Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Danderyd

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

Närakut Danderyd söker medicinsk sekreterare

Ansök    Mar 18    REGION STOCKHOLM    Medicinsk sekreterare
Söker du en spännande, utmanande och lärorik arbetsplats där du kan bygga på din kompetens, på en arbetsplats i ständig utveckling? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag? Då är detta ett jobb för dig! Närakut Danderyd söker erfaren medicinsk sekreterare som vill vara med och utveckla vårdnivån Närakut i Stockholm. Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte har behov av akuts... Visa mer
Söker du en spännande, utmanande och lärorik arbetsplats där du kan bygga på din kompetens, på en arbetsplats i ständig utveckling? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag?

Då är detta ett jobb för dig!

Närakut Danderyd söker erfaren medicinsk sekreterare som vill vara med och utveckla vårdnivån Närakut i Stockholm.

Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte har behov av akutsjukhusets resurser. Våra öppettider är 8–22, mottagningen har drop-in och vi arbetar tvärprofessionellt i team. Vår verksamhet vilar på en grund av akutsjukvård som innebär en stor variation av olika patientgrupper. Vi har också ett stort och viktigt utbildningsuppdrag, med handledning av studenter, för våra framtida kollegor

Vi erbjuder

En individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter samt mentorskap.  En plats i vårt team med härliga kollegor. En personlig utvecklingsplan i en lärande organisation med teamarbete. Individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. Hos oss kommer du få en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete. Möjlighet till distansarbete.

Självklart får du också ta del av de generella förmånerna som SLSOs närakuter erbjuder.

Arbetsuppgifter: Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av verksamhetens team. Du arbetar kontorstid dagligen med journalskrivning, diagnossättning, remisshantering, polisärenden journalrekvisitioner och 1177.

Kvalifikationer: Vi söker medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt engelska i tal. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare och diagnoskodning är meriterande.

 Vi ser gärna att du har erfarenhet av akutsjukvård.

Svenska C är ett krav.

Personliga egenskaper: Som person är du driven, flexibel, prestigelös och gillar att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning .

Övrig information: Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Psykiatri Nordväst heldygnsvård

Ansök    Apr 10    REGION STOCKHOLM    Medicinsk sekreterare
Vill du arbeta som medicinsk sekreterare, där dina främsta arbetsuppgifter består av administration kring lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT), i sluten och öppen form? Då har du hamnat helt rätt! Att du är en noggrann och stresstålig person är egenskaper vi utgår ifrån, att du också har ett genuint intresse och nyfikenhet kring handläggning av patientärenden inom psykiatrisk heldygnsvård är helt nödvändigt. Du har examen i vårdadministratör och därme... Visa mer
Vill du arbeta som medicinsk sekreterare, där dina främsta arbetsuppgifter består av administration kring lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT), i sluten och öppen form? Då har du hamnat helt rätt!

Att du är en noggrann och stresstålig person är egenskaper vi utgår ifrån, att du också har ett genuint intresse och nyfikenhet kring handläggning av patientärenden inom psykiatrisk heldygnsvård är helt nödvändigt.

Du har examen i vårdadministratör och därmed grundläggande utbildning för medicinsk sekreterare. Utöver det ser vi att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper gällande LPT.

Vår arbetsplats är på administrationen, där vi har ett nära samarbete med personalen som sköter våra åtta avdelningar, uppdelade på Danderyds sjukhus och Sankt Görans sjukhus. Dörren står alltid öppen och inkommande telefonsamtal består oftast av kommunikation med andra myndigheter och därför värdesätts social kompetens. Arbetet består blanda annat av:

Handläggning av LPT-ärenden,

Medicinsk dokumentation i TakeCare,

Diagnos och KVÅ-registreringar,

Posthantering,

Mötesadministration,

Fakturahantering,
Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och goda kunskaper i TakeCare samt administrativ erfarenhet. Utöver det är det ett krav att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper gällande lagen om tvångsvård (LPT).

Personliga egenskaper:

Vi förväntar oss att du ska vara serviceinriktad, noggrann, flexibel samt ha god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Att arbeta självständigt såväl som i team är viktigt för att du ska trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Omfattning: 100%

Arbetstid: måndag-fredag, 07:30-16:00 (39.5 tim./vecka).
Övrig information

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder flextid och sedvanliga friskvårdsförmåner!

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Sista ansökningsdag: 24 april. Anställning kan komma att tillsättas under pågående rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård och har cirka 550 anställda.

Psykiatri Nordvästs sektion för heldygnsvården består av åtta vårdavdelningar, sex av dem finns på Danderyds Sjukhus och två på S:t Görans Sjukhus. Vi söker dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare på heldygnsvården med utgångspunkt Danderyds Sjukhus.

På Danderyds Sjukhus finns våra psykiatriska avdelningar som vårdar patienter med depression, svåra ångesttillstånd, psykoser och patienter med självmordsproblematik.

På avdelningarna arbetar läkare, omvårdnadspersonal, paramedicinsk personal och som medicinsk sekreterare kommer du att samarbeta med dem alla. Du kommer även samarbeta med motsvarigheten på våra två avdelningar som är belagda på S:t Görans Sjukhus för att det viktiga administrativa arbetet ska fungera väl inom heldygnsvården som helhet.Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Ny kollega sökes till vårt sekreterarteam på Danderyds Sjukhus

Ansök    Mar 28    REGION STOCKHOLM    Medicinsk sekreterare
Vill du ha en icke traditionsenlig sekreterartjänst där vi dagligen arbetar med lagen om tvångsvård? Då har du hamnat helt rätt! Att du både är en noggrann och stresstålig person är egenskaper vi utgår ifrån,  att du också har ett genuint intresse och en nyfikenhet kring handläggning av patienter inom heldygnsvård är helt nödvändigt. Här har vi ingen reception, vi befinner oss inte uppe på avdelningarna utan vi har ett nära samarbete med våra överläkar... Visa mer
Vill du ha en icke traditionsenlig sekreterartjänst där vi dagligen arbetar med lagen om tvångsvård? Då har du hamnat helt rätt!

Att du både är en noggrann och stresstålig person är egenskaper vi utgår ifrån,  att du också har ett genuint intresse och en nyfikenhet kring handläggning av patienter inom heldygnsvård är helt nödvändigt.

Här har vi ingen reception, vi befinner oss inte uppe på avdelningarna utan vi har ett nära samarbete med våra överläkare nere på administrationen. Dörren står alltid öppen och telefonsamtalen består oftast av andra myndigheter, därför värdesätts social kompetens.

Du har examen i vårdadministration och därmed den grundläggande utbildningen för en medicinsk sekreterare. Utöver det ser vi att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper gällande lagen om tvångsvård (LPT).

Våra huvuduppgifter är att administrera allting som rör patienten när det gäller lagen om psykiatrisk tvångsvård i sluten och öppen form.

Vi är ett glatt litet team som tillsammans sköter våra 8 avdelningar som är uppdelade på Danderyds sjukhus och Sankt Görans sjukhus.
Arbetet består bland annat av:

- Handläggning av LPT,

- Medicinsk dokumentation i Take Care,

- Diagnos och KVÅ-registreringar,

- Posthantering,

- Mötesadministration.

- Fakturahantering

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och goda kunskaper i Take Care. Kunskaper och administrativ erfarenhet av psykiatrisk tvångsvård är ett krav.

Personliga egenskaper:

Vi förväntar oss att du ska vara serviceinriktad, noggrann, flexibel samt ha god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Att arbeta självständigt såväl som i team är viktigt för att du ska trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Vikariat

Tillträde snarast tom 250331

Omfattning: 100%

Arbetstid: måndag-fredag, 07:30-16:00 (39.5 tim./vecka).

Övrig information

Sista ansökningsdag: 17 april. Anställning kan komma att tillsättas under pågående rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!
Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård och har cirka 550 anställda.

Psykiatri Nordvästs sektion för heldygnsvården består av åtta vårdavdelningar, sex av dem finns på Danderyds Sjukhus och två på S:t Görans Sjukhus. Vi söker dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare på heldygnsvården med utgångspunkt Danderyds Sjukhus.

På Danderyds Sjukhus finns våra psykiatriska avdelningar som vårdar patienter med depression, svåra ångesttillstånd, psykoser och patienter med självmordsproblematik.

På avdelningarna arbetar läkare, omvårdnadspersonal, paramedicinsk personal och som medicinsk sekreterare kommer du att samarbeta med dem alla. Du kommer även samarbeta med motsvarigheten på våra två avdelningar som är belagda på S:t Görans Sjukhus för att det viktiga administrativa arbetet ska fungera väl inom heldygnsvården som helhet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Vi söker en ny kollega till vårt sekreterar-team på Danderyds Sjukhus

Ansök    Mar 12    REGION STOCKHOLM    Medicinsk sekreterare
Vill du ha en icke traditionsenlig sekreterartjänst där vi dagligen arbetar med lagen om tvångsvård. Då har du hamnat helt rätt! Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård och har cirka 550 anställda. På avdelningarna arbetar läkare, omvårdnadspersonal, paramedicinsk personal och som medicinsk sekreterare... Visa mer
Vill du ha en icke traditionsenlig sekreterartjänst där vi dagligen arbetar med lagen om tvångsvård.

Då har du hamnat helt rätt!

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård och har cirka 550 anställda.

På avdelningarna arbetar läkare, omvårdnadspersonal, paramedicinsk personal och som medicinsk sekreterare kommer du att samarbeta med dem alla. Du kommer även samarbeta med motsvarigheten på våra två avdelningar som är belagda på S:t Görans Sjukhus för att det viktiga administrativa arbetet ska fungera väl inom heldygnsvården som helhet.

 

Att du både är en noggrann och stresstålig person är egenskaper vi utgår ifrån,  att du också har ett genuint intresse och en nyfikenhet kring handläggning av patienter inom heldygnsvård är helt nödvändigt.

Här har vi ingen reception, vi befinner oss inte uppe på avdelningarna utan vi har ett nära samarbete med våra överläkare nere på administrationen.

Dörren står alltid öppen och telefonsamtalen består oftast av andra myndigheter, därför värdesätts social kompetens.

Du har examen i vårdadministration och därmed den grundläggande utbildningen för en medicinsk sekreterare. Utöver det ser vi att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper gällande lagen om tvångsvård (LPT).

Våra huvuduppgifter är att administrera allting som rör patienten när det gäller lagen om psykiatrisk tvångsvård i sluten och öppen form.

Vi är ett glatt litet team som tillsammans sköter våra 8 avdelningar som är uppdelade på Danderyds sjukhus och Sankt Görans sjukhus.

Arbetet består bland annat av:

- Handläggning av LPT,

- Medicinsk dokumentation i Take Care,

- Diagnos och KVÅ-registreringar,

- Posthantering,

- Mötesadministration.

- Fakturahantering

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och goda kunskaper i Take Care. Kunskaper och administrativ erfarenhet av psykiatrisk tvångsvård är ett krav.

Personliga egenskaper:

Vi förväntar oss att du ska vara serviceinriktad, noggrann, flexibel samt ha god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Att arbeta självständigt såväl som i team är viktigt för att du ska trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder flextid och sedvanliga friskvårdsförmåner!

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Sista ansökningsdag: 25 mars. Anställning kan komma att tillsättas under pågående rekrytering.

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Omfattning: 100%

Arbetstid: måndag-fredag, 07:30-16:00 (39.5 tim./vecka).

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Information om tjänsten lämnas av:

Rekryterande chef, Charlotte Eberhard:

08-123595 96

[email protected]

Sekreterare, Sofia Holmgren:
08-123 572 29

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinska sekreterare till BUP Neuropsykiatri Nordost

Är du intresserad av att bygga upp en ny verksamhet och bidra med att skapa tillgängliga kommunikationssystem och digitala lösningar? BUP Neuropsykiatri Nordost söker nu medicinska sekreterare till vår nya mottagning i Mörby/Danderyd. Mottagningens uppdrag är utredningar av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och farmakologisk behandling vid ADHD. På mottagningen samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och administratö... Visa mer
Är du intresserad av att bygga upp en ny verksamhet och bidra med att skapa tillgängliga kommunikationssystem och digitala lösningar? BUP Neuropsykiatri Nordost söker nu medicinska sekreterare till vår nya mottagning i Mörby/Danderyd.

Mottagningens uppdrag är utredningar av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och
farmakologisk behandling vid ADHD. På mottagningen samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och administratör för att ge våra
patienter tillgänglig, jämlik, effektiv och patientfokuserad vård i nya och välplanerade lokaler nära Mörby Centrum. Utöver att vilja göra jobbet så bra som möjligt så arbetar vi med att bygga en välfungerande arbetsplats där vi trivs och har möjlighet att utveckla verksamheten tillsammans.

BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri består av En väg in, samt fyra andra neuropsykiatriska mottagningar, belägna i Sickla, på Kungsholmen, i Solna och Älvsjö.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består av att arbeta med enhetens administrativa flöden kopplade framför allt till våra patienter men också personal och ekonomi. Du kommer tillsammans med två andra kollegor att arbeta för att smidigt kalla våra patienter i våra kallelsesystem via TakeCare och Alltid öppet. Du hanterar inkomna remisser, tidsbokningar/kallelser digitalt och per post och av/ombokning.

I arbetet ingår också att hantera beställningar och fakturor, ta emot och handlägga inkommande samtal via telefonsystemet TeleQ samt arbete i det personaladministrativa systemet Heroma. Medicinska sekreterare skriver också journaler och koordinerar utredningstider för att bidra till att utredningar genomförs effektivt och smidigt för patienterna. Allt eftersom mottagningarnas administration utvecklas anpassas och förnyas arbetsuppgifterna för medicinska sekreterare, för att så långt som möjligt underlätta för patienter att få rätt vård i rätt tid.

Kvalifikationer
Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav.

Du har lätt för att hantera nya digitala system och lösningar, och ser fördelar med digital teknik tillgänglig för patienter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatrisk verksamhet samt vana att arbeta i Take Care (journalföring), Pastill (vårdadministration), TeleQ (telefonisystem), Heroma (personaladministration) och Raindance (ekonomiadministration).Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, strukturerad och självgående, samtidigt som du är och har mycket god samarbetsförmåga. För att klara uppdraget behöver du vara lösningsinriktad, jobba effektivt och se till att alla uppgifter blir utförda på ett professionellt sätt. Du gillar utveckling, förbättring av administrativa processer och klarar av att hantera en uppbyggnadsfas där rutiner och arbetsuppgifter förändras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder
BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

 

Anställningsform
Tillsvidaretjänst, heltid. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

 

Övrig information
Såväl intervjuer som anställning kommer att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi ser fram emot din ansökan!
 

Om oss
BUP Neuropsykiatri är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms länssjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka 1000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Närakut Danderyd söker medicinsk sekreterare

Söker du en spännande, utmanande och lärorik arbetsplats där du kan bygga på din kompetens, på en arbetsplats i ständig utveckling? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag? Då är detta ett jobb för dig! Närakut Danderyd söker erfaren medicinsk sekreterare som vill vara med och utveckla vårdnivån Närakut i Stockholm. Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte har behov av akuts... Visa mer
Söker du en spännande, utmanande och lärorik arbetsplats där du kan bygga på din kompetens, på en arbetsplats i ständig utveckling? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag?

Då är detta ett jobb för dig!

Närakut Danderyd söker erfaren medicinsk sekreterare som vill vara med och utveckla vårdnivån Närakut i Stockholm.

Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte har behov av akutsjukhusets resurser. Våra öppettider är 8–22, mottagningen har drop-in och vi arbetar tvärprofessionellt i team. Vår verksamhet vilar på en grund av akutsjukvård som innebär en stor variation av olika patientgrupper. Vi har också ett stort och viktigt utbildningsuppdrag, med handledning av studenter, för våra framtida kollegor

Vi erbjuder

En individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter samt mentorskap.  En plats i vårt team med härliga kollegor. En personlig utvecklingsplan i en lärande organisation med teamarbete. Individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. Hos oss kommer du få en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete. Möjlighet till distansarbete.

Självklart får du också ta del av de generella förmånerna som SLSOs närakuter erbjuder.

Arbetsuppgifter: Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av verksamhetens team. Du arbetar kontorstid dagligen med journalskrivning, diagnossättning, remisshantering, polisärenden journalrekvisitioner, 1177 och telefontid.

Kvalifikationer: Vi söker medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt engelska i tal. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare och diagnoskodning är meriterande.

 Vi ser gärna att du har erfarenhet av akutsjukvård.

Svenska C är ett krav.

Personliga egenskaper: Som person är du driven, flexibel, prestigelös och gillar att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning 80% .

Övrig information: Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Danderyd

Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård. Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagning... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård.

Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagningsområde innefattar kommunerna Danderyd, Lidingö, Vallentuna och Vaxholm. Det finns ca 30 000 barn och ungdomar inom området.

Vår mottagning erbjuder ett brett och varierat vårdutbud innefattande flertalet inom barn- och ungdomspsykiatrin förekommande behandlingsmetoder. På mottagningen arbetar ett fyrtiotal medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut samt administratörer. Vi är en stabil, välorganiserad mottagning med ett gott arbetsklimat och bra stämning i personalgruppen. Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling. Mottagningen är HBTQ-certifierad.Arbetsuppgifter 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av administrativt stöd till vårdpersonal, såsom journalskrivning efter diktat i TakeCare, bokning av besök, receptionsarbete samt svara på inkommande samtal till mottagningen. Vid behov får du arbeta i vårt personaladministrativa system Heroma samt registrera ärenden i Pastill som är barn- och ungdomspsykiatrins patientadministrativa system och vårdregister.Kvalifikationer

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatri, erfarenhet av TakeCare, Pastill och/eller Heroma, samt receptionsarbete.Personliga egenskaper

I arbetet kommer du i kontakt med barn och föräldrar som besöker vår mottagning antingen fysiskt eller digitalt på distans samt via telefon. Vi ser gärna att det är en uppgift som du med ett serviceinriktat sätt, upplever som stimulerande och roligt. Som person har du förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Vi ger dig utbildning i systemen samt ett gediget introduktionsprogram, så att du kommer in i arbetet med de lokala rutinerna på öppenvårdsmottagningen på BUP Danderyd. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling och tjänstepension. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).Övrig information 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.Vi ser fram emot din ansökan!Om oss

BUP Danderyd är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Danderyd

Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård. Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagning... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård.

Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagningsområde innefattar kommunerna Danderyd, Lidingö, Vallentuna och Vaxholm. Det finns ca 30 000 barn och ungdomar inom området.

Vår mottagning erbjuder ett brett och varierat vårdutbud innefattande flertalet inom barn- och ungdomspsykiatrin förekommande behandlingsmetoder. På mottagningen arbetar ett fyrtiotal medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut samt administratörer. Vi är en stabil, välorganiserad mottagning med ett gott arbetsklimat och bra stämning i personalgruppen. Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling. Mottagningen är HBTQ-certifierad.Arbetsuppgifter 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av administrativt stöd till vårdpersonal, såsom journalskrivning efter diktat i TakeCare, bokning av besök, receptionsarbete samt svara på inkommande samtal till mottagningen. Vid behov får du arbeta i vårt personaladministrativa system Heroma samt registrera ärenden i Pastill som är barn- och ungdomspsykiatrins patientadministrativa system och vårdregister.Kvalifikationer

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatri, erfarenhet av TakeCare, Pastill och/eller Heroma, samt receptionsarbete.Personliga egenskaper

I arbetet kommer du i kontakt med barn och föräldrar som besöker vår mottagning antingen fysiskt eller digitalt på distans samt via telefon. Vi ser gärna att det är en uppgift som du med ett serviceinriktat sätt, upplever som stimulerande och roligt. Som person har du förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Vi ger dig utbildning i systemen samt ett gediget introduktionsprogram, så att du kommer in i arbetet med de lokala rutinerna på öppenvårdsmottagningen på BUP Danderyd. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling och tjänstepension. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).Övrig information 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.Vi ser fram emot din ansökan!Om oss

BUP Danderyd är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekreterare eller USK till HSM i norra Stockholm

Är du undersköterska eller medicinsk sekreterare och nu letar jobb? Nu letar vi efter dig som sitter på kompetensen medicinsk sekreterare eller USK och är kunnig i systemet TakeCare, till en husläkarmottagning i norra Stockholm. Perioden gäller under sommaren v.27-33, och beroende på behov så finns möjlighet för både deltid och heltid. Låter detta intressant så hör gärna av dig till oss på Medcura, så går vi vidare! Visa mer
Är du undersköterska eller medicinsk sekreterare och nu letar jobb?
Nu letar vi efter dig som sitter på kompetensen medicinsk sekreterare eller USK och är kunnig i systemet TakeCare, till en husläkarmottagning i norra Stockholm. Perioden gäller under sommaren v.27-33, och beroende på behov så finns möjlighet för både deltid och heltid.
Låter detta intressant så hör gärna av dig till oss på Medcura, så går vi vidare! Visa mindre

Närakut Danderyd söker medicinsk sekreterarare

Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag? Då är detta ett jobb för dig! Närakut Danderyd flyttar under hösten till nya ljusa lokaler på Danderyds sjukhus. Vi söker nu medicinsk sekreterare som vill vara med och arbeta tillsammans med oss. Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte kan anstå men som inte har behov av akutsjukhusets resurser, Våra öppettider är 8-22 med tillgång ... Visa mer
Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag? Då är detta ett jobb för dig!

Närakut Danderyd flyttar under hösten till nya ljusa lokaler på Danderyds sjukhus.

Vi söker nu medicinsk sekreterare som vill vara med och arbeta tillsammans med oss.

Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte kan anstå men som inte har behov av akutsjukhusets resurser, Våra öppettider är 8-22 med tillgång till röntgen årets alla dagar. Mottagningen har drop-in där patienterna först träffar en sjuksköterska för bedömning. Varje arbetspass bemannas av en ledningsläkare samt en ledningssjuksköterska som i samråd leder och fördelar arbetet på mottagningen.

Arbetsuppgifter:
Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av verksamhetens arbetslag. Du arbetar kontorstid mestadels med journalskrivning, remisshantering och polisärenden.

Kvalifikationer:
Du har en utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt engelska i tal. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Personliga egenskaper:
Som person är du noggrann, strukturerad, har känsla för service och god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Närakut Danderyd söker medicinsk sekreterarare

Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag? Då är detta ett jobb för dig! Närakut Danderyd flyttar under hösten till nya ljusa lokaler på Danderyds sjukhus. Vi söker nu medicinsk sekreterare som vill vara med och arbeta tillsammans med oss. Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte kan anstå men som inte har behov av akutsjukhusets resurser, Våra öppettider är 8-22 med tillgång ... Visa mer
Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag? Då är detta ett jobb för dig!

Närakut Danderyd flyttar under hösten till nya ljusa lokaler på Danderyds sjukhus.

Vi söker nu medicinsk sekreterare som vill vara med och arbeta tillsammans med oss.

Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte kan anstå men som inte har behov av akutsjukhusets resurser, Våra öppettider är 8-22 med tillgång till röntgen årets alla dagar. Mottagningen har drop-in där patienterna först träffar en sjuksköterska för bedömning. Varje arbetspass bemannas av en ledningsläkare samt en ledningssjuksköterska som i samråd leder och fördelar arbetet på mottagningen.

Arbetsuppgifter:
Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av verksamhetens arbetslag. Du arbetar kontorstid mestadels med journalskrivning, remisshantering och polisärenden.

Kvalifikationer:
Du har en utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt engelska i tal. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Personliga egenskaper:
Som person är du noggrann, strukturerad, har känsla för service och god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Vi söker en medicinsk sekreterare till SMART Psykiatri Danderyd!

Vi söker en medicinsk sekreterare som vill göra skillnad – kom och gör det hos oss på SMART Psykiatri Danderyd! SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som tar emot barn och vuxna för bedömning, utredning och behandling via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funk... Visa mer
Vi söker en medicinsk sekreterare som vill göra skillnad – kom och gör det hos oss på SMART Psykiatri Danderyd!
SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som tar emot barn och vuxna för bedömning, utredning och behandling via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. Vi är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och handledning. Våra patienter och medarbetare är vår inspiration.


Om tjänsten
Vill du vara med och utvecklas tillsammans i ett växande företag som präglas av gemenskap, engagemang och resultat?
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare till vår mottagning i Danderyd. Du kommer vara en av mottagningens nyckelpersoner. I samarbete med övriga professioner utvecklar och förbättrar du verksamheten genom ett högt engagemang i arbetet. Denna tjänst är mycket viktig för att mottagningen ska fungera och du blir en del av det administrativa teamet som är navet på mottagningen. Tillsammans tar ni hand om de administrativa funktionerna på mottagningen och bistår personal och patienter. Arbetet innefattar i stora drag remisshantering, bokning, resursplanering, tidsplanering reception och assistera övrig administration som fungerar som ett stöd till verksamhetens chefer. Mottagningen ligger på gångavstånd från Mörby Centrum, intill tunnelbanans röda linje.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du serviceinriktad, ansvarstagande och driven. Du är van att lösa problem och ta egna initiativ, och kan hantera ett högt arbetstempo utan att patientsäkerheten eller kvalitén i arbetet påverkas. Utgångspunkten är att vi tillsammans utgör ett härligt och starkt team som skapar trivsam arbetsmiljö med en hög produktivitet och professionalism.

Det är meriterande för tjänsten om du har följande:
erfarenhet av arbete med komplexa vårdflöden, god förmåga till ordning och reda
särskilt meriterande är erfarenhet av journalsystemet Webdoc
du har ett starkt medarbetarskap och har lätt för att sätta dig in i olika system, processer att komma, ersättningsmodeller och kundavtalVi erbjuder:
konkurrenskraftig lön
distansarbete 1 gång/veckan
Förmånlig sjukvårdsförsäkring + pension
friskvårdsbidrag
möjlighet att påverka din roll och att vara del i att skapa den bästa psykiatriska vårdgivaren i Sverige
en engagerad arbetsgivare med stark medial närvaroAnsökan
Intervjuer sker löpande.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev, adressuppgifter, examensbevis samt kontaktuppgifter till minst två referenser, helst tidigare chefer.

Om anställningen
Placeringsort: Stockholm/Danderyd
Tillträde: omgående
Lön: enligt överenskommelse
Anställningsform: heltid (vardagar), 8:00-17:00 och vi tillämpar 6 månaders provanställning

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande.
Skicka din ansökan till: [email protected]
Ange referens: Medicinsk sekreterare Mörby
Vid frågor kontakta tveka inte höra av dig till:
Jamour Kinali, Administrativt ledningsansvarig: [email protected]SMART Psykiatri är en modern privat vårdgivare, kunskapsspridare och en samlande community för psykisk hälsa. Vi utreder och behandlar neuropsykiatriska och allmänpsykiatriska tillstånd hos barn och vuxna via avtal och för privatbetalande, via både fysiska och digitala besök. Vi erbjuder utbildningar och föreläsningar och deltar i debatten i syfte att medvetandegöra hur NPF påverkar patienter, anhöriga och samhälle. Allt SMART Psykiatris arbete styrs av våra patienters erfarenheter och behov. www.smartpsykiatri.se Facebook Instagram LinkedIn Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Stocksunds vårdcentral

Välkommen att arbeta hos oss på Djursholms och Stocksunds vårdcentral. Här finns möjligheten att hitta ett arbete i ett otroligt engagerat gäng med stor nybyggaranda och som värnar om det psykosociala på en arbetsplats. Samarbetet mellan yrkeskategorierna är exceptionellt!   Om oss På vårdcentralerna finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, fotvård och ett psykosocialt team. Vi erbjuder hälsovård till befolkningen i vå... Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss på Djursholms och Stocksunds vårdcentral.

Här finns möjligheten att hitta ett arbete i ett otroligt engagerat gäng med stor nybyggaranda och som värnar om det psykosociala på en arbetsplats. Samarbetet mellan yrkeskategorierna är exceptionellt!  

Om oss
På vårdcentralerna finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, fotvård och ett psykosocialt team. Vi erbjuder hälsovård till befolkningen i vårt närområde samt andra som söker sig till oss.

Vi är en verksamhet som driver två vårdcentraler. 

Dina arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare hos oss kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Andra administrativa uppgifter exempelvis remisshantering, skanning och posthantering ingår också i arbetet. Allt efter som kan det tillkomma andra administrativa arbetsuppgifter ex. faktura hantering. Möjlighet till arbete på distans finns. 

Du kommer att arbeta i receptionen på Stocksunds VC men har som sagt möjlighet att arbeta per distans vissa delar av din arbetsdag. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Detta är ett absolut krav då journalskrivning ingår i uppdraget. Om du har erfarenhet av ex. DRG m.m. är detta meriterande. 

Tidigare erfarenheter av journalskrivande, remisshantering är meriterande. 

Receptionsarbete om intresse finns. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss så tror vi att du är kommunikativ och kan såväl samarbeta som arbeta självständigt. Du är en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform  
Tillsvidareanställning  50-100 %  Mån-fre dagtid. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillsättning efter överenskommelse. 

Övrig information
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Aleris Psykiatri Dander... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Aleris Psykiatri Danderyd, är en allmänpsykiatriskt mottagning belägen i Mörby Centrum med mycket goda kommunikationer. Vi är ca 30 medarbetare bestående av Medicinska sekreterare, adminpersonal, läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, arbetsterapeut, skötare och chefer. Vi är en mottagning med fast personal, positiv teamanda samt hög yrkesstolthet.

Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter med journalskrivning i Take Care kommer du svara i telefon och till viss del att arbeta i vår reception, ta hand om bokningar och vara ansiktet utåt när patienter kommer till oss. Du har två medicinska sekreterare, en receptionist samt en administratör som dina närmaste kollegor.

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation. Vi värdesätter att du har god initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi söker dig som kan hålla flera bollar i luften och har lätt för att ge god service och ett gott bemötande samt tycker om att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Våra värderingar är: Omtänksamhet – Vi bemöter alla med respekt och värdighet. Professionella – Vi gör saker på rätt sätt. Engagerade- Vi har stort engagemang och gör gärna det lilla extra. Nytänkande- att hitta smarta lösningar för att ständigt förbättras

Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande

Övrigt:

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 221007 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Medicinsk sekreterare Anna Cornelius, telefon: 079-071 95 24

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Enebybergs vårdcentral

- Ta chansen att bli vår nya kollega Vi som arbetar på Enebybergs vårdcentral är ett professionellt, glatt och ambitiöst gäng som tillsammans arbetar för att utveckla, driva och göra oss till ledande i framtidens primärvård. Vi vill vara det självklara valet för såväl patienter som medarbetare. Som medicinsk sekreterare hos oss får du ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter där du har goda möjligheter att vara med och utveckla verksamheten. ... Visa mer
- Ta chansen att bli vår nya kollega

Vi som arbetar på Enebybergs vårdcentral är ett professionellt, glatt och ambitiöst gäng som tillsammans arbetar för att utveckla, driva och göra oss till ledande i framtidens primärvård.

Vi vill vara det självklara valet för såväl patienter som medarbetare.

Som medicinsk sekreterare hos oss får du ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter där du har goda möjligheter att vara med och utveckla verksamheten.

Enebybergs vårdcentral ligger vid trevliga Enebybergs torg, Danderyd. Vi har cirka 9100  listade patienter och vi är cirka 23 medarbetare.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med medicinsk sekreterarutbildning som tycker om att sköta olika administrativa uppgifter, exempelvis receptionsarbete, journalskrivning samt arbete som lokal system administratör. Du har god datorvana och god svenska i tal och skrift. Gärna erfarenhet av journalsystemet Take Care och arbete i primärvården. 
Tidigare erfarenhet av Heroma och Raindance är ett plus.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid, måndag-fredag. Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper:
Du har ett positivt förhållningssätt och ser hellre lösningar än problem samt bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp men även kunna ta eget ansvar. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekterare

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Vi erbjuder Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare och administratörer som annan vårdpersonal inom verksamheten. Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom s... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare och administratörer som annan vårdpersonal inom verksamheten.

Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Vi söker

Den medarbetare vi söker är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att skriva, ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete.

För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen och du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete.

Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.

Examen som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör är ett krav. Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt.

Erfarenhet av journalsystemet Take Care är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Kontinuerlig utveckling av arbetssätt och metoder är del av vår arbetsvardag.

Aleris Psykiatri Danderyd Unga vuxna & Neuropsykiatri

På vår mottagning finns möjligheter att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Mottagningen är organiserad i tre olika vårdteam.

• En allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till patienter mellan 18 och 25 år. Vi bedriver utredning, bedömning och behandling för ungdomar huvudsakligen boende i kommunerna Danderyd, Täby, Åkersberga, Vallentuna, Lidingö och Vaxholm.
• En neuropsykiatrisk specialistmottagning som genomför neuropsykiatriska utredningar av unga vuxna och vuxna patienter med komplexa frågeställningar och vårdbehov. Även viss behandling erbjuds i gruppformat.
• Ett specialistteam som erbjuder DBT (Dialektisk beteendeterapi) för vuxna patienter med emotionell instabilitet.

Mottagningen är belägen på sjukhusområdet i Danderyd i trevliga lokaler med god tillgänglighet.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning

• Tillträde: Enligt överenskommelse

• Individuell lönesättning

• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.

Sista ansökningsdag är 2022-06-10

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Louise Frödell Larsson, [email protected] eller på 0790719579. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Aleris Psykiatri Dander... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Aleris Psykiatri Danderyd, är en allmänpsykiatriskt mottagning belägen i Mörby Centrum med mycket goda kommunikationer. Vi är ca 30 medarbetare bestående av Medicinska sekreterare, adminpersonal, läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, arbetsterapeut, skötare och chefer. Vi är en mottagning med fast personal, positiv teamanda samt hög yrkesstolthet.

Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter med journalskrivning i Take Care kommer du svara i telefon och till viss del att arbeta i vår reception, ta hand om bokningar och vara ansiktet utåt när patienter kommer till oss. Du har två medicinska sekreterare, en receptionist samt en administratör som dina närmaste kollegor.

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation. Vi värdesätter att du har god initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi söker dig som kan hålla flera bollar i luften och har lätt för att ge god service och ett gott bemötande samt tycker om att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Våra värderingar är: Omtänksamhet – Vi bemöter alla med respekt och värdighet. Professionella – Vi gör saker på rätt sätt. Engagerade- Vi har stort engagemang och gör gärna det lilla extra. Nytänkande- att hitta smarta lösningar för att ständigt förbättras

Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande

Övrigt:

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid
• Tillträde: enlig överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 220529 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Jessika Exner, telefon: 079-0719504

Varmt välkommen till oss!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare!

Nu söker vi på SMART Psykiatri dig som är medicinsk sekreterare till vår mottagning i Mörby, Danderyd. Om tjänsten Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och som vill vara en del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i Sverige. Vi gör breda utredningar av ADHD, autism och intellektuella variationer, och andra psykiatriska tillstånd som till exempel ångest, depression, ätstörningar, social fobi och tvångssyndrom. Vi följer nationella riktlinj... Visa mer
Nu söker vi på SMART Psykiatri dig som är medicinsk sekreterare till vår mottagning i Mörby, Danderyd.
Om tjänsten
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och som vill vara en del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i Sverige. Vi gör breda utredningar av ADHD, autism och intellektuella variationer, och andra psykiatriska tillstånd som till exempel ångest, depression, ätstörningar, social fobi och tvångssyndrom. Vi följer nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling, och skräddarsyr våra utredningar utifrån de individuella frågeställningarna.
På SMART Psykiatri arbetar vi tillsammans med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri, socialtjänst och kriminalvård i flera regioner. Vi gör utredningar och bedömningar på våra olika mottagningar och kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Vi erbjuder även privat konsultation, utredning och behandling för barn och vuxna.
I rollen som medicinsk sekreterare leder du vårdplanering och koordinering för bokningar till våra psykologer, läkare, psykoterapeuter och sjuksköterskor. Du ansvarar för det administrativa arbetet (vårdbegäran, remisser, och journalföring i vårt journalsystem WebDoc) är och ser till att våra patienter får ett personligt bemötande i telefon, mail och i vårt digitalaVårdrum. Du arbetar i nära samarbete med vår mottagning i Borås och deltar i våra operativa personalmöten med hela vårt team av medarbetare.
Startdatum: Omgående
Tjänstgöringsgrad: 100%
Arbetstider: dagtid 8-17
Journalsystem: WebDoc

Om dig
Du värdesätter omväxling och att få vara navet i en progressiv vårdgivare i tillväxt som också är en engagerad kunskapsspridare i samhället och i media. Du vill ge alla patienter ett personligt bemötande, trygghet och mervärde i sina besök hos oss, och du vill vara en del i att skapa och ansvara för en välorganiserad och välkomnande mottagning. Du har ett genuint intresse för människor och är van vid digitala arbetssätt och journalföring. Du trivs med att ha varierade arbetsuppgifter med patientkontakt, bokning, telefonbemanning och administrativa receptionistsysslor. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet WebDoc. Du är strukturerad, ansvarsfull, initiativtagande och relationsbyggande, och du bidrar till ett gott arbetsklimat.
Om anställningen
Placeringsort: i nya lokaler i anslutning till Mörby centrum, Danderyd
Tillträde: omgående
Lön: enligt överenskommelse
Anställningsform: heltid med provanställning

Vi erbjuder
möjlighet att påverka din roll och att vara del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i Sverige
engagerad arbetsgivare med stark medial närvaro
friskvårdsbidrag

Välkommen med din ansökan senast 24 april!
Intervjuer sker löpande.
Skicka in din ansökan, CV och personligt brev, till: [email protected]
Vid frågor, kontakta Verksamhetschef: David Jamshidi, [email protected] Visa mindre

Närakut Danderyd söker medicinsk sekreterarare

Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag? Då är detta ett jobb för dig!!! Närakut Danderyd söker medicinsk sekreterare som vill vara med och arbeta med oss. Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte kan anstå men som inte har behov av akutsjukhusets resurser, Våra öppettider är 8-22 med tillgång till röntgen årets alla dagar. Mottagningen har drop-in där patienterna först träff... Visa mer
Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag? Då är detta ett jobb för dig!!!

Närakut Danderyd söker medicinsk sekreterare som vill vara med och arbeta med oss.

Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte kan anstå men som inte har behov av akutsjukhusets resurser, Våra öppettider är 8-22 med tillgång till röntgen årets alla dagar. Mottagningen har drop-in där patienterna först träffar en sjuksköterska för bedömning. Varje arbetspass bemannas av en ledningsläkare samt en ledningssjuksköterska som i samråd leder och fördelar arbetet på mottagningen.

Arbetsuppgifter:
Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av verksamhetens arbetslag. Du arbetar kontorstid mestadels med journalskrivning, remisshantering och polisärenden.

Kvalifikationer:
Du har en utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt engelska i tal. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Personliga egenskaper:
Som person är du noggrann, strukturerad, har känsla för service och god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Jobba hos oss i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Danderyds vårdcentral

Vill Du arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare i en öppen och vänlig atmosfär? Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats på Danderyds vårdcentral i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen. Vårdenheten består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och därtill är vi en akademisk vårdcentral. Detta ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten och hjälpas åt i tänke... Visa mer
Vill Du arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare i en öppen och vänlig atmosfär?
Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats på Danderyds vårdcentral i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen.

Vårdenheten består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och därtill är vi en akademisk vårdcentral. Detta ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten och hjälpas åt i tänket. Alla fem enheter ligger under samma tak och på samma plan i nyligen renoverade lokaler. Inalles är vi 60 personer som arbetar på Danderyd vårdenhet och vi ser fram emot att få dig som kollega.
Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare inom primärvård. Du kommer att dels skriva journaler (vi arbetar i Take Care) ,vara ansiktet utåt och arbeta i vår reception där du tar emot patienter. Boka och registrera dem i vårt kassasystem och vara dem behjälpliga.
Förutom sedvanligt medicinskt sekreterararbete kommer du även att ha ansvarsuppgifter såsom lokal systemadministratör, telefoni ansvar, schemaläggning i Take Care, kontobeställningar, ta hand om studenter, förrådsbeställningar. Ansvaret delas tillsammans med annan medicinsk sekreterare.

Kvalifikationer
Du har utbildning som medicinsk sekreterare och erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande. Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom SLL. Du behöver god datavana för dina arbetsuppgifter. Meriterande om du erfarenhet av arbete som systemadministratör.

Personliga egenskaper:
Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann, kan prioritera bland arbetsuppgifter, flexibel och prestigelös samt har god samarbetsförmåga. Du behöver kunna hantera ett bitvis högt arbetstempo och kontakt med patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, hel-/deltid
Arbetstid måndag-fredag, dagtid.
 

Välkommen med Din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Administrativ chef till Medicinsk Specialistvård på Danderyds sjukhus

Tycker du att det är stimulerande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen inom Medicinsk Specialistvård? Då är detta jobbet för dig! Vi söker nu en administrativ chef för verksamhetens övergripande administration och medicinska sekreterare. Vårt anställningserbjudande I verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård på Danderyds Sjukhus AB ingår njurmedicin, hudmottagning, endokrinologi, gastroenterologi, reumatologi ... Visa mer
Tycker du att det är stimulerande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen inom Medicinsk Specialistvård? Då är detta jobbet för dig!

Vi söker nu en administrativ chef för verksamhetens övergripande administration och medicinska sekreterare.

Vårt anställningserbjudande

I verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård på Danderyds Sjukhus AB ingår njurmedicin, hudmottagning, endokrinologi, gastroenterologi, reumatologi och Diagnostiskt centrum. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande arbete inom ett verksamhetsområde som består av flera olika specialiteter! Din roll som chef kombinerar du med administrativa uppdrag på övergripande verksamhetsnivå.

Vi har ett nära samarbete över enhetsgränserna inom VO Medicinsk Specialistvård och vi ser att du som söker är en person som vill vara med och utveckla såväl samarbete som den administrativa funktionen vidare.

Danderyds sjukhus har ett väl etablerat ledarskapsprogram som anpassas efter dina behov av utveckling och stöd. Som nyanställd chef ingår du i sjukhusets introduktionsprogram för chefer.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att leda en grupp på 17 medarbetare där majoriteten är medicinska sekreterare vars dagliga arbetsuppgifter till stor del består av utskrift av patientdokumentation i TakeCare samt diagnos- och åtgärdsregistrering och diverse administrativa uppdrag anpassat till respektive verksamhetsbehov. Du har ett helhetsansvar för gruppen och rollen innehåller sedvanliga arbetsuppgifter som chef, som tex medarbetar- och lönesamtal, rehabilitering och rekrytering. Du kommer att ha budgetansvaret för enheten samt ansvaret för att utveckla enheten i linje med verksamhetens mål.

Utöver ledarskapet kommer du även själv att fungera som ett verksamhetsövergripande administrativt stöd med administrativa och operativa uppdrag som kan variera över tid. Det kan tex röra sig om att delta i eller själv leda projekt inom verksamheten, hantera rutiner och riktlinjer, ta fram presentationsmaterial och statistik samt koordinera arbete inom tex informationssäkerhet, dataskydd och miljö.

Du sitter i ledningsgruppen för VO Medicinsk Specialistvård och rapporterar direkt till verksamhetschefen och har ett nära samarbete med de andra sex enhetscheferna inom verksamhetsområdet.

Kvalifikationer

Du har en administrativ högskoleutbildning, tex som medicinsk sekreterare. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och i Office-paketet. Om du har kunskaper i dokumenthanteringssystemet Edit, journalsystemet TakeCare, Stödet, Raindance och QlikView är det meriterande, men inget krav. Vi ser att det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom akutsjukvården och tidigare ledarskapserfarenhet.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll bör du ha en stark drivkraft i att ständigt vilja utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Du är en van administratör som inte är rädd för att pröva nya idéer och angreppssätt för att nå resultat. Du har en god kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta och kommunicera inom och mellan team. Du har en personlig mognad och en inre trygghet som gör att du inte räds att ta tag i konflikter eller problem som uppstår. Vidare söker vi dig som har en förmåga att leda, inspirera och motivera andra. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.  

Övrigt

Tillsvidare, heltid.
Omgående start eller enligt överenskommelse.

Danderyds sjukhus tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i den egna professionen.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4300 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. https://www.ds.se/Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Danderyd

Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård. Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagning... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård.

Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagningsområde innefattar kommunerna Danderyd, Lidingö, Vallentuna och Vaxholm. Det finns ca 30 000 barn och ungdomar inom området.

Vår mottagning erbjuder ett brett och varierat vårdutbud innefattande flertalet inom barn- och ungdomspsykiatrin förekommande behandlingsmetoder. På mottagningen arbetar ett fyrtiotal medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut samt administratörer. Vi är en stabil, välorganiserad mottagning med ett gott arbetsklimat och bra stämning i personalgruppen. Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling. Mottagningen är HBTQ-certifierad.Arbetsuppgifter 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av administrativt stöd till vårdpersonal, såsom journalskrivning efter diktat, bokning av besök, receptionsarbete samt svara på inkommande samtal till mottagningen.Kvalifikationer

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatri, erfarenhet av journalsystemet TakeCare, arbetat i Heroma, samt receptionsarbete.Personliga egenskaper

Som person har du förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du är serviceinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling och tjänstepension. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).Övrig information 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.Vi ser fram emot din ansökan!Om oss

BUP Danderyd är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Neonatalen, Danderyd

Vårdadministration inom Tema Barn vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika medicinska enheter. Inom vårdadministration ingår cirka 100 medicinska sekreterare och administratörer och verksamheten leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer. Den medicinska enheten Neonatologi bedriver verksamhet på tre sjukhus - i Danderyd, Huddinge  och Solna. Här vårdas varje år ... Visa mer
Vårdadministration inom Tema Barn vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika medicinska enheter.

Inom vårdadministration ingår cirka 100 medicinska sekreterare och administratörer och verksamheten leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer.

Den medicinska enheten Neonatologi bedriver verksamhet på tre sjukhus - i Danderyd, Huddinge  och Solna. Här vårdas varje år cirka 2600 sjuka nyfödda och för tidigt födda barn. Dessutom tas cirka 200 utomläns-/utlandspatienter emot för högspecialiserad vård.

Neonatalen vid Karolinska Universitetssjukhuset utgör Nordens största regioncentrum för nyfödda barn och deras familjer. Neonatalen ansvarar för den högspecialiserade vården av för tidigt födda barn, respiratorvård samt kylbehandling och utgör en nationell resurs inom neonatal barnkirurgi, njur- och leversjukdomar, hjärnskador och medfödda ämnesomsättningsfel. Vi söker nu en  medicinsk sekreterare till Neonatalen i Danderyd.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra medicinska sekreterare och andra yrkeskategorier inom verksamheten.

Som anställd hos oss erbjuds du individuell kompetensutveckling och flextid. Vi förespråkar  friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym.

Om tjänsten
I rollen som medicinsk sekreterare kommer du att ansvara för den dagliga administrationen tillsammans med dina kollegor i Solna, Huddinge och Danderyd. I arbetsuppgifterna ingår bland annat journalskrivning inom både öppen- och slutenvården i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, faktureringar och andra sedvanliga administrativa uppgifter.

Arbetstiden är förlagd under dagtid, måndag till fredag, med placering i Danderyd.

Vi söker
Vi söker dig som är erfaren och trygg i din roll. Du tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Tjänsten ställer krav på stor flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper.

Kvalifikationer
Krav:

- Utbildad medicinsk sekreterare.
- Emendor eller annan relevant utbildning i DRG.
- Flera års erfarenhet av DRG i såväl öppen- som slutenvård.
- Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att söka redan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- UtbildningsbevisLäs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt

samarbete.

 


"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."http://www.sll.se/ Visa mindre

Vi söker en Medicinsk sekreterare

Nu söker vi på SMART Psykiatri dig som är medicinsk sekreterare till vår mottagning i Mörby, Danderyd. Om tjänsten Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och som vill vara en del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i Sverige. Vi gör breda utredningar av adhd, autism och intellektuella variationer, och andra psykiatriska tillstånd som till exempel ångest, depression, ätstörningar, social fobi och tvångssyndrom. Vi följer nationella riktlin... Visa mer
Nu söker vi på SMART Psykiatri dig som är medicinsk sekreterare till vår mottagning i Mörby, Danderyd.
Om tjänsten
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och som vill vara en del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i Sverige. Vi gör breda utredningar av adhd, autism och intellektuella variationer, och andra psykiatriska tillstånd som till exempel ångest, depression, ätstörningar, social fobi och tvångssyndrom. Vi följer nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling, och skräddarsyr våra utredningar utifrån de individuella frågeställningarna.
På SMART Psykiatri arbetar vi tillsammans med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri, socialtjänst och kriminalvård i flera regioner. Vi gör utredningar och bedömningar på våra olika mottagningar och kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Vi erbjuder även privat konsultation, utredning och behandling för barn och vuxna.
I rollen som medicinsk sekreterare leder du vårdplanering och koordinering för bokningar till våra psykologer, läkare, psykoterapeuter och sjuksköterskor. Du ansvarar för det administrativa arbetet (vårdbegäran, remisser, och journalföring i vårt journalsystem WebDoc) och ser till att våra patienter får ett personligt bemötande i telefon, mail och i vårt digitala Vårdrum. Du arbetar i nära samarbete med vår mottagning i Borås och deltar i våra operativa personalmöten med hela vårt team av medarbetare.
Om dig
Du värdesätter omväxling och att få vara navet i en progressiv digifysisk vårdgivare i tillväxt som också är en engagerad kunskapsspridare i samhället och i media. Du vill ge alla patienter ett personligt bemötande, trygghet och mervärde i sina besök hos oss, och du vill vara en del i att skapa och ansvara för en välorganiserad och välkomnande mottagning. Du har ett genuint intresse för människor och är van vid digitala arbetssätt och journalföring. Du trivs med att ha varierade arbetsuppgifter med patientkontakt, bokning, telefonbemanning och administrativa receptionistsysslor. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet WebDoc. Du är strukturerad, ansvarsfull, initiativtagande och relationsbyggande, och du bidrar till ett gott arbetsklimat.
Om anställningen
· Placeringsort: Mörby, Danderyd
· Tillträde: omgående
· Lön: enligt överenskommelse
· Anställningsform: heltid med provanställning
Vi erbjuder
· möjlighet att påverka din roll och att vara del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i Sverige
· engagerad arbetsgivare med stark medial närvaro
· friskvårdsbidrag
Hos har vi en dynamisk arbetsmiljö. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på SMART Psykiatri arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med medarbetare, patienter, anhöriga och samarbetspartners. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare och en trygg och modern vårdgivare för våra patienter. Vi vill ligga i framkant för evidensbaserade insatser, forskning och kunskap kring neuropsykiatriska diagnoser.
Välkommen med din ansökan senast 18 februari!
Skicka in din ansökan till: [email protected]
Vid frågor, kontakta Verksamhetschef: David Jamshidi, [email protected] Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Neonatalen, Danderyd

Vårdadministration inom Tema Barn vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika medicinska enheter. Inom vårdadministration ingår cirka 100 medicinska sekreterare och administratörer och verksamheten leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer. Den medicinska enheten Neonatologi bedriver verksamhet på tre sjukhus - i Danderyd, Huddinge och Solna. Här vårdas varje år c... Visa mer
Vårdadministration inom Tema Barn vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika medicinska enheter.

Inom vårdadministration ingår cirka 100 medicinska sekreterare och administratörer och verksamheten leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer.

Den medicinska enheten Neonatologi bedriver verksamhet på tre sjukhus - i Danderyd, Huddinge och Solna. Här vårdas varje år cirka 2600 sjuka nyfödda och för tidigt födda barn. Dessutom tas cirka 200 utomläns-/utlandspatienter emot för högspecialiserad vård.

Neonatalen vid Karolinska Universitetssjukhuset utgör Nordens största regioncentrum för nyfödda barn och deras familjer. Neonatalen ansvarar för den högspecialiserade vården av för tidigt födda barn, respiratorvård samt kylbehandling och utgör en nationell resurs inom neonatal barnkirurgi, njur- och leversjukdomar, hjärnskador och medfödda ämnesomsättningsfel. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till Neonatalen i Danderyd.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra medicinska sekreterare och andra yrkeskategorier inom verksamheten. 

Som anställd hos oss erbjuds du individuell kompetensutveckling och flextid. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym.

Om tjänsten
I rollen som medicinsk sekreterare kommer du att ansvara för den dagliga administrationen tillsammans med dina kollegor i Solna, Huddinge och Danderyd. I arbetsuppgifterna ingår bland annat journalskrivning inom både öppen- och slutenvården i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, faktureringar och andra sedvanliga administrativa uppgifter. 

Arbetstiden är förlagd under dagtid, måndag till fredag, med placering i Danderyd.

Vi söker
Vi söker dig som är erfaren och trygg i din roll. Du tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Tjänsten ställer krav på stor flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper.

Kvalifikationer
Krav:

- Utbildad medicinsk sekreterare
- Emendor eller annan relevant utbildning i DRG
- Flera års erfarenhet av DRG i såväl öppen- som slutenvård
- Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att söka redan idag!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt

samarbete.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Vårdadministratör till uppdrag omgående i Stockholm.

Skräddarsy ditt jobb! Hos oss på Centric Care hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb oavsett om det gäller arbete nära eller långt håll, korta som långa uppdrag. Trygga villkor och bra lön ingår! Bemanning behöver inte vara krångligt. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer! OM UPPDRAGET Vi söker nu dig med bakgrund som medicinsk sekreterare eller undersköterska till ett uppdrag hos en privat kund i norra Stockholm där behov finns från omgående till oc... Visa mer
Skräddarsy ditt jobb! Hos oss på Centric Care hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb oavsett om det gäller arbete nära eller långt håll, korta som långa uppdrag. Trygga villkor och bra lön ingår! Bemanning behöver inte vara krångligt. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

OM UPPDRAGET
Vi söker nu dig med bakgrund som medicinsk sekreterare eller undersköterska till ett uppdrag hos en privat kund i norra Stockholm där behov finns från omgående till och med den sista januari. 
Kunden behöver en konsult som har vana av reception, skanna journaler, boka in patienter, svara i telefon och visa patienterna rätt när de kommer. Du kommer också vara klinikens ansikte utåt då du kommer att vara den som de pratar med i telefon och som de först möter i receptionen varför det är viktigt att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och van att prioritera. 

Arbetstiden är vardagar kl. 8.00 – 17.00 (ej röda dagar).

Kunden utreder och behandlar neuropsykiatriska och allmänpsykiatriska tillstånd hos barn och vuxna via avtal och för privatbetalande, via fysiska och digitala besök. 

Låter det som ett uppdrag för dig,  maila så berättar jag mer!
 

DIN PROFIL
Utbildning som Undersköterska eller vårdadministratör med erfarenhet av receptionsarbete. Förmåga att prioritera och vara lösningsorienterad för att på bästa sätt tillgodose kundernas behov av information och hjälp.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete som koordinator. Bokningssystem Webdoc.


ATT JOBBA SOM KONSULT

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar inom bemanning? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen.. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Danderyd

Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård. Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagning... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård.

Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagningsområde innefattar kommunerna Danderyd, Lidingö, Vallentuna och Vaxholm. Det finns ca 30 000 barn och ungdomar inom området.

Vår mottagning erbjuder ett brett och varierat vårdutbud innefattande flertalet inom barn- och ungdomspsykiatrin förekommande behandlingsmetoder. På mottagningen arbetar ett fyrtiotal medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut samt administratörer. Vi är en stabil, välorganiserad mottagning med ett gott arbetsklimat och bra stämning i personalgruppen. Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling. Mottagningen är HBTQ-certifierad.Arbetsuppgifter 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av administrativt stöd till vårdpersonal, såsom journalskrivning efter diktat, bokning av besök, receptionsarbete samt svara på inkommande samtal till mottagningen.Kvalifikationer

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatri, erfarenhet av journalsystemet TakeCare, arbetat i Heroma, samt receptionsarbete.Personliga egenskaper

Som person har du förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du är serviceinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling och tjänstepension. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).Övrig information 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.Vi ser fram emot din ansökan!Om oss

BUP Danderyd är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare Logopedkliniken Danderyds sjukhus)

Är du en medicinsk sekreterare eller vårdadministratör med intresse av att utvecklas? Gillar du omväxling och att samarbeta för att nå mål? Då passar du i Logopedklinikens administrationsteam! Vårt anställningserbjudande Tillsvidareanställning 100%. Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider är måndag till fredag, 07:00-16:00.   Arbetsbeskrivning En av våra teammedlemmar har påbörjat en ny utbildning och samtidigt planer... Visa mer
Är du en medicinsk sekreterare eller vårdadministratör med intresse av att utvecklas? Gillar du omväxling och att samarbeta för att nå mål? Då passar du i Logopedklinikens administrationsteam!

Vårt anställningserbjudande
Tillsvidareanställning 100%.

Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider är måndag till fredag, 07:00-16:00.  

Arbetsbeskrivning
En av våra teammedlemmar har påbörjat en ny utbildning och samtidigt planerar vår klinikassistent att minska sin arbetstid. Därför söker vi en person som skall ingå i det administrativa teamet men också ta över en del uppgifter från klinikassistenten.

Det administrativa teamet fungerar som ”spindeln i nätet” för hela kliniken. Du kommer vara med och sköta sedvanliga administrativa arbetsuppgifter. I dessa ingår bland annat arbete i reception, svara i telefon, remisshantering och bokning av patienter, vara behjälplig vid frågor samt av- och ombokning av tider.

På Oralmotoriskt centrum genomför foniatrer och logopeder fiberendoskopiska undersökningar för att undersöka sväljförmågan hos både barn och vuxna. Vid dessa undersökningar kommer du att assistera genom att förbereda testmåltider, hjälpa till att mata patienterna under besöken och sköta efterarbetet. Vid hög belastning kommer du också att skriva diktat från foniatermottagningen, något som kräver att du är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör.

En arbetsuppgift som inte ingår i det administrativa teamets arbetsbeskrivning, men som vi önskar att du tar över från klinikassistenten, är uppdatering och arbete med klinikens externa hemsida och intranätet. För detta krävs god språklig förmåga.

Vidare är det viktigt att du klarar att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i en grupp av medicinska sekreterare och administratörer där samarbetsförmåga är en förutsättning för att smidigt kunna hantera arbetet. Tjänsten bjuder på mycket varierande arbetsuppgifter som är viktiga för att verksamheten ska fungera på daglig basis. Din närvaro är därför extra viktig!
 
Kvalifikationer
Medicinsk sekreterare eller Vårdadministratör med minst 2 års erfarenhet av att arbeta med administration inom sjukvården. Har du dessutom vana från sjukvårdande arbete som till exempel undersköterska är det värdefullt.

Personliga egenskaper
Det är viktigt för oss att våra patienter får bästa möjliga service och bemötande, vi tror därför att du har en mycket hög servicekänsla, är positiv och trivs bra i kontakten med människor. Du har lätt för att samarbeta med andra, du har en hög arbetskapacitet och är självgående. Då du sköter flera olika uppgifter är det viktigt att du har en mycket god förmåga att arbeta flexibelt och att du kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har lätt för att se vad som behöver göras och räds inte att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Övrigt
Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan
Information om tjänsten lämnas av enhetschef Åsa Hallgren, tel. 08 – 123 579 36
Sista ansökningsdatum: 2021-11-19

Välkommen med din ansökan!

 Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/Om verksamheten

Logopedkliniken utreder och behandlar barn och vuxna med ät- och sväljningssvårigheter, tal-, språk- och röstproblem samt läs-, skriv- och räknesvårigheter. Vi bedriver specialiserad öppenvårds- och primärvårdslogopedi samt konsulterande logopedi mot slutenvården på Danderyds sjukhus och Södersjukhuset. Vi arbetar inom ramen för vårdval Stockholm, sjukhusavtal, språkförskole- och skolavtal. Förutom huvudmottagningen på Danderyds sjukhus har Logopedkliniken ytterligare åtta mottagningar i närliggande kommuner.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Vårdkoordinator till avdelning 76, Danderyds sjukhus

Är du en driven och kompetent sjuksköterska som trivs i en koordinerade roll med högt tempo? Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team som präglas av kompetens, gemenskap och omtanke!   Vårt anställningserbjudande En möjlighet att vara del av ett härligt team som värdesätter gemenskap, samarbete och som trivs att jobba tillsammans!   Arbetsbeskrivning Som koordinator är du enhetens nav. Du har god kontroll på in- och utflödet av patie... Visa mer
Är du en driven och kompetent sjuksköterska som trivs i en koordinerade roll med högt tempo? Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team som präglas av kompetens, gemenskap och omtanke!

 

Vårt anställningserbjudande


En möjlighet att vara del av ett härligt team som värdesätter gemenskap, samarbete och som trivs att jobba tillsammans!

 

Arbetsbeskrivning

Som koordinator är du enhetens nav.

Du har god kontroll på in- och utflödet av patienter. Koordinatorn är också en central funktion i planerandet av patientens utskrivningsprocess. Koordinatorn tillser även att patienterna kommer i väg på behandlingar och undersökningar varför det är av stor vikt att kunna rita om kartan genom att ta egna initiativ och planera arbetet på enheten. Du ansvarar för avdelningstelefonen och dirigerar samtal vidare. Du bokar transporter och utför diverse arbetsuppgifter som avlastar sjuksköterskorna på avdelningen.
I tjänsten ingår även att vara extraresurs som sjuksköterska i det kliniska arbetet på avdelningen.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst 2-års erfarenhet inom akutsjukvården. Tidigare erfarenhet som koordinator eller liknande uppdrag är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en mycket god organiseringsförmåga, en uttalad god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med kollegor både externt och internt. Du är kommunikativ och diplomatisk samtidigt som du inte räds för att fatta egna beslut och har förmågan att prioritera. Som person är du ödmjuk och positiv och vågar ta egna initiativ. Funktionen kräver stor flexibilitet och god förmåga att kunna planera, strukturera och hitta bra lösningar. Det är också viktigt att kunna göra självständiga bedömningar av aktuellt vårdbehov och att vara både lyhörd och tydlig.

Vi ser att du är en strukturerad och organiserad person. Du har en naturlig förmåga att samverka och kommunicera på alla nivåer. Du är lugn, lyhörd och stabil samt agerar på ett sätt som skapar förtroende. Du kan entusiasmera och verka för en god arbetsmiljö, samt värdesätter patientsäkerhet. Vi önskar även att du är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  

 

Övrigt

- Tillsvidare, 40h/v
- Friskvård 3000 kr/år
- Tillgång till personalgymmet Lyftet på sjukhuset
- Fri sjukvård upp till högkostnadskort
- Kvarstannandebonus

 
Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Reumatologkliniken, Danderyds sjukhus

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen på Reumatologkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!   Vårt anställningserbjudande Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom Verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård med placering i första hand på reumatologmottagningen. Inom enheten arbetar i dag 17 medicinska sekreterare. Tillsammans har v... Visa mer
Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen på Reumatologkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!

 

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom Verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård med placering i första hand på reumatologmottagningen.

Inom enheten arbetar i dag 17 medicinska sekreterare. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisa arbetsplatsträffar. 

Välkommen till en dynamisk grupp med stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag till fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag. 

 

Arbetsbeskrivning

Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med övrig personal på mottagningen. Tillsammans med kollegor ansvarar du för det administrativa flödet inom reumatologkliniken. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare inom öppenvård. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Vi arbetar även över gränserna inom VO Medicinsk specialistvård vilket innebär att vi vid behov fördelar resurser till de mottagningar/avdelningar där behovet för stunden är störst. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov.

 

Kvalifikationer

Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos och åtgärdsklassificering är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringar och för att trivas i rollen är du trygg och självgående.

Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning med start enigt överenskommelse.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Danderyd

Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård. Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagning... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Danderyd söker en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen ser till att patienterna får bästa tänkbara vård.

Barn och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen (BUP) i Danderyd har i uppdrag att erbjuda barn och ungdomar i åldern 0-17 år tillgång till psykiatrisk vård och behandling på specialistnivå. Mottagningens geografiska upptagningsområde innefattar kommunerna Danderyd, Lidingö, Vallentuna och Vaxholm. Det finns ca 30 000 barn och ungdomar inom området.

Vår mottagning erbjuder ett brett och varierat vårdutbud innefattande flertalet inom barn- och ungdomspsykiatrin förekommande behandlingsmetoder. På mottagningen arbetar ett fyrtiotal medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut samt administratörer. Vi är en stabil, välorganiserad mottagning med ett gott arbetsklimat och bra stämning i personalgruppen. Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling. Mottagningen är HBTQ-certifierad.

 

Arbetsuppgifter 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av administrativt stöd till vårdpersonal, såsom journalskrivning efter diktat, bokning av besök, receptionsarbete samt svara på inkommande samtal till mottagningen.

 

Kvalifikationer

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav, liksom kunskaper i svenska motsvararande nivå C1. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatri, erfarenhet av journalsystemet TakeCare, arbetat i Heroma, samt receptionsarbete.

 

Personliga egenskaper

Som person har du förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du är serviceinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling och tjänstepension. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

 

Övrig information 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Danderyd är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Medicinsk Sekreterare Logopedkliniken Danderyds sjukhus)

Är du en servicekunnig och flexibel person med god administrativ förmåga som trivs som "spindel i nätet"? Då passar du i vårt administrationsteam!  Vårt anställningserbjudande Vikariat t o m 2022-12-31, eventuellt möjlighet till förlängning, 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider är måndag till fredag, 07:00-16:00.  Arbetsbeskrivning Sedvanliga arbetsuppgifter i reception, så som att exempelvis ta emot patienter, svara i telefon och va... Visa mer
Är du en servicekunnig och flexibel person med god administrativ förmåga som trivs som "spindel i nätet"? Då passar du i vårt administrationsteam! 

Vårt anställningserbjudande

Vikariat t o m 2022-12-31, eventuellt möjlighet till förlängning, 100%.

Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider är måndag till fredag, 07:00-16:00. 

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter i reception, så som att exempelvis ta emot patienter, svara i telefon och vara behjälplig vid frågor och ombokningar av tider.

Kvalifikationer 

Medicinsk sekreterare med minst 2 års erfarenhet av att arbeta med administration inom sjukvården. 

Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm men som medicinsk sekreterare är man placerad på mottagningen på Danderyds sjukhus. Hos oss arbetar idag cirka 100 medarbetare, logopeder, administratörer/medicinsk sekreterare och dietist. Kliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. En av våra administratörer börjar nu en utbildning varför vi söker en vikarie för henne under 1,5 år.

Arbetet på Logopedkliniken bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Kliniken arbetar mot flera olika avtal som auktorisation inom vårdvalet och omställningsavtal som bland annat innefattar Oralmotoriskt Centrum, OMC, samt att kliniken bemannar sjukhusets slutenvård.  

Du kommer att få en viktig roll centralt på kliniken där du har kontakt med patienter, logopeder och läkare. Arbetet är delvis självständigt men du ingår i en grupp av medicinska sekreterare och administratörer och samarbetsförmåga är viktigt. På Oralmotoriskt centrum har vi foniatrer och logopeder som genomför fiberendoskopiska undersökningar för att bland annat undersöka sväljförmågan hos både barn- och vuxenpatienter. Vid dessa undersökningar kommer du ibland att assistera läkare och logopeder genom att förbereda testmåltider, hjälpa till att mata patienterna under besöken och sköta efterarbetet. I tjänsten ingår viss journalskrivning utifrån diktat. Du har varierande arbetsuppgifter som är viktiga för att verksamheten ska fungera på daglig basis. Din närvaro är därför viktig!

Personliga egenskaper

Det är viktigt för oss att våra patienter får bästa möjliga service och bemötande, vi tror därför att du har en mycket hög servicekänsla, är positiv och trivs bra i kontakten med människor. Du har lätt för att samarbeta med andra, du har en hög arbetskapacitet och är självgående. Då du sköter flera olika uppgifter parallellt så är det viktigt att du har en mycket god förmåga att arbeta flexibelt och att du kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har lätt för att kunna se vad som behövs göras och räds inte att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Övrigt

Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten så snart som möjligt. 

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Åsa Hallgren, tel. 08 – 123 579 36

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/Om verksamheten

Logopedkliniken utreder och behandlar barn och vuxna med ät- och sväljningssvårigheter, tal-, språk- och röstproblem samt läs-, skriv- och räknesvårigheter. Vi bedriver specialiserad öppenvårds- och primärvårdslogopedi samt konsulterande logopedi mot slutenvården på Danderyds sjukhus och Södersjukhuset. Vi arbetar inom ramen för vårdval Stockholm, sjukhusavtal, språkförskole- och skolavtal. Förutom huvudmottagningen på Danderyds sjukhus har Logopedkliniken ytterligare åtta mottagningar i närliggande kommuner.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Vikariat medicinsk sekreterare Huddinge sjukhus

Vårt anställningserbjudande Högspecialiserad smärtrehabilitering är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på både Danderyds sjukhus och på Huddinge sjukhusområde. Vår högspecialiserade verksamhet vilar på ”flera ben” – klinisk smärtrehabilitering, utbildning, utvärdering/forskning och innovation. I det kliniska arbetet är teamarbetet kärnan i vår verksamhet där teamens mål med rehabilitering... Visa mer
Vårt anställningserbjudande

Högspecialiserad smärtrehabilitering är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på både Danderyds sjukhus och på Huddinge sjukhusområde.

Vår högspecialiserade verksamhet vilar på ”flera ben” – klinisk smärtrehabilitering, utbildning, utvärdering/forskning och innovation.

I det kliniska arbetet är teamarbetet kärnan i vår verksamhet där teamens mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår verksamhet på Huddinge då ordinarie sekreterare ej kommer vara på plats det närmaste året.

 

Arbetsbeskrivning

Skriva journaldiktat, telefonkontakter med patienter, utskick av patientkallelser, bokningar av patienter, bokning av tolkar, registrering av patientformulär, posthantering m fl administrativa arbetsuppgifter i nära samarbete med behandlingsteamet.

Arbete i klinikgemensam kassa ingår också.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som i bästa fall har några års yrkeserfarenhet.

Din datorvana i Officepaketet är god och du hanterar journalsystemet Take Care.

Din förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift är god.

 

Personliga egenskaper

Som person är du stresstålig, flexibel, initiativtagande och har god samarbetsförmåga.

 
Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Danderyds vårdcentral

Vill Du arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare i en öppen och vänlig atmosfär?  Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats på Danderyds vårdcentral i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen.   Vårdenheten består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och därtill är vi en akademisk vårdcentral. Detta ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten. Gemensam mottagning d... Visa mer
Vill Du arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare i en öppen och vänlig atmosfär? 
Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats på Danderyds vårdcentral i Mörby Centrum, Danderyd, ca 15 min med T-bana från T-centralen.  
Vårdenheten består av fem olika enheter; HLM, Rehab, BVC, Barnläkarmottagning och därtill är vi en akademisk vårdcentral. Detta ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med och omkring patienten. Gemensam mottagning där HLM personal träffar patient tillsammans med Rehab personal är exempel på utmärkt samverkan mellan yrkeskategorier. Alla fem enheter ligger under samma tak och på samma plan i nyligen renoverade lokaler. Inalles är vi 50 personer som arbetar på Danderyd vårdenhet och vi ser fram emot att få dig som kollega.
Arbetsuppgifter 
Alla förekommande arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare inom primärvård. Du kommer att dels skriva journaler (vi arbetar i Take Care) ,vara ansiktet utåt och arbeta i vår reception där du tar emot patienter. Boka och registrera dem i vårt kassasystem och vara dem behjälpliga. 

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, mån-fredag

Kvalifikationer:
Du har utbildning som medicinsk sekreterare och erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande. Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket. Svenskkunskaper lägst C1nivå är ett krav inom SLL. Du behöver god datavana för dina arbetsuppgifter. Meriterande om du erfarenhet av arbete som systemadministratör. 

Personliga egenskaper: 
Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann, flexibel och prestigelös samt har god samarbetsförmåga. Du behöver kunna hantera ett bitvis högt arbetstempo och kontakt med patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrigt:
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Logopedkliniken söker dig som är medicinsk sekreterare, Danderyds Sjukhus

Arbetet på Logopedkliniken bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier och auskultationer. Kliniken arbetar mot flera olika avtal som auktorisation inom vårdvalet och omställningsavtal som bland annat innefattar Oralmotoriskt Centrum, OMC, samt att kliniken bemannar sjukhusets slutenvård.   En av våra administratör... Visa mer
Arbetet på Logopedkliniken bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier och auskultationer. Kliniken arbetar mot flera olika avtal som auktorisation inom vårdvalet och omställningsavtal som bland annat innefattar Oralmotoriskt Centrum, OMC, samt att kliniken bemannar sjukhusets slutenvård.  
En av våra administratörer börjar nu en utbildning varför vi söker en vikarie för henne under 1,5 år.

Arbetsuppgifter
Du kommer att få en viktig roll som spindeln i nätet där du har kontakt med patienter, logopeder och läkare. Du kommer att sköta sedvanliga arbetsuppgifter i reception, så som att exempelvis ta emot patienterna, svara i telefon och vara behjälplig vid frågor och ombokningar av tider. Arbetet är till stor del självständigt men du ingår i en grupp av medicinska sekreterare och administratörer.
På Oralmotoriskt centrum har vi foniatrer och logopeder som genomför fiberendoskopiska undersökningar för att bland annat undersöka sväljförmågan hos både barn- och vuxenpatienter. Vid dessa undersökningar assisterar administrativ personal läkare och logopeder genom att förbereda testmåltider, hjälpa till att mata patienterna under besöken och sköta efterarbetet. Denna tjänst bjuder på varierande arbetsuppgifter som är viktiga för att verksamheten ska fungera på daglig basis. Din närvaro är därför viktig!  

Kvalifikationer:
Medicinsk sekreterare med minst 2 års erfarenhet av att arbeta med administration inom sjukvården.

Personliga egenskaper:
Det är viktigt för oss att våra patienter får bästa möjliga service och bemötande, vi tror därför att du har en mycket hög servicekänsla, är positiv och trivs bra i kontakten med människor. Du har lätt för att samarbeta med andra, du har en hög arbetskapacitet och är självgående. Då du sköter flera olika uppgifter parallellt så är det viktigt att du har en mycket god förmåga att arbeta flexibelt och att du kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har lätt för att kunna se vad som behövs göras och räds inte att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
Vikariat t o m 2022-12-31, 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider är måndag till fredag, 07:00-16:00.  

Ansökan
Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss 
Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm men som medicinsk sekreterare är man placerad på mottagningen på Danderyds sjukhus. Hos oss arbetar idag cirka 100 medarbetare, logopeder, administratörer/medicinsk sekreterare och dietist. Kliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Visa mindre

Medicinsk sekreterare med intresse för IT

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB Vi erbjuder Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare och administratörer som annan vårdpersonal inom verksamheten. Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom s... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare och administratörer som annan vårdpersonal inom verksamheten.

Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Vi söker

Den medarbetare vi söker är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete. Ett intresse för IT är meriterande då vi har behov av en IT-intresserad medarbetare som kan ge enklare support på plats.

För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen och du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete.

Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.

Examen som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör är ett krav. Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt.

Erfarenhet av journalsystemet Take Care är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Kontinuerlig utveckling av arbetssätt och metoder är del av vår arbetsvardag.

Aleris Psykiatri Danderyd Unga vuxna

På vår mottagning finns möjligheter att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Mottagningen är organiserad i tre olika vårdteam.

• En allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till patienter mellan 18 och 25 år. Vi bedriver utredning, bedömning och behandling för ungdomar huvudsakligen boende i kommunerna Danderyd, Täby, Åkersberga, Vallentuna, Lidingö och Vaxholm.
• En neuropsykiatrisk specialistmottagning som genomför neuropsykiatriska utredningar av unga vuxna och vuxna patienter med komplexa frågeställningar och vårdbehov. Även viss behandling erbjuds i gruppformat.
• Ett specialistteam som erbjuder DBT (Dialektisk beteendeterapi) för vuxna patienter med emotionell instabilitet.

Mottagningen är belägen på sjukhusområdet i Danderyd i trevliga lokaler med god tillgänglighet.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning

• Tillträde: Enligt överenskommelse

• Individuell lönesättning

• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakti

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.

Sista ansökningsdag är 2021-09-20.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Louise Frödell, [email protected] eller på 0790719579. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet. Enheten utför försäkringsmedicinska utredningar inom Region Stockholm och Region Gotland på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet. Om oss På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologe... Visa mer
Vi söker nu en medicinsk sekreterare till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet.
Enheten utför försäkringsmedicinska utredningar inom Region Stockholm och Region Gotland på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet.

Om oss
På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologer där teamets arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum. I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utveckling och förbättringar för att nå ett så bra resultat som möjligt. Enheten har ett nystartat kvalitetsregister som möjliggör forskning och utvecklingsarbete.

Erbjudande och arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare/administratör har du en viktig roll kring att koordinera utredningsprocessen. Arbetet är både stimulerande och omväxlande, och du har ett tätt samarbete med övriga yrkeskategorier och enhetschef. Arbetsuppgifterna består av t.ex. hantera beställningar, tidsbokning, journalskrivning, externa kontakter främst med patienter och Försäkringskassan, posthantering, bokning av språktolk. Även andra arbetsuppgifter kring inköp, fakturering, mötesanteckningar, kvalitetsregister och verksamhetsuppföljning förekommer.

Din profil 
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från administrativt arbete, gärna inom hälso- och sjukvården. Du har goda kunskaper i svenska språket, behärskar Office-paketet väl samt har kunskaper om olika IT-system, framför allt Take Care, Heroma och/eller Raindance. Vi ser det som meriterande om du är utbildad medicinsk sekreterare.
Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter. Vi tror att du är ansvarstagande och strukturerad. Egenskaper vi värdesätter är samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet. Du är ofta den första kontakten med vår enhet, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande och hög serviceförmåga.

Övrigt 
Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna din ansökan redan idag! Visa mindre

Logopedkliniken söker dig som är administratör

Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm men som administratör är man placerad på mottagningen på Danderyds sjukhus. Hos oss arbetar idag cirka 100 medarbetare, logopeder, administratörer, foniatrer och dietist. Kliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Vi söker nu dig som vill jobba som administratör hos oss. Arbetet på Logopedkliniken bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk ut... Visa mer
Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm men som administratör är man placerad på mottagningen på Danderyds sjukhus. Hos oss arbetar idag cirka 100 medarbetare, logopeder, administratörer, foniatrer och dietist. Kliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Vi söker nu dig som vill jobba som administratör hos oss.

Arbetet på Logopedkliniken bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier och auskultationer. Kliniken arbetar mot flera olika avtal som auktorisation inom vårdvalet och omställningsavtal som bland annat innefattar Oralmotoriskt Centrum, OMC, samt att kliniken bemannar sjukhusets slutenvård.  

Arbetsuppgifter:
Du kommer att få en viktig roll som spindeln i nätet där du har kontakt med patienter, logopeder och läkare. Du kommer att sköta sedvanliga arbetsuppgifter i reception, så som att ta emot patienter, svara i telefon och vara behjälplig vid frågor och ombokning av tider. Arbetet är till stor del självständigt men du ingår i en grupp med undersköterska, medicinsk sekreterare och administratörer. Att skriva diktat kanförekomma i tjänsten, att ha vårdadministratörsutbildning är därför meriterande. På Oralmotoriskt centrum har vi foniatrer och logopeder som genomför fiberendoskopiska undersökningar för att bland annat undersöka sväljförmågan hos både barn- och vuxna patienter. Vid dessa undersökningar assisterar administratörer våra läkare och logopeder genom att förbereda testmåltid, hjälpa till med matningen vid undersökningen samt sköter sterilen. Denna tjänst bjuder på varierande arbetsuppgifter som är viktiga för att verksamheten ska fungera på daglig basis och din närvaro är därför viktig.

Anställningsform:
Tillsvidaretjänst 100%. Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider är måndag till fredag, 07:00-16:00.  

Kvalifikationer:
Administratör med minst 2 års erfarenhet av att arbeta med administration inom sjukvården och med journalsystemet Take Care. Det är meriterande om du har en vårdadministratör/medicinsk sekreterarutbildning i botten för att ibland kunna skriva diktat.

Personliga egenskaper:
Det är viktigt för oss att våra patienter får bästa möjliga service och bemötande, vi tror därför att du har en mycket hög servicekänsla, är positiv och trivs bra i kontakten med människor. Du har lätt för att samarbeta med andra, du har en hög arbetskapacitet och är självgående. Då du sköter flera olika uppgifter parallellt så är det viktigt att du har en mycket god förmåga att arbeta flexibelt och att du kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har lätt för att kunna se vad som behövs göras och räds inte att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Övrig information:
Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!
Information om tjänsten lämnas av Klinikchef Helén Norström, tel. 08 – 123 577 82
Sista ansökningsdatum: 2021-05-21

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare sökes till avd 80/84 Rehabiliteringsmedicinska U ...

Erbjudande och arbetsuppgifter Vanligt förekommande arbetsuppgifter för sekreterare på vår arbetsplats är följande: Skriva diktat, remissadministration, boka och kalla patienter, registrera patientformulär, svara i telefon, posthantering samt allmänt administrativt stöd till team och läkare. Som sekreterare förväntas du bidra i utvecklingen av verksamheten och de administrativa rutinerna för en välfungerande struktur. Vi arbetar i journalsystemet Take Car... Visa mer
Erbjudande och arbetsuppgifter
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för sekreterare på vår arbetsplats är följande: Skriva diktat, remissadministration, boka och kalla patienter, registrera patientformulär, svara i telefon, posthantering samt allmänt administrativt stöd till team och läkare. Som sekreterare förväntas du bidra i utvecklingen av verksamheten och de administrativa rutinerna för en välfungerande struktur. Vi arbetar i journalsystemet Take Care.

Din profil
Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och i Officepaketet. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och problemlösningsförmåga. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla. Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är lyhörd för att skapa en positiv stämning i din kontakt med patienter och arbetskamrater. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vikariat 20210816-20211231, heltid 100% måndag-fredag

Ansökan
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Reumatologkliniken

Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom Verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård med placering i första hand på reumatologmottagningen. Inom enheten arbetar i dag 17 medicinska sekreterare.Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisa arbetsplatsträffar.  Välkommen till en dynamisk grupp med högt till tak och ett stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag – fredag da... Visa mer
Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom Verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård med placering i första hand på reumatologmottagningen. Inom enheten arbetar i dag 17 medicinska sekreterare.Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisa arbetsplatsträffar. 
Välkommen till en dynamisk grupp med högt till tak och ett stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  
Arbetsuppgifter
Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med övrig personal på mottagningen. Tillsammans med kollegor ansvarar du för det administrativa flödet inom reumatologkliniken. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare inom öppenvård. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov.
Anställningsform
Anställning tillsvidare.
Kvalifikationer
Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos och åtgärdsklassificering är meriterande.
Personliga egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av utvecklingsarbeteoch för att trivas i rollen är du trygg och självgående.
Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation.
Frågor om tjänsten lämnas av
Ing-marie Åkerblom, chef medicinska sekreterare, 08-123 57475
Facklig kontaktperson:
Visions fackexpedition, 08-12357222
Övrig information
Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   
Sista ansökningsdatum: den 25 oktober 2020.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare på Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken

Vi söker en medicinsk sekreterare på Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken på Danderyds sjukhus AB. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat arbete med placering inom neurorehabilitering. Vanligt förekommande arbete för sekreterare på vår arbetsplats är följande: Skriva diktat, remissadministration, boka och kalla patienter, registrera patientformulär, svara i telefon, föra statistik samt allmänt administrativt stöd till team och läkare. Det k... Visa mer
Vi söker en medicinsk sekreterare på Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken på Danderyds sjukhus AB. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat arbete med placering inom neurorehabilitering.
Vanligt förekommande arbete för sekreterare på vår arbetsplats är följande:
Skriva diktat, remissadministration, boka och kalla patienter, registrera patientformulär, svara i telefon, föra statistik samt allmänt administrativt stöd till team och läkare. Det kan även förekomma kassa/receptionsarbete.  Som sekreterare förväntas du bidra i utvecklingen av verksamheten och de administrativa rutinerna för en välfungerande struktur . Vi arbetar i journalsystemet Take Care
Kvalifikationer
Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och i Officepaketet. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och problemlösningsförmåga. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla. Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är lyhörd för att skapa en positiv stämning i din kontakt med patienter och arbetskamrater. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Urval sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Vikariat - Medicinsk sekreterare till Neonatalen, Danderyd

Vårdadministration inom Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus - är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika medicinska enheter. Inom vårdadministration ingår det cirka 100 medicinska sekreterare och administratörer och den leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer. En av våra duktiga medarbetare kommer att vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie till Neonatalen i Danderyd. Varmt välkomme... Visa mer
Vårdadministration inom Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus - är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika medicinska enheter.
Inom vårdadministration ingår det cirka 100 medicinska sekreterare och administratörer och den leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer.
En av våra duktiga medarbetare kommer att vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie till Neonatalen i Danderyd. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi erbjuder
Den medicinska enheten Neonatologi bedriver verksamhet på tre sjukhus - i Danderyd, Huddinge och Solna. Här vårdas varje år cirka 2600 sjuka nyfödda och för tidigt födda barn. Dessutom tas cirka 200 utomläns-/utlandspatienter emot för högspecialiserad vård.
Neonatalen på Karolinska universitetssjukhuset utgör Nordens största regioncentrum för nyfödda barn och deras familjer. De ansvarar för den högspecialiserade vården av för tidigt födda barn, respiratorvård och kylbehandling. De utgör en nationell resurs inom neonatal barnkirurgi, njur- och leversjukdomar, hjärnskador och medfödda ämnesomsättningsfel.
Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med medicinska sekreterare och andra yrkeskategorier inom verksamheten.  
Vi kan erbjuda dig individuell kompetensutveckling och flextid. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym.

Om tjänsten
I rollen som medicinsk sekreterare kommer du att ansvara för den dagliga administrationen tillsammans med dina kollegor i Solna, Danderyd och i Huddinge. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat journalskrivning inom både öppen- och slutenvård i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, faktureringar och andra sedvanliga administrativa uppgifter.
Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag. Tjänsten är ett vikariat.

Vi söker
Vi söker dig som:
är trygg i dig själv. Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.
är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera.
samarbetar för att nå gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.
ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav:
Du är utbildad medicinsk sekreterare och har Emendor eller annan relevant utbildning i DRG.
Flera års erfarenhet av DRG i såväl öppen- som slutenvård.
Du är erfaren och trygg i din roll samt har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att sök redan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.
Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.
Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.
Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (CommissioAccreditation of Rehabilitation Facilities). Vi söker en medicinsk sekretera... Visa mer
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (CommissioAccreditation of Rehabilitation Facilities).
Vi söker en medicinsk sekreterare till rehabiliteringsmedicin inom öppen- och slutenvård!
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga uppgifter för medicinska sekreterare som journalskrivning, bokning avpatientbesök, telefonkontakter, remisshantering, tolkbeställning, sjukresor. Även andra administrativa uppgifter förekommer t ex hantering av hemsida på intranät, hantering av post m.m.
Kvalifikationer:
Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenskaspråket, medicinsk terminologi och även i Officepaketet.
Personliga egenskaper:
Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och problemlösningsförmåga.Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla. Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt är lyhörd för att skapa en positiv stämning i din kontakt med patienter och medarbetare. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är ett vikariat t.o.m. augusti 2021
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan såsnart som möjligt! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Närakut Danderyd

Närakut Danderyd söker medicinsk sekreterare  Stockholms läns sjukvårdsområde har i uppdrag att  driva sex närakuter i Stockholm. Målgruppen är personer i alla åldrar med akuta vårdbehov som inte är i behov av akutsjukhusets resurser. Våra öppettider är kl. 08.00 -22.00 alla dagar. Arbetsuppgifter: Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av mottagningens arbetslag. Du arbetar måndag till fredag mestadels med journalskrivning, remisshantering samt för... Visa mer
Närakut Danderyd söker medicinsk sekreterare 
Stockholms läns sjukvårdsområde har i uppdrag att  driva sex närakuter i Stockholm. Målgruppen är personer i alla åldrar med akuta vårdbehov som inte är i behov av akutsjukhusets resurser. Våra öppettider är kl. 08.00 -22.00 alla dagar.
Arbetsuppgifter:
Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av mottagningens arbetslag. Du arbetar måndag till fredag mestadels med journalskrivning, remisshantering samt försäkrings- och polisärenden.
Kvalifikationer:
Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt engelska i tal. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.
Personliga egenskaper:
Du är öppen för utveckling i arbetet, tycker om att ge service, är flexibel och van vid självständigt arbete. Du har gott omdöme och god samarbetsförmåga och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsform:
Måndag - fredag dagtid. Tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 
Övrigt:
Vi erbjuder bl. a friskvård, fri hälso- och sjukvård i upp till högkostnadsskyddet samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Hudkliniken

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varieradearbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen påHudkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig! Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom Verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård med placering i första hand på hudkliniken. Inom enheten arbetar i dag 17 medicinska sekreterare.Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisaarbetsplatsträffar. ... Visa mer
Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varieradearbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen påHudkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!
Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom Verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård med placering i första hand på hudkliniken. Inom enheten arbetar i dag 17 medicinska sekreterare.Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisaarbetsplatsträffar. 
Välkommen till en dynamisk grupp med högt till tak och ett stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  
Arbetsuppgifter
Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbetemed övrig personal på mottagningen. Tillsammans med en kollega ansvarar du för det administrativa flödet inom öppenvården på hudkliniken. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare inom öppenvård. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov.
Anställningsform
Vikariat under 6 månader med möjlighet till förlängning.
Kvalifikationer
Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos och åtgärdsklassificering är meriterande.
Personliga egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av utvecklingsarbete och för att trivas i rollen är du trygg och självgående.
Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med enöppen och bra kommunikation.
Övrig information
Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   
Sista ansökningsdatum: den 11 oktober 2020.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Logopedkliniken söker dig som är vårdadministratör/medicinsk sekreterare

Inom Logopedkliniken arbetar det i dagsläget ca 95 medarbetare. Logopedkliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Arbetet bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av klinikkonferenser, seminarier och andra kurser. Kliniken arbetar mot flera olika avtal som auktorisation inom vårdvalet, språkförskoleavtal och omställningsavtal som... Visa mer
Inom Logopedkliniken arbetar det i dagsläget ca 95 medarbetare. Logopedkliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Arbetet bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av klinikkonferenser, seminarier och andra kurser. Kliniken arbetar mot flera olika avtal som auktorisation inom vårdvalet, språkförskoleavtal och omställningsavtal som bland annat innefattar Oralmotoriskt Centrum, OMC samt att kliniken bemannar sjukhusets slutenvård.  
Arbetsuppgifter:  
Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att skriva diktat och assistera vid FUS (fiberendoskopiska undersökningar) som läkare och logopeder genomför. Att skiva diktat är ett krav för att komma ifråga för tjänsten. Du kan komma att behöva sköta sedvanliga arbetsuppgifter i reception, så som att exempelvis ta emot patienterna, svara i telefon och vara behjälplig vid frågor och ombokningar av tider. Arbetet är till stor del självständigt men du ingår i en administrativ grupp på sex personer. Tjänsten bjuder på varierande arbetsuppgifter som är viktiga för att verksamheten ska fungera på daglig basis. Din närvaro är viktig!  

Anställningsform:  
Vikariat 1 år.
Arbetstider är måndag till fredag, 07:00-16:00.  

Kvalifikationer:  
Vårdadministratör/medicinsk sekreterare med minst 2 års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av administration och reception inom sjukvården och erfarenhet av Take Care.

Personliga egenskaper:  
Det är viktigt för oss att våra patienter får bästa möjliga service och bemötande, vi tror därför att du har en mycket hög servicekänsla, är positiv och trivs bra i kontakten med människor. Du har lätt för att samarbeta med andra, du har en hög arbetskapacitet och är självgående. Då du sköter flera olika uppgifter parallellt så är det viktigt att du har en mycket god förmåga att arbeta flexibelt och att du kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har lätt för att kunna se vad som behövs göras och räds inte att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
Övrig information:
Information om tjänsten lämnas av: Enhetschef Sabina Alkass Yousef, tel: 08 – 123 590 19
Sista ansökningsdatum: 2020-06-14 Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Infektionskliniken

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierande arbetsuppgifter? Då är detta jobbet för dig! Vårt verksamhetsområde består av två självständiga kliniker; medicinkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på infektionskliniken. Inom den administrativa enheten arbetar tio medicinska sekreterare och en administratör med placeringar på respektive klinik och vi har ett gott... Visa mer
Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierande arbetsuppgifter? Då är detta jobbet för dig!
Vårt verksamhetsområde består av två självständiga kliniker; medicinkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på infektionskliniken.
Inom den administrativa enheten arbetar tio medicinska sekreterare och en administratör med placeringar på respektive klinik och vi har ett gott samarbete över klinikgränserna. Vi har månadsvisa arbetsplatsträffar och planeringsdagar tillsammans men deltar även i klinikens möten och planeringsdagar.
Välkommen till en dynamisk grupp med ett stort engagemang. I din roll som medicinsk sekreterare finns möjlighet till distansarbete. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  Arbetsuppgifter
Du ansvarar tillsammans med tre kollegor för det administrativa flödet inom infektionsklinikens mottagning samt de tre slutenvårdsavdelningarna. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom journalskrivning, diagnos- och åtgärdsklassificering, remiss och posthanteringen. Därutöver tillkommer andra administrativa arbetsuppgifter som att boka och kalla patienter, arbeta med kvalitetsregister och därför måste du trivas i en roll med varierande uppgifter. Kassaarbete och olika ansvarsområden kan förekomma. Du är även ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med övrig personal på mottagningen och avdelningarna.  Kvalifikationer
Dokumenterad medicinsk sekreterarutbildning är ett krav.  
Du har mycket goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket både i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat på ett akutsjukhus.
Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering, arbete med statistik och kvalitetsregister samt vana från journalsystemet TakeCare, är meriterande men inget krav.  
Personliga egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn för infektionskliniken. Du behöver vidare en mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i en expansiv verksamhet där flexibilitet och lösningsförmåga skattas högt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av förändringsarbete och för att trivas i rollen är du trygg och självgående. Du uppskattar att arbeta tillsammans med samtliga yrkeskategorier för att skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningsform
Tillsvidare med start enligt överenskommelseÖvrig information
Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att söka redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). Arbetsgruppen består av åt... Visa mer
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Arbetsgruppen består av åtta personer som har ett tätt samarbete och ett bra arbetsklimat. Nu söker vi en ny kollega för rollen som klinikövergripande administratör/chefsstöd, då en av oss går vidare till nya utmaningar.  
Arbetsuppgifter: 
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat arbete där du ger kvalificerat administrativt stöd och service till verksamheten. Anpassning av arbetsuppgifter och -metoder utifrån uppdragets förutsättningar och krav. Du kommer att ha en central roll i den klinikövergripande administrationen med ett brett kontaktnät såväl inom kliniken som på sjukhuset. Aktivt medverka i interna processer för planering, genomförande, utvärdering och förbättring av verksamheten.
Dina arbetsuppgifter kan innefatta övergripande planering, bokning, föra protokoll, webbadministration, fakturering, statistik inför verksamhetsuppföljningar, göra presentationsmaterial och assistera administrativt i ledningssystem, administrera olika aktiviteter som föreläsningar, nätverksmöten och kurser. 
Kvalifikationer: 
Medicinsk sekreterarutbildning är ett krav. Du har minst gymnasiekompetens och gärna annan administrativ utbildning, mycket goda kunskaper i svenska språket och i Office-paketet. Meriterande är kunskaper i dokumenthanteringssystemet Edit, journalsystemet TakeCare, vana av web-baserade program t ex 1177, EK, intranät. 
Personliga egenskaper: 
Den klinikövergripande administrationen utvecklas ständigt och tjänsten ställer höga krav på flexibilitet, problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga, varför du behöver vara trygg i att arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
Rekryteringen sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Infektionskliniken

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att bygga upp administrationen på infektionskliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig! Vårt verksamhetsområde består av tre självständiga kliniker; hudkliniken, reumatologkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på infektionskliniken. Inom den administrativa enheten arbet... Visa mer
Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att bygga upp administrationen på infektionskliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!
Vårt verksamhetsområde består av tre självständiga kliniker; hudkliniken, reumatologkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på infektionskliniken.
Inom den administrativa enheten arbetar tio medicinska sekreterare och en administratör med placeringar på respektive klinik och vi har ett gott samarbete över klinikgränserna. Vi har månadsvisa arbetsplatsträffar och planeringsdagar tillsammans men deltar även i klinikens möten och planeringsdagar.
Välkommen till en dynamisk grupp med ett stort engagemang. I din roll som medicinsk sekreterare finns möjlighet till distansarbete. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  Arbetsuppgifter
Du ansvarar tillsammans med tre kollegor för det administrativa flödet inom både öppen- och slutenvården på infektionskliniken. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom journalskrivning, diagnos- och åtgärdsklassificering, remiss och posthanteringen. Därutöver tillkommer andra administrativa arbetsuppgifter som att boka och kalla patienter, arbeta med kvalitetsregister och därför måste du trivas i en roll med varierande uppgifter. Kassaarbete och olika ansvarsområden kan förekomma. Du är även ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med övrig personal på mottagningen och avdelningarna.  Kvalifikationer
Dokumenterad medicinsk sekreterarutbildning är ett krav.  
Du har mycket goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket både i tal och skrift.
Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering, arbete med statistik och kvalitetsregister samt vana från journalsystemet TakeCare, är meriterande men inget krav.  Personliga egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn för infektionskliniken. Du behöver vidare en mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i en expansiv verksamhet där flexibilitet och lösningsförmåga skattas högt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av förändringsarbete och för att trivas i rollen är du trygg och självgående. Du uppskattar att arbeta tillsammans med samtliga yrkeskategorier för att skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningsform
Vikariat 6 månader med eventuell möjlighet till förlängningÖvrig information
Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att söka redan idag!
Sista ansökningsdatum: Söndag den 1 mars 2020.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Infektionskliniken

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att bygga upp administrationen på infektionskliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig! Vårt verksamhetsområde består av två självständiga kliniker; medicinkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på infektionskliniken. Inom den administrativa enheten arbetar tio medicinsk... Visa mer
Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att bygga upp administrationen på infektionskliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!
Vårt verksamhetsområde består av två självständiga kliniker; medicinkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på infektionskliniken.
Inom den administrativa enheten arbetar tio medicinska sekreterare och en administratör med placeringar på respektive klinik och vi har ett gott samarbete över klinikgränserna. Vi har månadsvisa arbetsplatsträffar och planeringsdagar tillsammans men deltar även i klinikens möten och planeringsdagar.
Välkommen till en dynamisk grupp med ett stort engagemang. I din roll som medicinsk sekreterare finns möjlighet till distansarbete. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  Arbetsuppgifter
Du ansvarar tillsammans med tre kollegor för det administrativa flödet inom infektionsklinikens mottagning samt de tre slutenvårdsavdelningarna. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom journalskrivning, diagnos- och åtgärdsklassificering, remiss och posthanteringen. Därutöver tillkommer andra administrativa arbetsuppgifter som att boka och kalla patienter, arbeta med kvalitetsregister och därför måste du trivas i en roll med varierande uppgifter. Kassaarbete och olika ansvarsområden kan förekomma. Du är även ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med övrig personal på mottagningen och avdelningarna.  Kvalifikationer
Dokumenterad medicinsk sekreterarutbildning är ett krav.  
Du har mycket goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket både i tal och skrift.
Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering, arbete med statistik och kvalitetsregister samt vana från journalsystemet TakeCare, är meriterande men inget krav.  Personliga egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn för infektionskliniken. Du behöver vidare en mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i en expansiv verksamhet där flexibilitet och lösningsförmåga skattas högt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av förändringsarbete och för att trivas i rollen är du trygg och självgående. Du uppskattar att arbeta tillsammans med samtliga yrkeskategorier för att skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningsform
Vikariat 6 månader med eventuell möjlighet till förlängningÖvrig information
Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att söka redan idag!
Sista ansökningsdatum: Tisdag den 25 februari 2020.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Infektionskliniken

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att bygga upp administrationen på infektionskliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig! Vårt verksamhetsområde består av två självständiga kliniker; medicinkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på infektionskliniken. Inom den administrativa enheten arbetar tio medicinsk... Visa mer
Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att bygga upp administrationen på infektionskliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!
Vårt verksamhetsområde består av två självständiga kliniker; medicinkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på infektionskliniken.
Inom den administrativa enheten arbetar tio medicinska sekreterare och en administratör med placeringar på respektive klinik och vi har ett gott samarbete över klinikgränserna. Vi har månadsvisa arbetsplatsträffar och planeringsdagar tillsammans men deltar även i klinikens möten och planeringsdagar.
Välkommen till en dynamisk grupp med ett stort engagemang. I din roll som medicinsk sekreterare finns möjlighet till distansarbete. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  Arbetsuppgifter
Du ansvarar tillsammans med tre kollegor för det administrativa flödet inom infektionsklinikens mottagning samt de tre slutenvårdsavdelningarna. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom journalskrivning, diagnos- och åtgärdsklassificering, remiss och posthanteringen. Därutöver tillkommer andra administrativa arbetsuppgifter som att boka och kalla patienter, arbeta med kvalitetsregister och därför måste du trivas i en roll med varierande uppgifter. Kassaarbete och olika ansvarsområden kan förekomma. Du är även ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med övrig personal på mottagningen och avdelningarna.  Kvalifikationer
Dokumenterad medicinsk sekreterarutbildning är ett krav.  
Du har mycket goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket både i tal och skrift.
Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering, arbete med statistik och kvalitetsregister samt vana från journalsystemet TakeCare, är meriterande men inget krav.  Personliga egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn för infektionskliniken. Du behöver vidare en mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i en expansiv verksamhet där flexibilitet och lösningsförmåga skattas högt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av förändringsarbete och för att trivas i rollen är du trygg och självgående. Du uppskattar att arbeta tillsammans med samtliga yrkeskategorier för att skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningsform
Vikariat 6 månader med eventuell möjlighet till förlängningÖvrig information
Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att söka redan idag!
Sista ansökningsdatum: Söndag den 1 mars 2020.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare, avd 151 Danderyds sjukhus

Om Praktikertjänst Psykiatri AB Om Praktikertjänst Psykiatri AB Praktikertjänst Psykiatri består av ett 20-tal enheter i Nordöstra Stockholm och Järvaområdet som innefattar öppenvårdsmottagningar, akutverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Praktikertjänst Psykiatri erbjuder patienten och dess närstående hög tillgänglighet och delaktighet, professionellt och personligt bemötande. Avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdeln... Visa mer
Om Praktikertjänst Psykiatri AB


Om Praktikertjänst Psykiatri AB
Praktikertjänst Psykiatri består av ett 20-tal enheter i Nordöstra Stockholm och Järvaområdet som innefattar öppenvårdsmottagningar, akutverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Praktikertjänst Psykiatri erbjuder patienten och dess närstående hög tillgänglighet och delaktighet, professionellt och personligt bemötande.

Avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning för heldygnsvård där patienter enbart vårdas enligt HSL. Det finns 16 vårdplatser och vi tar emot personer från 18 år och uppåt.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är omväxlande med journalskrivning, KVÅ-kodning för både slutenvård och öppenvård, administrativ service åt personalen samt sedvanliga uppgifter för medicinska sekreterare. Vi använder Take Care journalsystem.

Övrig information
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag med 50-75%.
Vi erbjuder flexibel arbetstid, generöst friskvårdsbidrag samt har fri sjukvård upp till högkostnadsskyddet.

I din ansökan önskar vi ett personligt brev, CV samt referenser.
Intervjuer kommer ske löpande så sök redan idag!

Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi bakgrundskontroller.

Kvalifikationer
Utbildning medicinsk sekreterare/läkarsekeretare/vårdaadministratör
Goda kunskaper i journalsystem Take Care

Personliga egenskaper
Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till kollegor och känner dig bekväm i patientkontakter. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på avdelningen. Du är flexibel, prestigelös och kan vid behov rycka in där det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Logopedkliniken söker dig som är vårdadministratör/medicinsk sekreterare

Inom Logopedkliniken arbetar det i dagsläget ca 95 medarbetare. Logopedkliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Arbetet bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av klinikkonferenser, seminarier och andra kurser. Kliniken arbetar mot flera olika avtal som auktorisation inom vårdvalet, språkförskoleavtal och omställningsavtal som... Visa mer
Inom Logopedkliniken arbetar det i dagsläget ca 95 medarbetare. Logopedkliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Arbetet bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av klinikkonferenser, seminarier och andra kurser. Kliniken arbetar mot flera olika avtal som auktorisation inom vårdvalet, språkförskoleavtal och omställningsavtal som bland annat innefattar Oralmotoriskt Centrum, OMC samt att kliniken bemannar sjukhusets slutenvård.  

Arbetsuppgifter:
Du kommer att få en viktig roll som spindeln i nätet där du har kontakt med patienter, logopeder och läkare för att planera patientbokningar. Att skiva diktat ingår i tjänsten och är ett krav för att komma ifråga för tjänsten. Du kommer att arbeta i olika administrativa system så som Clockwork och Take Care. Du kommer att sköta sedvanliga arbetsuppgifter i reception, så som att exempelvis ta emot patienterna, svara i telefon och vara behjälplig vid frågor och ombokningar av tider. Arbetet är till stor del självständigt men du ingår i en grupp av undersköterska och administratörer. Tjänsten bjuder på varierande arbetsuppgifter som är viktiga för att verksamheten ska fungera på daglig basis. Din närvaro är viktig!  

Anställningsform:
Vikariat 1 år.  
Arbetstider är måndag till fredag, 07:00-16:00.  

Kvalifikationer:  
Vårdadministratör/medicinsk sekreterare med minst 2 års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av administration och reception inom sjukvården och erfarenhet av Take Care.

Personliga egenskaper:  
Det är viktigt för oss att våra patienter får bästa möjliga service och bemötande, vi tror därför att du har en mycket hög servicekänsla, är positiv och trivs bra i kontakten med människor. Du har lätt för att samarbeta med andra, du har en hög arbetskapacitet och är självgående. Då du sköter flera olika uppgifter parallellt så är det viktigt att du har en mycket god förmåga att arbeta flexibelt och att du kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har lätt för att kunna se vad som behövs göras och räds inte att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Hudkliniken

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varieradearbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen påHudkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig! Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom verksamhetsområdet Internmedicin och Infektion med placering i första hand på hudkliniken.Inom den administrativa enheten arbetar i dag 11 medicinska sekreterare och enadministratör med placeringar på respektive k... Visa mer
Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varieradearbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen påHudkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom verksamhetsområdet Internmedicin och Infektion med placering i första hand på hudkliniken.Inom den administrativa enheten arbetar i dag 11 medicinska sekreterare och enadministratör med placeringar på respektive klinik och vi har ett gott samarbete överklinikgränserna. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisaarbetsplatsträffar. 
Välkommen till en dynamisk grupp med högt till tak och ett stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  
Arbetsuppgifter
Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbetemed övrig personal på mottagningen. Tillsammans med en kollega ansvarar du för det administrativa flödet inom öppenvården på hudkliniken. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare inom öppenvård. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov.
Anställningsform
Vikariat under minst ett år med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning
Kvalifikationer
Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos och åtgärdsklassificering är meriterande.
Personliga egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av utvecklingsarbete och för att trivas i rollen är du trygg och självgående.
Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med enöppen och bra kommunikation.
Övrig information
Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   
Sista ansökningsdatum: Tisdag den 11 februari 2020.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Hudkliniken

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varieradearbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen påHudkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig! Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom verksamhetsområdet Internmedicin och Infektion med placering i första hand på hudkliniken.Inom den administrativa enheten arbetar i dag 11 medicinska sekreterare och enadministratör med placeringar på respektive k... Visa mer
Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varieradearbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen påHudkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom verksamhetsområdet Internmedicin och Infektion med placering i första hand på hudkliniken.Inom den administrativa enheten arbetar i dag 11 medicinska sekreterare och enadministratör med placeringar på respektive klinik och vi har ett gott samarbete överklinikgränserna. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisaarbetsplatsträffar. 
Välkommen till en dynamisk grupp med högt till tak och ett stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  
Arbetsuppgifter
Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbetemed övrig personal på mottagningen. Tillsammans med en kollega ansvarar du för det administrativa flödet inom öppenvården på hudkliniken. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare inom öppenvård. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov.
Anställningsform
Vikariat under minst ett år med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning
Kvalifikationer
Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos och åtgärdsklassificering är meriterande.
Personliga egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av utvecklingsarbete och för att trivas i rollen är du trygg och självgående.
Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med enöppen och bra kommunikation.
Övrig information
Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   
Sista ansökningsdatum: Söndag den 16 februari 2020.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Hudkliniken

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varieradearbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen påHudkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig! Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom verksamhetsområdet Internmedicin och Infektion med placering i första hand på hudkliniken.Inom den administrativa enheten arbetar i dag 11 medicinska sekreterare och enadministratör med placeringar på respektive k... Visa mer
Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varieradearbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen påHudkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom verksamhetsområdet Internmedicin och Infektion med placering i första hand på hudkliniken.Inom den administrativa enheten arbetar i dag 11 medicinska sekreterare och enadministratör med placeringar på respektive klinik och vi har ett gott samarbete överklinikgränserna. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisaarbetsplatsträffar. 
Välkommen till en dynamisk grupp med högt till tak och ett stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  
Arbetsuppgifter
Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbetemed övrig personal på mottagningen. Tillsammans med en kollega ansvarar du för det administrativa flödet inom öppenvården på hudkliniken. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare inom öppenvård. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov.
Anställningsform
Vikariat under minst ett år med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning
Kvalifikationer
Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos och åtgärdsklassificering är meriterande.
Personliga egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av utvecklingsarbete och för att trivas i rollen är du trygg och självgående.
Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med enöppen och bra kommunikation.
Övrig information
Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   
Sista ansökningsdatum: Fredag den 28 februari 2020.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Sjuka Nyfödda Barn, Danderyd

Vi erbjuder Är du vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministrationen på Tema Kvinnohälsa med placering i patientområde Sjuka Nyfödda Barni Solna Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom tema Kvinnohälsa. Vår vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karoli... Visa mer
Vi erbjuder
Är du vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministrationen på Tema Kvinnohälsa med placering i patientområde Sjuka Nyfödda Barni Solna

Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom tema Kvinnohälsa.
Vår vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården.
Om tjänsten
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av journalskrivning i Take Care, ULP- fakturering, remisshantering, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering och kodning, posthantering samt sedvanliga övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du kommer att samarbeta med andra yrkesgrupper inom patientområdets verksamhet och även med övriga sekreterare och administratörer inom vårdadministrationen.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi tillsammans ansvarar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar.
Inom vår verksamhet finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i yrkesrollen.
Du kommer att vara en viktigt del i en intensiv och komplex verksamhet.

Vikariatet sträcker sig fram till 2020-12-31 med möjlighet till förlängning.
Vi söker dig:
Som har erfarenhet av vårdadministrativ verksamhet.
Som värdesätter noggrannhet och kvalitet.
Som anser att service är en viktig del i din vardag då du gillar att samarbeta med dina kollegor och övriga yrkeskategorier.
Som har en förmåga att se möjligheter i förändringsprocesser.
Vi arbetar utifrån Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: Medmänsklighet, Ansvar och Helhetssyn vilket är självklart i din yrkesroll.
Kvalifikationer
Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Du ska även ha några års erfarenhet av yrket. Du ska ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Meriterande med DRG-utbildning, webb-utbildning, erfarenhet gällande administration i 1177 Vårdguiden samt fakturerings- och beställningssystem. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Uttagning av kandidater till intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Uttagning av kandidater till intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Utbildningsbevis

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Sjuka Nyfödda Barn, Danderyd

Vi erbjuder Är du vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministrationen påTema Barn – Astrid Lindgrens Barnsjukhusmed placering i patientområde Sjuka Nyfödda Barn i Danderyd. Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inomTema Barn – Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Vår vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi... Visa mer
Vi erbjuder
Är du vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministrationen påTema Barn – Astrid Lindgrens Barnsjukhusmed placering i patientområde Sjuka Nyfödda Barn i Danderyd.
Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inomTema Barn – Astrid Lindgrens Barnsjukhus.
Vår vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården.
Om tjänsten
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av journalskrivning i Take Care, ULP- fakturering, remisshantering, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering och kodning, posthantering samt sedvanliga övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du kommer att samarbeta med andra yrkesgrupper inom patientområdets verksamhet och även med övriga sekreterare och administratörer inom vårdadministrationen.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi tillsammans ansvarar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Inom vår verksamhet finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i yrkesrollen. Du kommer att vara en viktigt del i en intensiv och komplex verksamhet.
Tjänsten avser ett vikariat på heltid till och med 2020-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning.
Vi söker dig som
- har erfarenhet av vårdadministrativ verksamhet
- värdesätter noggrannhet och kvalitet
- anser att service är en viktig del i din vardag då du gillar att samarbeta med dina kollegor och övriga yrkeskategorier
- har en förmåga att se möjligheter i förändringsprocesser.
Vi arbetar utifrån Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: Medmänsklighet, Ansvar och Helhetssyn vilket är självklart i din yrkesroll.
Kvalifikationer
Krav:Utbildning som medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i både svenska och engelska. Du ska även ha några års erfarenhet av yrket.
Meriterande:DRG-utbildning, webb-utbildning, erfarenhet gällande administration i 1177 Vårdguiden samt fakturerings- och beställningssystem.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Uttagning av kandidater till intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Utbildningsbevis

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Prova något nytt inför 2020! Medicinsk sekreterare på Djursholms HLM

Djursholms HLM är en liten och välfungerande mottagning belägen mitt i vackra Djursholms centrum nära havet. Vi söker nu en medicinsk sekreterare som prioriterar service och struktur och önskar nya utmaningar inför det kommande året. Vi söker nu Dig som är medicinsk sekreterare och är intresserad av att bli mottagningens lokala systemadministratör. Du tycker om att både sköta administrativa uppgifter och vara vårt ansikte utåt i receptionen. Som medicinsk... Visa mer
Djursholms HLM är en liten och välfungerande mottagning belägen mitt i vackra Djursholms centrum nära havet. Vi söker nu en medicinsk sekreterare som prioriterar service och struktur och önskar nya utmaningar inför det kommande året.
Vi söker nu Dig som är medicinsk sekreterare och är intresserad av att bli mottagningens lokala systemadministratör. Du tycker om att både sköta administrativa uppgifter och vara vårt ansikte utåt i receptionen. Som medicinsk sekreterare hos oss deltar Du i det mesta kring patienten utom i rent medicinska frågor.
Är Du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling är det ett ypperligt tillfälle då vi nu bygger ut och får större lokaler.
Vi är en väl sammansvetsad grupp läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, fotvårdare, undersköterska och läkarsekreterare. Många av oss har jobbat här länge och är fortfarande lika stolta över vår vårdcentral och den vård vi bedriver. Nu ser vi fram emot att få en ny kollega. Vi sätter teamarbete högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet.
Vill Du vara med i vår fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet till trivsam miljö.

Vi har cirka 6500 listade patienter och är 17 medarbetare. I verksamheten ingår uppdrag för husläkarmottagning, BVC, hemsjukvård, medicinsk fotvård och första linjens barn och ungdomsuppdrag för psykisk ohälsa.
På vår mottagning har vi även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, hypertoni samt äldrevårdsmottaning.

Arbetsuppgifter:  
Alla förekommande arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare på en husläkarmottagning. Journalskrivning och kassaarbete i TakeCare samt receptionsarbete. I arbetet stödjer du både personal och patienter.  
Vi ser gärna att du blir mottagningens lokala systemadministratör.  
Vid receptionsarbetet är du vårt ansikte utåt och den första som patienten möter vid besöket på mottagningen.  

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.  
Heltid/deltid, dagtid måndag-fredag  

Kvalifikationer:  
Vi söker dig med medicinsk sekreterarutbildning. Du har god datorvana och god svenska i tal och skrift. Gärna erfarenhet av journalsystemet TakeCare och arbete i primärvården. Har du tidigare varit lokal systemadministratör är det ett plus.  
Du är noggrann och professionell i din yrkesroll, är flexibel, prestigelös och kan vid behov rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service och känner dig bekväm i patientkontakter.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
Svenskkunskaper lägst C1 nivå är krav inom SLL  

Övrigt  
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning  

Välkommen med Din ansökan Visa mindre

Medicinsk sekreterare till ortopedkliniken

På grund av pensinsavgång söker vi nu en medicinsk sekreterare på ortopedkliniken. Är du medicinsk sekreterare och gillar att skriva journaler? Är du dessutom flexibel och ansvarstagande? Välkommen med din ansökan!   Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus har ca 250 medarbetare.  Kliniken bedriver både akut och elektiv vård. Utöver vår mottagningsverksamhet så förfogar kliniken över tre vårdavdelningar för trauma och en för planerad höft- och knäproteski... Visa mer
På grund av pensinsavgång söker vi nu en medicinsk sekreterare på ortopedkliniken. Är du medicinsk sekreterare och gillar att skriva journaler? Är du dessutom flexibel och ansvarstagande? Välkommen med din ansökan!  
Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus har ca 250 medarbetare. 
Kliniken bedriver både akut och elektiv vård. Utöver vår mottagningsverksamhet så förfogar kliniken över tre vårdavdelningar för trauma och en för planerad höft- och knäproteskirurgi. En av vårdavdelningarna är en klinisk undervisningsavdelning (KUA) där studenter och handledare gemensamt tar hand om patienter.
Läkargruppen är organiserad i fyra sektioner; trauma-, ledprotes- och dagortopedisk sektion samt sektionen för ST- och underläkare. 
Till ortopedkliniken hör också den paramedicinska sektionen med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietister. 
 

Arbetsuppgifter: 
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar i en grupp där du blir en av 9 medicinska sekreterare. 
Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdoku-mentation i Take Care inom öppen- och slutenvård såsom mottagningsanteckningar, epikriser och operationsberättelser, brev och intyg. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en natur-lig del i det dagliga arbetet. Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den patientadministrativa verksamheten ska fungera. Arbete i olika kvalitetsregister ingår. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov 
 
Vi tillämpar individuell schemaplanering med helgtjänstgöring dagtid. I övrigt dagtid mån-dag-fredag. I din roll som medicinsk sekreterare finns möjlighet till distansarbete. Vi tillämpar flextid inom sjukhuset och det finns goda möjligheter till friskvård. 
 
Kvalifikationer: 
Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering är meriterande.  
 
Personliga egenskaper: 
Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn för Ortopedkliniken. Du behöver vidare ha mycket god samar-betsförmåga och en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på effektivt sätt. Det är viktigt att du utmanas av ständig utveckling och för att trivas i rollen är du trygg och självgående.  
 
Övrig information:
Anställningen är heltid, 38,15 h/v. Hantering av ansökningshandlingar sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Receptionist , Danderyd

Om Praktikertjänst AB Om PTJ Dental Danakliniken Vi söker en administratör/receptionist med tandsköterske- eller tandhygienistutbildning till specialisttandläkarmottagningen PTJ Dental Danakliniken som är belägen i Mörby Centrum, Danderyd. På mottagningen arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi, endodonti och anestesiologi. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består bland annat i a... Visa mer
Om Praktikertjänst AB


Om PTJ Dental Danakliniken
Vi söker en administratör/receptionist med tandsköterske- eller tandhygienistutbildning till specialisttandläkarmottagningen PTJ Dental Danakliniken som är belägen i Mörby Centrum, Danderyd. På mottagningen arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi, endodonti och anestesiologi.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat i ansvar för tidboksplanering samt registrering av remisser och kallelser. Ansvar för växel, telefoni samt administrativt arbete.

Övrig information
Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att ringa! Vi vill att din ansökan består av ett CV och ett personligt brev.

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.

Kvalifikationer
För att söka den här tjänsten behöver du ha tandsköterske- eller tandhygienistutbildning samt mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administration/receptionistarbete och/eller erfarenhet från specialistenhet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt samt är ansvarstagande. Du har ett positivt bemötande gentemot våra patienter då du kommer att vara vårt ansikte utåt. Du har en positiv inställning och ger en högklassig service till människor i din omgivning.

Andra viktiga egenskaper är att du är strukturerad, har god förmåga att samarbeta, tycker om att arbeta i grupp, är noggrann samt flexibel. Det är viktigt att du är stresstålig då mottagningen har ett högt patientflöde och belastningen stundtals kan vara hög i vår reception.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus AB

Sekreterargruppen består av cirka 15 personer. Vi har en medarbetargrupp på cirka 200 medarbetare totalt sett på akuten. Sekreterarna arbetar dygnet om i tre skift, dock krävs det inte att man ska arbeta alla former av skift. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. På sikt kommer kassaarbete att förekomma. Vi erbjuder: Möjlighet att förlägga del av arbetstiden hemifrån. Förmånlig friskvård med personalgym på sj... Visa mer
Sekreterargruppen består av cirka 15 personer. Vi har en medarbetargrupp på cirka 200 medarbetare totalt sett på akuten. Sekreterarna arbetar dygnet om i tre skift, dock krävs det inte att man ska arbeta alla former av skift.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. På sikt kommer kassaarbete att förekomma.

Vi erbjuder:
Möjlighet att förlägga del av arbetstiden hemifrån. Förmånlig friskvård med personalgym på sjukhusområdet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. Du har god IT-vana och är kunnig inom KVÅ och DRG.

Personliga egenskaper:
Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt är prestigelös. Du gillar ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik samt är van att hålla huvudet kallt. Du tycker om att få saker gjorda på ett bra och korrekt sätt. Du har ett öga för detaljer utan att förlora helheten.

Stor vikt kommer att läggs vid dina personliga egenskaper.

Övrig information:
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Visa mindre

Vårdadministratör (reception , kundtjänst på läkarmottagning)

SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi. Vi arbetar framförallt på uppdrag av Region Stockholm.Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar och du ska kunna jobba på bägge.Vi har 6-7 läkarsekreterare på distans/timanställda men tänkte prov... Visa mer
SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi. Vi arbetar framförallt på uppdrag av Region Stockholm.Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar och du ska kunna jobba på bägge.Vi har 6-7 läkarsekreterare på distans/timanställda men tänkte prova nu att söka vårdadministratör för att ingå i vårt kundtjänstteam som sköter alla papper och bokningar och en hel del admin (ej journalskrivning). Tjänsten anpassas så småningom efter den sökandes kompetens och intresse, men som grunden ingår alltid:Stor andel reception och kassatjänst (kundmottagning på plats), samt:Primär kundkontakt via telefon.Kodningar, journalforumulärshantering, remissvarshantering mm Planering och bokningar av tider från listor (remisser, väntelistor mm) via telefon, brev, kalender och andra verktyg.Du har lämpligen:genuint intresse av service och människorfullständiga och godkända gymnasiebetyg, gärna från något administrativt program, inte alltför längesedan det avslutadesGodkänd utbildning/examensbevis som vårdadministratör, ex från YHmerit/arbetslivserfarenhet från något jobb som innebär tät och snabb kundkontakt, ex servicejobb, säljjobb, restaurang eller annat kundkontaktintensivt arbete.hög nivå på ditt svenska språk i tal och skrift.Stor vikt sätts vid personliga egenskaper och motivation. OBS! Du som söker önskar heltidsjobb, heltidsanställd, dagtid, kontorstid på minst 2-3 års sikt och kan börja jobba senast slutet av september. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Reumatologkliniken

Vårt verksamhetsområde består av tre självständiga kliniker; hudkliniken, reumatologkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på reumatologkliniken.   Inom den administrativa enheten arbetar tio medicinska sekreterare och en administratör med placeringar på respektive klinik och har ett gott samarbete över klinikgränserna. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisa arbetsp... Visa mer
Vårt verksamhetsområde består av tre självständiga kliniker; hudkliniken, reumatologkliniken och infektionskliniken. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten men med placering i första hand på reumatologkliniken.   Inom den administrativa enheten arbetar tio medicinska sekreterare och en administratör med placeringar på respektive klinik och har ett gott samarbete över klinikgränserna. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisa arbetsplatsträffar. Vi deltar även i klinikens möten och planeringsdagar.   Välkommen till en dynamisk grupp med högt till tak och ett stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.  
Arbetsuppgifter:  Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med övrig personal på mottagningen. Tillsammans med två kollegor ansvarar du för det administrativa flödet inom öppenvården på reumatologkliniken. Senare kommer du även bli introducerad på infektionsklinikens öppen- och slutenvård samt öppenvård på hudkliniken. Sedvanliga arbetsuppgifter så som journalskrivning, diagnos- och åtgärdsklassificering, remiss och posthanteringen är en självklarhet. Vi arbetar för att utveckla rollen till att även innefatta andra administrativa arbetsuppgifter såsom att boka och kalla patienter, arbeta med kvalitetsregister och statistik samt kassaarbete. För att trivas i rollen behöver du vara flexibel och trivas i en roll med varierande uppgifter.   Kvalifikationer:  Dokumenterad medicinsk sekreterarutbildning är ett krav.   Du har mycket goda kunskaper i medicinsk terminologi och i det svenska språkets tal och skrift. Erfarenhet från arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering, arbete med statistik och kvalitetsregister samt vana från journalsystemet Take Care är meriterande men inget krav.   Personliga egenskaper:  Du inspirerar och kommer med innovativa idéer och kan se nya arbetssätt. Har en naturlig känsla för helheten. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en expansiv verksamhet där flexibilitet och lösningsförmåga skattas högt. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då verksamheten är i en förändringsfas är det viktigt att du utmanas av förändringsarbete och för att trivas i rollen är du trygg, självgående samt kan ta egna initiativ.     Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation.     Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att söka redan idag! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetslaboratoriet , Danderyd

Vi erbjuder Klinisk patologi/cytologi utför diagnostik, forskning och utbildning på nationellt och internationellt hög nivå. Vårt fokus ligger på säker diagnostik efter patientens behov och att vara drivande i framtidens hälso- och sjukvård. Vi erbjuder nu en tjänst som medicinsk sekreterare till vårt laboratorium på Danderyds sjukhus. Om tjänsten Vi är ett mindre patologlaboratorium med stor verksamhet där vi försöker att arbeta över personalgränsern... Visa mer
Vi erbjuder
Klinisk patologi/cytologi utför diagnostik, forskning och utbildning på nationellt och internationellt hög nivå. Vårt fokus ligger på säker diagnostik efter patientens behov och att vara drivande i framtidens hälso- och sjukvård. Vi erbjuder nu en tjänst som medicinsk sekreterare till vårt laboratorium på Danderyds sjukhus.
Om tjänsten
Vi är ett mindre patologlaboratorium med stor verksamhet där vi försöker att arbeta över personalgränserna. Du har ständig kontakt med övriga arbetskamrater inom avdelningen som, utöver sekreterare, består av läkare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker.
Du har ett nära samarbete med din närmsta chef som finns på plats på enheten. Regelbundna veckomöten hålls med sekreterare och övriga yrkesgrupper.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av svarsutskrift (diktat på engelska kan förekomma), posthantering, arkivering, telefonservice samt framplockning av medicinska konferenser och forskning.
Vi söker
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.
Tveka inte att söka tjänsten om du är nyexaminerad, erforderlig utbildning och kompetens ges på plats.
Du kommer ha kontakt med inremitterande, vilket kräver att du är serviceinriktad och ödmjuk inför andra människor. Du ska ha en positiv attityd och kunna arbeta i högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Karolinskas ledord - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn - är viktiga i vår dagliga verksamhet och därför söker vi dig som är noggrann och ansvarstagande med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.  
Kvalifikationer
Krav: Utbildad medicinsk sekreterare
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
 
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! Visa mindre

Administratör / Receptionist 100%

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Danakliniken Specialisttandvård
Vi söker en administratör/receptionist till specialisttandläkarmottagningen Danakliniken i Mörby Centrum, Danderyd.
På Danakliniken arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom:

•Parodontologi
•Käkkirurgi
•Oral protetik
•Endodonti
•Anestesiologi

Arbetsuppgifter
Ansvar för tidboksplanering samt registrering av remisser och kallelser.
Ansvar för växel, telefoni samt administrativt arbete.

Övrig information
Vi kommer att utgå från personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning
Erfarenhet av administration/receptionistarbete gärna vid specialistenhet
Utomordentligt goda kunskaper i svenska
Vana att arbeta med digitala system

Personliga egenskaper
Förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och effektivt
God samarbetsförmåga
God social kompetens
Stresstålig Visa mindre