara delaktig i den pedagogiska verksamheten utifrån våra egna styrdokument samt Lpfö 18. Dokumentations- och planeringstid ingår även i tjänsten som förskollärare.
Kvalifikationer:
Du behöver vara legitimerad förskollärare och vill arbeta på en förskola där du motiveras och drivs av utomhuspedagogik.
Vi sätter stor vikt på att du har lätt att samarbeta och kommunicera med kollegor samt till barn och vårdnadshavare. Även att du besitter en förmåga att skapa tillit och trygghet i barngruppen.
Vi ser gärna att du är en person som är kreativ, ansvarstagande och kan ta egna initiativ.
Vi avser att det är viktigt att du vill vara med och utveckla verksamheten och barngruppen framåt tillsammans med dina kollegor, på sätt som leder till att barnens skapande, kreativitet och lärande utvecklas.

Övrigt:
Som nyexaminerad förskollärare blir du med i vårt Mentorskapsprogram som innebär regelbunden och strukturerad återkoppling på din utveckling. Våra rektorer är lika goda pedagoger med huvuddelen av sin tid i barngruppen samt har det yttersta ansvaret på förskolan. Nedan finner du en länk till vår hemsida där du kan läsa mer om Frilufts Förskolor.
www.friluftsforskolor.se
Tillträde: Enligt överenskommelse
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare

Frilufts Förskolor är ett väletablerat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje samt nära till ledning. Det som utmärker Frilufts Förskolors verksamhet är att den bedrivs av en utomhuspedagogik, som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt ege... Visa mer
Frilufts Förskolor är ett väletablerat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje samt nära till ledning. Det som utmärker Frilufts Förskolors verksamhet är att den bedrivs av en utomhuspedagogik, som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet fördelade i åldersgrupper Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Alla barn på Frilufts Förskolor får mycket tid för lek såväl organiserad som fri där pedagogerna deltar, inspirerar, vägleder och observerar, och sist men inte minst – har roligt tillsammans med barnen! Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Förskolan Äventyret är belägen i en sekelskiftesvilla på en stor trädgårds- och naturtomt. Vi på Äventyret strävar efter att arbeta med upplevelsebaserat lärande. På ett lekfullt sätt inspireras barnen och skapar ett intresse för djur och natur. Du kommer tillsammans med oss vara delaktig i den pedagogiska verksamheten utifrån våra egna styrdokument samt Lpfö 18. Dokumentations- och planeringstid ingår även i tjänsten som förskollärare.
Kvalifikationer:
Du behöver vara legitimerad förskollärare och vill arbeta på en förskola där du motiveras och drivs av utomhuspedagogik.
Vi sätter stor vikt på att du har lätt att samarbeta och kommunicera med kollegor samt till barn och vårdnadshavare. Även att du besitter en förmåga att skapa tillit och trygghet i barngruppen.
Vi ser gärna att du är en person som är kreativ, ansvarstagande och kan ta egna initiativ.
Vi avser att det är viktigt att du vill vara med och utveckla verksamheten och barngruppen framåt tillsammans med dina kollegor, på sätt som leder till att barnens skapande, kreativitet och lärande utvecklas.

Övrigt:
Som nyexaminerad förskollärare blir du med i vårt Mentorskapsprogram som innebär regelbunden och strukturerad återkoppling på din utveckling. Våra rektorer är lika goda pedagoger med huvuddelen av sin tid i barngruppen samt har det yttersta ansvaret på förskolan. Nedan finner du en länk till vår hemsida där du kan läsa mer om Frilufts Förskolor.
www.friluftsforskolor.se
Tillträde: Enligt överenskommelse
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Skogsgläntans förskola, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Skogsgläntans förskola har fem avdelningar. Vi finns i ett lugnt villaområde i Enebyberg, nära till Roslagsbanan och bussar. Skogsgläntans förskola flyttade in i nya fräscha lokaler i augusti 2013. Här har vi lokaler som främjar samarbete och en spännande utomhusmiljö som lockar till möten och lek. Vi erbjuder en trygg och rolig verksamhet som skapar goda förutsättningar för barns utveckling, lärande och omsorg. Barn utvecklas och lär sig genom lek och samspel med andra barn, därför får leken stort utrymme hos oss

Nu söker vi en engagerad förskollärare till oss på Skogsgläntans förskola!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på en hemvist med barn i åldrarna 1-3 år. Tillsammans med dina kollegor ska du ansvara för att fokus ligger på att ge varje barn möjlighet att utvecklas utifrån dess förutsättningar med utgångspunkt i läroplanen.

I ditt uppdrag ingår samarbete med föräldrar och andra hemvisters pedagoger samt att ha ett övergripande ansvar för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten. Vidare kommer du att analysera, utvärdera och utveckla arbetet med barnen utifrån förskolans läroplan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig

• Som är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan.
• Är väl förtrogen med läroplanen och kunna omsätta teori till praktik.
• Som har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och intresse för digitalt arbete.
• Som kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Som ska kunna reflektera med barn och vuxna samt vara positiv, uthållig, öppen och tillåtande i ditt förhållningssätt.
• Som ska kunna synliggöra barnens läroprocesser och vara en medforskande pedagog.

Som person är du ambitiös, engagerad och målinriktad och har läroplanen som verktyg i ditt arbete. I det dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad. Du vill utvecklas och ser möjligheter snarare än hinder. Vidare tycker du nyfikenhet, pedagogisk dokumentation och reflektion är avgörande för kvalité.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Vi vill träffa dig som är engagerad, professionell och initiativtagande i din förskolelärarro... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Vi vill träffa dig som är engagerad, professionell och initiativtagande i din förskolelärarroll!
Med det söker vi en driven förskollärare som i vårt arbetslag bidrar till en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål. Det innebär att du tillsammans med pedagogerna på avdelningen arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamma satta mål.
Du kommer få möjlighet att arbeta med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan.

På avdelningen kommer du arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger och barnskötare i vår montessorimiljö.
Om det här låter intressant hör gärna av dig för att höra mer om vår förskola i Danderyds kommun! Visa mindre

Pedagog till Borgens Förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Förskolan Borgen består av 4 avdelningar och ligger naturskönt vid Edsviken intill skog och hav.

Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt och viktigt arbete som förskollärare med unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande. Våra förskolor kännetecknas av stora utegårdar med närhet till naturen som inspirerar barnbene till idérika och fantasifulla lekar. I närområdet har vi tillgång till skog och lekparker. Tillsammans med barnen klättrar vi i berg och balanserar på omkullfallna träd, hoppar från sten till sten och smyger omkring. vi lär oss vara aktsamma om naturen och hittar spännande saker, spår av djur och deras boplatser.
Vi erbjuder dessutom bl.a. pedagogiska måltider, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som förskollärare ska du med dina kollegor utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du ska arbeta för barns delaktighet och se det kompententa barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktig för oss.

vi använder oss av bl.a. Förskoleappen som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Legitimerad förskollärare, men det går också bra om du är bildad barnskötare med erfarenhet
• Har några års erfarenhet av arbete i förskolan
• Är väl förtrogen med läroplanen samt kan omsätta teori till praktik
• Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete
• Har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, hittar nya läsningar och idéer. du reflekterar med barnen och är en medforskande pedagog. Du är dessutom relationsskapande och har lätt för att skapa nya relationer med såväl barn som vuxna och tar ofta initiativ i sociala sammanhang. Du har mycket god samarbetsförmåga då du trivs bra med att jobba med andra, anpassar dig när det behövs och har alltid det gemensamma målet i sikte.

I ditt arbete har du barnen i fokus och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadline.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Barnskötare till Montessoriförskola

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskötare... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra miljöer är stora och ljusa med härlig natur runt omkring. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskötare. I vår montessorimiljö och med vårt förhållningssätt, gemenskap, glädje och kvalité skapar trygghet och den bästa pedagogiken för våra förskolebarn. Som barnskötare tillsammans med förskollärare planerar, driver, utvecklar och utvärderar du det pedagogiska arbetet i förskolan. Du kommer få möjlighet att arbeta med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med övriga på avdelningen, arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamt satta mål. Visa mindre

Förskollärare till Skogsgläntans förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Skogsgläntans förskola har fem avdelningar. Vi finns i ett lugnt villaområde i Enebyberg, nära till Roslagsbanan och bussar. Skogsgläntans förskola flyttade in i nya fräscha lokaler i augusti 2013. Här har vi lokaler som främjar samarbete och en spännande utomhusmiljö som lockar till möten och lek. Vi erbjuder en trygg och rolig verksamhet som skapar goda förutsättningar för barns utveckling, lärande och omsorg. Barn utvecklas och lär sig genom lek och samspel med andra barn, därför får leken stort utrymme hos ossARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete som förskollärare kommer du att arbeta på en hemvist med barn i åldrarna 1-3 år. Tillsammans med dina kollegor ska du ansvara för att fokus ligger på att ge varje barn möjlighet att utvecklas utifrån dess förutsättningar med utgångspunkt i läroplanen.
I Ditt uppdrag ingår även samarbete med föräldrar och andra hemvisters pedagoger samt att ha ett övergripande ansvar för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten samt att analysera, utvärdera och utveckla arbetet med barnen.
Du kommer att samarbeta med erfarna pedagoger och det finns en förskollärare på varje hemvist.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad förskollärare. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och det är viktigt att Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och intresse för digitalt arbete.

Du är en kreativ person som ser utanför boxen, tänker i nya tankebanor och finner nya lösningar och idéer på ett positivt, öppet och tillåtande sätt. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kollegor, barn och vårdnadshavare. Du har dessutom förmågan att vara strukturerad då du organiserar och planerar ditt arbete väl.

Du ska kunna synliggöra barnens läroprocesser tillsammans med övriga pedagoger och vara en medforskande pedagog. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Altorps förskola söker barnskötare

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Altorps förskola ligger i ett naturskönt område vid Altorpsskogen och har en egen stor fin gård. Goda kommunikationer med Roslagsbanan och buss inom gångavstånd.

Våra ledord är: Jag vill - Jag vågar - Jag kan.


ARBETSUPPGIFTER
Vi på Altorps förskola söker dig som är utbildad barnskötare med ett genuint intresse av ditt uppdrag och att arbeta i förskola. Som barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du har ett närvarande, medvetet och engagerat förhållningssätt till barnens möjligheter att pröva och utveckla sina frågor enligt våra ledord Jag vill Jag vågar Jag kan.

Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har minst ett års erfarenhet från arbete i förskolan. Du har goda kunskaper i förskolans läroplan, samt erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitala verktyg.

Du är en kreativ person som kan se utanför boxen, tänka i nya tankebanor och finner nya lösningar och idéer. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kollegor, barn och vårdnadshavare. Du har dessutom förmågan att vara strukturerad då du organiserar och planerar ditt arbete väl.
Du är aktiv i din egen utveckling som pedagog och strävar efter att utveckla förskolan till det bästa.

Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare

Vi Imagination International AB är en fristående förskola med i dagsläget 2 förskolor, en i Solna och en i Danderyd. Är du sugen på en utmaning? Tvåspråkiga förskolan Imagination International PreSchool i Danderyd söker 1 legitimerad förskollärare. På skolan i Danderyd har vi 25 platser för barn i åldern 1-5 år. På förskolan jobbar vi aktivt med 2 språk, det engelska och det svenska. Vi anväder Lpfö (2018) och är inspirerad av Reggio Emilia Filosofin. ... Visa mer
Vi Imagination International AB är en fristående förskola med i dagsläget 2 förskolor, en i Solna och en i Danderyd.
Är du sugen på en utmaning? Tvåspråkiga förskolan Imagination International PreSchool i Danderyd söker 1 legitimerad förskollärare.
På skolan i Danderyd har vi 25 platser för barn i åldern 1-5 år.
På förskolan jobbar vi aktivt med 2 språk, det engelska och det svenska. Vi anväder Lpfö (2018) och är inspirerad av Reggio Emilia Filosofin.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara i barngruppen. Som förskollärare skall du planera, genomföra, utveckla och dokumentera det pedagogiska arbetet såväl enskilt som tillsammans i arbetslaget i enlighet med LPFÖ 98/18.
Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten både på din avdelning samt för verksamheten i sin helhet.
Som förskollärare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kolleger på förskolan medverkar du till en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapat för varje barn och för hela barngruppen.
Vi söker dig som har en förskollärarexamen och har eller väntar på förskollärarelegitimation.
Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du möter föräldrar som kanske kommer till förskolan för första gången med lyhördhet och förståelse. Flexibilitet och förmåga att se möjligheter samt förmåga att själv bidra med idéer och förslag som förbättrar verksamheten är viktigt i denna roll. Du kan leda och låta dig ledas och arbetar aktivt både individuellt och tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Det är uppskattat om du känner dig någorlunda trygg i din engelska men det är absolut inget krav då vi nu söker efter personal som talar flytande svenska.
Imagination International eftersträvar och värdesätter mångfald.
Välkommen till oss! Visa mindre

Borgens förskola i Danderyd söker förskollärare

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Förskolan Borgen består av 4 avdelningar och ligger naturskönt vid Edsviken intill skog och hav.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Borgens förskola söker en förskollärare som vill var med och utveckla vår förskola. Du kommer att arbeta med en barngrupp i åldern 3-5 år. Tillsammans med dina kollegor ska du ansvara för att fokus ligger på att ge varje barn möjlighet att utvecklas utifrån dess förutsättningar med utgångspunkt i läroplanen.

I ditt uppdrag ingår samarbete med föräldrar och andra avdelningars pedagoger samt att ha ett övergripande ansvar för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten samt att analysera, utvärdera och utveckla arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen samt kunna omsätta teori till praktik.

För oss är det viktigt att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete.

Du är engagerad och har barnen i fokus. Du har ett öppet och tillåtande förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du har förmågan att reflektera med barn och vuxna och är en medforskande pedagog.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Altorps förskola, Danderyd

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Altorps förskola ligger i ett naturskönt område vid Altorpsskogen och har en egen stor fin gård. Goda kommunikationer med Roslagsbanan och buss inom gångavstånd.

Våra ledord är: Jag vill - Jag vågar - Jag kan.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Altorps förskola. Du kommer att arbeta som förskollärare tillsammans med utbildade och engagerade kollegor. Till våren kommer du att arbeta i en barngrupp med 3-5åringar, men uppdraget kan komma att ändras efter hela förskolans behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning med förskollärarlegitimation och som har goda kunskaper i förskolans uppdrag. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg är meriterande samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift . Då vi har en fantastisk utemiljö med skog inne på förskolans gård och i anslutning till förskolan ser vi gärna att du är intresserad av utepedagogik.

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du har mycket god samarbetsförmåga.

Provanställning om 6 månader tillämpas.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Montessoripedagog till Montessoriförskola

Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskö... Visa mer
Vi är en montessoriförskola med tre stycken förskoleenheter belägna i Danderyd och Djursholm. Våra lokaler är stora och ljusa med härlig natur i vårt närområde. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. En pedagog som är lugn, trygg och glad med barnen. Vi vill ha en medarbetare som tycker om att arbeta i ett arbetslag och är initiativrik och flexibel. Du kommer att arbeta i ett engagerat team med montessoripedagoger, förskolelärare och barnskötare. I vår montessorimiljö och med vårt förhållningssätt, gemenskap, glädje och kvalité skapa trygghet och den bästa pedagogiken för våra förskolebarn. Som montessoripedagog kommer du tillsammans med förskollärare planera, driva, utveckla och utvärdera det pedagogiska arbetet i förskolan. Du kommer få möjlighet att arbeta med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med övriga på avdelningen, arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamt satta mål. Visa mindre

Förskollärare till Skogsgläntans förskola, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Skogsgläntans förskola har fem avdelningar. Vi finns i ett lugnt villaområde i Enebyberg, nära till Roslagsbanan och bussar. Skogsgläntans förskola flyttade in i nya fräscha lokaler i augusti 2013. Här har vi lokaler som främjar samarbete och en spännande utomhusmiljö som lockar till möten och lek. Vi erbjuder en trygg och rolig verksamhet som skapar goda förutsättningar för barns utveckling, lärande och omsorg. Barn utvecklas och lär sig genom lek och samspel med andra barn, därför får leken stort utrymme hos oss

På vår förskola arbetar vi tillsammans mot ett gemensamt mål, att ge barnen en utbildning med hög kvalitet. Förskolan har en reggioinspirerad profil.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill var med och utveckla Skogsgläntan. Du kommer att arbeta på en hemvist med barn i åldrarna 1-3 år. Du ska vara väl förtrogen med förskolans läroplan och arbetar enligt styrdokumenten. Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget ansvarar du för, planering, dokumentation, reflektion och analys av arbetet med barnen. Vi arbetar med digitala lärverktyg, såväl i arbetet på förskolan som dokumentation till vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan. Du är väl förtrogen med läroplanen samt kunna omsätta teori till praktik. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

För oss är det viktigt att Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och intresse för digitalt arbete. Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg är meriterande.

Du har lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du är aktiv i din egen utveckling som pedagog och strävar efter att utveckla förskolan till det bästa. Du är engagerad och har barnen i fokus. Du ska kunna synliggöra barnens läroprocesser och vara en medforskande pedagog.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Nora Herrgårds förskola i Danderyd

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Nora Herrgård ligger i ett trevligt villaområde i västra Danderyd. Förskolan har sex avdelningar och vi arbetar i åldershomogena grupper. Vi har ett stort fokus på vår gemensamma värdegrund och på att barnen ska utmanas till ett lustfyllt lärande. Vår verksamhet ska präglas av ett klimat med glädje, respekt och utveckling. Det innebär att det ska vara roligt att komma till oss och vi behandlar andra som vi själva vill vi behandlade, stora som små. Genom detta inspireras barnen att vilja, våga och utvecklas i sin egen takt. Vi har en stor och härlig gård som inbjuder till utforskande lek. I närområdet har vi tillgång till skog och lekparker.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill var med och utveckla Nora Herrgård. Du ska vara väl förtrogen med förskolans läroplan och arbetar enligt styrdokumenten. Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget ansvarar du för, planering, dokumentation och reflektion och analys av arbetet med barnen. Vi arbetar med digitala lärverktyg, såväl i arbetet på förskolan som dokumentation till vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning med förskollärarlegitimation och som har goda kunskaper i förskolans uppdrag. Du är engagerad och har barnen i fokus. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du är aktiv i din egen utveckling som pedagog och strävar efter att utveckla förskolan till det bästa. Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg är meriterande samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.ÖVRIGT
Förskollärarlegitimation
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Nora Herrgårds förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Nora Herrgård ligger i ett trevligt villaområde i västra Danderyd. Förskolan har sex avdelningar och vi arbetar i åldershomogena grupper. Vi har ett stort fokus på vår gemensamma värdegrund och på att barnen ska utmanas till ett lustfyllt lärande. Vår verksamhet ska präglas av ett klimat med glädje, respekt och utveckling. Det innebär att det ska vara roligt att komma till oss och vi behandlar andra som vi själva vill vi behandlade, stora som små. Genom detta inspireras barnen att vilja, våga och utvecklas i sin egen takt. Vi har en stor och härlig gård som inbjuder till utforskande lek.I närområdet har vi tillgång till skog och lekparker.

Nu har du en möjlighet att söka en förskollärartjänst på Nora Herrgårds förskola och bli en del av en kreativ och engagerad personalstyrka där arbetstrivseln är hög och gemenskapen stor. På vår förskola arbetar vi tillsammans mot ett gemensamt mål, att ge barnen en utbildning med hög kvalitet. Vi har goda resultat i föräldraenkäter och ett gott rykte.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill var med och utveckla Nora Herrgård. Du ska vara väl förtrogen med förskolans läroplan och arbetar enligt styrdokumenten. Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget ansvarar du för, planering, dokumentation och reflektion och analys av arbetet med barnen. Vi arbetar med digitala lärverktyg, såväl i arbetet på förskolan som dokumentation till vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning med förskollärarlegitimation och som har goda kunskaper i förskolans uppdrag. Du är engagerad och har barnen i fokus. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du är aktiv i din egen utveckling som pedagog och strävar efter att utveckla förskolan till det bästa. Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg är meriterande samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.ÖVRIGT
Förskollärarlegitimation
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Sätraängs förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Sätraäng förskolan ligger i västra Danderyd med bra busskommunikationer.

Sätraäng förskolan ligger i en fantastisk miljö med en stor och härlig förskolegård samt närhet till skog och vatten. Vi har ca 60 barn fördelade på 4 avdelningar med ca 10 pedagoger som ansvarar för barnen. Förskolan satsar mycket på uteverksamhet.

Nu har du möjlighet att söka en förskollärartjänst på Sätraängs förskola och bli en del av vårt arbetslag. På vår förskola arbetar vi mot ett gemensamt mål, att ge barnen en utbildning med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill var med och utveckla vår förskola. Du kommer att arbeta med barn i åldern 3-5 år. Tillsammans med dina kollegor ska du ansvara för att fokus ligger på att ge varje barn möjlighet att utvecklas utifrån dess förutsättningar med utgångspunkt i läroplanen.

I ditt uppdrag ingår samarbete med föräldrar och andra avdelningars pedagoger samt att ha ett övergripande ansvar för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten samt att analysera, utvärdera och utveckla arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen samt kunna omsätta teori till praktik.

För oss är det viktigt att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och intresse för digitalt arbete.

Du är engagerad och har barnen i fokus. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du ska kunna reflektera med barn och vuxna och vara en medforskande pedagog.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Rosenvägens förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Rosenvägens förskola ligger i kommundelen Enebyberg som gränsar till Täby kommun. Du kommer till oss med buss till Eneby Torg och sedan en 5 minuters promenad till förskolan. Vi har ett vackert läge med skogen bakom knuten och i stort sett ingen biltrafik i området.

Vi vill att alla barn ska ha roligt, ta hand om varandra, känna sig stolta och utvecklas hos oss. Både barn och föräldrar ska känna sig trygga med vår verksamhet. Förskolan lägger grunden för ett livslångt lärande. Vi utgår från förskolans läroplan när vi planerar vår verksamhet: Verksamheten ska syfta till att barnens förmåga till empati och omtanke utvecklas, liksom öppenhet och respekt för skillnader i människors uppfattningar och levnadssätt.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Rosenvägens förskola. Du kommer att arbeta som förskollärare tillsammans med utbildade och engagerade kollegor. Till hösten kommer du att arbeta i en barngrupp med 1-3 åringar, men uppdraget kan komma att ändras efter hela förskolans behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning med förskollärarlegitimation och som har goda kunskaper i förskolans uppdrag. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg är meriterande samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift . Då vi har en fantastisk utemiljö både inne på förskolans gård och i anslutning till förskolan ser vi gärna att du är intresserad av utepedagogik.

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du har mycket god samarbetsförmåga.
ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sätraängs förskola söker förskollärare

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Sätraäng förskolan ligger i västra Danderyd med bra busskommunikationer.

Sätraäng förskolan ligger i en fantastisk miljö med en stor och härlig förskolegård samt närhet till skog och vatten. Vi har ca 60 barn fördelade på 4 avdelningar med ca 10 pedagoger som ansvarar för barnen. Förskolan satsar mycket på uteverksamhet.

Nu har du möjlighet att söka en förskollärartjänst på Sätraängs förskola och bli en del av vårt arbetslag. På vår förskola arbetar vi mot ett gemensamt mål, att ge barnen en utbildning med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Sätraängs förskola söker en förskollärare som vill var med och utveckla vår förskola. Du kommer att arbeta med en barngrupp i åldern 3-5 år. Tillsammans med dina kollegor ska du ansvara för att fokus ligger på att ge varje barn möjlighet att utvecklas utifrån dess förutsättningar med utgångspunkt i läroplanen.

I ditt uppdrag ingår samarbete med föräldrar och andra avdelningars pedagoger samt att ha ett övergripande ansvar för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten samt att analysera, utvärdera och utveckla arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen samt kunna omsätta teori till praktik.

För oss är det viktigt att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitalt arbete.

Du är engagerad och har barnen i fokus. Du har ett öppet och tillåtande förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du har förmågan att reflektera med barn och vuxna och är en medforskande pedagog.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till kommunal Montessoriförskola i Danderyd

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Förskolan som ligger i Stocksund har nyrenoverade lokaler, en stor och bra gård samt nära till naturområden och bibliotek. Förskola består av 3 avdelningar, med minst en förskollärare per avdelning. Vi arbetar med utifrån montessoripedagogiken med stor tillit till barnets förmåga att vilja lära och utvecklas. Vi har dessutom kravcertifierad kök med egen kock. Vi erbjuder pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, viktigt och ansvarsfullt arbete. Du kommer att arbeta i ett engagerat och välkomnande arbetslag tillsammans med tre erfarna pedagoger.

Som förskollärare kommer du att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av förskoleappen som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare med ett stort engagemang och tar egna initiativ. Vi ser gärna att du har erfarenhet samt vana att arbeta med digitala verktyg. Du är väl förtrogen med Läroplanen för förskolan, har en positiv syn på barnets förmåga och lust att lära, är flexibel, vill utmanas och utvecklas tillsammans med barnen och kollegor. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Meriterande är utbildad Montessoripedagog eller har erfarenhet av montessoripedagogiken.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare med legitimation

Om ossS2H Förskolor har 4 förskolor, tre av dem ligger i Danderyd och den fjärde i Bergshamra, Solna. Vi träffar dig på en intervju och ser utifrån mötet vilken förskola som skulle vara den som passar dig.Alla fyra förskolorna ligger nära stora grönområden och härlig natur.Om digDu ska vara förskollärare med legitimation. Vara lyhörd, positiv och se till barnets bästa. Våra förskolor har profilering matematik, idrott och naturvetenskap. Vi ser gärna att d... Visa mer
Om ossS2H Förskolor har 4 förskolor, tre av dem ligger i Danderyd och den fjärde i Bergshamra, Solna. Vi träffar dig på en intervju och ser utifrån mötet vilken förskola som skulle vara den som passar dig.Alla fyra förskolorna ligger nära stora grönområden och härlig natur.Om digDu ska vara förskollärare med legitimation. Vara lyhörd, positiv och se till barnets bästa. Våra förskolor har profilering matematik, idrott och naturvetenskap. Vi ser gärna att du har intresse av åtminstone ett av ämnena. Andra specialområden ser vi också som en merit.Vi behöver dig som kan arbeta med 1-5 åringar.Vi ser framemot att få ta del av ditt personliga brev där du beskriver vem du är.Dina arbetsuppgifterFörskolläraruppgifter enligt läroplan och skollag. Vi tillämpar våra egna styrdokument också. Du arbetar tillsammans med andra pedagoger i ett arbetslag och tillsammans utvecklar ni verksamheten på avdelningen respektive förskolan. Visa mindre

Vik.barnskötare till Hildingavägens förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Hildingavägens förskola ligger i kommundelen Djursholm. Hit finns goda kommunikationer med Roslagsbanan och med buss inom gångavstånd. Hildingavägens förskola har 4 avdelningar med en stor och spännande naturtomt som väcker barnens leklust. Närheten till skogen ger oss oändliga möjligheter att utforska och lära oss om djur och natur.

Vår Vision: Tiden på Hildingavägens förskola skall bli den bästa tänkbara starten i ditt barns liv. Vi arbetar med barnet i centrum. Varje barn ska ges möjlighet att under sina viktigaste år få utvecklas allsidigt. Dit når vi genom att arbeta med hela kroppen och alla sinnen samtidigt som vi har roligt.

ARBETSUPPGIFTER
Hildingavägens förskola söker dig som gärna är utbildad barnskötare med ett genuint intresse av ditt uppdrag och att arbeta i förskola. Som barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget.

Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Det är viktigt att du är nyfiken på att upptäcka och lära nytt utifrån barnens idéer. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gärna är utbildad barnskötare och insatt förskolans läroplan. Du bör ha minst ett års erfarenhet från arbete i förskola.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då arbetet innebär både dokumentation och muntliga kontakter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitala verktyg.

Du är engagerad och har ett empatiskt förhållningsätt. Du vill utvecklas och ser möjligheter snarare än hinder. Som person är du ambitiös, engagerad och målinriktad och har läroplanen som verktyg i ditt arbete. I det dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Du tycker nyfikenhet, pedagogisk dokumentation och reflektion är avgörande för kvalité.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Vi tar emot ansökningar och bearbetar dem löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker en barnskötare / förskollärare till vår förskola i Eebyberg.

Vi söker en Förskollärare/barnskötare till vår förskola. Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar bl.a med Grön Flagg och Bornholmsmodellen. Vi har fem avdelningar. Vi har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar här trivs tillsammans och är positiva, flexibla och engagerade i vårt uppdrag. Barnen är med och påverkar de dagliga aktiviteterna och då är det viktigt att man är lyhörd inför deras åsikter och tankar. Vi söker dig som delar våran... Visa mer
Vi söker en Förskollärare/barnskötare till vår förskola. Vi är en fristående förskola i Enebyberg som arbetar bl.a med Grön Flagg och Bornholmsmodellen. Vi har fem avdelningar. Vi har bedrivit förskola sedan 1975. Vi som arbetar här trivs tillsammans och är positiva, flexibla och engagerade i vårt uppdrag. Barnen är med och påverkar de dagliga aktiviteterna och då är det viktigt att man är lyhörd inför deras åsikter och tankar. Vi söker dig som delar våran barnsyn. Gå gärna in och titta på vår hemsida. Enebydungen förskola. Visa mindre

Förskollärare till Sätraängs förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Sätraäng förskolan ligger i västra Danderyd med bra busskommunikationer.

Sätraäng förskolan ligger i en fantastisk miljö med en stor och härlig förskolegård samt närhet till skog och vatten. Vi har ca 60 barn fördelade på 4 avdelningar med ca 10 pedagoger som ansvarar för barnen. Förskolan satsar mycket på uteverksamhet.

Nu har du möjlighet att söka en förskollärartjänst på Sätraängs förskola och bli en del av vårt arbetslag. På vår förskola arbetar vi mot ett gemensamt mål, att ge barnen en utbildning med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill var med och utveckla vår förskola. Du kommer att arbeta med barn i åldern 3-5 år. Tillsammans med dina kollegor ska du ansvara för att fokus ligger på att ge varje barn möjlighet att utvecklas utifrån dess förutsättningar med utgångspunkt i läroplanen.

I ditt uppdrag ingår samarbete med föräldrar och andra avdelningars pedagoger samt att ha ett övergripande ansvar för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten samt att analysera, utvärdera och utveckla arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen samt kunna omsätta teori till praktik.

För oss är det viktigt att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och intresse för digitalt arbete.

Du är engagerad och har barnen i fokus. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du ska kunna reflektera med barn och vuxna och vara en medforskande pedagog.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till kommunal Montessoriförskola i Danderyd

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Förskolan som ligger i Stocksund har nyrenoverade lokaler, en stor och bra gård samt nära till naturområden och bibliotek. Förskola består av 3 avdelningar, med minst en förskollärare per avdelning. Vi arbetar med utifrån montessoripedagogiken med stor tillit till barnets förmåga att vilja lära och utvecklas. Vi har dessutom kravcertifierad kök med egen kock. Vi erbjuder pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, viktigt och ansvarsfullt arbete. Du kommer att arbeta i ett engagerat och välkomnande arbetslag tillsammans med tre erfarna pedagoger.

Som förskollärare kommer du att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av förskoleappen som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare med ett stort engagemang och tar egna initiativ. Vi ser gärna att du har erfarenhet samt vana att arbeta med digitala verktyg. Du är väl förtrogen med Läroplanen för förskolan, har en positiv syn på barnets förmåga och lust att lära, är flexibel, vill utmanas och utvecklas tillsammans med barnen och kollegor. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Meriterande är utbildad Montessoripedagog eller har erfarenhet av montessoripedagogiken.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Rosenvägens förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Rosenvägens förskola ligger i kommundelen Enebyberg som gränsar till Täby kommun. Du kommer till oss med buss till Eneby Torg och sedan en 5 minuters promenad till förskolan. Vi har ett vackert läge med skogen bakom knuten och i stort sett ingen biltrafik i området.

Vi vill att alla barn ska ha roligt, ta hand om varandra, känna sig stolta och utvecklas hos oss. Både barn och föräldrar ska känna sig trygga med vår verksamhet. Förskolan lägger grunden för ett livslångt lärande. Vi utgår från förskolans läroplan när vi planerar vår verksamhet: Verksamheten ska syfta till att barnens förmåga till empati och omtanke utvecklas, liksom öppenhet och respekt för skillnader i människors uppfattningar och levnadssätt. Förskolans läroplan, Lpfö 98/10.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillsammans med kollegor arbeta i grupp med barn i åldrarna 1-3 år. I Ditt uppdrag ingår att ansvara för att de vardagliga rutinerna samt de planerade aktiviteterna genomförs. Verksamhetens fokus är att ge varje barn möjlighet att utvecklas utifrån dess förutsättningar med utgångspunkt i läroplanen. Du har det övergripande ansvaret för att bedriva utvecklingsarbete, analysera och utvärdera arbetet på avdelningen.

KVALIFIKATIONER
För oss är det viktigt att Du har lätt för att se möjligheter istället för hinder, fungerar väl både i arbetslag och självständigt arbete samt har god social kompetens.

Du:
- är legitimerad förskollärare
- är väl förtrogen med läroplanen
- har erfarenhet av pedagogisk dokumentation
- har intresse för digitalt arbete
- kan uttrycka Dig väl i tal och skrift på svenska
- har ett tydligt barnfokus och är en närvarande
pedagog

Vi ser att Du som person:
- är öppen och tillåtande i Ditt förhållningssätt
- kan reflektera tillsammans med barn och vuxna
- har ett utforskande arbetssätt

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Skogsgläntans förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Skogsgläntans förskola har fem avdelningar. Vi finns i ett lugnt villaområde i Enebyberg, nära till Roslagsbanan och bussar. Skogsgläntans förskola flyttade in i nya fräscha lokaler i augusti 2013. Här har vi lokaler som främjar samarbete och en spännande utomhusmiljö som lockar till möten och lek. Vi erbjuder en trygg och rolig verksamhet som skapar goda förutsättningar för barns utveckling, lärande och omsorg. Barn utvecklas och lär sig genom lek och samspel med andra barn, därför får leken stort utrymme hos ossARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på en hemvist med barn i åldrarna 1-3 år. Tillsammans med dina kollegor ska du ansvara för att fokus ligger på att ge varje barn möjlighet att utvecklas utifrån dess förutsättningar med utgångspunkt i läroplanen. I Ditt uppdrag ingår samarbete med föräldrar och andra hemvisters pedagoger samt att ha ett övergripande ansvar för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten samt att analysera, utvärdera och utveckla arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen samt kunna omsätta teori till praktik. För oss är det viktigt att Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och intresse för digitalt arbete.

Du ska kunna reflektera med barn och vuxna samt vara positiv, uthållig, öppen och tillåtande i Ditt förhållningssätt. Du ska kunna synliggöra barnens läroprocesser och vara en medforskande pedagog. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till kommunal Montessoriförskola i Danderyd

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Förskolan som ligger i Stocksund har nyrenoverade lokaler, en stor och bra gård samt nära till naturområden och bibliotek. Förskola består av 3 avdelningar, med minst en förskollärare per avdelning. Vi arbetar med utifrån montessoripedagogiken med stor tillit till barnets förmåga att vilja lära och utvecklas. Vi har dessutom kravcertifierad kök med egen kock. Vi erbjuder pedagogiska måltider, friskvård, arbetskläder för utevistelse, jacka och byxor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, viktigt och ansvarsfullt arbete. Du kommer att arbeta i ett engagerat och välkomnande arbetslag tillsammans med tre erfarna pedagoger.

Som förskollärare kommer du att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Glädje, trygghet och verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Vi använder oss bl.a. av förskoleappen som dokumentationsverktyg. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare med ett stort engagemang och tar egna initiativ. Vi ser gärna att du har erfarenhet samt vana att arbeta med digitala verktyg. Du är väl förtrogen med Läroplanen för förskolan, har en positiv syn på barnets förmåga och lust att lära, är flexibel, vill utmanas och utvecklas tillsammans med barnen och kollegor. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Meriterande är utbildad Montessoripedagog eller har erfarenhet av montessoripedagogiken.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare eller lärare i fritidshem till Ösbyskolans F - klass

Ösbyskolan söker dig som är förskollärare eller fritidspedagog/lärare i fritidshem med erfarenhet av arbete i fritidshem och med elever i klass. Du kommer att arbeta i vår förskoleklass och på fritidshemmet och i rastverksamheten. Vi arbetar mycket utomhus och med skapande verksamhet. Du skall tillsammans med övrig personal se till att verksamheten håller en hög pedagogisk standard. Har du förutsättniningar för att vara ansvarig för vår fritidsverksamhet ä... Visa mer
Ösbyskolan söker dig som är förskollärare eller fritidspedagog/lärare i fritidshem med erfarenhet av arbete i fritidshem och med elever i klass. Du kommer att arbeta i vår förskoleklass och på fritidshemmet och i rastverksamheten. Vi arbetar mycket utomhus och med skapande verksamhet. Du skall tillsammans med övrig personal se till att verksamheten håller en hög pedagogisk standard. Har du förutsättniningar för att vara ansvarig för vår fritidsverksamhet är det meriterande.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller fritidspedagog/lärare i fritidshem med erfarenhet av arbete i fritidshem och med elever i förskoleklass. Du har erfarenhet av att arbeta med barn. Som person vill vi att du är öppen, positiv och ansvarsfull. Du skall vara en trygg vuxen förebild för våra elever. Du ska kunna möta barnen i olika situationer som kan uppstå och hjälpa dem att utvecklas och kunna lösa dessa situationer med stöd eller själva. Arbetet innebär kontakter med elever, föräldrar och kollegor vilket kräver är du van och tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du kan ta eget initiativ.

Du ska vara väl insatt i förskoleklassens, skolans och fritidshemmets uppdrag och kunna arbeta för en utveckling av densamma. Vi ser att du är en initiativrik och självgående person som har ett stort intresse för att arbeta med barn. Du ska ha pedagogisk insikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa in hos oss skall du ha hög servicegrad, vara trygg och positiv. Du behöver vara öppen för förändringar och vara utåtriktad.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.Ösbyskolan är en modern och framåtsträvande skola som ligger i framkant gällande den pedagogiska utvecklingen. Allt vi gör tillsammans utgår från vår gemensamma värdegrund. Ösbyskolan har funnits sedan 1929 och har många fina traditioner. I samband med omvandlingen till friskola 2007 gjordes en omfattande renovering och tillbyggnad. Idag är skolan en fräsch och ändamålsenlig arbetsplats för både barn och vuxna.

Skolan ligger i hjärtat av Djursholm. Vi är en fristående F-3 friskola med 100 elever där alla känner varandra, stora som små. Litenheten är viktig för oss, den ger både elever och lärare arbetsro och tid att hitta glädjen i lärandet. Vi har hög personaltäthet med minst två pedagoger i varje klasslag. Visa mindre

Förskollärare till Hildingavägens förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Hildingavägens förskola ligger i kommundelen Djursholm. Goda kommunikationer med Roslagsbanan och med buss inom gångavstånd. Hildingavägens förskola är en förskola med 4 avdelningar med en stor och spännande naturtomt som väcker barnens leklust. Närheten till skogen ger oss oändliga möjligheter att utforska och lära oss om djur och natur.

Vår Vision: Tiden på Hildingavägens förskola skall bli den bästa tänkbara starten i ditt barns liv.
Vi arbetar med barnet i centrum. Varje barn ska ges möjlighet att under sina viktigaste år få utvecklas allsidigt. Dit når vi genom att arbeta med hela kroppen och alla sinnen samtidigt som vi har roligt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Hildingavägens förskola. Du kommer att arbeta som förskollärare tillsammans med utbildade och engagerade kollegor. Till hösten kommer du att arbeta i en barngrupp med 1-3 åringar, men uppdraget kan komma att ändras efter hela förskolans behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning med förskollärarlegitimation och som har goda kunskaper i förskolans uppdrag. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg är meriterande samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift . Då vi har en fantastisk utemiljö både inne på förskolans gård och i anslutning till förskolan ser vi gärna att du är intresserad av utepedagogik.

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du har mycket god samarbetsförmåga.


ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskollärare till Nora Herrgårds förskola

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vil... Visa mer
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Nora Herrgård ligger i ett trevligt villaområde i västra Danderyd. Förskolan har sex avdelningar och vi arbetar i åldershomogena grupper. Vi har ett stort fokus på vår gemensamma värdegrund och på att barnen ska utmanas till ett lustfyllt lärande. Vår verksamhet ska präglas av ett klimat med glädje, respekt och utveckling. Det innebär att det ska vara roligt att komma till oss och vi behandlar andra som vi själva vill vi behandlade, stora som små. Genom detta inspireras barnen att vilja, våga och utvecklas i sin egen takt. Vi har en stor och härlig gård som inbjuder till utforskande lek. I närområdet har vi tillgång till skog och lekparker.

Nu har du en möjlighet att söka en förskollärartjänst på Nora Herrgårds förskola och bli en del av en kreativ och engagerad personalstyrka där arbetstrivseln är hög och gemenskapen stor. På vår förskola arbetar vi tillsammans mot ett gemensamt mål, att ge barnen en utbildning med hög kvalitet.
Vi har goda resultat i föräldraenkäter och ett gott rykte.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill var med och utveckla Nora Herrgård. Du ska vara väl förtrogen med förskolans läroplan och arbetar enligt styrdokumenten. Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget ansvarar du för, planering, dokumentation och reflektion och analys av arbetet med barnen. Vi arbetar med digitala lärverktyg, såväl i arbetet på förskolan som dokumentation till vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning med förskollärarlegitimation och som har goda kunskaper i förskolans uppdrag. Du är engagerad och har barnen i fokus. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du är aktiv i din egen utveckling som pedagog och strävar efter att utveckla förskolan till det bästa. Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg är meriterande samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskolevikarie till spännande uppdrag - Danderyd

Vi söker dig som vill arbeta som förskolevikarie på bemanning. Vi erbjuder ett flexibelt arbete där den klassiska arbetsrollen som förskollärare omvärderas. Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika uppdrag ofta på olika förskolor i kommunen. Det här ger e... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som förskolevikarie på bemanning. Vi erbjuder ett flexibelt arbete där den klassiska arbetsrollen som förskollärare omvärderas.
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika uppdrag ofta på olika förskolor i kommunen. Det här ger en unik möjlighet att testa på olika arbetsformer och pedagogiska verktyg. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller annat deltidsjobb.

Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag- ofta en visstidsanställning. Vi får många förfrågningar som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Du meddelar dina preferenser till oss och vi matchar sedan dig med uppdrag som passar. Det är då ett uppdrag på en och samma förskola under en längre tid. Detta kan vara bra för dig som tycker om rutiner och en säkrare anställningsform. Fördelen är att du alltid är anställd hos oss på PersonalExpressen och kan efter uppdragstidens slut gå vidare till en annan förskola och testa något nytt. Det enda du behöver göra är att söka ett jobb, och det är på PersonalExpressen. Sedan sköter vi resten!

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på förskola. Det viktigaste är att du brinner för barn och deras utveckling. Vi sätter alltid personlig lämplighet i första rummet. Vi söker personal inom hela spannet, allt från nyutexaminerade till personer med mångårig erfarenhet.
Varmt välkommen att söka jobbet om ovanstående passar in på din profil!

PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att våra lärare trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!

För oss är organisationen en viktig del av bemanning. Vi administrerar alla bokningar via ett digitalt system med en tillhörande App där du som bemanningslärare tidrapporterar och ser dina arbetspass. Vi har alltid för målsättning att hitta jobb till våra lärare i närliggande områden, men uppskattar och kompenserar också dig som kan tänka dig att resa lite längre.

Välkommen till PersonalExpressen om du tycker att stor individuell frihet och ett inspirerande jobb låter som något för dig!

Vi ser fram emot att träffas! Visa mindre