Lediga jobb som Administrativ assistent i Danderyd

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Danderyd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Danderyd som finns hos arbetsgivaren.

BESÖKSBOKARE Stocksund

Du är målmedveten och ger dig inte trots motgångar. Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav men önskvärt.Vi står för både produkt, tjänst - och säljutbildning. Som besöks bokare säljer du in våra tjänster via telefon till främst privatpersoner och bokar in tid för våra tekniker med kund. Vi erbjuder dig - Bra provision- Daglig coachning från våra erfarna och motiverande teamchefer- Stora möjligheter till att klättra inom bolaget Våra erfarna teamc... Visa mer
Du är målmedveten och ger dig inte trots motgångar. Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav men önskvärt.Vi står för både produkt, tjänst - och säljutbildning.
Som besöks bokare säljer du in våra tjänster via telefon till främst privatpersoner och bokar in tid för våra tekniker med kund.
Vi erbjuder dig
- Bra provision- Daglig coachning från våra erfarna och motiverande teamchefer- Stora möjligheter till att klättra inom bolaget
Våra erfarna teamchefer jobbar hårt för att stötta dig och finns där för att hjälpa dig uppnå dina mål.
Omfattning:Heltid / Deltid efter överenskommelse

Varaktighet:6 månader eller längreAnställningsform:Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställningAntal jobb:8
Placering: Stocksund
Svenska är ett krav
Tillträde: Enligt överenskommelse Visa mindre

Manning & Planning Specialist

Gillar du vara en del av att säkerställa en optimal bemanning och schemaläggning? Är du en administrativ ninja och kan parera planering, händelser i verksamheten, budget och individuella önskemål? Då ska du söka rollen som Manning & Planning Specialist. Vi söker dig som vill jobba med schemaläggning och bemanning av personal. I rollen som Manning & Planning Specialist kommer du att vara ansvarig för schemaläggningen av all operativ personal inom Operatio... Visa mer
Gillar du vara en del av att säkerställa en optimal bemanning och schemaläggning? Är du en administrativ ninja och kan parera planering, händelser i verksamheten, budget och individuella önskemål? Då ska du söka rollen som Manning & Planning Specialist.


Vi söker dig som vill jobba med schemaläggning och bemanning av personal. I rollen som Manning & Planning Specialist kommer du att vara ansvarig för schemaläggningen av all operativ personal inom Operations Mobility SE. Du säkerställer att den dagliga planeringen för larmcentralen matchar våra SLA-krav, budget och ser till att göra anpassningar när det behövs.


För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du kan

* Säkerställa ett nära samarbete med Team Managers och Senior Assistance Coordinators för att skapa den bästa möjliga bemanningen

* Balanserar kostnader, SLA-krav och välmående när du lägger den långsiktiga bemanningen

* Skapar nära samarbete med Nordic Forecasting


Arbetsuppgifter som Manning & Planning Specialist

* Hantera längre frånvaro (from dag 8) i Planday med hänsyn tagen till våra SLA-krav, kostnader

* Kontinuerligt se över den närmsta veckoplaneringen (14 dagar) i samarbete med Team Managers och Senior Assistance Coordinators för att göra ändringar baserat på väder och andra saker som kan påverka verksamheten

* Avstämningar och åtgärder för att säkerställa korrekta semesteruttag

* Avstämningar och åtgärder för att säkerställa korrekt årsarbetstid

* Rapportering och uppföljning av bemanning jämfört med budget och forecast

* Delta i budgetarbetet enligt årshjulet tillsammans med Head of Operations och Nordic Forecast Support Function

* Vara en del av den lokala managementgruppen för Operations Mobility SE


Personliga egenskaper


* Intresserad av och förstår hur vår strategi går att koppla till ditt uppdrag

* Ha erfarenhet och förståelse för en operativ verksamhet och erfarenhet av att balansera SLA-krav med kostnader 

* Mycket god analytisk förmåga

* Goda kunskaper i Excel

* God förmåga att samarbeta och kommunicera

* Vara förändringsbenägen och anpassningsbar till nya sätt att arbeta och/eller nya förutsättningar


Mer om tjänsten

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar på dagtid. Du rapporterar till Manne Börjel, Head of Operations Mobility Sweden, och arbetar från vårt kontor i Stockholm. Möjlighet till distansarbete några dagar i veckan finns.


Är det dig vi söker?

Skicka då in din ansökan via vår hemsida https://www.sos.eu/se/om-oss/karriaer/ senast den 21 april. Du ansöker genom att fylla i frågorna samt skicka med ditt CV, vi efterfrågar inget personligt brev. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som ett första steg i processen som kommer skickas till dig när du sökt tjänsten. Därefter kallas de lämpligaste kandidaterna in på intervju som genomförs med rekryterande chef Manne Börjel och People Partnering. På slutkandidaten genomför vi bakgrundskontroller.


Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss genom att mejla [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Administratör till Danderyds kommun

Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget ... Visa mer
Var med och gör Sveriges bästa kommun ännu bättre. Danderyds kommun erbjuder gemenskap, utveckling och delaktighet på jobbet. Vi gör skillnad och skapar värde i vardagen i dialog med alla som lever, bor och verkar här. Genom närhet och korta beslutsvägar får du möjlighet att ta ansvar och jobba med både delar och helhet i ditt yrke. Här växer vi tillsammans med engagerade invånare, företag och kompetenta kollegor i trädgårdsstadens vackra miljö. Ta steget till ett utvecklande och hållbart arbetsliv i en lagom stor kommun nära allt.

14 minuter från T-centralen, i Mörby centrum, finns Danderyds kommuns Samhällsutvecklingsförvaltningen. Vi ser, varje dag, till att vardagen fungerar smidigt för alla som bor och verkar i Danderyd. Från långsiktig samhällsutveckling, vatten i kranen, säkra vintervägar och hållbar avfallshantering till förvaltning och utveckling av lokaler. Vi tar också hand om Danderyds offentliga vardagsrum med lekplatser, naturområden, kajer, blomsterängar, cykelvägar, belysning och mycket mer.

Samhällsutvecklingsförvaltningen söker nu en administratör till administrativa avdelningen. På avdelningen finns entreprenadupphandlare, controller, ekonomer, koordinator, kommunikatörer, utredare, nämndsekreterare och registrator.. Vi strävar efter att jobba tillsammans för bästa stöd till det övriga kontoret. Hos oss finner du en kultur där vi tillsammans strävar efter affärsmässighet och vill arbeta för att på bästa sätt möta kommuninvånarnas behov. Välkommen att bli en del av oss!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som administratör hos oss är du ett stöd för verksamheten i såväl dagsaktuella frågor som pågående och planerade projekt. Du kommer vara en nyckelspelare för att förvaltningens arbetsflöde optimeras. Som administratör är du avdelningschefens stöd i att analysera behov, göra bedömningar och föreslå lösningar för att höja servicen internt inom förvaltningen. Ditt arbete präglas av verksamhetens prioriterade behov av både händelsestyrda och planerade aktiviteter.

I arbetet ingår att:
• Bistå med insamling av faktaunderlag och information i samband med ärenden tillhörande vårt kontor.
• Handläggning av bidragsansökningar.
• Bistå Avtalscontroller med underlag för att avlasta och förenkla processen kring avtalsuppföljning.
• Vara aktiv i, samt utveckla rutiner och processer
• Dokumentera och föra protokoll.
• Bistå administrativ chef med framtagande av underlag eller presentationer inför möten.
• Planera och genomföra bokningar i samband med möten och aktiviteter.
• Enklare uppdateringar av danderyd.se samt kommunens intranät.
• Inventera och ansvara för beställningar av IT-utrustning
• Beställa kontorsmaterial och utrustning

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Gymnasieexamen med för tjänsten relevant inriktning eller som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Minst 2 års erfarenhet som administratör eller likvärdiga arbetsuppgifter inom relevant område.
• God digital kompetens och vana att arbeta i ärendehanteringssystem.
• Mycket god förmåga i svenska såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av enklare webbpublicering.
• Arbete inom offentlig förvaltning.
• Erfarenhet av arbete eller studerat inom krisorganisation.

Som person arbetar du metodiskt och effektivt för att uppnå dina mål. Att organisera och planera är en naturlig del av din vardag, och du är van vid att hålla deadlines. Vidare så tar du aktivt initiativ i sociala sammanhang och har en naturlig förmåga att skapa och underhålla relationer. Att kliva fram och vara en del av teamet är något du trivs med. Dessutom är du van vid att möta utmaningar och är snabb på att hitta kreativa och effektiva lösningar.

ÖVRIGT
Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Besök gärna vår jobbportal https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/ om du vill veta vad våra chefer säger om kommunens uppdrag och utvecklingen framåt. Här kan du också samla information, bland annat om våra förmåner. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Junior Customer Success Manager till GoCar

Arbetsbeskrivning GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager! Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar f... Visa mer
Arbetsbeskrivning
GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager!

Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar för att köpa in bilar till försäljning. Du arbetar administrativt med att stänga alla accepterade affärer, vilket bland annat innefattar att
• Inhämta lösenoffert, säkra identitet och verifiera registreringsbevis
• Administrera och leda testning och upphämtning av bil i dialog med säljare och transportör
• Kontrollera testat skick mot angivet skick vid inköp och vid eventuella avvikelser förhandla avdrag med kund
• Hantera utbetalning till kund
• Vid försäljning till köpare inom EU hantera GoCars exportrutin för bilar

Du kommer att arbeta tätt med vår säljkår. Som en del i säljteamet kommer du också självständigt presentera och sälja in tjänsten till både säljande och köpande kund vid behov. Du rapporterar och stämmer av frågeställningar dagligen direkt till Teamleader eller VD. Alla kunddialoger sker via telefon och mail samt i de främsta affärssystemen på marknaden.

Din Profil
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, håller en hög produktivitet och som drivs av att få saker gjorda. Du bör även vara en noggrann person med ett gott detalj- och siffersinne, med en förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter utan att göra avkall på kvaliteten. Givetvis är du serviceminded, kommunikativ och håller en hög servicegrad. Har du erfarenhet inom sälj, support eller kundtjänst är det meriterande, men inte ett krav. Har du erfarenhet inom bilbranschen, exempelvis som servicerådgivare eller besiktningstekniker, är det starkt meriterande. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga såväl internt gentemot kollegor som mot våra kunder.

Tjänsten passar dig som vill jobba i ett snabbväxande bolag där mycket händer och utvecklas!

Om företaget
GoCar ser till att din bil exponeras för över 35 000 köpare, digitalt över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: vi säljer din bil snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare. Vi konkurrensutsätter din bils marknadsvärde och hittar en den köpare som betalar bäst. För just din bil. Vi har lärt oss en hel del om bilförsäljning under åren. Med över 190 000 sålda bilar har vi utvecklat en unik process och marknadens mest dynamiska marknadsplats. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar tar vi heller inte betalt. Det behöver inte vara svårare än så. Vårt kontor ligger på Tegnergatan centralt i Stockholm.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Schemaläggare för spännande uppdrag i norrort!

Vill du vara hjärnan bakom en smidig och välorganiserad arbetsmiljö? Har du tidigare erfarenhet av schemaläggning och vill in på ett spännande företag? Som schemaläggare får du chansen att lösa komplexa pussel och maximera resurser för att säkerställa effektivitet och trivsel på arbetsplatsen. Med din förmåga att planera och koordinera blir du en ovärderlig tillgång och kan göra verklig skillnad för företagets framgång. Sök idag! Om tjänsten Vi söker för ... Visa mer
Vill du vara hjärnan bakom en smidig och välorganiserad arbetsmiljö? Har du tidigare erfarenhet av schemaläggning och vill in på ett spännande företag? Som schemaläggare får du chansen att lösa komplexa pussel och maximera resurser för att säkerställa effektivitet och trivsel på arbetsplatsen. Med din förmåga att planera och koordinera blir du en ovärderlig tillgång och kan göra verklig skillnad för företagets framgång. Sök idag!

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en schemaläggare. Uppdraget är på heltid med placering i Danderyd och förväntas att börja i augusti och pågå fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning alternativt anställning hos kunden. Arbetstiderna är 6.30-15.30 och 7-16. Man utgår i största grad från kontoret men viss möjlighet till distansarbete finns när man blivit självständig i arbetet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Hantera sjuktelefon 1–2 dagar/v. Ordna med sjukfrånvaro av personal och kunna söka efter och skriva information i det interna systemet, PVC.
• Planera grundschema för sina givna grupper, bl a schemalägga utefter medarbetares anställningsgrad samt registrera rätt semester.
• Hantera sjukskrivningar, kursförfrågningar, passbyten och andra förfrågningar som kan dyka upp.
• Göra passerbrickor, beställa namnskyltar och ta emot nyanställda för genomgång av Quinyx och rutinen för sjukanmälan.

I schemagruppen arbetar de självständigt med sina tilldelade grupper och säkerställer att de följer gemensamma uppdaterade rutiner och processer. Denna struktur gör det möjligt för vilken medlem som helst att hitta nödvändig information även när någon är frånvarande. Genom problemlösning och samarbete säkerställer de att både chefer och medarbetare får sina scheman och att eventuella problem identifieras och åtgärdas i god tid. Genom att se helheten och ta hänsyn till verksamhetens bästa presenterar de schemaförslag som garanterar smidig drift. De strävar efter att skapa så bra scheman som möjligt med hänsyn till verksamhetens öppettider.

Vem är du?
Krav för tjänsten:

• Tidigare arbetat med administration och koordinering
• Tidigare arbetat med schemaläggning i Quinyx
• Minst 1 års erfarenhet av schemaläggning av stora verksamheter och personalintensiv bransch, tex. sjukvård, djursjukvård eller handel
• Har du arbetat i PVC och/eller i journalsystemet ProVet är det meriterande

Som person ska du vara strukturerad, ordningsam och resultatorienterad. Du ska kunna lösa problem snabbt och enkelt och se till att personalplaneringen och schemaläggningen är komplett. Du ska även vara lättlärd och tycka att administration och koordinering är intressant, roligt och stimulerande. Vidare ska du vara självständig och kunna ansvara för dina egna arbetsuppgifter och se till att det blir gjort inom deadline med hög kvalité. Samtidigt ska du trivas att arbeta i ett team, ha god samarbetsförmåga och ha viljan samt drivet till att se verksamheten utvecklas genom att komma med initiativ, lösningar och förbättringsförslag.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Du kommer att bli anställd av oss på Poolia och arbeta ute på uppdrag hos vår kund. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior Customer Success Manager till GoCar

Arbetsbeskrivning GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager! Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar f... Visa mer
Arbetsbeskrivning
GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager!

Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar för att köpa in bilar till försäljning. Du arbetar administrativt med att stänga alla accepterade affärer, vilket bland annat innefattar att
• Inhämta lösenoffert, säkra identitet och verifiera registreringsbevis
• Administrera och leda testning och upphämtning av bil i dialog med säljare och transportör
• Kontrollera testat skick mot angivet skick vid inköp och vid eventuella avvikelser förhandla avdrag med kund
• Hantera utbetalning till kund
• Vid försäljning till köpare inom EU hantera GoCars exportrutin för bilar

Du kommer att arbeta tätt med vår säljkår. Som en del i säljteamet kommer du också självständigt presentera och sälja in tjänsten till både säljande och köpande kund vid behov. Du rapporterar och stämmer av frågeställningar dagligen direkt till Teamleader eller VD. Alla kunddialoger sker via telefon och mail samt i de främsta affärssystemen på marknaden.

Din Profil
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, håller en hög produktivitet och som drivs av att få saker gjorda. Du bör även vara en noggrann person med ett gott detalj- och siffersinne, med en förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter utan att göra avkall på kvaliteten. Givetvis är du serviceminded, kommunikativ och håller en hög servicegrad. Har du erfarenhet inom sälj, support eller kundtjänst är det meriterande, men inte ett krav. Har du erfarenhet inom bilbranschen, exempelvis som servicerådgivare eller besiktningstekniker, är det starkt meriterande. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga såväl internt gentemot kollegor som mot våra kunder.

Tjänsten passar dig som vill jobba i ett snabbväxande bolag där mycket händer och utvecklas!

Om företaget
GoCar ser till att din bil exponeras för över 35 000 köpare, digitalt över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: vi säljer din bil snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare. Vi konkurrensutsätter din bils marknadsvärde och hittar en den köpare som betalar bäst. För just din bil. Vi har lärt oss en hel del om bilförsäljning under åren. Med över 190 000 sålda bilar har vi utvecklat en unik process och marknadens mest dynamiska marknadsplats. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar tar vi heller inte betalt. Det behöver inte vara svårare än så. Vårt kontor ligger på Tegnergatan centralt i Stockholm.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Junior Customer Success Manager till GoCar

Arbetsbeskrivning GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager! Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar f... Visa mer
Arbetsbeskrivning
GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager!

Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar för att köpa in bilar till försäljning. Du arbetar administrativt med att stänga alla accepterade affärer, vilket bland annat innefattar att
• Inhämta lösenoffert, säkra identitet och verifiera registreringsbevis
• Administrera och leda testning och upphämtning av bil i dialog med säljare och transportör
• Kontrollera testat skick mot angivet skick vid inköp och vid eventuella avvikelser förhandla avdrag med kund
• Hantera utbetalning till kund
• Vid försäljning till köpare inom EU hantera GoCars exportrutin för bilar

Du kommer att arbeta tätt med vår säljkår. Som en del i säljteamet kommer du också självständigt presentera och sälja in tjänsten till både säljande och köpande kund vid behov. Du rapporterar och stämmer av frågeställningar dagligen direkt till Teamleader eller VD. Alla kunddialoger sker via telefon och mail samt i de främsta affärssystemen på marknaden.

Din Profil
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, håller en hög produktivitet och som drivs av att få saker gjorda. Du bör även vara en noggrann person med ett gott detalj- och siffersinne, med en förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter utan att göra avkall på kvaliteten. Givetvis är du serviceminded, kommunikativ och håller en hög servicegrad. Har du erfarenhet inom sälj, support eller kundtjänst är det meriterande, men inte ett krav. Har du erfarenhet inom bilbranschen, exempelvis som servicerådgivare eller besiktningstekniker, är det starkt meriterande. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga såväl internt gentemot kollegor som mot våra kunder.

Tjänsten passar dig som vill jobba i ett snabbväxande bolag där mycket händer och utvecklas!

Om företaget
GoCar ser till att din bil exponeras för över 35 000 köpare, digitalt över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: vi säljer din bil snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare. Vi konkurrensutsätter din bils marknadsvärde och hittar en den köpare som betalar bäst. För just din bil. Vi har lärt oss en hel del om bilförsäljning under åren. Med över 190 000 sålda bilar har vi utvecklat en unik process och marknadens mest dynamiska marknadsplats. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar tar vi heller inte betalt. Det behöver inte vara svårare än så. Vårt kontor ligger på Tegnergatan centralt i Stockholm.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administratör till sjukhus i Stockholm

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett nytt spännande uppdrag vid ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi söker nu en Administratör med uppdrag att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Tilltalas du av att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö med ett samhällsviktigt uppdrag? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
I rollen som Administratör ingår du i en stabsfunktion och stöttar platsorganisationen med administrativt arbete såsom rapportering, uppföljning och ekonomiadministration. Förekommande arbetsuppgifter kan även vara avrop och inköp av material eller leverantörer samt kontering av fakturor, garantibevakning och framtagande av underlag inför fakturering.

Du har din bas på kundens site vid Danderyds sjukhus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning på sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid din person och ser gärna att du själv skulle beskriva dig som en lagspelare som också trivs med att fatta beslut självständigt. Att du är kommunikativ, noggrann och serviceinriktad. Du har en god organisatorisk förmåga samt goda IT-kunskaper, framför allt i Office-paketet, fastighetssystem, uppföljningssystem och dylikt. Tjänsten ställer även krav på att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om kunden
Då sjukhuset driver säkerhetskänslig verksamhet kommer säkerhetsprövning med registerkoll genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 18 juni. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenstagningar. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona på [email protected]

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Administratör med erfarenhet av Tendsign

Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund! Om uppdraget Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) m... Visa mer
Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund!

Om uppdraget

Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) månader framåt.

Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med följande uppgifter:

- Hantera upphandlingsenhetens funktionsbrevlåda

- Skapa avtal i avtalsdatabaset och publicera dessa avtal i avtalskatalogen

- Ta fram olika dokument efter upphandlarnas instruktioner

- Fylla i olika mallar och färdigställa visa dokumentation som till exempel delegationsbeslut, uppsägningar, avtal, dokumentering

- Korrekturläsa andra dokument som upphandlarna tar fram som till exempel avtal, upphandlingsdokument, rapporter

Dina kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har minst tre (3) års tidigare erfarenhet av administration, och har även tidigare arbetat i systemet Tendsign.

Då man i denna roll hanterar olika dokument och även korrekturläser andras texter och skriver egna sammanfattningar krävs att man har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Administratör med erfarenhet av Tendsign

Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund! Om uppdraget Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) m... Visa mer
Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund!

Om uppdraget

Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) månader framåt.

Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med följande uppgifter:

- Hantera upphandlingsenhetens funktionsbrevlåda

- Skapa avtal i avtalsdatabaset och publicera dessa avtal i avtalskatalogen

- Ta fram olika dokument efter upphandlarnas instruktioner

- Fylla i olika mallar och färdigställa visa dokumentation som till exempel delegationsbeslut, uppsägningar, avtal, dokumentering

- Korrekturläsa andra dokument som upphandlarna tar fram som till exempel avtal, upphandlingsdokument, rapporter

Dina kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har minst tre (3) års tidigare erfarenhet av administration, och har även tidigare arbetat i systemet Tendsign.

Då man i denna roll hanterar olika dokument och även korrekturläser andras texter och skriver egna sammanfattningar krävs att man har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Administratör med erfarenhet av Tendsign

Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund! Om uppdraget Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) m... Visa mer
Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund!

Om uppdraget

Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) månader framåt.

Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med följande uppgifter:

- Hantera upphandlingsenhetens funktionsbrevlåda

- Skapa avtal i avtalsdatabaset och publicera dessa avtal i avtalskatalogen

- Ta fram olika dokument efter upphandlarnas instruktioner

- Fylla i olika mallar och färdigställa visa dokumentation som till exempel delegationsbeslut, uppsägningar, avtal, dokumentering

- Korrekturläsa andra dokument som upphandlarna tar fram som till exempel avtal, upphandlingsdokument, rapporter

Dina kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har minst tre (3) års tidigare erfarenhet av administration, och har även tidigare arbetat i systemet Tendsign.

Då man i denna roll hanterar olika dokument och även korrekturläser andras texter och skriver egna sammanfattningar krävs att man har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Administratör med erfarenhet av Tendsign

Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund! Om uppdraget Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) m... Visa mer
Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund!

Om uppdraget

Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) månader framåt.

Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med följande uppgifter:

- Hantera upphandlingsenhetens funktionsbrevlåda

- Skapa avtal i avtalsdatabaset och publicera dessa avtal i avtalskatalogen

- Ta fram olika dokument efter upphandlarnas instruktioner

- Fylla i olika mallar och färdigställa visa dokumentation som till exempel delegationsbeslut, uppsägningar, avtal, dokumentering

- Korrekturläsa andra dokument som upphandlarna tar fram som till exempel avtal, upphandlingsdokument, rapporter

Dina kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har minst tre (3) års tidigare erfarenhet av administration, och har även tidigare arbetat i systemet Tendsign.

Då man i denna roll hanterar olika dokument och även korrekturläser andras texter och skriver egna sammanfattningar krävs att man har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Junior Customer Success Manager till GoCar

Arbetsbeskrivning GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager! Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar f... Visa mer
Arbetsbeskrivning
GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager!

Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar för att köpa in bilar till försäljning. Du arbetar administrativt med att stänga alla accepterade affärer, vilket bland annat innefattar att
• Inhämta lösenoffert, säkra identitet och verifiera registreringsbevis
• Administrera och leda testning och upphämtning av bil i dialog med säljare och transportör
• Kontrollera testat skick mot angivet skick vid inköp och vid eventuella avvikelser förhandla avdrag med kund
• Hantera utbetalning till kund
• Vid försäljning till köpare inom EU hantera GoCars exportrutin för bilar

Du kommer att arbeta tätt med vår säljkår. Som en del i säljteamet kommer du också självständigt presentera och sälja in tjänsten till både säljande och köpande kund vid behov. Du rapporterar och stämmer av frågeställningar dagligen direkt till Teamleader eller VD. Alla kunddialoger sker via telefon och mail samt i de främsta affärssystemen på marknaden.

Din Profil
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, håller en hög produktivitet och som drivs av att få saker gjorda. Du bör även vara en noggrann person med ett gott detalj- och siffersinne, med en förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter utan att göra avkall på kvaliteten. Givetvis är du serviceminded, kommunikativ och håller en hög servicegrad. Har du erfarenhet inom sälj, support eller kundtjänst är det meriterande, men inte ett krav. Har du erfarenhet inom bilbranschen, exempelvis som servicerådgivare eller besiktningstekniker, är det starkt meriterande. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga såväl internt gentemot kollegor som mot våra kunder.

Tjänsten passar dig som vill jobba i ett snabbväxande bolag där mycket händer och utvecklas!

Om företaget
GoCar ser till att din bil exponeras för över 35 000 köpare, digitalt över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: vi säljer din bil snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare. Vi konkurrensutsätter din bils marknadsvärde och hittar en den köpare som betalar bäst. För just din bil. Vi har lärt oss en hel del om bilförsäljning under åren. Med över 190 000 sålda bilar har vi utvecklat en unik process och marknadens mest dynamiska marknadsplats. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar tar vi heller inte betalt. Det behöver inte vara svårare än så. Vårt kontor ligger på Tegnergatan centralt i Stockholm.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administratör med erfarenhet av Tendsign

Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund! Om uppdraget Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) m... Visa mer
Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund!

Om uppdraget

Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) månader framåt.

Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med följande uppgifter:

- Hantera upphandlingsenhetens funktionsbrevlåda

- Skapa avtal i avtalsdatabaset och publicera dessa avtal i avtalskatalogen

- Ta fram olika dokument efter upphandlarnas instruktioner

- Fylla i olika mallar och färdigställa visa dokumentation som till exempel delegationsbeslut, uppsägningar, avtal, dokumentering

- Korrekturläsa andra dokument som upphandlarna tar fram som till exempel avtal, upphandlingsdokument, rapporter

Dina kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har minst tre (3) års tidigare erfarenhet av administration, och har även tidigare arbetat i systemet Tendsign.

Då man i denna roll hanterar olika dokument och även korrekturläser andras texter och skriver egna sammanfattningar krävs att man har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Administratör med erfarenhet av Tendsign

Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund! Om uppdraget Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) m... Visa mer
Söker du ett deltidsuppdrag under sommaren och är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i skrift? Då kan du vara den vi söker till uppdraget hos vår kund!

Om uppdraget

Nu söker vi en administratör till ett uppdrag på 50%. Det finns möjlighet att flexibelt komma överens om arbetsdagar- och tider, med arbete antingen hel- eller halvdagar. Rollen är placerad på vår kunds upphandlingsenhet. Uppdraget börjar omgående och löper ca. två (2) månader framåt.

Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med följande uppgifter:

- Hantera upphandlingsenhetens funktionsbrevlåda

- Skapa avtal i avtalsdatabaset och publicera dessa avtal i avtalskatalogen

- Ta fram olika dokument efter upphandlarnas instruktioner

- Fylla i olika mallar och färdigställa visa dokumentation som till exempel delegationsbeslut, uppsägningar, avtal, dokumentering

- Korrekturläsa andra dokument som upphandlarna tar fram som till exempel avtal, upphandlingsdokument, rapporter

Dina kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har minst tre (3) års tidigare erfarenhet av administration, och har även tidigare arbetat i systemet Tendsign.

Då man i denna roll hanterar olika dokument och även korrekturläser andras texter och skriver egna sammanfattningar krävs att man har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 010

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Administratör till sjukhus i Stockholm

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett nytt spännande uppdrag vid ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi söker nu en Administratör med uppdrag att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Tilltalas du av att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö med ett samhällsviktigt uppdrag? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
I rollen som Administratör ingår du i en stabsfunktion och stöttar platsorganisationen med administrativt arbete såsom rapportering, uppföljning och ekonomiadministration. Förekommande arbetsuppgifter kan även vara avrop och inköp av material eller leverantörer samt kontering av fakturor, garantibevakning och framtagande av underlag inför fakturering.

Du har din bas på kundens site vid Danderyds sjukhus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning på sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid din person och ser gärna att du själv skulle beskriva dig som en lagspelare som också trivs med att fatta beslut självständigt. Att du är kommunikativ, noggrann och serviceinriktad. Du har en god organisatorisk förmåga samt goda IT-kunskaper, framför allt i Office-paketet, fastighetssystem, uppföljningssystem och dylikt. Tjänsten ställer även krav på att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om kunden
Då sjukhuset driver säkerhetskänslig verksamhet kommer säkerhetsprövning med registerkoll genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 28 maj. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenstagningar. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona på [email protected]

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Junior Customer Success Manager till GoCar

Arbetsbeskrivning GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager! Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar f... Visa mer
Arbetsbeskrivning
GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager!

Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar för att köpa in bilar till försäljning. Du arbetar administrativt med att stänga alla accepterade affärer, vilket bland annat innefattar att
• Inhämta lösenoffert, säkra identitet och verifiera registreringsbevis
• Administrera och leda testning och upphämtning av bil i dialog med säljare och transportör
• Kontrollera testat skick mot angivet skick vid inköp och vid eventuella avvikelser förhandla avdrag med kund
• Hantera utbetalning till kund
• Vid försäljning till köpare inom EU hantera GoCars exportrutin för bilar

Du kommer att arbeta tätt med vår säljkår. Som en del i säljteamet kommer du också självständigt presentera och sälja in tjänsten till både säljande och köpande kund vid behov. Du rapporterar och stämmer av frågeställningar dagligen direkt till Teamleader eller VD. Alla kunddialoger sker via telefon och mail samt i de främsta affärssystemen på marknaden.

Din Profil
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, håller en hög produktivitet och som drivs av att få saker gjorda. Du bör även vara en noggrann person med ett gott detalj- och siffersinne, med en förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter utan att göra avkall på kvaliteten. Givetvis är du serviceminded, kommunikativ och håller en hög servicegrad. Har du erfarenhet inom sälj, support eller kundtjänst är det meriterande, men inte ett krav. Har du erfarenhet inom bilbranschen, exempelvis som servicerådgivare eller besiktningstekniker, är det starkt meriterande. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga såväl internt gentemot kollegor som mot våra kunder.

Tjänsten passar dig som vill jobba i ett snabbväxande bolag där mycket händer och utvecklas!

Om företaget
GoCar ser till att din bil exponeras för över 35 000 köpare, digitalt över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: vi säljer din bil snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare. Vi konkurrensutsätter din bils marknadsvärde och hittar en den köpare som betalar bäst. För just din bil. Vi har lärt oss en hel del om bilförsäljning under åren. Med över 190 000 sålda bilar har vi utvecklat en unik process och marknadens mest dynamiska marknadsplats. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar tar vi heller inte betalt. Det behöver inte vara svårare än så. Vårt kontor ligger på Tegnergatan centralt i Stockholm.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Rekryteringsassistent med fokus på kommunikation och SoMe

Vi söker Vårdlänken söker en effektiv och strukturerad rekryteringsassistent, som tycker om att skriva och har lätt för att lära sig olika typer av administrativa system, till vårt kontor i Danderyd. Arbetsuppgifter Du kommer att ha ansvar för att skriva och lägga ut platsannonser för olika typer av tjänster inom vård och omsorgssektorn till vår bemannings- och rekryteringsverksamhet. Det innebär att du assisterar våra konsultchefer och rekryterare med at... Visa mer
Vi söker
Vårdlänken söker en effektiv och strukturerad rekryteringsassistent, som tycker om att skriva och har lätt för att lära sig olika typer av administrativa system, till vårt kontor i Danderyd.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ansvar för att skriva och lägga ut platsannonser för olika typer av tjänster inom vård och omsorgssektorn till vår bemannings- och rekryteringsverksamhet. Det innebär att du assisterar våra konsultchefer och rekryterare med att skriva kreativa annonser med text och bild för webben eller sociala medier som LinkedIn, Facebook och Instagram. I arbetet ingår också att skriva och skicka olika typer av mail till vår kandidatbas och till våra kunder. Du kommer att arbeta med Microsoft Office olika program, publiceringsverktyg och i vårt CRM-system.

För tjänsten krävs det att du
• IT-tekniskt mogen och med mycket bra kunskaper inom sociala medier
• är mycket bra på att uttrycka dig i tal och skrift, Det krävs att du är lite av den språkpolis, dvs noggrann med att stavning och formuleringar blir rätt och engagerande i annonser, mailutskick och annan marknadsföring och kommunikation
• gillar att arbeta under högt tryck och kan hantera flera uppgifter samtidigt
• är professionell, social och utåtriktad och har inga problem med att arbeta självständigt såväl som i team
• lösningsorienterad och snabbtänkt och det är viktigt att du är bekväm med att vara i en resultatorienterad miljö då Vårdlänken verkar i en högt konkurrensutsatt bransch

Erfarenhet
Du arbetar med marknadsföring/kommunikation idag och har gärna någon typ av utbildning inom detta område.
Det är självklart att du har egna konton och använt dig av FB, Instagram, LinkedIn och andra sociala medier under flera år och du behöver ha förståelse för internetannonsering och SEO.
Erfarenhet av bemanning och rekrytering ses som meriterande.

Anställning
Vårdlänkens kontor är beläget i nya och fräscha lokaler i Danderyd med närhet till bussaroch tunnelbana.
Tjänsten är på 80-100% enligt överenskommelse.

Ansökan
”Skicka ansökan”. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Vänlig att ange löneanspråk i ansökan.
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Therese Löfall.


Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har drygt 25 års erfarenhet av bemanning och våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. En av våraframgångsfaktorer är vårt kontinuerliga arbete med förbättring och utveckling. Det gör oss till en erkänd och uppskattad helhetsleverantör av tjänster inom vård- och omsorgsområdet. Vårdlänken Bemanning och Rekrytering är en dynamisk arbetsplats som arbetar aktivt för att
uppnå 100 procent kundtillfredsställelse. Visa mindre

Driftsamordnare till ISS

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett nytt spännande uppdrag vid ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi söker nu en Administratör med uppdrag att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Tilltalas du av att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö med ett samhällsviktigt uppdrag? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
Som Driftsamordnare är du dedikerad till att samordna entreprenadrapporteringen avseende statistik och rapporter i enlighet med avtalet. I arbetet ingår även att följa upp återkommande felanmälningar, uppföljning och redovisning av egenkontroller samt samordning av information till kund. I arbetsuppgifterna ingår även att hantera påminnelser och klagomål.

Du har din bas på kundens site vid Danderyds sjukhus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning på sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat några år med administrativa uppgifter och har förmågan att samordna och lösa många skiftande uppgifter parallellt. Du har en god känsla för kvalité och gillar att arbeta med service. Du har ett proaktivt förhållningssätt, arbetar strukturerat med dina uppgifter, samtidigt som du kan prioritera när det behövs.

Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt mycket god datorvana.

Om kunden
Då sjukhuset driver säkerhetskänslig verksamhet kommer säkerhetsprövning med registerkoll genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 23 april. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer, tester och referenstagningar. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona på [email protected]

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Administratör till företag i Danderyd

Ansök    Feb 6    Manpower AB    Administrativ assistent
Vår kund finns inom byggsektorn och har sitt kontor i Danderyd norr om Stockholm. Nu söker vi dig som tycker om att arbeta med administration och gillar ordning och reda! Vår kund finns i Danderyd och behöver snabbt få in en till person i sitt team. Arbetsuppgifterna består av * Hantering av leverentörsfakturor i systemet Entré * Traditionell administration * orderhantering * Arbete i fakturaflödet Du behöver inte ha en ekonomisk utbildning m... Visa mer
Vår kund finns inom byggsektorn och har sitt kontor i Danderyd norr om Stockholm.

Nu söker vi dig som tycker om att arbeta med administration och gillar ordning och reda!

Vår kund finns i Danderyd och behöver snabbt få in en till person i sitt team.

Arbetsuppgifterna består av

* Hantering av leverentörsfakturor i systemet Entré
* Traditionell administration
* orderhantering
* Arbete i fakturaflödet

Du behöver inte ha en ekonomisk utbildning men det är bra om du har siffersinne samt är intresserad och nyfiken på att lära dig mer.Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det ett stort plus. Det här är en heltidstjänst med arbetstid 08-00 - 17.00 (1 timmes lunch) Start på detta uppdrag är omgående och man får möjlighet att gå parallellt för upplärning under ett par veckor. Arbetet utförs på plats på kontoret i Danderyd. Det är bra om du har god systemvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Det är dessutom önskvärt att du har körkort.För att trivas hos oss tror vi att du

* är självgående
* är en god problemlösare
* har "skinn på näsan"
* tycker om att arbeta i en mindre grupp
* nyfiken på att lära nyttVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det här är ett konsultuppdrag på inledningsvis sex månader med goda möjligheter till förlängning och eventuellt övertag för rätt person.Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund i Danderyd.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Andersson via e-post: [email protected] Vi tillsätter tjänsten löpandeErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Visa mindre

Administratör till ISS

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett nytt spännande uppdrag vid ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi söker nu en Administratör med uppdrag att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Tilltalas du av att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö med ett samhällsviktigt uppdrag? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
I rollen som Administratör ingår du i en stabsfunktion och stöttar platsorganisationen med administrativt arbete såsom rapportering, uppföljning och ekonomiadministration. Förekommande arbetsuppgifter kan även vara avrop och inköp av material eller leverantörer samt kontering av fakturor, garantibevakning och framtagande av underlag inför fakturering.

Du har din bas på kundens site vid Danderyds sjukhus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning på sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid din person och ser gärna att du själv skulle beskriva dig som en lagspelare som också trivs med att fatta beslut självständigt. Att du är kommunikativ, noggrann och serviceinriktad. Du har en god organisatorisk förmåga samt goda IT-kunskaper, framför allt i Office-paketet, fastighetssystem, uppföljningssystem och dylikt. Tjänsten ställer även krav på att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om kunden
Då sjukhuset driver säkerhetskänslig verksamhet kommer säkerhetsprövning med registerkoll genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 23 april. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenstagningar. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona på [email protected]

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Junior Administratör till företag i Stocksund 50–100 %

Ansök    Jan 3    The Place AB    Administrativ assistent
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare. Om rollen Vi söker en person som vill jobba som Laddkortsadministrat... Visa mer
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Om rollen

Vi söker en person som vill jobba som Laddkortsadministratör mellan 50-100% på ett trevligt företag i Stocksund. Du kommer ingå i ekonomi / kundtjänstteamet som är ett härligt gäng som har kul tillsammans. Rollen som laddkortsadministratör är perfekt för dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom administration och få in en fot på ett företag i en utvecklande och framtidsexpansiv bransch. Du ansvarar för att administrera laddkort i vår kunds system och för att skicka ut färdiga laddkort till företagets kunder.

Bolaget växer kraftigt och det finns stor utvecklingspotential och möjlighet att få andra arbetsuppgifter inom ex. marknad, ekonomi eller kundservice. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med anställning hos oss på The Place, med stor chans till förlängning eller överrekrytering till vårt kundföretag.

Dina erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

• Examen från gymnasial utbildning
• God systemvana
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller service är meriterande

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är en självgående och ansvarstagande person med en god problemlösningsförmåga. Du är prestigelös och strukturerad i ditt arbetssätt och är mån om att leverera service i världsklass, till både kunder och kollegor.

Tjänsten

Placering: Stocksund med möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan
Arbetstider: Vardagar 8-17
Startdatum: Omgående

Låter detta som något som kan passa dig? Perfekt! Sök rollen redan idag!

Om företaget

Vår kund är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Kunden tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. På ett par år har de därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Visa mindre

Administratör till HC Mörby barn

Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar som intellektuell funktionsnedsättning, rörelsenedsättning och autism. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård. Verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete ... Visa mer
Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar som intellektuell funktionsnedsättning, rörelsenedsättning och autism.

Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård.

Verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete tillsammans med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, specialpedagog och arbetsterapeut. 

Vår mottagning ligger nära Mörby centrum och en tunnelbanestation från Danderyds sjukhus.

 

Om tjänsten:  

Som administratör hos oss kommer du att vara enhetens ansikte utåt och stödja vårdprocessen med remisshantering, tidsbokning, journalhantering och service per telefon. Du kommer att jobba i nära samarbete med enhetschefen och behöver kunna fungera som ett administrativt stöd. Arbetet innefattar även personaladministration, posthantering, fakturering, inköp och lokalfrågor. Du kommer även att ha ansvar för en del IT-frågor och telefoni och kommer att arbeta i nära samarbete med en annan administratörskollega där ni delar och fördelar arbetsuppgifter.

 

Om dig:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från självständigt administrativt arbete och har arbetat inom hälso- och sjukvården. Du har god dator- och telefonvana och vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Officepaketet. Du behöver ha en mycket god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du kommer att möta personer med nedsatt kognitiv och kommunikativ förmåga.

Du är ofta den första kontakten med vår enhet, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande och hög serviceförmåga. Vidare är du lyhörd och flexibel i kontakten med våra patienter.

Då det är ett omväxlande arbete behöver du vara strukturerad och ha god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du har kapacitet att ha flera parallella processer igång samtidigt och har lätt för att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Du är även initiativtagande och noggrann. För att trivas hos oss är god samarbetsförmåga en grundförutsättning. Erfarenhet från Take Care, Heroma och Raindance är meriterande, likväl som erfarenhet av vår målgrupp.

 

Anställningsvillkor:

Tillsvidareanställning, 75%. Tillträde snarast.

Kontakt:        Neda Seyfeddini, enhetschef, telefon 08-123 357 82

                      Pia Hofström, administratör, telefon 08-123 357 75

 

Vill du veta mer? 

Enhetschef Neda Seyfeddini 08-123 357 82

Pia Hofström, administratör, telefon 08-123 357 75

Fackliga företrädare: 

Ola Tellner, Vision tel. 08-123 404 81

Gunilla Wurtzel, SSR tel. 08-123 404 87

?? 

Övrig information: 

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan!? 

 

Om verksamheten:
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/funktion-i-fokus/ eller lyssna på podden https://www.habilitering.se/funka-olika/. Läs mer om oss på https://www.habilitering.se/.Övrig information: 
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

School Campus Administrator - Skoladministratör Sökes

School Campus Administrator Safeguarding The British International School of Stockholm is committed to safeguarding and promoting the welfare of children and young people and expects all staff and volunteers to share this commitment. Any offer of employment will be subject to relevant police checks, the receipt of satisfactory references and the production of relevant original ID documentation and examination certificates. The successful candidate mus... Visa mer
School Campus Administrator
Safeguarding
The British International School of Stockholm is committed to safeguarding and promoting the welfare of children and young people and expects all staff and volunteers to share this commitment. Any offer of employment will be subject to relevant police checks, the receipt of satisfactory references and the production of relevant original ID documentation and examination certificates. The successful candidate must also be willing to undergo child protection training appropriate to the post.
Job Details
Employer: British International School of Stockholm
Location: Sweden
Contract type: Full time
Contract term: Permanent
Hours of work: 8.00 - 16.30 or 8.30 - 17.00
Salary: Based on qualifications and experience
Job starts: As soon as possible


Main Responsibilities
The British International School of Stockholm is now seeking to employ a School Campus Administrator, to join an established administration team in our growing international school. We are looking for an open, friendly and welcoming team member that is passionate about administration and service.
Dealing with daily routines; communicating with parents and classroom teachers regarding registration, attendance, absences, illnesses and collection arrangements, prioritising where necessary.
Answering and dealing with incoming calls; responding promptly and effectively to enquiries.
Meeting and greeting all visitors, ensuring security and safeguarding procedures are followed.
Selling school stock and merchandise.
Assisting with arrangements for visits and visitors to the School, school outings, etc.
Contributing to other administrative functions of the school on a project basis (e.g. finance, procurement, human resources, marketing)
Providing any other administrative support, as required.
Keeping abreast of future events and organising as necessary.
Writing correspondence and emails.
Helping provide an orderly, friendly and calm environment for parents, staff, children and visitors.
Liaising with other Office staff, as appropriate.
Ensuring the office areas are kept clean and tidy at all times.
Any other duties within the capacity of the post holder as may be reasonably requested by the Principal or Team Leader from time to timeEssential requirements for the position include:
Previous administrative experience, preferably gained within a school / professional services environment
Excellent understanding of providing outstanding customer service
Strong organisational skills
Excellent timekeeping
General IT competency
Fluent spoken and written English
Good spoken Swedish
Eligibility to work in SwedenTo apply
Please send the following documents to [email protected], putting ‘Campus Administrator’ as the subject of the e-mail:
A completed application form, that is found on our website https://bisstockholm.se/careers/
CV including details of two professional references
A letter of application and the application form on our websiteSuccessful candidates will be invited for an interview.
About the school
Situated on two campuses in Djursholm, a beautiful suburb of Stockholm, and enjoying an excellent reputation, BISS is a vibrant and highly successful school of around 600 children from 45 different countries. Meeting internationally recognised standards of excellence, the school is an accredited member of COBIS. (Council of British International Schools)
Closing date
The deadline for applications will be January 25th. However, BISS reserves the right to interview and appoint outstanding candidates before this date.
Please contact [email protected] for any queries about this role. For further information about the British International School of Stockholm, please visit http://www.bisstockholm.se Visa mindre

HC Mörby barn söker administratör

Om oss:  Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som tillhör Habilitering & Hälsa. Vi erbjuder insatser till barn mellan 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig h... Visa mer
Om oss: 

Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som tillhör Habilitering & Hälsa.

Vi erbjuder insatser till barn mellan 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård. 

Om tjänsten:? 

Som administratör?hos oss är du spindeln i nätet som bidrar till att det dagliga arbetet på enheten fungerar. Du är även enhetens ansikte utåt och stödjer vårdprocessen med remisshantering, tidsbokning, journalhantering och service per telefon. Delar av arbetstiden kommer du ta emot besökare i vår reception samt svara i enhetens telefon. Du kommer att jobba i nära samarbete med din administratörskollega där ni delar och fördelar arbetsuppgifter. Du samarbetar som administratör hos oss även nära de två enhetscheferna där du utgör ett viktigt administrativt stöd.  
Arbetet innefattar även personaladministration, posthantering, fakturahantering och inköp samt en del praktiskt arbete i våra lokaler. Du kommer även att ha ansvar för en del IT-och telefonfrågor.  

Om dig: 

Vi söker dig som har erfarenhet från självständigt administrativt arbete och har arbetat inom hälso- och sjukvården. Meriterande om du har arbetat inom Habilitering och Hälsa. Du har god dator- och telefonvana och vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Officepaketet. Du behöver ha en mycket god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du kommer att möta personer med nedsatt kognitiv och kommunikativ förmåga. Du behöver även ha goda kunskaper i engelska.?Erfarenhet från Take Care, Heroma, Raindance, PING-PONG, sjukresesystemet och Clockwork är meriterande. Likväl erfarenhet av vår målgrupp är meriterande. 

Du är ofta den första kontakten med vår enhet, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande och hög serviceförmåga. Vidare är du lyhörd och flexibel i kontakten med våra patienter. Då det är ett omväxlande arbete behöver du vara strukturerad och ha god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du har kapacitet att ha flera parallella processer igång samtidigt och har lätt för att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Du är även initiativtagande och noggrann. För att trivas hos oss är god samarbetsförmåga en grundförutsättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 


Anställningsvillkor: 

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Heltid med flextidsavtal. Tjänsten kräver vanligtvis att du är på plats 7:30-16:00. Provanställning 6 månader kan tillämpas. Vill du veta mer? 

Enhetschef Neda Seyfeddini 08-123 357 82

 Fackliga företrädare: 

Ola Tellner, Vision tel. 08-123 404 81

Gunilla Wurtzel, SSR tel. 08-123 404 87

?? 

Övrig information: 

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan!? 

 

Om verksamheten:
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/funktion-i-fokus/ eller lyssna på podden https://www.habilitering.se/funka-olika/. Läs mer om oss på https://www.habilitering.se/.Övrig information: 
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Administration

Har du lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter? Är du flexibel, positiv och samarabetsvillig? Då kan du vara den vi söker! Grodan Services AB grundades 2012 och är ett företag verksam inom bygg och installationer. Med flera års erfarenhet inom service expanderar vi just nu i vårt team och behöver dig som kan tillföra extra stöd i våra dagliga arbeten. Vi söker dig som kan assistera i de administrativa arbeten såsom fakturering, löneadministration och ... Visa mer
Har du lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter? Är du flexibel, positiv och samarabetsvillig? Då kan du vara den vi söker!
Grodan Services AB grundades 2012 och är ett företag verksam inom bygg och installationer. Med flera års erfarenhet inom service expanderar vi just nu i vårt team och behöver dig som kan tillföra extra stöd i våra dagliga arbeten.
Vi söker dig som kan assistera i de administrativa arbeten såsom fakturering, löneadministration och även kommunikation internt. Som person ser vi att du är driven, nyfiken och självgående. Vid anställning på Grodan Services AB erbjuds du eventuella resurser som krävs för inlärning av våra rutiner, bransch material, samt stöd och vägledning.
Meriterande är om du talar flera språk. Visa mindre

HC Mörby barn söker administratör

Om oss:  Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som tillhör Habilitering & Hälsa. Vi erbjuder insatser till barn mellan 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig h... Visa mer
Om oss: 

Habiliteringscenter Mörby barn är en specialistmottagning i öppenvården som tillhör Habilitering & Hälsa.

Vi erbjuder insatser till barn mellan 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård. 

Om tjänsten:? 

Som administratör?hos oss är du spindeln i nätet som bidrar till att det dagliga arbetet på enheten fungerar. Du är även enhetens ansikte utåt och stödjer vårdprocessen med remisshantering, tidsbokning, journalhantering och service per telefon. Delar av arbetstiden kommer du ta emot besökare i vår reception samt svara i enhetens telefon. Du kommer att jobba i nära samarbete med din administratörskollega där ni delar och fördelar arbetsuppgifter. Du samarbetar som administratör hos nära enhetschefen där du utgör ett viktigt administrativt stöd.  
Arbetet innefattar även personaladministration, posthantering, fakturahantering och inköp samt en del praktiskt arbete i våra lokaler. Du kommer även att ha ansvar för en del IT-och telefonfrågor.  

Om dig: 

Vi söker dig som har erfarenhet från självständigt administrativt arbete och har arbetat inom hälso- och sjukvården. Meriterande om du har arbetat inom Habilitering och Hälsa. Du har god dator- och telefonvana och vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Officepaketet. Du behöver ha en mycket god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du kommer att möta personer med nedsatt kognitiv och kommunikativ förmåga. Du behöver även ha goda kunskaper i engelska.?Erfarenhet från Take Care, Heroma, Raindance, PING-PONG, sjukresesystemet och Clockwork är meriterande. Likväl erfarenhet av vår målgrupp är meriterande. 

Du är ofta den första kontakten med vår enhet, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande och hög serviceförmåga. Vidare är du lyhörd och flexibel i kontakten med våra patienter. Då det är ett omväxlande arbete behöver du vara strukturerad och ha god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du har kapacitet att ha flera parallella processer igång samtidigt och har lätt för att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Du är även initiativtagande och noggrann. För att trivas hos oss är god samarbetsförmåga en grundförutsättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 


Anställningsvillkor: 

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Deltid. Provanställning 6 månader kan tillämpas. Vill du veta mer? 

Enhetschef Neda Seyfeddini 08-123 357 82

 Fackliga företrädare: 

Ola Tellner, Vision tel. 08-123 404 81

Gunilla Wurtzel, SSR tel. 08-123 404 87

?? 

Övrig information: 

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan!? 

 

Om verksamheten:
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/funktion-i-fokus/ eller lyssna på podden https://www.habilitering.se/funka-olika/. Läs mer om oss på https://www.habilitering.se/.Övrig information: 
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Projektassistent till programverksamhet i Djursholm

Ansök    Apr 7    2Complete AB    Administrativ assistent
Dina arbetsuppgifter Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig. Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom o... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom organisationen.

I rollen kommer du att arbeta med administration, vara ett operativt stöd till verksamheten samt ta hand om den interna kontorsservicen. Du kommer exempelvis att arbeta med förberedelser inför konferenser och seminarier, support och service till konferensdeltagare, uppdateringar i konferensapp och hemsida, underhåll av konferensteknik, inventering och beställning av material, samt bemanning av reception, telefonväxel och e-post.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.


Om företaget
Vår kund ligger vackert belägen ute på Djursholm. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Du har god digital kompetens med erfarenhet av att arbeta i flera olika administrativa arbetsverktyg. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Administratör/Assistent till företag i Danderyd

Ansök    Apr 12    Serveoffice AB    Administrativ assistent
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work. . Serveoffice har fått i uppdrag att hitta en administ... Visa mer
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work.

.

Serveoffice har fått i uppdrag att hitta en administratör/assistent till vår kund i Danderyd. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på heltid med start omgående och beräknas hålla på i 2-4 månader, men det kan även bli betydligt längre.

Arbetsbeskrivning
I rollen som administratör/assistent hos vår kund sköter du både allmän administration för företaget men är även assistent för en av mellancheferna. Mer detaljerat innebär tjänsten:
* Inhämta administration från flera ställen och sortera och dokumentera
* Hantera utlägg
* Registrera frånvaro
* Lättare bokföring såsom kontering av fakturor
* Hjälpa mellanchefen med allehanda administrativa arbetsuppgifter


Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har god erfarenhet av administration genom tidigare erfarenhet i liknande roller. För att lyckas som administratör hos vår kund krävs goda kunskaper i Officepaketet samt att du tycker att detta med administration och att ha ordning och reda är det roligaste som finns. Med anledning av att vår kund arbetar i en internationell miljö med kunder och medarbetare från andra delar av världen är det av stor vikt att du behärskar, utöver svenska, engelska i både tal och skrift.

För att trivas hos vår kund är det av betydelse att du tidvis gillar att jobba i ett högt tempo där mycket kan hända på en och samma gång. I arbetet som administratör/assistent är det viktigt att den dagliga verksamheten fungerar smidigt och därför söker vi dig som är noggrann, strukturerad och även serviceminded då kundkontakt förekommer dagligen. Vidare är du självgående och ser själv vad som behöver göras, organiserad och duktig på att hantera en mängd olika sorters människor som du kommer att ha kontakt med i ditt dagliga arbete.

Som konsult hos Serveoffice erbjuder vi dig
Ett personligt företag som värderar relationer högst, oavsett om det är kunder, konsulter eller kandidater. Här får du engagerade kollegor och ledare som har förstått betydelsen av att ha personal som trivs och mår bra. Olika typer av aktiviteter anordnas flera gånger per termin för att skapa en härlig gemenskap och en ”vi-känsla”.
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett brett förmånspaket och ett generöst friskvårdsbidrag. Viktigast av allt- vi erbjuder en bra arbetsplats med mycket skratt!

Ansökan och kontakt
Skicka in din cv och personligt brev enligt nedan. Urvalet görs löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan endast via hemsidan. Frågor kring tjänsten besvaras av konsultchef Cissi Silvstam på 070-564 13 70 eller [email protected].

 
Om Serveoffice
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Eways

Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. De är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till ... Visa mer
Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. De är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. De erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har Eways därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder. Läs gärna mer på www.eways.se.

Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. De är en oberoende laddoperatör som hjälper deras kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. De erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har Eways därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder. Läs gärna mer på www.eways.se.

Serveoffice har fått i uppdrag att hitta 1-2 medarbetare till Eways kundtjänst. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på heltid med placering i Stocksund och med stora chanser till anställning hos Eways efter inhyrningen.

Arbetsbeskrivning
Eways kunder ringer eller skickar email till dem när de inte kan ladda eller när de har frågor om laddning av sin elbil. Ofta är det bråttom eftersom de kanske inte kan använda sin bil annars.
Eways kundtjänst försöker alltid att hjälpa sina kunder på ett trevligt och kunnigt sätt direkt. De har tillgång till deras +10 000 laddstationer via Internet och ofta kan de avhjälpa felet direkt.
Mer detaljerat innebär tjänsten:
* svara på löpande kundfrågor i ärendehanteringssystem
* svara i kundtjänst när kunder ringer
* skapa ärenden och följer upp ärenden
* jobba i backoffice med olika administrativa göromål

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du:
* Har ett intresse för teknik.
* Har god datorvana och grundläggande Internetkompetens
* Är duktig på felsökning
* Är van att hantera kunder och du har lätt för att få förtroende
* Talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Om du har arbetat i liknande roll ser vi det som meriterande.
   
För att trivas hos Eways är det av betydelse att du tidvis gillar att jobba i ett högt tempo där mycket kan hända på en och samma gång. I arbetet på Eways kundtjänst står kunden alltid i centrum så det viktigaste är alltid att prioritera att de får den hjälp de behöver, därför söker vi dig som är serviceminded, proaktiv, stresstålig och har ett stort driv för att lösa problem.

Eways erbjuder dig
* Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete.
* En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
* En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer.
* En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
* Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.
* Fast lön med bonus-möjlighet, samt verktyg som du dagligen behöver.

Som konsult hos Serveoffice erbjuder vi dig
Ett personligt företag som värderar relationer högst, oavsett om det är kunder, konsulter eller kandidater. Här får du engagerade kollegor och ledare som har förstått betydelsen av att ha personal som trivs och mår bra. Olika typer av aktiviteter anordnas flera gånger per termin för att skapa en härlig gemenskap och en ”vi-känsla”.
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett brett förmånspaket och ett generöst friskvårdsbidrag. Viktigast av allt- vi erbjuder en bra arbetsplats med mycket skratt!

Ansökan och kontakt
I den här processen samarbetar Eways med rekryterings- och bemanningsföretaget Serveoffice. Skicka in ditt cv och personliga brev enligt nedan. Urvalet görs löpande, vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan endast via hemsidan. Frågor kring tjänsten besvaras av konsultchef Cissi Silvstam på 070-564 13 70 eller [email protected].
 
Om Serveoffice
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Eways

Ansök    Mar 24    Serveoffice AB    Administrativ assistent
Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. De är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till ... Visa mer
Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. De är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. De erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har Eways därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder. Läs gärna mer på www.eways.se.

Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. De är en oberoende laddoperatör som hjälper deras kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. De erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har Eways därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder. Läs gärna mer på www.eways.se.

Serveoffice har fått i uppdrag att hitta 1-2 medarbetare till Eways kundtjänst. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på heltid med placering i Stocksund och med stora chanser till anställning hos Eways efter inhyrningen.

Arbetsbeskrivning
Eways kunder ringer eller skickar email till dem när de inte kan ladda eller när de har frågor om laddning av sin elbil. Ofta är det bråttom eftersom de kanske inte kan använda sin bil annars.
Eways kundtjänst försöker alltid att hjälpa sina kunder på ett trevligt och kunnigt sätt direkt. De har tillgång till deras +10 000 laddstationer via Internet och ofta kan de avhjälpa felet direkt.
Mer detaljerat innebär tjänsten:
* svara på löpande kundfrågor i ärendehanteringssystem
* svara i kundtjänst när kunder ringer
* skapa ärenden och följer upp ärenden
* jobba i backoffice med olika administrativa göromål

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du:
* Har ett intresse för teknik.
* Har god datorvana och grundläggande Internetkompetens
* Är duktig på felsökning
* Är van att hantera kunder och du har lätt för att få förtroende
* Talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Om du har arbetat i liknande roll ser vi det som meriterande.
   
För att trivas hos Eways är det av betydelse att du tidvis gillar att jobba i ett högt tempo där mycket kan hända på en och samma gång. I arbetet på Eways kundtjänst står kunden alltid i centrum så det viktigaste är alltid att prioritera att de får den hjälp de behöver, därför söker vi dig som är serviceminded, proaktiv, stresstålig och har ett stort driv för att lösa problem.

Eways erbjuder dig
* Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete.
* En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
* En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer.
* En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
* Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.
* Fast lön med bonus-möjlighet, samt verktyg som du dagligen behöver.

Som konsult hos Serveoffice erbjuder vi dig
Ett personligt företag som värderar relationer högst, oavsett om det är kunder, konsulter eller kandidater. Här får du engagerade kollegor och ledare som har förstått betydelsen av att ha personal som trivs och mår bra. Olika typer av aktiviteter anordnas flera gånger per termin för att skapa en härlig gemenskap och en ”vi-känsla”.
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett brett förmånspaket och ett generöst friskvårdsbidrag. Viktigast av allt- vi erbjuder en bra arbetsplats med mycket skratt!

Ansökan och kontakt
I den här processen samarbetar Eways med rekryterings- och bemanningsföretaget Serveoffice. Skicka in ditt cv och personliga brev enligt nedan. Urvalet görs löpande, vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan endast via hemsidan. Frågor kring tjänsten besvaras av konsultchef Cissi Silvstam på 070-564 13 70 eller [email protected].
 
Om Serveoffice
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work. Visa mindre

Projektassistent till programverksamhet sökes omgående

Ansök    Mar 28    2Complete AB    Administrativ assistent
Dina arbetsuppgifter Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig. Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom o... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom organisationen.

I rollen kommer du att arbeta med administration, vara ett operativt stöd till verksamheten samt ta hand om den interna kontorsservicen. Du kommer exempelvis att arbeta med förberedelser inför konferenser och seminarier, support och service till konferensdeltagare, uppdateringar i konferensapp och hemsida, underhåll av konferensteknik, inventering och beställning av material, samt bemanning av reception, telefonväxel och e-post.


Om företaget
Vår kund ligger vackert belägen ute på Djursholm. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Du har god digital kompetens med erfarenhet av att arbeta i flera olika administrativa arbetsverktyg. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Projektassistent till programverksamhet sökes omgående

Ansök    Feb 16    2Complete AB    Administrativ assistent
Dina arbetsuppgifter Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig. Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom o... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom organisationen.

I rollen kommer du att arbeta med administration, vara ett operativt stöd till verksamheten samt ta hand om den interna kontorsservicen. Du kommer exempelvis att arbeta med förberedelser inför konferenser och seminarier, support och service till konferensdeltagare, uppdateringar i konferensapp och hemsida, underhåll av konferensteknik, inventering och beställning av material, samt bemanning av reception, telefonväxel och e-post.


Om företaget
Vår kund ligger vackert belägen ute på Djursholm. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Du har god digital kompetens med erfarenhet av att arbeta i flera olika administrativa arbetsverktyg. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Eways

Ansök    Feb 10    Serveoffice AB    Administrativ assistent
Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. De är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till ... Visa mer
Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. De är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. De erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har Eways därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder. Läs gärna mer på www.eways.se.

Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. De är en oberoende laddoperatör som hjälper deras kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. De erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har Eways därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder. Läs gärna mer på www.eways.se.

Serveoffice har fått i uppdrag att hitta 1-2 medarbetare till Eways kundtjänst. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på heltid med placering i Stocksund och med stora chanser till anställning hos Eways efter inhyrningen.

Arbetsbeskrivning
Eways kunder ringer eller skickar email till dem när de inte kan ladda eller när de har frågor om laddning av sin elbil. Ofta är det bråttom eftersom de kanske inte kan använda sin bil annars.
Eways kundtjänst försöker alltid att hjälpa sina kunder på ett trevligt och kunnigt sätt direkt. De har tillgång till deras +10 000 laddstationer via Internet och ofta kan de avhjälpa felet direkt.
Mer detaljerat innebär tjänsten:
* svara på löpande kundfrågor i ärendehanteringssystem
* svara i kundtjänst när kunder ringer
* skapa ärenden och följer upp ärenden
* jobba i backoffice med olika administrativa göromål

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du:
* Har ett intresse för teknik.
* Har god datorvana och grundläggande Internetkompetens
* Är duktig på felsökning
* Är van att hantera kunder och du har lätt för att få förtroende
* Talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Om du har arbetat i liknande roll ser vi det som meriterande.
   
För att trivas hos Eways är det av betydelse att du tidvis gillar att jobba i ett högt tempo där mycket kan hända på en och samma gång. I arbetet på Eways kundtjänst står kunden alltid i centrum så det viktigaste är alltid att prioritera att de får den hjälp de behöver, därför söker vi dig som är serviceminded, proaktiv, stresstålig och har ett stort driv för att lösa problem.

Eways erbjuder dig
* Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete.
* En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
* En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer.
* En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
* Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.
* Fast lön med bonus-möjlighet, samt verktyg som du dagligen behöver.

Som konsult hos Serveoffice erbjuder vi dig
Ett personligt företag som värderar relationer högst, oavsett om det är kunder, konsulter eller kandidater. Här får du engagerade kollegor och ledare som har förstått betydelsen av att ha personal som trivs och mår bra. Olika typer av aktiviteter anordnas flera gånger per termin för att skapa en härlig gemenskap och en ”vi-känsla”.
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett brett förmånspaket och ett generöst friskvårdsbidrag. Viktigast av allt- vi erbjuder en bra arbetsplats med mycket skratt!

Ansökan och kontakt
I den här processen samarbetar Eways med rekryterings- och bemanningsföretaget Serveoffice. Skicka in ditt cv och personliga brev enligt nedan. Urvalet görs löpande, vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan endast via hemsidan. Frågor kring tjänsten besvaras av konsultchef Cissi Silvstam på 070-564 13 70 eller [email protected].
 
Om Serveoffice
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work. Visa mindre

Projektassistent till programverksamhet sökes omgående

Ansök    Jan 27    2Complete AB    Administrativ assistent
Dina arbetsuppgifter Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig. Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom o... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom organisationen.

I rollen kommer du att arbeta med administration, vara ett operativt stöd till verksamheten samt ta hand om den interna kontorsservicen. Du kommer exempelvis att arbeta med förberedelser inför konferenser och seminarier, support och service till konferensdeltagare, uppdateringar i konferensapp och hemsida, underhåll av konferensteknik, inventering och beställning av material, samt bemanning av reception, telefonväxel och e-post.


Om företaget
Vår kund ligger vackert belägen ute på Djursholm. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Du har god digital kompetens med erfarenhet av att arbeta i flera olika administrativa arbetsverktyg. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Kontorsassistent

1 plats Wonna I De Jong och Alexander Östling är privata fastighetsägare med ca 1500 lägenheter och 1000 kommersiella lokaler. Vi söker nu en kontors/administrativassistent på deltid. Du kommer att ha ansvaret för vårt kontor. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Hantering av post och bud Hyresadmnistration Köpa in och beställa kontors- och förbrukningsmaterial Allt-i-allo på kontoret Fakturahantering Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: Avslut... Visa mer
1 plats
Wonna I De Jong och Alexander Östling är privata fastighetsägare med ca 1500 lägenheter och 1000 kommersiella lokaler.


Vi söker nu en kontors/administrativassistent på deltid.
Du kommer att ha ansvaret för vårt kontor.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hantering av post och bud
Hyresadmnistration
Köpa in och beställa kontors- och förbrukningsmaterial
Allt-i-allo på kontoret
FakturahanteringUtbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:
Avslutad gymnasieutbildning
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
God telefonvana
Erfarenhet inom service och administration, meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Kunskaper inom Microsoft Office
Stresstålig
Strukturerad
Teamspelare
RökfriVi kommer att göra urval och intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden utgång.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bemanningsassistent till vård- och omsorgsbemanning

Vi söker Vårdlänken Bemanning & Rekrytering utökar och söker därför en driven bemanningsassistent med fokus och inriktning på bemanning och rekrytering av vård- och omsorgspersonal. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en växande organisation där det finns goda individuella utvecklingsmöjligheter. Som person ser vi gärna att du har en förmåga att se helheter och snabbt kan prioritera i ditt arbete. Du har lätt för att lära dig nya saker och ha... Visa mer
Vi söker
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering utökar och söker därför en driven bemanningsassistent med fokus och inriktning på bemanning och rekrytering av vård- och omsorgspersonal. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en växande organisation där det finns goda individuella utvecklingsmöjligheter.

Som person ser vi gärna att du har en förmåga att se helheter och snabbt kan prioritera i ditt arbete. Du har lätt för att lära dig nya saker och har god datavana. Du gillar att arbeta under högt tryck och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Som person är du professionell, social och utåtriktad och har inga problem med att arbeta självständigt, lika så som i team. Du har ett kundorienterat förhållningsätt och gillar nya spännande utmaningar och ser dig själv som en problemlösare. Vi ser gärna att du har en vård- och omsorgsbakgrund.

Kännetecknande för oss på Vårdlänken är ett kundorienterat synsätt där varje medarbetares engagemang, arbetsglädje och förmåga att finna lösningar är avgörande för vår gemensamma framgång. När vi anställer lägger vi alltid stor vikt vid personlig lämplighet, så är du intresserad av att veta mer om tjänst så tveka inte att söka! Vi intervjuar löpande efter inkommande ansökningar.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår matchning av bemanning- och rekryteringsuppdrag. Du ansvarar även för att skapa goda kontakter med våra kunder och anställda konsulter. Du kommer att arbeta i nära samarbete tillsammans med Vårdlänkens konsultchefer för att hitta det bästa bemmanings- och rekryteringslösningarna. Du ska vara beredd att kunna skapa nya möjligheter och ej vara rädd för att nätverka med nya kunder och konsulter. Du kommer även att stötta konsultchefer i en del adminstatrivt arbete gällande exempelvis schemaläggning, skriva annonser osv. Resor kan förekomma när du besöker kunder och konsulter runt om i landet.

Anställning
Under ledning av konsultchef kommer du att vara delaktig i uthyrnings-och bemanningsdelen inom vård och omsorg. Din roll är att vidareutveckla vår verksamhet genom att rekrytera ny vård- och omsorgspersonal samt att vara delaktig i bemanningen och upprättande av nya kundkontakter.

Du kommer att sitta på vårt kontor i Danderyd tillsammans med ett härligt gäng, trevliga och ambitiösa kollegor. Tjänstegrad: 100 %. Arbetstid kontorstid. Måndag- fredag 8.00-17.00

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 23 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Vi söker receptionist med säljkompetens

MåBra söker administrativa säljare till vårat hälsocentrum i Danderyd/ Mörby Centrum. MåBra är väletablerat i Danderyd och Norrort och behöver förstärkning med telefonbokning, reception och insälj av vårat koncept. Arbetet är förlagt till dagtid/kvällstid/ helger. Du kan vara egen företagare eller anställd på timmar. Har du även friskvårdskompetens eller vårdutbildning är det meriterande. Vi finns förutom i Danderyd även på tre platser i Nacka. Alla med sa... Visa mer
MåBra söker administrativa säljare till vårat hälsocentrum i Danderyd/ Mörby Centrum. MåBra är väletablerat i Danderyd och Norrort och behöver förstärkning med telefonbokning, reception och insälj av vårat koncept. Arbetet är förlagt till dagtid/kvällstid/ helger. Du kan vara egen företagare eller anställd på timmar.
Har du även friskvårdskompetens eller vårdutbildning är det meriterande. Vi finns förutom i Danderyd även på tre platser i Nacka. Alla med samma upplägg. Arbetet lägger du upp tillsammans med vår friskvårdsansvariga Jens Pettersson. För frågor om tjänsten kontakta Jens Pettersson. Ditt CV skickar du till vår jobbmail se nedan
För mer information om företaget se vår hemsida www.mabrahalsa.se, instagram eller FB Visa mindre

Projektassistent till programverksamhet sökes omgående

Ansök    Jan 4    2Complete AB    Administrativ assistent
Dina arbetsuppgifter Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig. Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom o... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom organisationen.

I rollen kommer du att arbeta med administration, vara ett operativt stöd till verksamheten samt ta hand om den interna kontorsservicen. Du kommer exempelvis att arbeta med förberedelser inför konferenser och seminarier, support och service till konferensdeltagare, uppdateringar i konferensapp och hemsida, underhåll av konferensteknik, inventering och beställning av material, samt bemanning av reception, telefonväxel och e-post.


Om företaget
Vår kund ligger vackert belägen ute på Djursholm. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Du har god digital kompetens med erfarenhet av att arbeta i flera olika administrativa arbetsverktyg. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Administratör/Medicinsk sekreterare till Rehabiliteringsmedicinska kliniken

Nu söker vi en ny kollega i rollen som klinikövergripande administratör. Vi är en mindre grupp som har ett tätt samarbete.   Vårt anställningserbjudande Vi erbjuder ett utvecklande och varierat arbete där du ger administrativt stöd och service. I din roll i den klinikövergripande administrationen har du ett brett kontaktnät inom kliniken och på sjukhuset. Du medverkar i interna processer för planering, genomförande, utvärdering och förbättring av ver... Visa mer
Nu söker vi en ny kollega i rollen som klinikövergripande administratör.

Vi är en mindre grupp som har ett tätt samarbete.

 

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder ett utvecklande och varierat arbete där du ger administrativt stöd och service. I din roll i den klinikövergripande administrationen har du ett brett kontaktnät inom kliniken och på sjukhuset. Du medverkar i interna processer för planering, genomförande, utvärdering och förbättring av verksamheten.

 

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kan innefatta planering, bokning, föra protokoll, webbadministration, fakturering, statistik för verksamhetsuppföljningar och assistera administrativt i ledningssystem samt kassaregistrering. Även administrering av olika aktiviteter som föreläsningar, nätverksmöten och kurser ingår.

 

Kvalifikationer

- Utbildad medicinsk sekreterare.
- Du har minst gymnasiekompetens och gärna annan administrativ utbildning.
- Mycket goda kunskaper i svenska språket.
- God kunskaper i Office-paketet.


Meriterande kunskaper är i dokumenthanteringssystemet Edit, journalsystemet TakeCare, vana av web-baserade program såsom t ex 1177, EK, intranät.

 

Personliga egenskaper


Den klinikövergripande administrationen utvecklas ständigt och tjänsten ställer höga krav på flexibilitet, problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga, varför du behöver vara trygg i att kunna vara självgående när det behövs. Du är strukturerad och tycker om att hjälpa till när det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillsvidare 39:5h/v. 
Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

 

Ansökan 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Älskar du golf? Då är det här tjänsten för dig!

Ansök    Sep 21    Manpower AB    Administrativ assistent
Vad går arbetet ut på? Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos Topgolf i Stockholms norrförort där du kommer att arbeta med administration, logistik och inköpsuppgifter. Mycket av arbetet utförs i projektform och det är dessutom meriterande om du har erfarenhet inom broadcast/ tv-produktion. Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära d... Visa mer
Vad går arbetet ut på?Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos Topgolf i Stockholms norrförort där du kommer att arbeta med administration, logistik och inköpsuppgifter. Mycket av arbetet utförs i projektform och det är dessutom meriterande om du har erfarenhet inom broadcast/ tv-produktion.

Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Älskar du golf? Då är den här tjänsten som Broadcast Hardware Consultant hos vår kund Topgolf i golfbranschen något för dig! Vi på Manpower har just nu ett spännande uppdrag hos dem på deras kontor i Danderyd.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vi söker dig som* har mycket goda kunskaper i framförallt engelska
* har erfarenhet av att arbeta som administratör
* har god systemvana, framförallt i Excel
* har erfarenhet inom broadcast/tv-produktion

Vårt erbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Andersson via mailadress [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Bemanningsassistent till vård- och omsorgsbemanning

Vi söker Vårdlänken Bemanning & Rekrytering utökar och söker därför en driven bemanningsassistent med fokus och inriktning på bemanning och rekrytering av vård- och omsorgspersonal. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en växande organisation där det finns goda individuella utvecklingsmöjligheter. Som person ser vi gärna att du har en förmåga att se helheter och snabbt kan prioritera i ditt arbete. Du har lätt för att lära dig nya saker och ha... Visa mer
Vi söker
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering utökar och söker därför en driven bemanningsassistent med fokus och inriktning på bemanning och rekrytering av vård- och omsorgspersonal. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en växande organisation där det finns goda individuella utvecklingsmöjligheter.

Som person ser vi gärna att du har en förmåga att se helheter och snabbt kan prioritera i ditt arbete. Du har lätt för att lära dig nya saker och har god datavana. Du gillar att arbeta under högt tryck och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Som person är du professionell, social och utåtriktad och har inga problem med att arbeta självständigt, lika så som i team. Du har ett kundorienterat förhållningsätt och gillar nya spännande utmaningar och ser dig själv som en problemlösare. Vi ser gärna att du har en vård- och omsorgsbakgrund.

Kännetecknande för oss på Vårdlänken är ett kundorienterat synsätt där varje medarbetares engagemang, arbetsglädje och förmåga att finna lösningar är avgörande för vår gemensamma framgång. När vi anställer lägger vi alltid stor vikt vid personlig lämplighet, så är du intresserad av att veta mer om tjänst så tveka inte att söka! Vi intervjuar löpande efter inkommande ansökningar.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår matchning av bemanning- och rekryteringsuppdrag. Du ansvarar även för att skapa goda kontakter med våra kunder och anställda konsulter. Du kommer att arbeta i nära samarbete tillsammans med Vårdlänkens konsultchefer för att hitta det bästa bemmanings- och rekryteringslösningarna. Du ska vara beredd att kunna skapa nya möjligheter och ej vara rädd för att nätverka med nya kunder och konsulter. Du kommer även att stötta konsultchefer i en del adminstatrivt arbete gällande exempelvis schemaläggning. Resor kan förekomma när du besöker kunder och konsulter runt om i landet.

Anställning
Under ledning av konsultchef kommer du att vara delaktig i uthyrnings-och bemanningsdelen inom vård och omsorg. Din roll är att vidareutveckla vår verksamhet genom att rekrytera ny vård- och omsorgspersonal samt att vara delaktig i bemanningen och upprättande av nya kundkontakter.

Du kommer att sitta på vårt kontor i Danderyd tillsammans med ett härligt gäng, trevliga och ambitiösa kollegor. Tjänstegrad: 100 %. Arbetstid kontorstid. Måndag- fredag 8.00-17.00

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 23 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Bemanningskoordinator till Ortopedkliniken, Danderyds Sjukhus

Vi söker en bemanningskoordinator till Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus. Är du glad och utåtriktad och tycker om att jobba med människor? Då skulle vi gärna vilja träffa dig! Erbjudande och arbetsuppgifter Som bemanningskoordinator på ortopedavdelningarna är du en central person i gänget och du arbetar med bemanning, såväl akut som planerad. Du kommer att ha ett nära samarbete med chefer samt närmaste kollega, för att kunna hjälpas åt när det behövs... Visa mer
Vi söker en bemanningskoordinator till Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus. Är du glad och utåtriktad och tycker om att jobba med människor? Då skulle vi gärna vilja träffa dig!


Erbjudande och arbetsuppgifter
Som bemanningskoordinator på ortopedavdelningarna är du en central person i gänget och du arbetar med bemanning, såväl akut som planerad. Du kommer att ha ett nära samarbete med chefer samt närmaste kollega, för att kunna hjälpas åt när det behövs.


Dina arbetsuppgifter:
- Bemanning av sjuksköterskor, undersköterskor och kökskor vid korttidsfrånvaro, sjukdom, semester eller utbildning.
- Handlägger och administrerar i personalsystemet Heroma samt i bemanningsmodulen IAM
- Bygger relationer med Enhetschefer och arbetsledare
- Schemaläggning för ordinarie personal samt timvikarier.
- Vägleder och stöttar nya timvikarier.
- Kontakt med vårt interna bemanningscenter.

Kvalifikationer 

- Du har minst gymnasial utbildning. Vidareutbildning inom personal och organisation är meriterande.
- Du har goda kunskaper i svenska i båda tal och skrift.
- Du har goda kunskaper i Microsoft Office.
- Du har erfarenhet av support, bemanning och schemaplanering, Meriterande är kunskap i personalsystemet Heroma.
- Du har tidigare erfarenhet av att använda dator och telefon som arbetsverktyg. 
- Kunskap inom arbetsrätt, lagar och avtal ses som meriterande

Personliga egenskaper  
Vi söker nu dig som vill arbeta med bemanning. Vi vill att du brinner för service, samt är en duktig administratör. För att trivas i rollen som bemanningsassistent ser vi att du är självgående och har kontroll även i pressade situationer. Det är tidiga morgnar. Arbetet kräver lösningsfokus och disciplin, vilket förutsätter att du är flexibel och uthållig. Du är framåtseende och har ett högt mått av konsekvenstänk. Du trivs i en verksamhet där ingen dag är den andra lik och presterar under högt tryck, där vi erbjuder en spännande arbetsplats med stor delaktighet.

Övrigt
Vikariat i 18 månader from augusti 2021-08-01 t.o.m. 2023-01-31

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Danderyds sjukhus det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
På verksamhetsområdet Ortopedi har vi stor erfarenhet av basal till komplex fraktur och ledproteskirurgi, samt ligger i framkant gällande behandling av andra skador och sjukdomar i både skelett och mjukdelar. På Ortopedkliniken finns det fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar samt operationsavdelning, mottagning, paramedicin och dietister. På vårdavdelningarna vårdar vi såväl akuta som elektiva patienter med olika skador i skelettet eller mjukdelar runt skelettet. Vi är en dygnet-runt-verksamhet där ca 275 personer arbetar. Visa mindre

Kontorsassistent

1 plats Wonna I De Jong och Alexander Östling är privata fastighetsägare med ca 1500 lägenheter och 1000 kommersiella lokaler. Vi söker nu en kontors/administrativassistent på deltid. Du kommer att ha ansvaret för vårt kontor. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Hantering av post och bud Hyresadmnistration Köpa in och beställa kontors- och förbrukningsmaterial Allt-i-allo på kontoret Fakturahantering Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: Avslut... Visa mer
1 plats
Wonna I De Jong och Alexander Östling är privata fastighetsägare med ca 1500 lägenheter och 1000 kommersiella lokaler.


Vi söker nu en kontors/administrativassistent på deltid.
Du kommer att ha ansvaret för vårt kontor.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hantering av post och bud
Hyresadmnistration
Köpa in och beställa kontors- och förbrukningsmaterial
Allt-i-allo på kontoret
FakturahanteringUtbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:
Avslutad gymnasieutbildning
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
God telefonvana
Erfarenhet inom service och administration, meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Kunskaper inom Microsoft Office
Stresstålig
Strukturerad
Teamspelare
RökfriVi kommer att göra urval och intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden utgång.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektassistent till programverksamhet sökes omgående

Ansök    Aug 20    2Complete AB    Administrativ assistent
Dina arbetsuppgifter Är du en driven projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och har ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig. Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom organisationen. I rollen k... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en driven projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och har ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom organisationen.

I rollen kommer du att arbeta med administration, vara ett operativt stöd till verksamheten samt ta hand om den interna kontorsservicen. Du kommer exempelvis att arbeta med löpande ekonomiadministration, beställningar, konferenser, support och service till deltagare samt bemanning av telefon och mail.


Om företaget
Vår kund ligger vackert belägen ute på Djursholm. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Du har hög systemkunskap och det är meriterande med erfarenhet inom CRM-systemet Lime. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]
Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Quality Assistant & Administrator

Känner du dig manad till en ny tjänst hos oss på SOS International? Är du ute efter att arbeta nordiskt som vår nästa Quality Assistant Administrator för vår Mobility Division? Ditt dagliga arbete I rollen som Quality Assistant & Administration bidrar du till SOS Internationals kvalitets och efterlevnadsarbete. Du arbetar främst med administration kopplat till våra olika integrerade system och verktyg och säkrar samtliga aspekter utifrån dessa. Ditt arbete... Visa mer
Känner du dig manad till en ny tjänst hos oss på SOS International? Är du ute efter att arbeta nordiskt som vår nästa Quality Assistant Administrator för vår Mobility Division?
Ditt dagliga arbete
I rollen som Quality Assistant & Administration bidrar du till SOS Internationals kvalitets och efterlevnadsarbete. Du arbetar främst med administration kopplat till våra olika integrerade system och verktyg och säkrar samtliga aspekter utifrån dessa. Ditt arbete är varierande, där du omges av ett team som eftersträvar kvalité och utveckling. 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat;
Du arbetar regelbundet med administration, underhåll, uppdatering och rapportering för de system som SOS International arbetar med ex. TQM, SOSCOM, Qualiware.
Tjänsten innefattar miljörapportering
Ansvar som supportfunktion kring samtliga aspekter utifrån ett kvalitets, efterlevnad samt hållbahetsarbete.

Din bakgrund och erfarenhet  
Vi söker dig som
Vill ta nästa steg i karriären och har en extra fallenhet för administration samt hållbarhet/kvalité. För dig faller det sig naturligt att ständigt vilja utveckla processer och säkra samtliga kvalitetssynpunkter kopplat till SOS Internationals riktlinjer.
Ser dig själv som en kommunikativ och självständig person. Du uppskattar ett noggrant arbete där du har möjlighet att även instruera och hjälpa andra medarbetare hos SOS International. 
Uppskattar att arbeta systematiskt, och anta projekt/uppgifter med redan givna instruktioner.
Har en förmåga att se helheten hos SOS International och därefter dels sträva efter utveckling samtidigt som du bedriver enhetliga processer. 
Utöver detta söker vi dig som:
Har ett brinnande intresse för kvalité och efterlevnadsarbete. 
Innehar goda kunskaper inom Microsoft Office -paketet. 
Talar svenska och engelska flytande i tal samt skrift.
Meriterande:
Det är starkt meriterande om du har arbetat med eller har grundläggande kunskap inom ISO 14001, 9001 samt 27001. 
Vi ser det även som positivt i det fall du besitter språkkunskaper inom andra främst nordiska språk. 

Om tjänsten:
Deltid, ca 20 % (8 h/vecka). Tjänsten avser en tillsvidare, med inledande sex månaders provanställning. 
Tillträde; Augusti, 2021.

Välkommen med din ansökan!
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och SOS International är du välkommen att kontakta HR Elin, genom [email protected]
Känns det här som rätt uppdrag för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!
Vi kommer att hålla intervjuer löpande och vi förbehåller oss rätten att anställa innan tidsfristen. Visa mindre

Inredningsintresserad assistent

Söker du ett varierande arbete på halvtid? Har du gått ekonomisk inriktning på gymnasiet, och/eller har erfarenhet av liknande arbete? Vi söker en administrativ assistent till vårt kontor i Täby. Dina uppgifter kommer vara bland annat att öppna och sortera post, betala och upprätta fakturor, gå igenom arkitektritningar och beställa material och produkter såsom kakel, golv, belysning m m. Även att delta på byggmöten, skriva protokoll, göra diverse ärenden ... Visa mer
Söker du ett varierande arbete på halvtid? Har du gått ekonomisk inriktning på gymnasiet, och/eller har erfarenhet av liknande arbete?
Vi söker en administrativ assistent till vårt kontor i Täby. Dina uppgifter kommer vara bland annat att öppna och sortera post, betala och upprätta fakturor, gå igenom arkitektritningar och beställa material och produkter såsom kakel, golv, belysning m m. Även att delta på byggmöten, skriva protokoll, göra diverse ärenden och dokumentera våra byggprojekt.
Ekberg Bygg bygger arkitektritade hem i Stockholm, och vi är nu sex anställda.
Du är en positiv person som gillar ekonomi och ordning och reda. Du har B-körkort och uttrycker dig ledigt i skrift och tal på svenska.
Skicka ett personligt brev och CV redan idag till [email protected] så hör jag av mig omgående för en intervju om du är rätt person! Visa mindre

Programkoordinator sökes till spännande roll

Ansök    Maj 17    2Complete AB    Administrativ assistent
Dina arbetsuppgifter Är du en serviceinriktad administratör som brinner för att samordna, koordinera och vara spindeln i nätet? Vill du ta ansvar över den interna kontorsservicen samt arbeta i en variationsrik roll? Då har vi möjligheten för dig här. Rollen innebär delvis att du har ett övergripande ansvar för den löpande verksamheten under program och konferenser med programdeltagare. Detta innebär att du planerar, strukturerar och koordinerar konferen... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en serviceinriktad administratör som brinner för att samordna, koordinera och vara spindeln i nätet? Vill du ta ansvar över den interna kontorsservicen samt arbeta i en variationsrik roll? Då har vi möjligheten för dig här.

Rollen innebär delvis att du har ett övergripande ansvar för den löpande verksamheten under program och konferenser med programdeltagare. Detta innebär att du planerar, strukturerar och koordinerar konferenser och programaktiviteter inom verksamheten. Du är en del av det administrativa stödet vilket innebär samarbete med och stöd åt övrig personal inom organisationen samt att aktivt bidra till att organisationen följer, dokumenterar och utvecklar fastställda arbetsprocesser och arbetsrutiner. I rollen kommer du även att ta ett ansvar för den dagliga kontorsservicen såsom telefonväxel, reception, posthantering, kontorsmaterial, fakturakontering samt ansvara för de digitala administrativa verktygen inom verksamheten.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställda av vår kund. Start i augusti eller enligt överenskommelse.


Om företaget
Mer information om vår kund ges längre fram i processen.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från den akademiska världen. Du har god digital kompetens och hög systemkunskap med erfarenhet av att arbeta i flera olika administrativa arbetsverktyg . Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs. I rollen kommer du att arbeta i en miljö med många kontaktytor, både externt och internt, vilket innebär att du är en viktig del av dina kollegors och besökares upplevelse av bolaget.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Administratör sökes till en psykologmottagning i Danderyd

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en erfaren administratör som har erfarenhet av att arbeta inom psykiatri eller BUP. Tjänsten är på deltid på en psykologmottagning i Danderyd. Du kommer till att börja med arbeta ca 8 -10 timmar i veckan och efter sommaren kan tjänsten gå upp på halvtid. Tjänsten kommer påbörjas i början på maj och pågå året ut.

Dina arbetsuppgifter
I din yrkesroll kommer du ha följande arbetsuppgifter:

- Ta emot inkommande samtal för inbokning av patienter till lämplig behandlare
- Ringa upp patienter som sökt kontakt med Familjemottagningen via mail eller SMS
- Sammanställning av månadsrapporter som underlag till fakturering
- Planera och boka in patienter till psykolog/läkare för neuropsykiatriska utredningar
- Tillsammans med ansvarig psykolog sammanställa resultat från neuropsykiatriska utredningar
- Enklare ekonomiuppgifter som betalningspåminnelser etc (ingen kontanthantering)


Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren administratör som tycker om att ha många bollar i luften samt vara spindeln i nätet. Du är ansiktet utåt för en psykologmottagning och därför behöver du ha en öppen attityd till alla människor i alla samhällsklasser som vänder sig till kunden. Du har stort sinne för service och tycker om att ha mycket kontakter med andra människor. Som person har du god sinne för ordning och reda, och kan jobba självständigt med olika administrativa arbetsuppgifter. Du har god datavana, och behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Extra plus är om du har erfarenhet från liknande verksamhet tex psykiatri/BUP, men inget krav. En del av arbetsuppgifterna kan utföras på distans.


Ansökan
Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till oss. Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Programkoordinator sökes till spännande roll

Ansök    Mar 30    2Complete AB    Administrativ assistent
Dina arbetsuppgifter Är du en serviceinriktad administratör som brinner för att samordna, koordinera och vara spindeln i nätet? Vill du ta ansvar över den interna kontorsservicen samt arbeta i en variationsrik roll? Då har vi möjligheten för dig här. Rollen är tudelad och innebär delvis att du ha ett övergripande ansvar för den löpande verksamheten under program och konferenser med programdeltagare. Detta innebär att du planerar, strukturerar och utför ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en serviceinriktad administratör som brinner för att samordna, koordinera och vara spindeln i nätet? Vill du ta ansvar över den interna kontorsservicen samt arbeta i en variationsrik roll? Då har vi möjligheten för dig här.

Rollen är tudelad och innebär delvis att du ha ett övergripande ansvar för den löpande verksamheten under program och konferenser med programdeltagare. Detta innebär att du planerar, strukturerar och utför konferenser och event i verksamheten. Du är en del av det administrativa stödet vilket innebär samarbete med och stöd åt övrig personal inom organisationen samt att aktivt bidra till att organisationen följer, dokumenterar och utvecklar fastställda arbetsprocesser och arbetsrutiner. I rollen kommer du även att ta ett ansvar över den dagliga kontorsservicen så som växel, reception, inkommande mail, fakturakontering samt ansvara för de digitala administrativa verktygen inom verksamheten.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställda av vår kund. Start i augusti eller enligt överenskommelse.


Om företaget
Mer information om vår kund ges längre fram i processen.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från den akademiska världen. Du har hög systemkunskap och gärna erfarenhet inom CRM-systemet Lime. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs. I rollen kommer du att arbeta i en miljö med många kontaktytor, både externt och internt, vilket innebär att du är en viktig del av dina kollegors och besökares upplevelse av bolaget.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Administratör Internal Support

Har du några års erfarenhet av administrativt arbete och redo för nya utmaningar? Vi erbjuder en spännande roll för dig som trivs att ha många bollar i luften. Arbetet som Administratör Internal Support innebär administration inom affärsområdena Eftermarknad och Nyinstallation. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kunder, fältpersonal, distriktschefer och regionchef. I arbetet arbetar du bland annat med avtalsregistrering och hantering av vår kunddata... Visa mer
Har du några års erfarenhet av administrativt arbete och redo för nya utmaningar? Vi erbjuder en spännande roll för dig som trivs att ha många bollar i luften.
Arbetet som Administratör Internal Support innebär administration inom affärsområdena Eftermarknad och Nyinstallation. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kunder, fältpersonal, distriktschefer och regionchef. I arbetet arbetar du bland annat med avtalsregistrering och hantering av vår kunddatabas. Du förbereder och tillhandahåller även dokumentation för projekt inom Nyinstallation av hissar. Du assisterar distriktschefer och Installationschefer när så behövs samt utför övriga kontorsgöromål.
Du har en känsla för siffror och trivs med att arbeta kundorienterat. Du skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet. Vi söker en person som arbetar strukturerat och har en förmåga att prioritera bland flera olika arbetsuppgifter.
För att lyckas i rollen behöver du godkänd gymnasieutbildning och några års erfarenhet av administrativt arbete. Du har god datavana med goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i SAP. Goda kunskaper i engelska är ett krav då det är vårt koncernspråk.
Vi erbjuder en internationell arbetsplats med stora möjligheter att göra karriär, en trygg anställning i ett seriöst och världskänt bolag med kollektivavtalade förmåner och möjlighet till en god löneutveckling.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Admin & Operational Service Manager Fanny Lagerström [email protected] alternativt HR Support, Linn Gauffin [email protected]

Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande. Visa mindre

Projektadministratör med driv sökes till controllerenheten på Danderyd ...

Vill du få inblick i en stor och spännande organisation med möjlighet till mycket ansvar och utveckling? Då har du kommit rätt! Vi på controllerenheten söker nu en projektadministratör till vårt team. Välkommen med din ansökan! Erbjudande och arbetsuppgifter Controllerenheten behöver nu förstärkas med en projektadministratör. FoUU (Forskning, utveckling och utbildning) är viktiga verksamheter inom Danderyds sjukhus. Dessa finansieras via särskilda medel... Visa mer
Vill du få inblick i en stor och spännande organisation med möjlighet till mycket ansvar och utveckling? Då har du kommit rätt! Vi på controllerenheten söker nu en projektadministratör till vårt team. Välkommen med din ansökan!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Controllerenheten behöver nu förstärkas med en projektadministratör.
FoUU (Forskning, utveckling och utbildning) är viktiga verksamheter inom Danderyds sjukhus. Dessa finansieras via särskilda medel och ekonomisk uppföljning sker via projektredovisning.
Som projektadministratör blir du spindeln i nätet och ansvarar bland annat för avstämningar, uppföljningar, framtagande av fakturaunderlag, bokföringsorders samt rapporter till projektägare. Du kommer att ha löpande kontakt med såväl administratörer och forskare på klinikerna som de egna kollegorna inom ekonomiavdelningen. 
Rollen innebär även arbetsuppgifter kopplade till andra typer av projekt och att administrativt stötta medarbetarna på controllerenheten i det dagliga arbetet.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning (eller motsvarande). Du behöver grundläggande kunskaper inom redovisning samt erfarenhet av olika ekonomisystem. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Du är bekväm med att arbeta i excel och kommunicerar flytande på svenska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad, driven och har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att ha många kontaktytor. Du hanterar både detaljer och helhetsperspektiv. Tjänsten kräver att du som person är serviceinriktad, men också att du har god prioriteringsförmåga. En god samarbetsförmåga och viljan att skapa goda relationer är viktig. Du tycker att det är viktigt att leverera i tid och med god kvalitet. För att trivas i den här rollen behöver du vara en kommunikativ lagspelare men samtidigt ha en god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Övrigt
Heltid, 39,5 t/vecka
Tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Ansökan
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Ekonomiavdelningen leder och stödjer arbetet inom ekonomi och vårdavtal samt inköp och juridik på sjukhuset. Controllerenheten består av ca 15 personer och är ledningens stöd för att upprätthålla och utveckla sjukhusets ekonomi- och verksamhetsstyrning. Visa mindre

Kontorsassistent

1 plats Wonna I De Jong och Alexander Östling är privata fastighetsägare med ca 1500 lägenheter och 1000 kommersiella lokaler. Vi söker nu en kontors/administrativassistent på deltid. Du kommer att ha ansvaret för vårt kontor. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Hantering av post och bud Hyresadmnistration Köpa in och beställa kontors- och förbrukningsmaterial Allt-i-allo på kontoret Fakturahantering Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: Avslut... Visa mer
1 plats
Wonna I De Jong och Alexander Östling är privata fastighetsägare med ca 1500 lägenheter och 1000 kommersiella lokaler.


Vi söker nu en kontors/administrativassistent på deltid.
Du kommer att ha ansvaret för vårt kontor.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hantering av post och bud
Hyresadmnistration
Köpa in och beställa kontors- och förbrukningsmaterial
Allt-i-allo på kontoret
FakturahanteringUtbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:
Avslutad gymnasieutbildning
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
God telefonvana
Erfarenhet inom service och administration, meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Kunskaper inom Microsoft Office
Stresstålig
Strukturerad
Teamspelare
RökfriVi kommer att göra urval och intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden utgång. Visa mindre

Koordinator

Om oss Svenskt Projektforum är en ideell förening för projektverksamhet och projektledare i alla branscher. Vi har sedan 1968 arbetat för att stärka projektverksamhetens roll och utveckla projektledning som yrke. Vi är en medlemsorganisation med ca 1000 medlemmar i Sverige och vi ger ut en tidning, arrangerar evenemang och nätverksträffar. Föreningen är medlem i IPMA – International Project Management Association, en paraplyorganisation för projektledarför... Visa mer
Om oss
Svenskt Projektforum är en ideell förening för projektverksamhet och projektledare i alla branscher. Vi har sedan 1968 arbetat för att stärka projektverksamhetens roll och utveckla projektledning som yrke. Vi är en medlemsorganisation med ca 1000 medlemmar i Sverige och vi ger ut en tidning, arrangerar evenemang och nätverksträffar.
Föreningen är medlem i IPMA – International Project Management Association, en paraplyorganisation för projektledarföreningar världen över. Tillsammans bildar vi ett nätverk med över 50 000 medlemmar i över 70 länder. Vi certifierar projektledare enligt IPMA:s system.
Föreningen består av en styrelse och ett litet kansli som utför det strategiska och operativa arbetet i föreningen.
Rollen
Tyngdpunkten för tjänsten kommer att ligga på administration och försäljning men den kommer även innefatta digital marknadsföring, projektledning och organisationsutveckling. Vi är en liten organisation där arbetsuppgifterna är varierande och för rätt person finns stor möjlighet att utforma tjänsten efter din bakgrund och dina mål. Exempel på arbetsuppgifter är certifieringsadministration, hantering av våra sociala kanaler och annonsering, vårda befintliga kundkontakter och arbeta för att utöka vår kundbas och medlemskår genom att utveckla och sälja in vårt produktutbud.
Dina egenskaper
För att passa för rollen behöver du vara en initiativtagare med god organisatorisk förmåga och ha ett öga för detaljer. Du har ett gott självledarskap, är strukturerad och tillmötesgående med en prestigelös attityd som kan hugga i där det behövs. Då tjänsten kommer att innebära mycket kontakt med både befintliga och nya kunder är det viktigt att du är en social person som är bra på att bygga relationer och inge förtroende.
Din Bakgrund
Vi söker dig med relevant utbildning från universitet/högskola eller yrkeshögskola. Vi tror att du har ca 5 års arbetslivserfarenhet inom administration/koordinering och ser gärna att du har erfarenhet från ett eller flera av följande områden: B2B-försäljning, eventkoordinering och digital marknadsföring. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift och har en god systemvana. Det är meriterande om du har arbetat med något eller flera av följande verktyg: Visma, Projectplace, Salesforce, Wordpress, Mailchimp. Vid den här rekryteringen läggs stor vikt vid personlig tillämplighet och vi söker framförallt dig med ett stort personligt driv som vill utvecklas tillsammans med oss.
Vi erbjuder
Svenskt Projektforum är en förening för projektledare med en gedigen historia och vi söker dig som vill vara med och påverka föreningens framtid och fortsatta tillväxt. Du kommer ha en central roll i föreningen och arbeta tätt ihop med vår föreningskoordinator. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling. Kontoret ligger i Mörby Centrum men just nu tillämpar vi distansarbete.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att det låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen att skicka in din ansökan, senast den 28/3.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Skicka din ansökan till: [email protected]
Frågor om tjänsten besvaras av Emely Ekdahl, på ovan mail eller ring: 08-22 14 13.


Vi har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Serviceinriktad administratör till uppdrag i Djursholm

Tjänsten Har du tidigare erfarenhet av administration och ekonomi? Är du intresserad av att prova dina vingar inom fastighetsbranschen? Om du dessutom gillar ordning och reda samt trivs med många järn i elden, tycker vi att du ska luta dig tillbaks och läsa vidare! Lassila & Tikanoja FM söker nu en administratör till ett uppdrag hos Danderyds kommun. Som administratör har du ett övergripande ansvar i att koordinera ärenden, se till att arbetsorderproces... Visa mer
Tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av administration och ekonomi? Är du intresserad av att prova dina vingar inom fastighetsbranschen? Om du dessutom gillar ordning och reda samt trivs med många järn i elden, tycker vi att du ska luta dig tillbaks och läsa vidare! Lassila & Tikanoja FM söker nu en administratör till ett uppdrag hos Danderyds kommun.

Som administratör har du ett övergripande ansvar i att koordinera ärenden, se till att arbetsorderprocessen följs, att order hanteras rätt i systemet och avrapporteras enligt rutin. Du kommer att vara platschefen behjälplig med såväl tidrapportering som fakturering till kund. Du kommer även att arbeta med bl.a. arbetsorderhantering och fakturahantering och använder telefonen och datorn som dina huvudsakliga arbetsredskap.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserenhet som administratör eller från en liknande roll. Vi erbjuder ett otroligt lärorikt jobb i ett ansvarsfullt och tryggt företag. Du kommer att få jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att ta emot felanmälningar från hyresgäster (skolor, äldreboenden etc.) i Danderyds kommun.

Tjänsten är på heltid, med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiden är från klockan 7 till 16.

Kvalifikationer

• Gymnasieutbildning
• Några års erfarenhet som administratör
• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana, främst inom Office-paketet

Meriterande

• Erfarenhet av Ekonomi
• Teknisk inriktning på din gymnasiala utbildning
• Erfarenhet av fastighetsbranschen

Din profil

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att trivas i denna roll om du är ordningsam, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Det är viktigt att du även är serviceinriktad och prestigelös då du kommer att hjälpa till med diverse uppgifter inom verksamheten. Vi ser också att du är van vid att hantera en stor mängd data, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut när det brinner i knutarna. Eftersom rollen innebär att du är kontaktpersonen för både L&T:s medarbetare på Danderyds kommun samt kunden, är det viktigt att du är en social lagspelare som alltid bidrar till teamet och gör ditt bästa för att verksamheten ska nå sina mål.

Stämmer detta in på hur du vill jobba?

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Redovisningschef Ulf Gunnarsson

072-211 47 37 Visa mindre

Arkitekturintresserad assistent

Är du duktig på att sortera, skriva, räkna, prata i telefon och allt möjligt annat? Du är noggrann, har ett lättsamt sätt med alla typer av människor och har kanske ett intresse för arkitektur och inredning. Ekberg Bygg har funnits sedan 2013 och vi både ritar och bygger exklusiva privatbostäder. Vi har mycket att göra, och behöver en assistent som avlastar med en mängd olika administrativa uppgifter. I början ser vi tjänsten som halvtid, och delar av arbe... Visa mer
Är du duktig på att sortera, skriva, räkna, prata i telefon och allt möjligt annat? Du är noggrann, har ett lättsamt sätt med alla typer av människor och har kanske ett intresse för arkitektur och inredning. Ekberg Bygg har funnits sedan 2013 och vi både ritar och bygger exklusiva privatbostäder. Vi har mycket att göra, och behöver en assistent som avlastar med en mängd olika administrativa uppgifter. I början ser vi tjänsten som halvtid, och delar av arbetet kan utföras på distans. Ett plus om du har körkort. Skriv ett trevligt personligt brev och bifoga cv på mail redan idag, så hör vi av oss omgående. #jobbjustnu Visa mindre

Bemanningsassistent till Vårdbemanningen

Vi söker dig som brinner för att jobba med människor och som söker en möjlighet att lära sig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen! Vi söker dig som är undersköterska eller har annan vårdutbildning, social och öppen som person. Det är viktigt att du är väldigt driven, noggrann och strukturerad. Med fördel har du erfarenhet av att arbeta med telefonen och datorn som dina viktigaste redskap. Du trivs med att vara i centrum och du kan på ett profession... Visa mer
Vi söker
dig som brinner för att jobba med människor och som söker en möjlighet att lära sig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen! Vi söker dig som är undersköterska eller har annan vårdutbildning, social och öppen som person. Det är viktigt att du är väldigt driven, noggrann och strukturerad. Med fördel har du erfarenhet av att arbeta med telefonen och datorn som dina viktigaste redskap. Du trivs med att vara i centrum och du kan på ett professionellt sätt hantera den dagliga kontakten med både kunder och konsulter.

Som person är du stresstålig och du kan hantera flera processer samtidigt. Vi ser även att du är flexibel och lösningsfokuserad. Viktigt att du känner dig bekväm att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, du kommer hjälpa till med att skriva platsannonser.

Det är meriterande om du har arbetat med bemanning och rekrytering inom vården.

Arbetsuppgifter
Bemanning av vår växel, konsultadministration, referenstagningar, platsannonsskrivning, intervjuer, behovsuppföljning hos kunder m.m.

Anställning
Du kommer att bli anställd som bemanningsassistent Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med arbetstider m-f 08,00-17,00 och tjänstgöringsgrad heltid. Du kommer rapportera till Konsultchefen.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 22 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken Visa mindre

Serviceinriktad administratör till uppdrag i Djursholm

Tjänsten Har du tidigare erfarenhet av administration och ekonomi? Är du intresserad av att prova dina vingar inom fastighetsbranschen? Om du dessutom gillar ordning och reda samt trivs med många järn i elden, tycker vi att du ska luta dig tillbaks och läsa vidare! Lassila & Tikanoja FM söker nu en administratör till ett uppdrag hos Danderyds kommun. Som administratör har du ett övergripande ansvar i att koordinera ärenden, se till att arbetsorderproces... Visa mer
Tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av administration och ekonomi? Är du intresserad av att prova dina vingar inom fastighetsbranschen? Om du dessutom gillar ordning och reda samt trivs med många järn i elden, tycker vi att du ska luta dig tillbaks och läsa vidare! Lassila & Tikanoja FM söker nu en administratör till ett uppdrag hos Danderyds kommun.

Som administratör har du ett övergripande ansvar i att koordinera ärenden, se till att arbetsorderprocessen följs, att order hanteras rätt i systemet och avrapporteras enligt rutin. Du kommer att vara platschefen behjälplig med såväl tidrapportering som fakturering till kund. Du kommer även att arbeta med bl.a. arbetsorderhantering och fakturahantering och använder telefonen och datorn som dina huvudsakliga arbetsredskap.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserenhet som administratör eller från en liknande roll. Vi erbjuder ett otroligt lärorikt jobb i ett ansvarsfullt och tryggt företag. Du kommer att få jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att ta emot felanmälningar från hyresgäster (skolor, äldreboenden etc.) i Danderyds kommun.

Tjänsten är på heltid, med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiden är från klockan 7 till 16.

Kvalifikationer

• Gymnasieutbildning
• Några års erfarenhet som administratör
• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana, främst inom Office-paketet

Meriterande

• Erfarenhet av Ekonomi
• Teknisk inriktning på din gymnasiala utbildning
• Erfarenhet av fastighetsbranschen

Din profil

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att trivas i denna roll om du är ordningsam, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Det är viktigt att du även är serviceinriktad och prestigelös då du kommer att hjälpa till med diverse uppgifter inom verksamheten. Vi ser också att du är van vid att hantera en stor mängd data, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut när det brinner i knutarna. Eftersom rollen innebär att du är kontaktpersonen för både L&T:s medarbetare på Danderyds kommun samt kunden, är det viktigt att du är en social lagspelare som alltid bidrar till teamet och gör ditt bästa för att verksamheten ska nå sina mål.

Stämmer detta in på hur du vill jobba?

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Redovisningschef Ulf Gunnarsson

072-211 47 37 Visa mindre

Serviceinriktad administratör till uppdrag i Djursholm

Tjänsten Har du tidigare erfarenhet av administration och ekonomi? Är du intresserad av att prova dina vingar inom fastighetsbranschen? Om du dessutom gillar ordning och reda samt trivs med många järn i elden, tycker vi att du ska luta dig tillbaks och läsa vidare! Lassila & Tikanoja FM söker nu en administratör till ett uppdrag hos Danderyds kommun. Som administratör har du ett övergripande ansvar i att koordinera ärenden, se till att arbetsorderproces... Visa mer
Tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av administration och ekonomi? Är du intresserad av att prova dina vingar inom fastighetsbranschen? Om du dessutom gillar ordning och reda samt trivs med många järn i elden, tycker vi att du ska luta dig tillbaks och läsa vidare! Lassila & Tikanoja FM söker nu en administratör till ett uppdrag hos Danderyds kommun.

Som administratör har du ett övergripande ansvar i att koordinera ärenden, se till att arbetsorderprocessen följs, att order hanteras rätt i systemet och avrapporteras enligt rutin. Du kommer att vara platschefen behjälplig med såväl tidrapportering som fakturering till kund. Du kommer även att arbeta med bl.a. arbetsorderhantering och fakturahantering och använder telefonen och datorn som dina huvudsakliga arbetsredskap.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserenhet som administratör eller från en liknande roll. Vi erbjuder ett otroligt lärorikt jobb i ett ansvarsfullt och tryggt företag. Du kommer att få jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att ta emot felanmälningar från hyresgäster (skolor, äldreboenden etc.) i Danderyds kommun.

Tjänsten är på heltid, med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiden är från klockan 7 till 16.

Kvalifikationer

• Gymnasieutbildning
• Några års erfarenhet som administratör
• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana, främst inom Office-paketet

Meriterande

• Erfarenhet av Ekonomi
• Teknisk inriktning på din gymnasiala utbildning
• Erfarenhet av fastighetsbranschen

Din profil

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att trivas i denna roll om du är ordningsam, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Det är viktigt att du även är serviceinriktad och prestigelös då du kommer att hjälpa till med diverse uppgifter inom verksamheten. Vi ser också att du är van vid att hantera en stor mängd data, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut när det brinner i knutarna. Eftersom rollen innebär att du är kontaktpersonen för både L&T:s medarbetare på Danderyds kommun samt kunden, är det viktigt att du är en social lagspelare som alltid bidrar till teamet och gör ditt bästa för att verksamheten ska nå sina mål.

Stämmer detta in på hur du vill jobba?

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Redovisningschef Ulf Gunnarsson

072-211 47 37 Visa mindre

Projektanställning 1 år Teknisk kvalitetsadministratör

I denna roll arbetar du med administration inom vår tekniska avdelning. Du stöttar din chef inom olika områden som rör administration och assisterar i projekt, Bland annat administrerar du utskick till kund och arbetar i SAP. Du hjälper även till med internutbildningar. Exempelvis deltagarlistor, utskick eller att ta fram matrial. Du assisterar även i olika projekt inom avdelningen. Rollen är en tllfällig roll under ett år och du anställd i en allmän v... Visa mer
I denna roll arbetar du med administration inom vår tekniska avdelning. Du stöttar din chef inom olika områden som rör administration och assisterar i projekt,
Bland annat administrerar du utskick till kund och arbetar i SAP. Du hjälper även till med internutbildningar. Exempelvis deltagarlistor, utskick eller att ta fram matrial. Du assisterar även i olika projekt inom avdelningen.

Rollen är en tllfällig roll under ett år och du anställd i en allmän visstidsanställning.


Vi söker dig som har :


Gymnasiekompetens
Erfarenhet av projektadministration och uppföljning.
Administrativ och organisatorisk förmåga/kunskap.
Kunskaper i Office-paketet, nätverksbaserade databaser, samt IT system.
Goda kunskaper i svenska och engelska
Körkort


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningar läses löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Vi avböjer vänligast samtal från rektyterings- och bemanningsföretag.

Vi är ett bolag som satsar på mångfald.


Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Pernilla Isaksson, Technical Director,[email protected] alternativt HR Business Partner, Wendela Almgren, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du via vår hemsida www.schindler.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Serviceinriktad administratör till uppdrag i Djursholm

Tjänsten Har du tidigare erfarenhet av administration och ekonomi? Är du intresserad av att prova dina vingar inom fastighetsbranschen? Om du dessutom gillar ordning och reda samt trivs med många järn i elden, tycker vi att du ska luta dig tillbaks och läsa vidare! Lassila & Tikanoja FM söker nu en administratör till ett uppdrag hos Danderyds kommun. Som administratör har du ett övergripande ansvar i att koordinera ärenden, se till att arbetsorderproces... Visa mer
Tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av administration och ekonomi? Är du intresserad av att prova dina vingar inom fastighetsbranschen? Om du dessutom gillar ordning och reda samt trivs med många järn i elden, tycker vi att du ska luta dig tillbaks och läsa vidare! Lassila & Tikanoja FM söker nu en administratör till ett uppdrag hos Danderyds kommun.

Som administratör har du ett övergripande ansvar i att koordinera ärenden, se till att arbetsorderprocessen följs, att order hanteras rätt i systemet och avrapporteras enligt rutin. Du kommer att vara platschefen behjälplig med såväl tidrapportering som fakturering till kund. Du kommer även att arbeta med bl.a. arbetsorderhantering och fakturahantering och använder telefonen och datorn som dina huvudsakliga arbetsredskap.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserenhet som administratör eller från en liknande roll. Vi erbjuder ett otroligt lärorikt jobb i ett ansvarsfullt och tryggt företag. Du kommer att få jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att ta emot felanmälningar från hyresgäster (skolor, äldreboenden etc.) i Danderyds kommun.

Tjänsten är på heltid, med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiden är från klockan 7 till 16.

Kvalifikationer

• Gymnasieutbildning
• Några års erfarenhet som administratör
• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana, främst inom Office-paketet

Meriterande

• Erfarenhet av Ekonomi
• Teknisk inriktning på din gymnasiala utbildning
• Erfarenhet av fastighetsbranschen

Din profil

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att trivas i denna roll om du är ordningsam, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Det är viktigt att du även är serviceinriktad och prestigelös då du kommer att hjälpa till med diverse uppgifter inom verksamheten. Vi ser också att du är van vid att hantera en stor mängd data, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut när det brinner i knutarna. Eftersom rollen innebär att du är kontaktpersonen för både L&T:s medarbetare på Danderyds kommun samt kunden, är det viktigt att du är en social lagspelare som alltid bidrar till teamet och gör ditt bästa för att verksamheten ska nå sina mål.

Stämmer detta in på hur du vill jobba?

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Redovisningschef Ulf Gunnarsson

072-211 47 37

Om L&T

L&T är ett serviceföretag som arbetar för att förändra konsumtionssamhället till ett effektivt återvinningssamhälle. Tillsammans med våra kunder förlänger vi fastigheternas livstid, styr material till återvinning och minskar förbrukningen av energi. Vi hjälper våra kunder att fokusera på sina kärnverksamheter och spara miljön. Tillsammans skapar vi välfärd och arbetsplatser.

Vi fokuserar mycket på säkerheten och trivseln på jobbet. Anställdas välmående är viktigt för oss och som anställd får du ta del av bland annat rikskortet (subventionerad lunch) samt friskvårdsbidrag.

L&T har tre kundlöften som vi önskar att du delar och tillämpar i ditt yrkesutövande:

• Vi håller vårt ord
• Vi underlättar din vardag
• Vi hjälper dig att lyckas

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Administrativ assistent till hemtjänst

Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Danderyds kommun och Stockholm stad. Vi har kontor på Östermalm och Södermalm och söker nu en administrativ assistent till kontoret i Danderyd. Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt. Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stor... Visa mer
Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Danderyds kommun och Stockholm stad. Vi har kontor på Östermalm och Södermalm och söker nu en administrativ assistent till kontoret i Danderyd.


Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt.


Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stort intresse av omsorg och att hjälpa våra kunder att få bo kvar hemma och känna sig trygga. Vi ser helst att du har en vårdutbildning i botten eller flera års praktisk erfarenhet av hemtjänst. Du är har också erfarenhet av administrativ arbete inom äldreomsorgen. Som person är du strukturerad och van att rycka in där det behövs, till exempel genom att gå ut till kunder när personal saknas.


Vi söker dig som kan tänka dig utvecklas i din roll för att i framtiden ta ett större ansvar och avancera till planerare eller samordnare. Assistera samordnare och planerare i det dagliga arbetet genom att:
-löpande godkänna arbetspass.
-rapportera in nattinsatser.
-upprätta utkast till genomförandeplaner.
-bistå i handledning av personal.
-hjälpa till med schemaläggning och bemanning.
-besvara telefonsamtal och e-post.


Ungefär hälften av din tid är du ute hos kunder och utför omvårdnads- och serviceinsatser.


Ett krav är att du har B-körkort.


Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Visa mindre

Bemanningsassistent

Infektionskliniken söker en bemanningsassistent. Om kliniken  Infektionskliniken består av tre slutenvårdsavdelningar och en infektionsmottagning.  Det är ca 150 medarbetare fördelat på 60 sjuksköterskor och 60 undersköterskor, koordinatorer, kurator och läkare samt chefer. Vi ingår i verksamhetsområde Internmedicin och Infektion. Verksamhetsområdet har ca 450 medarbetare fördelat på sju slutenvårdsavdelningar occh två mottagningar. Om tjänsten  Som beman... Visa mer
Infektionskliniken söker en bemanningsassistent.
Om kliniken 
Infektionskliniken består av tre slutenvårdsavdelningar och en infektionsmottagning.  Det är ca 150 medarbetare fördelat på 60 sjuksköterskor och 60 undersköterskor, koordinatorer, kurator och läkare samt chefer. Vi ingår i verksamhetsområde Internmedicin och Infektion. Verksamhetsområdet har ca 450 medarbetare fördelat på sju slutenvårdsavdelningar occh två mottagningar.
Om tjänsten 
Som bemanningsassistent ansvarar du för att planera bemanningen för infektionsklinikens vårdavdelningar tillsammans med en kollega med samma funktion och berörda chefer. Avdelningen ska bemannas hela dygnet, året runt. Du kommer att ansvara för planeringen både långsiktigt och kortsiktigt. 
Arbetsuppgifter: 
- Daglig rapportering i vårt personalsystem Heroma 
- Dagligt bemanningsansvar tillsammans med chef
- Schemaplanering
- Tillsammans med chef planera inskolningsschema för nya medarbetare 
- Introducera nya medarbetare i Heroma 
- Administrativt stöd till enhetschefer 
- Du kommer arbeta nära enhetscheferna. Vi arbetar med hälsosamma scheman, vilket innebär att vi har ansvar för att planera scheman med utrymme för återhämtning och som medarbetarna i viss mån kan påverka.
Vi söker
Kvalifikationer:
Gymnasieutbildning
Du har mycket god datavana och kan arbeta i Office, särskilt Excel, där du behöver utveckla egna verktyg.
Du har tidigare erfarenhet av självständigt arbete med personaladministration, schemaplanering och rapportering i Heroma. Det är meriterande om du har erfarenhet inom sjukvård. Du behärskar svenska i tal och skrift. 
Personliga egenskaper:
För den här tjänsten kommer vi att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Som bemanningsassistent krävs det att du är social och utåtriktad. Du bidrar med ett bra bemötande och kan prata med alla. Det är viktigt att du är empatisk och att du kan sätta dig in i medarbetarnas situation samtidigt ska du vara tydlig i din kommunikation och i din roll. Du agerar professionellt för att säkerställa verksamhetens bemmanningsbehov samt att medarbetarnas rättigheter och skyldigheter efterföljs. 
Emellanåt kan det bli högt tempo och då kan du prioritera och hålla dig lugn och fokuserad. Du är mycket noggrann och mycket strukturerad. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Du kommer ha ett mycket nära samarbete med din kollega som också är bemanningsassistent vilket stället höga krav på öppenhet och kommunikation. Vi befinner oss i en förändringsfas där vi gärna ser att du bidrar med nya idéer och lösningar.
Vi erbjuder 
- Introduktion anpassad till dina tidigare erfarenheter.
- En glad, engagerad och vänlig arbetsgrupp. Den goda stämningen utmärker vår avdelning. 
Arbetstid: Måndag till fredag, dagtid. Tjänstens omfattning är 100 %.

Rekrytering pågår fortlöpande vilket kan göra att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kansliassistent till GS-facket sökes i Stockholm!

Om tjänsten Har du erfarenhet av att arbeta med ärendehantering och mötesadministration sedan tidigare och kanske varit registrator eller nämndsekreterare? Då kan du vara den vi söker! GS har en vakans som kansliassistent till förbundskontoret med placering i centrala Stockholm. Här ges du möjlighet att arbeta med ett härligt team som präglas av stark gemenskap och laganda. Om oss Har du erfarenhet av att arbeta med ärendehantering och mötesadministratio... Visa mer
Om tjänsten
Har du erfarenhet av att arbeta med ärendehantering och mötesadministration sedan tidigare och kanske varit registrator eller nämndsekreterare? Då kan du vara den vi söker! GS har en vakans som kansliassistent till förbundskontoret med placering i centrala Stockholm. Här ges du möjlighet att arbeta med ett härligt team som präglas av stark gemenskap och laganda.

Om oss
Har du erfarenhet av att arbeta med ärendehantering och mötesadministration sedan tidigare och kanske varit registrator eller nämndsekreterare? Då kan du vara den vi söker! GS har en vakans som kansliassistent till förbundskontoret med placering i centrala Stockholm. Här ges du möjlighet att arbeta med ett härligt team som präglas av stark gemenskap och laganda.

Om företaget
GS är Sveriges nyaste fackförbund som organiserar c: a 46. 000 medlemmar inom skogsbruk, träindustri och grafisk bransch. Förbundet är organiserat i femton avdelningar med lokala kontor fördelat över hela landet

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i kansligruppen, en grupp som tillsammans stöttar upp på förbundskontoret i administrativa och funktionella arbetsuppgifter.

Kanslisamordnaren är din närmaste chef och du kommer att vara kanslisamordnarens högra hand. I nära samarbete med samordnaren sköter du de olika administrativa uppgifter som finns inom ramen för de olika demokratiprocesserna.

I arbetsuppgifterna ingår att registrera ärenden, skapa dagordningar och protokoll, samt möteshantering i sin helhet. Du gör också olika bokningar och utför varierande administrativa uppgifter såsom att författa brev, texter, underlag eller skapa presentationer.Kvalifikationer
Vi söker en driven och prestigelös person med integritet och servicekänsla. Du är trygg och noggrann i administrativa arbetsuppgifter och lugn i stressade situationer. Vi ser även att du är lösningsorienterad, ordningsam och har stor vana av administration.

Kansliassistenten är en administrativ kontakt in i demokratiprocessen varför samarbete sker med alla på förbundskontoret och i förbundet som helhet. Därmed ser vi att du trivs med många kontaktytor och förstår vikten av att föra en kommunikation på ett professionellt sätt. Mötesadministration är inte främmande för dig, varken fysiskt eller digitalt via videokonferenssystem.

För att vara kvalificerad för tjänsten så talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Du har mångårig erfarenhet av att arbeta med administration.


Övrigt
Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan direkt! Vi går löpande igenom urvalet och kommer att höra av oss till dig som vi anser har en profil som matchar det vi söker. På vald slutkandidat kommer en bakgrundskontroll att göras.

Rekryteringen är ett samarbete mellan GS-facket och KFX-HR-partner. Samtliga frågor kring tjänsten eller om du önskar kontaktuppgifter till fackligt ansvar på GS-facket hänvisas till ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på [email protected] alternativt på 08-663 99 00. Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bemanningsassistent till Närakut Danderyd

Närakut Danderyd är en av sex närakuter som drivs av SLSO. Närakuten är placerad i hjärtat av Danderyds sjukhus. Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte kan anstå, men som inte har behov av akutsjukhusets resurser. Vi har ett brett spektrum av patienter och behandlar frakturer, akuta allergier, större sårskador, DVT, akuta infektioner i alla åldrar. Våra öppettider är kl 8.00–22.00. Mottagningen har drop-in där patienterna först tr... Visa mer
Närakut Danderyd är en av sex närakuter som drivs av SLSO. Närakuten är placerad i hjärtat av Danderyds sjukhus. Vårt uppdrag är att erbjuda barn och vuxna akutsjukvård som inte kan anstå, men som inte har behov av akutsjukhusets resurser. Vi har ett brett spektrum av patienter och behandlar frakturer, akuta allergier, större sårskador, DVT, akuta infektioner i alla åldrar. Våra öppettider är kl 8.00–22.00. Mottagningen har drop-in där patienterna först träffar en sjuksköterska för bedömning. Varje arbetspass bemannas av en ledningsläkare samt en ledningssjuksköterska som i samråd leder och fördelar arbetet på mottagningen.

Nu behöver vi ytterligare stärka upp vår service mot chef och medarbetare och söker dig som vill hjälpa oss med bemanning och olika administrativa uppgifter som hör till.
Det innebär en möjlighet att vara med och påverka utvecklingen tillsammans med engagerade kollegor som alla strävar efter att ge god vård av bästa kvalitet.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av hantering i vårt personal- och lönesystem Heroma. Uppgifter som förekommer är bland annat schemaläggning och rapportering av ordinarie medarbetare och timanställda. Det ingår också att ha ansvar för administration i samband med inhyrda resurser samt att ha kontakt med inhyrningsföretag.
En stor del av arbetet innefattar koordinering med enhetschef och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier inom vår verksamhet.
Du har i stor omfattning direktkontakt med våra medarbetare per telefon, SMS och mail t e x då det gäller akut bemanning för att täcka upp med vikarier vid medarbetares frånvaro.
Du är också den som hjälper till att ordna med beställning av e-tjänstekort, behörigheter i journalsystem och passagesystem för nyanställda medarbetare.
Du rapporterar till enhetschefen. 
Kvalifikationer
För att klara uppgifterna ska du ha god datorvana, god administrativ förmåga och vana att arbeta i systemet Heroma med schemaplanering och rapportering.

Du ska också ha vissa kunskaper/kännedom om arbetsrättsliga lagar som Arbetstidslagen och Semesterlagen. Har du erfarenhet från att ha arbetat med bemanning inom vården. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som värdesätter ett professionellt bemötande och hög grad av service. Du arbetar strukturerat, är kommunikativ samt kostnadsmedveten. Du trivs när det händer saker runt omkring dig och får vara spindeln i nätet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behövs tas i anspråk för placering av redan anställda medarbetare i Region Stockholm.
Anställningsform
Tillsvidare dagtid
Varmt välkommen med din ansökan! 
Övrig information
Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret. Visa mindre

Bemanningsassistent

Infektionskliniken söker en bemanningsassistent. Om kliniken  Infektionskliniken består av tre slutenvårdsavdelningar och en infektionsmottagning.  Det är ca 150 medarbetare fördelat på 60 sjuksköterskor och 60 undersköterskor, koordinatorer, kurator och läkare samt chefer. Vi ingår i verksamhetsområde Internmedicin och Infektion. Verksamhetsområdet har ca 450 medarbetare fördelat på sju slutenvårdsavdelningar occh två mottagningar. Om tjänsten  Som beman... Visa mer
Infektionskliniken söker en bemanningsassistent.
Om kliniken 
Infektionskliniken består av tre slutenvårdsavdelningar och en infektionsmottagning.  Det är ca 150 medarbetare fördelat på 60 sjuksköterskor och 60 undersköterskor, koordinatorer, kurator och läkare samt chefer. Vi ingår i verksamhetsområde Internmedicin och Infektion. Verksamhetsområdet har ca 450 medarbetare fördelat på sju slutenvårdsavdelningar occh två mottagningar.
Om tjänsten 
Som bemanningsassistent ansvarar du för att planera bemanningen för infektionsklinikens vårdavdelningar tillsammans med en kollega med samma funktion och berörda chefer. Avdelningen ska bemannas hela dygnet, året runt. Du kommer att ansvara för planeringen både långsiktigt och kortsiktigt. 
Arbetsuppgifter: 
- Daglig rapportering i vårt personalsystem Heroma 
- Dagligt bemanningsansvar tillsammans med chef
- Schemaplanering
- Tillsammans med chef planera inskolningsschema för nya medarbetare 
- Introducera nya medarbetare i Heroma 
- Administrativt stöd till enhetschefer 
- Du kommer arbeta nära enhetscheferna. Vi arbetar med hälsosamma scheman, vilket innebär att vi har ansvar för att planera scheman med utrymme för återhämtning och som medarbetarna i viss mån kan påverka.
Vi söker
Kvalifikationer:
Gymnasieutbildning
Du har mycket god datavana och kan arbeta i Office, särskilt Excel, där du behöver utveckla egna verktyg.
Du har tidigare erfarenhet av självständigt arbete med personaladministration, schemaplanering och rapportering i Heroma. Det är meriterande om du har erfarenhet inom sjukvård. Du behärskar svenska i tal och skrift. 
Personliga egenskaper:
För den här tjänsten kommer vi att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Som bemanningsassistent krävs det att du är social och utåtriktad. Du bidrar med ett bra bemötande och kan prata med alla. Det är viktigt att du är empatisk och att du kan sätta dig in i medarbetarnas situation samtidigt ska du vara tydlig i din kommunikation och i din roll. Du agerar professionellt för att säkerställa verksamhetens bemmanningsbehov samt att medarbetarnas rättigheter och skyldigheter efterföljs. 
Emellanåt kan det bli högt tempo och då kan du prioritera och hålla dig lugn och fokuserad. Du är mycket noggrann och mycket strukturerad. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Du kommer ha ett mycket nära samarbete med din kollega som också är bemanningsassistent vilket stället höga krav på öppenhet och kommunikation. Vi befinner oss i en förändringsfas där vi gärna ser att du bidrar med nya idéer och lösningar.
Vi erbjuder 
- Introduktion anpassad till dina tidigare erfarenheter.
- En glad, engagerad och vänlig arbetsgrupp. Den goda stämningen utmärker vår avdelning. 
Arbetstid: Måndag till fredag, dagtid. Tjänstens omfattning är 100 %.

Rekrytering pågår fortlöpande vilket kan göra att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Deltidsjobb som administratör

Deltidsjobb som administratör Letar du efter ett deltidsjobb? Tycker du om att arbeta administrativt? Då är det kanske dig vi söker! Om Daikin Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, inn... Visa mer
Deltidsjobb som administratör
Letar du efter ett deltidsjobb? Tycker du om att arbeta administrativt? Då är det kanske dig vi söker!
Om Daikin
Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!
Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet. Du kan läsa mer om företaget och produkterna på www.daikin.se.
Om tjänsten
Vi söker just nu efter en ny kollega som vill arbeta deltid som administratör. Denna adminsitratörstjänst innebär att du kommer att bistå vår supportteams teamledare gällande garantier, såsom:
· Ruturlistor
· Kalla tillbaka reservdelar
· Hjälpa kunder vid felregistreringar
Övrig administration kommer att förekomma. Bl.a. så kan även garantiförfarandet delvis bli en del av arbetsuppgifterna för rätt person.
Tjänsten är på deltid minst15h i veckan och du kommer arbeta på vårat huvudkontor i Mörby Centrum. Du kan flexibelt välja vilka vardagar/tider som passar dig att arbeta mellan klockan 8:00-16:30 och fredag klockan 8:00-16:00. Du som söker ska se långsiktigt på tjänsten.
Detta söker vi:
Vi söker dig som vill arbeta deltid och som tycker om att arbeta administrativt.
Vidare behöver du:
· God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
· Behärska Officepaketet


Som person är du initiativtagare, sifferkunnig, problemlösare och noggrann. Har du tidigare arbetat med administrativa uppgifter är det meriterande. Har du även en önskan att vilja utvecklas inom kyla- och värme ser vi det som ett plus.
Att jobba på Daikin
Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!


Ansökan
Låter det intressant och stämmer beskrivningen in på dig? Maila din ansökan till [email protected] och ange referens "Administratör" i ämnesraden.
Skriv gärna svar på nedan frågor i ansökningsmailet:
Annan sysselsäggning?
Varför du vill ha jobbet som administratör på deltid?
När du kan börja?
Hur långsiktigt du ser på tjänsten?

Osäker? Du är välkommen att kontakta Erika Strömberg på tel: +46(0)10 722 24 44.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kontorsassistent

1 plats. Wonna I de Jong och Alexander Östling är privata fastighetsägare med ca 1500 lägenheter och 1000 kommersiella enheter. Vi söker nu en kontorsassistent med ett intresse utav fastigheter. Som kontorsassistent kommer dina arbetsuppgifter vara att bistå vårt befintliga arbetslag med den dagliga förvaltningen utav vårat bestånd. Som person är du noggrann, engagerad och ansvarstagande. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du ä... Visa mer
1 plats.
Wonna I de Jong och Alexander Östling är privata fastighetsägare med ca 1500 lägenheter och 1000 kommersiella enheter.


Vi söker nu en kontorsassistent med ett intresse utav fastigheter. Som kontorsassistent kommer dina arbetsuppgifter vara att bistå vårt befintliga arbetslag med den dagliga förvaltningen utav vårat bestånd.
Som person är du noggrann, engagerad och ansvarstagande. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en nyfiken person som arbetar självständigt, strukturerat och driver mot bättre lönsamhet.


Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. God datorvana är ett krav för tjänsten.


Vi kommer att göra urval och intervjuer löpande. Visa mindre

Är du en person som har alt under ctrl?

Är du dessutom morgonpigg, brinner för service, van att arbeta i flera system och redo för att se till att våra gator är upplysta. Bogfelts är en välrenommerad, specialiserad och framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning. Bolaget är idag verksamt i Stockholms län och Mälardalen. Verksamheten består i grunden av drift och underhåll samt installation av el och belysningsinstallationer inom park- och gatubelysning. Nu förstärker vi vår Felanmä... Visa mer
Är du dessutom morgonpigg, brinner för service, van att arbeta i flera system och redo för att se till att våra gator är upplysta.
Bogfelts är en välrenommerad, specialiserad och framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning. Bolaget är idag verksamt i Stockholms län och Mälardalen. Verksamheten består i grunden av drift och underhåll samt installation av el och belysningsinstallationer inom park- och gatubelysning.
Nu förstärker vi vår Felanmälan, med ytterligare en medarbetare.
Tillsammans med en kollega, tar du emot samtal från våra kunder, främst kommuner och samfälligheter och deras medborgare, samt hanterar inkomna felanmälningar från våra kunders olika system. Du koordinerar tillsammans med Driftledarna, våra montörer ute på fältet för att åtgärda inkomna felanmälningar.
Som person är du positiv, engagerad, noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du har goda datakunskaper och vana att arbeta i flera datorprogram. Då arbetet innefattar kommunikation med både interna och externa kontakter ställs höga krav på en god kommunikativ förmåga samt ett serviceorienterat arbetssätt. Vi ser gärna sökande i 20-25 års åldern.
Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du kan starta omgående, arbetstiden är förlagd måndag till torsdag kl: 06:30-16.00 och fredag 06:30-13:30.
 
Kravprofil
- Gymnasieutbildning med godkända betyg
- Bra administrativ förmåga
- Erfarenhet av att arbeta i system
- Flytande svenska i tal och skrift
- Självgående
- Är kommunikativ
- Telefonvana och erfarenhet i att ge service
 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet såsom god social förmåga och genuint intresse för arbetsuppgifterna. Visa mindre

Deltidsjobb som administratör

Deltidsjobb som administratör Letar du efter ett deltidsjobb? Tycker du om att arbeta administrativt? Då är det kanske dig vi söker! Om Daikin Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, inn... Visa mer
Deltidsjobb som administratör
Letar du efter ett deltidsjobb? Tycker du om att arbeta administrativt? Då är det kanske dig vi söker!
Om Daikin
Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!
Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet. Du kan läsa mer om företaget och produkterna på www.daikin.se.
Om tjänsten
Vi söker just nu efter en ny kollega som vill arbeta deltid som administratör. Denna adminsitratörstjänst innebär att du kommer att bistå vår supportteams teamledare gällande garantier, såsom:
·        Ruturlistor
·        Kalla tillbaka reservdelar
·        Hjälpa kunder vid felregistreringar
Övrig administration kommer att förekomma. Bl.a. så kan även garantiförfarandet delvis bli en del av arbetsuppgifterna för rätt person.
Tjänsten är på deltid cirka 15h i veckan och du kommer arbeta på vårat huvudkontor i Mörby Centrum. Du kan flexibelt välja vilka vardagar/tider som passar dig att arbeta mellan klockan 8:00-16:30 och fredag klockan 8:00-16:00. Du som söker ska se långsiktigt på tjänsten.
Detta söker vi:
Vi söker dig som vill arbeta deltid och som tycker om att arbeta administrativt.
Vidare behöver du:
·        God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
·        Behärska Officepaketet


Som person är du initiativtagare, sifferkunnig, problemlösare och noggrann. Har du tidigare arbetat med administrativa uppgifter är det meriterande. Har du även en önskan att vilja utvecklas inom kyla- och värme ser vi det som ett plus.
Att jobba på Daikin
Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!


Ansökan
Låter det intressant och stämmer beskrivningen in på dig? Maila din ansökan till [email protected] och ange referens "Administratör" i ämnesraden.
Osäker? Du är välkommen att kontakta Erika Strömberg på tel: +46(0)10 722 24 44.  
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven marknadsassistent sökes till företag i Danderyd

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Veterankraft söker en marknadsassistent som är delaktig i den löpande verksamheten inom bolagets marknadsavdelning samt att i vissa frågor vara support till bolagets ledningsgrupp.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstiderna är måndag - fredag mellan 08:00-17:00 med möjlighet till flextid. Tjänsten ska tillsättas 1 november.
I dina arbetsuppgifter kommer du behöva rapportera till marknadschefen.
Som marknadsassistent kommer du ingå i ett härligt kamratskap där vi har trivsam atmosfär och högt i tak. Placeringsorten är Danderyd. Kontoret har ljusa och öppna lokaler med bra kommunikationsmöjligheter.


Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i att underhålla centrala marknadsaktiviteter inom Veterankraft och supportera samtliga lokalkontor i deras lokala marknadsaktiviteter. I det arbetet ingår bland annat:

Hemsida:
- Se till att samtliga siter har aktuella tjänster under Våra tjänster
- Se till att aktuellt innehåll finns på samtliga lokalsidor
- Utbildning av lokalkontor hur lokalsidorna ska utvecklas

Bistå marknadschefen och annan person i ledningsgruppen i arbetet med externa konsulter inom marknadsområdet, så som
- Reklambyrå
- Produktionsbyrå
- Webbyrå
- Digital marketing
- Kommunikationsbyrå

Beställning av tryckt material till huvudkontor och lokalkontor

Vara delaktig i innehållet på Webshopen, så som
- Aktuellt profilmaterial genom samarbete med lokalkontoren
- Delaktig i kampanjarbetet med lokalkontoren

Inredning kontor:
- Bistå marknadschefen i arbetet med att upprätthålla inredningsmanual

Sociala medier (Facebook, LinkedIn, Twitter etc.) – Bistå kommunikationsbyrå i arbetet med att utveckla och underhålla sociala medier

Konferenser - Bistå personer i ledningsgruppen i arbetet med planering och genomförande av interna och externa konferenser

Mässor – Bistå personer i ledningsgruppen i arbetet med planering och genomförande av interna och externa konferenserVem är du?

• Framför allt söker Veterankraft dig som verkligen trivs i en entreprenöriell miljö som bland annat präglas av en föränderlig värld, snabba beslut och många löpande uppgifter i gång samtidigt. I det ingår en förståelse för att en ny uppgift, som behöver hanteras omedelbart, kan dyka upp i sista sekunden.
• Ser möjligheter när andra ser problem
• Tar tag i saker på en gång på ett ansvarstagande sätt
• Inte rädd för att ta tag i små uppgifter som ligger utanför rollen
• Professionell men även nära till skratt. En god portion humor underlättar
• Uppskattar både självständigt arbete och samarbete
• Har en erfarenhet och förståelse för marknadsfrågor inklusive Sociala medierAnsökan
Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till oss. Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Kontraktsadministratör till kund i Norrort

Kontraktsadministratör till vår kund i Norrort Tycker du om att leverera bästa möjliga service, att arbeta i team och ta ansvar så är det här jobbet för dig! Detta är ett konsultuppdrag på heltid ca 3 månader, men med chanser till förlängning och eventuellt anställning hos kund. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bla vara att underhålla servicekontraktsregistret (nyregistrering och ändringar), underhåll av masterdata (anläggningar... Visa mer
Kontraktsadministratör till vår kund i Norrort

Tycker du om att leverera bästa möjliga service, att arbeta i team och ta ansvar så är det här jobbet för dig!
Detta är ett konsultuppdrag på heltid ca 3 månader, men med chanser till förlängning och eventuellt anställning hos kund.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bla vara att underhålla servicekontraktsregistret (nyregistrering och ändringar), underhåll av masterdata (anläggningar, kundregister, teknisk databas). Du kommer också att skapa och distribuera kvalitets- och miljöpärmar samt Kontrollera och arkivera ifyllda checklistor, protokoll vid projektets avslut

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad i ditt sätt att arbeta och som trivs med att utföra flera arbetsuppgifter parallellt. Du har god datavana med goda kunskaper i Officepaketet och gärna även iLotus Notes/Outlook. För att lyckas i arbetet ser vi gärna att du har gedigna erfarenheter av SAP. Du är bra på att skapa och behålla goda relationer och gillar att hålla en hög servicenivå. Vi ser gärna att du har vana vid att arbeta mot tekniker i fält. Du är ansvarskännande och driftig, du ser vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Vi söker en person som har ett utpräglat siffersinne och som har en förmåga att prioritera bland flera olika arbetsuppgifter. Då du hanterar en hel del dokument ser vi att du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, koncernspråket är engelska så du bör känna dig trygg i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på First Reserve AB kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, avtalsenlig pension och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i just din karriär. Med värdeorden Engagemang, Utveckling, Laganda och Ansvarstagande välkomnar vi dig till ett företag där du som konsult står i fokus!

Ansökan

En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter och du söker enkelt genom att registrera ditt CV genom att klicka på ansökningsknappen nedan eller med din Linkedin-profil. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta mig Tina Johnsson på mail: [email protected]. Notera att vi utifrån GDPR ej tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Educational Assistant till globalt och attraktivt företag i Danderyd!

Är du service-minded och skulle vilja utvecklas i en administrativ roll hos ett internationellt företag? Då kan detta vara något för dig! Vi söker just nu en Educational Assistant för långsiktigt uppdrag hos vår väletablerade och globala kund i Danderyd! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till juni 2020, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka d... Visa mer
Är du service-minded och skulle vilja utvecklas i en administrativ roll hos ett internationellt företag? Då kan detta vara något för dig! Vi söker just nu en Educational Assistant för långsiktigt uppdrag hos vår väletablerade och globala kund i Danderyd! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till juni 2020, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Educational Assistant kommer du tillhöra företagets nordiska avdelning som heter Service Sales vilka säljer servicetjänster och produkter. Just denna roll hanterar och administrerar tekniska utbildningar sålda till kunder i Norden, från start till mål. Teamet består i huvudsak av säljare och säljspecialister från alla nordiska länder, med några centrala funktioner för hela norden. Som Educational Assistant samverkar du med fler interna och externa intressenter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Administrera kursen från start till mål
• Ha kontakt med kunder, interna intressenter och det egna teamet
• Bokning av lokaler och kurslärare
• Skicka inbjudan till deltagare, informera och samordna kursen
• Supportera med material och uppföljning efter kursen
• Utvärdering och fakturaunderlag
• Intern uppföljning och kommunikation med olika intressenter

Vem är du?
För att kvalificera dig till rollen som Educational Assistant söker vi dig som är/har:
• Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller liknande
• Gärna tidigare erfarenhet från liknande yrkesroll
• Goda kunskaper inom svenska och engelska
• Kunskap inom annat nordiskt språk är meriterande för tjänsten
• Goda kunskaper inom MS Office samt övriga datorkunskaper

Som person söker vi dig som är service-minded då roller innefattar mycket kontakt med kunder. Du är samarbetsvillig, ansvarstagande och självgående för att se till så varje kurs blir så bra som möjligt. Egenskaper som pålitlig/lojal, organiserad och framåtanda värdesätts likväl som viljan att lära nytt och att finna glädje av att hjälpas åt i teamet.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Skötare inom Psykiatrin

Om Praktikertjänst Psykiatri AB Praktikertjänst Psykiatri består av ett 20-tal enheter i Nordöstra Stockholm och Järvaområdet som innefattar öppenvårdsmottagningar, akutverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Praktikertjänst Psykiatri erbjuder patienten och dess närstående hög tillgänglighet och delaktighet, professionellt och personligt bemötande. Personcentrerad och evidensbaserad vård är i fokus. Vi värnar om att ta tillvara... Visa mer
Om Praktikertjänst Psykiatri AB
Praktikertjänst Psykiatri består av ett 20-tal enheter i Nordöstra Stockholm och Järvaområdet som innefattar öppenvårdsmottagningar, akutverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus.

Praktikertjänst Psykiatri erbjuder patienten och dess närstående hög tillgänglighet och delaktighet, professionellt och personligt bemötande. Personcentrerad och evidensbaserad vård är i fokus. Vi värnar om att ta tillvara på och stärka personalens engagemang och kompetens och att göra patienterna delaktiga i sin egen vård.

Om PTJ Psykiatri AB Avd 151
Praktikertjänst Psykiatri avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning för heldygnsvård där patienter enbart vårdas enligt HSL. Det finns 16 vårdplatser och vi tar emot personer från 18 år och uppåt.
Vårt upptagningsområde är nordöstra Stockholm; kommunerna Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Österåker och Lidingö.

Arbetsuppgifter
Avdelning 151 har en god grundbemanning, lagom arbetstempo och hög trivsel. Under dag- och kvällspass samarbetar man som skötare alltid med en till två kollegor. Utöver sedvanliga skötarjobb på avdelning kommer du ingå i ett öppenvårdsteam som både svarar i telefon och gör hembesök till de patienter som behöver extra stöd.

Övrig information
Tillsvidareanställning och timanställning på hel- eller deltid. Rullande tioveckorsschema med blandad dag- och kvällstjänstgöring, arbete två av fem helger.

Individuell lönesättning. Friskvårdsersättning.

Kvalifikationer
Genomgått skötarutbildning, erfarenhet från tidigare arbete inom psykiatri är meriterande men inget krav. Körkort önskvärd.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Sommarjobba som receptionist

Vill du arbeta inom reception samt med konsumentkontakt under sommaren? Söker du ett serviceinriktat arbete där du får bidra med din härliga personlighet samtidigt som du får arbetslivserfarenheter att bygga ditt cv med? Låter det som något för dig? Då är det kanske just dig vi söker! Om jobbet I denna tjänst kommer du att arbeta både som receptionist samt med vår kunds konsumentkontakt under sommaren. Som receptionist kommer din huvudsakliga arbetsuppgif... Visa mer
Vill du arbeta inom reception samt med konsumentkontakt under sommaren? Söker du ett serviceinriktat arbete där du får bidra med din härliga personlighet samtidigt som du får arbetslivserfarenheter att bygga ditt cv med? Låter det som något för dig? Då är det kanske just dig vi söker!

Om jobbet
I denna tjänst kommer du att arbeta både som receptionist samt med vår kunds konsumentkontakt under sommaren. Som receptionist kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära att vara företagets ansikte utåt mot besökare. I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom en reception, så som att ta emot besökare, ta hand om posthantering och övriga administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att arbeta med konsumentkontakt, vilket innebär att hantera telefon- och mejlkontakt med företagets konsumenter. Du kommer att få en upplärning för att snabbt komma in i rollen. Uppdraget hos kunden är förlagt mellan veckorna 28-34.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:
- Posthantering
- Kontorsadministration
- Fakturahantering
- Svara på inkommande samtal via telefon och mejl

Om dig
Detta är arbetet för dig som vill ha en framträdande roll där mångas ögon riktas mot dig, där din sociala kompetens och positiva inställning kommer att komma väl till pass! Ditt glada sätt, din ordningssamhet och din kommunikativa förmåga i både svenska och engelska kommer göra att du når framgång! Vi ser det som meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har ett genuint intresse för service
- Du är flytande i både svenska och engelska
- Du är social samt har en glad och positiv inställning

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag under veckorna 28-34. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.
• Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. 
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: 

Erika Aldentorp via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Reception, Receptionist, Konsumentkontakt, Sommarjobb, Stockholm, Adecco Visa mindre